Hirdetés
Aktív témák
-
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan játékot ajánlani amivel ellehetnénk Párommal 2 gamepaddel, 1 TV-n? Zenés, sport, FPS nem igazán jön be(Neki). Vmi ugrálós, egyszerű játék kéne. -
orkester
őstag
Játszik/játszott már valaki ezzel: The Last Remnant(rpg)?
-
orkester
őstag
válasz
runner 125 #21133 üzenetére
Szia!
Nem. -
orkester
őstag
Hali!
Hogy álltok most a Forza 2-vel? Mert végre már van goldom, így beszállnék majd a bajnokságba ha lesz. -
orkester
őstag
Eternal Sonataval játszott valaki? Érdemes megvenni? Most a Blue Dragonnal játszom, a túl mesés grafika nem zavar.
Ha valakit érdekel GTA IV karcmentesen 7,5K-ért keressen meg.
-
orkester
őstag
válasz
Mr.Grincs #17832 üzenetére
Nekem GP Recyko 2100mAh van egy Voltcraft IPC-1L töltővel. Feltöltöttem 2db akkut, álltak a polcon kb. 3 hónapig, majd beraktam a joyba és még mindig 2 csíkot mutat a box HL2 Episode One és Two, Portal végigjátszása, kevés Team Fortress 2, 1-2 rövid demo és kb. 4-5 óra Blue Dragon után. Lehet holnap már csak 1 csík marad.
Csodálkozom is, hogy eddig bírja, de tényleg megbízható cucc, nem feltétlen a mAh a lényeg.
-
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Saints row-val játszik/játszott valaki? -
orkester
őstag
Regisztráltam a gépet neten. 2010. szeptember 26-ig érvényes a gari. Akkor most 2+1(a 3ledre) év van? Csak mert a legtöbb bolt 1+2évet ír.
-
orkester
őstag
válasz
Mr.Grincs #16808 üzenetére
Volt x360 már, de nem bírtam elviselni a hangját és nem tetszett, hogy fizetős a Live. Így lett Ps3. Az okokat nagyjából leírtam. Most úgy érzem jobb választás, bár tudásban gyengébb, én úgyis csak játékra használom, arra meg szerintem ideálisabb. A pohár akkor telt be, mikor múltkor játszani akartam az új Kane&Lynch-emmel, volt 1 szabad órám, amit a patch letöltése(kb. 600MB/5Mbites net) el is vett. De a firmware frissítés is igen lassan ment. Ja és olcsóbbak is a játékok. Használtan főleg, de az új is hamarabb veszít az értékéből. Nem warezolok.
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Visszatértem tegnap a boxhoz. Hiányoltam nagyon Ps3-on az RPG-ket, meg a 60Gb-os ára és a közelgő dashboard frissítés is szimpatikus volt. Hiába a Dualshock3, nem kaptam olyan élményt, mint a box karjával és untam az állandó telepítést(demonál is). Hiába a PS szeretetem, egyszerűen nem tudtam együtt élni vele...pedig milyen csendes...na mindegy.
Egy jó FIFA 09 bajnokságban benne lennék majd, ha megjelenik>>gamertagom : orkesterUKKarcmentes GTA 4 érdekelne olcsón, ha van valakinek.
-
orkester
őstag
Én vinyó párti vagyok. Azért jó ha személyesen meg tudod tapasztalni melyik játékot érdemes megvenni(Demo alapján), ráadásul akár ingyenes kiegészítéseket is tudsz letölteni bizonyos játékokhoz(pl. Forza 2).
-
orkester
őstag
Thx.
Kipróbálhattam volna, de mivel miközben írtam boxon töltődött, így gondoltam inkább rákérdezek.
Ezekkel az akksi szettekkel nem vagyok megbékülve(most is van). Kéne venni egy normális berendezést, de az meg 9E-nél kezdődik. Így gondoltam, hogy mivel ezen kívül max. a fényképezőhöz kell elem(amit ritkán használok), jó lesz ez a cucc 4,8E-ért(eBolt).spammer: Megy kikapcsolás után is a töltés.
-
orkester
őstag
Vettem egy Play & charge kitet. Arra lennék kíváncsi, hogy ezt PC usbre is ráköthetem? Persze tölteni. Ami nagyon meglepett, hogy mi a francért NiMh az akksi? Most lehet vele vacakolni, hogy mikor/hogyan töltöm.
Már jó ideje mindenhol lítiumos akkukkal találkozom, erre ők meg kiadnak egy ilyet.
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy Premiumot konzolboltban. Itthon rögtön regisztráltam a neten és ezt látom: # Garancia lejárata: 1/8/2010 6:59:59 PM
A boxot 2007.09.27-én gyártották. Akkor hogy lehet, hogy eddig tart a gar? A doboza szerint Olaszországba szánták, de ez nem sokat jelent, mert 203W van ráírva, a táp mégis 175W-os. Remélem még nem volt ilyenről szó, próbáltam keresni, de nem találtam!
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest