Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Last Epoch
- WOT - Roham
- PlayStation 4
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Warzone
Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
tiv83us #20245 üzenetére
A TV-kkel én is régóta szemezek.
Mostanában tűnt föl, hogy két éve nyáron örültem, hogy 100-ért kaptam egy 82-es CRT-t, most meg annyiért bármilyen márkás alap 82-es LCD is megvan.
Csak most kicsit másabb a helyzet, mint anno, ugyanis itt egy méreten belül nem gyenge áreltérések vannak így nem árt kicsit utánaolvasni, mielőtt tv vétel lenne.
Most csábít nagyon egy Pana 42-es plazma, másfél éves, 350 ezres számla van róla és 120-at kérnek érte.
Ahogy olvasom bizonyos méret alatt még felesleges a fullHD, nem fog kijönni a különbség. Az az igazság, hogy boxon kívül nem nagyon tudnám kihasználni még a nagy tv-t, ráadásul félek, még a DVD-k is csúnyábbak lennének rajta, mint a CRT-n.
Azt hiszem várok még fél, talán egy évet is, lemaradni semmiről nem fogok, most meg komolyabb dolgokra kell a pénz. (nősülés, meg egyebek).Beírom ide is, ha valakinek van zsír állapotú Fifa 08, vagy 2009 akár, Miskolc, Nyíregy környékéről, légyszi írjon egy privet. (esetleg pest is szóba jöhet, ha a rokonokkal megbeszélem, hogy hozzák el nekem).
Köszi!
Aktív témák
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest