Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #48063 üzenetére
Nem tudom hogy leszek. Vagy este 7-ig tudunk menni vagy este 11-től hajnali 1-ig. Köztes időben Platoon, Tank Company is egyébb kötelességeknek kell eleget tennem.
Egyébb: Azon agyalok, hogy elfogadjak e egy instruktőri megbízást az egyik Kínai játékos klánjában, ami abból állna, hogy az alacsony eff ratinges EU játékosokat tanítsuk, akik akarnak fejlődni.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
whatnot
őstag
válasz Antonius1978 #46576 üzenetére
Ferdivel még régen, amikor a t30 tierX volt, facehuggal megöltem úgy a t30-at, hogy az sebezni sem sebzett belém.
Gyanítom, kicsit elbízta magát. Nagyon jó az ágyú, de megnézem, hogy az ISU-n ott a BL10 a 286 pennel... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #46562 üzenetére
Szerintem olyan 5 után tudok majd játszani.
Szerintem estig tolom ma szóval később is csatlakozhatsz. Addig max megcsinálom a 3*-os köreimet. De ha wot előtt tolnád egyéb gémekkel csak nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
balintka
addikt
válasz Antonius1978 #46576 üzenetére
Nekem se tűnt gagyinak az ARL, sokszor lőtt már ki IS-3-mal is. És sokszor pattan is sztem.
Ez nemcsak Ferdi probléma, hanem anblokk TD, mivel nincs tornya, ezért ki kell tenni a testet a sarokról, de ezalatt valóban megkerülnek, meg 1-2 lövést be is kap az ember. Sztem a Ferdi sokkal jobb mint a JPanther, mert azt még a KV is átüti szemből. Én IS-3-al is pattantam szemből róla szinte 90 %-ban, pedig igyekeztem az alját lőni.
-
balintka
addikt
válasz Antonius1978 #46569 üzenetére
Nekem se jönnek be, bár a Lorraint, BatChatet és a legerősebb AMX-eket várom, h milyenek lesznek. A bal oldali ág gáz sztem, az autótöltős könnyű tankos ág jobb sokkal, ott az AMX 13 75-nél tartok.
Ez a BDR egy sz.r, azért is szabadulok most meg tőle.
A Ferdi jó? Várom már, nemsokára meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz Antonius1978 #46563 üzenetére
Azt nem tudom, h érvényes-e rá, de ezekkel a gépekkel 500 meg 300-nál is több menetet mentem.
Döntöttem, h használok fel az SZTP-ből, még 9.000 kell, hogy eladhassam a BDR G1B-t (hogy ki legyen fejlesztve az ARL-44), ezt megveszem SZTP-ből, mert a BDR egy f*stalicska.
-
balintka
addikt
válasz Antonius1978 #46551 üzenetére
Nem, sima acc-al, egyedül random csatában gyűjtöttem össze mindezt. Nem is olyan sok idő, max 2 hónap alatt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #46551 üzenetére
Még van prémem asszem 3 napig.
Most dolgozok de délután ha hazaértem és játszok majd keerslek.
De előre leszögezem hogy jó esetben átlagos játékosnak számítok (az effem most valami 864).Ui: a nevem wotban Sermi.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
balintka
addikt
válasz Antonius1978 #46537 üzenetére
Nekem tudod mennyi SZTP-m van ? Olyan 450.000 felett
Szerk: nézem: 535.805
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #46540 üzenetére
Ha gondolod majd néha tolhatunk platoont. Mondjuk ebben a hónapban nem veszek prémet mert nem fogok anynit játszani, készülnöm kell egy vizsgára. De június közepétől megint lesznek szabad óráim.
Nézegettem amúgy az Is vs Tigris dolgot. Láttam hogy ágyúban jobb az IS meg ugye itt is kérdezgettem a rutinosabbakat. És összességében mégis az jött le hogy nekem jobb lesz a Tigris. De azért megveszem majd az IS-t is csak ahhoz még kell pénz. Most van kb 2,6M kreditem. Ezeknek meg ugye 1,4M darabja. Plusz még felszerelés is kellene.Jut eszembe fontos kérdés: Tigrisre mit érdemes megvenni felszerelésként? Illetve legénységnél mire érdemes a másodlagos skilleket osztani?
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #46537 üzenetére
A T5-ös sima M4 Sherman van meg. Olyan jópofa tank, nekem tetszik. IS-t direkt nem vettem meg pedig már meg lehetne. De sem a Kv-t sem a KV3-at nem akarom eladni. Az IS meg nem sürgős nekem megvárom míg a patchel lesz plusz helyem. Viszont a Tigrisre mint már írtam nagyon fáj a fogam mert a kedvenc tankom így azt amint lehet beszerzem. Érte simán feláldozom a PZ4-et.
Free XP-m nekem csak úgy 5000 van azzal kb semmit nem tudok majd egyből megvenni de legalább ennyivel kevesebbet kell majd gyűjteni.Més que un club!
-
Plokijuma
aktív tag
válasz Antonius1978 #45854 üzenetére
Ha ennyire akadékoskodol mások helyesírásán, akkor te is figyelj a sajátodra. Figyelj jobban a központozásra. Minimum három vesszőt lehagytál, mondatvégi pontokról nem is beszélve. (Hát még az ékezetek...)
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #45848 üzenetére
Miszter Shit Pál volt a bűnös
-
Rém
tag
A magyart már csak határon kívül beszélik rendesen, országon belül a Győzike féle népnevelők adják a követendő példát. Természetesen főműsoridőben!
-
törölt tag
Kitakarsz te ezzel kioktatni? Bocsi csak viccelődni próbálok
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #45815 üzenetére
Hogy ne lehessen elbújni mögé.
Persze, nem elég hogy semmi páncélja nincsen, de férjen el mögötte egy kpl. harckocsidandár teljesen kitakarva.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
törölt tag
válasz Antonius1978 #45826 üzenetére
Végülis ruszki játék...mit vársz? Természetes,hogy a szent komcsi tankok sérthetetlenek...szerintük.Én már várom azt,hogy előjönnek azzal,hogy az orosz tankok sztálintól fognak áldást kapni,és minden pattani fog róluk,sőt!Az MS-1 is átfogja lőni a T10 es tankokat!Hajrá WG!
-
Zeratul
addikt
válasz Antonius1978 #45815 üzenetére
Ha mellé áll másik járgánnyal akkor annyira nem lapos az ojjectum se, csak az erősen áramvonalas frontja miatt néz ki annak, oldal fordulva kiváló célpontot ad messziről is, annyira hogy orosz lövegekkel is meglőhető.
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #45809 üzenetére
Beléptem az Ammo rack-eltek klubbjába. A T43 olyan szépen hozza nekem a 43 Xp-ket (Nem elírás) körönként, hogy csak na.
Elindulok, meglátom az ellent és "BLOW UP" ahogy az overtarget marker mod mutatja
Raktam rá WAR-et, hogy hújj de jó lesz nekem, erre nem IS-7 jön szembe? Ha így megy tovább, "szeretni" fogom T43-mat
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #45804 üzenetére
Érdekes, hogy ezt felvetetted Anti.
IS-3 és KV-3 esetében azt figyeltem meg, hogy nagyon dominál az hogy kikkel/milyen tankokkal játszom platoonban.
IS-3 gyakran bukó ha TD van velem társank pl Anti(JgTiger), Ha Löwe vagy T32,T34 van velem, szinte mindig nyerünk...Ezért preferálom a Belga barátom IS-3 esetén.
KV-3 gyakran bukó, ha Anti van velem VK3601-gyel. Ha T29-van velem platoonban, szinte mindig nyerek vele...Itt is előnyben van a Belga barátom
De hogy dicsérjem is Antit. KV13-és T43-mal csak Anti + Emre 3-masban tudok jókat menni.
Ha valaki T-20-at vagy M26-ot hoz, akkor tuti bukom...Itt a Belga barátom nem preferálom.Már annyi tankom van, hogy egyre nehezebb számon tartani, hogy mikor mit hozva, kivel és miért szeretnék platoonozni
Ha gyorsan lelépek, hogy sorry,de most mással is megyek pár kört, emiatt van
Tegnapi napom állati volt. 4 emberrel platoonoztam, és jobbnál jobb volt minden platoonozás
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Antonius1978 #45804 üzenetére
KV3-at sztem semmivel nem fogod szeretni. főleg hogy megy fel t7-re, ott meg gyenge lesz. sima KV ezerszer jobban használható. persze t6 században a KV-3 a nyerő az igaz.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #45762 üzenetére
"Ha viszonylag jol jatszom az IS-el, akkor vajon milyen lesz az IS-3-al ? es a tobbi orosz neheztankkal ?!"
Én is ezt hittem. IS-el (60% win, 1560eff) és a mai napig jobb vagyok mint IS3-assal. (49% win, 1458 eff). A sebzés arányom egyformán 1,2. Pedig az 3-assal 81% a pontosságom, míg az IS-el csak 73%-os.
Szóval egyáltalán ne keseredj el ha nem fog menni vele a játék.
Én a 122-est használtam a kv3-on.Csak akkor tettem fel rá másikat, ha ez nagyon pattogott.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Gyuri27
félisten
válasz Antonius1978 #45762 üzenetére
Azt a 122-t én nem szerettem. Se a kv-n, se az is-n.
Az is nem hasonlitható az is3-hoz. Szóval két esélyes a dolog.
Komolyabb tank, komolyabb tűzerő. Így nagyobb a felelőség, hogy mit és hogyan csinálsz. Föleg mikor top leszel. Azon kivül van néhány buktató is.
Jól kell dugni az alját, mert a sofőr egyből hal. Ezzel együtt ha top vagy menni kell előre. Törni az utat. Ha középen vagy meg támogatni a nagyokat.
Arra is figyelni kell, hogy a nagy medek ne kerüljenek meg. Mert az ammó racket egyből szét lövik. Összességében az is3 használható és szerethető tank.
Ezzel együtt van akinek nem jön be.
Erre a tankra a venti és a töltés gyorsitó már kötelező. Ha pedig teheted valami normális legénységet ültess rá (ne a bolti 75%-t). Könnyebb lesz az életed és meg is hálálja. Mert jó legénységgel és bl9-l más lesz a tank (értsd: nem is hasonlit a stock is3-hoz).Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Antonius1978 #45733 üzenetére
Igen az is tipikusan az a tank amire rá kell találni. Nekem nem sikerült. Szenvedtem vele. Az 1400+ meg jó azzal a szekérrel.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #45631 üzenetére
A KV3-al nekem kissé vegyesek az érzéseim de lehet amiatt mert sokszor rak be az MM T7-8-9 néha 10-esek mellé. És azért T8-tól már sovány ellenfél kicsit szerintem.
A sima KV-t viszont imádom az tényleg bazi erő, ott ha top vagyok nagyon lehet alkotni. Viszont a troll gunt nem használom. Kipróbáltam de nem jött be mert rohadt pontatlan és nagyon közel kell menni. A KV-val meg mivel lassú és nem igazán mozgékony ritkán megyek oda az ellen seggébe hogy agyonlőjjem. Kissé távolabbbról szoktam a 107-essel puhítani. De ugye ez a játékstílusom miatt van, látom sokan szeretik a trollal használni.Viszont a patch megjelenésekor tényleg lesz dilemma hogy mit vegyek, IS-t vagy Tigrist.
Ha 9-én jelenik meg addig van durván 2 hét végülis összegyűjthetek addik még talán 2M-t durván. Akkor meg nem kell agyalnom.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #45607 üzenetére
De persze mindkettő megvan. Sőt mindkettő fullos, a KV3-am még elit is lett tegnap (a KV az arty miatt még nem).
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #45549 üzenetére
Pontosan ez jutott eszembe. Nem sürgős így megvárom szerintem a frissítést. Addig gyűjtök kreditet meg tolom az amcsi ágat amit pár napja kezdtem. Illetve a VK-val gyűjtök XP-t. Mondjuk így előfordulhat hogy a Tigrist is kifejlesztem addigra és akkor választanom kell melyiket vegyem.
Ezen még agyalok bár múltkor volt már pár javaslat. Csak nekem ugye a Tigris szívem vágya annál nem tudok objektíven mérelegelni. Legjobb lenne ha annyi kredtitet tudnék a 7-3-ig kitermelni hogy mindkettőt megvehessem.whatnot: melóban vagyok innen nem tudok mutatni sajnos. De ha nem felejtem el délután teszek fel. Viszont ehhez egy kérdés: ezt a fájlt hol lelem? Azt láttam hogy vannak stat oldalak ahova fel kell tölteni, gondolom majd onnan kellene egy link.
Més que un club!
-
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #44925 üzenetére
Éppen ez az. Nem ugyanúgy kell játszani velük, én meg általában egyféleképpen szoktam heavy tankkal menni. Nem vagyok az a kifejezett frontharcos típus, szeretek kissé hátramaradni, már csak azért is, mert nem mindig helyezkedek jól és így van idő és tér korrigálni. Úgy tűnik, ez a gyengébb páncélzatú, de pontos és viszonylag erős ágyúval ellátott Tiger-rel jobban működik, míg IS-sel hiába akarok messziről vadászni a D-25T-vel, a pontatlansága miatt nem tudok, ráadásul ~10,4s míg újratölt és a célzás is lassú vele. Persze elismerem, ha ez betalál, akkor sebez is rendesen, pláne a Tiger ágyújához képest.
Zeratul: igazad van, mák kérdése is, de Grille többször van olyan csatában, ahol T5 a max, több a kisebb HP-jú ellen, akik akár egy lövésből megvannak. Hummel már jellemzően az ezer fölötti HP-s T7-T8-as gépekkel áll szemben, amiket csak sebezni tud.
S51 vs GW Panther: tök mindegy, honnan közelítjük meg, a játékban mindkettő T6 arty, holott S51-nek inkább felette kéne lennie. Asszem az amerikai T6 arty is papíron a GW Panther-hez áll közel.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Zeratul
addikt
válasz Antonius1978 #44925 üzenetére
Ha kiosztja WG a szopófaktort a D25T lövegnek akkor képes az alufólia franciákról is lepattanni, a 8.8cm L/71 meg szemből átlövi a E75-E100, van amikor az IS4.t is.
-
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #44896 üzenetére
Ezzel nem feltétlen értek egyet, nekem speciel a csatánkénti sebzésem messze jobb a Tigrissel, mint a IS-sel, holott utóbbival 60% körüli a win ratio, míg Tiger-rel csak 43%. Sőt, az összes eddigi tankom közüöl csak a Vk3601-gyel és a Grillével jobb a csatánkénti átlagsebzésem, mint a Tigrissel. Szóval ez stílusfüggő.
A SU-100 igazi ipari hulladék a SU-85 után az alap ágyújával. Semmit nem tudsz rátenni, ami a 85-ösön már megvan. Én nem szeretem, alig várom, hogy elérjek a SU-152-höz.
Zeratul: kreditet jobban hozza, mint a Grille, az biztos, de nehezebb vele kill-t elérni, mert többször kell nagyobb vasak ellen küzdeni. Persze sebezni azt lehet vele, ezért is fezet jól. Grillével még több a "one shot" találat. Nekem egyébként a GW Panther is csalódás, azt hittem, egy T6-os arty többre lesz hivatott. Ha hozzávesszük, hogy ugyanebben a kategóriában az S-51 mit tud...siralmas a GW.
Napfénysüti: Ne állj neki szerintem az IS-nek túl nagy lelkesedéssel, alapon utálni valóan gyenge, mondjuk ez igaz a Tiger-re is. T7-es tankok, többször leszel velük top tank a csatában és stock állapotban egyikkel se lehet nagyot alkotni.
Remusz911: Nem mondom, hogy nem jó, de a Grille szerintem jobb.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #44905 üzenetére
Köszi a véleményt!
Maradok annál hogy előbb az IS legyen meg. Azt ha szerencsém van akár még ma is összehozhatom. És bevallom már nagyon kíváncsi vagyok milyen egy T7-es tank.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #44901 üzenetére
Most elgondolkodtattál hogy esetleg inkább a Tigrisre hajtsak rá. Oda legalább egyből lenne ez a 88-as ágyú.
Csak ahhoz kellene vagy 45.000 xp mert asszem a VK-val kinulláztam magam este az ágyúja miatt.Més que un club!
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #44898 üzenetére
Jó a su100 is, csak keresni nem lehet olyan jól vele mint a 85-el.
T6 századba is szokták vinni a KV3 mellé. A jobbik löveg 400 körül sebez rajta.
De nem tartom okos dolognak a 85 eladását, ha valaki prémium nélkül játszik.[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
válasz Antonius1978 #44898 üzenetére
a su100 szvsz nem jó ;-) a su85-öt szerettem, de a 100assal nem tudtam kibékülni. A statisztikám vele, mondjuk jó, de nem lett a barátom.
igaz én 55 csata alatt átrobogtam rajta. a su152 viszont nagyon bejövős volt ismét.
-=Vitya=-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #44896 üzenetére
Tigris még odébb lesz az tuti mert arra megint elő kell teremteni a full árát ami kb 1,5M.
KV-t én nagyon szeretem mert farmolni tényleg baromi jó meg élvezem is vele a csatákat. Azt hiszem eddig azzal volt a kreditrekordom is.
Med ágat nem játszottam oroszoknál szóval azt az ágyút sajnos nem tudom majd IS-re egyből feltenni. De sebaj valahogy elleszek vele így is majd max sokat szitkozódom magamban a szívás miatt.
Legénységből amúgy általában a pénzért 75%-osat szoktam egyből felvenni és arról fejlődnek majd.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Antonius1978 #44890 üzenetére
Pont erre a 2 tankra hajtok pár napja. Mondjuk az Is tuti előbb megblesz mert ahhoz már csak kb 400.000 kredit meg 10.000 xp kell. Szerintem még 2-3 nap max és megveszem.
Vk3601-re meg még csak most lett meg a top ágyú.Més que un club!
-
whatnot
őstag
válasz Antonius1978 #44885 üzenetére
Nem hinném, hogy ezen a héten kijön, jövő hét közepe talán, de már abban sem bízok.
Engem amúgy az új prémium tankok érdekelnének. De nem a tier3-5 vonalból, hanem a type62, ill. wz111. Remélem, hogy a pletykák, miszerint ezek kizárólag kínai szerverre jönnek ki, nem igazak.
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #44885 üzenetére
Egy hét még szerintem biztos van addig. Ha a gép előtt eszel, meg nem mész wc-re összejön az
Remusz911: nagyobbat üt mint a grille (nagy ágyúval), teljesen kifejlesztve pedig elég mozgékony, meneküléskor jól jön, vagy ha egyedül maradsz, még mindig tudsz ház körül kergetőcskézni a támadóval, aztán vagy leTD-zed, vagy odaér valami értelmes és segít neked.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
jahrn
senior tag
válasz Antonius1978 #44245 üzenetére
"Aztan 40ben gondolom szembekerultek az elso T-34-ekkel is"
40-ben?? Akkor a nemetek meg Parizsban kaveztak^^ T-34 temaban meg erdemes elolvasni EZT
-
Srodney
senior tag
válasz Antonius1978 #44193 üzenetére
detto,én is csináltam egy vázlatot,amin a fejlesztési lehetőségeket is feltüntettem,mindezt korhűen.azért hozzáteszem azt is hogy álmodik a nyomor,egy két harckocsira azért számítok és amilyen szerencsénk lesz pont a legtrágyábbat teszik be pl toldi1.
páncélvadászba alsóbb kategória lehetne pl a magyar marder2 ami a toldi alvázára épített 75mm-res ágyú volt de a játékban már meglévő marder2 miatt nem célszerű...
sokat foglalkozom harckocsikkal,nekem is rengeteg könyvem és makettem van,tehát eléggé megszállott vagyok,azóta hogy tudom,elképzelhető hogy lesz magyar harckocsi a wotban,hát teljes az eufória.
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #44229 üzenetére
Egy jelenlegi Panthertől gyengébb, L/70es ágyúval szerelt medért kiadnál 5000 goldot? (ugye ahhoz képest gyengébbnek kell lennie, ha már prem, mondjanak bármit is a IRL papíradatok)
Inkább kis tierbe szórakoznék valami picivel, ötöd áron.
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #44217 üzenetére
Ugyanmár, ha ennyire szívügyed a magyar tankok, akkor az a 1000-1500 gold vállalhatatlan összeg volna? Még nekem se, pedig eddig összesen egy alkalommal adtam pénzt a WG-nek, akkoris egy premium tankért.
Egyébként szerintem nem bénák jelenlegi kis premium takok sem, van ami gyengébb van amihez egyedi stílus kell. Persze én szórakozásból játszok ezekkel a kicsikkel, nem elsősorban pénzfarmolás miatt, az egy kellemes plusz.A példánál maradva a PzIV páncélzata is változott az idő során, az csak balance kérdés, hogy éppen melyik változat páncélvastagságát alkalmazzák a játékbeli modelnél (attól függően milyen szintűnek akarják beállítani).
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Antonius1978 #44199 üzenetére
Csak a lényeg az, hogy nem két kórót akarnak T7-ig egy olyan ország kedvéért, ahol az össznépesség sem sok, és a fizetősök aránya sem, hanem a szokott 4-6 szálas elrendezést, arra meg kevés a hazai felhozatal, főleg, hogy a háború után nem hozunk már elő semmit, max további szovjet tankok lehetnének a fán. Ellenben egy összeurópai "others" fának örülhetnek több országban is, és magyar jármű is fér bele.
Inkább azért kéne lobbyzni, hogy a legjobb 3-4 példány bekerüljön, esetleg valamelyik magasabb szintre is - prototípus tervek, vagy csak lécci-lécci alapján.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
vhw
addikt
Fikáztam én bármit is? Tényeket írtam le, egyszerűen nem egy kaliber a két nemzet a harckocsigyártás terén. Az egyikből lehet teljes fát csinálni a másikból nem. Ezen nem kell lovagolni.
A PzIII ausf A. egy kezdeti prototípusa a PzIII-nak, mind külsőben mind páncélzatban egyebekben látható a különbség. (Való igaz, itt is történt némi lyuktömögetés, igazából kényszerből, lehetett volna találni más 3as szintű tankot a német fába, ahogy van is 2 másik ezen kívül, ám valami okból a WG ugy gondolta kell ez a prototípus is.)
Te mit mondtál? Toldi I, II, III? Turán I, II, III? ugyanazon tank modellváltozatai.
A PzIVből létezett A-tól J-ig típusváltozat, ezen logika szerint egymaga lehetne egy teljes közepes tank ág a német fában. Ehelyett van egy darab PzIV T5ös tank, újabb felszerelhető modulokkal, újabb ágyúkkal stb.
A Turán önmagában lehet egy T5 tank, 3 fejleszthető ágyúval, egy újabb toronnyal.
A Toldi egy T2 vagy maximum T3 tanknak felelhet meg.Nem húzhatod szét az ágat ennyire elaprózva, mert a játék modul fejlesztésekkel teszi izgalmasabbá egy-egy tank fejlesztését, a modelek ilyen szintű osztályozgatása miatt igen leszükülne a fejleszthető alkatrészek száma (másrészt látványban gyakorlatilag ugyanazokkal a tankokkal játszanánk mindig, ugye anno többen szóvátették, hogy az USA heavy ág 2 tankból csinált 5 különböző szintűt; T1-M6, T29-T34-T30. Ezért kissé "unalmassá" válhatott a játék velük) Ezt akarod a magyar tankoknál is? 2 páncélosból csinálni 6 különböző szintűt? Csak azért, hogy betömd a lyukakat?
fsb1000: igen ezek érthetőek, ezért is kicsi a prioritása ezeknek a tankoknak. A WG meg pénzt szeretne, ezért jönnek előbb a nagyobb nemzetek tankjai. Ami egyéb szempontból is érthető; azoknak a franciáknak, angoloknak, japánoknak persze, hogy a saját tankjaik az érdekesebbek, többen is vannak, a játék "pozitív" megítélésébe beletartozik, hogy több embernek igyekszik kedveskedni egy fejlesztő csapat. Mégis milyen szájhúzás lenne, ha előbb kerülnének be magyar tankok mint mondjuk angolok?
Bár ha kedveskedés; német felségjelzés alatt nyugodtan bekerülhetnének ilyen tengely-párti országok tankjai premiumként, hogy addig is dobjanak valami koncot, míg elkészül az az össz-európai fa.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Antonius1978 #44204 üzenetére
MI az a SoJ?
-
D.Orion
veterán
Plusz Turan harckocsikért nem is kell messzire menniük, mert a kubinkai múzeumban van 40M és 41M is.
fsb1000: Öcsém a hétvégén kezdte el a játékot és bizony bonyolult neki. Pedig nem egy elveszett gyerek, mert mind taktikai érzéke, mind helyzetfelismerése kiváló. Nem ehhez szokott és bizony ha nem lennék itt valószínűleg elég nehezen tudna haladni. Szerintem már túl sok a térkép, ás lassan a tankokból is túl sok van.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Az egész vita onnan indult, hogy egy posztoló szerint a brit (vagy éppen a japán) harckocsigyártás/fejlesztés az kuka és egyáltlán; értelmetlen külön fákat szentelni nekik, de a maroknyi magyar-lengyel-cseh csodáknak legyen akár külön-külön is egy-egy fa. Ez a vélemény ütötte ki nálam a biztosítékot.
Egyébként lesz össz-európai fa, amibe az a néhány kisebb nemzetek által gyártott típus megtalálható lesz, de ezeknek magátólértetődő okok miatt elég kicsi a prioritása jelenleg.
A te "fa-tervezeteddel" meg az a gond, hogy ugyan kitölthejük az egyes fokokat ugyanazon tank I, II, III-as számú variánsaival, de van ennek értelme? Példának okáért ott a PzIV, igen hosszú evolúciós utat járt be a háború kezdetétől a végéig (új lövegek, páncél módosítások, motor módosítások stb.) mégis csak egyetlen tank típusként szerepel a fában, amikre újabb modulokat lehet tenni. Az általad széthúzott fában konkrét típusváltozatok vannak, nem is lehetne modulokat fejleszteni rajtuk.
Nem tudom milyen módon akarják megvalósítani az össz-európai fát, kitömnek lyukakat különböző nemzetek tankjaival, vagy nemzetenként lesz egy-egy negyed-harmad-fél ág, ameddig futja nekik vasból. Kíváncsian várom.
marked one94: legyenek magyar tankok, de ne premiumként. Semmi baj azzal, ha nem tudnak egy teljes T10 fát összerakni, nem az a lényeg. Változatosabb lesz tőle a játék. Mi a gond azzal, hogy egy ág véget ér T7-ben? A jelenlegi normál light tankok is véget érnek T5nél, mégis van helyük a harcmezőn és van aki szeret velük játszani.
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
De ennek mi értelme lenne, hogy lenne T7ig magyar tankok? hülyeség az egész... Majd ha akarnak magyar tankokat berakják prémtanknak és kész.
You'll Never Walk Alone
-
Iron Funeral
őstag
válasz Antonius1978 #42283 üzenetére
A JT egészen addig nagyon jó amíg nem lövik, utána már nem annyira tetszetős
Egy idő után én is meguntam, hogy csak hulldown pozícióban tudtam túlélni akármilyen párbajt, aztán ott van az arty, mert ugye ezzel még arrább menni is problémás a fedezékek és a torony hiánya miatt, az meg kizárt dolog, hogy nekiállj szaladgálni mint valami medium tank. Ezért el is adtam, majd talán a JagdE jobb frontpáncéllal nem lesz ilyen körülményes.[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Blom
aktív tag
érdekes amit írsz, én úgy látom, hogy nagyon jól mennek vele és hatásos is a harcban.
különben én mindig azt gondolom, hogy mások tankja jobb az enyémnél és mikor megszerzem a járgányt már nem is olyan jó.lépek mert vége a melónak.
-
Zeratul
addikt
Ferdivel vagyok így. JP nagyon király volt, de ezzel egy béna teknőcnek érzem magam.
-
whatnot
őstag
válasz Antonius1978 #42236 üzenetére
Sajnos a KV-13 gyenge ágyúja lehúzza, amúgy jó lenne, első páncél brutál kemény. Ha jól emlékszem, 120as (több, mint a tigrisé, is-é) és döntött.
T-43nak viszont használható ágyúja van, sőt, T-44 ágyúja ugyanaz, csak kicsit jobb rof-ja van. Kicsit lehetne mozgékonyabb, de pl. skillekkel már egész jól megy, pedig csak 65%-on van a skill. -
emre
veterán
A pénzt megkeresem a KV-val vagy a SZU85-el, és minek menjek vele ha nem élvezem úgy a játékot, mint a fent említett kettővel. Már azt a 7k free xp-t is sajnálom amivel kifejlesztettem rá a láncot, semmivel nem lett fordulékonyabb.
De nem fogom elkapkodni az eladást, megszorulva nem vagyok, mert a T43 már a garázsban, és annyit költöttem, hogy az IS7 megint elég messzire került.
A KV13-at meg amúgy is akciósan vettem, annál kevesebbet nem fog érni. Ráadásul csak 4,5k xp kell a toronyra, ezt a hétvégén lehet megcsinálom, majd meglássuk utána milyen lesz a 122-essel.A T-34/85-el igenis lehet piszkálni a nagyok bajszát is.
kép[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Premiummal vesztes körben iszonyat kevés sebzéssel (T-34 pontos, gyors lövege), kaptam 20 000 pénzt. El sem tudom képzelni mennyit hozna egy olyan kör ahol már érek is valamit
-
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #42232 üzenetére
Nem egyszer sikerült már KV-t leszednem vele. Mire odafordult, hogy honnan is jött a puszi, már kapta is a következőt. Persze ehhez az elsőnek oldalról kell érkeznie.
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #42216 üzenetére
Az IS a 122-essel töltésgyorsító, és fejlett célzórendszer nélkül elég kaki, de utána egy álom lesz.
-
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #42216 üzenetére
Lehet visszateszem a 100-as ágyút az IS-re, azzal se szerettem, de legalább néha volt vele kill-em.
Én a 105-össel szeretem a T-82-t, félek, a T-40-en már nem fog így működni az esetlegesen magasabban sorolt csaták miatt. A T-82 legveszélyesebben KV-t kaphat ellenként, amit jobban tudok vele sebezni, mint újabban a SU-85-tel. Szerencsés esetben két lövés egy KV vele. A mumus inkább a PzIV.
Egyébként a múlt esti problémámra visszatérve: újratelepítettem ugyanazt a VGA-drivert és tegnap egyszer sem fagyott ki. A különbség, hogy most angolul tettem fel és nem magyarul...ez ennyit jelentene?
-
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #42177 üzenetére
Szép...nekem is ez az ágyú van fent, de nagyon pontatlan, cserébe lassan is tölt...nem nagyon szeretek az IS-sel menni. Ezzel az ágyúval közel kell menni az ellenhez, de ahhoz meg kissé gyenge a páncél. Én jobb szeretek IS-sel TD-módban, hátulról vadászni, no erre ez az ágyú tökéletesen alkalmatlan.
SU-85 meg mintha még rosszabb lenne, mint valaha: nagyon sok lövésem tűnik el nyomtalanul, holott telibe kéne találnia az ellent. Persze még mindig üt, ha betalál, de sokat romlott vele a találati arányom.
Szerencsére T-82 mindenért kárpótol. Nagy lendülettel nekiálltam az amerikai TD-ágnak, de ezt a kis dögöt nincs szívem eladni, pedig kéne a garázshelye, hogy tovább tudjak lépni.
-
D.Orion
veterán
válasz Antonius1978 #42177 üzenetére
Lesz még neked is oboa ez a gyöngyszem. Nyugi nekem minden normális köröm ott kezdődik, hogy minimum 1000xp/kör. Ez alatt én nem nevezem csatának az adott kört. Ma a végere lett 5 győztes köröm és hozott 9k xp-t, ki lehet számolni az átlagot. Holnap Is3 engine start.
Ui.: Az IS-t én is imádom csak az MM-et nem.[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
válasz Antonius1978 #41831 üzenetére
plusz mondjuk egy kv2@152-nel ha nincs tamogato med mert ellemingeznek mashova reggelire meg tudnak enni ha forduloharc jon...
-
whatnot
őstag
válasz Antonius1978 #41776 üzenetére
Ferdinandon sem indokolt a 128as PaK 44, az csak a Jagdtiger-en volt. Sőt, még a 105ös sem indokolt, ugyanis 88as PaK 43 volt rajta.
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #41803 üzenetére
Átlag napom úgy néz ki hogy 50% platoon, 50% egyedül.
Ebből leszűrve: Valóban nehezít a MM hogy kompenzálja a platoonokat. Vagy magasabb tierek ellen rak be, vagy nagyon magas hatékonyságú ellenfelek ellen. Ha ez a két paraméter találkozik, akkor mi (akik ellen szórakozik a MM), képtelenek vagyunk nyerni, hiába osztunk ki 4-4-4 killt...Ilyenkor szoktam a szomszédnál elérni, hogy felhangosítja a TV-t vagy a magnót, mert túl hangosan anyázok...
-
válasz Antonius1978 #41781 üzenetére
Nem fog engedni többet, ha már aktiváltál ugyanilyen Computebuild-est az accountodon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #41799 üzenetére
Egy kis érdekesség. Legjobb tankjaim
Tank Winratio ▴ Games
M3 Stuart 87.5% 16
AT-1 83.33% 12
MS-1 75% 8
T-127 74.12% 85Köszi vhw
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #41789 üzenetére
11 000 free XP-m bánta a KV-13 projectet...Nem örülök neki, de ez van. Tekintve, hogy a 11 000 nagy része 4 nap alatt jött össze, nem vészes, de akkor is el tudtam volna költeni hasznosabban...
Tegnap kb 12 000 Xp jött össze T-34 -85-tel. A Win rate-em nem merem megnézni, mert a végére 1 győzelem, 4 vereség volt az átlag...
Megnéztem: 10 %-ot esett a win rate T-34 85-tel tegnap... OMG
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Pedig mekkora buli ez a t127... Minap topgun, meg acélfal lett... Nagyon bejövős, meg a pénzt is termeli szépen.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
madstunt
addikt
barkinek jol jonne, en pl eddig kizarolag olyanba futottam bele aminek a beirasanal hibat dobott....
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #41186 üzenetére
Hát nem tudom összejön-e, mert még 3 milla hiányzik az IS7-hez.
Szóval ha most megveszem a 13-ast és ez miatt nem lesz pénzem, akkor agyvérzést kapok. Eladni meg nem akarok semmit."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
whatnot
őstag
válasz Antonius1978 #40953 üzenetére
Ööö, ez így nekem nagyon nem stimmel.
Korábban már írtam, hogy a JP lőszere ugyanolyan drága, mint a Ferdié, viszont 490 helyett csak 320at sebez. Tehát ugyanolyan költség mellett kevesebbet termel, nem is kicsit. A drága lőszer miatt nehéz profitot termelni a JP-vel, emiatt, a sokat pattogó lövések és a gyenge páncélzat miatt végül annyira nem kedveltem meg a JP-t.
De tény, hogy a tier különbség miatt nyilván drágább a Ferdi, ha nincs szerencséd a körben. -
emre
veterán
válasz Antonius1978 #40967 üzenetére
akkor exe-vel indíccsad vazze
-
Fandango
veterán
válasz Antonius1978 #40967 üzenetére
A launcher nem tudja elerni az update servert hogy megnezze van e friss verzio, de ettol a play gomb aktiv es a jatek is megy!
-
Djuree
félisten
válasz Antonius1978 #40951 üzenetére
nekem a kinézet is számítana, én biztos lövvét vennék, bűn randa a kv-5 én már csak ilyen hülye vagyok. hiába jobb egy tank, ha nem tetszik nem tudok vele játszani, míg egy gyengébb tankkal ha tetszik is akkor jobban megy vele.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Blom
aktív tag
válasz Antonius1978 #40948 üzenetére
szerintem jól döntöttél.
valaki linkelt itt egy kimutatást a prém tankokról, hogy melyik keres a legjobban a KV-5 volt a nyerő, ha jól emlékszem utána a Löwe jött meg a T34, de nem volt sok különbség köztük.a KV-5 nagyon megéri az árát ezt merem állítani én nem bántam meg, hogy megvettem.
na lépek haza vége a melónak.
csá mindenkinek és jó vadászatot.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #40939 üzenetére
Értem...nekem még nincs Ferdinand-om, eddig nem is vettem észre, hogy lett volna valamivel negatív köröm. Igaz, VII-es gépem csak a Tiger és az IS van, utóbbi mondjuk parkolópályán...
-
whatnot
őstag
válasz Antonius1978 #40930 üzenetére
Type62 és WZ-111 fog jönni tudtommal.
Mindkettőről láttam itt képet, azt írja, mindkettő tier8 lesz, ami azért érdekes, mert wikipedia szerint a type62 egy könnyű tank (vázon 35mm, tornyon 50mm max. páncélzat, kb. a francia tankokéval vetekszik). 85mm-es ágyúja van, ami persze nem jelent semmit még, penetration a német 75mm-nél is jó, a sebzés meg amúgy csak egy kitalált dolog a játékban, azt mondanak, amit akarnak. Wiki szerint amúgy 360mm-es páncélt is át tud lőni ez a fegyó, ami azért elég érdekes lenne.Blom: nincs premium tankom. Löwe vs. KV-5 meg pont azért kérdéses csata, mert az egyiknek jó fegyvere van, de gyenge páncélja, a másiknak meg gyengébb fegyvere, de keményebb páncélja. Ebből adódik, hogy mindkettő át tudja lőni egymást.
A kérdés inkább az, hogy a többi tankkal szemben mire képesek. Mert bizony tier8-tól kezdve a KV-5öt is átlövik, visszasebezni a gyenge penetration miatt viszont nem fog.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #40930 üzenetére
Nem teljesen értelek: lehet, hogy a kredit meg lesz a nagyobb gépekre, de XP-t honnan szerzel, hogy kifejleszd? Ha jól értelek, nem feltétlen lesz aranyad XP-t konvertálni. Amúgy a T95 nekem is vágyálom, el kéne kezdenem az amerikai TD-vonalat is, csak valahogy a másik 8-9 szál mellé nem hiányzik még 1. T92 arty dettó ilyen...egyszer majd...talán.
Napfénysüti: ilyen nálam is előfordul, mert mikor sniper-ben vagyok, nem látom, hogy valaki érkezik...a rendesebbje ilyenkor megérti, aki meg nem, az felőlem noob-ozhat, nem válaszolok neki.
DJuree: Hja, lehet, hogy tőled, de igazad is van/volt...azért statodból kiindulva heavy-vel nagyon jól nyomod, nincs miért szégyenkezni.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #40920 üzenetére
"Blom : egyedul a kis Artu-Detu zavar azon a tankon mennyire tudod elkerulni hogy ne azt lojjek ?"
Egy BL9, vagy a 12,8 cm PaK 44 L/55 löveggel már majdnem mindegy hol lövöd a KV5-öt. (szerintem) Mondjuk nekem a BL9 tegnap alig akart 300 feletti sebzést beadni.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Antonius1978 #40920 üzenetére
ennyiből igazad van, nem kell azon parázni hogy lóvét vesztesz. sztem elég jó a kv-5, nem olyan könnyű az artudetut kilőni rajta, legalábbis nekem sokszor nem sikerül.
-
Paul119
addikt
válasz Antonius1978 #40905 üzenetére
várd meg az új type akármicsodát,az is lesz ilyen pattogós mint az 59 akkor best buy
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Djuree
félisten
minek neked 50-60 milla?
-
Blom
aktív tag
jól sejted van prémiumom is én máshogy nem is játszanék.
a Lowe nagyon drága és annyival nem jobb, sőt szerintem nem is jobb.
mikor harcra kerül a sor az szokott győzni aki hamarabb tud sebezni.
szóval nagyon egyformák szerintem csak a KV-5 sokkal olcsóbb. -
őstag
T-44 is mondjuk csak egy idő után kezdett el tetszeni, ahogy fokozatos ráéreztem, hogy kell vele játszani. Lehet T-54 is be fog jönni csak még szokni kell, hogy T9-ben már keményebb ellenfeleket is raknak mellé.
-
Djuree
félisten
válasz Antonius1978 #40885 üzenetére
prém tankot ne vegyél, én sima KV-val meg KV-3-al összeszedek napi 300k-t, hétvégén 500k-t is. persze prémmel. elég ha csak prém accot veszel
-
Rém
tag
Szerintem és ahogy a személyes tapasztalataim mutatják egy prémes fiókkal ki lehet termelni a továbbjutáshoz kellő kreditmennyiséget. Nem kell okvetlenül prémtankra kiadni sok pénzt. Két havi prémiummal és esetlegesen a néha eventekben előforduló kredit duplázóknak (már régen volt ilyen) bőven lehet keresni, telik drága kiegekre is és mire az xp-t kitermeled megvan következő tank ára is. Ha elfogy a tartalék akkor esetleg megint érdemes befektetni egy havi prémiumba. A prém tankokról meg csak annyit, hogy a játékélményt nem biztos hogy mindegyik fokozza, bár van ilyen is, például a Tetrach.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Az új MM rendszer miatt a játékélmény már most jobb hiszen egyszer nagyok közé dob, egyszer pedig top tanknak. Prémium tankot szerintem ne vegyél, mert mindig nerfelik őket Múltkor le volt akciózva a Churchill... rá két hétre pedig levették a sebzését és növelték a töltés idejét... No comment ebből a szempontból is a Wargaming. 7.3-ban nerfelik a T34-et és bedobják a két franci prém tankot.
-
emre
veterán
Ha csatánként másfélszer többet kapsz, kevésbé érzékenyen fog érinteni a győzelmi arány, illetve nagyobb gépeket könnyebb lesz húzni, mert nem kell mellé farmolni.
-
whatnot
őstag
válasz Antonius1978 #40868 üzenetére
Modult kizárólag akciósan szabad venni szvsz. 50%-ot szoktak rá adni. Persze ki tudja, hogy mikor lesz megint akció...
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #40868 üzenetére
Mikor voltak akcióban felszerelések kb 2 millát költöttem töltésgyorsítóra, meg mittudomén még mire. És most megint kellene ez+az, de amíg nem lesz fél áron addig nem veszek.
Tegnap ünnepélyesen nyugdíjaztam a SZU85-öt, és a T-34/85-öt.
Ezekkel a 7.2 óta nem lehet normálisat jáccani, lejött róluk 1-2 cucc.Bocs, de tegnap tálcán volt a játék az este nagy részében.
-
D.Orion
veterán
válasz Antonius1978 #40803 üzenetére
Jól tetted szerintem. IS-re ami alap az a töltés gyorsító és a vizes lőszerrekesz. Sajnos utobbi esetében az a helyzet, hogy ha valaki szándékosan lövi ezt el, akkor valszeg ki is tud lőni, mert annyira jól ismeri a tankot. Inkább a véletlen mákoskatonák ellen jó a WAR.
IS-el most a kis 122mm-es van fent ami a KV-3ról jött, ide nagyon kell a töltés gyorsító, mert pl a Tiger 88-al itt nagyobb ellenfél, mintha cska a 100mm lövegem lenne, sajnos lassan tölt úgye. Viszont ma délelőtt Himmel-en felküzdöttem magam a hegyre T44+Type59 kiséretében. Fent míg a T110-es tankunk lekötötte az ellen T110+M103 párosát, addig mi hátuk mögé menve kilőttük a kis tankokat(bár ezt inkább a T44 intézte a gyorsasága miatt) és a végén az M103 mögé állva egy csodálatos 450hp+gyújtást jelentő találatot attam neki, aztán a T44 ki is végezte. T110-be bár bele se tudtam lőni, mert olyna hamar bedarálták utána.
-
-vitya-
őstag
válasz Antonius1978 #40404 üzenetére
tudom, hogy nem engem kérdeztél, de jól esik összeszámolni, melyeket tartottam meg, szóval én (is) válaszolok ;-)
német vonalon:
TigerII - (főleg már csak a historical battle-k miatt van meg)
VK3601H - nagy kedvenc, ezzel kifejezetten jó vagyok, miért ne tartanám meg? ;-) (jóval több sebzést osztottam ezzel ki csatánként, mint az OP KV-3al...)
GWPanther - hogy legyen egy arty-m, semmi más indok nincs rá ;-)
Pz4 - főleg a historical battle sorozat miatt van, de azért a simában is szerettem
E-50 - elég jó tank, de nem tudom megtartom-eamcsi:
M4 Sherman - historical battle sorozat miatt van meg
M4A3E2 Jumbo - historical miatt, de majd egyszer megyek tovább vele a T20-ra
M36 Slugger - nagyon kedvelem, szuper jó, de monjdjuk még megyek is vele tovább, de ezt nem adom majd el
T29 - alap, mert nagyon jó, az egyik legjobb tier7
T34 - egészen finom lett a kis premium, jól hozza a zsét
M103 - szvsz jó tank, és még nem is fullosorosz:
Tetrarch - kell egy kicsi is
Valentine - kell egy közepesen kicsi is ;-)
KV - hát ez alap
KV-3 - ez is alap ;-)
KV-13 - az egyik legjobban szeretett tier7-es
T-44 - piszok jó tank, sosem adom el ;-)
ISU-152 - megyek az object felé, szép lassan
IS-4 - alap++, még mindig a legjobb tankom ;-)francia:
AMX12t - haladok előre, de már ez is tetszik.-=Vitya=-
-
fsb1000
nagyúr
válasz Antonius1978 #40397 üzenetére
Ez főleg éjjel van így. Sok az arty és mindenki ovatoskodik, próbál túlélni, ahelyett hogy sebezne és győzni akarna (offensivával).
Tegnap talán 10-12 csatám volt bukta egyhuzamban.
Én is bénáztam, de a csaták nagy részében azon kaptam magam, hogy egyedül vagyok több ellenféllel szembe, akkor is ha elöbb még volt aki támogason. Lemaradt, vagy visszament.
.
Volt olyan eset, hogy T110-el egy Mausnak mentem segiteni városba, mert 3db T110 nyomatta. Még ketten is kevesek voltunk, mert jó a Rofjuk, de egyet sikerült levinem 1%-ra, amikor megjött a Bat.Chat-unk. Na mondom, meg vagyunk mentve, ez 6 lővéssel lenulláza öket, közben tudunk 1-1-et lőni a Maussal és kész is.
Erre kilövi a 100 hp-s T110-et és elrobog...... a maradék kettő majdnem full HP-s 2-2 lővéssel elintézett minket.Ezután néztem mit csinál a Bat.Chat.
Szaladt a pályán ide-oda, és ahol harcoltak, oda ment és lelötte az alacsony HP-s ellenfeleket. (ez önmagában nem gond, ha érdemben harcol is, de ez nem)
A végére ketten maradtak 5-el szemben és a az ellen foglalt.
A Bat.Chat bújkált (biztos nem töltött) és egy Lőwe vánszorgot vissza a bázisra, ki is lötték egy reset után. Bat. Chat oda se ment!!!!!!!
Keringett... aztán talált a pálya szélén egy lesebbzet T44-et és azt kilötte.
Döbbenet.... asszem 5 killel megverette magát és a csapatát.[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz Antonius1978 #39765 üzenetére
most össz 4 tankot kaphatsz.
m103-at a t34 helyett, t34premet, t110-et a t30 helyet, és t30 TD-t. (azaz 2 extra tankot és 2 átalakítottat)
a párducos már legalább fél éves, a német E széria bevezetésekor volt. A KV meg majd talán májusban jön, ha nem nyáron
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Werewolf20
tag
válasz Antonius1978 #39765 üzenetére
Nem kaphatsz most semmit, ha csak nincs T34-ed. A Párduc dolog már vagy több hónapja elmúlt, talán 6.4 be vagy ilyesmi. A KV dolog meg még nincs itt, az a következő patchbe lessz. Szóval ha most nincs T34 ed vagy T30 ad akkor nem kapsz semmit.
It's not the destination...but the drive there
-
Werewolf20
tag
válasz Antonius1978 #39757 üzenetére
Párduc dologról pár hónappal lekéstél...KV meg még korai, de én már most számolom hány letolós hsz jön még erre az üzenetedre
It's not the destination...but the drive there
-
emre
veterán
Az orosz majd a 7.3-al jön, a német ág rendberakása meg már megtörtént.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Ezeket honnan cumiztad ki? Elég nagy hülyeség... semmi sem lesz most ebből amit írtál. A párducos alapból f**zság miből gondoltál ilyet? Mi magyarázat van erre hogy ezt hiszed? Miért kapnál ingyen tankot? Vagy hogy gondolod te ezt? A KV meg 7.3-ba lesz.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Murder3
addikt
válasz Antonius1978 #39607 üzenetére
nem hanem h hiába lövök 20-at a gyors 75mm.es l/100-al alig kapok 20k creditet míg lövök 3-at egy 122-esel és ugyan annyi creditet ad..vagyis sehol nincs kiegyensúlyozva a kevés sebzésből fakadó gyengébb termelés.
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest