Hirdetés
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz LAJTNING #29895 üzenetére
Ja, jó, köszönöm amúgy a választ.
Furcsa volt, mert hogy átültetéskor úgyis átképezünk mindenkit.Más.
E-50-em meglett 1 hete, de alapként nagyon szar, KIVÉVE a frontpáncélt, ami már közepes távról jól pattog, akár beforgatás nélkül is. Olvasgattam a wot fórumot, hogy milyen sorrendben érdemes rá modult kutatni.
Vacillálás után megléptem, hogy első fejlesztésként rátettem a 88/100-as űberhosszú ágyút.
Sokak szerint ez fölös xp-pazarlás, de úgy találtam, drámai módon segíti a farmolást, szvsz megéri, a kisebb 88-as 200-as penje már durván kevés tier9-10-en.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
A linkedről tovább menve bejött ez az oldal ("Hyde")
olvasgatom FORDÍTÓVAL, és most figyi:
"The base of experience for each crew member is the experience gained in battle fighting machine. For example, if you receive MC-1 tank battle for 1000 experience points, Tank gets 1000 experience points, the commander and driver are the same for 1000 experience points. (eddig OK),
A basic experience decreases in the following cases:
(...)
If the tank fought at nepremiumnom tank and he is trained in another tank of the same class (with Panther tank fought at Panther 2), he will receive 50% of the experiment (500 experience); "<---------------mivan, mivan MIVAN???
Ha egy tankról átképzem a legénységet a másik, azonos kategóriájúra (pl. med-->med), - ahogy mindig is haladok -, akkor az új tankban az átképzett legényég MINDIG CSAK 50% exp-t kap?????
Miafasz?
Jól értelmezem? - mert ha igen, akkor sikítok, és megyek az ügyvédemhez.!!!én ugyanis -mint mások-, minden ágon, ahogy haladok lefelé, tier5-től kezdve viszem a legénységet is, ha van másodlagos skill (camo, repair stb.)
De nehogymá most akkor lassabban fejlődik????[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Murder3 #27284 üzenetére
Én ezt el is hiszem neked, de ezzel visszakanyarodunk a régi vitához, aminek az a vége, hogy a játék nem a halálos történelmi hűségre törekszik, hanem a balance-ra (haha, tudom )
Mert akkor xedos linkjének értelmében pont a német tankokra a jobb páncél mellett be kéne vezetni a motor + lánctalp 50% esélynyi magától való lerohadását, stb-stb.
Ezt az egész páncél-átütés tesztes sztorit, (aminek az oldalon majd lesz folyatása!), CSAK azért linkeltem, mert hadtörténetileg érdekes:
Milyen döntések és hanyagságok vezetnek életek százainak/ezreinek fölösleges elvesztéséhez, vagy épp hadi erőforrások dollármilliókban mérhető elpocsékolásához. Mert ez megtörtént, leírták, meghaltak miatta, pedig megelőzhető lett volna.várom a folyatást, meg a hasonló cikkeket, EU szerverre és kéne ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Murder3 #27272 üzenetére
ezt arra írtam, hogy így lehetne szimbolizálni az eltérő páncél minőséget. igazából mind1, a tényleges játékmechanikában a lövedék sebzésének szórása végül is ezt modellezi, és minden tanknál.
A 120mm Rheinmetall jóságáról nem tudok sokat, ezekről az új technikákról nem olvastam annyit.
MÁS, a mostani akcióval kapcs.:
tényleg röhej, hogy szinte már csak a gold-költőknek adnak bónuszt, a kérdés a köv.:
szerintetek most tényleg megcsappant a bevételük az elmúlt 2 hónap (és még több) elégedetlenségei miatt (hosszan késő patch-ek, a sorozatos kamu ígéretek, borzalmas kommunkiáció), VAGY jól jön a zseton továbbra is és csak egyre kapzsibbak, mint pl. Gordon Gekko a Wall Streetből???
apropó:
(ollie: neked e filmből van a nickneved? - mer vót egy ilyen szereplő is )[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Gondolom így jóval olcsóbban/gyorsan lehetett nagy mennyiségben tankokat gyártani, az anyagháború be is jött nekik.
xedos: kösz a linket, majd olvasom.
-
frame>24
addikt
Egyrészt ez, hiúak voltak, jobban, mint a britek.
Meg az is LoL, hogy a szövetségesek leteszteltek egy adott vastagságú páncéllemezt átütésre, ami náluk adott (asszem 240) "Brinnel keménységű" BHN volt.
Csakhogy, a németek ugyanilyen vastagságú, vagy vékonyabb páncélja alapban keményebb volt, akár 3x is.Azt sem gondoltam volna, hogy USA-ban tudatosan azért alkalmaztak puhább acélt páncélokhoz, mert hogy az találatkor kevésbé szór szilánkot a belső felén (spalling effect):
kvázi őket maga a tény, hogy egyébként átütik a vasat, az nem zavarta annyira.
A háború végén meg a nyersanyaghiány miatt a német páncélok minősége ingadozni kezdett. Milyen vicces lenne a játékban így adnák meg:
frontal armour: 120-80mm
bár, a lövedék sebzési + -25%-a végülis megfelelhet ennek.
-
frame>24
addikt
A páncélokról eszembe jutott egy érdekes olvasmány, amit az USA szerver honlapjára dobtak fel...
"The Chieftain's Hatch: US Guns, German Armour, Pt 1"▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Stauffenberg #26842 üzenetére
El kell, hogy szomorítsalak:
egészen az ARL-44-ig hatalmas szopás a francia heavy ág. (D1-et írtál, ebből gondolom, hogy erre mész)
BDR-G1B-re pedig tegyél félre free xp-t is, mert stock kiszereléssel és a matchmaking vicceivel abszolút nem használható. (komolyan, még szántani sem használnám, ha mezőgazdász lennék)
szerk. de utána jobb, ezért is vágtam bele, csak hát rögös az út
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Sixkiller6 #26786 üzenetére
szerk.: bocs, benéztem, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz D.Orion #26246 üzenetére
Úgy csinálta, hogy sok játékos semmi mást nem csinált hetek / hónapok óta, mint halmozta free XP-t. A pénzt sem sajnálták, átváltás után pár klikk és, hogy stílusos legyen: "voilá"...
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz fsb1000 #21316 üzenetére
jah, napi tank eladás limit = 5
Mindegy, én egyszer aktiváltam, lett egy bónusz T-127 emlékbe, meg +1 nap premium.
Az a helyzet, hogy amikor ilyen "vegyél slotot féláron" akciók voltak, (mint pl e héten!), mindig vettem párat, azt így is van 18...
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
Bocs, már de miért megy 2 napja ez a kódos dolog?
NEM kell a computerbildes link! Láttam. A kérdés:
Ezt a tankot (T-127 a golddal + garázshely) lehet kérni ugyanarra a meglévő WoT accountra 10x egy nap, vagy mi? (Azt értem, hogy e-mail új kell, de mi van a jóöreg wot-acc.-al?)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz D.Orion #19903 üzenetére
Félreértés ne essék:
az ügyetlenebb játékosok nem a fejlesztők és a játék hibája, ez önmagában még nem tragédia.Ami viszont a fejlesztőknek igenis felróható, hogy az újítások szinte csak azt szolgálják, hogy mindenki rögtön könnyen tudjon játszani, különösebb gyakorlás nélkül. Mert a gold kell a gépezethez. Így aztán nyilván a tankok CoD-ja felé haladunk...
szerk: pl. majd jön a pénzért vehető adaptív camo, + rejtőzés bónusszal... ez már tényleg durván a wallet warrioroknak fog kedvezni.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz D.Orion #19900 üzenetére
Nyilván nem, azóta szerinted mennyi olyan ember jött, akinek hullamindegy, hogy tank, vagy elf, látta, hogy "húú, hypeolt új MMO, gyerünk!" ?
Erről sokat beszéltünk régebben, a bétateszter, eredetileg tényleg tankbuzi társaság, akik még ~kb. tudtak randomban is együtt dolgozni, mára eltörpült.
Utána jöttek a prémium Löwe-k, Type 59-ek, ehhez pedig társul, hogy a fejlesztőgárda az éles megjelenés óta (is) telibeszarja a komoly fan-tábor visszajelzéseit:
- matchmaker,
- spg (mondjuk legalább a tracer visszajön)
- spotting
továbbra is megoldatlanok, helyette kaptunk térképeket, meg érdekes töltelék-tankokat.Így, több, mint 2 hónap szünet után a 7.0-ásnak adok egy esélyt, aztán meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz joker1220 #16670 üzenetére
(bár már egy jó ideje nem játszom ),
de ezen megakadt a szemem:"távolra szinte minden lövésem lepattant."
Vegyél bele HE lőszert, hiszen!
Jó fegyver ez, az ágyút teljesen fölösleges lecserélni, azt kell kikutatni csak hozzá, ami az ISU-hoz kell (tehát a motort, esetleg felfüggesztés, ha sok időd van).Ki kell vele használni az orosz TD-k amúgy is pofátlan rejtőzködését, aztán 1-1 shot mindenkibe és máris dől az xp meg a $...
.
.
.
más,
u.i.: sajnos a fejlesztők kegyetlenül arcba fingják a játékosok jelzéseit továbbra is, unom már.Láttátok a patch 7.0 újításait?! vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Dictator^ #13884 üzenetére
"The world is yours", Tony!
Amúgy hetek óta nem játszom, még mindig nem értek egyet a fejlesztők hozzáállásával, talán, majd ha jönnek az új német TD-k, valamikor novemberben...
-
frame>24
addikt
Igen, a prémium tankos hősök tényleg magyarázat erre.
De hogy a "nagyban gondolkodni képtelen" fps arcok hogy jutottak el egész sokáig ilyen béna harcmodorral, az elképsztő. Ugyanis ezek szerint őket csaták százain keresztül hordozza és elfedi a másik 14 ember józan esze, de mikor véletlenül összekerül több ilyen ügyes egy csatába, akkor lehet a baj.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Dictator^ #12690 üzenetére
Ez a jelenség még mindig gyakori, és számomra teljesen érthetetlen, főleg, hogy magas tierben, elvileg tapasztalt játékosok is csinálják.
Mikor már látom, hogy mindenki egyfelé, tudom, hogy vége. MIT VÁRNAK?!
És nem segít semmi "Help!", minimap klikkelés, stb...Ez valami gyógyíthatatlan tömeghiszti lehet...
-
frame>24
addikt
King Tiger itthon
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz AlexWolf #10305 üzenetére
Mivan?!! Úristen, vennem kellett volna, amikor még 7500 goldba került. (x n)
Ezt akkortájt MÉRNEM mondtátok???
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Eagle16 #9908 üzenetére
Amúgy az orosz agyúk "pontossága," igen!
Én pl. betában mindenféle orosz tankkal voltam, és bizony hülyét kaptam, mert rém sokszor mellé lőttem. (a csúcs az IS D-25T ágyúja volt, hajamat téptem már, mikor az ezreseket lőttem a fűbe.) De ezért váltam meg az amúgy "pénzkereső" SU-85-től is, hiába a fasza 107mm löveg, azzal is sokszor a füvet nyírtam.
Szóval, a tavaszi hard reset után szépen elkezdtem a német med. és heavy vonalat is (TD-ket onnan már ismertem), ÉSSSh a sokat hangoztatott: "német tankokkal szar" műsor ellenére az én stílusomnak sokkal jobban megfelenek a valóban pontosabb germÁn ágyúk.
A lényeg, nem érzem, hogy jobban szenvednék, mondjuk a Tiger I kissé döcögősen indult, de kezdem kiismerni, és platoonban már jönnek a szép körök (alapból kikutatottal indulhattam szerencsére)Panther II bejön, E-50 remélem dob még rajta.
-
frame>24
addikt
válasz marked one94 #6065 üzenetére
Nekem PONTOSAN tegnap éjjel volt ilyen (minden tanknál). Csakhogy, win 7 újratelepítés volt, és nem frissítettem a directX-et. Utána egyből jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Hallod, és Te pakolsz rá valamit? - én nem, rávágtam a 7,5 cm L/70-est, azt szevasz, se motort, se felfüggesztést, se SEMMIT nem kutatok rá, inkább minél gyorsabban átvergődni a Pantherra!
Tier 7-en fegyver szempontból kevés ez a tank, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly.most 18k xp-nél tartok, de lesz itt majd free konvertálás is, ajajj!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
A gond, hogy nem egy, hanem inkább 3-4 ilyen tank kell, amivel farmolod az xp-t. Nálam ez eddig SU-76, SU-85B, Marder II, Ram-II(<---búúú, igen ) volt, most az első kettő helyett lett SU-85(107mm) és StuGIII. De a határ a csillagos ég, még ezekkel is 3-4 nap volt összehozni 50k xp-t, igaz, csak napi 2 órát játszottam...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz CPT.Pirk #5830 üzenetére
Komoly!
EZEN a képen besírtam, az irodaszékes légvédelem!! Hát nem egy Ostwind, de LoL!
-
frame>24
addikt
válasz biggamer #5798 üzenetére
NA barakkot marhára NEM érdemes vanni, ezt én is aláírom. A mezei usernek legjobban megéri a 5500 gold-os csomag, ez kb. 5000 HUF (angol fontban jobb, mint EURóban venni).
DE UGYE, minél drágább csomagot veszel, annál jobban megéri, ezért én meg összebeszéltem egy barátommal, ha visszateszik a gold transfer opciót, lehet, hogy veszünk ketten egy nagy csomagot és szépen felezünk. Összességében anyagilag ez éri meg a legjobban. (persze csak függőknek)
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
"Fura, a bétában mintha jobban használható lett volna a rövid 88as.."
Én erről sírtam tegnap ingame chaten. Annyi különbséggel, hogy szerintem MÁR A BÉTÁBAN IS SZAR volt a 88mm L/56.
Érthetetlen, mert van 6 pont különbség a penetrációban a 75mm L/70-es javára, de ez elég ahhoz, hogy a 88-as már közelről is idegesítő mértékben pattogjon!! Drágább lőszer, lassabban tölt, pontatlanabb, és át sem üt, akkor már inkább a 7.5cm-es, fele akkora sebzéssel de biztos ütéssel.
Mikor tegnap a VK3001P-n visszaraktam a 7.5cm-est, érdekes módon azonnal győztes csatám lett 3 killel, 2000 feletti dupla xp-vel...[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz bullseye #5427 üzenetére
...amúgy, magyar fordítás HIVATALOS van hozzá, a launch képernyő tetején választod ki indításkor!!
ikon modokból ezerféle van, keress rá ilyenekre, hogy wot icon mod, vagy wot contour mod, illetve ezt az oldalt böngészve is van néha új
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz bullseye #5461 üzenetére
angolul tudóknak:
MÁS:
az akció alatt féláron vettem garázsokat és Ram-II-t is, sokat pattognak róla, de mediumnak ez is lomha.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Ja, mer bétában gondolom többnyire csak azok játszottak, akiket tényleg érdekel a téma és olvastak róla sokat, most meg harangozzák mindenhol, olvassa a gyerek, hogy új MMO, és "júhújj, akkor menjünk jáCCani" - kb. ennyi lehet és aztán jön kérdezni, hogy mi az a tank... (másik fórumon úgy röhögtünk, majd linkelem, volt egy srác, az azt sem tudta, mi a neve a tanknak, amit ki akar kutatni... )
(#5440) dhnet80 ne feltétlenül vedd magadra, de tényleg sok a hozzáértő...
ugyanakkor bocs, DE A TOPIK CÍMÉT (és így az első hsz-t) olvastad?[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Hanem van másik baj is:
Eleinte szépen működött a low tier TD-s xp grind, de pár nap ÓTA egyszerűen nem tudok jól keresni sem az elite Marderral, SU-76-tal, és a SU-85B-vel sem, pedig utóbbin főleg biczó ágyú van...
Így nem lesz meg időben a Pershing, és a T23-ig is csak jó esetben jutok el, (igaz, legalább a patch cseréli m26-ra, de jó lett volna egy patton is rögtön)SZÓVAL, az a baj, a low tier xp farmoló járműveimmel gyakran akkora gyökér-tukkadék-nyomoronc-atka bandába kerülök, hogy képtelenség nyerni, mert hülyék a játékhoz, mint a segg. És ugye egy TDnek különösen kell a megfelelő csapatjáték, mert sérül.
Tehát az újabb és újabb noob kezdők áradatával lehet, hogy ez az xp biznisz bebukik...[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Én épp tegnap kezdtem el vele játszani (VK3001 (P); és fel is tettem rögtön a hosszú 75-öst, láncot, új tornyot ÉS az első fejlesztett motort is rá (free xp. amiről dumáltunk, tudod). Ami érdekes benne, hogy max. 60-nal tud menni, ami jó sebesség, de fordulni ASSZolúte nem tud...
Szóval frusztramobil eddig nagyon, mert medium tank szar forgással nem sokat ér...[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz CPT.Pirk #5294 üzenetére
Jellemző, hogy egy éve képtelenek csinálni olyan meccs végi összesítő táblázatot, ahol rajta van a saját tank típusa is, és nem a screenshot bal alsó sarkában kell keresni az interface-en.
A suttyó béna agyukat!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
pedig bizony mondom néked a valót, hogy én a PzIII/IV-el szopatom magam... (mondjuk több a bounce) De már "csak" ~10k xp kell, aminek egy részét free-ből majd megkapja, azt kalap-kabát.
Ugynakkor, az L/70-es miatt kikutattam a Pz IV-et is, hogy gyorsan meglegyen az ágyú a 3001(P)-re (legyen valami használhatóbb a 88-asig).[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
én már föladtam ezt az értelmetlen ágyúkkal több tízezer xp-n keresztül való szarakodást!
Van mindig premium, ami egyelőre "csak" accountra megy (+50%)A T20-ast elértem, és most a T23 jön (minden más kikutatva a T20-hoz), de addig 100k xp!
Ezért, elkezdtem felépíteni egy olcsó gépparkot, melyekkel ömlik a free XP:
Marder II, SU-76, SU-85B (eddig ezek). Később jöhet a "Stugica", SU-85, esetleg SU-100, illetve majd az új német TD-k. HA csak a dupla körre megyek mindegyikükkel, marha sok xp lesz hamar. A baj, hogy át kell váltani, és 25 xp = 1 gold , de ez sokkal "tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés", mint lapátolni a szart! Az ezekből jövő xp mindig felhasználható egy aktuálisan szükséges, drágább fejlesztésre (jobb ágyúk, motorok, stb.)+ gold a sok slot is, igen.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Sixkiller6 #5112 üzenetére
Persze, hogy nem sírsz, hisz a kis T-34-ről lÉpattan minden, get ready to bounce! (nem hallgatok ilyen puttyogósat, de ez idevág )
Nekem már nem a balansz a bajom, inkább ez a megaszar spotting, tudod...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz joergie #5097 üzenetére
A legjobb ellentmondásuk az volt, mikor még tavaly ősszel mondták, hogy "nincs itt inbalance, a német tankok távolról jók, az oroszok meg közelharcban"
Aztán idén már írták, hogy ja, "a játék több ponttal jutalmazza a közelharcban résztvevőket"
Na, akkor most köszi, nem?
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz joergie #5089 üzenetére
Igen.
És meglep ez? Kitalálnak, meg rizsáznak ezek mindent, igaz Szovjetúnió hangulat!
Ezért jött létre pl. ilyen weboldal.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Sixkiller6 #5084 üzenetére
"Hevi" tankokra a következők kellenek:
- rammer
- spall liner
- a 3. helyre teszel, amit akarsz. Én ventilátort(csak +5% skill, nem 10), de sokan vertical stab.-ra esküsznek (imho nincs valódi haszna). Mivel a hevik mosztra, állva harcoló tankok, nem feltétlenül hülyeség a binokulár sem, bár a látótávod alapértéke elég nagy, hogy a coated optics is elég legyen, ekkor legalább folyamatos a bónusz.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz frame>24 #5082 üzenetére
Vagy, hogy nehezítsük a fog of war rendszert, vegyük le akkor a piros sziluetettet, na? Felbukkanna az ellenség, de csak valódi színeiben látszana, és tiszta rálátásnál. Illetve annyi látszana, amennyi kilóg a ház mögül vagy a bokorból. Egyből lenne értelme a skineknek is, + nem lehetne oly boldogan szemétkedni a távolból. A teljes takarásban lévő, de felfedezett tankokból csak az ikont látnád.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Teljesen igazad van; nem tudom, miből állna nekik egy ilyen fog of war mintájú rendszert kipróbálni egy tesztszerón. Pofon egyszerű, kb. az összes stratégiában ez van.
Annyival bonyolíthatnák, hogy mondjuk a TD, arty kisebb sugarú körből látszik, azt kész! Mondjuk úgy nem lenne semmi értelme a bokroknak, de komoly összeget tennék rá, hogy SOKKAL jobban működő rendszer lenne!az A-20-a ütközés durva, de kár, hogy nincs valami replay funkció, amit jól be lehetne linkelni a hülye fórumukra, hogy nesztek, az új szisztémátok!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz biggamer #4945 üzenetére
Szia!
Bocs, de nem lehetne betenni a két linket SZÉP vastagított piros színnel ide, hogy garage mod, vagy valami, hogy mindenki elérje és a kereső is kidobja később?
Nagyon jót tennél vele a közösségnek!Előre is Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
A KV tank a szintjéhez képest (tier V) nagyon vastag páncéllal rendelkezik, minden oldalról. (Ezen felül egy nagyon erős kifejleszthető ágyúval is: 107mm ZiS-6 --> feltehetően azzal lődözött ki mindenkit egyből.)
M7-es medium tank ágyúi gyengék, szintúgy a Pz 4-é, kivéve a 75mm L/70-est.
A játék (több-kevesebb hibával ) modellezi az páncél-átütést különböző szögekből, (+ AP lőszernél bejátszik a lőtáv is); KV-nak a nagy kocka tornyát érdemes lőni, kevesebb róla a lepattanó, mint a kissé döntöttebb testről.
A csalók eddig nem jellemzőek, szerintem azért, mert ehhez a játékhoz picivel több agy kell, mint az átlag fps-ekhez, illetve tankonként változnak az érzékeny pontok, nem elég egy "headshot-aim."[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
heló!
Úgy látom azt azért nem mondták a többiek, hogy mikor válik ez az átképezősdi értelmessé!
Tehát: tier 1-4-ig nem lényeges, mert olyan hamar összekaparod az xp-t a következő tankra, hogy ugyanott vagy, ha új, 75%-os( vagy goldért 100%) legénységet veszel. ÁMDE!
Később, tier 5-6-tól kezd lassulni a fejlődés (sok csata kell), egy tier 6-os tanknál már szinte biztos, hogy mire megvan az xp a köv. tankra, addigra a crew 75%-ról 100-ra megy! És ekkor választhatsz másodlagos skillt (camo, repair, firefighting.) ITT jön be az átképzés értelme tier 7->8->9->10 felé, ugyanis egy 100%-os tag 20k-ért 90%-os lesz az új tankban, és még ingyenes átképzéssel is asszem 80%, tehát a fullra fejlesztett legénység az, amit érdemes átképezni, különösen a másodlagos skill miatt, amit %-tól függetlenül tovább visz![ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz biggamer #4714 üzenetére
Jólvan na, én is várom azért a peccset, de rohadtul nem a szakasz kijelzés miatt(bár nem rossz az sem), hanem a megújított láthatósági rendszer miatt (több checkpoint a tank testen, gyakrabb ellenőrzés egységnyi idő alatt). Meg a lánclövés is nehezebb lesz. Ez nekem, mint medium tankernek, jól jöhet, ha működik.
---> eddig a HW előtt kizárólag TD és heavy tankokkal voltam (németTD-oroszHvy-USAHvy), most csak USA és GER medium tankok, és eddig egész jó, talán ez jobban fekszik nekem.
A KV-, IS-széria annyira brutál ronda, hogy még egyszer nem szenvedem végig, USA heavy unalmas nekem, orosz TD-k megint brutál rondák. Most ilyen esztétikai alapon tolom.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz marked one94 #4704 üzenetére
(és grunge)
Ja, ugye?!
Bárki megveheti, ugyanannyiba fog kerülni, mint a standard HE...
Még szerencse, hogy "TD módban" az SPG-k nem tudnak zoomolva célozni...(+ugye a páncél továbbra is papír, de így már csúnya meglepetéseket okozhatnak egy tier 10 tanknak is, 62%-ról one-shotolni egy Maust...)[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Bocs, ha nem így van, de én úgy látom, itt még nem volt szó egy másik újításról: a creditért vásárolható AP lőszerekről a végső SPG-k számára...
300-as penetration, meg ilyenek...[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Sixkiller6 #4603 üzenetére
Ez megint vicces, mert a játékosok NAGY része egyetért abban, hogy a T32 (USA tier8 heav) a játék egyik legjobb tankja a tierben. Szerintem is így van: lapos, kellően gyors, erős torony, még kellően erős ágyú (105mm), bár utóbbi lehetne nagyobb.
Tehát M3 Lee jó, T32 meg szar... Oké!
MIELŐTT nagy flame-háború törne és lennék a főtroll, szerintem csak nagyon eltérő játékstílusok állnak a dolgok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz fi:zi'k #4475 üzenetére
A játék eleinte nagyon jó és pörgős, és sajnos, mire rájössz a készítők apró részrehajlásaira, addigra már addikt módon várod a következő patch-et, amiről azt hiszed, hogy "na végre kijavították ezt-és-ezt", de aztán késve jön ÉS kiderül, hogy mégsem javítottak...
Komolyabban: szvsz nézz vissza ide kb. 2-3 hét múlva, amikor jön a köv. 1GB-os patch, ami talán tényleg javít sok mindent, és nézd meg, mennyire sírunk!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Akkó jóvan akkó!
MÁS, játszott valaki Matryoshka-rejtvényt?
Én igen, de nem nyertem...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Bírom, hogy mindig van 1-2 hardcore játékos, aki szembe pisál a széllel, és a nyilvánvaló tények ellenére megpróbálja beadni, hogy ez egy jó tank...
Bocs, na, de vicc.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Engem Lee akkor lőtt ki, mikor 1-3%-ra le voltam már smirglizve mások által, és az utolsó kenetet az adta fel. Írtam is mindig az aktuális játékosnak, hogy gyalázat egy Lee-től meghalni!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
LoL topik az M3 Lee-ről
-
frame>24
addikt
válasz Sixkiller6 #4365 üzenetére
"Wargaming.net is a strategy game developer operating since 1998. The company is based in London with development center in Belarus"
De, fehéroroszok, de ők is írták, hogy szünidő jön.
Az új tech treek nagyon faszák-jók ránézésre, de mikor jön???
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Jah, egy biztos, hogy a közelgő oroszországi ünnep miatt (5 nap szünet), most még dolgozni sem fognak rajt egy ideig... (ezt mondjuk a Sturmovik játék fejlesztői is írták, azok már ott tartanak, hogy a béta patch bétáját adogatják ki fizetős júzereknek tesztelésre)--->
Szóval még fél-egy hónap, minimum, az én saccom szerint
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
Nincs azzal semmi baj, én is legutóbb a sörmen verziót tettem fel, mert hát az is lesz nemsoká, és M7 medium tankkal a gyors 6 fontos ágyúval nagyon szépen lövök, 30-as rof-nál kijönne, ha melléhordana az irányzék, nyugi!
-
frame>24
addikt
Sőt, ez is legális, én ilyenekkel megyek:
eredeti (történelmi) célzóberendzések
engedélyezettek az ikon-modok és a skin-modok is.
ÉSh, későbbi patchben lesz menü saját tank-skin készítéséhez, továbbá +gold-ért mindenki más is látja az egyedi skint.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Igen, sőt még a legénység is!
Tier 5-től elengedhetetlen, hogy a legénység a lehető legmagasabban képzett legyen, minimum 75%-os. Enélkül nagyon, hangsúlyozom, NAGYON nehéz lesz boldogulni.
Úgy is mondhatnám, ha új tankba ül az ember, az már meglévő modulok felszerelésénél MÉG fontosabb, hogy a crew legyen 50%-ról felhúzva!
-
frame>24
addikt
Végre valaki,a játék fennállása óta először megfogalmazza ezt a tragi(komi)kus ellentmondást:
Hiába "van kiosztva", hogy "öljed a tier-ben hozzád tartozót," mert a játék minden vagy semmi jellegű!! Igen. A nagy tank nyilván kipukkasztja a kicsit is, vagy mert épp csak az jön, vagy azért, mert "engem ugyan ne deketáljon már, he!", vagy szimplán mert egy klikk és de jó.
Szóval dráma, mert még ha van is a sokaságban több neked való ellenfél, akkor is sok dolog szerencsés összhangja kell hozzá, hogy meg is találjátok egymást (és anélkül, hogy valaki távolabbról beleszólna a párharcotokba).Másrészt, a vonzó medium tankokkal a játékosok nagy része túlontúl bízik a mobilitás megmentő erejében, aztán jön a meglepi. Harmadrészt: jó néhány pálya kialakítása. Sok (nem minden!) pályán az egyáltalán felmerülő útvonalak mentén jár mindenki, beleértve a heavy-ket is, így nagy valószínűséggel, ha nem a létra tetején vagy, halál lesz.
És akkor egy utolsó döfés: az instant detrack. Könnyebb a játékban detrackolni, mint bármi más modult sebezni, de valótlan mértékben. EZÉRT várom nagyon a köv. nagy peccset, mert a láthatósági mizéria mellett EZ is, a lánc lelövése is előkerül: nehezítik. Végre. Mert egy detrack a mediumok és scoutok halála.Szóval, nem véletlen, hogy az arty-val és a heavy osztállyal lehet igazán sikereket elérni jelenleg; a med. tankok lehetőségei több sebből véreznek a természetes dolgokon túl, scout-olni meg kevesen szeretnek szívből és őszintén.
Szumma: azt próbálom rizsázni, hogy még jó balansz mellett is lehet kilátástalan helyzet, a játék mostani adottságait (pályaméret, látótávok egymáshoz való viszonyai, sebzésmodellek stb.) tekintve.
-
frame>24
addikt
válasz BoogeyM@n. #4030 üzenetére
Kíváncsi vagyok, ez a Rudel bácsi milyet beszélgetett azzal a valószínűleg ennél is több lélekkel, akik a másvilágon várták, mint átsegítőt...
-
frame>24
addikt
(ja, azt már nem írtam oda, hogy a film főleg szegény Panther haláláról szól, de a féllábú Sherman commander megrázó)
A felújított Párduccal egyszer nagyon végigmennék a strandon, csak, hogy mit szólnának hozzá mondjuk a bikinis népek
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
belinkelném már ezt az azóta híres videót, nézzed végig, bizony kap a sÖrman! (bár, ahogy olvaslak, lehet már láttad)
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Nagyméretű kartondoboz, jó 85mm-es ágyúval (már ha kifejleszted hozzá).
Óbocs, lehet, hogy te erre gondolsz... (kötőjel nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Nagyon jó statjaid vannak apám, én ennél jóval rosszabbul nyomom...
5000 HUF-ért tudnék venni 2 havi prémiumot, + 500 goldot (5500), de előbb megvárom inkább a nagy 0.6.4 patch-et.
-
frame>24
addikt
Lesznek gondok, én bizony már mindent átnéztem, megkérdeztem, de akkoris perselyt akarok!
Aztán majd lehet Panthert is. Meg majd, ha jön az új géppark, akkor Dickermax, meg Nashorn, szal ezek...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Igen, erre közben rájöttem, hogy legalább lett volna kis-Sherman is, csakhogy, a Lee-ről még annyira éltek bennem az elborzasztó emlékek, (ahogy grunge-nál is ), hogy aszondtam magamnak, Lee-t, na azt neeeem!
amcsi nehéz tank: T29 és T32 űber, de már nagyon untam őket pár hónapja...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
!
Najah, abban bízom, hogy olyan lesz, mint a HW előtt, akkor valahogy mindig én kerültem a csata tetejére, vakok közt a félszemű a király...
De persze, ennek az egésznek a távoli és végső célja a Pershing lenne.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz Magister12 #2770 üzenetére
Van a game fő mappájában egy ilyen című file:
"WOTLauncher.cfg" <--- EZT nyisd meg notepaddel, és töröld belőle az alábbi 2 sort:
<launcher_transport>3</launcher_transport>
<launcher_ver>62.66183</launcher_ver>ÉS mentés.
Utána játék indításkor frissíti a launchert, és újra felkínálja az EU szervert, arra klikk és game.
-
frame>24
addikt
Ugyanez.
De már félig leszedtem az alap 6.2.7-et, szóval megy az egész újra a kályhától...
(#2746) Vityus97: páran már játszanak, de ettől függetlenül, itt nem (csak) a szerverrel, hanem magával a patch install-al van gond
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz jozefgucci1 #2662 üzenetére
HAHA, de sajnos nem.
Úgy tier 7 környékén (ami csak a belépő alja az igazi heavykhez) már 40-60000 xp kell egy olyan agyúhoz, amivel az aktuális masinát használni is tudod, és további 80-100k csak az új tankot kinyitni...nézd majd meg a tech treeket!
Bocs, csak gondoltam szólok[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz CPT.Pirk #1780 üzenetére
Hát azért várjál, én durván fel lennék háborodva, ha mondjuk 1500 HP-s Pz III-asok, Leopardok, meg loltraktorok masíroznának ellenem egy high tier csatában.
Meg kell érteni, ez a program nem fantazi, meg sci-fi:
az itteni játékosok alapmagja kőkemény tankbuzi, II. vh töri-technika- és fegyver-rajongó, és mm-re tudja a tankok valós páncélzat, fegyverzet, stb. értékét. Így is nagy viták vannak, hogy miért nincs kizárólag penetration alapú sebzés-rendszer, a fix HP-val máris próbáltak segíteni a tankok közti eltéréseken.Igazad van az elcseszett matchmakingben, ezzel mindeki hónapok óta egyetért, de úgymond beb*na, ha ilyen diablo 2 szintű multi lenne, hogy minél többen csatlakoztok, annál erősebbek a minionok, meg buffolódik a HP. Az egész alapját ölné meg.
Egyszerűen, a tier-összekerülés rendszert kéne megfelelően finomítani (mint az egyik legfontosabb problémát, a sok közül).
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Elnézést, emre hsz-ét átugorhattam.
Pedig mondom, a T34 a kategóriájában egy papundekli (hull-t nézve!).
A védettséget levették[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
A kötőjel!
Pirk leírása szerint így a heavy-re gondol, és igen, könnyen darálják a heavy-k, mert a tornyon kívül minden ~préselt farostlemez, legalább is tier 8-10-ben. 120mm ágyú segít, de nagyon ésszel kell helyezkedni.
de ha nem erre gondolt, akkor is csak scout lesz
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz krisz74 #1384 üzenetére
Ez a játék értelmetlen 5-10-fős társaságban, hisz itt EGY oldalon van 15 tank. (még ez sem túl sok)
5-10 főnél ritkán van több egy LANpartyn. (de rég voltam ilyenen, de már nem hiányzik. amúgy villanyórát szépen pörgeti )[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
artyk elleni védekezésként spall linert javaslom. Sokan esküdnek a vertical gun stabilizer-re, meg az enhanced gun laying drive-ra is, de ezek hatását én alig éreztem. Szóval ott van még a ventilátor, vagy amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Meg én is meg tudom erősíteni, az egyik dédpapát azt Kacsótán a háza előtt lőtték le az orosz katonák, úgy találtak rá, hogy a csizmája + öve kilógott a föld alól; tehát, mint egy kutyát úgy földelték el... Ugyanakkor, erőszakolások is voltak a faluban, de pl. öreganyám megúszta, mert jól rejtőzött. Később több településen is garázdálkodtak, majd a helyiek több feljelentést tettek a kihelyezett parancsnokságon, eztuán a 2 katonát statárium keretében kivégezték.
De német oldalon is voltak érdekes dolgok: (ezt öregapám mesélte, aki akkor állomásfőnök volt.)
Szóval a helyszín a gyékényesi vasútáll., az évszámot nem tudom már, csak azt, hogy II. vh.
Egy német vonat a Balkánról szállított hadifoglyokat Ausztriába... Nos az történt, hogy Stuka (Ju 87) bombázók lebombázták az egész szerelvényt, amíg Gyékényesen állomásozott. Valószínűleg nem tudták valamiért tovább vinni őket, így a sorsukat ott helyben be kellett teljesíteni...
A papa valami híd alatt bújt meg, mikor előjött, hullahegyek voltak mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Másik fórumon Cifu nevezetű ember sok tesztet hajtott végre a láthatósági rendszerre vonatkozóan. A játék hivatalos fórumán ő is "tempban-t" kapott, de a legjobb, hogy privát levélben elismerték neki, hogy az értékek az orosz, már fizető banda miatt vannak buffolva az ő irányukba.
És hogy ezek lehet, hogy változni fognak az itteni megjelenés után... LoL▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Doomgiver #1312 üzenetére
Most akkor légy szíves olvasd el ezeket, és akkor okuljál, mer ez így hosszú lesz!
alapozó
FAQ (gyakran ismételt kérdések (=nyafogás)
Match making rendszer
álcázási rendszerKedves mindenki más!
Mivel a játék 'szottul addiktív, várhatóan a megjelenés után ez a topik durván fel fog pörögni.
ELSŐ hsz módosítás szükségét szagolom a levegőben.
Ha lesz időm, majd összedobok valamit, de más is bohóckodhat, ha van rá ideje.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz belaazallat #1292 üzenetére
Ha nagyon bezoomolsz, máshol is vannak ilyen graf. hibák. Nyilván nem modellezték a cső belsejét centinként.
(#1290) Eagle16: mondjuk nem teljesen fair ez sem. Nagy baj lenne, ha 2 játékos populációra oszlana az egész? ezerszer beszéltük, de tényleg elűzhet jó pár gamert a fölösleges idő belefeccölése...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Brummbär lesz benne.
-
frame>24
addikt
válasz Eagle16 #1049 üzenetére
Ezeken az "ojjektumokon" mindig nevetek:
biSZtos a vízbül veszik ki a zoXigént. Meg persze atomtámadás ellen is védenek.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Ez nem ilyen egyszerű... Van olyan, hogy támogató arty megpörköl saját tankot is, ha az nagyon közel van az ellenségeshez. Sőt, van olyan is, hogy hülye gyerek berobog elém, mikor látja, hogy folyamatosan lövök, persze, hogy (nem szándékosan) seggbeküldöm.
Másik, gondolom ment a csata, figyelt mindenki magára, 2-3 perc, mire leesett nekik, hogy mi van, addigra könnyen összejön 6 kill, ha ügyes.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest