Hirdetés
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz đe$|re #28054 üzenetére
Nos amiről te beszélsz az nem bug. A javítás elkészülte és a bemondás közt eltelik egy bizonyos idő. Mint ahogy a lövés leadása, találat bevitele és talállat szóban megerősítése között is.
Az nem bug, hogy visszakerül a lánctalp és azonnal kapsz egy másik lövést. Közben meg bemondják, hogy lánc megjavítva. Mert tényleg megjavították, csak közben újra lelőtték. Ez nem bug. Mellesleg ilyenkor utána közli a játék, hogy ismét széjjellőtték a láncot és nem megyünk sehova.
-
sutemeny
csendes tag
-
Murder3
addikt
válasz đe$|re #26765 üzenetére
hát nekem sokkal jobban átlövi mint is-4-et nem azt mondom h mindig de ha van lehetőségem e-75-re rálövök emg megpróbálom és ahhoz képest h mivel lövöm elég sok átmegy míg is-4 gyakorlatialg lehetetlen.
pl ha oldalba kapom l/70-el és nem rám figyel simán átmegy minden lövés és tudom csipegetni(volt már ilyen vk3001h-val de pz4-el is egyszer)
míg is-4-el is kerültem már így de arról kb minden lövés pattantúgyhogy én saját példámból kiindulva ha mid tierrel ilyen nagy dögök közé tesz vagy a top tankok t9-ek és szembe kerülnek inkább találkozok e-75-tel mert azt tudom sebezni.
ha pattan hát pattan, de azokra mindig rápróbálok ha oldalt állnak nekem -
válasz đe$|re #25811 üzenetére
Miért bökkenő?Mit kellene még mondanom? El van ismerve oszt kész, Tier6 tank kell med századba Tier6 tank kell med századbaTier6 tank kell med századbaTier6 tank kell med századbaTier6 tank kell med századba Leírjam százszor?
Hirtelen rácuppantak az összetétele pedig nem az volt az eredeti mondandóm, részemről mellékág.
Ja a jobb tervet a Abbey beli kezdéshez még mindig várom.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz đe$|re #22835 üzenetére
Néha meglepő helyekre be lehet lőni egy jól bedöntött artyval, oda is, ahová soha nem gondolnád. Én eddig még sosem láttam sziklán, vagy hegyen átjövő arty lövedéket, igaz nincs még sok csatám, hirtelen nem is tudom mennyi lehet 6000 körül. Volt amikor néztem, hogy hoppá ide hogyan lőtt be, utána ránéztem a térképre és már láttam is honnan jöhetett a lövés.
-
vhw
addikt
válasz đe$|re #22063 üzenetére
Mert legtöbbször ha messze állsz a bokortól, és nem pontosan szembe jön az ellen, akkor már ki tud szúrni.mert nem takar rendesen.
Viszont a két bokor mögött állás az működik, csak na nincs spot ugyanolyan vak vagy, mint az ellenfél. Ezért vannak Prohorovkán sokszor a wtf pillanatok, mikor 30 méterre tűnik fel egy maus előtted.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
válasz đe$|re #22060 üzenetére
Amúgy igaz, ha nem benne állsz a bokorban (hiába hogy szemből takarja minden részletét a tankodnak) akkor észrevesznek ha lőttél, de ha messzebb állsz egy bokortól, kb 20 méterre, és nem lóg ki semmi a tankodból, vagy esetleg 2 bokor is van előtted egymás után, akkor nem látnak meg.
Lakeville völgy felőli oldalán beálltam a sarokba T8 csatában az M10-zel, de úgy hogy a második bokorban álltam, a völgyből éppen feljövő tankokat spotolták nekem és több mint 30 lövést tudtam leadni, nem találtak el egyszer sem, tudták hogy ott vagyok, de nem láttak.Ennek az a hátulutője, hogy ha így állsz a bokor mögött nem látsz ki belőle, kvázi az ellenséget is úgy takarja előled, mint téged előle. Ilyenkor kell a spot.
-
válasz đe$|re #22037 üzenetére
Engem tegnap egy lövésezett az IS-3-ban egy E-100, és nem láttam meg se a lövés előtt, se utána.
Biztos jó volt a camója...
De várj csak, honnan tudod, hogy KV-1S és KV-3 volt ott, ha nem is láttad őket?
Csak költői kérdés volt...[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Iron Funeral
őstag
válasz đe$|re #21797 üzenetére
Akartam írni, hogy az AP lőszernek tényleg csak 138mm volt az átütése... egy 30°-ban döntött páncéllemezre Ez a bibi, hogy az összes 75 és 88mm ágyúk átütését ily módon implementálták a játékba. Pl. olvastam elemzést arról, hogy a 75mm L/48 jellemzői eléggé hasonlítottak az amerikai 76mm ágyúra itt a játékban mégis több mint 20mm az átütésbeli különbség (106 vs 128mm) amit nem indokol semmi. Reálisan a különbség kb. 2-4mm lenne a 76os javára. De a 88mm L/56 illetve a 75mm L/70 22-26mm-el vannak elmaradva a valós értékektől(már ha a 0° döntést vesszük figyelembe amit más ágyúk használnak, a 88mm L/71 legjobb tudomásom szerint 237mm átütéssel rendelkezett). Ami érdekes az az indoklásuk amiért ezt a rendszert használják, ugyanis a németek a fent említett 30° döntést alkalmazták és az átütési kritérium 50%-volt (a háború utáni tesztek 100% hatékonyságot mutattak természetesen) amíg a szovjetek 0° és 75% hatékonysági módszertannal dolgoztak. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a "hegyes" német lőszerek nem voltak túl hatékonyak a döntött páncélzat ellen (javarészt háború utáni feature), pl. IS-3 hullt(120mm@60°) nem tudta átlőni az L/71 de a 220mm vastag tornyot igen
(#21858) psycroptic: high tier arty splash radius így is van 10m A prémium ammo T92 splash például 13,x méter.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Trashfan
csendes tag
válasz đe$|re #21797 üzenetére
Ez az, ezt nem értem én. Baromi erős löveg volt, a standard német járgányokon csak a 88Mmm Kwk L/71 volt erősebb, amit ugye a Királytigris meg a Jagdpanther használt. A Jagdtiger ágyújától most tekintsünk el.
De az is vicces, hogy az IS 122mm-es D25-ös ágyúja nyújtott olyan teljesítményt a valóságban. Ennek ellenére meg a játékban nem kicsit erősebb a D25.....Na mindegy, csak, ha már csinálnak egy ilyen játékot, miért nem legalább nagyjából reális módon csinálják meg egymáshoz képest a járgányokat. -
Trashfan
csendes tag
válasz đe$|re #21795 üzenetére
Sorry....mivel eléggé tankmániás vagyok, mindig csak szövegelek, elnézést érte!
Na jó, de a Ratte még legyengítve is milyen lehetne már? Ha csak a fegyverzetet, méretet nézem...)
Amúgy ha meg már előveszik ezeket a tervezőasztalon lévő járgányokat, akkor legalább a valóban azokra szánt fegyvereket tennék rá. Ott van az E100 pl....hol van a 173mm KwK 44?
-
Trashfan
csendes tag
válasz đe$|re #21784 üzenetére
Így van, akkor tervezték, 1931-ben készült el az első darab ebből. De mondom, design, felépítés és technikai jellemzők szerint első VH-ra hajaz, az akkori járgányokra. Pl MK A Whippet.
Ami az elnevezést illeti, így van, a harckocsik tervezését és gyártását tiltó békeszerződés miatt használták ezeket a különböző Traktor, meg egyéb vontató elnevezéseket. -
Trashfan
csendes tag
válasz đe$|re #21781 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy a P1000 Ratte kéne a játékba, azt kész
Az általad említett E széria pedig ugye a háború vége felé került tervezőasztalra, amiknek a lényege az lett volna, hogy lecseréljék azt a rengetegféle járgányt ,amit használt a Wehrmacht, és egységesítették volna a járműparkot. Szóval erre a lecserélésre készült a tervezőasztalokon az E széria.
Az E 10-et szánták a standard cirkáló és felderítő járgánynak.
Az E 25 váltotta volna a Panzer III és IV-et
Az E50 váltotta volna a Panzer V és VI-ot, mint a német sereg standard, erős fegyverzetű közepes tankjai
Az E75 váltotta volna a Panzer VI ausf B-t meg a Jagdtigert, azaz ez a széria lett volna a standard német nehéz tank és páncélvadász alapja
Az E100 meg a szokásos nagyzási hóbort, a Panzer VII-et váltotta volna, azaz ez lett volna a standard szupernehéz járgányok alapja.A Panzer X-ről csak pár kezdetleges tervrajz és design rajz maradt fent, semmi több.
A Jagdpanther II pedig természetesen a Panther II alvázára épülő Panzerjager lett volna. A Panther II-ből mivel csak prototípus épült, a Jagdpanther II sosem készült el. Néhány design rajz készült csak el erről a járgányról, de valószínűleg sosem készült volna el, mert a háború után a tervek szerint az E 50 váltotta volna a Panthert és a Panther II-t is. + -
fsb1000
nagyúr
válasz đe$|re #20379 üzenetére
Ez tegnap velem is előfordult, csak nem akartam "okoskodni"...
Valakivel csatáztam egy domb takarásában, kilöttem és utána röngtön kaptam az Arty-tól.
Mondom nem baj, eltűnök innen senki nincs a környéken.. tolatás és puff megint egy Arty találat, ami megint levitt vagy 20-30%-ot. kb 10 sec lehetett az időköz.Azt hittem vagy az időérzékem csalt meg, vagy talán az elsőnél tévedtem... dehát látni mikor arty lő. A másodiknál pedig meg is néztem ki lött (critical is volt), és csak az az 1 db Arty volt az ellennél.
Aztán hagytam a fenébe,,,,, de most hogy írjátok ezeket eszembe jutott.-----
(#20384) sutyi^ : ja... akkor érthető. Lehet hogy 13 sec volt.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz đe$|re #19346 üzenetére
Ez ilyen... A prémiumnak tényleg semmi köze ehhez.
De most akad retardál elég. Ma már másodjára lőtt ki csapattárs...
Végülis érthető... Ott vagyok közelharcban KT-rel az ellen KV-5-ön és a "baráti" M6 szemszögéből tökéletesen takarom, de azért ő megerszt egy lövést rá, mikor már alig van 165hp-om...
A másik esetben Pantherrel voltam, és az ellent nem takartam (egy T-43-mal pofozkodtam), de jó messziről azért egy 3601H be akar segíteni, és kilő engem... Így kell ezt.Ma eddig 5 meccset mentem, volt amelyik közben inkább Alt+F4... Az IS-4-gyel 267xp-t kellene összeszednem, hogy ki legyen fejlesztve az IS-7, de inkább ki se gurítom ma a garázsból.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz đe$|re #19353 üzenetére
Nekem csutortok es szombat kozott 4%-ot esett a gyozelmi ratam a T29-el (59-rol 55-re) kozben meg a kiosztott sebzesem nott. Szal igen, vhogy mintha tobb lenne az agyhalott mint az egeszseges volna.
Legjobb ha kinezel 1-2 ertelmesebb embert a csatak alatt/ismerosok kozott es azokkal csinalsz platoon-t (hamar van prem-ed) -
jahrn
senior tag
válasz đe$|re #19346 üzenetére
Ez nem a prem miatt van, hanem alap "feature". Erdemes megnezni a hivatalos forum "improved matchmaking" reszleget, a jelek szerint az MM egy cseppet sem javult. Mindamellett random battle kozben ne varj ertelmes csapattarsakat/taktikat, plane nem hetvegen...
[ Szerkesztve ]
-
-
kedvesgabor
tag
válasz đe$|re #19185 üzenetére
Osztom virkir véleményét..
..amíg nincs meg a motor eldől a csata mire odaérsz, amíg nincs meg a 128-as addig olyan mint ha Tigris II-vel folyton a "nagyokhoz" raknafsb1000 a DD/DR tényleg jó, de azért a prémium accunt ezt is módosítja....
...számít, hogy van-e pénz javítóládára, tűzoltó készülékre, kötszerre....
..nyilván tier7 fölött nem indul el nélküle az ember, de tier 6-os tdre én nem raktam fel...
..ezért elég gyakran elvérzek úgy, hogy leláncolnak aztán oldalról szétcincálnak...
..legutóbb Himmelsdorfba jártam így, lövésem se volt...mégis plusszos let a kör[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz đe$|re #18963 üzenetére
Mindenki felháborodik, ha az anyját lekurvázzák. Mindegy mi az oka....
Kevés olyan élethelyzet van, ahol ez a fajta stílus megengedhető, vagy nem vált ki ellenreakciót.
Szerintem a WoT-ban, vagy más közösségi játékban sem megengedhető, mégha néha a játékosok feszültsége magasra is hág.
---Ilyen filozofikus és megfontolt beszéddel meg pláne nem mész semmire. Ez csak jobban felidegesíti őket
na látod.. el lehet érni a célt másképp is.
-
-vitya-
őstag
válasz đe$|re #16378 üzenetére
a tier8-ra rakható ágyúk szigorúan szvsz sorrendje:
(nem meglepő módon a TD-k vezetnek itt)
152mm BL-10 (ISU)
120mm T53 (T28)
128mm L/55 (Ferdi)
122mm BL-9 (IS3)
105mm L/70 (Löwe)
105mm L/68 (TigerII)
105mm L/52 (vk4502aA, tigerII)
105mm T5E1 (T32)
105mm T5E1E (M6A2E1)a továbbiak meg már a futottak még kategória, kétségkívül szeretem pl. a panther2-n a 88L71-et, de az ezen a szinten kevés kissé (mint ahogy a 90mm is kevés a pershingen - de ezek igazából nem is arra vannak, hogy egyedül oldják meg a világ problémáit...). Viszont ha a T-44 megkapja majd az LB-1-et hamarosan, az fel fog erre a listára ugrani valahova a a TigerII L/68 alá kb.
A Löwe ágyújában nem vagyok biztos, olyanom nincs, lehet, hogy az kicsivel jobb mint a BL-9... sosem próbáltam, nem is fogom.
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz đe$|re #16257 üzenetére
Múltkor szerencsésen magasabb helyen voltam az SU85-tel, így feltartottam a bázist támadó tankokat az apátságos mapon, jött egy PZ3/4, egy PZ4, meg egy Lövve, a két PZ-t kilőttem, Lövvéve küzdöttem, eléggé noob volt a tulaja, de végül ő győzött, maradt 39 HP-ja.
Nálunk csak egy KV maradt hátul, írtam h. menjen, mert 39 hp-je van csak, azt mondta indul, erre nem rohant be a bázisra, hanem 4 helylen megállt, és próbálta meglátni távolról.
Mire végül elindult, a lövve elfoglalta a bázist, de persze még 100 méterre tőle sem láttam meg a Lövvét...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz đe$|re #16152 üzenetére
Na és Type59? Nekem az a trollcanonos oneshot rekordom, természetesen fullHP-s volt, ráadásul padlógázzal ment és kb. 300 méterről betalált. Nem kicsit örültem.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
válasz đe$|re #15285 üzenetére
A 152-essel sniper?
Amúgy mi a rák van a Pz IV-el? Úgy fordul, mit egy KV.
(#15291) vbbb: csak akkor kapsz prémium tankot (és garázshelyet) a kód beírásával, ha nincs még a garázsban! Tehát 2 kód között el kell adni.
(#15295) Snooker: Nem! Dupla creditet kapsz, ha a felsorolt tankokkal játszol.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
D.Orion
veterán
-
Fel
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ahogy nézem a tank fórumát, azt írja alaki, hogy tulajdonképpen rárakták a Priest lövegét, aztán kész.
Egyébként 74-ből 34-en a 105-össel mennek, 33-an M1A1 AT-vel, a többiek meg megoszlanak. [link]Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
GrooveHero
addikt
Én is a 122-est használom, kicsit szerényebb teljesítménynél és nyert kör esetén is előfordul a minuszos kör. Pénzt abszolut nem lehet vele keresni, max nagy ritkán pár ezret. Bár a csillagokat jól kapom, jó kör esetén 7-800 lepotyog, duplázva meg olyan 1400-1500 körül prémium nélkül. Messze van még az is-3. Kb most van meg egynegyede Még csak
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Először én is azt hitem
Aztán mikor átvittem a szomszédhó, és lefújta, utánna megtáltosodott a gépállat, jöttek a körönkénti négy killek, úgyhogy hozzámérni sem tudtakWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
jók ezek a válogatott finomságok, néha jókat szoktam derülni, mikor régen még vhw kollégával platoonoztunk. Hát ő sem türtőztette magát na
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
igen, és nekem most a második lenne, ha csinálnék vmi hülyeséget De eddig nem csinéltam, még egy halk fuck szót sem írtam be, pedig megérdemelték volna. De azé olyan jó hangzik nem? Meg legalább meg is érti.
Mé most írjak neki? Bunkó vagy Bákszi? vagy mit?
Szóval gondolom a másodikra kapnék egy hetet, a harmadikra meg permanent, azaz végleges ban. Mondjuk nincs rá szükségem, szóval valahogy kíbírom anyázás nélkülWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
vhw
addikt
Nem értem a logikád, épp azért kapunk ennyit (prem nélkül játszók), hogy minél nagyobb eséllyel törjünk meg és adjunk pénzt a játékért. Egy átlag usert, aki nem akar platoonozni, vagy premium cuccokat venni csak az xp és credit oldalról lehet megfogni. Ezért annyi az annyi.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Még a bétában volt, ültem a fűben a JagdTigerben... már kilőttem 4et, de nem igazán követtem a meccset, de feltűnt, hogy nincs mozgás a minimapon, ja kérem, hogy meghaltak a társak. Még 2-t kilőttem aztán game over, így veszettünk 15:6 arányban
Utánalevő meccs is hasonló volt, maradtam én meg egy Ferdi, 11 ellen, azt viszont lehoztuk 6:5 arányban (ezen a meccsen nem volt arty ). Az egészben az a zavaró, hogy Tier IX meg hasonló kaliberű tankokkal közlekednek és néhány alap dolgot sem tudtak elsajátítani a játékrólWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Balika23hun
aktív tag
Ez így van,nekem is tök jó köreim voltak a kv meg a kv3-al de a t-34-85-öt továbbra 8-as meg 9-es szintű tankokhoz pakolja, sőt tegnap 2x is volt 10 szintű tank (szép mondom magamban, de legalább végre láttam Maus-t közelről, bár neki is csak 1x kellett rám néznie).
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
jahrn
senior tag
Elegge OP a 85mm-essel, de addig szenvedes^^
vhw: ezen nem is vitakozom, alapvetoen jol valasztottak h egy olcson gyarthato mozgekony jarmuvet rendszeresitettek (az oroszok is ebbe az iranyba mentek a T-34-el) de azert nem szivesen lettem volna egy Sherman szemelyzet tagja
-
frame>24
addikt
Nagyméretű kartondoboz, jó 85mm-es ágyúval (már ha kifejleszted hozzá).
Óbocs, lehet, hogy te erre gondolsz... (kötőjel nélkül)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
vhw
addikt
Sok amcsi tank nem azért maradt prototípus mert alapvetően nem lehetett volna gyártani, vagy elégtelen lett volna a teljesítménye. Mikor elkészült nekik a sherman, kielégítette azt az igényt ami szükségük volt, változatos szerepkörben alkalmazható, nagy tömegben gyártható páncélos. Mire kijött a németeknél a panther vagy a királytigris, már várható volt a háború végkimenetele... kivívták maguknak a légifölényt és nem is volt olyan égető szükség modern nehézpáncélosokra, kilőtték repülővel a makacsabb nehéz tankokat. A pershinget is tereppróbára küldték át Európába, hogy ki tudják próbálni éles körülmények között.
Ha tényleg meg lett volna szorongatva az USA a háború alatt, mindenbizonnyal megjelentek volna ezek a prototípus T29-T30-T34 tankok."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest