Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #49860 üzenetére
én nyomom mindkettőt, így a legjobb. habár tankban nem ültem 2 napja, diablo nem engedi, a kötsög a prem előfizu meg ketyeg lefele, de leszarom mondjuk
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz fsb1000 #49817 üzenetére
nekem 49% a győzelmem meg a vereségem is, a többi 2% a döntetlen. innen nehéz lesz elmozdulni, egyre több lesz a győzelmem, de csak ilyen tized %-okat változik felfelé az arány lassanként.
effem 1480 körül van, ezt akarom 1500 fölé vinni, az már úgy jó lenne.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Zeratul #49674 üzenetére
jönnék én is, easy 8 shermannel majd hívjatok ha beférek és kell egy pro
TS3 szerver van.
ó fákk, kosármeccsem lesz, mégsem jó a mai nap
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #49547 üzenetére
ezt én is megszívtam először, ki kellett lépnem aztán vissza azt hittem valami bug
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
de legalább megvette az összes prem tankot. ez sem fog játszani többet, de legalább 30k-t elvert rá. mi nem akarunk egy ilyen játékot csinálni? az ilyen barmokból hamar meggazdagodnánk.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz whatnot #49485 üzenetére
/OFF
rendben, olvasom most hogy sokmindenki így járt, lehet nekem szerencsém volt, mert nem léptem ki közben, vissza már lehet nem engedett volna egykönnyen.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz belaazallat #49482 üzenetére
éreztem. viszont a nyeremények nem rosszak, de kb. ki is fizetjük
-
Djuree
félisten
válasz belaazallat #49470 üzenetére
hát ha gép+kaja+pia benne van, és még értékesebb nyeremény is akkor tényleg nem sok. de ezt a szöveg nem írja. kétlem hogy így lenne, de ne legyen igazam.
-
Djuree
félisten
nem rossz kezdeményezés sajna messze vagyok
"A versenyre 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, a nevezési díj 4.000.- forint személyenként" azért ez durva, nagyon. személyenként, nem csapatonként. ez nagyon sok, nem tudom ezért mit adnak, de ennyiért nem lesz sok résztvevő az is biztos.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz KaLeun #49419 üzenetére
hát nekem nincs, te biztos jobban látod. azt hittem ennek is 6-os tára van, így tényleg elég kevés. hp-ja tényleg nem valami sok. meg igaz magas is. külön stílus kell hozzá, nem igen van róla pattanó lövés. én azért ha tehetem nem megyek vele szembe, félek tőle
-
Djuree
félisten
válasz D.Orion #49450 üzenetére
bocs, sztem elfér bőven, a sok idióta hsz mellett ami nap mint nap itt születik ugye többen is ezért hagyták itt a topikot hálistennek mostmár szűnik...de többet nem offolok
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz whatnot #49446 üzenetére
az csak server busy. próbálkozni kell, 1-2 perc múlva beenged, de ezt bashiok írta a hivatalos fórumra, olvasás sokat segít ám. persze aki életképtelen az nem játszik, ennyi...
amúgy meg nem téged balfaszoztalak, akkor úgy írtam volna
én is meló után érek csak rá, szabit nem veszek ki ezért, persze akkor vannak a legtöbben, idő kell még teljesen jó lesz minden.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Plasticbomb #49301 üzenetére
azért látom a premeket mind megvette de játszani tudás luxus...
-
Djuree
félisten
ez az amx 50B valami überbrutál. a legjobb tank a játékban, eddig is sejtettem, most már biztos. mit művelt tegnap te jó ég, aki tud vele játszani. kiszedett 2 fele HP-s IS4-et aztán elbújt, addig a többiek fedezték. kijött, 2 E100-at is letarolt. 15mp alatt 2400dmg-et kioszt kb. valami eszméletlen brutál. és még gyorsan is reloadol....és gyors mint egy med.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz CptMisi #49181 üzenetére
én 13 90-el általában 2 artyval végzek minden körben. egyszerű. kivárni kicsit, nézni a térképet, számolni az ellenséges tankokat amik kirajzottak a hq-ról. ha nagyjából mindet meg tudtad számolni akkor a hq jó eséllyel üres, akkor nyélgáz a legüresebb területen át. általában le sem szarnak az ellenséges tankok, lövik a többi tankunkat, nem vesznek észre. innen az artyknak kalács.
-
Djuree
félisten
na meglett 13 90-el az első bilotte medal
-
Djuree
félisten
válasz freelancer #48557 üzenetére
megnézném egy KV-5 és egy kertesház csatáját
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #48551 üzenetére
nekem a játék bekerült a 10 legjobb játék közé amivel ~15 év alatt játszottam (volt pár, még wolf1/doom1-el, warcraft1/c&c1-el kezdtem), ez pedig nagy szó. szívesen fektetek pénzt bele és meg nem engedném hogy más hozzányúljon az accomhoz
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ehhh xp húzás pénzért
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #48520 üzenetére
persze, mehet a platoon írj rám ha látod hogy fent vagyok. most kisebb tankokkal is megyek, t6-os sermenre meg t7-es kv-13-ra kellene xp-t farmolnom
Paul119: az a baj még az is gyenge egy asztalihoz képest, ugyanazért az árért, meg kell a nagy monitor is nekem. nemegyszer gondolkoztam hogy lecserélem az asztalit laptopra, de inkább nem. még nem. ha lesz tartós barátnő, akkor lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #48518 üzenetére
én is megyek szülőkhoz hétvégére, lehet felkapom a gépem és hazaviszem, úgyis egyedül leszek, akkor meg tudok wot-ozni legalább
-
-
Djuree
félisten
na megvettem az E8-as serment. milyen ez a tank? a kis serman használhatatlan volt, mindig nagy tierekbe dobott vele. ez remélem jó lesz, sluggert kéne kifejlesztenem belőle.
-
Djuree
félisten
válasz Murder3 #48425 üzenetére
"legyen egy játéknak/termékenk szíve lelke"
játszál 2000 előtti játékokkal, ma már nincs egy darab ilyen játék sem.
"ne csak ez az undorító pénzéhes kapitalista eszme"
hát ma már ez megy, a pénz a lényeg, semmi más, el kell fogadni, nem lehet ellene mit tenni, nemsokára 3.vh, majd utána kicsit megborul a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Zeratul #48415 üzenetére
eve jó, de azt is meguntam, aion mindenben veri a wow-ot, fél év alatt meguntam, most old republic, 2 hónap alatt meguntam. ma még nincsenek igazán jó mmo-k, majd 10 év múlva talán lesznek olyanok, amiket egy élet alatt sem fogunk megunni.
SC2 sztem jó lett
D3 nekem sem tetszik igazán, nem lesz tökéletes játék, csak simán baszott jó ami tökéletes az az első rész, a 2 már elmaradt, ez a 3 a közelében sincs, de még így is jó lesz.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
lol, minek reportolod őket? lehet hogy lefagyott a gépük vagy sürgős dolguk akadt, belépett a bnő egy szál punettában és is hagynám ott a tankot egyből nekem is volt már nemegyszer, már nem engedett visszalépni. vagy ez olyan mintha reportolnál vkit hogy rosszul játszik. és? érzed a dolgot? nem érsz el semmit ha reportolod őket, csak magadnak csinálsz munkát
-
Djuree
félisten
válasz kisküzdő #48280 üzenetére
tegnap is-4-el egy object704, egy t95 meg egy jgtiger nézett velem szembe. mondom jó, akkor itt vége is. erre majdnem kilőttem őket, ritka noob-ok voltak, aztán persze 3-an csak kilőttek
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
mi ez a győzelmi arány? mi az m és mi a k? nem sikerült rájönnöm, idióta rövidítések
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz Atlantis #48160 üzenetére
ennyi? feladod? nehogymá ilyen puhány legyél énis szívtam, meg szívok is, de benne van, el kell viselni. KV-13-al 10 körből sikerült duplázni feladni semmit sem szabad, type-okat ki kell lőni, gyúrjál rá t8-t9 medre, azok vígan megeszik a typeokat.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
S-51-el tegnap alkottam végre, 4 kill, ebből 1 t10, 2 t9, 1 t8 6-ból 4 találat, one shot one kill
athomi: az összes KV jó erre, kivéve a KV-1S, KV-13. én a KV-kal sok millát összefarmoltam, mielőtt megvettem a KV-5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ehh tegnap mi volt? KV-5-el top voltam, nem is annyira számít melyik pálya, de megint sok volt a barom. kilőttem vagy 4 tankot, lement a hp-m 150-re, bújok és figyelek, erre írja a full hp-s IS hogy KV-5 go írom neki hogy te barom nekem 1 lövés és kampó, mennyé te a full hp-dal, akkor még talán nyerhetünk is. volt vele szembe 2db t7-es TD. írta is. mondom tudom, de ha én megyek végem, ha te mész nyerhetünk, te spottolod őket én meg kilövöm őket. meg volt még egy hellcat is nálunk, az is bújt, meg nem mozdult volna, ja ő is full HP. előre megy az IS, kilövi a 2 TD az IS-ünket, én az egyik TD-t kilövöm, de a másik TD kilő. 1 TD-jük maradt, azt is levettem 100HP-ra, mondom a hellcatnek induljon és szedje ki végre ne ácsorogjon. erre elindul és kiszedi, 1 lövés kellett csak neki, hála hathatós munkámnak, győzelem de ennyit még nem írtam meccsen, de bevált a taktikom. az IS panaszkodott hogy kilőtték, de ez van, megnyerte nekünk a meccset, ez a dolga. napi 1x ezt eljátszom, mondom a taktikot, ha hallgatnak rám akkor általában győzelem, csak az a baj nem mindig hallgatnak rám.
-
Djuree
félisten
kérdeztétek hogy melyik t6 orosz tank a jobb:
(a képeken mindenből a legjobb van rajtuk, a T150-en és a KV-2-őn a 107milis, a KV-1S-en a 122-es)
T150 és KV-2 közül a jobb a T150, ha a 107-es ágyút nézzük, a T150-nek jobb a páncélja. KV-2-őt csak annak érdemes aki trollcanonnal akar menni.
KV-1S a 122mm miatt érdekes meg a nagyobb sebesség miatt én ezt favorizálom.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Sixkiller6 #48030 üzenetére
én a KV-1S-t választottam
-
Djuree
félisten
válasz D.Orion #48017 üzenetére
IS-8 nekem nagyon bejön Jól néz ki, jobban mint az IS-4, nekem ha tetszik a tank kinézetre, jobban is játszok vele. Tegnap IS-7-et meg IS-4-et lőttem ki egy körben, és nem low hp-ről. Elég gyors is, egy tápos med kb.
-
Djuree
félisten
IS-8-al kilőttem egy IS-4-et meg egy IS-7-et, nem rossz
-
Djuree
félisten
jó az összes mod 7.3-hoz ami 7.2-höz, nálam mennek rendesen.
-
-
Djuree
félisten
válasz Plokijuma #47705 üzenetére
az valami mozgó erőd, rühellem. ha meglátom fordulok vissza qrtagyorsan szemből nem lehet átlőni sehol sem, ő meg 800-akat leoszt
nekem is ez a tank a célom egyszer....de még a jenkiknél csak a kis sermennél járok...[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Gyuri27 #47632 üzenetére
"zalman90: PH kedvence
semmit nem jelent. Ettől komolyabb pacákok is pihentek már. "nem hát, pl. én már annyit pihentem hogy az egy nyugdíjasnak is böcsületére válna. kérni akartam új avatart, azt mondták hanyagoljuk a témát a 3. évezredre
sikerül mindig rossz fát tennem a tűzre, rossz kis fiúcka vagyokapropóni! pöcs mikor jön, van már dátum?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Multikiller #47675 üzenetére
az nem baj ha sok a type, elég harmatos tank, bármivel kilövöm mostmár
-
Djuree
félisten
válasz Paul119 #47492 üzenetére
nem olyan papírok azok, tornya egyiknek sem lőhető pl., meg a test szemből is elég kemény. persze aki tudja a weakspotokat annak nem nehéz, de annak semmi nem az, és a playerek 70%-a nem tudja...
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #47465 üzenetére
wot honlap, gift shop.
-
Djuree
félisten
még így is valszeg üzlet nekik, mert aki eddig deka aranyat sem vett, most az is vesz, a többiek meg betáraznak. lehet direkt volt ez így megjátszva, a WG sem tök hülye
-
Djuree
félisten
válasz marked one94 #47421 üzenetére
jöhettek helyettem gürcölni
-
Djuree
félisten
válasz fsb1000 #47387 üzenetére
tegnap én is adtam egy bdr-nek 1 löketet, beszorított és nem tudtam semerre menni, de a marha meg nyomta előre, csak úgy füstölt a tank. nem akart kiengedni, erre csatt, utána ki is lőtték néha megesik hogy megküldök vmi idiótát 1 lökettel, ha engem veszélyeztet, de ki soha nem lövök senkit. az a legjobb mikor megkérdi miért kapta? ha nem tudja már rég rossz....
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
na asszem így 2000+ csata után eljött az idő hogy egyedül uncsi a játék. meglepően sokáig bírta, évek óta nem volt ilyen játék. mától csak szakaszban játszok...
-
Djuree
félisten
válasz homeless09 #47202 üzenetére
kábé annyira hasznos is
-
Djuree
félisten
van olyan koreai akinek starcraft1-ben több 100k csatája van. hidd el ők képesek napi 14-16 órát egy játékkal játszani. a wow farmerekről ne is beszéljünk. van aki főállásban wow-ozik napi több 100 dollárt keresve vele
-
Djuree
félisten
válasz freelancer #46920 üzenetére
honnan tudsz type-ot venni?
-
Djuree
félisten
na vettem egy T127-et én is, a tank már megvolt, kaptam 1250 goldot. 0,71ft/gold. ha az 5500-as goldot veszem akkor 1,09ft/gold, ez így most nagyon megéri. hónap végéig van akcsijó, addig még betárazok majd belőle.
-
Djuree
félisten
ma jön a 7.3 ugye?
-
Djuree
félisten
megint rá kellett jönnöm hogy ez a kis amx 13 90 a játék egyik legjobb tankja is-4-et m103-at vígan kilövöm vele (persze full életről nem, ahhoz kell még egy reload). gyors, kicsi, jó a fegyvere is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
válasz bullseye #46526 üzenetére
jaja, egy tigris kilövéséhez 4-5 t-34 kellett ezek a tankok magukat nyírták ki. a KT-nek a motorja nem bírta, mert kilőni nem tudták, meg az üzemanyag fogyott el. a szovjetuniónak meg tankja meg üzemanyaga is volt bőven.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest