Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz tiv83us #18485 üzenetére
nem vágom mit esztek ezen a féböl2-őn nagyon gyerekes könnyű játék, semmi kihívás nincs benne és nagyon egyszerű.
fallout3 biztos jó de nekem is meg kell várnom a pc magyarintást
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Kasza08 #18495 üzenetére
lehet "flashelni" a ps3-at nagyon bonyolult de meg lehet oldani. chip is kell bele meg szoftver hack is...csak profi tudja csinálni mert mikroforrasztás kell hozzá...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
30z.Samu
félisten
Ezt is jól megcsinálták... nézem az Xboxokat, 55 ezer a Premium, de ennyi pénzért azért elvárható lenne, hogy adjanak hozzá játékot...
Sic Parvis Magna
-
Kasza08
őstag
válasz p_milan #18491 üzenetére
PS3 pozitívumok:
-BR olvasó
-jó minőségű, nem sűrűn megy tönkre.
-sok tartozékot adnak hozzá
-házilag cserélhető vinyó, nem kell szabvány.
-ingyen multiPS3 negatívumok:
-drága
-kevés játék, még kevesebb exklúzív, és még ez is fogy
-csak eredetivel lehet játszani (nem tudom, hogy ez neked negatívum-e)
-szar a szervízelésX360 pozitívumok:
-rengeteg játék, sok exklúzív
-flashelhető
-korrekt a gyártó a gariztatásban
-olcsó, az Arcade majdnem annyira, mint egy PS2
-Ugyanaddig fol élni, mint a PS3, holott ezt előbb adták kiX360 negatívumok:
-Fizetős az online, azaz a Live!
-az újabbak nem, de a régebbiek hajlamosak a 3 ledre
-a kiegészítők nagyon drágák, és nem jó, csak a gyári.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz p_milan #18491 üzenetére
Milyen választ vársz ebben a topicban?
box
pro: olcsóbb, több exkluzív már mint ps3-ra, egyre több ps3 game megjelenik rá (tekken6,msg4,ff13), grafika/teljesítmény jelenleg ugyanaz, sőt box talán jobban teljesít összehasonlítások alapján. Controller kényelmesebb szerintem. MS support korrekt. 1+2év RROD gari.
kontra: RROD a legnagyobb ismert hibája, meg a melegedés, újabb gépek már nem vészesek annyira, a várható jasperek ha egyszer lesznek, azok szerintem már teljesen jók lesznek. Nincs beépített wifi, nem rakható bele vinyó, nem telepíthető rá linux.
PS3 drágább, egyre kevesebb exkluzív, elég szar sony szervíz, ahogy olvastam. De van benne wifi, vinyócsere, linux, ingyen multi.
De szerintem ezeket te eddig is tudtad és el is tudod dönteni, hogy mi kell neked.
Felesleges lenne tovább fecsérelni a szót és box vs. ps3 flamet indítani.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
Overcoolra jó, meg sosem merül le, sosem kellett cserélgetnem Nem nagy cucc tényleg, de asszem 4500 pént volt anno, kábel meg másik controllerhez is jó, ha netán lemerülne és nem lenne tartalék akksi/elem vagy elfelejtettük volna tölteni.
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Konzolt szeretbék venni! PS3 vs Xbox360?
Gondolom jó helyre írok, de egy két pro/kontrát írhatnátok, ennyi tapasztalat után!
(..(.)..)
-
Flashback
addikt
GTA 4 eladó, hibátlan, tokkal vonóval meg könyvel, térképpel 7K-ért! Személyesen Pesten!
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
kisJack
aktív tag
válasz tiv83us #18487 üzenetére
Tartalmas kis gém. Vmikor talán nekiülök még 1x, egy full mérnök csajjal, de annyira már lehet nem köt le, a fő szál szinte ugyanaz. Vagy asszem lehet nyomni úgy is, hogy az előző játékban már x. szintre fejlesztett karakterrel kezdesz új játékot. Így pl. már az elején választható bármely válaszlehetőség.
-
tiv83us
veterán
válasz kisJack #18486 üzenetére
En butasegg amerikai lakos vagyok, felolem johet az angol.
Mass Effect-et kb 5-6x toltam vegig, gonosz pali, gonosz no, josagos pali, josagos no, kulonbozo csapattagokkal...stb. Eltoltottem vele 120-130 orat es meg igy sem sajtoltam ki az osszes achievement-et.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
kisJack
aktív tag
válasz tiv83us #18485 üzenetére
thx! Remélem lesz hozzá! A MassEffect is egy igazi gyöngyszem, de ha nem jelent volna meg pc-re, akkor kimarad az életemből, mert símán középfokú angol kell hozzá, sőt sztem nem túlzás hogy helyenként felsőfok. Azt én is végignyomtam 2x, nekiálltam harmadszorra is, de azt már nem fejeztem be.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz 30z.Samu #18483 üzenetére
Bar az en gepem nem buheralt, nem vagyok egy maniakus vasarlogep, de az utobbi ket honapban elhalmoztak minket. Rock Band 2, Guitar Hero: World Tour, Fable 2, Fallout 3, Far Cry es a jovohonaprol nem is beszelve, CoD5, GoW2...
Mult evben tulajdonkeppen szamomra ket jatek volt erdemes vasarlasra; Mass Effect - amivel honapokat elvoltam - es a Rock Band. /Na jo, meg a CoD4 is, de azt ket nap alatt kivegeztem, a multija pedig tulzottan nem jott be.../. Persze vettem/cserelgettem mas jatekokat is, de a fentiek voltak azok, amiket igazan nem bantam meg.
Viszont igy ev vegere azt kell mondjam, hogy Fable 2, Fallout 3 kotelezo darab, aki klasszikusokkal szeretne talalkozni.
Jack: Nem tudok magyar feliratrol, de mintha lattam volna valamelyik forumon, hogy csinalnak neki forditast.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Sracok, ha most nem lenne boxom, akkor mar csak a Fallout 3 miatt is vennek egyet. 10/10, hatalmas game. Nem gondoltam volna, hogy a Fable 2 utan a kozeljovoben lesz meg egy olyan jatek, ami a tv ele tud szogezni es 25 eves korom ellenere igy bele tudom elni magam egy videojatekba.
skynet: Garantalom, hogy egyikben sem fogsz csalodni, a Fable 2 siman 30+ ora, a Fallout 3 pedig az eddigi tudomasom szerint 100+.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
valaki avasson már be,
hogy az eddig teljesen hatástalannak bizonyult overcoolon kívül
mi olyat tud a play&charge kit,
amiért inkább ezt érdemes megvenni sima ceruza akksik helyett!
Nem tudom, hogy hol a legolcsóbb, én 6-ért szoktam látni,
annyiből viszont kijön 4 db Sanyo Eneloop AA akku töltővel együtt.
Ezek az általam ismert legjobb Ni-MH cellák,
feltöltve a polcon akár egy évig is elállnak, mármint úgy,
hogy közben a töltés elenyésző részét veszítik el.
A boxtól teljesen függetlenek, magyarán bármi másban is használhatóak,
nomeg tölthetőek közvetlenül a hálózatról, nem kell járatni közben a konzolt.
Két szetről beszélünk, az egyikkel játszik az ember,
a másikat meg feltölti, és félreteszi, ha lemerült a kontroller,
azonnal lehet cserélni, ennél nincs kényelmesebb.
Az akksi fehér, szóval még megy is a Pro meg az Arcade gépekhez,
de még a fekete Elite-hez is
Nem dolgozom a Sanyonak, és van p&ch kitem is,
de szerintem teljesen felesleges volt megvenni...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
A Konzolstudio mennyire megbízható? Ti melyik boltot ajánljátok?
Sic Parvis Magna
-
spammer
veterán
válasz Kasza08 #18477 üzenetére
Naszóval, alapból a controllerhez van kis "doboz", az a műanyag basz, amibe megy az elem/akksi és rárakod a hátuljára. Play & chargehoz ugyanaz van, csak nem kell bele elemet rakni, hanem már benne van egy akksi alapból, tömör cucc. Mintha egy mobilteló akksi lenne beleépítve [link] ennyi.
-
Kasza08
őstag
válasz TazLeacher #18474 üzenetére
nekem sem volt sokáig világos, de lényegében igen, az akksi egy "tölthető ceruzaelem"
-
Rosep
senior tag
A gyári wireless kontrollerhez (amit 8-10e körül kapni) adnak akksit?
-
volvoguy
addikt
nos, vagy a tescoban veszem meg, 8ezerért, bár nem biztos hogy van itt, és ennyiért....vagy rendelem 8-9ért postaköltséggel együtt....hogy éri meg? mármint a lehetséges gariztatás szempontjából?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van aki max felbontásban használja a boxát? Érdemes? Ilyenkor akadnak a gamák, meg jobban is melegszik? Screenshotban néztem Gta4 azért van küldönbség mint nálam 720p-ben
GTA 4 eladó végig vittem. Angol pal, térképpel mindennel. 7k posta van vagy Dunaújváros.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz TazLeacher #18465 üzenetére
az jó, ha mindenképp spárganélkülit akarsz. viszont ahhoz még kell 2 akksi meg hozzá töltő. ez még kb. plusz 3k. sztem jobban jársz egy vezetékessel...de te tudod...
-
tiv83us
veterán
Na, hazatertem a boltbol, honom alatt a Fallout 3-al. Viszlat jovore
-
orkester
őstag
válasz volvoguy #18459 üzenetére
Pont ma voltam a vecsési tescoban és 7990Ft volt egy, de azt nem figyeltem, hogy vezetékes-e vagy nem. Elvileg holnap is be kell szaladnom, ha gondolod megnézem, ha el nem felejtem.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
spammer
veterán
válasz volvoguy #18459 üzenetére
Van pl. itt is [link]
vagy nézd meg a konzolboltok listáját itt [link], és keresd meg hol mennyibe kerül.
Ha hozzáveszed a futárköltséget, ott vagy mintha megvennéd helyben, pl. Tescoban.
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
én pc-re mindenképpen vezetékeset akarok, de honna rendeljem? tudtok megbizható helyet? iponban nicns, azt már néztem...tesco-ban meg állitólag jóval drágább....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
TazLeacher
nagyúr
Megvan a megoldás úgy néz ki, amit pedig úgy hívanak, hogy:
Xbox360 Wireless Common Controller for Windows
És kis hazánkban is kapható...
-
volvoguy
addikt
és tudtok valami megbizható internetes áruházat mondani, hasonlót mint az ipon, ahonnan megtudom rendelni a PC-mhez az x360 controllert? avagy az van, hogy amit pc-hez adnak, az igazából a box-os? tehát van külön box-ra és pc-re is iylen controller, vagy egy és ugyanaz?
-
Djuree
félisten
válasz TazLeacher #18451 üzenetére
a wifis az nem megy pc-vel. szted mi venné a jelét?
a vezetékes az megy elvileg...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy veszek a PC-mhez egy Xbox360 wifi controllert. Az lenne a kérdésem, hogy bármelyik típusú controller használható a PC-hez, vagy van külön PC-s ill. konzolos?
-
heihachi
addikt
válasz volvoguy #18446 üzenetére
Én használok PC-hez Xbox 360 kontrollert, néha rádugom a boxra is
Nagyon sok gamma ismeri, az újak közül szinte mind, pl FIFA is. Sőt, még a krízis is felismerte, ami végképp nem portolás. A GRID-et kifejezetten ezzel jobb tolni, mint a momo kormányommal. Szerintem nagyon megéri.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
martin606
csendes tag
sziasztok!tegnap majdnem vetttem egy xbox360 arcade-t.de nemvettem meg mert inkább még várok vele.az lenne a kérdésem hogy nekem van egy samsubg 55cm-es tv-m(CK566 BT-ez van hátuljára írva tipusszámnak)és ezen nagyon csúnyán menne az x360?mert most lcd tv-t nemveszek mert azért elég drága és csak ezmiatt nemfogok venni.vagy ha vkinek van x360 és nem lcd tv-je van az írjon.segítségeteket előre is köszönöm
+a play&charge kitet már megvettem,de sztem a boxot is megveszem holnap.am már tegnap le is foglalóztam csak mégse kelltt mert inkább még várok
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
üdv. azon agyalok, hogy a PC-mhez x360as controllert kéne vennem.....van aki ilyet használ pc-n? persze van olcsóbb is ennéla a fajta gamepad-nál, de azért venném ezt, mert rengeteg oylan cucc van pc-n, amihez megfelelő ez a controller...itt van pl. a GRID...alapból támogatja..vagy az NBA 2k9, ami x360as port...vagy a PES2009, amiben szintén az x360 controllerének kiosztása van...tehát érdekelne, hogy miylen ez a kis gamepad? kompatibilis lehet más, nem csak portolt játékokkal is...(fifa, nfs, colin...stb...) vagy érdemesebb lenne inkább egy "elterjedtebb,általánosabb" típust választani (logitech rumblepad 2)??
-
Djuree
félisten
-
volvoguy
addikt
a normál, pc-hez kapható hdd-k esetében sem teljes a vinyó használhatósága, például a 250gigás vinyómánál csak 230 volt szabad igaziból, ennek oka a vinyón lévő fájlrendszer, szektorok, mappák..particiók....minnél nagyobb a vinyó, annál kevesebbet tudsz felhasználni, ez egy 1000gigás vinyó esetében akár 100 giga is lehet.....
-
30z.Samu
félisten
válasz heihachi #18430 üzenetére
Én amúgy is szeretnék cserélni, mert rám jött a "Legyen minden legális" roham!
Filmeket, meg a zenéket is kezdtem legalizálni.
Most ha eladom a boxot, 1-2 hetet kibírok, és akkor majd 3000-ért megveszem a Forza 2-t és kipróbálom a Live-ot! 20GB-s kiadást már nem nagyon vennék az install miatt!Sic Parvis Magna
-
-
heihachi
addikt
válasz eddie17 #18438 üzenetére
Egy Forza2 profil alapból 30 mega, erre jönnek rá a setupok, festések, stb mentése. Mivel vannak ingyenes letölthető tartalmak (Peugeot 2007, Seat Leon Cupra, stb.), ezért erre még rá lehet számolni +250 megát.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
eeXaa
addikt
....szóval akkor legalább 10- 15 játék végigmentésére van lehetőségem......+ marad is még valamennyi helyem..............?
-
eeXaa
addikt
sziasztok!
.... tanácsot szeretnék kérni vinyó ügyben.....
arcadom van 20 gigával..... na igen ám....de az a 20 csak 13.8...... szerintetek ez normál? .......... -
-
heihachi
addikt
Hirdetések közt egy igazi gyöngyszem: [link]
"premium pack de a winyó és a fejhaégató nincs meg hozzá"
"Azért adom el meert anyámnak nem tetszik h megvettem mert szerinte a gépet kellett volna falújítani!"
"az ár szerintem reális ár""Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
spammer
veterán
válasz tiv83us #18425 üzenetére
Nem sok helyen, de egyik webshopban láttam most 35 ezerért (RB1), ha azt nézzük, nem is vészes. De a World Tour ha kapható lesz, lesz vagy 50 ezer itt, ha nem több. Gitárok darabja 15-17 körül megy / db. Az meg sok. Kiváncsi leszek WT lesz e itthon.
szerk: az a baj, hogy RB1 pack nem kompatibilis GH3-mal pl. ezért nem éri meg nekem. Mármint a gitárok. [link]
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz eddie17 #18424 üzenetére
Durvan $190 dollar a teljes szett, nem tudom, hogy mi lesz Magyarorszaggal.
En csak a szoftvert vettem meg a gitarral, az $99 volt, mivel a Rock Band-es miki kompatibilis es a dobom is egy massziv darab, nem egy klakkogo muanyag gagyimatyi. Csakhat elqrtak a kompatibilitast, most az egesz RB-GH tarsadalom hurrog es koveteli a patchet. [link].
Elvileg mar tegnap ki kellett volna adjak, de se hire se hamva...ps: RB kaphato Magyarorszagon, nemde?
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Sracok, sajnos a Guitar Hero: World Tour-os review ugy tunik kesni fog, sajnos az Activison rosszul csinalta meg a kompatibiltast az ION dobokhoz, igy ossze-vissza van minden chartolva a jatekban. Az Activison honlapjan igertek egy patch-et a problemara orvoslasara, de hogy az mikor erkezik...
Mindenesetre a jatek gyonyoru, reszletes, kurvajol animalt es nagyon jo a setlistje, csak addig sokra nem megyek vele, amig nem fixaljak a dob problemamat. /Gitarozni annyira nem szeretek, azt csak Kidus miatt vettem meg /.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
capafog23
őstag
válasz Djuree #18417 üzenetére
Dehogynem, ha szétszedet a gépet, megnézed az elrendezést, alaplapot, procit. Ha más mint eddigiek akkor lehet/valószínű hogy jasper. Ha meg nem fogod tudni hogy a tied az e, akkor honnan állítják azt hogy az övék jasper?
Ez így elég kusza amit írtam, de azért kivehető.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
A install hogy lesz majd az Xboxnál? Hány GB-t pakol fel a vinyóra?
Sic Parvis Magna
-
eddie17
addikt
válasz L|zsidoboz #18412 üzenetére
Nem fogsz, az tuti
Ja és üdv a klubban -
L|zsidoboz
őstag
Megrendeltem az Xboxomat a GTA 4-gyel, Fable2-vel és a PES 2009-cel együtt.
Remélem nem csalódok majd sem a játékokban, sem a konzolban.Good to be good, but better to be lucky.
-
capafog23
őstag
-
BullZeye
veterán
ezt csak hallottam valahol, asszem haverom mondott ilyesmi, lehet félreértettem ;)
500 gigás vinyó pedig nem más mint ami gépbe van picit félreértetted XD
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
Peat;)
veterán
válasz BullZeye #18402 üzenetére
A 20 gb hdd-s modelleket hívták premiumnak, nemrég jött be a 60 gigás azt meg pronak. És ezeket keverik ha éppen olyanjuk van.
Egyébként ha warezolás megy majd a gépen akkor ha nem tévedek a hdd egy ki nem használt eszköz lehet, mivel netes dolgokhoz kell, neten meg a microsoft bannolni tudja a módosított gépeket. Persze még így is jobban megéri a pro, a 60 gigás winyót el lehet adni 15-20 körül szerintem.
-
orkester
őstag
válasz BullZeye #18402 üzenetére
Igen mindkét kérdésedre.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz BullZeye #18400 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest