Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #49860 üzenetére
én nyomom mindkettőt, így a legjobb. habár tankban nem ültem 2 napja, diablo nem engedi, a kötsög
a prem előfizu meg ketyeg lefele, de leszarom mondjuk
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #49547 üzenetére
ezt én is megszívtam először, ki kellett lépnem aztán vissza
azt hittem valami bug
-
Djuree
félisten
válasz
belaazallat #49482 üzenetére
éreztem. viszont a nyeremények nem rosszak, de kb. ki is fizetjük
-
Djuree
félisten
válasz
belaazallat #49470 üzenetére
hát ha gép+kaja+pia benne van, és még értékesebb nyeremény is akkor tényleg nem sok. de ezt a szöveg nem írja. kétlem hogy így lenne, de ne legyen igazam.
-
Djuree
félisten
nem rossz kezdeményezés
sajna messze vagyok
"A versenyre 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, a nevezési díj 4.000.- forint személyenként" azért ez durva, nagyon. személyenként, nem csapatonként. ez nagyon sok, nem tudom ezért mit adnak, de ennyiért nem lesz sok résztvevő az is biztos. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
whatnot #49446 üzenetére
az csak server busy. próbálkozni kell, 1-2 perc múlva beenged, de ezt bashiok írta a hivatalos fórumra, olvasás sokat segít ám. persze aki életképtelen az nem játszik, ennyi...
amúgy meg nem téged balfaszoztalak, akkor úgy írtam volna
én is meló után érek csak rá, szabit nem veszek ki ezért, persze akkor vannak a legtöbben, idő kell még teljesen jó lesz minden. -
Djuree
félisten
válasz
Plasticbomb #49301 üzenetére
azért látom a premeket mind megvette
de játszani tudás luxus...
-
Djuree
félisten
ez az amx 50B valami überbrutál. a legjobb tank a játékban, eddig is sejtettem, most már biztos. mit művelt tegnap te jó ég, aki tud vele játszani. kiszedett 2 fele HP-s IS4-et aztán elbújt, addig a többiek fedezték. kijött, 2 E100-at is letarolt. 15mp alatt 2400dmg-et kioszt kb. valami eszméletlen brutál. és még gyorsan is reloadol....és gyors mint egy med.
-
Djuree
félisten
válasz
CptMisi #49181 üzenetére
én 13 90-el általában 2 artyval végzek minden körben. egyszerű. kivárni kicsit, nézni a térképet, számolni az ellenséges tankokat amik kirajzottak a hq-ról. ha nagyjából mindet meg tudtad számolni akkor a hq jó eséllyel üres, akkor nyélgáz a legüresebb területen át. általában le sem szarnak az ellenséges tankok, lövik a többi tankunkat, nem vesznek észre. innen az artyknak kalács.
-
Djuree
félisten
na meglett 13 90-el az első bilotte medal
-
Djuree
félisten
válasz
freelancer #48557 üzenetére
megnézném egy KV-5 és egy kertesház csatáját
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #48551 üzenetére
nekem a játék bekerült a 10 legjobb játék közé amivel ~15 év alatt játszottam (volt pár, még wolf1/doom1-el, warcraft1/c&c1-el kezdtem), ez pedig nagy szó. szívesen fektetek pénzt bele és meg nem engedném hogy más hozzányúljon az accomhoz
-
Djuree
félisten
ehhh
xp húzás pénzért
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #48520 üzenetére
persze, mehet a platoon
írj rám ha látod hogy fent vagyok. most kisebb tankokkal is megyek, t6-os sermenre meg t7-es kv-13-ra kellene xp-t farmolnom
Paul119: az a baj még az is gyenge egy asztalihoz képest, ugyanazért az árért, meg kell a nagy monitor is nekem. nemegyszer gondolkoztam hogy lecserélem az asztalit laptopra, de inkább nem. még nem. ha lesz tartós barátnő, akkor lehet.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #48518 üzenetére
én is megyek szülőkhoz hétvégére, lehet felkapom a gépem és hazaviszem, úgyis egyedül leszek, akkor meg tudok wot-ozni legalább
-
Djuree
félisten
na megvettem az E8-as serment. milyen ez a tank? a kis serman használhatatlan volt, mindig nagy tierekbe dobott vele. ez remélem jó lesz, sluggert kéne kifejlesztenem belőle.
-
Djuree
félisten
válasz
Murder3 #48425 üzenetére
"legyen egy játéknak/termékenk szíve lelke"
játszál 2000 előtti játékokkal, ma már nincs egy darab ilyen játék sem.
"ne csak ez az undorító pénzéhes kapitalista eszme"
hát ma már ez megy, a pénz a lényeg, semmi más, el kell fogadni, nem lehet ellene mit tenni, nemsokára 3.vh, majd utána kicsit megborul a dolog. -
Djuree
félisten
válasz
Zeratul #48415 üzenetére
eve jó, de azt is meguntam, aion mindenben veri a wow-ot, fél év alatt meguntam, most old republic, 2 hónap alatt meguntam. ma még nincsenek igazán jó mmo-k, majd 10 év múlva talán lesznek olyanok, amiket egy élet alatt sem fogunk megunni.
SC2 sztem jó lett
D3 nekem sem tetszik igazán, nem lesz tökéletes játék, csak simán baszott jóami tökéletes az az első rész, a 2 már elmaradt, ez a 3 a közelében sincs, de még így is jó lesz.
-
Djuree
félisten
lol, minek reportolod őket? lehet hogy lefagyott a gépük vagy sürgős dolguk akadt, belépett a bnő egy szál punettában és is hagynám ott a tankot egyből
nekem is volt már nemegyszer, már nem engedett visszalépni. vagy ez olyan mintha reportolnál vkit hogy rosszul játszik. és? érzed a dolgot? nem érsz el semmit ha reportolod őket, csak magadnak csinálsz munkát
-
Djuree
félisten
mi ez a győzelmi arány? mi az m és mi a k? nem sikerült rájönnöm, idióta rövidítések
-
-
Djuree
félisten
S-51-el tegnap alkottam végre, 4 kill, ebből 1 t10, 2 t9, 1 t8
6-ból 4 találat, one shot one kill
athomi: az összes KV jó erre, kivéve a KV-1S, KV-13. én a KV-kal sok millát összefarmoltam, mielőtt megvettem a KV-5-öt.
-
Djuree
félisten
ehh tegnap mi volt? KV-5-el top voltam, nem is annyira számít melyik pálya, de megint sok volt a barom. kilőttem vagy 4 tankot, lement a hp-m 150-re, bújok és figyelek, erre írja a full hp-s IS hogy KV-5 go
írom neki hogy te barom nekem 1 lövés és kampó, mennyé te a full hp-dal, akkor még talán nyerhetünk is. volt vele szembe 2db t7-es TD. írta is. mondom tudom, de ha én megyek végem, ha te mész nyerhetünk, te spottolod őket én meg kilövöm őket. meg volt még egy hellcat is nálunk, az is bújt, meg nem mozdult volna, ja ő is full HP. előre megy az IS, kilövi a 2 TD az IS-ünket, én az egyik TD-t kilövöm, de a másik TD kilő. 1 TD-jük maradt, azt is levettem 100HP-ra, mondom a hellcatnek induljon és szedje ki végre ne ácsorogjon. erre elindul és kiszedi, 1 lövés kellett csak neki, hála hathatós munkámnak, győzelem
de ennyit még nem írtam meccsen, de bevált a taktikom. az IS panaszkodott hogy kilőtték, de ez van, megnyerte nekünk a meccset, ez a dolga. napi 1x ezt eljátszom, mondom a taktikot, ha hallgatnak rám akkor általában győzelem, csak az a baj nem mindig hallgatnak rám.
-
Djuree
félisten
kérdeztétek hogy melyik t6 orosz tank a jobb:
(a képeken mindenből a legjobb van rajtuk, a T150-en és a KV-2-őn a 107milis, a KV-1S-en a 122-es)
T150 és KV-2 közül a jobb a T150, ha a 107-es ágyút nézzük, a T150-nek jobb a páncélja. KV-2-őt csak annak érdemes aki trollcanonnal akar menni.
KV-1S a 122mm miatt érdekes meg a nagyobb sebesség miatt én ezt favorizálom. -
Djuree
félisten
válasz
Sixkiller6 #48030 üzenetére
én a KV-1S-t választottam
-
Djuree
félisten
IS-8-al kilőttem egy IS-4-et meg egy IS-7-et, nem rossz
-
Djuree
félisten
jó az összes mod 7.3-hoz ami 7.2-höz, nálam mennek rendesen.
-
Djuree
félisten
válasz
Gyuri27 #47632 üzenetére
"zalman90: PH kedvence
semmit nem jelent. Ettől komolyabb pacákok is pihentek már. "nem hát, pl. én már annyit pihentem hogy az egy nyugdíjasnak is böcsületére válna. kérni akartam új avatart, azt mondták hanyagoljuk a témát a 3. évezredre
sikerül mindig rossz fát tennem a tűzre, rossz kis fiúcka vagyokapropóni! pöcs mikor jön, van már dátum?
-
Djuree
félisten
válasz
Multikiller #47675 üzenetére
az nem baj ha sok a type, elég harmatos tank, bármivel kilövöm mostmár
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #47465 üzenetére
wot honlap, gift shop.
-
Djuree
félisten
válasz
marked one94 #47421 üzenetére
jöhettek helyettem gürcölni
-
Djuree
félisten
válasz
fsb1000 #47387 üzenetére
tegnap én is adtam egy bdr-nek 1 löketet, beszorított és nem tudtam semerre menni, de a marha meg nyomta előre, csak úgy füstölt a tank. nem akart kiengedni, erre csatt, utána ki is lőtték
néha megesik hogy megküldök vmi idiótát 1 lökettel, ha engem veszélyeztet, de ki soha nem lövök senkit. az a legjobb mikor megkérdi miért kapta?
ha nem tudja már rég rossz....
-
Djuree
félisten
na asszem így 2000+ csata után eljött az idő hogy egyedül uncsi a játék. meglepően sokáig bírta, évek óta nem volt ilyen játék. mától csak szakaszban játszok...
-
Djuree
félisten
válasz
homeless09 #47202 üzenetére
kábé annyira hasznos is
-
Djuree
félisten
válasz
freelancer #46920 üzenetére
honnan tudsz type-ot venni?
-
Djuree
félisten
na vettem egy T127-et én is, a tank már megvolt, kaptam 1250 goldot. 0,71ft/gold. ha az 5500-as goldot veszem akkor 1,09ft/gold, ez így most nagyon megéri. hónap végéig van akcsijó, addig még betárazok majd belőle.
-
Djuree
félisten
ma jön a 7.3 ugye?
-
Djuree
félisten
megint rá kellett jönnöm hogy ez a kis amx 13 90 a játék egyik legjobb tankja
is-4-et m103-at vígan kilövöm vele (persze full életről nem, ahhoz kell még egy reload). gyors, kicsi, jó a fegyvere is.
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest