Hirdetés
Aktív témák
-
Met
nagyúr
Az ami forgó tornyos td-kről mik a vélemények?
Használhatóak? Bétában tdztem de baromira zavart hogy nincs forgó tornyuk."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Srácok, akkor ezek az új akciók nem érik meg a pénzüket?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz fsb1000 #46029 üzenetére
Ez milyen kép?
Délután mentünk Red Shire-en, a hegyes oldalon voltunk, oldalt bejött az enemy azt artykért, pingelik (természetesen az artynk) hogy menjek segíteni, megyek vissza, telepingelik a képernyőt megint, beírom hogy még egy ping és ott hagyom őket, erre megint pingelnek, beírtam hogy bye megfordultam és mentem az ellenség bázisára na akkor volt noobozás
Mellesleg akkor se lett volna semmi ha visszafordulok, vesztes csata volt.
-
Met
nagyúr
Az Ólomkatonák Klán felvételt hirdet.
Feltételek:
- minimum T8-as tank
- csapatjáték
- TS használat (szakaszban, században kötelező jelleggel!)
- életkor 20+ (egyéntől függően ettől eltérhetünk )
- jó humorAmit nyújtunk:
- jó hangulat
- egyenlőre heti 2 nap T8-as század (CW-re összeszoktató)"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz H@lede #38586 üzenetére
Az nem zavar ha el akar valaki menni, semmi nem kötelező.
De amikor a másik klán vezetője (nem akarok klán nevet mondani de be-vel kezdődik és se-vel végződik) feljön a TS-ünkre pusmog 2-3 emberrel majd érdekes módom az a 2-3 ember átmegy és utána azok az emberek toborzó tisztek lesznek rögtön és azok is csábítják el az embereinket?Meg engem behív gyakorlóba a klán vezetője, megkérdezem hogy ezt mégis hogy? Azt feleli hogy véletlenül volt, csak benne vagyok a barátlistájában. Én nem nagyon tudom hogy mitől lettünk barátok...
Szóval ez bassza a csőrömet igazából.
-
Met
nagyúr
Olyan jó lenne ha a magyar klánok összetartanának és nem azzal lennének elfoglalva hogy pofátlan módon szipkázzák el az embereinket
-
Met
nagyúr
Pershing után a Patton előre vagy visszalépés?
Nekem a T20 bejött, utána a Pershing még jobban érdemes megvenni a Pattont?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
A betöltés sebességén lehet gyorsítani?
Az első csatára nehezen tölt be aztán begyorsul, pár csata után már 20-tól látom a visszaszámlálást"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Múltkor találkoztunk vele, kolléga egy darabig nem tudott játszani a röhögéstől
-
Met
nagyúr
A Pershing fejlesztett tornya pattogósabb mint az alaptorony?
-
Met
nagyúr
Meddig lesz (volt?) még olcsóság?
-
Met
nagyúr
válasz freelancer #31454 üzenetére
KV3 de majd tartsd meg mindkettőt.
-
Met
nagyúr
Létezik olyan skin pack ahol a tankokon csak azok a részek vannak jelölve amit ha meglövök sérülést okozok a tanknak?
Nem a legénységet akarom bántani hanem a tankot elpusztítani"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
köcsög type, köcsög artyk, köcsög MM
ON
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz BloodRay #29782 üzenetére
Konkrétan nem tudom megindokolni, gondolom mindenkinek vannak olyan tankok amivel szeret menni én ezzel a hárommal nagyon nem szerettem.
Nem azt mondtam hogy szar tankok, nekem nem jöttek be, annak ellenére hogy mindenki áradozott róluk milyen faszák.
A Panther2-t majd ha visszaveszem kifejlesztem rá a nagy löveget."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Én szídni szeretném azt az ágat
Iszonyatosan szenvedtem a DB-vel, de nem baj majd a Panter jobb lesz, hát nem, végigszenvedtem de majd a Panter II jobb lesz, hát nem. Utóbbit el is adtam, nem húztam ki vele az E50-et, majd ha nem lesz jobb dolgom visszaveszem és befejezem.Viszont a T20-al nem volt bajom és a Pershing is tetszik pedig még majdnem stock állapotban van.
-
Met
nagyúr
válasz Stauffenberg #29200 üzenetére
Most azért lett több mert sokan még az utolsó pillanatban vettek.
-
Met
nagyúr
Nekem azt szokott tetszeni amikor az 5 killes írja be, hogy Ő akarja kinyírni az utolsó ellent és a map másik végén van
-
Met
nagyúr
Vett már valaki kódot Loutshi-től?
Megbízható?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Én úgy tudom hogy számít mennyi csatát ment a legénység, tehát érdemes a továbbvinni a legénységet.
-
Met
nagyúr
válasz Simulacrum #28193 üzenetére
Nekem a PzIV megvan elég régóta, a VK3601-re új legénységet vettem és azokat vittem tovább a Tigris irányában, jelenleg a KT-ben ülnek és mennek majd tovább az E75-be.
-
Met
nagyúr
Ácsi, én úgy értelmeztem, hogy a fejlesztett toronyra nem tette fel a fejlesztett löveget (ami csak arra megy fel) és minek teszi fel a fejlesztett tornyot fejlesztett löveg nélkül
Nincs IS4-em"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Jó de ha nincs meg rá az xp-je?
Feltenni meg nem árt mert az több hp és nagyobb látótáv nem?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz GrooveHero #27849 üzenetére
Ez biztos hogy nem lehet arany lőszert vinni?
-
Met
nagyúr
válasz Arpee78 #27826 üzenetére
Tiltva van, talán azért mert még túl új, nem tudom.
Onnan veszed észre, hogy sárga vagy dollárjel alakú a lövedék
diegho: tegnap szakaszban mentünk és 14 Type volt összesen, jó ötlet volt a WG-től, hogy kiveszik mert most sokan ráugrottak, igaz játszani nem tudnak vele
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz fsb1000 #27817 üzenetére
Mi is rendesek voltunk mert az egyik ellen francia tankot akart hozni, az meg ugye tiltva van de szóltunk nekik hogy cseréljék.
A Loltraki nem vicc, felderítő, arany lőszerrel még sebez is. Nálunk is volt meg egy T1-es is.
Ennyit számít az arany lőszer, gondolom a taktikájuk is jobb volt.
Azon csodálkozok, hogy a 2 Type nem vette be a hegyet."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
PH egység meddig jutott tegnap ESL-en?
Mi a 4. meccsen buktunk, első fordulót nyertük csata nélkül, utána nyertünk kettőt és a negyedik csatán már behúztuk a zászlót 100%-ra de jött egy lövés, kb. fél mp kellett volna még és megvan
A legjobb nyolcba jutás volt a tét...[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Sixkiller6 #26211 üzenetére
Annyi előnye van, hogy azokra az emberekre (nagyjából ) számíthatsz, tehát nagyobb eséllyel nyertek, tehát tulajdonképpen több xp
-
Met
nagyúr
A KV-3 mennyire hozza a pénzt?
Bent áll a garázsban de nem nagyon használom, de ha van olyan jó mint a KV akkor lehet befogom azt is."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Igazán köszönöm a válaszokat.
Ha meg valakinek nehezére esik egy igent vagy nemet mondani az jobb lenne ha csöndbe maradna, persze tudom okoskodni jópofa dolog...
-
Met
nagyúr
A Panther II-re rámegy a fejlesztett torony és löveg az alap felfüggesztéssel?
-
Met
nagyúr
válasz MCGaiwer #23139 üzenetére
A nickkednek ahhoz van köze hogy alátámaszd amit írtál pl. 5300 csata a KV-val, név nélkül csak egy nagypofájú vérpistike vagy aki azt se tudja miről beszél hiszen nyilván emiatt az a nagy titkolózás bármennyire is tiltakozol ellene.
Így hogy osztod azt észt névtelenül senkit sem érdekel.Az meg hogy érdekel e téged az én véleményen, leszarom
-
Met
nagyúr
válasz Dictator^ #20730 üzenetére
Az adatlappal nem kell foglalkozni, ha azt látod akkor már be vagy jelentkezve és tudsz kódot kérni.
Ennél többször nem tudom leírni, hogy van még kód csak sokára adja
SG-n több embernek elfogadta a T127-es kódot régi reghez, a T2-es kódot nem tudom mihez jó, egyiket sem próbáltam még ki majd hétvégén
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Dictator^ #20728 üzenetére
Igen, az is mailben megy (miben másban is mehetne ) és lesz benne egy sor Ihre Seriennummer lautet: és ezután lesz a kód
ELÉG LASSAN KÜLDI A KÓDOT ÉS SOKÁIG KELL PRÓBÁLKOZNI! KITARTÁS
Nem kell bepipálni azt a kockát
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz _seth_ #20720 üzenetére
- regelsz
- a lenti linken ( #20712) a képre kattintasz
- majd rányomsz a Gutscheincode anfordern gombra
- ha ezt írja, hogy
Vielen Dank für Ihre Anfrage!Leider sind bereits alle Codes vergeben, so dass wir Ihnen keine Seriennummer mehr zuteilen können. akkor Zurück zur COMPUTER BILD-Aktion és újra a kék gombra katt
Amúgy van még egy ilyen is. eljárás ugyan az mint fent és nem kell újra regelni hozzá az oldalra
Ja és jó sokára adja
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz tytyty #19464 üzenetére
Már pedig ez a nagy titkolózás arra enged következtetni, hogy vetítés folyik...
Klán téma, én nem találkoztam ugráltatással, általában együtt megyünk, segítünk egymásnak vagy védjük egymást. Annyiból jobb hogy tudod van 2 ember akire számíthatsz, de ha amúgy is megvagytok 3-an a szakaszhoz akkor mindegy.
-
Met
nagyúr
Szerintetek érdemes felrakni a T32-re a 105-ös löveget?
Az nem érdekel, hogy igen mert az többet sebez stb. Több xp-t hoz? Megéri rá elbaszni 40k xp-t? A T34 a cél, csak azt fejlesztem ki ami ahhoz feltétlenül kell."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Nincs valakinek felesleges újságos kódja? Kéne még egy a prémiumhoz
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest