Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz _seth_ #43753 üzenetére
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. április 18. 14:12:48
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 978
Credits received: 70 746
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper, Top GunMemphis79: az egy külön prem tank lesz 88as löveggel ennyi
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #42447 üzenetére
Folytatódik:
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. április 13. 12:18:46
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 6 665 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 85 6453 kill, sok más sebzés
Type témához: fürge, jó lövege van és nagyon pici lapos, ha hirtelen csak rálő valaki szerintem többnyire a tornyot találja el ahonnan valóban lepattan, oldalát, orrát lőve viszont 10-ől 9x sebzi más hasonló vagy akár gyengébb tank is.
T20-at pár napja vettem, már csak a max motor hiányzik róla de eddig nem tetszik Ha már med akkor a 13 90 sokkal jobb (arról pedig a max ágyú hiányzik már csak).
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #39774 üzenetére
T1105 6 darab van már az első csatában is, Live Oaks pálya.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Plasticbomb
addikt
válasz _seth_ #36792 üzenetére
T34el énis hasonlót csináltam ma test szerón.. Kész roncstemető volt előttem... De közben mindenki elhullott a csapatből így végül csak le tudtak gyűrni...29 hpról már könnyű volt szembe megpofozni...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #36010 üzenetére
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. március 6. 16:22:42
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 921
Szerzett kredit: 64 831
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Elit lövész, MesterlövészEzt már szeretem
Majdnem megdőlt a tapasztalat rekodrom, 1936 a T29-cel
-
Timyyy
őstag
válasz _seth_ #35976 üzenetére
Nemigazán az xp a kérdés, inkább a kredit. A meglévő pénz elmegy a T32 megvételekor.
Azt fent kell tartani, amíg T34 xp meglesz belőle, és utána megvenni.
Ez vajon lehetséges? KV van mint farmoló tankSzerk.: De nekem van, és a T34 nem nekem kell, hanem a páromnak. Én el sem indultam az amcsi vonalon.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Djuree
félisten
válasz _seth_ #35774 üzenetére
annyira nem papírok. tegnap t29-ről pattantam többször is kv-3-mal, weak spotról is ott is hagytam, mondom majd kilövi más, nem idegesítem magam vele...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bullseye
addikt
válasz _seth_ #35764 üzenetére
Legszebb, hogy top tankként elvárják, hogy menj elől USA tankkal is. Legutóbb végre jól elhelyezkedtem T30-cal egyedül tartva egy oldalt, szerencsére támogatott messzebbről arty és egy JTiger, meg aztán bejött mellém egy Löwe. Egy IS4-et kinyírtam, másik kapott 700+ sebzést, egy IS3 is, T34 is, pár kisebb is... de ált. a többiek lőtték ki őket. Szép óvatosan mentem de szerintem eredményesen (1 kill de 4000+ sebzés), erre a Löwe - aki egy darabig csak 100HP-ról vitte a killeket, majd hősi öngyilkos rohamot tartott - beszól, hogy milyen p*nci módon játszom...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
válasz _seth_ #35761 üzenetére
Lassan már én is elérek odáig, hogy hagyom a francba a játékot. Az előbb Siegfried Line-on volunk, a top E-75-ünk (azt hiszem nem is volt más tier 9-es) kiment a mezőre virágot szedni, nem érdekelte, hogy halomra lövik a csapatát a városban. Amikor ezt szóvá tettem neki, visszaszólt, hogy ne szóljak bele mit csinál, már így is van 2 killje (ja, leszedett 2 kis medet). A végén persze csak ketten maradtak a csapatunkból, az ellenféltől vagy tízen. Ekkor írtam neki, hogy na, ezért kellett volna bejönnie a városba, a csapatjáték miatt. Ekkor meg azt kaptam, hogy stfu. Csak azt nem értem, hogy hogy lehetett az ilyen parasztnak 1500 körül az eff értéke.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bobyjack
senior tag
válasz _seth_ #35656 üzenetére
Mondjuk akkor ellőttem az összes 120mm-es lőszert (34db). 28 be is talált, ami azért komoly sebzés. Tehát kb 38k lőszer költség, 17 körül a javítás meg 3-6k javítókészlet/elsősegély. Nettó 40k. Nem rossz mi?
Prémiumként lehet majd hasítani vele. Alacsonyabb ROF-al azért már nem lesz ilyen "könnyű" ellőni ennyi lőszert...
9 kill volt, az utólsó artynak nagyjából 150HP-ja volt, de a HE nem ölte meg. Kemény tank a 212-es objekt
Már linkeltem a Replay-t, de hátha érdekel valakit.
-
Bobyjack
senior tag
válasz _seth_ #35619 üzenetére
Képzeld, amikor megvettem a T34-et 0 kreditem maradt, még a T32-t is el kellett adnom. Szinte kizárólag T34-el játszva 4,8 milla kreditet összekapartam, mire a T30-at kifejlesztettem. Persze prémiummal, de nagyon meglepődtem.
Átlagban 55k jött be bruttóban, de amikor a 2680XP-s csúcsomat beállítottam vele (ami azóta is áll) 101 677 Kreditet kaptam. Nagyon szerettem.
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #35618 üzenetére
Szerk idő lejárt
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. március 3. 1:59:26
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 462
Szerzett kredit: 53 085Következő kör... ezt jobb lett volna triplázni...
-
-
CptMisi
őstag
válasz _seth_ #35511 üzenetére
31%? Az vicces... Maximális 500as sebzésnél (<28% IS4 esetében)... Arról nem is beszélve, hogy 500at én soha nem sebeztem, de Hummel nem egyszer nem halt meg egy oldalába kapott lövéstől.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
-
válasz _seth_ #34598 üzenetére
A 105-össel is át lehet lőni a vezető nyílását az IS-4-en (még a 175 penes ágyúk is átlövik közvetlen közelről), sőt talán a lower hullt is. Persze nem a pálya túl feléről.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gyuri27
félisten
válasz _seth_ #34600 üzenetére
Én szopok. Malinkova nem a házas oldal. Jobbra megy egy tiger II és egy kv5 rusholni.
Másik tigerII afk volt. Szóval ilyen finom csaták vannak.
Persze két arty nem lőtt semmit. Med nem ment a bokorba spotolni.
Szóval ezért nem fogok erre költeni. Mert 10 mecsből 8x idiótákkal rak össze az mm.
Szerintem nem tank rierje alapján kellene válogatni a népet. Hanem adott tankkal elért eredmény után.
Az afk-t meg csúnyán büntetni kéne.
Ja meg volt egy meccsem. Szintén toptank voltam is3-l és hegy lábához bebugoltam. T32 se tudott letolni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz _seth_ #34598 üzenetére
Ilyenkor 10-ből egy csata ha nyer. Mert mint mondtam az össze leming fent vagy. Mindegy hogy utólsó vagy a tornasorba vagy top tank.
Elindulnak a lemingek rusholni. 2 perc és halott mind. Aztán neked is véged.
Is3-l mentem top tank voltam. a20 + 2 13 75 rommá szivatott.Amd - Radeon - Ryzen
-
Murder3
addikt
válasz _seth_ #34344 üzenetére
kv-5 ön azok az átlövők a weakspotok..a test páncél úgy pattintsa le lövedékeket h rossz nézni.
de a tornya lőhető?ezt nem tudtam ezért nem is lőttem rá de így ha csak a tornyot látom epróbálkozhatok.
mert azt tudom h papír hát l/56-al szemből fronton célzás nélkül sokszor átviszem(t30 még ennél is gyengébb páncél ügyileg mondjuk) -
Fel
addikt
válasz _seth_ #33918 üzenetére
Kevés az ágyúja?? Ha TD lesz belőle, akkor valószínű ugyanazokkal az értékekkel fog bírni, mint a T95-é (OL írta a Q&A-ban, hogy ha ki van fejlesztve a T30, akkor a revízió után a T95-ön is ki lesz fejlesztve a T7 AT, ebből gondolom, hogy a kettőn ugyanaz a löveg lesz)
Kevesebb hp-t kap (1700-1800) és kb. ennyi. Én tűkön ülve várom.. Akkor biztosan szívesebben fogok vele menni, mert T9 TD-ként nem 28-30k lesz a javítása, hanem 15-16k.. -
jahrn
senior tag
válasz _seth_ #33716 üzenetére
Amennyiben egy eszkombajn behoz T1-et T8 csataba ahol en is T8-al vagyok, ha talakozom vele nem szeretem rapazarolni az 1k-s loszert (meg ugye az ujratoltes idejet), szal max RAM vagy loje ki mas akinek ingerenciaja van ra.
Mas
Utolso AMX 13 90 csatamban rogton az elejen osszealltunk hordaba 2 masik 13 90-el meg 2db 13 75 is csatlakozott Gyors rush az ellen tuzersege iranyaba es...
Ugyan valoban minden arty-t elkaptunk (meg egy-ket egyebet is) de jo volt latni vegre h az ellenfel nem otlettelenul lefejezett csirkekent rohangaszott ossze-vissza hanem taktikusan levadaszott mind az otunket (az eggyik tuzert majdnem sikerult is megmenteniuk). Remelhetoleg minel tobb ember kezd el esszel jatszani ellenuk annal kevesebb lessz az OP francia beszolas es annal elvezetesebb csatak lesznek .Amugy tenyleg nem rossz ez a 13 90, pedig meg nem fejlesztettem ki a 90mm-es agyut.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz _seth_ #33716 üzenetére
free frag találó. azt szeretem mikor a kv-3-mam elkezdi egy kis szar t2-t3 tank lőni 5 méterről. mit gondol? ráfordul a cső (igaz ez kb. 2 perc ) aztán paff
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
D.Orion
veterán
válasz _seth_ #33520 üzenetére
Nekem T29el is 800xp felett vannak a nyert körök.
Viszont T32-re is úgy kell a jobb torony, mint a T29-re, mert ez az alap kicsit gáz.FSB: Oks, csak írj rám ha online vagyok és mehetünk.
Mindenki:Megkénrnék egy IS tulajt, hogy másolja be nekem a lövedékek tulajdonságait. Az ágyút azt látom, de a lövedéket nem tudom megnézni. Érdekelne, hogy ha egy IS rálő bármelyik tankomra bizony ágyúval, akkor az miért mindig 400-450hps találat, sosem alatta.
-
válasz _seth_ #33520 üzenetére
Ugye? Én is ezt vettem észre, hogy mindenki a T34-re utazik. Ahol megjelenik egy, az lesz az elsődleges célpont, minden mást ignorálnak. Még a T30-nél sem ennyire vészes a helyzet, mert az nagyot üt. Vele szemben a T34 csak karcolgatja a nagyokat.
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #33367 üzenetére
Megléptem...
Ami maradt: M4, M4A3E8, T32, T34, Leo, AMX 1375.T34-en: venti és álcaháló eddig, ha felkerül a fejlesztett lánctalp akkor mehet rá a töltésgyorsító is, úgyis van a depóban. Rádió fejlesztett van már rajta, a löveghez még kell kredit + gondolom lánc is.
Pár tanktól megszabadultam, egyébként úgyis csak azokkal mentem amiket meghagytam.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #33357 üzenetére
T29 és Tigris legénység és felszerelések nélkül el is adva. (T34 időben való megszerzése a cél).
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #33202 üzenetére
Csata: Mines 2012. február 14. 23:30:25
Jármű: T-43
Szerzett tapasztalat: 2 754 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 819
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
3 kill.Most jó szériám van
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz _seth_ #32443 üzenetére
Ez tényleg gond de általában ha látom, hogy van értelme megszólítani a társakat akkor azért megpróbálok egy fő irányt összehangolni.
Szerencsére még többször sikerül mint nem mert talán a kicsit jobbak mentek ezekre az ágakra."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz _seth_ #32430 üzenetére
Igen jó már az tankocska bérelt helye is lesz a garázsomba farmolni
Azzal a legjobb talán a kill/battle arányom és sebzést meg nem osztottam ki még 1k-t sem körönként. Nagyon jól hozzák az xp-t meg a creditet a 6-7-es light-ok a 90-est hétfőn vettem meg az ágyú megvolt rá a rádiót hagytam és lassan megvan a Lóri fele xp-je 57 kör alatt.
Félek nerfelni fogják őket hamarosan mert ha van 3-4 ilyen vegyesen egy körben azt általában nyerni szoktuk, az előbb is himmelsdorfon egy batchat-el 7 lőttünk a 15-ből.joker1220
Szerintem felesleges ha ugyan azokat a mod-okat visszaraknád.
Nekem amióta elkezdtem még a béta óta nem volt újratelepítve mindig csak a frissítéseket rakom rá.
Azt próbáld kideríteni mi lehet amivel összeakad, program, hardver valami. Tudom nehéz de jobb megoldás szvsz nincs.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Bobyjack
senior tag
válasz _seth_ #32345 üzenetére
Ha ennyien mondjátok, igazat adok nektek.
Am az E100 gerendáján lőhető maradt, pedig elvileg azt is javították.
A T34 stockként egy hihetetlen hulladék. Ettől függetlenül most nyomtam egy ilyet:
Victory!
Battle: El Halluf 2012. február 9. 20:03:05
Vehicle: T34
Experience received: 3 642 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51 540
Battle Achievements: Steel Wall[ Szerkesztve ]
-
válasz _seth_ #32335 üzenetére
Az ilyen viszonylag sok goldosak közül az egyik IGN Prime előfizetés mellé járt, a másik meg PC Guru mellé.
Fogalmam sincs mit ad, amit linkeltem, de gondolom a szokásos t2 premium tankot meg 1 nap premiumot, esetleg 300 goldot.
[ Szerkesztve ]
-
-
pocok28
tag
válasz _seth_ #32327 üzenetére
Igen észrevettem a hibát és módosítottam a hozzászólásomat.
Még 5 percbe belefért.
Azért köszönöm.„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
válasz _seth_ #32301 üzenetére
Hmm, a sima Tigrissel nekem 28 meccsből eddig csak 6 volt nyerés, pedig fent van a legjobb ágyú is. A Tigris P-hez képest ez valami iszonyat gáz tank. Persze nem rajtam múltak a győzelmek, többnyire a lista alsó harmadában vagyok, de akkor is.
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #32240 üzenetére
Jó ez a T32, bár még csak a lánctalpat sikerült feltenni de azért egészen más ha egy IS3 vagy Löwe jön szembe, jobban állja a lövéseket Az ágyú kerül fel legközelebb utána jöhet a többi
-
D.Orion
veterán
válasz _seth_ #32228 üzenetére
Meglestem. Statisztika alapján 810xp/csata az átlag. Ebben benne vannak a nagyon bukó 150xp-s vesztes meccsek is. Amikor 3db T10 tank van a csatában és az az első dolguk, hogy kilőjék a T7-est. Ezért írtam, hogy átlag ezer megvan, mert ezeket a szopatós köröket én nem veszem figyelembe.
Most mentem le a mai duplámat így gyorsan meló után.
5kill... 2db T4 arty, T-28(ruszki), VK3001H, TigerP sebzés és kill, Panther sebzés...
Ez egy átlagos kör ezzel a tankkal, a Kill: Battle. Lassan közelebb van a 2:1-hez, mint 1:1-hez. Ha az elejétől max toronnyal és ágyúval tolom és még szabadidőm is lenne, akkor ez lenne az OP tank a garázsomban.Victory!
Battle: Ensk 2012. február 8. 23:10:01
Vehicle: T29
Experience received: 2 834 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 37 008Szerk: T-28ra nem lőttem rá, hanem nekimentem kétszer... 100%-ról kinyírtam vele.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz _seth_ #32227 üzenetére
nekem még nincs rajta a legjobb rádió... ennyi. de 67el megyek most is
jól megsz.patnám az összes type59 usert egy patchel. csinálnék belőlük kínai tűzoltó tankot. mekkora meglepi lenne mi? berohanna az ellen mögé, becélozná a motort, lőne!!!! és jönne belőle a víz nagy nyomással, meg két lukon a hab.
megnézném az arcokatA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz _seth_ #32220 üzenetére
az igazi kamikaze style
leo nálam 67-el megy, 62%os legénységgel. meglesz 2801, a pzIII-ból átrakom a legénységet, és lesz egy jó szo.atós tankom[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Simulacrum
senior tag
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #32154 üzenetére
T32-essel milyen játékmodor a nyerő? Ugyanaz mint kistestvérével? Lánc is kifejlesztve már hozzá Vagy legjobb ha úgy veszem mint egy mozgékonyabb t29+több hp de ugyanaz az ágyú? Mert gyakorlatilag ez is.
T20 prémiummal milyen köröket fut? Csak önfenntartó vagy hoz is a konyhára? Nem sokszor említitek itt a fórumban.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz _seth_ #31808 üzenetére
Dobj rá egy coated opticsot, sokat javít rajta, nekem 48%-ról felment 58%-ra a winratem ezzel a kis módosítással
Az a baj, hogy nem valami dinamikus, de legalább az orrodig sem látsz el vele, nálam, rammer+optics+vent volt rajta és eléggé flexibilis lett ezektől[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
emre
veterán
válasz _seth_ #31808 üzenetére
Konkrétan?
Bétában volt, asszem akkor nekem sem tetszett annyira.
Viszont a következő amit fejlesztem kellene az ez lenne, de akkor lehet hanyagolom egy darabig. Inkább húzom a legénységét 100% fölé a T-34/85-ben.Pedig erősen bíztam benne, hogy ha a t-34/85-re sikerült vigyáznom, akkor az 1000hp körüli t-43-al sem lesz probléma.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Chris0321
addikt
válasz _seth_ #31711 üzenetére
Igen. A 105mm-es nem megy fel a T32-re csak a fejlesztett lánccal erre készülj fel. Én free xp-ből kifejlesztettem, hogy gyorsabban haladjak és a T34-esbe beleöltem még 30.000-er free-t. Nem volt már türelmem a T32-essel hajtani annyit mentem vele. De nem bántam meg így legalább már meg van.
Sok sikert. -
_seth_
veterán
válasz _seth_ #31232 üzenetére
Victory!
Battle: Ensk 2012. február 3. 1:25:04
Vehicle: T29
Experience received: 3 792 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 54 912
Battle Achievements: SniperÍgéretes kezdés
-
válasz _seth_ #30222 üzenetére
A KV-13 jó tank, bár nincs benne semmi kiemelkedő, de semmi rossz sem.
(#30254) Dobi 562: egy kilövés miatt senki sem szokott kék lenni, mennyi team damage-t csináltál mostanában?
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
-
marked one94
őstag
válasz _seth_ #29546 üzenetére
Én pont fordítva vagyok a két tankkal 12t utáltam a 13 75t meg imádom.
fsb1000: Engem pl elégé zavar hogy ha kapok egy béna csapatott(játékost) aki azt se tudja mit kéne csinálni, és ez nem alacsony szinten van hanem t7-t8 és fentebb. Én szeretek nyerni (mondjuk ki nem?) és ezért is játszok az esetek nagy részében platoonba mert így 2 emberbe megbízhatok. Elején mikor kezdtem a játékot én is így voltam vele mint te, de kb-4-5 ezer csata után már megváltozott a felfogásom
You'll Never Walk Alone
-
válasz _seth_ #28574 üzenetére
Csak 1,5 a szorzó a prémiumhoz, nem 2. Mennyi XP-t kaptál amúgy?
(#28609) joker1220: nem tudok semmilyen új, PC Guru-s kódról, de amúgy mindig írják az oldalukon, ha van benne
(#28605) Rém: hoppá, a tierjéhez képest durva ágyúja lesz, bár a KV-3-nak még jobb van (175 mm átütés)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest