Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Last Epoch
- WOT - Roham
- PlayStation 4
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Warzone
Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
bach22 #32128 üzenetére
Én eladtam a 600ezres gépemet és vettem egy PS3-mat meg egy Boxot helyette.
Hidd el nagyon brutális gépem volt, de sokkal nagyobb játék élmény van, ha konzolon játszasz...Más.:
Kipróbáltam a net kapcsolatot megosztottam a laptopomon a netet bedugtam a Boxba a kábelt és láss csodát már is, letöltötte az új dashboardot.
Az egész művelet nem tartott 5percnél tovább! -
Sickboy25
addikt
válasz
bach22 #32125 üzenetére
hi
en gepemet fejlesztgettem eddig,de most kolcsonkertem sogortol az xbox360-at ranyomtam a 107-es plazmamra, hat majdnem leestem a szekrol
ha van egy jo lcd vagy plazma tv-d akkor mindenkepp azt nem eri meg fejlesztgetni!
Akadni fog , meg sem kristalytiszta, nah itt ilyen nincs -
(Kolombusz)
veterán
válasz
bach22 #20168 üzenetére
Van benne MSN Messenger, de kontrollerrel írni marha lassú. Ezért adtak ki hozzá chatpadot, de ahhoz meg kell húzni a headsetet.
Megint más kérdés, hogy én direkt csináltam egy másik passport fiókot és arra regeltem a live-ot, ne zavarjanak játék közben.Az meg megint más kérdés, hogy nem is igazán használok msn-t, személytelen az egész.
-
-
Djuree
félisten
válasz
bach22 #18595 üzenetére
sehogy! ha régebbi gyártású a gép amin nincs hdmi az biztos hita vagy samu. amin van hdmi az benq vagy lite-on. a karácsony után gyártottak már mind lite-onosok..viszont a régebbi gyártású gépek mind drágábbak mert azok még flashelhetők, nem hülyék a boltok hogy azt is ugyanolyan árban adják
-
spammer
veterán
válasz
bach22 #18533 üzenetére
Hát, zsír új olyan 40k körül van, te tudod neked megéri e így. Ha a gép jó állapotban van és nincs beregelve a nevére az MS-nél, akkor talán. De szerintem ha 40 körül kapsz újat, akkor inkább új, az tuti hogy nem volt széthajtva, nem poros, nem használt, nem koszos a controller és stb
-
GRaul
őstag
válasz
bach22 #15723 üzenetére
Nem nem átverés.Csak a postát kalkuláld bele ha hazahozatod
És sokan nem is postázzák.
Itt van ez is pl:
[link]
Lehet h olcsó meg minden.De posta lőve.Ilyenkor max még megkérdezheted az eladót h hátha postázza...Az kb 20-30 font pluszt jelenthet..Ui: Találtam egy ilyet is.Olcsó....
De a posta 49 font.Ami elég nevetséges....(mármint rossz értelembe
[link] -
spammer
veterán
válasz
bach22 #15723 üzenetére
Gondolom 145-ről indult a licit. Ha nem Buy it now, azaz fixáras a cucc, akkor licitálni kell rá, lehet h van minimál ár is, tehát nem csalás, csupán kikiáltási ár. De ha linkeled, többet is tud rá mondani az ember. Viszont számold azt is, hogy ha nem EU-ból jön, akkor lehet h megvámolják plusz ÁFA stb. Bővebben irány az ebay topic.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest