Hirdetés
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Motaba78 #26394 üzenetére
Ezt én is csináltam anno, de aztán leálltam vele mert idővel telefújja porral az egész boxot és az ugye nem jó. A kisebb indok, hogy elég gány, nem esztétikus.
Inkább egy play & charge kit, én ezzel hűtöm kikapcsolás után.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
tiv83us
veterán
válasz Motaba78 #26344 üzenetére
Itt azert ne buzditsunk senkit ilyesmire...amugy is, miaz, hogy okositott? Beirattad tortenelem fakultaciora es kikapcsolt allapotban levetiti neked a sumerok tortenelmet?
bwoay: A te dobszoloidnal nem csodalom, hogy megadta magat a gep
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
p_milan
aktív tag
-
-
heihachi
addikt
válasz Motaba78 #23607 üzenetére
Én épp tegnap néztem meg PC-n, és nem voltam tőle elájulva. Van benne néhány egész jó ötlet, de a GTA4 színvonalától igen messze áll. Engem nem nagyon tudott motiválni, hogy sorra csináljam a küldetéseket. Ennek ellenére rossznak sem mondanám, amolyan rendes iparos munka, de nem több. Szerintem.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Peat;)
veterán
válasz Motaba78 #23482 üzenetére
Csak halo3-at vittem végig, nekem nagyon tetszett. (A gow-nak csak első részét vittem végig.) Mivel az egyik régi a másik pedig új játék, az lenne a logikus ha a régivel kezdenél. Mire végzel azzal lehet hogy gow2 ára lejjebb megy. Halo3-é meg már nem fog szerintem, használtan 4-5 körül van.
-
Djuree
félisten
-
heihachi
addikt
válasz Motaba78 #23374 üzenetére
Gratulálok
A Forza2 a létező legjobb választás volt autós játékból, csak már nem akartam ajánlani, mert eddig mindig mindenkinek azt ajánlom, még a végén megvádolnak, hogy elfogult vagyok
Ha meguntad a játékot, elmented, megnyomod a kontrolleren az Xbox guide gombot, kilépsz a játékból a dashboardra, leáll a lemez, kiveszed, és a gépen lévő kapcsolóval kikapcsolod a boxot. A kontroller magától ki fog kapcsolni a géppel együtt.
Esetleg egy kicsit járathatod kikapcsolás előtt a dashboardot, hogy hűljön a gép egy kicsit, de 1 percnél nem érdemes többet.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Motaba78 #23356 üzenetére
Igazán nem akarok beleszólni, de csak akkor vegyél egy plusz joyt, ha szükséged is van rá. Az Orange Boxot és a Burnoutot sem lehet szerintem osztott képernyőn nyomni (Orange Boxban nem vagyok biztos, de hal lehet is, nem sok értelme van). Így csak ott fog állni a plusz joy.
van néhány jó játék, amit lehet nyomni osztottan, de érdemes megfontolni, mert pl a Forza2 osztott képernyője szinte játszhatatlan. Verekedős játékoknál lenne értelme, de az meg nem szerepel az első két játékodban"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
zsocy
őstag
válasz Motaba78 #23356 üzenetére
A másik játék a Lego Indiana Jones, és szerintem egy picit drága ennyiért.
itt például csak 57000 ugyanez a pakk.Mindenesetre üdv a klubban, ha megveszed
Oddman : a silver - gold csak akkor aktiválódik ha a boxon csinálsz új profilt, máshogy nem megy szerintem. csinálj egy újat, válaszd a silvert és gold lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Motaba78 #23351 üzenetére
Összedugod a gépet, első dolgod legyen profilt létrehozni. Ha nem lesz rákötve a netre, akkor offline profilt hozol létre, ha rá lesz, akkor live profilt (jár a gép mellé ingyen gold előfizetés egy hónapra úgyis). Kb 2 perces móka, utána mehet a játék.
Profilt mindenképpen létre kell hoznod, mert a profilokhoz vannak kötve a mentések, a beállítások, a gamerscore, barátlista, stb.Ha 150w-os a táp, akkor tuti új gép (jasper). Ha 175, akkor meg kell nézni az áramfelvételi adatokat, abból derül ki. Ezt korábban valamelyik kollega leírta, nem tudom a pontos számokat, de a mindjárt előkeresem a posztot.
Meg is van, Atomgeszi kolléga volt az elkövető: [link]
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Motaba78 #23343 üzenetére
Szia,
Szerintem te mindent elég alaposan kigondoltál már, nagyon nincs mit hozzátenni. A premiumhoz adott csatlakozóval rá lehet kötni a TV-re simán, kell még egy optikai kábel a hangnak és kész is.
Autós játékban én még mindig a Forza2-t ajánlom, vagy ha arcade élményre vágysz akkor szerintem a Midnight Club : LA nagyon jó lett, FPS-ben talán COD4.
A garit jól tudod, a bekötés pedig annyira egyszerű hogy nagyon nem lehet elrontani. Érdemes a boxot fektetve használni, de nagyjából mindegy.
-
heihachi
addikt
válasz Motaba78 #23343 üzenetére
Szerintem 1 év teljeskörű gari és 2 év piros karikás gari van rá. Én Platinumshopot, vagy Übrkonzolt ajánlom vásárlásra.
Nem javaslom a Burnout Paradiset, mert bár nagyon szép, és villám gyors, de hamar rá lehet unni, mert se teteje, se alja, ezért első autós játéknak nem a legjobb. Helyette jobban jársz a Midnight Club L.A.-vel, mert hasonló koncepcióra épül (még a kamerakezelése is pont ugyan olyan szar ), ugyanúgy nyitott nagy város, de a játék sokkal jobb. Igazi autók, lehet őket tuningolni, van némi történet is, átvezető animációk, szóval két fokkal komolyabb alkotás, és _szerintem_ jobb játék is.
FPS-ben szerintem az Orangge Boxal jól jársz, mert a benne lévő játékok kiválóak. Mondjuk én az irányítás miatt egy FPS játékot vettem, és soha nem is veszek többet boxra, de azért nagyon úgy tűnik, hogy meg lehet szokni, mert néhányan elég jól nyomják.
Szerintem kezdésnek még a Gears of War is bele férne, többször végigjátszható, izgalmas, magasabb szinten elég nehéz is, bár tény, hogy ez nem FPS, de kiváló játék, aminek ráadásul elég jó a multija is.
Az optikai kábellell hangátvitellel kapcsolatban annyit, hogy ahhoz kell egy külön kütyü, ami nem tudom, hogy benne van-e a 60 gigás pakkban.
Bekötésnél szerintem semmire nem kell figyelni, csak szimplán összedigdosni.
Vásárlásnál meg ha nem ragaszkodsz a jasperhez, akkor szintén semmire nem kell figyelni, legalábbis nem hiszem, hogy lenne olyan 60 gigás gép, amin nincs HDMI kimenet. Egyetlen dolog van csak, ott helyben vásárláskor kapcsoltasd be feltétlenül. Van LCD tévé mindkét helyen, nem fognak ellenkezni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest