- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Aktív témák
-
jahrn
senior tag
Bizony, a fejlesztok valoszinuleg nem jottek ra miert is Su-85 a jelolese...
Egyebkent nemi balance lehetne nemet hvy vonalon azzal ha a Tiger lejjebb kerulne 1 tierrel es csak a rovid 88ast kapna meg. Helyere meg betehetnek a Leichte Lowe-t (a premium Lowe a Schwere Lowe verzio). A magam reszerol vmelyik PzIII-at vennem ki, faszom akar 2x (majdnem) ugyanazzal a tankkal nyomulni...
[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
egy kis nézni való [link]
http://www.youtube.com/view_play_list?p=0981323CA96EF908Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
-
vhw
addikt
Végülis ha a KV-kon fent lett volna a 107es, meg a két Su85-ön is, és jól összejátszanak, azért rendesen kikaphatattok volna, viszont ha alap KV-k voltak náluk... akkor nagyon-nagyon csúnya csatát kaptak.
(mellesleg valami más, csak mert láttam itt egy T29-et; miért van az, hogy az illető rengeteget szív M6-tal a kis 76-os löveggel, érezheti mennyire gyenge, és mégis megy tovább egyenesen a T29-re ahol ugyanúgy a 76-ossal kezd. Az az ágyú ami már egy tier6 tankon is gyenge volt, miért megy tovább egy tier7-re vele??? Annyiszor találkozom ilyen T29-cel (mikor berak hozzájuk Hetzerrel... éljen! ) csesznek kifejleszteni az M6-ra a 90es ágyút, amivel mégis lehetne valamit kezdeni később a T29-en, aztán csak pislognak mikor kapják az IS-ektől a 122essel a parasztlengőket, a 76os meg csak szikrázik (még a KV3-on is)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
frame>24
addikt
Végre valaki,a játék fennállása óta először megfogalmazza ezt a tragi(komi)kus ellentmondást:
Hiába "van kiosztva", hogy "öljed a tier-ben hozzád tartozót," mert a játék minden vagy semmi jellegű!! Igen. A nagy tank nyilván kipukkasztja a kicsit is, vagy mert épp csak az jön, vagy azért, mert "engem ugyan ne deketáljon már, he!", vagy szimplán mert egy klikk és de jó.
Szóval dráma, mert még ha van is a sokaságban több neked való ellenfél, akkor is sok dolog szerencsés összhangja kell hozzá, hogy meg is találjátok egymást (és anélkül, hogy valaki távolabbról beleszólna a párharcotokba).Másrészt, a vonzó medium tankokkal a játékosok nagy része túlontúl bízik a mobilitás megmentő erejében, aztán jön a meglepi. Harmadrészt: jó néhány pálya kialakítása. Sok (nem minden!) pályán az egyáltalán felmerülő útvonalak mentén jár mindenki, beleértve a heavy-ket is, így nagy valószínűséggel, ha nem a létra tetején vagy, halál lesz.
És akkor egy utolsó döfés: az instant detrack. Könnyebb a játékban detrackolni, mint bármi más modult sebezni, de valótlan mértékben. EZÉRT várom nagyon a köv. nagy peccset, mert a láthatósági mizéria mellett EZ is, a lánc lelövése is előkerül: nehezítik. Végre. Mert egy detrack a mediumok és scoutok halála.Szóval, nem véletlen, hogy az arty-val és a heavy osztállyal lehet igazán sikereket elérni jelenleg; a med. tankok lehetőségei több sebből véreznek a természetes dolgokon túl, scout-olni meg kevesen szeretnek szívből és őszintén.
Szumma: azt próbálom rizsázni, hogy még jó balansz mellett is lehet kilátástalan helyzet, a játék mostani adottságait (pályaméret, látótávok egymáshoz való viszonyai, sebzésmodellek stb.) tekintve.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
biggamer
veterán
Tegnap én is találkoztam egy ilyennel, az éledési helyen lötte a földet még akkor is amikor máshol foglalták a zászlónkat.
Nem tudtam mi a fact csinál, még rá is kérdeztem, de nem válaszol ... +se mozdult, csak a földet lőtte maga elött.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
PetAd
tag
Pontosan, az átlag xpje 111, azóta is vígan "játszik", nem bannolták.
A balanszról csak ennyit: [link]
Elég nehéz elhinni, hogy véletlenül alakult így a felállás, mondanom sem kell csúnyán kikaptak. Az orosz td-k, heavyk és előtte a medek végig jobb ágyút kapnak mint a német társaik. -
Sixkiller6
őstag
válasz BoogeyM@n. #4090 üzenetére
wipe előtt szinte csak med-et nyomtam... igaz oroszt
- no es importante -
-
vhw
addikt
Tehát csóri fogja, elindítja a csatát, bent van a tankja, és onnantól kezdve ő közben netez/filmet néz vagy akármi? és begyűjti azt a 50-100 xp-t ami jár neki a csata végén?
Visszatérve a balanszra, a gond nem csak ott van, hogy kicsik is bekerülnek nagyobb tankok közé, hanem egyenlőtlenül vannak elosztva a tankok, egyik oldal megkapja a sok nehéz tankot a másik a közepeseket, vagy TD-ket, és ilyenkor a legtöbb esetben azok nyernek akiknek csapat szinten több HP-juk van, mert többet kibírnak a tankjaik (mellesleg én nem tudom hogy találták ki ezt a 107es ágyút, de ki kellene tiltani tier-5ből. Nonszensz, hogy a szovjet oldal ilyen korán kap egy olyan ágyút, amihez a német és az amcsi oldal is csak 7es szinttől nő fel. Legrosszabb esetben is csak 6os tankra lenne szabad elérhetővé tenni )
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Sixkiller6 #4083 üzenetére
Persze vannak tankok amikkel nem érezni a balanc-ot próbáld csak ki a med vonalat
garantáltan érzékenyen fog érinteni onnantólZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Ez semmi az orosz med vonallal szép dolgokat lehet látni
kapsz egy nem gyors nem erős páncélzatú nem használható ágyút de azért garantáltan olyanok közé tesz akiket bottal se piszkálnál meg
betesz 6db Tier 8ashoz már a Tier6 is elég volna mert karcolhatatlan[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
PetAd
tag
Tegnap találkoztam egy bothasználó T1el aki toptier volt, azt vettem észre hogy folyamatosan a földet lövi és nem reagált semmire se, bele is lőttem egyet miután csináltam 2 screenshotot, ugyanazt csinálta tovább. Dobtam egy mailt a supportnak az automata levél után tegnap fél 6kor jött ez a válasz.
Dear Player,Thank you for the report. We appreciate your contribution to fair-play in World of Tanks.
Best regards,
Ivan ScorzosMa megnéztem 2x is és mindig fent volt, igazán adhattak volna neki pár nap pihenőt ez így elég nevetséges. 280 csata alatt amúgy 26 tankot lőtt ki T1el.
-
đe$|re
senior tag
A mai napon folyamatosan szopó ágon voltam a pz3-mal....az ellenhez folyamatosan rakta be a KV3-Jgdpz4-T29-IS-es kombókat...Most pz4-nél már megjelent az IS-3,Tiger2...
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Ezzel még nincs is semmi probléma. Csak amikor az ellenséges oldalra rakja be mindkét KV-t, a mi oldalunkra pedig kerül egy pz4 és egy su85 a 2 KV ellen, és ugye végignézve a sort mi kapjuk a két kissebb artyt, akik a pálya feléig lőnek el, ők meg kapják az egy tierrel na gyobbat ami átlő az egész pályán....és hasonló finomságok...úgy érzem újból artyval kell menjek, hogy egyáltalán esélyt adjak a sajátjaimnak, hogy nyerjünk kört.
Elmúlt 21 csatából 5öt nyert csatám volt. Az eddigi 58%os nyert csatáim aránya leesett 55%-ra. Jó tudom, alap löveggel se su85 se t28 nem erős, de ennyi csak nem múlik rajtam....
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
grunge
addikt
Na jól van. Épp a helyem keresem, de a kv-k és a többiek engem talának meg Hidd el nem én keresem a nálam 3-4 tierrel nagyobbakat a pályán (miért is merülhet ez fel?), az ölhetők meg rendre ugyis elhalnak a nagyok által ameccs első pár percében...Mikor én voltam a "nagy" akkor is így történt, nem hagytam meg másnak a Pz3-at csak azért mert én voltam az élen a Tigerrel és az meg pont ott jött/volt DE ha nem marad senki és ott állok a kis pz38al ezekkel szemben akkor a végkifejlet eléggé egyértelmű szerintem. Majd ha lesz alattam legalább egy Pz IV akkor már nem fog zavarni ennyire a dolog, mint ahogy a béta esetében sem. Most csak az a rosz hogy legalább 5-6+ olyannal szokott összerakni, akiknek nemigen tudok érdemben ártani. Lesz ez még így sem!
A 60% win az egy dolog a halálozási ráta ennél helyenként jóval vacakabb, nem feltétlen járulunk hozzá a győzelemhez. Most kezdett el romlani a rátám hogy meglett a pz3 és a pz38, eddig 71% volt. Szóval azért nem tartom magam annyira balf@sznak Kissé sarkos volt ez így na! No offense, keep rollin'
(#4084) virkir: erről van szó, +1 pz38as simán iylen köreim voltak tegnap zsinórban vagy 7-8 esetben. Lőhettem őket akárhonnan, akárhogyan.
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
virkir
veterán
Egy igazán jellemző példa miért sírnak sokan.
Szerinted ez így jó?Ez csak egy volt a napi sok közül, mostanában keveset mentek el.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Sixkiller6
őstag
Hogy is fogalmazzak finoman?
Kicsit elegem van ebből a sírásból, ami itt megy balansz ügyben. Azt hiszem nagyjából mindenki 50% körüli win-nél van, akkor? Azt meg el kell fogadni, h az alkotók elképzelése szerint vannak tier-szintek, amik egybekerülhetnek.Emberek, ez nem renault clio kupa, hogy mindenki egyforma géppel menjen (amúgy még azt is el tudom képzelni, h előbb utóbb beraknak egy ilyen feature-t)
Meghogy p3-t összerak T1-gyel meg KV-vel. Nyilván, de talán nem kéne a KV-killre hajtani a P3mal és nem lenne sírás a vége, T1-n és KV-n kívül nyilván van ott még egy tucat másik, ölhető dolog. Találja már meg mindenki a helyét egy nyomorult csatában!
nah már
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
-
jozefgucci1
addikt
Valóban a láthatóság és a balansz a legnagyobb gond.Amúgy prémium nélkül is lehet érvényesülni .Főnököm fia otthol kockul a szünetben és 500 csata környékén megvan neki az IS mindezt prémium nélkül. Igaz nekem nincs annyi időm a játékra , de prémiumom az van és csak SZU85B-nél tartok + M3LEE és egy SZU26-os Baracknál.Ezen a szinten még az ezüst hiánya a legnagyobb gond aztán később már az XP jön lasabban.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
grunge
addikt
A láthatósági cucc ugy xar ahogy van. Legöbb esetben csak azt látom hogy minden irányból jönnek a lövések, de tnk sehol. A legpoénabb az volt hogy mentem a pz38al, bokros terepen, nemtom már melyik pályán. Lényeg hogy egymás mögött volt sok bokor, jobbra tőlem egy ház. odamentem a ház mellék, kidutam az orrrom mögüle, de végig a bokrosban maradtam. erre a szélrózsa minden irányából jött az áldás, 2mp alattt szétszedtek. A poén az hogy kb 10m-re előttem feltűnt egy T1 Heavy a bokorban miután meghaltam. pont kotta velem szemben két tank hosszra. Ő lött ki... Na ez mi kéremszépen? 77%os a commander aki egyben a lövészem is. A T1 heavy meg nehogymár ennyire stealth legyen...
159 SW 1.9 jtdm <3
-
virkir
veterán
válasz belaazallat #4078 üzenetére
Ez rendben lenne de... arról volt szó, hogy ha meglőnek akkor 5 másodpercre megmutatja ki lőtt ha látótávolságon belül van.
Tehát ha úgy gondolja akkor 150 méterről nem mutat meg ha meg úgy gondolja akkor 300 méternél távolabbról meg igen.
Ez a nagy gond a játékkal, hogy kiszámíthatatlan.
Ugyan ott kampinovkán ha a másik oldalról előre megyek a bokrokig van amikor meglátnak van amikor meg nem és én is vagy látok vagy nem.
Teljesen kiszámíthatatlan."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
belaazallat
addikt
Hali!
Lehet hogy nem azért lőtt az illető, mert látott téged, hanem azért, mert tudja, hogy szokott ott állni tank. Ő nem vette észre, hogy te honnan lősz, ezért tudtad kilőni.
Engem az zavar, hogy 400m-es látótávnál, nyílt terepen, csak egy bokor van előttem 6m-re meg tud közelíteni egy ellenséges tank.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
virkir
veterán
válasz joergie #4072 üzenetére
Valami lehet ebben a nemfizetőket a szopóágra rakásban de a nagyobb baj, hogy a láthatóságon megint csavartak egy jót.
Tegnap kampinovkán I. pontból indulva beállok a bal szélen levő ház mellé a bokorba erre meglő valaki a félpályán lévő bokorból úgy, hogy nem villan fel majd egy kis csiki-csuki után én lövöm a bokorban lévőt és 2 lövéssel kiszedem a SU-85b-t úgy, hogy ő nem lő vissza tehát nem látott meg. Szintén SU-85b-vel voltam.
Namost ez a játék szerint olyan 150-180 méter távolságból történt.Egy későbbi körben Karelia-án az II. pontból indulva beállok az északi szélen egy bokor mögé és lövöm a szemben lévőket úgy, hogy előttem jóval előrébb detektálják őket.
Erre a KV meglát 350m-ről. A fehér voltam én a többi egyértelmű szintén a SU-85b volt.Namost ez így hogy?
A csapattársak idiotizmusára most inkább ki sem térnék mert az tud a végletekig az őrületbe kergetni.
grunge
Lehet az idő megszépíti a dolgokat de visszanézve én még így is gyorsabban haladok mit a bétában. PzIII.-al ott mentem 100 kört most meg 75 környékén megvolt a PzIV.
Az más kérdés, hogy én nagyon utálom ezeket a kis vackokat, megszoktam a VK4502-őt meg a T-54-et.[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz joergie #4072 üzenetére
A szopóág negyon szembetűnő. Nem értem hogy a pz35 és pz38as tankokkal mit keresek T1 és KV-k között...10-ből 8x ilyenek közé tesz, ding-we don't scratch tem parádé a javából. Szerencsétlen PzIII sem tud nagyon közöttül érvényesülni, de a két előbbi versenyző tényleg nem tudom mit kees ott :S
159 SW 1.9 jtdm <3
-
joergie
őstag
válasz tgulyas #4070 üzenetére
Nagyon durván belenyúltak a játékba, nekem a balance a legszembetűnőbb, valami eszméletlenszar, és valamiért mindig szopóágra tesz.
A legénységet nem is mondom. 50%-os legénységgel megyek ezerrel, célzás a béka segge alatt, mindegy is, megállok, és legalább 1,5mp eltelik mire célozni kezd.Bugosabb a játék mint volt. Vagy direkt rontottak a premium nélküliek lehetőségein? Oroszokból kinézem.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
grunge
addikt
válasz Iron Funeral #4069 üzenetére
Nekem kifejezetten bejönn a KV a 152mm-es übertáp csúzlivel. Rengeteg mindent lehetett vele oneshot-olni. Funfunfun De hogya sörminator nem viszi át oldalról..ájj-ájj ez gáááz.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
tgulyas
senior tag
Azé ezt enyire nem vetem észre a Beta ban hogy menyire nagy az eltérés a 50% kos legénység és 100% legénység közt. Tegnap felvítem minden legénységemet 100% ra azóta a pálya végéről kiszedem a tankot
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
KBjunior
tag
Pontosan ahogy mondod. Ha a tankot fullra fejleszted, tehát mindent, akkor elméletileg be lehet kapcsolni hogy a benne ülő emberkékre fordítsa a kapott XP mennyiséget. Legalább is régebben még így volot. A relízzel még nem nagyon játszottam, csak amit kaptam ajándékba tankkal.
Bár azt már láttam hogy már van valakinek KT-ja meg vannak Hummelek is, tehát lassan megint eljön az az idő, hogy nagy tankokhoz fogja bedobni a rendszer a kis tankomat.
http://youtube.com/KBjuni0r
-
Warpig
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy a legénység xp-ből való fejlesztése pontosan hogy működik?
Arra gondolok, ha kimaxoltam a tankot, utána a legénységet lehet fejleszteni. W.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Balika23hun
aktív tag
Én a 2. szintű tankjaimmal vagyok így (BT-2, Pz 35t), hiába van nagyobb szintű tankom is ezekkel érzem úgy hogy tényleg jót játszok és nem csak golyófogó vagyok (meg tankfesték lepattintó).Én is az MS-1-el kezdtem de eladtam mert kellett a hely.Jó kis konzerv doboz az, kicsi de szívós .
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
grunge
addikt
Ez a gift tank nagyon sz@r...8x löttem oldalba 10m-ről egy KV-t aminek ugye 75mm ott a páncélja. Nekem van 69-százvalamennyi pen. 10%-ot birtam leszedni. A talp és a perem közé lövödöztem. Ö 2 lövésből kiszedett. Mellette legalább ostoba zk-ok voltak a többiek, megvárta a sok barom mig a másik csapat is elkezd foglalni, majd ők is beléptek a körbe (2m-re campletek a kör mellett(!)). Áhh mára elég volt Ezt a sermant meg sezrintem pénzre váltom, nemigen látom értelmét..
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
válasz Terrorista #4061 üzenetére
Naja szegény IL2, ott voltak egyéb gondok is, lásd ubi..gyere át majd a sturmo totyikba
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Terrorista
senior tag
Szerintetek mikor jelenik meg az új tech tree?
Erősen gondolkodok, hogy szovjet medium ágról átnyargalok tdestroyer vonalra, de ha viszonylag hamar megjelenik az új tech tree, akkor inkább heavy vonalat választanám.
A korai megjelenéshez és a játék mostani állapotához annyit fűznék hozzá, hogy igazatok van, de ha a kiadó erőlteti a megjelenést, akkor nincs mese. Szerintem a fejlesztésre szánt pénz a végéhez járt és ezért kellett kiadni idő előtt a játékot.
Erre példa a szerencsétlenül járt IL-2 Cliffs of Dover repszim. ami csúnya optimalizációs bugokkal jelent meg félkészen. Azóta a fejlesztők gőzerővel patchelik a játékot, hogy játszható legyen.[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz Iron Funeral #4059 üzenetére
Ott a pont! CSaka hype miatt volt e za release cucc, a verziószám növekedés is erre utal. semmi uj tartalom sem jelent meg. aha de! lehet fizetni érte! juhú! irónia OFF.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Iron Funeral
őstag
ezekről nem tudok, viszont a JT fog kapni+hpt valamikor a 0.6.4.x patchek folyamán, stukkert már most buffolták, spotting rendszert kicsit tuningolják, lövegpajzsot kijavítják, JP hitboxokat javítanak (igaz IS-7 hitboxokat is javítanak) ... a kérdés az, hogy ezzel miért vártak idáig és miért release után csinálják meg őket...
0.6.4.0 peccsnótz, nincs benne minden
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
grunge
addikt
Nagyon nyomtaják az orosz csodákat, nem mintha igy nem lennének túlértékelve...A 75-ösre jókora pen-buff is kéne, ugye gyárilan 900m/s felett volt a torkolati sebessége a lövedéknek, mai másfél km-ről átvitte a 99mm-es páncél 30fokos becsapódás esetén. Szóval ja..Az az zis-6 meg valami vicc..örültem volna egy akkroa sebzésű ágyúnka a tigrisen is, nemhogy tier 5 meg orosz kv-3..na lol.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
jahrn
senior tag
válasz Iron Funeral #4056 üzenetére
sry akkor rosszul tudtam, bar mintha Overlord is irta volna h igy lessz
Egyebkent kezdhet az E-50 L70es agyuval, csak 10.5cm-es legyen^^A 7.5cm-re tenyleg raferne nemi dmg buff, azert RL nem volt az rossz fegyver (sot), meg a 8,8ra is a pen buff.
De a lenyeg, kovetkezo peccsben az OPjekt kap +HP buffot, meg az IS-3 is. Hajra balance^^
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Az L/70 szerintem azért van így lehúzva mert tier V tankra is rá lehet rakni (ironikus, hogy a 107mm ZiS-6 sokkal jobb még így is annak ellenére, hogy az is tier V-re elérhető...). Annak az ágyúnak kéne 180 sebzés meg 180mm pen. és akkor lehetne egy jó ágyú, és nem lenne annyira szenvedős egy tier IX mediumon...
(#4054) jahrn: Nem lesz másik kezdőfegyver, elvileg valami félreértés történt amikor ez kikerült az ominózus topic elejére. Ellenben lehet reménykedni, hogy az E-50 nem az L/70-el fog kezdeni amikor kiváltja a panther2-t tier IX-en
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
rajtam kívül van még olyan űrölt aki szereti az MS-1 -t ? hiába van nagyobb tankom fel van fejlesztve ez a kis konzervdoboz is és szeretek vele menni. [link]
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
grunge
addikt
válasz Iron Funeral #4051 üzenetére
Na igen. Meg a 75mm L70 sebzése is egy vicc. Pláne hogy a Panther II-vel tier9-ben avval kell menni jó darabig...Történelmi hűség mi?! Na lol kéremszépen...
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Iron Funeral
őstag
Nem tudom, hogy feltolják-e (eredetileg az L/56-ot akarták ily módon tuningolni), én személy szerint jobban örülnék egy ~155mm penetrationnek, ez megszüntetné kapásból 3 tank problémáit, de mindenképpen csökkentené őket.
-
jahrn
senior tag
válasz BoogeyM@n. #4046 üzenetére
1. Azt mondom ne higgy a propagandanak, a pilotak mindig is szerettek "vastag ceruzaval" irkalni:
From "Flying Guns: World War II' by Tony Williams: "The fighter-bomber pilots pressed home their attacks with great courage throughout the campaign despite the often ferocious light FlaK which caused loss rates far above those experienced by fighter units (one Typhoon squadron suffered 100% casualties in an eighteen-month period). They were confident that any German tank they spotted was as good as dead, and they earned a considerable reputation for tank killing, with substantial claims being accepted. However, British operational research (OR) carried out at the time (but not publicised for obvious reasons) presented a more complex picture. As the Allies were advancing, intelligence officers were often able to examine a battlefield shortly after an air attack, and what they discovered causes controversy even today. (Much of this section is taken from Ian Gooderson's "Air Power at the Battlefront", which explores this issue in great detail). The evidence gathered by the OR teams indicated that very few tanks were destroyed by air attack. A British War Office analysis of 223 Panther tanks destroyed in 1944 revealed that only fourteen resulted from air attack (eleven to RPs and three to aircraft cannon). During the Mortain battle of 7-10 August, the RAF and USAAF launched sustained attacks on a German armoured column over a period of six hours, claiming 252 German tanks destroyed or damaged in nearly 500 sorties. It was subsequently discovered that there had only been a total of 177 tanks or tank destroyers deployed by the Germans and just 46 of those were lost, of which only nine could be attributed to air attack (seven to RPs and two to bombs). During the German retreat from the Falaise pocket later in August, the RAF and USAAF claimed 391 armoured vehicles destroyed. Shortly afterwards, the battlefield was examined and only 133 armoured vehicles of all types were found, of which just 33 had been the victim of any sort of air attack. In the retreat to the Seine, large numbers of armoured vehicles were left behind and Typhoon pilots alone claimed 222 destroyed, but only thirteen out of 388 AFVs examined were found to have been knocked out by RP attack. In the Ardennes salient, just seven out of 101 knocked-out AFVs were definitely or possibly attributed to air attack, compared with claims for 90. It should be noted that in the prevailing circumstances of a continuing retreat, there was no question of the German Army having recovered any damaged tanks in these later actions, in fact the battlefields were often littered with undamaged tanks abandoned by their crews. One source estimates that probably no more than about 100 tanks were lost due to hits from air weapons during the entire Normandy campaign. In contrast, the RAF's 2nd TAF (including elements of the Air Defence of Britain which took part in the campaign) and the USAAF's 9th Air Force lost over 1,700 aircraft between them. The ineffectiveness of air attack against tanks should have caused no surprise because the weapons available to the fighter-bombers were not suitable for destroying them. Put simply, the heavy machine guns and 20 mm cannon were capable of hitting the tanks easily enough, but insufficiently powerful to damage them, except occasionally by chance. The RPs and bombs used were certainly capable of destroying the tanks but were too inaccurate to hit them, except occasionally by chance."
2. A 2 fo alacsonytamado tipus a Typhoon meg a P-47, persze bevetettek mast is (P-38, P-51, A-26 etc), de ez a ket tipus birta a legjobban a gyurodeseket (kulonoskepp a P-47) es volt meg a sebessege h elmenekulhessen az AA hatokorebol (mert volt ugyebar az is^^).
3. A leggyengebb tetopancelja a Stug-nak volt, 8mm ezt kb minden atvitte egy bizonyos tavolsagon belul. Az ellenpont a Tiger 2 a maga 40mm-es tetopancelzataval (Tiger I asszem 25mm), ezt meg egy 20mm-es gepagyu sem lovi at, max kb 100m-rol ami azert baszott bator (vagy agyhalott) pilotat feltetelez...
Ha jol emlekszem azt irtak h a rovid 8,8cm-nek csokkentik a ROF-jat. Ez mondjuk kellemetlen lesz a VK bandanak...
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz Iron Funeral #4047 üzenetére
Jól hangzik, biztos használhatóbbak lesznek. Igaz ahhoz a pen-t is csiszolgatni kéne még Az L56-os 88ast is felnyomják evvel a lendülettel 250-re gondolom nem? Mert az a jelenlegi állapotában eléggé sovány szerkezet..
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Iron Funeral
őstag
Az átlagsebzés maradt 320, accuracy változott (0,33?-ról 0,3-ra) és a modell (eddig a hosszú 88-as modelljét használta, nemár, hogy nem feltűnő, hogy majdnem kilóg a garázsajtón ) A ROF csökkent, kerek 6 lett, szóval egy kis buff-nerf lett a dologból de legalább jól néz ki az ágyú A rövid 105 kapott egy accuracy buffot (0,36?-0,32). A 88 L/71 pedig 250 sebzéssel fog operálni ezután.
Még a végén megint játszanom kell a játékkalui. a JT top ágyúja is kapott +20 sebzést, 0,31 accuracy és 5,4 lett a ROF.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Stuka kiváló példa főként csak gépágyú.
Bármelyik tanknak a felső lemeze könnyen szétlőhető volt ezen nincs mit vitatkozni mert ott nem csinálták 10mm-nél vastagabbra
+már egy 7.62mm-es lőszer üti a 10mm páncélzatot-Caen-t a szövetségesek csak a légierőnek köszönhetően tudták bevenni
-Normandiai partra szállás és Verrieres fennsík megszerzése után 1944 Augusztus 21. a szövetségesek bekerítik a német hadsereget Normandiában és a bent rekedt német egységeket lemészárolta a légierő.
-a 12. ss páncélos hadosztályból 10harckocsi és 300ember menekül meg-1944 szeptember araccourt-i csata 2. német pancélos dandár 42 párduc tankját könnyedén megsemmisítette a szövetséges légierő
egy francia páncélos egység észlelte őket és légi erősítést kértNem csak egyfajta repülőgépet használtak a szövik már megint egy rossz elképzelés
azt meg elég rosszul tudod hogy a P47 mi is volt
Republic P-47 'Thunderbolt' vadászgép:
Amerikai kísérővadász:
-Európában is bevetették, mivel nagy hatótávolsága miatt hosszasan tudta kísérni a B-17-es és a B-24-es bombázókat
Fegyverzet: 6-8 db 12,7 mm-es Browning géppuska mereven a szárnyba beépítve!
ez egyértelmű mire is szolgált repülő repülő elleni légi harcra
max. 1135 kg bomba v. rakéta, külső megerősített pontokon.Hawker Typhoon (tájfun) vadászbombázó
A nagy magasságban "használhatatlan"
Typhoon alacsony támadásban rendkívül jónak bizonyult, amikor pedig földi célok támadására alkalmas bombákkal vagy rakétákkal szerelték fel, a szövetségesek kezébe egy félelmetes vadászbombázó került. A háborúnak volt olyan napja, hogy a "Tiffy"-k száznál is több ellenséges harckocsit semmisítettek meg, de vonatok, hajók ellen is hatásosan alkalmazták.
Simán tudták is használni zökkenőmentesen mert a német páncélos egységekre általánosan igaz volt hogy légvédelem nélkül voltak.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
grunge
addikt
válasz Iron Funeral #4037 üzenetére
Ez most milyen patch is pontosan? Ha a damage-t nézem akkor ott 400 a vége, ergó emeltek az átlagsebzésen is? Vagy ez valami uj 10 centis?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
tgulyas
senior tag
-
virkir
veterán
válasz belaazallat #4039 üzenetére
Igen
kovsol
Attól függ.
Ha van credited akkor 80-120k-ból rögtön tudsz 75%-os legénységet csinálni, ha nincs akkor kb 70-75%-tól érdemes továbbvinni őket mert ez alatt nem kapnak többet mintha friss legénységet vennél.[ Szerkesztve ]
-
tgulyas
senior tag
Én ma már odáig mentem hogy minden legénységet föl nyomtam 100% ra , persze goldal szörnyű hogy milyen pontatlan a lövés 50% legénység.
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
belaazallat
addikt
Üdv!
A napi első nyertes csatát prémium nélkül is duplázza?
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
joergie
őstag
ez már bétában is feltűnt, nem csak ugye a többxp több zseton, hanem hogy valamiért, valahogy jobban megy a játék premiummal. De hát ez van ezt kell szeretni
A 88asnak nagyon kell az a 250, így is kevés az oroszokéhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Patch után a KT hosszú 105-öse. Eléggé... gorombának néz ki, ROF-ot csökkentették 6-ra(eddig 6,32 volt mint a VK-n) accuracy meg 0,3 lett. A hosszú 88-as dmg-t feltolták 250-re, megcsinálták a lövegpajzsot is Modul hpt felhúzták mind a Tigeren mind a KT-n. Rövid 105 is kapott valami buffot. (RU szerver tapasztalatok)
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz BoogeyM@n. #4030 üzenetére
Eleg rossz pelda Rudel-t felhozni. A Stuka tank vadasz verzioja 2db 37mm-es gepagyut vitt magaval a szarnyak alatt, ez at tudta loni a T-34 felso pancelzatat (de meg ehhez is wolfram - tungsten - otvozetu loszer kellett). US+Angol oldalon ilyen nem volt (illetve eszak afrikaban igen a Hurricane II D, de kesobb ezt valamiert nem alkalmaztak), maradt tehat a P47 .50es geppuskaja (ez eleg egyertelmuen nem viszi at egy komolyabb harckocsi tetejet meg AP loszerrel sem), vagy a Hawker Typhoon raketai (ez a 2 fo alacsonytamado tipus) aminek a hatasfoka:
"The rockets used by the British were tested against a stationary Panther on Salisbury plain. The chances of a hit after repeated passes was worked out at around 4%. Given there was no AAA and this target was stationary with a bullseye painted on the side, we might assume hit rates would be even lower out in the field with AAA, smoke and exited pilots thrown into the mix.
The Americans only ever had one squadron that carried rockets and then only for a limited time. the anti armour effects of their bombing would have been negligible. .50 cal with AP is a nice idea but again, I've seen nothing to suggest it was particularly successful against anything but soft skinned stuff."
Elegge lol
Falaise:
"JD Palluds work that has data on German tanks knocked out by Allied Air Power at Trun (in the Faliase pocket battle) reports that out of 640 tanks and SPGs in Falaise only 15 tanks were determined to be knocked out by Allied Air Power and only 10 Self-propelled guns.
Considering that in the middle and later stages of the Falaise pocket battle, France, Aug, 1944, there must of been a very target rich environment for Allied pilots as the Germans were forced to abandon many tanks and other AFVs due the gas shortage and unsolvable traffic jam as many bridges were destroyed. "A kutatok arra is ramutattak h a szovetseges pilotak koreben nepszeru volt elhagyott jarmuveket is bevenni a kilovesi jelentesekbe. Raadasul ha masnap egy masik alakulat repult arra akkor ok is ralottek a roncsra 1-2 sorozatot majd beirtak kilovesnek.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz biggamer #4031 üzenetére
Ne keseredj el aki arany nélkül játszik azt szvsz szopatja a játék ráadásul tele vannak a csapatok gyökerekkel.
Tíz körből nyolcba pár perc után ott állok egyedül elöl a többi meg baszik nyomulni riceg valami bokorba hátul.Ez mondjuk egy kempelős TD-s példa de jellemző a hülyékre.
1. A csapat nagy része elment meghalni a városba, szokás szerint.2. Majd amint az ellenfél beér foglalni a 2 TD kiszed tizenegyből nyolcat csak azért ennyit mert megint az a tetves arty nyírt ki
Ráadásul a völgyön megint pá semmiség jött át
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Kíváncsi vagyok, ez a Rudel bácsi milyet beszélgetett azzal a valószínűleg ennél is több lélekkel, akik a másvilágon várták, mint átsegítőt...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
grunge
addikt
Biza Rüdel bácsi keényen tolta! Nekem Erich Hartman nugye az egyik kedvencem, az ő produkciója sem volt semmi a 362-3 lelőtt vadászgéppel + pár földi ez meg az
Amúgy mi a pénet rak össze IS3-asokkel és T-29esekkel ha a gift tankkal megyek? viccenk is rossz. Leeht adom el a piklibe...
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
biggamer
veterán
Basszus ... ma nagyon copóágon volta a M3 liimmel ... ha 40 csatából 10 nyertünk akkor sokat mondok.
Ilyen okádék statom még nem volt, hányadék ez a game mostanában sajnos.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Persze mítosz aham
Jött szépen egy tájfun aztán elsöpört mindent pl egy erdőt 40 párduccal együtt
tudod a napalm kicsit durván égettde pl:"A II. világháború legeredményesebb Stuka-pilótája Hans-Ulrich Rudel ezredes volt, aki a Marat nevű szovjet csatahajón kívül 519 szovjet páncélost pusztított el. Eközben harminc(!) repülőgépet lőttek ki alóla. A háború végén sebesüléséből fölépülve féllábbal repült. Egyedül ő kapta meg a második világháború legmagasabb német katonai kitüntetését, a vaskereszt tölgyfalombbal, kardokkal és briliánsokkal ékesített lovagkeresztjét, amelynél a tölgyfalomb színaranyból készült."
Ha német oldalról vki képes volt ilyen hihetetlen dolgokra akkor nem nehéz elképzelni hogy az egyik legjobb tankászhoz is képest kb 5x több pusztításra képes a légierő mint a szárazföldi ezért nem kéne ám azt gondolni hogy a tank volt a piramis csúcsán mert kissé eltúlzott álmodozás volna.
"A hadtörténelem legeredményesebb csatarepülőgép-pilótája összesen 1000 katonai járművet, 150 tüzérségi egységet, 519 ellenséges harckocsit, 70 partraszálló járművet és 9 vadászgépet pusztított el, de az ő nevéhez fűződik a Marat csatahajó, illetve két másik haditengerészeti hajó (egy cirkáló és egy romboló) elsüllyesztése is, miközben 30 Stukát lőttek ki alóla."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hans-Ulrich_Rudel
http://hu.wikipedia.org/wiki/Michael_WittmannZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
joergie
őstag
Van egy kis WoT Quiz alkalmazás facebookon. What tank you are? kérdésre ad választ. Szerintem érdemes kitölteni Nekem hummelt adta ki, vajon miért ?
Amúgy nem egyértelmű, mert nyilván az ember az adott tank adottságaihoz alkalmazkodik. Egy TD-vel nyilván másképp viselkedek, mint egy medium tankkal.
Ez a T46 nagyon megtetszett, 14ből 11 csatát megnyertem vele. Meglepően jó volt, pz3a-hoz képest...átlag xp-ben meg egyelőre verem az su85öt Bár a zis6-ossal biztos fordul a kocka.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
(ja, azt már nem írtam oda, hogy a film főleg szegény Panther haláláról szól, de a féllábú Sherman commander megrázó)
A felújított Párduccal egyszer nagyon végigmennék a strandon, csak, hogy mit szólnának hozzá mondjuk a bikinis népek
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz frame>24 #4026 üzenetére
Koszi, ezt nem lattam meg. Cserebe egy felujitott Parduc [link].
Az orosz katonaknak volt a legjobb osszehasonlitasi alapjuk (es nem vadolnam oket tulzott igenyesseggel^^), hiszen kaptak Sherman-eket a Land Lease kereteben es nagyon ruhelltek oket. Arra panaszkodtak h tul magas - elvegre a valosagban nem HPt lodoznek le egymasrol a tankok, akit elobb eszrevesznek az halott - es konnyen kigyullad talalat eseten (ezert volt az US tank szemelyzetek kozott kirivoan magas az egesi serultek szama, pedig ez alapbol foglalkozasi artalom a harckocsizok koreben) . -
frame>24
addikt
belinkelném már ezt az azóta híres videót, nézzed végig, bizony kap a sÖrman! (bár, ahogy olvaslak, lehet már láttad)
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Elegge OP a 85mm-essel, de addig szenvedes^^
vhw: ezen nem is vitakozom, alapvetoen jol valasztottak h egy olcson gyarthato mozgekony jarmuvet rendszeresitettek (az oroszok is ebbe az iranyba mentek a T-34-el) de azert nem szivesen lettem volna egy Sherman szemelyzet tagja
-
frame>24
addikt
Nagyméretű kartondoboz, jó 85mm-es ágyúval (már ha kifejleszted hozzá).
Óbocs, lehet, hogy te erre gondolsz... (kötőjel nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
đe$|re
senior tag
Valami vélemény a T28-ról?
-
vhw
addikt
A lényeg azon részén nem változtat, hogy az amcsiknak nem volt égető szükségük igen modern nehézpáncélosokra. A légierő egy ok volt, a másik lehet amit említettél, a harmadik, hogy amúgysem volt sok a német nehéztankokból, na meg már egy '43 környékén láthatóan győztes háborúba minek öltek volna még több pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
đe$|re
senior tag
Meg a német tankok álcázhatósága, nem álcázhatósága...az is egy érdekes dolog...
-
jahrn
senior tag
A szovetseges legiero kore szott mitosz - marmint h ok lottek ki a nemet harckocsik nagy reszet - mar a haboruban megdolt. A Falaise-i katlannal vizsgalodtak a brit szakertok 1944ben, es mint kiderult a legiero kb tizedannyi nemet harcjarmuvet lott ki mint amit lejelentettek. A nemet harkocsik zomet a szemelyzet robbantotta fel, miutan muszaki okok v uzemanyaghiany miatt lerobbantak. Ez igaz a keleti frontra is.
[ Szerkesztve ]
-
đe$|re
senior tag
-
vhw
addikt
Sok amcsi tank nem azért maradt prototípus mert alapvetően nem lehetett volna gyártani, vagy elégtelen lett volna a teljesítménye. Mikor elkészült nekik a sherman, kielégítette azt az igényt ami szükségük volt, változatos szerepkörben alkalmazható, nagy tömegben gyártható páncélos. Mire kijött a németeknél a panther vagy a királytigris, már várható volt a háború végkimenetele... kivívták maguknak a légifölényt és nem is volt olyan égető szükség modern nehézpáncélosokra, kilőtték repülővel a makacsabb nehéz tankokat. A pershinget is tereppróbára küldték át Európába, hogy ki tudják próbálni éles körülmények között.
Ha tényleg meg lett volna szorongatva az USA a háború alatt, mindenbizonnyal megjelentek volna ezek a prototípus T29-T30-T34 tankok."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
jahrn
senior tag
Nem igazan. Itt inkabb ugy folyik a fejlesztes h ha egy orosz jarmu tul eros a jatekban es ezt szova teszik a forumon akkor tortenelmi pontossagra hivatkoznak a fejlesztok (ami sok esetben kamu szoveg, lasd a T-54 mutans UFO-t, az Su85 107 miliset stb). Ha ilyenkor szova teszik h akkor a nemet vonal miert van nerfelve akkor jon az h a balance miatt...
Ha beteszik vegre a nyitott nemet TDket akkor ott kb egyensuly lessz, de vmit kezdhetnenek a med/hvy vonalon is.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
Nem ártana lenne valami patch is már. Elég unbalanced a gamma!
-
đe$|re
senior tag
Én azt bírom, mikor a Hetzeremmel berak a KV3-IS-PZ5/6-SU152...vonulatba...
Ja, meg mikor a Pz3-mal folyamatosan a lista alján vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
Valaki árulja már el nekem, hogy miért nem hagy a játék a pz38-csal csatázni?
Elindul a csata kép, de nem tölt és a játékosok sem jelennek meg, csak szól a zene.
Kilépni persze nem lehet, csak, ha a feladatkezelővel leállítom a játékot.
Újraindítom és vagy megint a csata töltő képernyője jelenik meg vagy jobb esetben a garázs ahol azt írja, hogy a 38-as csatában!
A többivel meg lazán tudok csatázni!
Ez miért van?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
vhw
addikt
Hát ez nem mondanám h igaz, még a béta végén fordult elő velem, hogy nosztalgiából/felkészülésből mentünk pár kört haverral PzJg I-el, amint véget ér a visszaszámlálás egy paraszt M5 belém lőtt hátulról, ráfordulok, hogy ennek mi baja, még egyszer belém lőtt, na ekkor már visszalőttem, meg haver is ott volt mellettem és kinyírtuk. Azt elnézem hogy ha hülye és véletlenül vagy lagol, de mikor másodszor is célzottan belém lő, akkor már nem hagyom szó nélkül.
-
kovsol
titán
válasz Balika23hun #4001 üzenetére
Pont azért csinálják, hogy te így reagálj rá, ők hülyék, te meg túlreagálod
May the Force be with you!
-
grunge
addikt
válasz Terrorista #4002 üzenetére
CSinálj screenshoto aztán küldd el a support cimükre. Akkor bannolják az illetőt
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Terrorista
senior tag
válasz Balika23hun #4001 üzenetére
Parasztok mindig minden játékban voltak, vannak és lesznek. Ez ellen sajnos nem tudsz sokat tenni.
Nem tudom WoT-ban lehet e reportolni az ilyen megnyilvánulásokat, de megérdemelne egy pár napos suspendet az illető. Többszöri figyelmeztetés után, meg mehetne a permanent ban. -
Balika23hun
aktív tag
El nem hiszem, elindul a meccs, megyek előre egy nyomorék meg a T1-sével elkezdi a tankomat lőni, kettőt belém lőtt aztán szétlőttem a szarba.Nem értem mért kell ilyen patkány módon viselkedni.Egy másik meccsen meg a noob-ja végig a térképen jelölgette a területeket össze-vissza. Hihetetlen hogy mennyire fel tudják húzni az embert
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
Aktív témák
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest