Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
grunge
addikt
Tegnap haverommal platoonoztunk, ők a vk45-el én az M6-al mentem minden kör 1k körüli xp-t hozott, kellemes volt az a 90mm-es ágyú, bár pontatlan a németekhez képest. Megvettem a T29-et. Alapon eléggé vacak, kicsit jobbra számítottam, de kíváncsi leszek mit tud majd a maxos puskával + mocival. Anno német tier6-ban örültem volna egy ilyen ágyúnak...A kv3-on is poén a 122-es.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Iron Funeral
őstag
válasz jozefgucci1 #3497 üzenetére
Amcsi tankoknál a teknőt lődd, a toronnyal maximum akkor próbálkozz, ha BL-10 van a tankodon, akkor sem biztos (sőt), hogy átlövöd.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
grunge
addikt
válasz jozefgucci1 #3497 üzenetére
Amcsi tornyokat ne mis próbáld semmivel. Oldalról jó papírtankok az amcsik, meg a torony és a test találkozsánál is szépen lehet őket sebezni. Panther 2-vel is csak ide lövök.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
jozefgucci1
addikt
Eddig azt hittem , hogy az orsz vonal van nyomva , de tegnap rájöttem , hogy az Amerikai tankoknál is vannak érdekességek.Nem egy köröm volt úgy , hogy az IS-el szembetalálkoztam T29-es tankal.Nálam a nagyobb löveg van fen és így is csak a 4. és egyben utolsó lövésre tudtam eltalálni mert addigra ő szétlőtt.Lőttem oldalról a tornyot sőt egyszer sikerült hátulról ,de semmi mind lepattant.Azt hiszem ezután rágyúrok én is a nullázás után.Persze nekem is van pozitív példám orosz tankokkal , de ez több mint érdekes volt.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Iron Funeral
őstag
válasz BoogeyM@n. #3481 üzenetére
Az, hogy mekkora döntést látsz, meg az, hogy mivel számol a játék(ez kapásból két féle érték) az két külön dolog. Erre tökéletes példa a VK3002-Panther kapocs, az előbbiről sokkal több a lepattanó pedig ugyan az a két tank páncélzata. KT esetén 50° a döntés amikor lepattanó van(tehát 50° os döntésről próbál nem lepattanni a round + beleszámolja azt is amit a player dönt a tankon) amikor nem pattan le akkor csinál egy normalizációt a játék ami atm -10°, és így jön ki az effektív ~193mm páncélzat. Ha 30°lenne akkor pl. egy D10T átlőné szemből, mikor láttál olyat? Naugye
A 60° pedig hivatalos információ(from da fórum), várhatóan az E-50 is ilyen páncélzatot fog kapni(amikor kijön ez fog a Panther II helyére kerülni mint T IX med).
[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz GrooveHero #3494 üzenetére
Ha jobban megnézed akkor látszik hogy a közelében se volt a lövés a gyűrűnek
de ha még ennyire szimulátor szint lenne a játék akkor meg a gyűrűt oldalról is el lehetne lőni ami meg még 1x se történt velem hogy oldalról a torony alatt kaptam volna találatot és ez miatt tönkre ment volna a tornyom[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
GrooveHero
addikt
válasz BoogeyM@n. #3492 üzenetére
Elvileg sztem ez úgy van, hogy a lövés a toronygyűrű alját kaphatta el, ahol bement. Bár láttam már olyan videot is, najó nem ebben a játékban, hogy 10, azaz tíz darab t-34 akart megölni egy KT-t. Hát balfaszok voltak, megsebezni sem tudták, kicsit realisztikusabban meg volt csinálva. Pedig lőtték a szélrózsa minden irányából. Az egyik lövedés megpattant az elején, és ellőtte a KT toronygyűrűjét, de nem igazán hatotta meg, kilőtt mind a 10 T-34-et
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
szalai56
senior tag
válasz BoogeyM@n. #3492 üzenetére
Az a MarderII pont oda illik.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
BoogeyM@n.
aktív tag
kéne egy kis help
Szerintetek a torony sérülés hol szokott előfordulni?
tapasztalataim szerint ha tornyon lőnek bár még új ez a T34 lehet itt is van vmi
T34-et frontpáncélon lőtték erre a torony hal megZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
PaJa1
őstag
tököm tele van a ma esti produkcióval...
Esek - kelek az összes csatában, Obdzsekt 704el kilövök 3 tankot, sebzek 1et és bukok 10 rugót a körön...A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
BoogeyM@n.
aktív tag
még régebben az amcsi tankok kaptak egy +20%os armort
marked one94: tele van akadókkal a játék sajna és ezeket valszeg már nem is fogják javítani soha ha 1éve nem érdekli őket
legjobb a piros vonal az annyira masszív lett hogy jobb elkerülni mert elég macerás kijönni belőle de az épületek falai is ilyenek
[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
joergie
őstag
válasz marked one94 #3487 üzenetére
Ilyen szitukban ösztönösen néha elkezdem nyomni az "R"-et. NFS berögződésEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
csaabz
őstag
1. Magyar Páncéloshadosztály klán
Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
grunge
addikt
válasz BoogeyM@n. #3481 üzenetére
Ez melyik ágyú rajta? Ez a 20%-os dolog micsoda? lemaradtam valamiről?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Iron Funeral #3479 üzenetére
Figyelj nem tudom mennyire vetted észre de a játékban azért nem így működik a dolog hogy
"úgy ahogy tetszik" szerintem legyen 1024°
hanem mindig amennyi volt valójában és ehhez az alaphoz szoktak hozzá babrálni hol+20% hol mínusz - xx
amúgy meg a T54nek sincs 60°-os páncélzata de mindegy
+ha megnézed ugyan az a testfelépítése van mint a panther vagy KT -nek szvsz 30°[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz Iron Funeral #3469 üzenetére
Tetszi kez a Löwe! Kíváncsi lennék az E-széria tankjaira is, hogy azok milyen értékellel fognak majd bírni. Baromi jól néznek ki, az már bizonyos
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #3478 üzenetére
Vagyis, ha mondjuk a Löwe páncélzata 60° döntést kapna, akkor pont T-54 szintű lenne a páncélzata (240mm), de szerintem kap egy 40° döntést ami csak ~157mm (egy ilyet megint csak át fog lőni egy KV a 107-es derpgunnal...) ahogy a KT is, 50° az 187mm lenne, ami talán nem lenne sokkal rosszabb mint a KT jelenlegije
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
A KV-5 7es osztályúnak indul
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
virkir
veterán
válasz Tommi000001 #3475 üzenetére
Mivel itt már kimenne a netre, hogy ellenőrizze a verziót egyértelmű a nethiba.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
válasz Tommi000001 #3473 üzenetére
Mivel online játék nem lehet, hogy engedélyeztetni kell a vírusírtónál, hogy kapcsolódhasson a nethez?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Tommi000001
aktív tag
Srácok most próbáltam elindítani a játékot ,de nem indul...
Annyi változás volt a gépen ,hogy a norton lett újrarakva----
Valami segítséget tud adni valaki??Üdv
Tomi"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
PetAd
tag
Sajnos nem tudok gyorsan oldalirányba mozogni, mert elég lassú meg akkor meg nem tudok lőni. Legtöbbször házak vagy hegyek árnyékában mozgok, de ahol ezek nincsenek... Ezt a tankot nem fogom leváltani soha Ezzel van a legtöbb kill, legnagyobb a kill/meccs, nyerési és túlélési arányom, szóval ez a leglegleg tankom, és nagyon élvezem vele a játékot. Bár főleg amiatt van jó statom vele, mert a szerver túl sokszor a nyerő csapatba rak be. Hw után is egyből a Ferdit célzom meg prem nélkül, szóval lehet, hogy pár hónap játék után a régóta várt tömegpusztító helyett egy használhatatlan konzervdobozom lesz, mert a szerver akkor nem fog segíteni Közepes tankokat próbáltam nekem annyira nem jöttek, be de talán majd Ferdi és KT után megcélzom a Párducot, mert nagyon tetszik a stock toronnyal.
-
vhw
addikt
Ha megnézed a Löwe premium tank lesz, ez a KV is lehet az, szal... hacsak nem adsz értük pénzt, ne fájjon a fejed miattuk.
-
Iron Funeral
őstag
Találtam egy képet az érkező Löwe-ről. Tier VIII heavynek érdekes lesz összvissz ennyi páncéllal, reméljük azért a lövegpajzs nem lesz bugos mert azért a túlzásnak is van határa...
Illetve egy KV tank, gondolom ez is Tier VIII lesz. Itt meg +50mm páncél a Löwe-hez képestSpecek alapján tök jó lenne a Löwe Tier VII-re a Tiger helyett
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Iron Funeral #3466 üzenetére
Egy kis szösszenet a SU-76-ról a WoT wiki oldaláról; "The SU-76 should be given respect on the battlefield as the tank killer it truly is."
Aha... szerintem is![ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Én pont ezért nem játszok kis tankokkal. Szerintem a Tier VIII a legkorektebb balance szempontból, mert ezzel azért tudsz ölni akár Tier X tankokat is, de lentebb pl. egy Tier IV-el nem biztos, hogy sok közöd lesz egy Tier VI-VII tankhoz. A Marder-t tényleg nem nagyon rakja be nagyobb tankokhoz.
-
vhw
addikt
Lehet ez csak az én agymenésem, de szeretek kisebb tankokkal játszani, tier 3-4-esekkel. Nem azért, mert könnyű szétlőni a kezdőket (sokszor épp emiatt bukjuk el a kört, mert nálunk volt a több szerencsétlen) hanem egyszerűen tetszik pár ilyen kisebb típus.
Nem rég újra megvettem a SU-76-ot, tetszik, létező páncélos volt, nagy tömegben gyártották. De elképesztő milyen csatákba rakja be. Az utóbbi 20-30 csatában kivétel nélkül 4-5-ös tankok közé rakott, és itt-ott volt pár 3as szintű, 2eseket csak akkor látok ha valaki behívja platoonba őket. Egyszer sem fordult elő hogy én lettem volna a legelső a listán. Ez mással is így volt? Ismét a szerver baromsága, hogy ilyen tankok ellen kell helytállni? A Marderrel nem játszottam sokat, de mintha azzal az lett volna az általános hogy 2-3-4es tankok közé sorolta és néha csúszott be egy-két 5ös KV, vagy T1... :/"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Nem tudom mit állítgattak kb egy hete nem játszottam de azóta érdekes dolgok vannak
54 kigyullad elég gyakran
de T32 überel mindent b+ Panzer IV-et nem képes átlőni közelről volt olyan hogy egy körben 3x is didnt penetration
meg az érdekes demage számítások T44-et telibe vágom és csak 4%ot sebzek és általában is csak kb:220-at
elvileg a minimum pen: 149mm lenne de a játék dönti el mikor néz hülyének és pl: egy nem kimondottan aerodinamikus-an döntött páncélzatú VK3601-et oldalról (60mm) se szemből nem lövi át 200méterenZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Iron Funeral
őstag
Az ilyen megesik, meg az is amikor a PZ4-ről pattan le a BL-10... VK3002 után a Panther sem nagyon adta a lepattanósat, pedig ugyan olyen a két tank páncélzata, de ezt a Jagdpanthert átlövi minden, lövegpajzs megint csak bugos és nem létezik, tiszta tiger feeling jött vissza
-
Wasp91
aktív tag
válasz Iron Funeral #3461 üzenetére
Annyira nem hulladék az. IS-3al volt hogy kb 5 méterről lepattantam róla. Persze szemből bár akkor is érdekes mert máskor átüti az ágyú.
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
PaJa1
őstag
válasz Iron Funeral #3457 üzenetére
akkor öröm volt az ürömben
Én meg 1 lövéstől megpatkoltam...A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
virkir
veterán
válasz Iron Funeral #3457 üzenetére
Namost akkor szar vagy nem szar
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
PaJa1
őstag
válasz Iron Funeral #3455 üzenetére
én is 100%ról is4el.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
joergie
őstag
Volt egy nagyon durva ma. Ferdit 60%ról kilőttem premiumlőszerrel KT-ból legerősebb ágyúval. Énis csak néztem hogy mivan.
Nekem mostanában olyat csinál a játék, hogy megyek egyedül, és lőnek, legalább 4-5en egyszerre, és nem látok egyet se. pedig garantáltan ott vannak mellettem. és ez napjában többször fordul elő. Főleg amikor egyszerre több ellenséges tankot fedezek fel. Aztán sikerült egy ilyet túlélnem, és a kilőtt ellenséges tankokat sem láttam. Megyek nagyban a harcmezőn, és egyszercsak megáll a tank...mondom fasza megint laggol...erre látom hogy nekimentem egy tankroncsnak, amit nem látok...Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
vhw
addikt
Hát a Ferdivel nem csoda régebben én is ezért szívtam a fogam állandóan, de van rá egy gyógymód; nem kell menni vele Mozgékonyabb vagy kisebb szintű tankokkal játszok inkább helyette.
Am nem mindegy, hogy mozogsz vele, hacsak kicsit előre-hátra akkor az nem jelent semmit, az a lényeg, hogy úgy mozogj, hogy nagyobb szögben kelljen kitéríteni neki a löveget, így szétugrik a célkereszt. Ha csak "egy helyben" maszatolsz, akkor nem okoz gondot követni és újra eltalálni téged."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
PetAd
tag
A kicsi artykkal nincs akkora gond, de ez kb Hummelig tart utána 3 eset lehetséges, vagy telibekap és megöl, esetleg szerencsésen megúszod 1/3 hp-val jópár kicsapott modullal, vagy melléd lő, leszedi a lánctalpadat meg pár modult és kb a fele életed eltűnik. Miközben ő 1/3 eséllyel talál el, és jóval nagyobb eséllyel sebez. És hiába mozgok össze vissza Ferdivel, egyszerűen állandóan eltalálnak az S51esek, meg Su14esek, Gw panther jóval kisebb veszélyt jelent rám, azzal többször lőnek mellé és talán soha nem lőttek ki azzal.
Az ok hogy ritkán talál el az arty, de nyugodtan ücsöröghet egy helyben, a legritkább esetben lőnek rá és párszor még próbálkozhat büntetlenül. -
Iron Funeral
őstag
Egyrészt nem érdekel, hogy mennyi meló eltalálni vele valakit, mert szimplán idegesít, hogy valaki távolról b*szogat, vagy éppen 1:1 kilő, anélkül, hogy én nekem akár esélyem lenne visszalőni rá, mert épp egy hegy mögött van a drágám. Másrészt meg akárki akármit mond még így is túl könnyű nekik. Amikor vannak meccsek, hogy a killek nagy részét az a 3-4 arty viszi el akkor kicsit feláll a hátamon a szőr... Kedvenc artym a Hummel, annyi module/crew dmg-t tanktól még nem kaptam mint azoktól szoktam, belő mögéd 5m-re aztán meghal a sofőröd meg kilövi az ágyút, a többiek meg dúrván beleznek, elmehetnek ám valahova...
btw most írtam nekik pár hete a nickváltoztatásról.
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz Iron Funeral #3448 üzenetére
Ez mikor volt? Most lehet, hogy a kiadás és az accountok kipucolása miatt nem fáradoznak az átírással.
Én azt hiszem valamikor január környékén kértem a változtatást, mert a töltő képen nem fért ki.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
vhw
addikt
válasz Iron Funeral #3439 üzenetére
Nem mintha védeni akarnám őket, de ha már játszottál te is 50-100 kört artyval, kicsit nagyobbakkal is, akkor nem csak annyi a meló hogy nyom egy bal klikket és kész.
Én mostanában a Sturmpanzer II-vel szoktam artyzni, persze mondja mindenki, hogy szutyok, de ezzel azért kell helyezkedni rendesen. Sok pályának csak a feléig tud ellőni, pár fokban lehet kitéríteni a löveget, és csak 15 lőszer fér bele. A célzási idő elég sok, lassan is fordul körbe, így tényleg jókor kell megválasztani mikor célzol át a pálya másik felére, hogy mindig annak a szárnynak tudj segíteni akik éppen harcban állnak.
És még 100%-os legénység mellett sem biztos a találat, hiába van a célkereszt a tankra szűkülve, ha meg még mozog is a célpont külön művészet eltalálni, hogy mennyivel kell elé célozni, a sebessége és a tőled való távolsága függvényében, na és még bele is férjen abba a 15-20 fokba amíg kitéríthető a löveg."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
grunge
addikt
válasz Iron Funeral #3446 üzenetére
LOL! multis játékban nem lehet nicket változtatni
159 SW 1.9 jtdm <3
-
PaJa1
őstag
Hmmm....
A wargaming oldalán a wot leírásánál 30 vs 30 -as tankcsatákat írnak.
Kíváncsi vagyok hogyan valósul meg."Előrendelés": Mikor kiválasztod melyik csomagot veszed utána a felugró ablakban ha a 7egyéb lehetőségre kattintasz majd ott a banki átutalásra, akkor kiírja forintban (gondolom az ország amiben tartózkodsz pénznemében) az összeget amit levon. Egyéb költségről nem tudok, nem vásároltam csak megnéztem hogyan indul.
[ Szerkesztve ]
-
PetAd
tag
Azok majd egy Maust is kilőnek 1 lövéssel, milyen jó is lesz, tuti nem fogok kimozdulni a bázisról, mert nem lesz értelme, vagy akkor is elindulok arty vonalon, persze azokat fogom csapkodni.
virkir: De csodálkozom, mert a JT egy T9-es nehéz páncélvadász addig az a szutyok T6-os, hol itt a balance?
Most mentem jópár kört M37-el és újra rájöttem hogy az artysok nagy része ahhoz is noob, hogy ránézzen a térképre, hol fogytak el a csapattársak, vagy hol nem volt egyáltalán, és nem képesek arrébb mozdulni a bokorból, inkább megvárják míg vki szanaszét lövi őket. Arról nem is beszélve, hogy az se érdekli őket, ha körbelövöm őket 2x 3x.
Amúgy jó ez az M37, bagóért kifejleszthető rá egy pontos löveg, átlövi a legtöbb pályát és 56-al képes száguldani. Viszont a lövedék 100%os lövésszel is kb minden 3. 2. lövésnél csapódik a célkarika szélébe
Legjobb lenne, ha miután kilő egy arty bele lehetne ülni egy zuhanóbombázóba és a szart is kirobbantani belőlük -
grunge
addikt
Igen, valóban nagy skill kel lhozzá, ne mis értem ezt hogygondolták a srácok.. Amolyan point and click feeling, teljesen felesleges ebbe na formában. +1
159 SW 1.9 jtdm <3
-
jozefgucci1
addikt
Arról nem is beszélva , hogy sok arty csak azt lessi merről lő a másik vagy , hogy mi rombolódik a környezetben.Nem egyszer van , hogy nem segítenek csak a túloldalon keresik az ellen arty-kat .Ami persze hasznos ,de ha beírom hogy segítsen már mert kilőnek és ő simán rálátna akkor sem veszik a lapot.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Iron Funeral
őstag
Nem csodálkozott rajta, hogy kilőtte 1:1, egyszerűen retardált dolog, hogy valaki a pálya sarkában, egy műholdképről nézi azt amit csinálnak a többiek aztán hatalmas skillt igénybe véve megnyomja a bal egérgombot... yeah. Egyszerűen fölöslegesek ebben a játékban. A minimum az lenne, hogy lehetne légicsapást hívni ellenük, csak hogy átérezzék a helyzet kellemességét Leginkább meg kiszedhetnék őket a 3.14.....
-
Iron Funeral
őstag
válasz jozefgucci1 #3436 üzenetére
Tier5 tankokat, néhány kivételével egy lövésből kiszed a 122-es ágyú, azért finom az T7-re(vagy T6-ra, KV-3). T29 szerintem jobb választás mint a Sztálinka de nem számottevő a különbség. T32 még nagyon jó tank, kicsit soványka az ágyú, T34 nem egy nagy durranás egész addig amíg meg nem szerzed a TierX ágyút, és akkor is "láttam már jobbat" feeling jön elő. A T30 heavy tank szempontból problémásabb, az inkább egy TD forgatható toronnyal. Ami azt illeti jobban parázok tőle mint egy Maustól vagy IS-7-től ha velem szembejön
A szovjet tankoknál meg ott van az univerzális-3(szvsz leggyengébb T8 heavy, viszont a legjobb stukker ezen van), univerzális-4(szvsz legjobb T9 tank, bár a T-54 riválisa neki) és az univerzális-7.Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
virkir
veterán
Lásd mint fent.
Tegnap mentem kb 50 kört Hummel-el és azt vettem észre, hogy egyre jobban divat az egymásra vadászás.
Amíg egyedül mentem igen szépen aprítottam én is az ellenséges artykat csak este a platoon-ban már azért ugye illik segíteni is a társaknak. Na akkor már engem is kiszedett jópárszor az ellen arty.
Azon meg ne csodálkozz, hogy egylövésből kiszed JT-vel mivel 1850 a 203 mm B-4-nek a sebzése a JT meg csak 1600HP-t kapott"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap végre meglett az IS .Sajna nem maradt elég közös XP-m ezért jó pár kört mennem kelett az alap ágyúval és toronnyal.Az valami borzalom volt .Berakott Tier8-9 -es vasak közzé amiket nagyon nem tudtam sebezni.Szerencsére hamar meglett a toronyra az XP így feltettem a nagy ágyút és ezzel már élvezet játszani.Ha egyedül mentem akkor simán berakott velem egyenrangó ,de inkább Tier 5-6 -os tankok közzé és ott azért ésszel lehet tarolni rendesen.Azt azért hozztenném hogy a fullos KV3 volt eddig a legjobb tank nálam. Igaz csak az orosz vonalat viszem ,de klántársak közzül többen viszik mind a hármat.Elmondásuk szerint még a T29 az ami nagyon jó. Vacilálok , hogy orosz vagy amerikai vonalon induljak el .
-
grunge
addikt
Nyugtalanul várom a tier 8 artykat...jó lenne olyan lehetőség, hogy ezek nélkül is lehessen hosztolni játékot. Teljes mértékben tönkreteszik a játékélményt. Akkor szoktam szeretni ha a csta hevében egy jó párharcot tesznek tönkre. Nekem nem tetszik
Legtöbbször berongyolok közéjük a Pantherrel, töltök egy HE-t és irány a popó! Annyira élvezik hogy el is durrannak szép sorban!
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
PetAd
tag
Azért az már durva hogy egy nyomorék S51es 1 lövéssel kilő egy JT-t, most én is veszek valami nagy lőtávú artyt és csak ezekre a gerinctelen férgekre fogok vadászni. Kicsi az esélye hogy ammo rack vagy hasonló volt mert 2en voltunk Jt-k és hiába mozogtunk egyből 1 lövéssel kiszedett.
-
grunge
addikt
válasz Eagle16 #3426 üzenetére
Eagle16 és virkir! köszi a válaszokat! Épp ez volt amin gondolkodtam hogy a lekerekített 100 vs. merőleges 180 között van e "okos" választás. Akkor marad rajta a henschel.
By the way, szegény német tankok biza tényleg nagyon "only Wot"...
Panther II-vel lőttem most ki életem első maus-át meg is kaptam a master tanker vagy milyen awardot. kb 78%ról szedtem szét, alap AP simán szedi hátulról, oldalról itt-ott lepattant bár. AcpR meg mindent visz Tetszik ez a kis Párduc nagyon!
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
biggamer
veterán
válasz kispumukli2 #3428 üzenetére
Hali.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
kispumukli2
csendes tag
Hali
-
virkir
veterán
Nem tőlem kérdezted de szerintem a jobbikat csak ér valamit az a 80mm páncél.
Más.
Sg-n kaptam egy ötletet az arty utálat kompenzálására.
Vettem egy Hummelt felszereltem fullra és ezzel megyek artyra vadászni.
Volt most 25 köröm majd mindegyikben megvolt legalább egy de a csúcs az három volt az összes ellenségest kiszedtem.
Nagyon jó érzés csak az a baj, hogy mások is vannak így nem egyszer engem is az ellenarty lőtt ki.
Ja már voltam gay arty is mikor kiszedtem egy object704-et"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Eagle16
addikt
Henschel. A Porsche-n hiába jobbak az ívek, 100mm-t még egy T-34-es is átlövi...plusz ott van a + HP is. Én is próbálgattam régebben az alap toronnyal, de azt még sűrűbben átlövik mint a másikat, szóval nem éri meg a kicsivel gyorsabb toronyforgatás vagy a jól kinéző, de haszontalan ívek miatt...(mondjuk megjegyezném, hogy a Men of War c. RTS játékban - amiben korrektül le van modellezve a páncélvastagság és az ágyúk átütőereje - a KT Porsche tornyát se nagyon lehet átlőni szemből, úgyhogy ez ilyen "only in WoT"...)
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Nem a löveg környéke zöld, hanem maga a löveg.
A lövegpajzs hiába teljesen vízszintes, ha 298mm vastag...A löveget csak akkor lőheted ki, ha pont ott lövöd meg ahol a löveg kijön a lövegpajzsból, de az elég kis célpont, még közvetlen közelről is mellémehet ha picit fordít a tornyán.
Ferdivel amúgy messziről szépen le lehet irtani a T32-eseket, mert a T32 nem tudja átlőni a Ferdi-t, legalábbis ilyen átlagos távolságból 10-ből 6-7-szer nem lövi át. Nekem a Ferdi nagy mumus T32-ben, míg a KT vagy IS-3 a maxos lövegekkel simán átlövi, addig a T32-es bajban van, de még ezzel együtt is ez a kedvenc T8-as nehéztankom, elképesztő hogy miket ki nem bír.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
PetAd
tag
Ferdivel arctámadóztam 3 T32-t is a napokban és érdekes dolgot vettem észre, hiába zöld a löveg környéke, mégse tudom átlőni 128-as AP-vel. Szerencsétlen voltam vagy a zöld mégse annyira zöld? A testre is le tudtam kicsit célozni ott 2 lövésből 1x átvitte, de a löveget biztosabb célpontnak tartottam a függőleges páncél miatt, meg reménykedtem hogy kilövöm a löveget.
grunge: Elvileg nem de HW miatt úgyis minden eltűnik szóval regelj egy újat és annyi. -
grunge
addikt
lehet valahogy nick-et változtatni?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Dyingsoul
veterán
Sajnálom, hogy kikaptatok, de annak örülök, hogy volt sikeres küzdelmetek! Előző hsz-edre: Amikor hozzászólást írok és hosszúra sikerül, sok hasznos dolgot írok le, de csak reménykedhetek abban, hogy nem szegi senki kedvét hogy egy nagyobb lélegzetvételű hozzászólást kellene elolvasnia. Azért szintén örülök, hogy így is segíthettem egy másik magyar csapatnak!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
csaabz
őstag
Update...
Sajnos számunkra is véget ért a bajnokság...
A már említett csapat (CS ARMY BLUE) vérprofi volt...
Az elő csatát megnyerték, a másodikat kihoztuk döntetlenre úgy, hogy nekünk még 4 használható tankunk maradt, nekik meg csak egy artyjuk. A probléma az volt, hogy nem maradt időnk megtalálni... Szívtuk is a fogunkat miatta...
A harmadik csatában is felülkerekedtek, itt is inkább a védekezésre mentünk, de valahogy felörlődtünk...Az ellenség taktikája, koncentráltsága példaértékű.
Az egyik Hummelük mindhárom csatában 4-5-öt lőtt ki közülünk, úgy hogy figyeltünk arra, hogy a megfelelő, védett helyekre álljunk...
A felfedező tier 1es tankjaikat úgy használták utcáról-utcára, faltól-falig, hogy csak a csaták végére tudtuk őket kilőni.Igazából az ellenfél artyja győzedelmeskedett, a nehéz tankjaikat szétlőttük volna...
A hangulat ettől függetlenül jó volt, élveztük a csatákat, többen is beléptek klánunkba az 1. Magyar Páncéloshadosztályba.
Ajánlott tankok ilyen kategóriában: KV, KV3, M6 és persze a Hummel.
Érdekes, VK 3601-el nem igazán jöttek.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
biggamer
veterán
Van egy érdekes taktikai térkép, talán +lehet vele tervezni a támadást ???
Ismeri valaki ???
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
grunge
addikt
válasz biggamer #3413 üzenetére
Na igen, billentyűzet-diszlexikában szenvedek. Nem stimmelnek a lexikális lemek, de ez szemantikailag nem hoz magával változást. Azaz gratula! HA arábiába is eljut majd a csapatotok híre és városi szóbeszéd válik majd belőle, akkor ti egy igazi turbán legend lesztek! Csak így tovább!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
biggamer
veterán
Este lesznek jó bejátszások, érdemes +nézni !!!
grunge
" Gratu, szép mukna! "
Maga meg honnan gyütt ???
Nyomás nem arabul irogatni ide !!![ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
nem lesz könnyű,az biztos. Adjatok bele apait-anyait, kell még hozzá egy csipet szerencse, és nem marad el a győzelem, nyugi. hajrá-hajrá
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
csaabz
őstag
válasz GrooveHero #3407 üzenetére
Köszi szépen!
Megnéztük, ki ellen fogunk játszani holnap, annak nem biztos, hogy ilyen kimenetele lesz...
CS Army Blue
Még saját honlapjuk is van, egyes játékosok sok ezer meccset játszottak...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
GrooveHero
addikt
elsők között szeretnék gratulálni
Aztán meg sem állni Moszkváig, és nehogy gémer laptop nélkül gyertek haza.
Még1x grat, kicsit irigy is vagyok, bár ki tudja, ha fortuna is velünk van, meg még sok minden, akkor mi is nyertünk volna. De sajna nem az Armored Assassins ellenWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
csaabz
őstag
Egy újabb helyzetjelentés az Ural Steel bajnokságról;
Csapatunk, az Attila the HUN ma este az első csatáján fényes győzelmet aratott a szerb csapat felett 2:0 arányban a 6/60-as kategóriában.
Röviden annyit, hogy nagyon izgultunk és összeszokni alig volt időnk, de mégis remekül tudtunk együtt dolgozni és talán nem túlzok, ha azt mondom, az ellenfélnek esélye sem volt...A stratégiáról majd később (maradjunk annyiban, hogy rögtönzött volt)
Vitko: a Te fórum hozzászólásod rengeteget segített, így minket már nem ért váratlanul a belépés. Utólag is köszi!
Szerencsére nem adódtak technikai problémák és még a team speak is rendesen működött...
Talán még annyit fűzök hozzá, hogy a kifejlesztett M6 ebben a kategóriába brutálisan jó...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
vhw
addikt
válasz Iron Funeral #3404 üzenetére
Azt én is szoktam lőni, bár a KT-n nem mindig sikerül eltalálni, de a Mauson szinte mindig oda lövök.
-
jahrn
senior tag
Ahogy irta r1E3S3E7T nincs mukodo lovegpajzs. Mondjuk a tankokkal az ocsem jatszik, de regebben folyamatosan anyazott h kilovik az agyujat. Aztan mondtam neki tegye vissza a Porsche tornyot, azota nem nagyon hallom h panaszkodna erre.
Ha javitjak a hibat mindenkepp jobb lessz a Henschel torony, addig meg dontse el mindenki maganak. -
Iron Funeral
őstag
JT szindrómában szenved, azaz a lövegpajzs egy nemlétező dolog... De szerintem még mindig jobban megéri feltenni, +200hp, jobb páncélzat (az alap tornyot átlövi akárki aki át akarja), csak annyi, hogy bugos a lövegpajzs... Elvileg a 0.6.4.x patchben javítják az összes lövegpajzsot német vonalon(KT,JT,Maus), pontosabban újradesignolják őket. Hogy ez konkrétan mit jelent, azt nem tudom.
(#3401) virkir: ja oks
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Iron Funeral #3399 üzenetére
Keversz valamit.
Ő erről beszélt.
Egyébként a bajnokságon is volt 10/140-es csoport."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest