- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Aktív témák
-
virkir
veterán
-
zalman90
őstag
válasz forras2 #47526 üzenetére
nemjók semmire e inkább többet nem irok mert nem akarom elvenni tőlük a kedved
1 pozitivum : ha top tier vagy vele a páncélod nemsok minden lövi át
(#47527) Runo: akkor is szereted? mikor 1000m ről lő rád , kapod felülről az áldást tőle , és folyton le trackel +sebez 500-1000 ret és nem tudsz vele mit csinálni
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
jahrn
senior tag
válasz forras2 #47083 üzenetére
A Lowe szembol nem megy a UFH es az LFH talalkozasanal levo meroleges pancel darabnal?
(#47084) Plasticbomb szep, grat. Nekem 1561xp kellett hozza (duplazva az 3122) meg akkor amikor prem lett. Ennel tobbet nemigen fogok vele mar csinalni, max ha veszek premiumot (bar azt lehet h nem szamolja bele )
[ Szerkesztve ]
-
Plokijuma
aktív tag
válasz forras2 #47029 üzenetére
Tessék: VK3601 9kill
A csapat fele nem bírt el egy nyamvadt KV-1S-sel, hullottak egyesével a mienk azon az oldalon.
A replayből lehet nem sok mindent tudsz ellesni, ami a VK3601 hatékony irányításához kell. Ez elvieleg egy medium tank, de itt most a bázist se tudtam elhagyni, mivel mindig jöttek az ellenfelek.A 9kill inkább a buta ellenfélnek köszönhető.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz forras2 #45462 üzenetére
88-as, és ne hidd, hogy pontatlan, mert nem az. Aláírásomban találsz yt linket, és egy tank company replayt amikor ezzel a jószággal megyek. Döntsd el, miután megnézted, hogy valóban olyan rossz és pontatlan-e, mint ahogy hiszed.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
őstag
-
Zeratul
addikt
válasz forras2 #44072 üzenetére
Ha Tier kiosztásod olyan hogy a tápláléklánc legalján vagy, keress egy lassú lomha heavyt vagy TDt és támogasd kellő távolból, az fedezékében bujkálva, de nem blokkolva a kellő időbe az ellenre oldalt vagy hátulról rárontva lőni, ha nem veled foglalkozik akkor kockázat nélkül gyűjtheted az XP-t és kreditet, ha meg rád fordul akkor instant nyúlcipő, közben a támogatott heavy tudja lőni. Másik lehetőség a tipikus med poziciók mint pl. domb Prohorovkán vagy Mines-on elfoglalása, és innen csipegetni a lomha heavyket.
-
madstunt
addikt
válasz forras2 #43913 üzenetére
tdvel ne rambozz! arra a heavyk ernek valamit( jo persze kivetelt jelent mikor valami derpgunos tdvel vagy top tank) vagy tavolrol snipe-olj vagy menj a heavy mogott, esetleg med tamogatassal. de egyedul legtobbszor halott egy nemet td. lelancoljak es onnantol vedtelen. meg kell tanulni melyik palyan mit erdemes. nyilvan siegfrieden pl nem lehet tavolrol snipeolni igazan, az egy elegge csiki-csuki cqb map, ott akkor menni kell a tobbieket tamogatva
ja es ha lehet rakj fel alcahalot meg binoculart[ Szerkesztve ]
-
válasz forras2 #43135 üzenetére
Ha nincs arty, sokkal többet számít a játékosok képessége, tehetsége. Ahhoz nem kell tehetség, hogy 15 percen keresztül bujkáljunk egy ház vagy szikla mögött, hogy nehogy eltaláljon azt arty.
(#43139) Tüzi: a háborúban esélye sem volt eltalálni egy tankot az artynak, mert annyira pontatlanok voltak. A játékban levő artyk kb. god mode-ban vannak a 2. vh-s artykhoz képest. Egyedül nagy tömegben volt hatása az artyknak (felvonultattak vagy 100-at, melyek belőttek egy területet, de ennyi volt, ahhoz szerencse kellett, hogy el is találjanak valamit).
(#43146) Runo: mozgás közben nem lehet célozni
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz forras2 #42930 üzenetére
Ne azt nézd egy ágyúnál, hogy milyen gyorsan nő. Vesd össze a sebzéssel, a lassabban lövő ágyúk általában nagyobbat is sebeznek. És ennél még jóval fontosabb a pen.
(#42938) D.Orion: én 192 csatát nyomtam a Pantherral, és elvoltam WAR nélkül. Igen, kaptam párszor ammo rack-et, meg párszor pukkantam is miatta, de nem olyan gyakran, hogy zavaró legyen. Mindenesetre a játékstílustól is erősen függ szerintem. Ha valaki a frontvonalba megy vele, akkor fontosabb a WAR. Ha sniperkedik, akkor feleslegesnek találom.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
D.Orion
veterán
válasz forras2 #42924 üzenetére
Tegnap megvettem az IS3-mat. Az egy T8as tank és az első 28 csatámban csak a lista közepén vagy legalján kullogtam. Azóta toltam még vele ugyanennyi csatát és összesen hétszer fordult elő, hogy ne a top tank lettem volna.
Tanulság? Minimum 100 csatát le kell nyomni egy tankkal ahhoz, hogy véleményt mondhass róla. IS3-mat tegnap délután utáltam, estére már elvoltam vele. Ma pedig elgondolkoztam azon, hogy lehet megtartom a garázsban. És én tejesen egyedül nyomom, nem platoon-ban.
r1E3S3E7T: Ha neked a Panther-el nem volt még ammo rack sérülésed, akkor nincs is ilyen tankod. Bocs, de ez az igazság. Játszottál vele 73 csatát és azt mondod, hogy nem kell rá WAR? Én is csak 124et játszottam vele, de bizony én azt mondom, hogy a WAR alapfelszereltség erre a tankra.
Snooker: T-25 német prémtank.
Multikiller:"A mentor és az elit alakulat mennyire gyorsítja a fejlődésüket?" Csak a mentor gyrsítja a képzést, és az is csak akkor, ha eléri a 100%-ot. A BIA a tank képességeit javítja a legénység által. Rövidebb töltési és célzási idő. Jobb gyorsulás, fordulás, stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
válasz forras2 #42877 üzenetére
Tegnap én is írtam egy KV-nak mikor leszedtem róla egy tankot,h akkor go ellenség bázis és segítsen.
Erre írja "segíts magadon"
Jah végig a bázison csücsűlt és a csata végén battyogott az ellenség felébe mikor már nem volt senkiAzt nem értem sok nagy tankos is szarik az egészbe.De akkor hogyan jutottak el addig??Azért nem 10-20 csata után lehetnek...
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
homeless09
őstag
válasz forras2 #42479 üzenetére
Szia! Hát a laptop szétszedésében meg is akadtam, a VGA bemenetnél egyszerűen nem tudom leszedni a billentyűzetet róla, pedig minden szükséges csavart eltávolítottam. Játszani csakis töltőről játszok, de a BIOS-os dolgot megnézem, köszi!
Nos a BIOS elég fapados (gyári), semmi ilyen beállítási lehetőséget nem találtam
Napfénysüti: A windows-on bellül teljesítménycentrikusra van állítva a gép tápról, minden maxon pörög.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Paul119
addikt
-
D.Orion
veterán
válasz forras2 #39931 üzenetére
Figy nálam sem HD 5770-en, sem 6850, sem 7770-en nem jött elő a probléma. Pü-ben írd le a konfigod és a szoftver környezetet pontosan. Egyébként ez DX szoftver hiba, anno réges régen az NFS2 + Radeon 9550-nek esetében is detto ilyen probléma volt, az is dx hiba volt.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz forras2 #39931 üzenetére
vegyél nvidiát
vbbb: volt 6970esem is de i7 2600 mellett olyan lagparádét csinált hogy legszívesebben ki bastam volna a kukába(#39933):gt550m el simán van full hdben 30-50 fpsem , ha szerzel egy gtx260at szerintem sokat dobna rajta
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
KaLeun
senior tag
válasz forras2 #39925 üzenetére
Nyugi a játékkal van a bibi: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/100822-another-72-graphic-problem/
Cila
-
_seth_
veterán
válasz forras2 #39770 üzenetére
Nekem lejöt, 10 megabit 1mb/sec-el szedte is Fel is tettem gyorsan
No, már fut is, megkaptam az új tankomat is: M103
Fel is szereltem, a T34-esről megkapta az álcahálót, skilleket még nem osztottam ki majd ha átnéztem az újakat akkor visszatérek erre. Már megy is az első csata
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Patrick76496
őstag
válasz forras2 #39578 üzenetére
Köszönöm a választ, szerintem nem azzal van a gond, a GTA 4 fut ugyanígy, csak ott fix 30 körül van az FPS. Esetleg tudsz / tudna valaki mondani egy magyar klánt, ahova már Tier 3-mas, Tier 4-es tankokkal felvesznek? Előre is köszönöm!
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
csaabz
őstag
válasz forras2 #39683 üzenetére
A kláncsatákban tier 10es tankokra van szükség, mert az ellen is azzal jön. Szóval nem sokat érnél ott egy tier 7-8al.
Ha belépsz egy klánba, részt vehetsz a kláncsatákban, azaz területfoglalás napi szinten, leginkább késő este. Az elfoglalt területekért aranyat kap a csapat, amit maguk között szétosztanak.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
sanya67
tag
válasz forras2 #39683 üzenetére
Mondjuk elég nehéz nem bunkón válaszolni ha már így teszed fel a kérdést de lássuk csak:
Jónéhány klánnál láttam, hogy kisebb tier-el is felvesznek.
A fagyasztásos rendszer óta az eredményesebb, magát komolyan vevő klánoknak már lételeme a max tierszámra való törekvés.A második kérdés gondolom költői...
-
MCGaiwer
addikt
válasz forras2 #39492 üzenetére
na, akkor azt hiszem megbeszéltük. neked jogod van foglalni, nekem meg kilőni ha úgy tetszik. szerintem mindenkinek az lenne a legjobb ha kiállnál és segítenél leölni a maradékot, de ha kell a "fájás", hát rajtam ne múljon.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
válasz forras2 #39489 üzenetére
nem unod még ezt a szar dumát? ellőtted már 2x, meg más is. engem holtra hidegen hagy.
de azt is elmondtam, hogy ha te ehhez való jogod szajkózod, akkor én is élhetek ezen jogommal, miszerint úgy játszok ahogy nekem kellemes. és he nekem úgy kellemes hogy te nem foglalsz, akkor úgy jártál. miért kéne a te jogodnak erősebbnek lennie az én jogommal szemben?Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
válasz forras2 #39472 üzenetére
én is úgy játszok ahogy én akarok. és én úgy akarok hogy kilőlek ha nem állsz ki. ennyi
nem tkzok annyit hogy kék legyek. ha mégis összejön lesebzem mindet aki lő 100hpra, de nem ölöm meg. legyen vele boldog és remélem el is bukjuk miatta a csatát, ki is röhögöm.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Murder3
addikt
válasz forras2 #39465 üzenetére
pl azért mert...
1 hatalmas túlerőbe vagyunk..
2 egymagam simán megölöm az összeset..kétszer írtam h no cap..látták h van 6 killem majdnem fullos vagyok azért beírtam megint no cap...
ha nem akarja kilövetni magát fogja és kiáll a körből és kész...nincs aki kilőtte volna..amiket végén a bdr kilőtt a mezőn védtelenül hagyott artyk voltak..
én azért nem tudtam megölni mert mire odaértem kb 1 lövésre volt időm...meg amúgy rengetegszer mikor nálunk van 8 tank ott emg 4 és nem oylan arányba h itt 8 alig élő akármi ott meg 4 fullso top heavy..nem olyan aráynba h simán kiszednénk őket..de beálnak foglalni...
többen is modnják ne foglaljunk..menjünk öljük és egy t8-as csatánál ez tonanszámra több pénz meg xp..akkor van értelme a foglalásnak ha már vesztésre állunk pl és pont úgy sikerül megnyerni vagy erősebb tankok maradtak ott vagy a mi csapatunkba kicsi az élete a tankoknak ott meg szinte mindnek full vagy soknak sokkal több na ilyenkor kell foglalni vagy nincs más esély..., de mikor túlerőbe vagyunk és olyan tankok vannak ott amiket lazán sebez mindenki na olyankor nem foglalni kell balfax módjára hanem rájuk menni és megölni őket.
-
tank1
tag
válasz forras2 #39314 üzenetére
Egyet se búsulj. Jártam már én is így stuggal. A rajt után top tankként nekilendültem, hogy most aztán megmutatom ezeknek a nokedliknek hogyan kell játszani. Aztán az első percben kilőttek.
Szóval csak óvatosan.Emre, helyedben később venném meg. Freexp-t csak modulokra költök, mert stock állapotban többnyire játszhatatlanok a járgányok. Ezalól szerintem a a JT sem kivétel.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz forras2 #39134 üzenetére
Ez igaz is, de én épp tegnap beszélgettem ismét egy török gyerekkel.
Nagy nehezen sikerült elmagyaráznom, hogy miért nem lépek be hozzájuk, és igen tudom hogy ez egy török keresztnév..... (de hát kellett nekem ilyen nick-et választani)"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Cooper911
senior tag
válasz forras2 #39043 üzenetére
Nem 75ös penje van hamen 75 az átlag penetration érték. Tehát lehet akár 100 de 50 is. Ha éppen 50et dobott a gép és valami hülye szögben esett be a lövedék akkor lepattant. Ennyi.
Grillével én is pattantam T28ról, ez csak mostanában fordult elő, szal tuti barkácsoltak valamit. Szerintem az "utolsó esély" efektus sokkal idegesitőbb mint a lepattanók.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
-
Cooper911
senior tag
válasz forras2 #38936 üzenetére
Ha a ctrl+enter nem megy pedig kéne (jobb ctrl+entert nyomsz az üzenet begépelése után)
akkor nyomj ctrl-t és klikkelj a send to all (vagy to all?) gombra a chat mező felett (alatt? bocs nincs itt game amin megnézhetném.)[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
fsb1000
nagyúr
válasz forras2 #38771 üzenetére
Korábban volt egy olyan közmegegyezés-szerüség hogy a következőket érdemes elérni, vagy hosszabb távon megcélozni:
Találati arány: 66%
Kill/csata: 1.0
Sebzés/kapott sérülés: 1.0
Győzelmi arány: 50%------
Az eff számítás képlete [link]
Eff = AvgKill *(350-Lvl*20) + AvgDemage*(1,5/Lvl + 0,2) + AvgSpot*200 + AvgDef*150 + AvgCap*150
-
CptMisi
őstag
-
Balesz1899
aktív tag
válasz forras2 #38420 üzenetére
Cirka 40 kör alatt kifarmoltam vele a KV-t, ezzel a legjobb a győzelmi arányom az összes tankom közül, pedig még messze nem 100-as a legénység.
Valóban papír, de nem arra való, hogy előremenj szétlövetni magad. Mondtam, inkább TD-ként, a második vonalból kell osztani az áldást.Nem akarsz költeni a legnagyobb lövegre? Pedig pont attól lesz jó tank. Ha felülre oszt be az MM, a kicsiket max két lövésből kiszeded, ellenük lepattanó nem igazán van. És gyorsan is tölt.
A múltkor az egyik B1 gazdája WTF-elt a cseten, miután 2 lövéssel kiszedtem. Pedig az egy T4 heavy. Arról nem is beszélve, hogy a 85-össel már bőven tudod sebezni a magasabb tierű ellenfeleket is, mert elég kellemes pennel rendelkezik.Ne hidd, hogy a KV egy leányálom lesz, amig nincs meg a 107-es. Ugyanúgy bedobál a legnagyobbak közé és max barackmagokat köpködhetsz rájuk.
A 152-es már valamit javít a dolgon (azzal lőttem ki egy lövésből Is-3-at 45%-ról, ő is értetlenkedett utána a cseten), de az meg lassú, mint a tetü. -
vbbb
addikt
válasz forras2 #38454 üzenetére
Hát elég hülyén van megfogalmazva, de arról van szó miképpen fog változni a javítási költség %-os formában +- irányban. Én ezt szűrtem le belőle.
De majd valami jobb angolos biztosan le fogja neked fordítani ha megkéred őket, nem akarok hülyeséget mondani.Csak, hogy csurogjon a nyálatok:
Ide fogok elmenni húsvétkor ha minden jól megy: http://www.tankmuseum.org/
-
Dexter1024
csendes tag
válasz forras2 #38398 üzenetére
"Are battles fought by one-nation teams?
Before each battle, the game will randomly divide players into two teams according to the level and the development stage of their vehicles trying to make both teams equal in overall power. This means that a team may include tanks from different nations. The only case of “nation-on-nation” battles are special history-related events (e.g. the battle of Prokhorovka)."PH! neutral
Aktív témák
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest