Hirdetés
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz runner 125 #45397 üzenetére
576-ban szokot még sok Band Hero lenni! Mármint kiegészítők. Persze egyértelmű, hog yott a legdrágább meg MM-ben.
(#45400) gdevil Az XBLA-ban került kiadásra. Megadott MS pont-ért cserében letudod tölteni!
Mi is az az XBLA?
Xbox Live Arcade (XBLA) is a type of video game available primarily in a section of the Xbox Live Marketplace, Microsoft's digital distribution network for Xbox 360. As of April 7, 2010, there have been 289 Xbox Live Arcade titles released for the Xbox 360.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz runner 125 #45397 üzenetére
Szvsz nézz szét Vaterán. vagy MediaMarktokban szokott még lenni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Crazyman33
senior tag
válasz runner 125 #45392 üzenetére
Hol? (mivel elég változó az ár)
Írd be hogy hol nézzem meg neked a gugliban. Szívesen megkeresem.Amúgy miért éppen Rock Band cuccot akarsz? A Rock Band hangszerek nem minden Guitar Hero játékkal kompatibilisek. Viszont a Guitar Hero hangszerek minden Rock Band játékkal kompatibilisek.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
HagaNRG
őstag
válasz runner 125 #26125 üzenetére
Annyi köze van ennek a Pioneer 5.1-es tejfelesdobozrendszernek az Xboxhoz, mint a sok-sok méregdrága JBL, meg hasonló fellengzős, túlárazott hangfalaknak, füleseknek az Ipodokhoz.
Divatból megveszik az emberek, mert arra rá van írva, hogy direkt hozzá készült, sokkal jobb lesz, mint más gagyi cucca, amit simán csak optikai kábellel köt rá. (ezt is azzal kell). -
_ak_
addikt
válasz runner 125 #26141 üzenetére
Több mint valószínű, h az egy első generációs box. Xenon vagy Zephir
tiv83us: Bár szerintem könnyen megszokható (azt leszámítva, h célzás közben nem lehet mozogni), de egy pár fórumon írták, h az old (joy) configgal könnyebb. Az ai meg valóban nem túl remek, proffessionalba egyedül végig sem lehet tolni a játékot. De mind ezek ellenére is magával ragadó tud lenni.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Prof01
veterán
válasz runner 125 #26125 üzenetére
Biztos van vmi köze hozzá, mert nem csak a nevében van benne, de kinézetre is hasonló.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
30z.Samu
félisten
válasz runner 125 #25500 üzenetére
Szia!
Talán 2-3 játék tudja a full HD felbontást, a többi fel van skálázva. Ez persze nem jelenti, azt, hogy nem fogsz tudni rendesen játszani a TV-n.
Sic Parvis Magna
-
p_milan
aktív tag
válasz runner 125 #25502 üzenetére
Hazajöttem kicsiny szülővárosomba, de holnap ha nem felejtem el csinálok egy kettőt róla.
Mod : jut eszembe szabin vagyok szerdáig, úgyhogy majd kedden.
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz runner 125 #25500 üzenetére
Hali!
Nekem is 1080ps tvm van, és gond nélkül ment eddig minden játék "1080p"be. Igaz mind csak felskálázott volt, mivel elég kevés játék tudja a natív 1080p-t. Illetve nem is nagyon tervezik, hogy ebből rendszert csinálnak, mert a gépek így is belehalnak a nagy teljesítmény kicsikarásba...
De azért így is lenyűgöző a grafika, és meseszépek a gamek rajta. Úgyhogy no para.
(..(.)..)
-
eddie17
addikt
válasz runner 125 #23072 üzenetére
Nem sajna, csak olvasni tudja a ráaggatott pendrive-okat.
-
Skynet258
veterán
válasz runner 125 #23068 üzenetére
99%, hogy nem lehet rá menteni - fotós topik után itt is?
Ehh, látom gyakrabban kéne frissítenem a lapot
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz runner 125 #23068 üzenetére
Megnéztem neked, nem lehet, mondjuk sejtettem is. Vagy vinyó vagy memkártya.
CL Smooth: Nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz runner 125 #23066 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, mert néhány játéknál(ami megvan nekem), lehet választani, mentési helyet, de hogy egy bedugott pendrive-ot felismer-e ilyen szempontból, arról fogalmam sincs, mert lehet csak vinyó és memkártya között lehet választani.
-
p_milan
aktív tag
válasz runner 125 #22164 üzenetére
Attól függ, hogy használt vagy eredeti játékot szeretnél. (Ajánlom a használtat, azt megkapod töredékéért.)
Használtnál pl : Gamer365, játékaim.hu.
Eredetit meg jobb külföldről beszerezni, még postaköltséggel is(Ami pár száz forint meglepően) : play-asia, hmv, game.co... (Bár ezek részét képezik az első hsznek is )
Érdemes szétnézni mindenhol, mert elég dúrva eltérések vannak bolt és bolt között.
(..(.)..)
-
_ak_
addikt
válasz runner 125 #22164 üzenetére
Nem tudom, h hol lehet a legolcsóbban venni, de azt már észrevettem, h ahány hely annyi ár, tehát akármit keresel érdemes mindig több helyen utánanézni, de pl lehet próbálkozni az árgéppel is.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz runner 125 #22030 üzenetére
A Falconos box kevesbe melegszik, mint elode ezert kevesebb az eselye a 3 LED-es hibara. Tobbit lasd #1 hsz.
Ha mukodik es nincs megbarmolva, akkor mar csak a joisten fogja tudni megmondani, hogy mennyire lesz tartosAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz runner 125 #22026 üzenetére
Falcon alaplapos a geped, ami ugyan nem a legujabb, de egyelore a legstabilabb. A Jasperes boxot itt-ott kulfoldon mar lehet kapni, de hosszabb tavu tapasztalatok meg nincsenek vele. A szoftveres frissiteseket alapbol elvegzi a gep, amint rakotod a netre.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz runner 125 #21977 üzenetére
Nem és mindenféle hűtésmódosítás felesleges.
-
_ak_
addikt
válasz runner 125 #21977 üzenetére
Ha folyamatosan állítva használod a boxod és flashelt, akkor lehet, h nem árthat, de igazából pár napja rajta lógok a témán és sehol sem tüntetik fel ezeket a cuccokat, h ezt ajánlott megvenni mellé, így nem lehet nagyon számottevő a segítségük. Amúgy láttam ilyet gyors töltő és távirányítóállvány nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
p_milan
aktív tag
válasz runner 125 #21188 üzenetére
Pár hozzászólással ezelőtt küldött egy linket a kollega a jasperes gépekről. Ez pedig még nem az sajnos. Meg ugye ennyiért már nem is lehet ott kapni. Nem tudom az árgép hogy frissíti az adatait, meg milyen időközönként.
(..(.)..)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz runner 125 #21164 üzenetére
Headset jár a Prohoz is. HDMI kábel az mondjuk nem...
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
p_milan
aktív tag
válasz runner 125 #21164 üzenetére
Hali!
Linkelsz nekem egy direkt oldalt a 68.900es elitehez, mert én csak 70felett látok az oldalon, de az is még a régi széria.
(..(.)..)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz runner 125 #21136 üzenetére
Nagyon szívesen, tudom, hogy az 576ba minden drágább csak azért mondtam, hogy otzt adtak hdmi kábelt hozzá, de nem kötelező ott megvenni
Ez a batta konzol meg jócucc. Elég olcsó. De két játékkal már kicsit drágágbb de szerintem azt érné megvenni/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz runner 125 #21133 üzenetére
Hivatalosan nem jár de volt olyan eksőn az 576kb nál hogy ajándékba adtak egy db 1 méteres HDMI kábelt, HA ott veszed meg a vasat... Most nem tudom, hogy van e utánna kéne nézni. De jó vevőcsalogató az biztos
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
orkester
őstag
válasz runner 125 #21133 üzenetére
Szia!
Nem.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Kasza08
őstag
válasz runner 125 #20978 üzenetére
pár hsz.-el korábban Prof01 kolléga linkelt egy YouTube-os videót.
-
Kasza08
őstag
válasz runner 125 #20966 üzenetére
privi.
Gordiann:Keress rá, talán 2 hete küldtek be egy ilyen listát.
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
válasz runner 125 #20957 üzenetére
Ugrik, ráadásul hülyeség is, mert csak hangosabb lesz. Ezzel is romlott már el gép. A microsoft azért van, hogy megjavítsa, amit ránk sózott.
-
Djuree
félisten
válasz runner 125 #20936 üzenetére
nincs mario
de azt pc-re ezerféleképp le lehet tölteni. van "egyfájlos" mario (mi így neveztük ) is, az a legjobb, az eredeti
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Prof01
veterán
válasz runner 125 #20923 üzenetére
Nem. Ahhoz alaplap csere kéne.
De ha újat veszel azon már biztos, hogy lesz.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
tiv83us
veterán
válasz runner 125 #20923 üzenetére
Biztos ra lehet barmolni utolag, de a garit bukod szerintem. De abba sem vagyok biztos, hogy ilyen egyaltalan lehetseges.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Djuree
félisten
válasz runner 125 #20908 üzenetére
egyértelműen box-ot vegyél! habár mi mást mondanának a box topikban a ps3 topikban nem ezt modanák
megéri nagyon a 60 gigás csomag, fel lehet rá lökni a gammákat és gyorsabban tölt, nem swappol, kíméli a fejegységet stb. stb...
grafikában ugyanaz mindkettő, csak a ps3 kétszer annyiba kerül és negyed annyi játék van rá
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
JamesHolden
aktív tag
válasz runner 125 #20908 üzenetére
a multiplatform játékok zöme jobban néz ki xbox-on
a vinyós kérdés-re már válaszoltam, tessék kicsit visszaolvasni -
30z.Samu
félisten
válasz runner 125 #20906 üzenetére
Szia!
Az Xbox 360-hoz több játék van, és lényegesen olcsóbb, mint a PS3. PS3 mellett annyi szól, hogy az online játék ingyenes.
Sic Parvis Magna
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest