Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
Aktív témák
-
veterán
állat ez a t2-es tankparty. komolyan mondom, tiszta fun
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz whatnot #44989 üzenetére
pedig nagyon olyan érzésem van néha... én elhiszem, de azt is, hogy ez is csak egy program... a program pedig mindig azt csinálja amit mondanak neki.
de ne legyen igazam.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz fsb1000 #44986 üzenetére
nem tudom, de az, hogy t2-es tankkal látótávon kívülről szétlő, az érdekes. pedig 440m a látótávom...
na mindegy.új menő dolgot találtam. szemből ammo rack-et kapni
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz Gyuri27 #44980 üzenetére
Vereség
Csata: Province 2012. április 23. 18:22:47
Jármű: PzKpfw 35 (t)
Szerzett tapasztalat: 621
Szerzett kredit: 9 981
Csatában elért Achievement: Top Gunismét csak egy csíter fasz tudott megölni 7 kill megint
-
veterán
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. április 23. 17:28:46
Jármű: PzKpfw 35 (t)
Szerzett tapasztalat: 904
Szerzett kredit: 11 291
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Top Gunkomolyan mondom, ezekben a kistankokban van az igazi funfaktor
-
veterán
létezik ágyú-kilövős cheat?
-
veterán
válasz Iron Funeral #44535 üzenetére
ezen a véleményen vagyok én is
-
veterán
válasz BloodRay #44485 üzenetére
én elhiszem, hogy velem van a gond, ebben biztos is vagyok, de röhej a skuló ára. nem az ágyúval van bajom, hanem a skuló árával. ez meg lehúzza az ágyút a 'csába.
4* ár mellé kapsz +30%dmg-t+10% átütést (jóindulattal). ez szerintem inkorrekt.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz whatnot #44460 üzenetére
szerintem egy rakás szar, és legfőképp a skulóköltség miatt.
más t8-as ágyú ugyanennyiért többet sebez, és nem kevéssel.
maradok a 88asnál, mert 105ös megeszi a gatyámat.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz jimmy74 #44449 üzenetére
Nem mondom, hogy nem jobb, de közel sem annyival, hogy megérje használni a 88as helyett. 6 meccs alatt ez a tapasztalatom vele. Leginkább a skuló ára zavar... legyen 400 egy darab, de mégis csak nonszensz, hogy az is4 nagyágyújába is ennyi a tőttény', aztán az nem 300at sebez.
mod: na most jön egy 4fős t10-es meccs, meglássuk mi lesz.
na jó, 3001Pt nem tudom átütni vele alul[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Paul119 #44444 üzenetére
ez a második 105ös.
... és pontosan az van amit a minap írtam.
-4szer drágább skuló
-alig több sebzés
-30%al lassabb reload
-alig érezhetően jobban üt. (már ha jobban üt, m4a-ról pattogok most is )mindezek összessége miatt jobb a 88as.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jó tapasztalat volt a 105ös ágyút feltenni a KT-re.
De asszem inkább visszarakom a 88ast.(#44442) homeless09
H[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Iron Funeral #44418 üzenetére
mindenki át fog térni orosz ágra, én is gondolkodom rajta. lesz amcsi, meg orosz, oszt szevasz.
már így is, hogy 50%al többet sebeznek alig lassabban-ugyan annyiért, kezdi kiverni a biztosítékot nálam.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz Paul119 #44415 üzenetére
elküldöm a csába az összes fejlesztőt, nyomok egy esc-et, meg egy vissza a garázsba gombot.
ettől azonnal elalszik a tűzaz új kedvenvcem, hogy három lövésből tuti ellövik az ágyúm 2-300 méterről. erre is esc-el válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
megvan a kigyulladás ellenszere
-
veterán
az mi kurv.kvérefollyonmárpatakba, hogy 7/6 meccsen első bekapott találat felgyújtja a tankot????????
(#44396) L-e-f-i-e
nem játszom olyan régóta.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz freelancer #44357 üzenetére
lesz ingyen garázs kv-hoz? mik a feltételek?
-
veterán
megvan a táp torony, meg a felfüggesztés a KT-re már csak 45820xp a jóágyú D:
-
veterán
ezt az m103-at is megk.rhatná aki kitalálta. törne bele neki.
tegyünk pontot a vita végére.
egyikőtöknek sincs igaza.PJT-t lett volna a megoldás, mindenki elk-rta
[ Szerkesztve ]
-
veterán
új szót tanultam ma. fejlesztett amx tár
amx 50 100 4-et lőtt rám, 4et egy objectre fél perc alatt.
én elhiszem, csak nem tudom hogyanA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész
asszem nincs más lövész cucc KT-vel
-
veterán
válasz Cingáriusz #43902 üzenetére
az élet keményA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Győzelem!
Csata: Ensk 2012年4月18日 22:50:15
Jármű: T-127
Szerzett tapasztalat: 966
Szerzett kredit: 14,236
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top GunxDD
(#43885) virkir
hasznos infók sorozatban, köszi
52-es megvettem, mert reménykedtem, de sajna fail ezvan. az a rof nagyon aggaszt remélem a venti+bia+töltésgyorsító dob rajta eleget.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz fsb1000 #43873 üzenetére
ez egyértelmű
aranyért két festést vettem eddig, mást nem.más:
Mi értelme kifejleszteni tiger II-n a nagy ágyúkat? A stocknak jobb a rof-ja, 10mm-el marad el az átütése, negyede a lőszerköltség, és 240 a dmg 320 helyett. Amíg a stockal lövök 3-at a naggyal kettőt (se). Ebben mi a logika?A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
-
veterán
válasz zalman90 #43681 üzenetére
5 arty...
azt vajon hány vodka után találták ki, hogy a 220dmg-s skuló helyett a 300at sebző skuló 4* annyiba kerül?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
átképzetlen legénység a tigerből, stock KT nem is rossz ez a cucc, meg 12k a javítása. P2 meg 14k. Fura dolgok ezek.
-
veterán
world of T... izééé... tanks?
-
veterán
tegnap siegfired line-on 4/12-re ment enemy. maradt 64 hp-m, 3 frag (-.-) mert egyedül védtem mezőt lol?, na mindegy, kempelek az alsó bunkerek egyikénél, type nagyon vadászik rám... keringőzünk, megállok, szinte éreztem, hogy most nagyon ki akar már lőni, mert lelőttem róla 400hp-t már, csoda folytán 3szor pattant a P2-ről.
Állok, látom jön nekem balról ezerrel 90fokos szögből. Gondolta, na majd most jól meglepem a buzit, aztán kilövöm.
Robogott, beért látómezőmbe, lőttem egyet.
Pechje volt.
Blow up
ez rendbe tette a lelki világom tegnapraA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
veterán
-
veterán
válasz Napfénysüti #43416 üzenetére
nem fogod. max tiger 2-vel.
-
veterán
-
-
veterán
első kör:
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. április 16. 16:09:30
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 8 210 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 49 821
Csatában elért Achievement: SzárnysegédA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
veterán
válasz virkir #43202 üzenetére
rofl
rofl
Volt erre videó a jutubon, ahol mutatták a fizikát...
1: kisebb repülésnél is már sérül a tank, egy picivel nagyobbnál már minden baja lesz, egy komolyabbnál meg kakukk...
2: Szerintem nincs tank még most sem, ami kibírna egy 10méteres szabadesést... Ha mégis, a személyzet kapna olyat, hogy fél év táppénz.
3: ez a fizika annyiban lenne jobb, hogy nem akadnék bele folyton láthatatlan semmibe a semmi közepén...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
veterán
tegnap a srác(?) 2 percig szenvedett egy pz38a-val, nem tudott átmenni Swampon a tök üres fahídon. Mindig a korlátnak ment neki. Aztán 20sec alatt fordult 90 fokot (!) és elindult a másik irányba Kapott is egy bot reportot
Ha az nem bot volt, akkor nem tudom mi.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
pont tegnap volt, hogy 4 t6 arty jelent meg egy-egy oldalon.
imádom az ilyet.
főleg, mert mind a négy ugyanabból a négyzetrácsból tüzelt
amikor a harmadikat lőttem ki, még akkor sem kapcsolt a negyedik...
talán amikor egy kupac vas lett, akkor már vakarta a fejét, hogy hova a faxba lettek a haverjai
mod: másfél percbe került eldönteni a csata kimenetelét.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz grunge #43142 üzenetére
Jól van na, písz
Most sem lézervezérelt szarokat lövöldöz az arty, mert biza eléggé mellé lövöldöz a gwp, meg szerintem a többi is, ezt el kell fogadni.
-
veterán
válasz virkir #43097 üzenetére
kiszítta' a zúvé' xD
ilyen egy napszítta párduc
Victory!
Battle: Sand River 2012年4月15日 23:32:23
Vehicle: Panther II
Experience received: 1,519
Credits received: 48,814mod:
gyííí, kifejlesztettem a tiger2-t[ Szerkesztve ]
-
veterán
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012年4月15日 22:55:15
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 1,519
Credits received: 45,246
Battle Achievements: Steel Wallcsordogál a kredit
-
veterán
szerintem meg döntsd el xD
-
veterán
válasz Iron Funeral #43060 üzenetére
van ideje rá xD
mod: heti 100óra meló mellett örülök, hogy ennyire futotta eddig
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Iron Funeral #43051 üzenetére
ezek azok, akik nem dolgoznak, hanem vagy a szülők tartják el őket, vagy az állam...
-
veterán
válasz Iron Funeral #43017 üzenetére
ez kva nagy tipp volt, köszi
-
veterán
válasz Iron Funeral #43017 üzenetére
jó ötlet, kipróbálom, köszi
-
veterán
na, heavy parancsnoknak milyen első skillt adjak?
-
veterán
heavy tank parancsnoknak milyen skillt érdemes elsőnek választani?
-
veterán
válasz kisküzdő #42962 üzenetére
"most az Is öl meg anyagilag"
ebből gondoltam
welcomemod: mondjuk már kétszer vettem aranyat, 2500at ez még az ingerküszöböm alatt van...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
nekem is 44%... de már leszarom
jókat lehet vele menni, tetszik... sokszor rak be első 5be...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz homeless09 #42948 üzenetére
Én rátértem arra, hogy minél több dmg-t osszak ki. Leszarom a többit, nekem ez a fun.
Hiába osztom a hp-m 2-3-4szeresét dmg-ben, ha mellettem 10en elvéreznek 0 kilőtt tankkal.
Szal nyugi, lődd az ellent, az hozza a lóvét.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
jó ez a tiger, tetszik a heavy vonal...
Victory!
Battle: Lakeville 2012年4月15日 15:29:58
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 1,471
Credits received: 43,083
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Reaper, Top GunA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz Antonius1978 #41781 üzenetére
Pedig mekkora buli ez a t127... Minap topgun, meg acélfal lett... Nagyon bejövős, meg a pénzt is termeli szépen.
-
veterán
válasz BloodRay #41779 üzenetére
(#41779) BloodRay:
Akkor úgy mondom, hogy lesebzés. Vagy mi. Nem fraghuszár vagyok, amit elkezdtem lőni, azt be is fejezem...(#41780) vhw
Kimondtad a lényeget, köszi Ahogy a 3601is el van cseszve, úgy a P2 is. Szerintem.No, szerintem tegyünk pontot a dolog végére, Ti így gondoljátok, én úgy, ez van, ettől szép a világ
-
veterán
válasz BloodRay #41764 üzenetére
Holnap hazamegyek, feltöltöm a 3601H-replayt. Első 7 lövésből 5 pattant rólam, másik kettő nem sebzett semmit. Egy T6-os medről, IS és Tiger close combat-ban... Vigyorogtam mint a hülyegyerek. Közben a T8as P2-t simán átlövi akárhonnan-akármikor egy Tiger, vagy egy IS. Elfogadom, hogy én vagyok balfax a P2-vel, de akkor a 3601-el (nagyobbak ellen) miért nem? Stuggal tier azonos körben (t4-6) 70%ban megvan a 4-5kill. Tegnap összelapátoltam a Tigrist, pár kört tudtam menni vele, kollégámmal IS4-el szakaszban, egy kört leszámítva minden körben volt t7-8 fragem, egyik körben 3 is. De tegnapi beszélgetés hatására mentem párat szakaszban a P2-vel is. Írd és mond, 3 skuló pattant rólam. Ellenben én alig pattogtam valakiről, ez pozitívum.
Szóval nem értem én ezt. Ezért mondom, hogy el van qrva a P2. Vagy tényleg csak az enyém gyári hibás...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
-
veterán
Tapasztalataimat írtam le, ami ~450 meccs eredménye. Lehet néha nagyon feeling köröket menni P2vel, csak aztán jön pár szopatós meccs, és el is ment a kedved tőle.
Nekem ez a tapasztalatom a P2-vel.
Nem is játszom vele.mod: valszeg ha prém user lennék, és 10körből 7 nem deficites lenne (8-10kval) másképp állnék a dologhoz...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz marked one94 #41688 üzenetére
-
veterán
Lorraine, Pershing, T44. Mindegyiket a P2 elé rakja be a rendszer... és jobbak is. Type-ról meg ne is beszéljünk...
Egy 6os meg seggéről meg ne pattanjak már 203pennel, 30méterről.
Mindegy, szerintem egy rakás fos... illetve nem, de vannak nála jobbak tierben... illetve csak jobbak.(#41684) ollie
Pontosság 7.2óta meg urban legend. 2-300méterről mellé-elé-alá-fölé lő. Ha eltalálja, akkor vagy 0dmg, vagy pattan. Amikor meg a 15. skulód ispattannem sebzett semmit, az elég elkeserítő, miközben a lista tetején vagy...(#41685) marked one94
nagyon szeretem a Panthereket, de itt nagyon elqrt tank a P2[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem a sebzés a bajom. 6sec volt a reloadom...
A bajom, hogy a 203 pen az amx 12t-ről 2szer pattant 40méterről oldalról, a 7.2peccsel meg többet lövök 0dmg-t, meg pattanóst, mint sebzős találatot.
Sebzek mondjuk 200at 6-6.5sec-enként, az is3 meg 8secenként lő 500at. De még ez sem lenne baj, ha valami néha pattanna, és az első bekapott találat nem ammo racket lőne...mod: ha a pattogósságot megcserélnék a P2, meg a 3601 között, én lennék a legboldogabb, és nem játszanék mással, csak a P2-vel.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest