Aktív témák

  • grunge

    addikt

    válasz Sixkiller6 #4083 üzenetére

    Na jól van. Épp a helyem keresem, de a kv-k és a többiek engem talának meg :) Hidd el nem én keresem a nálam 3-4 tierrel nagyobbakat a pályán (miért is merülhet ez fel?), az ölhetők meg rendre ugyis elhalnak a nagyok által ameccs első pár percében...Mikor én voltam a "nagy" akkor is így történt, nem hagytam meg másnak a Pz3-at csak azért mert én voltam az élen a Tigerrel és az meg pont ott jött/volt :D DE ha nem marad senki és ott állok a kis pz38al ezekkel szemben akkor a végkifejlet eléggé egyértelmű szerintem. Majd ha lesz alattam legalább egy Pz IV akkor már nem fog zavarni ennyire a dolog, mint ahogy a béta esetében sem. Most csak az a rosz hogy legalább 5-6+ olyannal szokott összerakni, akiknek nemigen tudok érdemben ártani. Lesz ez még így sem! :P

    A 60% win az egy dolog a halálozási ráta ennél helyenként jóval vacakabb, nem feltétlen járulunk hozzá a győzelemhez. Most kezdett el romlani a rátám hogy meglett a pz3 és a pz38, eddig 71% volt. Szóval azért nem tartom magam annyira balf@sznak :) Kissé sarkos volt ez így na! No offense, keep rollin' :)

    (#4084) virkir: erről van szó, +1 :) pz38as simán iylen köreim voltak tegnap zsinórban vagy 7-8 esetben. Lőhettem őket akárhonnan, akárhogyan.

    [ Szerkesztve ]

    159 SW 1.9 jtdm <3

Aktív témák