Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz Eagle16 #49859 üzenetére
Pont linkelni akartam én is [link]
Az M26E4 Super Pershingről ugyan nem sokat tudunk meg, de láthatjuk, hogy ott van. Akkor biztosan a 7.5-ben fog jönni a köznépnek is.
Ezek az új játékmódok kb. olyannak tűnnek, mintha csak a bázist/spawnpontokat rakosgatták volna át.. Na majd meglátjuk milyen élőben. Ha már van videó a szupertesztről, akkor tuti hamarosan jön a teszt is...
A franciákról még titkolóznak.. Biztosan lesz azokról külön videó.---------------------------------------------
Más...
A tegnapi csatáim summázása: [link] Egész jól sikerült.. Lehet ma el se indítom, mert a korábbi napok statisztikájából kiindulva, ma ordenáré nagy szopás kell következzen..[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
-
jahrn
senior tag
válasz Eagle16 #42311 üzenetére
Jogos elirtam, az a flak verzio RoF-ja.
De
Az a 4-6 RoF egy atlagolt szam. Ugyanakkor egy jol kepzett fanatikus szemelyzet siman kepes ennek a duplajara es ezt kepesek voltak 1-2-3 percig fenntartani.
Eggyik amerikai cimboram USMC harckocsizo volt ( kellett a penz foiskolara es a katonaevek leteltevel az USMC fizette neki) es o magyarazta h egy tenyleg jol kepzett szemelyzet rovid ideig kepes nagyobb tuzgyorsasagra mint az automata toltogep. Es mivel a legtobb pancelos utkozet nem arrol szol h orakig lovig egymast ez tobbnyire boven eleg is.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
De a kwk 44 az a 12.8cm ágyú
Én úgy emlékszem, hogy félautomata az IS-7, viszont azért volt benne ez mert nem tudtak normálisan hozzáférni a lőszerhez/ágyúhoz, szóval kellett bele, nem extraként mint a francia tankoknál.[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
vhw
addikt
Igen a tűzgyorsaság 70%, közben a sebzés 56%-a (amit ugye valóságban nem nagyon lehet értelmezni, mert ami átment, az átment, utána nincs több lövés)
marked one94: nem látom a neved oldalt, te melyik nulla killes IS4 voltál?:
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #42296 üzenetére
Ez tényleg olyan különbség ami visszaadja a ~2.5x súlytöbbletet és a két részes lőszer hátrányát ugye?
Egyébként konkrétan Maus/E-100 vs. IS-7 esetre gondoltam, ugyan az a kaliber (ok. a német kisebb 2mm-el) ugyanannyi loader, IS-7 féle torony fele-kétharmada a másik kettőnek(a kialakítást ne is említsük), és még is melyik lő gyorsabban?(#42300) Antonius1978: nem arra gondoltam, hogy az lő ki mindig, csak ha éppen megoldod, hogy más ne okozzon nagy kárt benned akkor mindig van egy "tartalék" arty aki megpiszkál/kilő. És emlékeim szerint retkes sok modulsérülést kap a tank az ilyen HE bombázástól, oldalról meg jó eséllyel oneshotolnak a nagyobb artyk(80mm oldalpáncél 2 emelet magasan).
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #42291 üzenetére
Elmegy az ~10 kilósnak is
Egyébként a 122mm ágyúk további hátránya a 2 részes lőszer ami tovább lassítja a betöltést... kivéve itt persze, ahogy a torony méretének és a kalibernek sincs semmi kihatása lolWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
vhw
addikt
válasz Eagle16 #42281 üzenetére
Ez mind rendben is van, de mikor történelmileg pontos tűzgyorsaságokról, vagy optikákról van szó, akkor miért nem jön elő ez a "historicallay accurate" bullshit?
Ja, hogy a német tank oldala sík függőleges lemez? :széttárják kezüket: "Sajnos ez így volt, nem tudunk mitcsinálni"
A szűkös küzdőtér illetve a két komponensű lőszer miatt alacsonyabb (1-2 lövés percenként) az IS szériánál? :trollface: "Ki kell balanszolni a tankokat!"
-
virkir
veterán
válasz Eagle16 #40774 üzenetére
Ja az elméleti 400-al biztos de az elmélet kilométerekre van a valóságtól.
1. azt csak úgy tudnád elérni ha minden lövés találat lenne de még akkor is benne van a mostani HE nerf randomja ami ad nagyon sokszor 100-200-as sebzéseket is
2. a tények viszont azt mutatják, hogy pl nekem a Hummel adott lövésenként 159-es átlagsebzést találatonként meg 417-et tehát baromi messze van az elméletileg elérhetőtől
Az egy dolog amikor bekapja az ember de visszagondolva általában én vagyok a hüjje mert tudom, hogy nem kéne oda állnom de mégis, így meg leginkább csak magamat hibáztathatom.
Az meg megint csak általában a random csapat hüjjesége ha sok arty mellett szétlövetik magukat mentem jópár kört amikor volt némi esze a csapatnak és mint CW-n inkább csak spotoltunk az artyknak és fölényesen nyertünk.
Tény, hogy t6 felett már túl erősek, tény, hogy egy t5-ös orosz nevetségesen erős a tier-hez képest, tény, hogy kéne limit de mindezek úgy sem lesznek megváltoztatva hiába veri magát a játékosállomány. Jól tudjuk, hogy kb szarnak rá."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
válasz Eagle16 #40758 üzenetére
Probaltal mar jatszani M7 Priesttel T6-7 kornyeken? Mikor orom ha 100at tudsz valamire sebezni? Az elmeleti 400at meg evente 1szer latni. Ugyanennyire hatekony a hummel egy T10 csataban, ahol max a legpuhabb tankokra sebez 400at vagy afolott.
-
Djuree
félisten
válasz Eagle16 #40758 üzenetére
van kv-m az is baszott lassú. is-3-mam is van, de eddig csak 2x lőtt ki arty 1shottal. nem a mező közepén kell menni, nézni kell hogy közted és az arty között legyen tereptárgy. az meg hogy hol az arty kiismerhető, minden mapon megvannak a bevált arty helyek.
mondjuk 1500 dmg tényleg sok, max 1000 lehetne a legjobb artytól is.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Fel
addikt
válasz Eagle16 #39832 üzenetére
Ehh..
Az előző hsz szerkesztéséből kimaradt, hogy ez a tiédre menne:
A neveknél elég sok hiba van. Valószínű elírás, rossz fordítás miatt. A játékban nagyon sok nem az ottani néven szerepel, vagy esetleg nem azt jelöli.
Pl.: ott Eagle Eye a játékban Recon; ott Expert a játékban Eagle Eye.. stb...Előbb-utóbb csak összehoz valaki egy normális leírást.
Antonius, Paul: ne off már megint... Van Skyrim topik: [link] Át lehet fáradni.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Eagle16 #39658 üzenetére
Nekem mindegy, felőlem meg is veheti, csak számolja ki, hogy most mennyi aranyat költ el, meg mennyibe fog kerülni, mert fölösleges elqrni rá kb 15k aranyat, ha 12-ért meg is kapja, nemdebár?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
emre
veterán
válasz Eagle16 #39296 üzenetére
Elhiszem, melóhelyen amúgy sincs fenn a teszt game, szóval nem tudtam megnézni.
De mint említettem valamiért mégis úgy emlékszek, hogy nem ennyi lesz az annyi. Ha konkrétumot találok akkor post-olom, de vitatkozni nem akarok.mod:
Akkor onnét emlékszek erre az értékre, utána meg nem néztem.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #33961 üzenetére
E-100ban is ugyanúgy megdöglik a sofőr
Azt meg, hogy mennyivel erősebb, hétvégén megnézhetjük az linkelt kép újrajátszásával, legalább van mindkét tankod hozzá Emellé lehet felőlem kétharmad ha alapvetően sokkal erősebb...(#33960) ollie: persze lőhető, az más amikor amikor belelövök 4et S-70el aztán 0 sebzés, még jó, hogy az E-100 féle candy bar sem sebződik, ja várj
Ilyen esetben akkor már inkább lövöm a torony előtt háromszöget, ott beadja sokkal kedvezőbben.
(#33975) pws: Rutinos med huszárként úgy gondoltam, hogy nem kell bemennem mellé a toppos medemmel ha már egyszer ilyen jó szögben tudom lőni a hasát, ostoba vagyok hiába
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz Eagle16 #33957 üzenetére
Döntöttebb és páncélozottabb az IS7-é, valamint nem gyulladhat ki egy oda bekapott lövéstől.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Eagle16 #31265 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
(egy "frusztrált" E-100 tulaj)
Ui: levontam a tanulságokat a replayok felrakásáról!
---------------------------Más (nem PHE belügy minden jókedvvel játszót másokat nem lealázni akarót érinthet):
Egy klántársunk felhívta a fegyelmemet az ATC-re. Meglehet század taktika kialakításában is segíthetne már meglévő mások által elkészített taktikák átgondolása. Persze egy valós szitúban nyilván át kell dolgozni, de ha áttekintenénk az ilyeneket biztos segítene akár randomban is.Itt egy taktika(?): [link]
Ha valakinek van még hasonló linkje vagy készítene ilyeneket, akkor közreadhatná,
(jöhet a flém,,, meg a noobozás, meg hogy értelmetlen X dolog miatt) -
Murder3
addikt
válasz Eagle16 #30152 üzenetére
de igazából semmiből nem tudod h az tényleg annyi volt-e vagy sem.
mert simán állítgathatnak bármit anélkül h az usernek ez feltünne.
főleg a 25%-miatt.pl a játékosok szivatása tuti nem véletlen tehát h törvényszerűen van h egyszerűen nem tudsz csatákon keresztül nem h nyerni, de sebezni se pl mert rögön kapsz 1-2 lövsét ami mindnet kivisz maxot sebez..vagy ammorack..stb
a mm meg tuti h néha direkt rak be lehetetlen helyekre.
mert mikor van 6-6 t5 mellé 1-2 t6 másik oldlaon 1 t7 nálatok t7 nuku másikon sicsn 1nél több és 3-5 t8,t9 a top fent.
van h kompletten skippel 1 tiert miközbe lazán betehetné de nem oda t5-öt kell rakni meg
meg mikor t6-ok mellé rak-12 t8-at topnak se a véletlen műve.
vagy bármi féle balance műve csak akkor épp 6-ost dobott neked a kocka és te vagy a kezdeményezett...
sztem elég erősen manipulálva van az mm. -
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #28755 üzenetére
Szerintem meg lehetne jobb karakterisztikákat adni az ágyúnak (nem sokkal, de azért ne legyen rosszabb mint a 12,8cm), cserébe sebezne az ágyú ~650-et, 3,75 ROF. A T30 meg eltakarodhatna a heavy vonalról (annak ellenére, hogy csipázom a tankot), és akkor talán nem lennének hasztalanok a TD-k sem(már ami CW-t illeti).
vhw: sajna a premium ammo meg HEAT ami nem nagy durranás, persze jobb mint a sima AP de ettől függetlenül tud pattogni egész vicces helyekről.
-
GrooveHero
addikt
válasz Eagle16 #28763 üzenetére
A felület oké, hogy kisebb, de a hülye kialakítás miatt még szögben állva is könyebb sztem átütni, legalábbis én ezt tapasztalom nap mint nap. Ami pedig a bl-10-et ileti, nos...úgy vagyok vele, hogy nekem nem kell bl-10, mármint pont ugyan az, hanem egyszerűen adjanak egy olyan ágyút, ami azért kicsit többet sebez. Alapból nem értem, hoyg a JT 128-as ágyúja átlag 560, míg a 130 millis átlag 490. Ez nem jön össze. Vagy nem úgy kéne neki lennie, hogy minél nagyobb a kaliber, annál nagyobb a pen, meg a sebzés? Szóval ha azt a 2mm-et néze, akkor kapjon az IS-4 és 7 mondjuk olyan átlag 600-as sebzést, abba beleférne a 750 körüli, meg az 500 körüli maximum és minimum dmg. Aztán hogy mi lesz a neve, nekem olyan mindegy, felőlem lehet akár S-71 is. Ha meg nagyobb ágyút kap átlag 750-es dmg-vel, akkor csökkenthetnék kicsit a pent, és minden rendben van
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
vhw
addikt
válasz Eagle16 #28761 üzenetére
Nem gyakran megyek mostanában T10 csatában, ha mégis akkor is artyval vagy kisebb tankkal dob be, amivel egyébként se az én feladatom IS7et gyilkolni. De annyira nem tűnik fel, hogy az IS7 olyan kemény lenne. Ugyanúgy elhullanak, akár 2-3 perc múlva mint más tankok.
-
GrooveHero
addikt
válasz Eagle16 #28761 üzenetére
Az IS-7 alját sem tartom vmi hú de izmosnak, aminek kell, az átviszi, nem egy CW-n tapasztaltam már, amikor persze nagyon jó lett volan, hogy lepattanjon, mert húde jól megcsinálték, és úgyis lefog...hát nem.
Igazából azt hallottam, és ebből nem tudom mennyi igaz, sztem semmi sem, szóval hogy az IS-4 kapni fog egy bl-10-et. Ti mit gondoltok erről?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
vhw
addikt
válasz Eagle16 #28755 üzenetére
Hm... ugye a BL10et is szeretnétek látni forgótoronyban valami szovjet heavyn?
Az E100-on azért olyan az ágyú amilyen, mert CW-ken már így is haszontalánná teszi a T30at, ha aranylőszert használnak. (mellesleg direkt így van kitalálva, alapból szar pen, vegyél bele pénzért lőszert, és akkor megkapod amit szeretnél)
Esetleg, ha átpakolják, a T30at másik ágra lehet valami újrahangolásról szó. Akkor már nem lesz nagy pofont osztó T10es tank... Bár ha eddig működött, akkor miért változtatnák meg...
-
Murder3
addikt
válasz Eagle16 #28738 üzenetére
de ezt nem ártem ott a pz3/4-en az l/48 nem pontos,kis pen,kis dmg,közepes rof
e-100-on a 150-es nem pontos,kis pen nagy sebzés,lassú.
ha kicsi a pen nem lenne eggyértelmű egy pontos ágyú?
ami 0.3-as vagy 0.2-es mert ugye azok az igazán pontosak...
amcsi t10 pontosabb és nag pen rof ugyan az.
soviet pontosabb,gyorsabb nagy pen valamivel kissebb sebzés.
franciai is pontosabb gyorsabb és nagy pen...
miért kell a német 150-es gunnak mindenbe alul maradnia?kevés a pen de akkor már legyen pontos. -
Eagle16
addikt
válasz Eagle16 #28485 üzenetére
kb. 30 csatával később: 3100 dmg / csata
Szerintem jó a 150-es ágyú. Ennyi
Pl. ma jöttem rá arra is hogy E-75-öst meg Vk4502-est nagyon szereti a HE, mert ha az ágyú környékére lövök akkor 450-eket vesz le...meg mintha az Is-7-esek sem lennének olyan aktívak miután kapnak párat.
Igaz hogy a győzelmi arányom az meg lement a fenébe, de arról nem csak a tank tehet.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
válasz Eagle16 #28614 üzenetére
Az azért érdekes, hogy lassabb lesz, mint a type 59.
belaazallat: az nem az a tank, itt a wiki oldala
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
belaazallat
addikt
válasz Eagle16 #28614 üzenetére
Hali!
Még jó hogy nem a tényleges tulajdonságaival kerül be a játékba. Csúnya lenne!
Szerk:
(#28620) ollie
Általában a jobb/magasabb tier-ben lévő tank lassabb lesz az előzőnél. Gondolom ezt követik a prémiumoknál is.[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #28485 üzenetére
Ja, az kimaradt, hogy milyen tankokkal találkozol általában... nekem mindig sikerült megtalálni az ellen Maust (akik persze tökéletesen tudták forgatni a tankjukat.... ), IS-7 pedig olyan buzgó lett, hogy egyből belejött az arcomba, aztán öld meg HE-vel miközben ő szétszúrkodja a tornyodat meg az oldaladat... Nincsenek jó emlékeim erről a tankról :/
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Eagle16 #27677 üzenetére
Hát próbálkozott mindenhova forogni, de szerintem mindig sikerült telibe lőnie a lövegpajzsot. (pedig nem kéne messzire mennie, elég, ha pont a pajzs felett "homlokon" csókol)
jozefgucci1:Németeknél esetleg nincs? Ott még talán lenne is rokon.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #27199 üzenetére
Megnéztem párat, úgy látom, hogy a lower hull még mindig olyan béna mint volt, a turret legalább már lepattint magáról néhány lövést. meh?
(#27325) hemaka: Egeret lehet a tornyon lőni az ágyú mellet mindkét oldalán, próbálj középfele célozni, hogy jó szögben találd el. Illetve lőheted a lower hullt a lánctalpak között (nem olyan rég beraktam egy képet amikor fsb1000-el beszélgettünk), ezeket lehet lőni ~235 pennel, csak legyen pontos a lövésed. Oldalak könnyűek, a torony oldala viszont nem az, hátulról piece of cake.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #27194 üzenetére
Melyik ágyú volt az E-100on? Meg mondjuk amúgy is az a legnagyobb baj IS-7 ellen, hogy belemászik az ember arcába aztán ott kenheted a hajadra amid van.
(#27198) vhw: nekem az volt fura, hogy amikor "feltoltam" az E-100at félig a hegyre facehug módszerrel, tehát nem volt döntés a tornyán, lepattant a T30 ágyúja, persze Mines mapon a hegyre feljövő, extrán döntött tornyát belőttem eddig kb. 6 alkalommal a 10ből Célszerű minél távolabb maradni, a hasát sokkal könnyebb lőni mint a tornyot ha ilyen retard a játék. Ettől független elégedett vagyok a T30-al, mindent javít amivel nem voltam elégedett az E-100 esetében tehát nem panaszkodok.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Eagle16 #27194 üzenetére
Szerintem a gyakorló csatáknál valami más fizika érvényesülhet, anno pár hete én is kipróbáltam virkirrel E100 vs T30-at. Amit lőttem rá, pár random kivételével mind átment, ott égett a képem, mert előtte járt a szám, hogy az E100 így meg úgy. De közben normál random csatában meg pattog, hiába ugyanoda célzok. (na meg, gyakorlóban lepattan 1-2 véletlenül, a többi átmegy, ohh hát kit érdekel? átüti, akkor átüti. de élesben az az 1-2 lepattanó is csatát dönthet el)
Az mondjuk kissé meglep, h a 128as nem vitte át a tornyot egyszer sem (ugye szemből, nem beforgatva volt?)
-
virkir
veterán
-
Fel
addikt
válasz Eagle16 #26070 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy igen.. Az orosz 7.1 kiadása előtt direkt megnéztem, hogy két üres slotom maradt. Majd másnap mikor felraktam a frissítést, a Renault bent volt a garázsban és ugyanúgy +2 üres slotom volt.
Hány slot jár a friss accounthoz? 6?
---------------
Ezt a képzés rendszert én sem értem... A Type 59-ben csata előtt megnéztem az egyik manusnál, hogy mennyi szükséges:
"Experience Required to Upgrade Skill: 3613 (Repair)" -- Ez ugye azt jelenti, hogy ennyi xp szükséges, hogy 1%-ot ugorjon a képzetsége (jelen esetemben 98-ról 99%-ra)
Mentem egy csatát, kaptam érte 1443xp-t; a helyzet:"Experience Required to Upgrade Skill: 2170 (Repair)" -- A gyorsított képzés nincs bekapcsolva... Szóval, ha bekapcsolom, akkor mi történik, ha már így is a megszerzett xp teljes mértékben a fejlődésükhöz adódik..?
aginor: E-50? Én azt mondom, hogy egy ótvar xar szutyok... Bár biztosan van olyan akinek tetszik, de nekem nem igazán jött be... A múltkorában még úgy voltam vele, hogy kifejlesztem hozzá a hiányzó 10,5-öst, de ma reggel eladtam. Futottam vele két kört, egy vereség, egy győzelem, mindkető nettó veszteség (a buktán több mint 10k, a nyert után csak -6k kredit..). Nekem ennyi elég is volt belőle, ez a véleményem róla, de lehet majd vki meggyőz az ellenkezőjéről.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Eagle16 #25861 üzenetére
Szeretném itt megjegyezni, hogy ez minden tankra igaz. Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy ha nem tudja, hogy hol a legsebezhetőbb a tank, akkor keressen rajta modulokat. Gépfegyvert, kukucskálót, tankra felpakolt apróságokat, mint pl. hordó alakú tank, kipufogó rendszer, hátsó kijárat stb stb. Ezek általában mind mind gyenge páncélzatú kritikus helyek. Ha nincs más lehetőség, akkor olyan nem döntött páncélzatú részt kell keresni a tankon amelyre merőleges lövést tudunk leadni.
Szerk.: Nagyobb tank ellen én mindig egy láncvezető görgő lövéssel kezdek, ha tudok. Utána rálövök az egyik legénységi helyre a tankon, remélve, hogy töltőt vagy lövész legényt ki is iktatom vele. Ha ezek összejönnek, akkor már nyugodtan oszthatom.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Eagle16 #25861 üzenetére
Visszagondolva, a kiemelt részt takarta a domb, az ágyú környékét kellett eltalálnom.
Ma viszont valahogy nem akar jönni a kredit. 5-8K-s nyertes körök T5-T6 tankokkal...
Meg végre eladtam a priestet és vettem M41-et, alap ágyú sebzése valahol 700 körül van emlékeim szerint, első találatom sebzett 7 hp-t. További 11 lövésből talált 1, az legalább 263-at sebzett, valamint 6 lövés csapódott be közvetlen a tankok mellé, de pl. egy sem verte le a lánctalpat.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
virkir
veterán
válasz Eagle16 #23198 üzenetére
Ott van az benne, most szedtem vissza csak nem tértem ki a telepítésnél rá.
Tehát az OTM-nél az OTMData.xml-t is a res\gui\flash könytárba kell tenni.
#23204 Igen megy a régivel mert az csak a beállításokat tartalmazza és szerintem az editor is használható ez okból ha valakinek nem jó az alap.balintka
Vissza kellett volna olvasni, írtam, hogy a holnap megjelenő 0.7.0-hoz raktam össze őket de ettől még nem kellett volna újraraknod ha elmented az eredeti fájlokat ahogy írtam is.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Eagle16 #23104 üzenetére
Na ezek miatt rezeg nagyon a léc nálam az E-100-nak, szerintem eladom a fenébe és megveszem inkább az IS-4-et mert az is keményebb lesz tőle, meg legalább tudom fejleszteni az IS-7-et.
Fransziából eljutottam a T8 heavy-ig bár csak pár kört tudtam menni vele de nekem tetszett az AMX-50-120 meg a T10-es ágyúval 65km/h sebességgel szerintem nagyon jó lesz. Az tény, hogy más játékstílus kell hozzájuk a papír páncél miatt."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Eagle16 #23101 üzenetére
Ja csak megnézném magamat egy E-100-al ahogy megkerülöm... gyönyörű lenne
MCGaiwer
Azért szerintem tényleg jobb lenne ha csendben maradnál és csak olyanhoz szólnál amivel van tapasztalatod legalább úgy, hogy szembejött.
Merthogy se IS-7-el se T30-al nem találkoztál a játékban abban biztos vagyok.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
D.Orion
veterán
-
_seth_
veterán
válasz Eagle16 #22679 üzenetére
Nem keverem sajnos. Oldalát lőve nincs gond de ahhoz elég eszesek, hogy szinte mindig csak a tornyát lássam, ha közel jön pedig már mind1, nincs tankom ellene és rengeteg van belőle. Löwe sem okoz annyi gondot mint a type, az legalább lassú és nagy, a tornyát annak sem érdemes lőni de ha elég hülye a löwe tulaj néha még 1:1-be is sikerül leszedni.
Még a KV5 ami többnyire sebezni sem tudok, szerencsére nincs is sok belőle. Komolyan a KT vagy IS3 sem olyan idegesítő mint egy type
Jah: amikor nyerőnek látszik a helyzet azaz nálunk van 2-3 vagy akár több type mit csinálnak? Mind más irányba megy... az ellenfél hasonló létszámú type tankja pedig szétszedi a csapatunkat.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #22651 üzenetére
Én így tapasztaltam ki, mondjuk hogyha több mint a fele lövése abba az irányba megy akkor szerintem az a default röppálya. Nem biztos hogy így, van de nem is foglalkoztat különösebben mivel nincs BL-10 a garázsban
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
válasz Eagle16 #22398 üzenetére
na de egy ezrest lazán leszed belőlem míg én belelövök 3-at.
közbe meg akár kilőheti a gunom meg minden modul is akár..és csak egy tankról beszélünk ha jön vel még egy az meg már ki is végez.az meg h mondjuk egy tigrissel mit fog művelni 1-2 ilyen laza t6-os light.
mert ahhoz még be se kell hit-runolniuk, mert mire leszendnél vele egy ilyen no armoros franc tankot már véged is van... -
yarsley
aktív tag
válasz Eagle16 #22248 üzenetére
Amugy honnan a rakbol jon ez a sok francia tank? WW2 utan gyartottak?
Jah nezegettem kicsit wikipediat, hogy ott mit irnak rolluk, de nem sok mindent, csak a korai tankokrol, ami most a nemeteknel van. Amin megakadt a szemem, az M26 Phersing az nem med, hanem heavy...... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
D.Orion
veterán
válasz Eagle16 #22248 üzenetére
Szép új világ lesz. 60km/h-val közeledő döntött páncélzatú 120mm-es löveggel megáldott tankok. Úgy vélem, hogy az eddig bevált taktikák a francia tankok megérkezésével mehetnek is a kukába. Jöhetnek az újragondolt tervek.
diegho: Azzal a HE-vel amit elvileg majd most gyengítenek le?
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #22093 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy csak akkor lő át a 100-122mm ágyú ha beforgatod a tankot, ezzel negálva a V forma előnyét. A kis 3szögeket én is úgy tudtam, hogy hitbox nélküliek de már láttam őket lyukasan nem egyszer szóval valami változott. Valamelyik patchben volt egy IS-3 hitbox fix ha jól emlékszem, de nem biztos.
az előző duplázós kör linkje valahogy félresikerült de itt van ez, nehogy kárba vesszék.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #22075 üzenetére
Jól mondod, a 175mm ágyúkat jól hárítja és a Pershing ágyúja sem megy át rajta, bár az enyémről pattan a Panther féle 75mm és a T5E1 is lecsúszik olykor olykor , a normalizáció nerf után pedig szerintem hasonló helyzet ezekkel mint a mostani 175-180as átütésüekkel, figyelembe véve azt, hogy egy 60°-ban döntött lemez ~10mm-el lesz "acélosabb".
Ezeken a helyeken át lehet ütni szemből 175-180mm ágyúkkal.Jut eszembe, "duplázzunmk IS-3at meccs"
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Eagle16 #21995 üzenetére
A Maust? Jó hagyjuk... komolytalan.
Mivel egy ideje a Pantheren a 105öst használom így tudom, hogy mennyi az a "nem ritkán egy lövéses PzIV". A Pantheren is azért érzem használhatónak mert van HP-ja, így tudok lőni többet is mielőtt elfüstölök (és spórolni akarok azon a ~30k xp-n ami ahhoz a nevetséges L/100 ágyúhoz kéne)
(70%os KV-t maximum hálaadáskor lő ki egy lövéssel, amúgy meg ~100asával szedegeti, Ha meg a Tigrisről neked lepattog a 76os... user error)
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz Eagle16 #21939 üzenetére
A pen erteket fejbol irtam, szal lehet h hibas.
Nem nagyon kerulok top-ba a T32-vel (1/10 alkalommal), de olyankor nincs is problema. A T32 szvsz a legjobb T8 hvy, HA nincs a csatateren T9 vagy T10. Amint megjelenik egy IS-7 vagy E-75 es nem tudok kozel kerulni (elofordul) es a jatekosa tapasztalt akkor indul a szivas ha nincs HE. Eredetileg 5 HE-t pakoltam, de egy ido utan atalltam 10-re, h ne azt halljam allandoan h richochet...
OFC, elvileg nem az en dolgom a T9-ek meg T10-ek lezuzasa, gyakorlatban eleg sokszor kerulok ilyen szituba koszonhetoen a kempelo/ossze-vissza kolbaszolo high-tiereknek.Ami meg az artyt illeti: NEM, nem tudom megolni a T6 es felette artyt egy lovesbol. 400 a max sebzese a T32nek. Ezzel sincs baj, hulyen nezne ki ha barki oneshotolna az artykat.
A legnagyobb bajom mostanaban az arty playerekkel h vidaman ralonek az ellenfelre amikor eppen facehuggert jatszom rajta, es meg egy sry-t sem kepesek benyogni. Persze mit varok egy ilyen feherrepaval egy szintu IQ-val rendelkezo egyentol.[ Szerkesztve ]
-
kriso
tag
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest