Hirdetés
Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
#56230144 #48969 üzenetére
Pont ezt írta nekem is, rammeljek... jah, typenak 700-as élettel és neki is ennyi volt. Másik hasonló játékos mániája az "upclose" volt azaz menjek oda szemből... jah, mert T34-esben ülve van is olyan részem ami nem lőhető Tier 7-10-es tankokkal szemben... na mind1 vannak ilyenek
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. május 13. 14:32:45
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 3 486 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 107 550
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Acélfal
3 kill.9. percnél értem vissza a gép elé és kb 3 perc játékidő volt összesen, csandazoltan nevű magyar játékosunk persze végig írta, hogy bot meg ilyenek mind a 0 killjével, ki tudja mikor lőtték ki de ezt már megszoktam
-
_seth_
veterán
válasz
Djuree #47493 üzenetére
A T34 egy egész Weakspot... célozni sem kell... amx1390-essel távolról csak annyit kell célozni mint az első körön lévő friss reges játékosnak: durr a tank közepébe és már szépen megy is le az élete, ráadásul lassan tölt, lassan mozog, 1 db amx elég a kilövéséhez ha tisztán 1vs1-ről van szó.
-
_seth_
veterán
válasz
Plasticbomb #47489 üzenetére
Feltartani akkor lehetne ha gyorsabban töltene, de mióta prémium lett ezt is lebutították sajnos. Egyébként szerintem jó tank ésszel használva
-
_seth_
veterán
válasz
Gyuri27 #44052 üzenetére
13 90-essel tegnap pont ez történt, vártam a a bázisunk foglalása közben a bázisunk mellett... ugyanis a nagy ágyúval olyan hosszú a töltési ideje, hogy mire lőhettem ismét már elfoglalták a bázisunkat, persze írta mindenki, hogy f@ck, idiot... az más dolog, hogy csak én indultam vissza a bázisunkra egy ferdi, egy is3 és egy kt ellenében reménykedve a csodában és leszedtem mindkét artyt valamint 1 másik tankot egyedül a többi meg megrekedt az egyik szélén a pályának...
Ugyanott M103-assal mentem középen, 13 90-est látom távolról na mondom leszedem, de annyira féltette a tankját, hogy rá sem tudtam lőni de ő sem lőtt rám egyet sem, próbáltam elkapni de egy szikla körül simán meglógott mindig előlem, továbbhajtottam, még akkor sem lőtt utánam... az ilyen a maximálisan szánalmas... minek játszik? 13 90-be egyet belelövök, sebződik talán 400 körül max, neki vagy 4 lövése van mire én ismét lőhetek, simán mögém kerül de ez nem...
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. április 18. 14:07:38
Jármű: M103
Szerzett tapasztalat: 1 657
Szerzett kredit: 62 827
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Acélfal, Mesterlövész -
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Province 2012. április 16. 21:49:34
Szerzett tapasztalat: 7 970 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 57 510
Csatában elért Achievement: Top Gun (6 kill) -
_seth_
veterán
válasz
_seth_ #42447 üzenetére
Folytatódik:
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. április 13. 12:18:46
Szerzett tapasztalat: 6 665 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 85 6453 kill, sok más sebzés
Type témához: fürge, jó lövege van és nagyon pici lapos, ha hirtelen csak rálő valaki szerintem többnyire a tornyot találja el ahonnan valóban lepattan, oldalát, orrát lőve viszont 10-ől 9x sebzi más hasonló vagy akár gyengébb tank is.
T20-at pár napja vettem, már csak a max motor hiányzik róla de eddig nem tetszik
Ha már med akkor a 13 90 sokkal jobb (arról pedig a max ágyú hiányzik már csak).
-
_seth_
veterán
Nem rossz:
Győzelem!
Csata: Westfield 2012. április 13. 11:17:14
Szerzett tapasztalat: 8 445 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 61 920
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, Acélfal5 kill.
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Province 2012. április 9. 19:57:21
Szerzett tapasztalat: 1 537
Szerzett kredit: 99 348
Csatában elért Achievement: Acélfal3 kill, megannyi sebzés (is3nak, löwe, panther 2-nek és hasonló tankoknak).
Eddigi rekordom, nem csak a t34-et nézve -
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. április 9. 0:08:51
Szerzett tapasztalat: 1 396
Szerzett kredit: 89 5005 kill. Ez jól esett
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. április 2. 11:47:33
Szerzett tapasztalat: 1 260
Szerzett kredit: 80 047Prémiummal, 3 kill, egész jó ez az "új" T34
-
_seth_
veterán
Csata: Steppes 2012. március 30. 13:13:52
Szerzett tapasztalat: 676
Szerzett kredit: 67 342
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Pusztító
Ez 1 hummel és egy type és egy stug önálló leszedése valamint egy t34-85 50%-os sebzése, némi felderítéssel. Egyébként meg lassú lett a célzás és a torony is. -
_seth_
veterán
válasz
forras2 #39770 üzenetére
Nekem lejöt, 10 megabit 1mb/sec-el szedte is
Fel is tettem gyorsan
No, már fut is, megkaptam az új tankomat is: M103
Fel is szereltem, a T34-esről megkapta az álcahálót, skilleket még nem osztottam ki majd ha átnéztem az újakat akkor visszatérek erre. Már megy is az első csata
-
_seth_
veterán
válasz
Gyuri27 #37687 üzenetére
Igazán nem rosszból de:
"A vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van. de senkit nem érdekel a másé." Szép és jó de akkor miért fórumozol?Pláne majd 20 ezer hsz után nem hiszem, hogy így gondolod
Amúgy engem is ütöttek már el kis és nagy tankok is, írtak is ezt azt de én csapattársnál csak akkor lövök bele ha ő kezdi és nekem van igazam, de akkor sem gyilkolom le, kivétel ezalól amikor én vagyok a top tank és valami kis T2-3 próbál szórakozni, azokat nem bántom mert 1 lövés és leszedem
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. március 12. 7:49:14
Szerzett tapasztalat: 3 750 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 575
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés8 kill, személyes rekord
[link] [link] [link]Ezt sem a csapatnak köszönhettem... vagy igen? hiszen hagytak érvényesülni
Elsőnek az IS4-essel futottam össze, hála az égnek nem épp egy jó játékos volt vele -
_seth_
veterán
válasz
Plasticbomb #36791 üzenetére
Tegnap T34-essel az egyik oldalt egyedül tartottam, 3 tankot szedtem le és még kb másik 3 volt előttem fedezékbe de durrant akkorát a T34, hogy az E50, IS3 és még egy IS4 is inkább csak pihent, Obj704-et leszedtem, egy IS4-et szintén arty segítséggel és még valami apróbb tankot, én még tartom a pozíciómat amikor nézem, hogy na most nagyon tuti vagyok remélem a többi tank már lassan foglal vagy az ellenség mögé kerül... a francokat, azon kaptam magam, hogy az ellenfél kb 9 tankja leszedte a mi 14 tankunkat és egyedül vagyok...
(E75 volt kettő is nálunk, a másik oldalon voltak a vacak tankok, de a két ellen arty úgy tűnik a béna csapattársakat rendesen megszórta 4 tankot leszedve.(Külön vicc, a 2. IS4 2x pattant rólam szemből és csak kicsit voltam beforgatva mindezt a 63 HP-mel
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
válasz
virkir #35792 üzenetére
HAD Faszagyerek1 GW artyval, ilyen szép tiszta célpont sincs sok mint ez volt
Nem sokat hagytam játszani, pálya másik feléről is kiszúrtam, olyan helyre állt ahol én még artyt nem láttam (ez a végig város + bal oldalon vasúti sín pálya) és beált a vasútállomástól 30 méterre a nyílt terepen, T34, one shoot
Utána elhúzott (volna) előttem a másik su8 arty, azt is lekaptam, + egy ferdit, + amx 13-75 sebezve, valamint tiger szintén és is
Végülis 3 kill és sok sebzés után ez lett a vége:
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. március 6. 15:38:56
Szerzett tapasztalat: 843
Szerzett kredit: 47 073 -
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Mines 2012. március 5. 12:01:36
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 786
Szerzett kredit: 26 1822 kill.
Ez így nem nagy extra de ha azt mondom, hogy 5 percre kiszaladtam telefonálni és még be sem hozta a pályát amikor már nem voltam bent, ráadásul ami még jobb: beérek és már van 1 killem, hozzá sem értem! Egy T50 végelgyengülésben nekem rohant, 0 dmg, sérült jobb lánctalp
Kilőttem még egy KV5-öt (60% sebzés volt ebből az enyém és az utolsó lövés).
-
_seth_
veterán
válasz
virkir #35792 üzenetére
Lehet... mindenesetre 3 volt velem pár napja egy csatában... mindenkinek beszóltak, mindenki noob volt.... mondanom sem kell volt idejük csevegni mivel az első 3 percben mind a három ki volt lőve...
Szerencsére senkivel sincs megállapodásom
Mentem már században találomra csatalkozva magyarok közé, nem volt ismerős senki se a másiknak, de ahol papíron volt esélyünk a másik csapat ellen azt meg is nyertük
-
_seth_
veterán
válasz
virkir #35789 üzenetére
Pár? Honnan ismerni fel a magyar játékost? Anyázik, meglövi a csapattársát, szid mindenféle módon de a helyesírása általános iskola első osztályának első hete... és ő is hiszi, hogy a magyar világnyelv és lebuzizza a többit ha nem oda mennek ahova ő írta a lista aljáról, hogy mi a tuti irány... néha 1-2-nek beírom, hogy inkább maradjon csendbe de amit erre is írnak... -------
Én sem a phe vagy elitről írtam, de van az a hac vagy had vagy mi... na az pont ilyen + sok magyar aki klánba sincs arra is igaz. Persze lehet ezt csinálja minden nemzetiség játékosa csak az angol-németen kívül a többit nem értem....
-
_seth_
veterán
No még az szép lenne ha valami csoda folytán megszerezném addig
Kénytelen leszek sherman köröket futni főként és amx 13-75öst... azokkal tudok biztosan kreditet szeretni, de azért 6 milla nem kevés... ha beindulna a t34 úgy mint mostanában akkor mire kijön a még 185e xp a t30-hoz azzal is gyűjtenék egy keveset
-
_seth_
veterán
válasz
bullseye #35765 üzenetére
Pontosan ilyenek... ugyanakkor néha sikerül olyan jól forgatni a T34-et, hogy még az E75 is lepattan, sőt E100 is pattant már le... na de szemből pl egy obj704, egy arty leszedte a két láncot, obj több mint a fél hp-t lekapta, ismét arty, egyik lánc, mire meg tudtam mozdulni megint lőtt a 704... game over
-
_seth_
veterán
Sok ilyen van sajnos... én mint puhatestű T34 próbálok mindig valami alacsonyabb kő vagy fal mögé bújni de ott lenni az első sorban vagy az első sort támogatni de ez sem megy mert képes az egész csapat egy irányba elindulni... ha velük megyek lesz pár kill de bukjuk. Ha elindulok a másik irányba és azt tartom akkor 100%, hogy kiszednek de talán páran elindulnak visszafelé és akkor még nyerhetünk is.
Most ez a 6 killes is zűrös volt, mindenki ment a pálya közepén de a térkép tele volt az ellenséggel a bal szélen... senki sem indult meg, szerencsére vk2801, vk3601, is, t29-ek és hasonlókkal találtam szembe magam, amíg én leszedtem ezeket addig 3 tankunk foglalt... de ha én nem szedem le őket és az ellen T32-ese és Löwe tankja odaér a bázishoz ami csak pár mp-en múlt akkor bukjuk ezt is
Én nem tudom mennyi az Eff-em, de sokan ülnek úgy IS7-ben vagy E100-ban, hogy egy MS1 lenne nekik való talán...
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. március 4. 15:51:08
Szerzett tapasztalat: 3 504 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 093
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top GunVégre egy aránylag értelmes triplázás
6 kill.
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
válasz
Bobyjack #35654 üzenetére
Én is eladtam jópárat de csak mostanában kezdett el termelni igazán kreditet azt is csak ha jó körbe kerülök mint ez:
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. március 3. 3:11:09
Szerzett tapasztalat: 1 504
Szerzett kredit: 58 354
Csatában elért Achievement: Mesterlövész100e közelében sem voltam még és prémiumom is van, 7 kill is volt de akkor sem kaptam annyit
-
_seth_
veterán
válasz
Bobyjack #35617 üzenetére
Mai nap 1500-1700-as győztes köröket is futottam a T34-el... persze, hogy most a triplázó kör egy olyan amikor a triplázás után kapok 1700-et....
Én KT, T20, Slugger, AMX 13 90 vásárlás előtt állok
+ Ismét megvenni a T29-et, már csak abban bízok, hogy maj a T34-essel jó köröket lehet futni és lesz rá kredit, ugyanakkor az se lenne rossz ha még az amcsi vonal update előtt a t30 is meglenne de az még 6 millió kredit valamint 180e xp... a kredit a nagyobb falat
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. március 2. 22:50:21
Szerzett tapasztalat: 1 438
Szerzett kredit: 51 420
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés7! kill
Megy ez
(A 8. csak épp nem lett meg... 7 killig pontos volt az ágyúm a 8-nál egy jgpzt kb 200 méterről nem találtam el, ő pedig kilőtt 23hp-ról, bosszantó mert eddig is csak 7 kill sikerült a T29 és a T34-essel is... úgy tűnik 7 killes player vagyok maximum
, jah, így is éppen csak nyertünk.... szánalmas játékosok vannak fent
)
-
_seth_
veterán
válasz
CptMisi #35512 üzenetére
100-ról lement 69%-ra, szokásos helyen a vezetőnél lőttem, hogy mitől és hogyan és milyen úton-módon passz... most volt 1 órája kb. Utána meg 0, 0, 22% sebzés, ezután más vette át a kezelését
Mindenesetre 2 IS4-et én T34-el és egy másik IS4 kilőttünk, sokban segített, hogy az egyiket hátulról sikerült elkapni, de ha befordul úgy, hogy az oldalával akkor sokat pattan, még a lánc sem esik le, ha szemből áll jobban szeretem
Jah, más pedig nem volt ott, arty találatot sem láttam sem rajta sem a közelében, azt, hogy hogy sikerült vagy mitől nem fogom megfejteni, de nem is célom. Átszámoltam, 100-69 = 31 pedig, vak sem vagyok
Csak bosszant a dolog
Ami elképzelhető: alap toronnyal 1590HP-ja van az IS4-nek, abból a 31% az 492,9HP, szóval nem lehetetlen elméletben sem, na meg itt volt előttem, egyébként azért is írtam ezt most be mert ekkorát sebezni még nem sikerült eddig.
(Részletesebben leírva: weak spot a vezető kis ablaka volt a torony alatt középen, kb 15 méterről, az épület két sarkánál álltunk, és olyan 30 fokos szögben állt hozzám képest). -
_seth_
veterán
válasz
Mewryck #35510 üzenetére
Én azt mondanám, hogy amíg 105-ös lövegem volt és pl az ellen kapott egy IS4-et az én pozíciómba egyértelműen mi voltunk hátrányba, amikor pl 2 T34 van nálunk nekik pedig 2 IS4 és azok fejlesztve mi meg alap toronnyal akkor már nagy a hátrányunk. Ellenben nagy ágyúval 31%-os puszit adtam most is egy IS4-nek, csak ne lenne csodalánca....
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. március 2. 10:47:08
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 719
Szerzett kredit: 52 662
Csatában elért Achievement: Acélfal
5 killT34 jó-e vagy sem... kis ágyúval egy vicc, a nagy ágyúval nem rossz csak a többieknek is nagy van és azokon van páncél is...
-
_seth_
veterán
válasz
Mewryck #35495 üzenetére
Pedig...
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. március 1. 23:28:57
Szerzett tapasztalat: 1 681
Szerzett kredit: 66 211
Csatában elért Achievement: Mesterlövész3 áldozat: E75 kb 60%-ot lőttem én le az életéből, VK4502... a T9-es változat, ebből olyan 50-et, valamint még terítékre került egy Löwe olyan 40%-ról, + ISU152 sebezve, valamint Tiger2 is kapott bőven.
(8 giga ddr3 rammal egészen szépen fut, grafikán is toltam még feljebb és bírja
)
-
_seth_
veterán
Lehet úgy forgatni mindet, hogy egy fokkal jobb legyen a helyzet, IS7 a T34-esemről 2x pattant kb 5 méterről, kb 45 fokos szögben álltam hozzá képest, egyszer kb a jobb lánctalp feletti páncélt lőtte, egyszer kb pont az orra közepét. Igaz,h ogy 2 másik lövése elég volt, hogy kilőjön de ez van
-
_seth_
veterán
Na végre, kezd tetszeni
T34 120MM vs E100 => 33%-ra lőttem le az E100-at, és 1 lövést kaptam egy E75-től valamint kettőt az E100-tól így lőttek ki.
-
_seth_
veterán
Bosszantó: nagy ágyús T34-el haladok, majd 2KV szemből leamortizál 5 mp alatt... az egyik a trollgunnal a másik alappal, mindenesetre első lövés kilövi a két töltőt és hazavágja az ágyút, a második a lánctalpat... majd arty kilövi mindkét lánctalpat és a lövészt valamint a vezetőt...
-
_seth_
veterán
T34 + nagy ágyú, sebzek most már valóban szinte minden tankot, viszont nem túl sokat....
-
_seth_
veterán
válasz
-vitya- #34914 üzenetére
Én pl sok tankot eladtam, hogy meglegyen a T34, így ha akarok ha nem megyek vele mert alig maradt tank
Egyébként már több mint félig megvan a nagy ágyú, utána motor és indulás a T30-ért... ha kifejlesztem a T30-at akkor amit kapok a t34 helyett, azon is ki lesz fejlesztve az új t10? Tudom ez inkább költői kérdés mivel semmit sem lehet tudni pontosan
Ugyanakkor ha olyan szinttel kapom meg a T34 utódját amilyen a T34 jelenleg akkor jó helyzetben leszek azzal
Ennél gyengébb T9-ben úgysem lehet már semmi
-
_seth_
veterán
válasz
fsb1000 #34788 üzenetére
T34-ben ülve a T30 egy terminátor, egyet lőtt és maradt kb 300HP-m... fullosan nagy toronyról indítva, az tuti, hogy ha eltalál a T30 nagyot sebez ellenben a "kis" 105-össel is 15%-okat szedek le belőle még szemből is, ezzel szemben már egy E50 is nagyobb falat csak nem durrant oda akkorát
Nekem még 45e a motorhoz és még 34e kell a nagy ágyúhoz utána irány a T30, lehet még az is meglesz mielőtt jön a patch. Tényleg, ha már ahelyett is lesz másik tank, akkor a T34 és T30 tulajok kapnak egy T34 premiumot + egyet a helyére valamint a T30-uk TD lesz és megkapják az új amcsi T10 tankot is? Csak mert akkor megéri hajtani még arra is...
-
_seth_
veterán
Ennek már 4 lövésnyom volt ott és jött 100%-kal tovább... lehet pont úgy forgatta, hogy nem vittem át. Lower hull nem ment át... a vicc, hogy mellettem a nagy ágyús t34 is egymás után pattant le róla... érthetelen néha a játék, van amikor 100%-ról nem akar lemenni, van amikor marad 1% de utána terminátor mód, tegnap 13 lövést kaptam be 1% HP-val a t34-essel, kb 4-et egy ferdi lőtt, én folyamatosan forogtam, kalkulátam vele, hogy ki mikor honnan lő és sikerrel de akkor is aránytalan ilyen szempontból és elég gyakran előfordul. Pl 0-10%-os ellen top tank lealáz 6-7 tankot...
-
_seth_
veterán
T34: egyszerűen képtelen vagyok egy győztes csatába kerülni, 7-ből 7x buktuk... bevallom miattam is mert betesz top tankként IS4 ellen vagy E75 ellen... igen ám de hiába lövöm 10-ből 9x we didint even scratch them..... (105-ösöm van még csak).
Na de amikor volt IS7 is nálunk és T30, még azt is buktuk... -
_seth_
veterán
T34 105-ös ágyú igen, kedvezett a wot mert ezeket sebezni is tudtam szerencsére
Csata: Swamp 2012. február 23. 20:25:36
Szerzett tapasztalat: 1 702
Szerzett kredit: 58 591
Csatában elért Achievement: MesterlövészMég a nagy ágyú és a fejlesztett motor nincs meg. Kezdem megszokni, de azét a T29, T32 sokkal jobb
Következő amit meg fogok venni ha nem lesz valami nagy akció akkor a T29 lesz
Elsőnek a nagy ágyút fogom kifejleszteni, a sebességével nincs olyan nagy gondom mint a tűzerővel.
-
_seth_
veterán
válasz
Murder3 #34341 üzenetére
KV5 tornyának a búbját nagyon könnyű átlőni még kis tankal is.
T34-nek nem a tornyát lövik hanem azon kívül mindenhol ugyanis annyit sem ér az a tank, hogy ne jöjjenek közel... simán lerohannak, oldalról meg szemből a test része papír... T32-vel IS4 is van amikor pattan, T34 nél nagyon ritkán pattan le bármi is róla.T29 statom: 773 csata 595 kilőtt tank, legtöbb kilőtt tank 7, 72% találati arány, 48% győzelem és 51% vereség, 533 xp az átlag.
T32 statom: 150 csata 134 kilőtt tank, legtöbb kilőtt tank 5, 75% találati arány, 50% győzelem, 48% vereség, 603 xp az átlag.
T34 statom: 57 csata 24 kilőtt tank, legtöbb kilőtt tank 5, 70% találati arány, 33% győzelem, 67% vereség, 408 xp az átlag.
105-ös ágyú közös, és a user is
-
_seth_
veterán
Lemaradt:
Új tectréével bekerülő nemzetek:
Magyar: bringával érkezne a felmentősereg amikor 1HP-d marat egy IS7-tel szemben...
Lengyel: felderítést a lovas alakulatok végeznék, melyek simán rátámadnak egy Maus tankra is gondolkodás nélkül...
Olasz: ahogy azt illik, délben a tankok leállnak és kávé-süti jel jelenne meg felettük és ameddig tart a szieszta addig meg sem mozdulnak... -
_seth_
veterán
T34-et nem kell nézegtni, durr bele bárhova és sebeznek
105-ös ágyúval meg vicc amikor követ egy IS3 meg T32 és várják, hogy majd én megyek a sor elején... ja megyek egy darabig majd jön egy T8 ellen, és: "we didint even scratch them", na ebből 2-3 kell mire engem leszednek
Remélem nagyon jól fogja hozni a lóvét prémium tankként különben mérges leszek
T29 talán a játék egyik legjobb tankja mindent összevetve, erős ágyú, aránylag mozgékony, és ha nem rak be a nagyon közé még a páncélja is jó. Csak ne lenne minden lövés 1000 kredit
T34-nél egyébként már a toronyra gyújtök, félig megvan de utána még mikor lesz meg a nagy ágyú??? ajjajj...
-
_seth_
veterán
válasz
D.Orion #33648 üzenetére
Jól lehet haladni vele, nálam már elit (110e xp-t váltottam, a 105-ös már ki volt fejlesztve és a rádió is így nem nulláról kellett kezdeni, kb 110 csatának volt tétje utána már megvolt a T34,váltott kreditből csak a T34 fejlestésére kellett), legénység is rég 100-as már képességeket fejleszt de így, hogy a T34-en is a 105-ös van a kettő közül a T32 messze jobb
T34-en megvan a fejlesztett lánctalp, egész más lett tőle a tank
Mennyit jelent a fejlesztett motor? az 45e xp, a torony 24e viszont az + HP-t is ad, és tény, hogy a 105-ös jó ágyú de T9-T10 tankok ellen nem sebez eleget, már amikor sebez egyáltalán. -
_seth_
veterán
T34-essel és a 105-ös ágyúval sikerült egy IS7-et 27%-ig levinnem
Első lövésem sebezte 82%-ig és begyújtottam amitől lement 57%-ig, majd még lőttem kettőt és utána 27%-nál lőtt ki, ha előtte nem szedek be két lövést egy E75-től sikerül kilőni
(első lövés hátul oldalt, lőttem az oldalára még egyet de csak a lánca eset le és kettőt az elejére a háromszöghöz
-
_seth_
veterán
T34 + 105mm gun = 5 kill, és vereség... hihetetlen mekkora barmok vannak sokszor a pályán
10 méterre két tankuk is megállt a körtől és hamarabb foglalt az ellenfél... az ilyen a legbosszantóbb én meg állok egy IS4 folyamatos tüzében... (szerencsére csak valami alapabb ágyú volt rajta mert olyan 200-as sebzése volt csak szemből).
-
_seth_
veterán
válasz
D.Orion #33514 üzenetére
Na, hajrá
A T32-t szeretni fogod, jól írták itt korábban, hogy nagyon jó tank, és z xp-t is szépen hozzá, nyertes csata ritkán van 800xp alatt de sok inkább 1000 fölött (prémiummal).
Már nagyon várom a T34 prémiumosítását mert ez így nem állapot.. mindenki engem lő de komolyan, ha én vagyok a top egy T29 vagy T32-vel mindenki távolodik és messziről lő rám, T34-el azt látni, hogy még az AMX12t is körülöttem cikázik.
-
_seth_
veterán
válasz
fsb1000 #33453 üzenetére
Oké, hogy megvennéd de gondold el azt a helyzetet amikor T9ként az alap t34 ágyúval akarod kifejleszteni a 105-öst majd a 120-ast... 10000 év +- még 1000 év mire sikerül
És A T34-en a 105 kell a 120-as fejlesztéséhez így nem megkerülhető.
T29 nagyon ütös a 105-össel, T32 már csak elmegy vele de jól páncélozott, T34-nél igazából ez sem ér semmit, E100-at sehol sem tudom sebezni vele, E75-öt sem... és mindig ezek ellen rak be
-
_seth_
veterán
válasz
bandiras2 #33449 üzenetére
T34-re lánc nélkül is felmegy a 105-ös löveg, megjegyzem, hogy nem sokat segít rajta, ahova beteszi és amilyen páncélja van elég papírtank sajnos, a 105-össel is még csak sebezni sem lehet a T10-eseket amik ellen küldi a WoT, a nagy ágyúval már ahogy látom, olvastam itt szépen sebez és papírforma szerint is az az igazi, arra hajtok épp
-
_seth_
veterán
T34 alap ágyúval olyan mintha egy M4-es lennék a T10-es tankok között csak rengeteg HP-val
Bár 1-2 killt még így is összeszedek, na de még 10e xp és megvan a lánctalp, utána legalább a 105-ös mehet fel azzal már nincs olyan nagy gond.
A T34 valóban olyan mintha mindenkinek lenne egy nyomkövetője mert mindenki rámugrik egyből... és oldalró de még szemből is kiszednek. Alap torony van még, azt pedig eddig csak egyetlen csatámban nem lőtték el...
-
_seth_
veterán
válasz
_seth_ #33367 üzenetére
Megléptem...
Ami maradt: M4, M4A3E8, T32, T34, Leo, AMX 1375.T34-en: venti és álcaháló eddig, ha felkerül a fejlesztett lánctalp akkor mehet rá a töltésgyorsító is, úgyis van a depóban. Rádió fejlesztett van már rajta, a löveghez még kell kredit + gondolom lánc is.
Pár tanktól megszabadultam, egyébként úgyis csak azokkal mentem amiket meghagytam. -
_seth_
veterán
Én azon agyalok, hogy ha még átváltok 2500 gold értékben aranyat, eladok pár tankot akkor megvan a T34 és a T32-esem is megmarad + még jópár másik tank tehát tudok haladni is. Aztán ha a T34 prémium lesz mind1 is,h ogy mit változtatnak rajta gondolatom szerint szépen lehet majd keresni és akkor az eladott tankokat visszavásárolom, a legénységeket nem adtam el, a felszereléseket szintén nem. Igazság szerint a Tigrist és T29-et venném vissza + ha már lenne kredit megvenném a KT-t, lehet elsőnek inkább azt és csak utána a sima tigrist
A 13-90 engem is érdekelne, meg tudnám venni most de a 13 75 bár nem rossz de több kreditet is hozhatna átlagban.
Aktív témák
- iPhone topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest