Hirdetés
Aktív témák
-
sihu
tag
sziasztok. karácsony óta vagyok boldog xbox360 tulaj, de sajnos egy elromlott a joy-om.... mit kell ilyenkor tenni?? garanciális?? vagy vennem kell újat?? ha garanciális gonolom felhívom a microsoftot és utána?? elküldöm nekik és megpórbálják megjavítani, vagy elküldöm és másikat kapok????
-
sihu
tag
én is csatlakozok
Név: Dávid
Kor: 15
Foglalkozás: tanuló(Szig, Sopron)
Lakhely: Sopron
Konzolok: Psp, Xbox360, WiiGamertag: CserkoHUN
Rep: ***
Gamerscore: 1590 G
Zone: Proés srácok ha esetleg azt is belevennénk, ki milyen játékokat favorizál???
[ Szerkesztve ]
-
sihu
tag
szintén dec. 30.-án rendelt 4 játékból 2 megérkezett és szintén két külön csomag, és írták, hogy elnézést a két játék késésért de nem tudták ugyanakkor feladni, de a postaköltséget ők állják
-
sihu
tag
a Frontlines Fuel of War-ról mi a véleményetek, mert tavaly mikor Ausztriába voltam síelni a tv-ben folyton ennek a játéknak a reklámja ment... és reklám alapján nagyon megtetszett olvasgattam is teszteket és ugye mindenhol a multit emelték ki
szóval???
[ Szerkesztve ]
-
sihu
tag
az endwar a sima live-os mikrofonnal megy???
-
sihu
tag
na itt láttam egy előttem íróról h ő is neten reggelte a box garanciáját és nem telefonon, nekem ezt írja: # Garancia lejárata: 12/25/2009 6:59:59 PM -> ez a teljes körű garancia lejárati dátuma??? vagy csak a 3 led-é??? és ha itt regisztráltam, viszont a meghibásodáskor beszélek az ügyfélszolgálattal akkor ők a számla szerintit nézik majd???
-
sihu
tag
nah van egy "kis" gondom: gow2 amikor bemegyek a hegyeb és ölöm a brumakokat, amikor megölöm mindhármat mindig kifagy a játék, mi lehet ennek az oka??? remélem köze sincs a 3 ledhez...
telepítve van. lehet telepítés során lett vmi???
[ Szerkesztve ]
-
sihu
tag
válasz (Kolombusz) #22323 üzenetére
azért ez nem egészen olyan hang...
Djuree: az tényleg ilyen traktor hang
[ Szerkesztve ]
-
sihu
tag
háj, az lenne a kérdésem, hogy egy kedves ismerősömtől megkaptam használtan a gears of war 2-t, beteszem feltelepítettem minden ok, kivéve HOGY, amikor ugye cdről betölti amikor elindítom a játékot, meg amikor kilépek, kicsit traktor hangja van a xboxnak... gondolom a használtsága miatt a lemeznek, pedig nem karcos... mivel GOW2 nagyon sokat szeretnék vele játszani
hosszútávon ez károsíthatja az olvasót??egyáltalán miért van ez a traktor hang, ha nincs a cd karc???
-
sihu
tag
evvel tudsz egyszerre 2-őt
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórumozónak és kedves családtagjaiknak![ Szerkesztve ]
-
sihu
tag
srácok eddig rajta volt a listámon a gta4, de most olvasgattam róla lehúzós kommenteket (igaz csak pc-sek) ugye azért ez egy jó game és a pc-sek csak az optimalizációs gondok miatt húzzák le??? vagy télleg nem üt annyira??
[ Szerkesztve ]
-
sihu
tag
szeretnék egy jó kosaras játékot, a kérdés: nba live 09 vagy nba 2k9???
szerintetek melyik jobb??? melyik szebb?? melyik realisztikusabb??[ Szerkesztve ]
-
sihu
tag
nah kijátszottam életem első xbox 360 játékát, konkrétan a Halo 3-at.... most jön a GOW 2
annyit szeretnék kérdezni, hogy melyek az igazi kötelező darabok xbox360-ra?? csináltam egy "kis" listát amiket nézegettem, ezek közül ti mit vennétek le és miket raknátok hozzá???
ezeket néztem kiörülök ha a fele meglesz... )
GTA 4, COD 5, Fable 2, Fallout 3, Mass Effect, Bioshock, Soul Calibur 4, NHL 09, NFL 09, NBA 2k9, GH 3, DMC 4, Dead space -
sihu
tag
édesdrága tesóm, amíg nem voltam itthon elkezdett a haloba egy új solo game-t előtudom hozni valahogy a korábbimat???
-
sihu
tag
nah ezt nem értem uygan azt csináltam mint eddig és most jó.... légyszíves ne nézzetek most teljesen hülyének...
[ Szerkesztve ]
-
sihu
tag
válasz (Kolombusz) #21993 üzenetére
rendben azért nagyon köszönöm a türelmed és segítséged
-
sihu
tag
válasz (Kolombusz) #21991 üzenetére
belépés az offlienba és join xbox live, akkor regisztráció és kéri hogy hozzak létre gamertagot
-
sihu
tag
válasz (Kolombusz) #21989 üzenetére
akk csak én vagyok hülye, akkor még próbálkozok
-
sihu
tag
válasz (Kolombusz) #21987 üzenetére
vagy az embereknek két profiljuk van??? egy alap és egy live profil???
-
sihu
tag
válasz (Kolombusz) #21985 üzenetére
xboxon csinálom, akkor én vagyok béna??
-
sihu
tag
most van egy ofline accountom amin vannak acsik és mentések és most csináltam egy live-osat is, de itt ugye nincsenek acsik és mentések
szal légyszives help, mit lehet ilyenkor csinálni???
-
sihu
tag
jah és még egy elé hülye kérdés, a gyári sorozat szá az meik??? serial vagy a product-os szám???
-
sihu
tag
nah most létrehoztam live profilt, azt szeretném megkérdezni, h az offline profilomból átimportálhatom vhogy a mentéseket és acsikat a live-oshoz??
-
sihu
tag
válasz JamesHolden #21878 üzenetére
csak az a gond h elötte beírtam egy e-mail címet és azokat az adtokat használja, akkor csináljak egy új e-mailt is??
-
sihu
tag
Xbox-játékosprofil létrehozása: ide valós adatokat kell megadni, vagy egy USA beli címet????
-
sihu
tag
nah én is büszke xobx360 tulaj vagyok.... itt van mellettem egy fullos PC és sajna rá kellett jönnöm, hogy felesleges, ugyanis ezután szinte csak xbox-on fogom tolni
téll annyi segítséget kérnék, hogy hol kell neten reggelni a boxot?? a garancia miatt??? -
-
sihu
tag
válasz (Kolombusz) #21638 üzenetére
Elnézést az off-ért, de ez a gáz itt Mo.-n, az emberek fel se fogják, h mit tesznek azzal, h pl letöltenek - ez emberek munkája, ez olyan mintha amiért megdolgoznál nem fizetnék ki. sajnos Mo.-n nagyon nagy gondok vannak ilyen téren, az ismeretségi köröm 5%-a vesz kb eredeti játékokat. És mi van ha te abba az 5-be vagy, má megy a burzsujozás.... Őszintén ciki az ha origid van??? Én is nagy warezoló voltam pár éve, azonban sokat beszélgettem a szomszédommal(aki ismerné az xpress.hu-t, nah az-az övé) és szerencsére átállította a gondolkodás módomat. Sok ember azért sír mert drágák a játékok, hát vedd meg és akkor talán majd később nem lesz az, mert avval, hogy megveszed, megveszi a haverod, talán egy idő után jobban beindul a kereslet, ergo olcsóbb árak..... téll bocsi az off-ért csak ez most kijött.... nézd meg bemész a boltba egy darab párizsi mennyi 200 ft(nem tom csak mondtam egy árat.) megveszed megeszed kész, mozi 2000 ft. bemész 2-3 óra kijössz, játék 12k és lehet h évekig elvagy vele mondjuk multiba.. ennyi...
-
sihu
tag
válasz JamesHolden #21369 üzenetére
és az elöbbi hozzászólásokből azt szűrtem le, hogy bárhogy kötöm rá a Creative 7.1-esemre, mindenképp stereo lesz??? hogyan tudom megoldani h 7.1-be szóljon, vagy vegyek mellé vmi normálisabb sztereo hangfalat???
-
sihu
tag
én szeretnék a fa alatt xbox360-at látni... már ki is néztem hol, mit(egy gears of war 2 packos pro-t) nah szerintetek megvegyem akkor most, vagy a jasper miatt várjak??? vagy ha nem warezolok akkor tök mind1??? a Falcon is megéri??? itt nagy esély van a meghibásodásra, vagy nagyon kicsi???
-
sihu
tag
erről mit tudtok??? ez már jasperes lehet, mert megjelenési dátuma 2008 dec. 04-es megjelenés van kiírva ehhez a packhez
[ Szerkesztve ]
-
sihu
tag
az xbox360-hoz jó más wifi antenna is??? vagy csak az origi windowsos??? ha nem akk ti mit ajánlanátok???
-
sihu
tag
Far cry 2-vel toljátok, ha igen milyen????
-
sihu
tag
-
sihu
tag
tényleg jó h említetted a játék eladás/vételt, lehet hülye kérdés,(ha igen elnézést) de ti hogy vagytok a használt játék vétellel?? vannak megbízható helyek???sajnos nekem nagyon ellenérzéseim vannak ezzel kapcsolatba... nagyon sok apróhirdetést láttam, ahol egyfajta pal-os játékokat(ez mit jelent, hogy pal???) szereznek be nagyon sokat 2-3 ezerrel olcsóbban mint a boltokban található példányok
-
sihu
tag
az xbox360-hoz csak a Microsoft kormány lehet használni??? amúgy ez jó kormány az árához mérten??
-
sihu
tag
nah lassan itt a karácsony, tudnátok megbízható, olcsó helyeket mondani ahol lehet xbox 360-at veni??
-
sihu
tag
sziasztok! hamarosan én is belépek az xbox 360 tulajok közé, remélem nem bánom meg első kérdés: téll hangos a hűtés??? egy képcsöves tévén is normális élvezhető??? mien játékokra mondjátok azt h na ez kihagyhatatlan boxon??? kosár: nba 2k9?? autósba meik a best szerintetek, burnout paradise jó????? ezenkívül ezeket néztem: halo 3, Fallout 3(erről vélemény esetleg), gears of war 2, fable 2, fifa street 3, fight night round 3, gta4, doa 4
bad company mien??
Aktív témák
Hirdetés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest