Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz marked one94 #44196 üzenetére
Tudod, mindennek ket vege van, mint a botnak.
Az 1955-ben tervezett/gyartott rohejes pancelzatu revolvertaras francokat nem volt hulyeseg betenni ? Foleg hogy az 50mm-es pancelzatukat mar egy 10 evvel azelott gyartott tank is simman atlotte volna ? Csak egy lovesbe kerultek volna akar 1 kozepes tanknak is, errefel az 50-80 mm pancelzattal rendelkezo Tier 9-10es francia tankok 1750 EP-vel rohangalnak.Na ez az amit hulyesegnek tartokVHM : igen, olvastam a velemenyt, meg ellenvelemenyt is.Egy dolog teny : az angolok valoban gyalogsag tamogatasara csinaltak a tankjaikat tobbnyire, ezert nem voltak jok a tankjaik.Ok mas doktrinat kovettek mint a nemetek, ennyi.Egy masik dolog : ne fikazd a magyar ipart azert, mert oket korlatozta a Trianoni bekeszerzodes a fegyverkezes teren, meg nem volt legalabb 5 gyarmata amit kizsakmanyolt volna (nyersanyagok, emberanyag stb) mint Anglianak.Ha ugyanugy lett volna mint az angoloknak, akkor a magyar harckocsik sem olyanok lettek volna, mint amilyenek voltak.
Nezd csak meg, hogy a Pz III-as az 3-as tank, a Pz III A az 4-es, a Pz IV az 5-os.
Ha a Pz III 3-as, a Pz III A 4-es, miert ne lehetne a Turan I 4-es, a Turan II meg 5-os tank ?
Kisse esszerutlen hogy epp arra hivatkozol, ami epp a forditottja annak amit te allitasz
Szoval ha nagyon akarnak, akkor igy is lehetne csinalni.
Konkret tipus : az Su85 is konkret tipus volt, megis 107-es loveget is adtak neki.Akkor a Turan II-es tipusnak is adhatnak egy L48-as csovet az L20-as tarack helyett, semmi gond -
Iron Funeral
őstag
Szörfölés közben találtam egy leírást az IS-7 páncéljáról elég sok ágyúval lövik, ha jól értelmezem Eagle16(18) kolléga is részt vett a tesztben
Angol nyelvű
[link]Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #44193 üzenetére
Az egész vita onnan indult, hogy egy posztoló szerint a brit (vagy éppen a japán) harckocsigyártás/fejlesztés az kuka és egyáltlán; értelmetlen külön fákat szentelni nekik, de a maroknyi magyar-lengyel-cseh csodáknak legyen akár külön-külön is egy-egy fa. Ez a vélemény ütötte ki nálam a biztosítékot.
Egyébként lesz össz-európai fa, amibe az a néhány kisebb nemzetek által gyártott típus megtalálható lesz, de ezeknek magátólértetődő okok miatt elég kicsi a prioritása jelenleg.
A te "fa-tervezeteddel" meg az a gond, hogy ugyan kitölthejük az egyes fokokat ugyanazon tank I, II, III-as számú variánsaival, de van ennek értelme? Példának okáért ott a PzIV, igen hosszú evolúciós utat járt be a háború kezdetétől a végéig (új lövegek, páncél módosítások, motor módosítások stb.) mégis csak egyetlen tank típusként szerepel a fában, amikre újabb modulokat lehet tenni. Az általad széthúzott fában konkrét típusváltozatok vannak, nem is lehetne modulokat fejleszteni rajtuk.
Nem tudom milyen módon akarják megvalósítani az össz-európai fát, kitömnek lyukakat különböző nemzetek tankjaival, vagy nemzetenként lesz egy-egy negyed-harmad-fél ág, ameddig futja nekik vasból. Kíváncsian várom.
marked one94: legyenek magyar tankok, de ne premiumként. Semmi baj azzal, ha nem tudnak egy teljes T10 fát összerakni, nem az a lényeg. Változatosabb lesz tőle a játék. Mi a gond azzal, hogy egy ág véget ér T7-ben? A jelenlegi normál light tankok is véget érnek T5nél, mégis van helyük a harcmezőn és van aki szeret velük játszani.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
marked one94
őstag
válasz Antonius1978 #44193 üzenetére
De ennek mi értelme lenne, hogy lenne T7ig magyar tankok? hülyeség az egész... Majd ha akarnak magyar tankokat berakják prémtanknak és kész.
You'll Never Walk Alone
-
Mcray
senior tag
Kezdem marhára unni ezt a pénisz méricskélést.
Gyuri, fogadjad már el hogy a TK az nem jó senkinek (neked sem, mert Bant kapsz, és lenézést) és a játék szabályzata is tíltja. Ha ezt magadévá teszed, hogy nem csinálod (ahogy 99,9% sem csinálja), a kutyának nem lesz baja veled.
Addig ameddig itt vered a melled, hogy neked mekkora fekete bránered van, hogy minden bénának feldugod az ágyúcsöved a fenekébe és rárántasz, Magadat járatod le.
Nem tudom eldönteni, hogy szomorú vagy szánalmas. Lehet mindkettő.
Ez egy fórum. Itt az a normális, hogy tapasztalatcsere zajlik "normális" keretek között. A Te TK-zásod nem normális. Fogadjad el vagy hagyj minket békén. Nekem a bránerem tele van veled, hogy minden nap azt olvasom, akár naponta több alkalommal is hogy kit hogyan TK-ztál. Ha sorozatgyilkos lennél, akkor is itt osztanád az észt?
5000 Játék alatt egyszer sem nyírt ki senki... Olyan volt, hogy nem tudtam visszatolatni, mert block-kolt valaki, de ha ilyet látok a csapatunkban mint Te, én átrongyolok pálya túl oldalára, nem állok le vele centivel hogy akkor most kié hosszabb és vastagabb...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Antonius1978
addikt
Nos, egy tank es egy pancelvadasz agat azert lehetne csinalni, mint mondtam tier 7-ig.
Tankok besorolas szerint : 1.Toldi I. 2.Toldi II 3.Toldi III 4.Turan I. 5.Turan II. 6.Turan III. 7.Tas
Pancelvadaszok : 2.nincs otlet egyelore 3.Nimrod 4.44M Toldi 5.Zrinyi II 6.Zrinyi I 7.Tas pancelvadasz.
Sot, lehetne egy tuzerseg is, 44M Buzoganyveto Toldi alvazon.
A Zrinyi II a 75-os homlokpancellal lehetne simman tier 5, a Zrinyi I pedig a 100mm-es homlokpancellal tier 6.A 120mm-es homlokpancellal rendelkezo Tas pancelvadasz pedig 7-es.
A lovegek mivel ugysem tortenelemhuek a jatekban a tankokon, adnanak nekik picitt utosebb lovegeket, ennyi -
Antonius1978
addikt
válasz Remus389 #44112 üzenetére
Minden szempontbol jobb volt (muszaki adatokra ertem), egyedul a tuzgyorsasaga volt szarabb az osztott loszer miatt.Mert gondolom lassan ment a 105mm-es lovedek betoltese egy 1 meter 90 centi magas jarmuben
A homlokpancelt megvastagitottak 75mm-re, mondjuk ez nem volt olyan sok, na meg az anyaga is szar acelbol keszult, es szegecselve volt.Ez viszont hatranyt jelentett.
Amugy a Zrinyi II.-t a legsikeresebb magyar harckocsinak (rohamlovegnek) tartjak.
Ha jol emlekszem, Tordanal megakadalyoztak a csapataink bekeriteset,Budapest ostromakor pedig volt hogy visszaszoritottak az orosz gyalogsagot (bizonyos helyeken gondolom).
Nos, a Toldi az egyertelmuen konnyutank, felderitesre valo
A Turan meg kozepes tank, pl a Turan III enyhen hasonlit az E8-as Shermanhoz tehat lehetne 6-os tieru tank.A Tas meg 7-es tier (T-34 es Panther D kevereke). -
psycroptic
őstag
válasz joergie #44184 üzenetére
Nekem tegnap lett elite a t-54 és egyre jobban tetszik. Az új ágyúval meg már jobban tudom sebezni a Tier 10-es tankokat is. A T-54-el is megtettem azt, mint a T-44-el: körbe lehet táncolni vele a tankokat és valagba lehet őket lövöldözni. Érdemes lenne áldozni az extra üzemanyagra? Vagy nem lenne érezhető javulás?
PSNID: Tomy83PS
-
Antonius1978
addikt
válasz Srodney #44099 üzenetére
Par honapja mar en is csinaltam egy vazlatot a magyar jarganyokrol.
Tier 7-ig nyugodtan lehetne csinalni egy olyan ketsoros tankcsaladfat, ami van a franciaknal pl.Sot, az olaszoknal is lehetne csinalni, nekik is tobbfele harckocsijuk volt.
Es igen, en is vezetnek szivesen egy Turant,Zrinyit meg Tas-t -
joergie
őstag
válasz Cingáriusz #44162 üzenetére
Alap a T54-ed? csak mert a játékban legjobb traverse speeddel rendelkező tankra mondod hogy nem elég mozgékony. Ha stock, lehet hogy még szokatlan a T44hez képest, de egy fullos T54 legénységi skillekkel egyhelyben felszáll mint egy helikopter, úgy forog.
van batchatem is, de a t54et még mindig jobban szeretem és 1v1be is szétszedem T54-el. Bár randomban tényleg jobb a francia.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Fel
addikt
Érdekes.. Ennyire "kevés" xp elég az Ace Tanker-hez E-100-zal?
Victory!
Battle: Mines 2012. április 20. 8:27:03
Vehicle: E-100
Experience received: 3 450 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 85 635
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Steel Wall, SniperNettósan ez ugye 1725. Azt gondoltam volna, hogy olyan 2000xp körül lehetnek a top eredmények (prémiumos számítás szerint).
6554 sebzést osztottam ki, ahhoz képest elég kevés mind az xp, mind a kredit, szerintem -
BloodRay
veterán
válasz Gyuri27 #44106 üzenetére
OMG, imádom az ilyen nagyokosokat a játékban mint te is vagy...
És mily érdekes, hogy természetesen most is egy "diegho szintű" játékos teamkill rajongó...
Pont az ilyen okosok miatt megyek úgy, hogy leszarom mit mondanak, okoskodnak csata közben, nekem a lényeg csak, hogy a lehető legsikeresebb legyek és a legtöbbet megtegyem a csata sikerességéért. Úgy ahogy az szerintem a legjobb. És ha kell pl visszamegyek meddel a bázisra védeni mint tegnap is Karelian, hogy a hozzád hasonló Rambo-k mehessenek igazságot osztani közben, mert az a tökös dolog. Az már kit érdekel, hogy közben a bázistól 200m-re már ott egy E75, Object 704, T30, hogy a kisebbekről ne is beszéljünk... Persze nyertünk végül, de nem a Ramboknak köszönhetően.
Hozzátenném a dologhoz, hogy én is lőttem már ki véletlenül csapattársat, de elnézést is kérek ilyenkor minden esetben(akkor is ha tudom, hogy ő volt a hibás) és furcsa mód még sosem kékültem be..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
bozont
veterán
-
emre
veterán
Azt a videót én is láttam, szerintem már a objekt gyorsabb, mind végsebességre gyorsulásra, fordulékonyságra.
De nem vitatkozni akarok, ha valakinek van kedve a gyakorlóban kipróbálhatjuk.
mod:
Lehet ha a JT személyzetében is benne lesz 2000 csata akkor majd jobb lesz.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
harcos22
csendes tag
-
jimmy74
őstag
A játékban a nick v. felhasználó nevemet megváltoztathatom gondolom?Vagy nem?
Az milyen változást hozna?Újra kezdhetném az egész tankgyüjtést?Elveszne ami a mostani nevem alatt fut?[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
Paul119
addikt
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Plokijuma
aktív tag
válasz Chris0321 #44157 üzenetére
Most jön a szívás része
Stock IS-4 siralmas, még BL-9cel is.
Nincs az a tank, amelyről ne lenne képes bármikor lepattanni, többször, egymásután.
(AMX 1390 tornyáról közelről sikerült vele 3x pattannom. Lehet csak a véletlen műve volt... De tény, hogy az IS-4en valamiért a BL-9 nem nyújtott olyan jó teljesítményt eddig, mint IS-3-on) -
veterán
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész
asszem nincs más lövész cucc KT-vel
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Bingisz
addikt
válasz Gyuri27 #44159 üzenetére
Menjél már az első hsz.-re, ott a link és azt nézel meg Fsb statjáról amit akarsz. Vagy hasonlísd az enyémhez. Kb. ugyanannyi Játékunk van hasonló tankokkal. Nekem sem volt prémem csak a kódokból szóval még emiatt sem szerezhettem előnyt.
Üdv.: Bingisz
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
őstag
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a T-54-es mozgékonysága csalódást okozott.
A T-44 jobban bejön, hát még a Lorraine. -
őstag
-
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #44139 üzenetére
Én azt nem értem miért erőltetem egyáltalán ezt a JT-t...
Ez a kombó nekem bevált a Ferdin. A most rajta lévő banda is camót tanul. Habár az E-100 Jagdpanzeren biztosan nem fog érni semmit...emre: Pedig a Jagdtiger jobban fordul, mint az Object. A múltkor lehetett látni egy videót (talán itt??), ahol a 3 T9-es TD pörgött (T95, O.704 és JT), és ott is a JT győzött. A gyorsulásával sincs sok gond. Egyedül a nagy tömege okozta tehetetlensége kellemetlen. Emiatt kicsit "nyúlósan" mozog... Az is igaz, hogy az alja papír és még gyúlladni is tud szemből.
Csak azért nem adom el, mert nem nyernék vele semmit... Hasonlóan vagyok a T30-cal is, sőt!Na majd meglátjuk mit hoz a jövő.. Az E-100-tól nem várok sokat. Az Su-122-54-re kíváncsi leszek (állítólag 130mm-es lesz a top lövege..). A franciákra nem igazán..
Átlagok nálam:
JT: 2398
Ferdi: 2055 (szerintem én is 88-assal indultam, de használtam a 10,5-öst is)
O. 704: 2587
IS-4: 2209 (BL-9, S-70) -
forras2
őstag
A VK3601H végig ilyen szopós minuszos köröket futó tank lesz, vagy lehet vele értelmes köröket is menni?
-
Chris0321
addikt
Végre ezt is elértem.
Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: IS-4. Elköltött XP: 164 700. Elköltött szabad XP: 0.Már csak 3 milla kell és meg is tudom venni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Gyuri27 #44154 üzenetére
Szerintem nagyon ciki, hogy még mindig nem érted nem a stat-adataiddal van a fő gond, hanem a szemléleteddel. Azzal hogy csapattársakat TK-zól, lehülyézel és kizárnál a játékból, mert a szubjektív véleményed szerint gyengébben játszanak mint te és kárt okoznak neked.
Amikor ugyenezt mondom rólad, (szibjektív véleményem szerint gyengébb játékos vagy) akkor már nem müködik ez az érvrendszer????
Szeretném ha nem a te nézeteid lennének az uralkodóak, ne te legyél a hangadó, és lehessen a WoT-ban normálisan játszani. Ne kelljen nekem és másoknak elviselni az állandó becsmérlést, noobozást, okoskodást, olyan TK-zóktól és feljelentőkől mint te.Ennyi.
-
törölt tag
Úgy érzem játszottam már annyit ezzel a játékkal (okozott annyi játék élményt), hogy egy kicsit honoráljam a készítőket.
Bár nem tudom az SMS árából mennyit kapnak meg ők, de sok kicsi sokra megy -
-
emre
veterán
A jagdtigerrel nekem egyáltalán nem sikerült megbarátkoznom.
De nem az általad vázolt dogok miatt. Objektel is volt hogy 7000 felett sebeztem és buktuk....ez előfordulhat mindennel, és mindenkivel. Lásd az előző JP képemet. Ott 3000 felett osztottam ki a 88-assal.
Hanem egyszerűen sokkal kevésbé mozgékony mint az ojjektum, ezzel szemben viszont gyakorlatilag nem lehet elrejteni. A névleges sebzést talán minden tizedik lövésre adja meg, ami jó ha átlag 500-ra kijön. Ezzel egy E75, IS4 szintű tankot nem tartok vissza. Valamint tier7-től az lövi át szemből is aki akarja. Az objekt sokkal mozgékonyabb, gyorsabb, és viszonylag ritka hogy minimális sebzés adjon be.Az átlag sebzési értékeim:
JT: 2231
Ferdi: 2105 (az alap löveggel kezdtem!)
Objekt: 2627
IS4: 2311 (az alap löveggel kezdtem!)Szóval szerintem ahhoz képest, hogy egyből egy 500-as sebzésű löveg volt rajta kicsit gyenge.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Mewryck
tag
egy ma esti csata,beszéljen a kép
egész délután ilyen köreim voltak...
másik eset,itt is beszéljen a kép
spoiler:én szedtem le fél hp-ra,7 lövést adtam le rá,mindegyik átütötte,de csak 3 sebzett ténylegesen,hány lyuk van a tank elején?mind máshová ment az elejébe...amint bekapta a következö találatot,az elözö lyuk eltünt,mintha ott se lett volna...ezt az utóbbi egy hétben vettem észre,is3-4-7 tankokon...szerintem elég undorító egy dolog...
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
fsb1000
nagyúr
válasz whatnot #44146 üzenetére
Jelen esetben elfogadom azt a hátrányos feltevést, hogy én mindig használtam prémet, xsmokex meg sosem.
------
Az elvet kell nézni!
Lásd mennyire fáj, ha valakire a saját hülye érvrendszerét akarják használni.
Máris jönnek a kifogások, meg az nem úgy van, meg jönnek az egyedi példák, meg hogy mennyit költöttél stb.Ha Ő úgy gondolja a gyengébb játékosok hülyék és inkább lepke-izét tologassanak WoT-ozás helyett, akkor nekem is van jogom ugyenezt gondolni és leírni róla, hiszen gyengébb játékos minden szempontból.
Ja azt már nem lehet? Miért?
---
Szerk:
WoT-ban is ezt a nicket használom, bárki megnézheti a részletes adatimat, akár tankonként. Nem kell ehhez tökösnek lenni...De nem ez a lényeg... láthatóan emberünk még mindig nem érti.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Gondolom ha az IS-4 stock gunja a D-25-T lessz tier 10en akkor kap vmi atmeneti agyut is h ne azzal a hulladekkal kelljen 40-50k exp-t osszeszedni az M62-re.
Amugy a stock IS-4 (ami gondolom nem teljesen stock, Bl9 remelhetoleg mindenkinek ki lett feljesztve az IS-3on ) sokkal jobban hasznalhato mint anno a stock T34 vagy a jelenlegi tier 9 stock M103.
Szal akinek meg nincs S-70-e meg hajra, grindre fel^^[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Gyuri27 #44141 üzenetére
"40-50k huf beleölése a játékba "
Itt le is zárhatjuk a szálat, mert olyan adatokat közölsz amikhez semmi közöd, nem nyilvánosak, és nem is lehet róla tudomásod, csak illegális csatornákon keresztül.
Erre kár hivatkozzál ki mennyit költ a játékra.
Gusztustalan, és inkorrekt ilyenekre hivatkozni.Bármennyit költök én vagy más a Wot-ra, azzal neked is lehetővé teszem, tesszük, hogy játsz.
Ez a játék sem ingyenes, csak nem mindenki tud vagy akar fizetni érte.
Kár azokat csesztetni, akik helyetted is fizetnek.-----------------------
A lényeget nem fogod fel.
Ha te el akarsz távolitani másokat szubjektív szempontok alapján a játékból, akkor téged is el lehet távolítani szubjektív érvrendszer alapján.
Ráadásul én még számadatokkal is alá tudom támasztani a mondokám. Azaz gyengébb játékos vagy mint én, ezért - a te logokád szerint - jogos a kivánságom, hogy inkább lepkét tolagass. -
forras2
őstag
Megvásárolva:
VK 3601 (H)' vettél. Elköltöttél kredit: 935 000. -
CactuS
Arcképgyáros
Victory!
Battle: Abbey 2012. április 19. 21:21:39
Vehicle: IS-4
Experience received: 3 258 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 46 473
Battle Achievements:
Mastery Badge: II Class,
Master Gunner,
Sharpshooter,
Steel Wall,
Defender,
SniperElég szép "achi" lista, főleg, hogy BL9es IS4 volt.
Ps: Az már rendszeres lesz, hogy kétnaponta mindig ez az off topic lesz esténként a téma?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Gyuri27
félisten
válasz fsb1000 #44136 üzenetére
Igen.
2 dolgot mondanék. Sok tankot átkinlódtam.
Nézd azokat amikkel játszom is. Másrészt se extra, se free xp váltás nem segitett.
Így stock tankkal szoptam elég sokáig.De nézzünk téged. 10k csata, 40-50k huf beleölése a játékba és nem hogy diegho nyomába nem érsz. Hanem itt még jó néhány játékoséba sem.
"Minden tankom fullos... PzIV óta csak így indulok el. Talán csak az E-75-nél kellet 30-40 kört mennem, mig fullos lett.+ Szóval nekem az a képességem hiányzik, hogy 40-50k-t költsek erre a játékra.Kv:
621 csata 625 kill.
Átlag sebzés 612. Találati arány 67% (itt jegyezném meg, hogy szoktam light scoutokra lövöldözni).Is3:
325 csata 329 kill. Átlag sebzés 1312. Találati arány 80%.T29:
241 csata 228 kill. Átlag szebzés 981. Találati arány 78%.Ennek a 3 tanknak az adatait bemásolnád a te statodból.
Lássuk mennyivel tolod különben úgy, hogy neked nem volt stock tankod és felszerelés is volt a tankon egyeből. Mert az enyémeken az se volt. Az is3-n most is 2 van.Az utolsó bekezdésre.
Mentem t6 századot. Nem sokat, de néhányat.
Kérdezd meg mit játszottam. Nem voltam ász. De amit kellett, ahol kellett azt megtettem.
De a random hülyéket nem birom elviselni. Ez van.whatnot: bison, spzII, grille + lövök ruadrunnekre is tankkal.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
fsb1000
nagyúr
válasz Peat;) #44128 üzenetére
A vásárlási tranzakciók 99.9%-ban azonnaliak, ha mégsem akkor az nem a PayPal-on múlik.
Az viszont tévedés, hogy reggelsz egy PayPal acc-ot és máris vásárolhatsz vele.Próbaképp a vita napján reggeltem egyet (be is írtam ide) és még mindig nem használható, nem tudok vele vásárolni. Bárki kipróbálhatja... 2-3 nap kell hozzá.
-
Fel
addikt
válasz Gyuri27 #44132 üzenetére
Borzongjatok!!
"Dear OverLord:
Last week we hear some good news about Soviet HTs in 0.7.3, here is the Russian version:
http://worldoftanks....3_some_details/It says "Если на танке «ИС-4» было установлено орудие С-70, то игрок получает новый ИС-4 с установленным орудием 122 мм «М62-Т2», в противном случае игрок получает новый ИС-4 с установленным орудием «Д25-Т»", which means you need to have S-70 gun on Tier9 IS-4 to get the top gun 122mm M62-T2 on new Tier10 IS-4, otherwise you can only get a new IS-4 with stock gun 122mm D25-T.
Now we have EU version here:
http://worldoftanks.eu/en/developmentIt says "Players get the IS-4 of tier 10 with available and mounted 122mm “M-62-T2” gun without additional modules or consumables". It dosen't say anything about S-70 as above.
Does it mean WG change the plan about IS-4 gun or just some translation mistakes?"
OL: "So as to get IS-4 as tier 10 heavy in top configuration you need to have S-70 mounted before the revision."
"use google translate
"If the tank is" IP-4 "has been established gun C-70, then the player gets a new IP-4 with an established tool of 122 mm," M62-T2 ", otherwise the player gets a new IP-4 with a tool set" D25-T »", which means you need to have S-70 gun on Tier9 IS-4 to get the 122mm M62-T2 gun on new Tier10 IS-4, otherwise you can only get a new IS-4 with 122mm D25-T (stock gun).this could mean that is4 will have 2 guns, D25T as stock and M62-T as researchable like E100"
OL: "Just get the top gun before the revision comes to keep the maximized configuration."
Korábban én sem hittem volna, de ezek szerint ezek tényleg úgy akarják a kezébe nyomni az IS-4-et azoknak, akik csak stockként tartják a garázsukban, hogy egy D-25T fog rajta díszelegni Tier10 tankként De lehet csak viccelnek...
Még egy idézet Overlordttól: "Everything is correct, read as "D25-T". It's a stock gun for both IS-3 and IS-4."
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
"a gyengébb képességű hülyegyerek menjen tapsis lepkét tologatni."
Minden relatív...
Én rólad gondolom, hogy ezt kéne tedd, mert sem képességeid, sem a viselkedésed miatt nincs helyed egy ilyen csapatjátékban.
Te logikád szerint ezt az itéletet meghozhatom, mert sokkal jobban játszom nálad, és ki is lőhetnélek ezért, ha egy csapatba sorsol az MM, mert csak akadályozol és kredit veszteséget okozol nekem.Eddig senkinek sem szóltam be a játéktudása miatt és azt is elfogadom, hogy a stat nem feltétlen tükrözi egy játékos képességeit, de most kivételt teszek.
Nézzük a föbb adataidat: [link]Győzelmi arány:
49%, ez jóval gyengébb mint az én 51%-om, de még az átlagosba tartozik. Gyak nincs semmilyen hatásod a csaták kimenetelére, felesleges a sirásod, hogy mások miatt veszítesz.
Csatánkénti kill:
0,67, ez kifejezetten gyenge eredmény, 3 csatából csak 2 alkalommal vagy képes kilőni tankot, az én eredményem kb 40%-al jobb
Átlagsebzés
522 dmg. EZ is alacsonynak mondható a csataszámoddal összevetve, valószinüleg valamilyen képesség hiány lehet az oka
Találati arány:
64%, tehát a lövéseid 1/3-a mellé megy, ezen is javítani kéneMindezek után nem lehet csodálkozáni, hogy alacsony az XP átlagod is: 332, és nehezen haladsz a fejlesztésekkel. Még az Efficiency rating-ban sem éred el az 1000 pontot. Ez bőven átlag alatti eredmény. Ebben is jobb vagyok nálad 40%-al.
----
Érted már, hogy minden relatív?
Te elzavarnád a gyengébb jkátékosokat a WoT-ból.
Én meg téged, mert legalább annyival gyengébb játékos vagy nálam, mint ők nálad.
És nálam is vannak sokkal jobb játékosok, akkor most ök engem zavarjanak el a lassan 1400 eff pontommal?Ki maradna ebben a játékban ha mindenki úgy gondolkodna mint te?
Elzavarás és TK-zás... nulla játékszellem, nulla sportszerűség, 100% kicsinyisség és félreértelmezett szerepkör.[ Szerkesztve ]
-
Srodney
senior tag
a legsikeresebb a zrínyi volt,ez nyilvánvaló,105mm-res ágyú miatt,volt harcképesebb mint bármelyik hazai tank.a lövedék kezdősebessége viszont kisebb volt mint a német 105mm L/28nak mert a magyar ágyú L/20,5 volt ha jól emlékszem de most nem fogok guglizni...kipróbálnám én is,mit tud egy zrínyi egy stug3 ellen.mellesleg a turán legerősebb variánsa az egy gyenge panzer4-nek felelne meg,főleg a rövid csövű 75mm es miatt,de páncélja elmarad attól.a toldi-t azért nem írnám le,mert a pz35 továbbfejlesztése volt jobb ágyúval motorral és páncélzattal,tier2-be 1-1 ellen szerintem a toldi nyerne ezért,csak hát jó lenne kipróbálni.ezért is fűzök hozzá egy kis reményt hátha,netán lesz magyar harckocsi...
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Az ilyen apróságok miatt nem sikerül ezzel a Jagdtigerrel megbarátkoznom:
Defeat
Battle: Ruinberg 2012. április 19. 19:37:52
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 084
Credits received: 66 334
Battle Achievements: Mastery Badge: III Class, SniperEz talán simán hozható lett volna, ha az elején az IS-4-ünk nem afkzik pár percet... 4 tankot lőttem ki és még párat sebeztem. 15 lövés, 14 találat, 5452 sebzés.
Majd pedig:
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. április 19. 19:58:07
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 440 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27 789Vicces, hogy az egyetlen, aki látható volt az út melletti bokros részen az én JT-m volt, amin van a bandának 100%-os camo skillje + álcaháló... Elsők között hullottam. Örültem, hogy tevékenyen részt tudtam venni a győzelemben... 5 lövés, 5 találat. Kilőttem egy ARL-t, és majdnem lenulláztam egy M103-at.
-
virkir
veterán
válasz Gyuri27 #44122 üzenetére
Hehe... álmodik a nyomor.
Ha meg t10 lesz. Egyből elit tankkal kezdek.
Nem lesz elit mert nem kapja meg az ágyút ha nincs kifejlesztve az S-70. Talán torony, lánc az amit nem kell kihúzni de megnézem hogyan fejleszted ki akár az IS-4-el akár az IS-8-al a X.-es ágyút.
Szerinted én minek tologatom legalább a napi duplákat vele? Hidd el nem azért mert annyira tetszik a BL-9-el.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Peat;)
veterán
válasz fsb1000 #43637 üzenetére
Lehet első hozzászólásba össze kéne dobni az infot, pár mondat már körbeöleli a két folyamatot. Én nem vettem és nem is fogok goldot vásárolni, csak annyi tapasztalatom van, hogy hétfői utalás szerdán lett jóváírva paypal számlámon, majd ebayes vásárlásnál azonnali volt a fizetés, de ebayel ugye jóban van a paypal. Mindenesetre gold vásárlásra gondolom elég egy sima limites paypal számla kártya nélkül, ami mindenkinek elérhető. Igaz van bank ami tök ingyen ad számlát, netbankot, dombornyomott kártyát, nincs havidíj, átutalási díj, csak hát nem otp és akkor az már nem is létezik..
[ Szerkesztve ]
-
-
Fel
addikt
Reggel idéztem ezt:
Q: "When can we expect 0.7.3 public test? It should start this week if you want to keep end of April ETA."
OL: "April doesn't sound credible. To put it safe srping is the release window. Planning to launch 7.3 supertest this week."
De most nézem, hogy Oli javította magát:
Q: "SuperTest or Public test?"
OL: "Public test. Sorry."
Ezek szerint remélhetőleg holnap lesz teszt, vagy ha nem, akkor jövő héten.
Jó lenne, ha tudnák tartani a legkésőbb máj. 9-i kiadást, mert akkor még talán ki tudnám fejleszteni az ST-1-et amíg van prémiumom (máj. 18.) A KV-4-re egyből rárabolhatok, mert összeszedtem már 92k xp-t a KV-3-mal. -
Timyyy
őstag
válasz jimmy74 #44105 üzenetére
A német tankokat se most se később nem fog érinteni semmi változás (vagyis kimondottan a tigrisek már nem lesznek piszkálva).
Tiger P jobb mint a sima. Élvezhetőbb, bár picikét lassabb, de a lövege ugyanaz, és van páncélja is.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Gyuri27
félisten
válasz Remus389 #44123 üzenetére
Nyilván adatok alapján. Hiszen nem vetették be.
De láthatod. Kisebb volt a tas és laposabb. Ráadásul a naftát se nyalta ki a tankból. Emlékezzünk rá, hogy a bukás egyik oka az üzemanyag hiány volt.
Az ágyú full ugyanaz lett volna. A 40 fokos 120 mm-s front meg nem kaksi lássuk be.Ez a zrinyi a jgpz4 konkurense lett volna.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Remus389
veterán
válasz Gyuri27 #44120 üzenetére
Kijelenthetjük a tas jobb lett volna. azért ez azért erős
egyrészt a 44M tas a Panther másolata lett volna, kábé azzal megegyező szinten
meg aztán a németek fokozatosan javítgatták, volt E, G, H változat is, és még nekik is volt a kezdetekben műszaki problémáik
egy papírpácélosról, felületes tudással megállapítani hogy jobb lett volna egy harcban kipróbált, magasabb műszaki színvonalon elkészített, korának legmodernebb harckocsijának számító páncélosánál, erős
meg aztán jó ha 46-47-re sikerül felfegyverezni egy századot(megtervezik, legyártják a prototípust, kipróbálják a csapatok és kiszűrik a gyermekbetegségeit, akkor legyártják a nullszériát, kiképzik a legénységet, harcba vetik)
papíron jól mutat persze, papíron
egyedül a Zrínyi rohamlöveg ami értékelhető volt szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Az olcsóbb lőszerrel ez még komolyabb teljesitmény.
Megvan az is4 de egy percet nem játszottam vele. Majd ha felmegy t10-be. Nem idegesitem magam, hogy milyen jó volt és milyen sz@r lett patch után.
Meg hát stocként nem lehet valami izgalmas. Ha meg t10 lesz. Egyből elit tankkal kezdek.
Teszt szerót még nem irták a fiúk. Szerintem még nincs.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
44m Tas.
Súly: 37 t
Hossz: 9,5
Szélesség: 3 m
Magasság: 2,3 m
Sebesség: 45 km/h
Hatótávolság: 220 km
Páncélzat: 20-50(120) mm
Fegyverzet: 1 x 88 mm L/71 harckocsilöveg
A 120mm vastagságú homlokpáncéljának a vízszintessel bezárt szöge kb. 40 fok lett volna.Jagdpanther
Súly: 46t
Hossz: 9,9
Szélesség: 3,27 m
Magasság: 2,72 m
Sebesség: 46 km/h
Hatótávolság: 160 km
Páncélzat: 20-50(120) mm
Fegyverzet: 1 x 88 mm L/71 harckocsilöveg
A felépítményt szemből 80 mm-es míg oldalról 50 mm-es páncéllemezek borították.Kijelenthetjük a tas jobb lett volna.
L-e-f-i-e: kaptam már én is bant. Meg hát lehet ám ezt okosan is csinálni. Mint az én példám bizonyitja.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
káen
tag
válasz Dobi 562 #44113 üzenetére
Ezzel csak annyi a baj, hogy általában a hegyre menő hevik a lámák közül kerülnek elő. Mire felmegy, addigra a medek már régen pozicióban vannak, sokkal előnyösebb helyzetben. Ráadásul falkában (értsd: 2-től felfele) már röhögve szednek szét heviket...de legalábbis úgy megfingatják, hogy -függetlenül a hegymászástól- érdemben nem tud hozzátenni a csatához. Én úgy vettem észre, hogy a fragvadászok mennek fel az ilyen helyekre az easy kill reményében.
Természetesen okozhat ettől függetlenül meglepetést. De tedd a szívedre a kezed: hányszor láttál ilyet? Én egy kezemen meg tudnám talán számolni. -
jahrn
senior tag
A Zrinyi meg a Tas mellett meg a Nimrod-ot tudom elkepzelni ingame, de kb ennyi.
Meg egy kicsi brit adalek: alapvetoen ok ugy kepzeltek h a harckocsik fo feladata a gyalogsag tamogatasa (mint pl a Matilda), meg a gyors hadmuveletekben valo reszvetel - ide a Cruiser osztalyu harckocsik tartoznak pl Crusader. De hibasan ok is szetszortak a pancelosokat ahelyett h nagy tomegben alkalmaztak oket. Igy is volt olyan pl 1940-ben Fr-ban ahol 16 Matilda ellentamadasa miatt a nemetek (Rommel) bepanikoltak es visszavonulasra keszultek.
De a haboru alatt jobban kitanultak a harckocsi kalapalas es felhasznalas muveszetet mint pl az USA. -
vhw
addikt
Nos van 1, azaz egy darab olyan tank, ami talán megközelíti egy T5 TD képességeit. Erre alkossunk egy külön fát?
Még mindig nem látom azt a rengeteg típust ami számban-hatékonyságban megközelítené a brittek által gyártott tankokat.Még egyszer hangsúlyozom én szeretem a magyar illetőségű tankokat, de ez a fellengzősség velük kapcsolatban már nem.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
L-e-f-i-e
senior tag
Én is találkoztam már notorikus tkzókkal, de a vége majdnem mindig az volt, hogy az egész csapat összefogott, az ellen oldalról is és ment rá legalább 10-15 report, képpel mindennel. Supportos nekem válaszolt is, mert kíváncsi voltam tényleg csinálnak e velük valamit vagy csak dísznek van ez. Általában 1-nap pihenőt kapnak, ami emelkedik majd végleges bann ha az illető bizonyítottan direkt csinálja....én csak ebből következtettem, nem kellett a diplomával megszerzett tudásom hozzá
Az új IS4 tényleg az, remélem nem sokat változtatnak a korában linkelt löveg tervezetén mert akkor pöpec kis tank lesz
[ Szerkesztve ]
=^-^=
-
Dobi 562
addikt
De ha kilövöldözöd azokat akik nem követik az általad követendőnek tartott taktikát azzal nem fogod őket megtanítani az általad helyesnek gondolt játékra. Én néha be szoktam írni, hogy legközelebb a heavy-k menjenek a városba, ne a dombra vagy ne a TD menjen előre, arty-nak, hogy nyomjon "shift"-et, stb... Lehet hogy ezt gyorsabban megfogadja, mintha kilövöd.
Egyébként meg a dombon megjelenő heavy azért tud meglepetést okozni az ott kempelő medeknek. Mivel ők is hiper-szuper képességű játékosok és el nem tudják képzelni hogy a heavy felcsoszog a dombra, miközben neki a városban lenne a helye.
Mínuszos a kör, hát mínuszos, +1-2 kör a KV-val és visszahozza. Ez csak játék. Amikor már idegeskedik miatta az ember (és ebből fakadóan kilövöldöz csapattársakat), akkor talán kis időre fel kéne függeszteni és később folytatni nyugodtabban.
-
vhw
addikt
válasz Srodney #44099 üzenetére
Sorold fel nekem azokat a kiváló csodás teljesítményű magyar harckocsikat! (Ismerek jó párat, és hatékonyságban egyik sem szárnyalta felül a T34 szintjét, akkor miről beszélünk?)
Lengyel harckocsik? A TKS és hozzá hasonló gépágyús csodák?
Csehek? A Pz35-38? amik már egyébként is megtalálhatóak a játékban, és a német megszállást követően kvázi német tartományként német felügyelet alatt tervezhettek a német hadsereg számára bármit is? Vagyis német harckocsik lennének a játékban?Tehát a brittek nem csináltak egyetlen éppkézláb harckocsit sem? Nos ebből látszik mennyire is mélyültél el a témában, ha csak ennyi ragadt meg; "az amerikaikatól kaptak shermaneket"
A sivatagban mik lőtték bucira a kezdeti PzIII és rövid csövű PzIVeket? Nem a Matildák? Hogy csak egy példát említsek."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Gyuri27
félisten
válasz Dobi 562 #44098 üzenetére
Nem tetszés kérdése az, hogy vannak technikák, taktikák és feladatkörök.
Pl heavy ne menjen a dombra. Mert félútnál már a csapat halott.
Pl arty ne kezdjen td rushba az elején.
Pl med jó látótávolsággal ne hátul campeljen, miközben én a lassú vak kv3-l megyek spotolni.
Igen ha ilyet meglátok elönti az agyamat a sz@r. Sokadjára meg szét is lövöm.
Lehet, hogy önkényes vagyok. De az is az. Aki nem azt csinálja a tankjával amit kellene.
Magas tierben ezek miatt a hülyék miatt mínuszosak a körök. Tehát a gyengébb képességű hülyegyerek menjen tapsis lepkét tologatni.
Ha meg érdekli, hogy merre kell arccal állni keressen egy fórumot és olvasgassa.
Mert átlagos játékosnak nem megeröltető lenni. Semmi szuper képesség nem kell hozzá.L-e-f-i-e: legyél szép, ha már okos nem lehetsz.
Remusz911: a semmiért nem tk-k. Másrészt beszólásért engem is tk-t már. Hac-r-s hülyének beszóltam.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!IS v.Tiger-TigerP?Tier 7-es tankot lassan tudok venni.
Csak nem tudom melyikre gyúrjak vazze. Mind3-ra megőszülnék jobban
Az új patch.hoz esetleg változást a 3 heavy-nek?WoT:jimmbo
-
jahrn
senior tag
válasz Srodney #44086 üzenetére
Nagyon egyszeru a dolog es 3 oka van.
A. A potencialis japan jatekosbazis nagyobb mint a magyar+lengyel egyuttveve.
B. Japanban magasabb az eletszinvonal ergo tobb penzuk is van ilyesmire.
C. Japane volt a negyedik legnagyobb pancelos ero a masodik vh kirobbanasakor. Mindemellett eleg sok fele tipust allitottak harcrendbe, es prototipusok teren is van valasztek. Az mas kerdes h arra a hadszinterre (mandzsuria kivetelevel) max gyalogsagot tamogato harckocsikra volt szukseg.A brit kommentedre: elso sorozatban gyartott harckocsi. Mindemelle az orosz harckocsik jo reszben tamaszkodtak brit tervekre/technologiakra pl a T-28, de a KV-2 - kifejezetten jo minosegu - pancelzata is brit technologiaval keszult. A haboru vegen megjelent Centurion az MBT-k osanyja, a Chieftain-ban megjelent forradalmi ujitasokat pedig azota is masolja a fel vilag. Sorolhatnam meg de ugy gondolom ennyi is boven eleg.
A szar brit karckocsikrol par adalek: a haboruban kilott elso Tiger-t egy Churchill lotte ki. Mindemelle a Churchill eszak afrikaban olyan helyeken is vigan atrobogott ahol a nemetek szerint lehetetlen pancelos hadviselest alkalmazni. A Sherman Firefly-tol (britek altal atalakitott Sherman verzio, sokak szerint a legjobb Sherman a II.vh-ban) tartottak a nemetek, kiemelt celpontok voltak szamukra.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Jó ez a Tiger P azzal a vastag frontpáncéllal. Prokhorovkán felmentem egyedül a dombra, Type 59, T32, M6 várt rám, 5-6 sebzőt be tudtam vinni, miközben ők pattogtak rólam, aztán a type megkerült, én felakadtam sziklára és kivégzett. Nem tudtam az ágyúcsövem olyan szögbe lehozni, hogy lőni tudjam.
A "sima" tigrissel gyorsabban kivégeztek volna.
-
Remus389
veterán
válasz Gyuri27 #44094 üzenetére
szemétség TK-zni
engem kétszer lőttek ki, egyszer mert eléálltam és a bamba állat belémrohant, de nem voltam szemtelen, máskor pedig az emelkedőn lehagytam a Ferrari Grillémmel csigusz KV-ját és beszóltam hogy "come on lil buddy", csak vicc volt erre kilőtt a barma
szemét állatok TK-znak, ki kéne titeket bannolni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest