Hirdetés
Aktív témák
-
állat ez a t2-es tankparty. komolyan mondom, tiszta fun
-
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. április 23. 17:28:46
Jármű: PzKpfw 35 (t)
Szerzett tapasztalat: 904
Szerzett kredit: 11 291
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Top Gunkomolyan mondom, ezekben a kistankokban van az igazi funfaktor
-
létezik ágyú-kilövős cheat?
-
válasz
Iron Funeral #44535 üzenetére
ezen a véleményen vagyok én is
-
-
válasz
jimmy74 #44449 üzenetére
Nem mondom, hogy nem jobb, de közel sem annyival, hogy megérje használni a 88as helyett. 6 meccs alatt ez a tapasztalatom vele. Leginkább a skuló ára zavar... legyen 400 egy darab, de mégis csak nonszensz, hogy az is4 nagyágyújába is ennyi a tőttény', aztán az nem 300at sebez.
mod: na most jön egy 4fős t10-es meccs, meglássuk mi lesz.
na jó, 3001Pt nem tudom átütni vele alul -
Jó tapasztalat volt a 105ös ágyút feltenni a KT-re.
De asszem inkább visszarakom a 88ast.(#44442) homeless09
H -
válasz
Iron Funeral #44418 üzenetére
mindenki át fog térni orosz ágra, én is gondolkodom rajta. lesz amcsi, meg orosz, oszt szevasz.
már így is, hogy 50%al többet sebeznek alig lassabban-ugyan annyiért, kezdi kiverni a biztosítékot nálam. -
megvan a kigyulladás ellenszere
-
válasz
freelancer #44357 üzenetére
lesz ingyen garázs kv-hoz? mik a feltételek?
-
megvan a táp torony, meg a felfüggesztés a KT-re
már csak 45820xp a jóágyú D:
-
ezt az m103-at is megk.rhatná aki kitalálta. törne bele neki.
tegyünk pontot a vita végére.
egyikőtöknek sincs igaza.PJT-t lett volna a megoldás, mindenki elk-rta
-
új szót tanultam ma. fejlesztett amx tár
amx 50 100 4-et lőtt rám, 4et egy objectre fél perc alatt.
én elhiszem, csak nem tudom hogyan -
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész
asszem nincs más lövész cucc
KT-vel
-
válasz
Cingáriusz #43902 üzenetére
az élet kemény -
Győzelem!
Csata: Ensk 2012年4月18日 22:50:15
Jármű: T-127
Szerzett tapasztalat: 966
Szerzett kredit: 14,236
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top GunxDD
(#43885) virkir
hasznos infók sorozatban, köszi
52-es megvettem, mert reménykedtem, de sajna failezvan. az a rof nagyon aggaszt
remélem a venti+bia+töltésgyorsító dob rajta eleget.
-
válasz
fsb1000 #43873 üzenetére
ez egyértelmű
aranyért két festést vettem eddig, mást nem.más:
Mi értelme kifejleszteni tiger II-n a nagy ágyúkat? A stocknak jobb a rof-ja, 10mm-el marad el az átütése, negyede a lőszerköltség, és 240 a dmg 320 helyett. Amíg a stockal lövök 3-at a naggyal kettőt (se). Ebben mi a logika? -
-
átképzetlen legénység a tigerből, stock KT
nem is rossz ez a cucc, meg 12k a javítása. P2 meg 14k. Fura dolgok ezek.
-
world of T... izééé... tanks?
-
tegnap siegfired line-on 4/12-re ment enemy. maradt 64 hp-m, 3 frag (-.-) mert egyedül védtem mezőt lol?, na mindegy, kempelek az alsó bunkerek egyikénél, type nagyon vadászik rám... keringőzünk, megállok, szinte éreztem, hogy most nagyon ki akar már lőni, mert lelőttem róla 400hp-t már, csoda folytán 3szor pattant a P2-ről.
Állok, látom jön nekem balról ezerrel 90fokos szögből. Gondolta, na majd most jól meglepem a buzit, aztán kilövöm.
Robogott, beért látómezőmbe, lőttem egyet.
Pechje volt.
Blow up
ez rendbe tette a lelki világom tegnapra -
válasz
Napfénysüti #43416 üzenetére
nem fogod. max tiger 2-vel.
-
első kör:
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. április 16. 16:09:30
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 8 210 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 49 821
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd -
válasz
virkir #43202 üzenetére
rofl
roflVolt erre videó a jutubon, ahol mutatták a fizikát...
1: kisebb repülésnél is már sérül a tank, egy picivel nagyobbnál már minden baja lesz, egy komolyabbnál meg kakukk...
2: Szerintem nincs tank még most sem, ami kibírna egy 10méteres szabadesést... Ha mégis, a személyzet kapna olyat, hogy fél év táppénz.
3: ez a fizika annyiban lenne jobb, hogy nem akadnék bele folyton láthatatlan semmibe a semmi közepén... -
-
pont tegnap volt, hogy 4 t6 arty jelent meg egy-egy oldalon.
imádom az ilyet.
főleg, mert mind a négy ugyanabból a négyzetrácsból tüzelt
amikor a harmadikat lőttem ki, még akkor sem kapcsolt a negyedik...
talán amikor egy kupac vas lett, akkor már vakarta a fejét, hogy hova a faxba lettek a haverjai
mod: másfél percbe került eldönteni a csata kimenetelét. -
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012年4月15日 22:55:15
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 1,519
Credits received: 45,246
Battle Achievements: Steel Wallcsordogál a kredit
-
szerintem meg döntsd el xD
-
válasz
Iron Funeral #43060 üzenetére
van ideje rá xD
mod: heti 100óra meló mellett örülök, hogy ennyire futotta eddig
-
válasz
Iron Funeral #43051 üzenetére
ezek azok, akik nem dolgoznak, hanem vagy a szülők tartják el őket, vagy az állam...
-
válasz
Iron Funeral #43017 üzenetére
ez kva nagy tipp volt, köszi
-
válasz
Iron Funeral #43017 üzenetére
jó ötlet, kipróbálom, köszi
-
na, heavy parancsnoknak milyen első skillt adjak?
-
heavy tank parancsnoknak milyen skillt érdemes elsőnek választani?
-
válasz
homeless09 #42948 üzenetére
Én rátértem arra, hogy minél több dmg-t osszak ki. Leszarom a többit, nekem ez a fun.
Hiába osztom a hp-m 2-3-4szeresét dmg-ben, ha mellettem 10en elvéreznek 0 kilőtt tankkal.
Szal nyugi, lődd az ellent, az hozza a lóvét. -
jó ez a tiger, tetszik a heavy vonal...
Victory!
Battle: Lakeville 2012年4月15日 15:29:58
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 1,471
Credits received: 43,083
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Reaper, Top Gun -
válasz
Antonius1978 #41781 üzenetére
Pedig mekkora buli ez a t127... Minap topgun, meg acélfal lett... Nagyon bejövős, meg a pénzt is termeli szépen.
-
válasz
BloodRay #41779 üzenetére
(#41779) BloodRay:
Akkor úgy mondom, hogy lesebzés. Vagy mi. Nem fraghuszár vagyok, amit elkezdtem lőni, azt be is fejezem...(#41780) vhw
Kimondtad a lényeget, kösziAhogy a 3601is el van cseszve, úgy a P2 is. Szerintem.
No, szerintem tegyünk pontot a dolog végére, Ti így gondoljátok, én úgy, ez van, ettől szép a világ
-
válasz
BloodRay #41764 üzenetére
Holnap hazamegyek, feltöltöm a 3601H-replayt. Első 7 lövésből 5 pattant rólam, másik kettő nem sebzett semmit. Egy T6-os medről, IS és Tiger close combat-ban... Vigyorogtam mint a hülyegyerek. Közben a T8as P2-t simán átlövi akárhonnan-akármikor egy Tiger, vagy egy IS. Elfogadom, hogy én vagyok balfax a P2-vel, de akkor a 3601-el (nagyobbak ellen) miért nem? Stuggal tier azonos körben (t4-6) 70%ban megvan a 4-5kill. Tegnap összelapátoltam a Tigrist, pár kört tudtam menni vele, kollégámmal IS4-el szakaszban, egy kört leszámítva minden körben volt t7-8 fragem, egyik körben 3 is. De tegnapi beszélgetés hatására mentem párat szakaszban a P2-vel is. Írd és mond, 3 skuló pattant rólam. Ellenben én alig pattogtam valakiről, ez pozitívum.
Szóval nem értem én ezt. Ezért mondom, hogy el van qrva a P2. Vagy tényleg csak az enyém gyári hibás... -
Tapasztalataimat írtam le, ami ~450 meccs eredménye. Lehet néha nagyon feeling köröket menni P2vel, csak aztán jön pár szopatós meccs, és el is ment a kedved tőle.
Nekem ez a tapasztalatom a P2-vel.
Nem is játszom vele.mod: valszeg ha prém user lennék, és 10körből 7 nem deficites lenne (8-10kval) másképp állnék a dologhoz...
-
válasz
marked one94 #41688 üzenetére
-
Lorraine, Pershing, T44. Mindegyiket a P2 elé rakja be a rendszer... és jobbak is. Type-ról meg ne is beszéljünk...
Egy 6os meg seggéről meg ne pattanjak már 203pennel, 30méterről.
Mindegy, szerintem egy rakás fos... illetve nem, de vannak nála jobbak tierben... illetve csak jobbak.(#41684) ollie
Pontosság 7.2óta meg urban legend. 2-300méterről mellé-elé-alá-fölé lő. Ha eltalálja, akkor vagy 0dmg, vagy pattan. Amikor meg a 15. skulód ispattannem sebzett semmit, az elég elkeserítő, miközben a lista tetején vagy...(#41685) marked one94
nagyon szeretem a Panthereket, de itt nagyon elqrt tank a P2 -
Nem a sebzés a bajom. 6sec volt a reloadom...
A bajom, hogy a 203 pen az amx 12t-ről 2szer pattant 40méterről oldalról, a 7.2peccsel meg többet lövök 0dmg-t, meg pattanóst, mint sebzős találatot.
Sebzek mondjuk 200at 6-6.5sec-enként, az is3 meg 8secenként lő 500at. De még ez sem lenne baj, ha valami néha pattanna, és az első bekapott találat nem ammo racket lőne...mod: ha a pattogósságot megcserélnék a P2, meg a 3601 között, én lennék a legboldogabb, és nem játszanék mással, csak a P2-vel.
Aktív témák
- Politika
- Microsoft Excel topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest