Hirdetés
Aktív témák
-
whatnot
őstag
válasz Cooper911 #40618 üzenetére
A lényeg az, hogy azért, mert kilőttetek minden tankot, extra xp nem jár. Azért igen, hogy még többet sebeztetek.
Gyuri27: a spot rendszer szerintem elég bugos, de ezt sem ismerik be, sőt más játékosok még melléjük is állnak. Mutatok egy videót, amit tegnap láttam:
http://youtu.be/5uy6gw37dQM[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
válasz Cooper911 #40349 üzenetére
Foglalásért plusz xp csak akkor jár, ha végigmegy a foglalás. Ha 99%-nál áll le a meccs, akkor sem kapsz pluszt érte.
A csapat (tudtommal) nem kap plusz xp-t azért, mert megöltetek mindenkit. Erre még egy üzenet is felhívja a figyelmet a térképbetöltésnél (random tippek). Csak te kapsz plusz xp-t és pénzt a több sebzésért. Aki viszont foglalt volna, így kevesebbet kapott.
-
Atlantis
veterán
válasz Cooper911 #38938 üzenetére
Ez rendben is van, de olyan rejtett billentyűparancsokat nem ír le a beállításokban, mint pl.: M betűre eltűnik a minimap. Ilyeneket honnan lehet megtudni?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
jozefgucci1
addikt
válasz Cooper911 #38957 üzenetére
Szerintem nem éri meg váltani T50-ről.Nem lesz fürgébb a járgány talán a tűzerő lesz nagyobb , értem ez alatt egy GWtiger kilövése két lövés míg ez sima T50-el akár 5 is volt .Azonban ezzel már Tier10-be rak be a legtöbbször tehát elég szívás és a csata elején mindenki rád fog utazni . Meg kel vele tanúlni jól manőverezni vagy ha van kivel akkor falkában menni . Nálunk a klánban van pár embernek és mikor hárman megyünk akkor szoktunk szépeket aprítani . Arról már nem is beszélek mikor húszból egyszer berak top tanknak na ott lehet darálni de nagyon .A javítás szinte elvisz mindent de ez nem farm tank hisz a fejlesztése maga 54K xp azthiszem.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
joker1220
őstag
válasz Cooper911 #38327 üzenetére
Az account adás vétel illegális, benne is van a játék szerződési feltételei közt.
Ettől függetlenül én még a vaterán is láttam nemrégiben eladó wot accot,
50-60 ezer forintért is, elég szánalmas mondjuk ennyiért de az már az én
magánvéleményemEgyébként pedig átverés is lehet lazán mert ugye az eredetileg regisztrált
email címre bármikor lehet kérni jelszó újítást, az eredeti mail címet és a
nevet sem lehet sehogy sem megváltoztatni.Tehát ha mondjuk veszek egy acc ot, megkapom a felhasználó nevet meg a jelszót,
viszont ha az eredeti tulaj egyszer csak meggondolja magát, akkor egyszerűen
kér egy új jelszót a mail címére és visszalopja az acc ot..[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
fsb1000
nagyúr
válasz Cooper911 #32372 üzenetére
Ez az állapot nem a tanktól függ, bár előfordult már, hogy sutyiban valamin változtattak.
Az én "babonám" az, hogy a renccer próbál kiegyenlíteni. Úgy sorsol az MM-be vagy úgy alakítja a random faktorod, hogy az átlag felé húz vissza. Egy nyerő széria után számíthatsz rossz napokra, olyanokkal amit leírtam. Mindegy milyen tankkal mész, de a kicsiken látszik igazána különbség.
Erről akkor "bizonyosodtam" meg amikor sokat századoztam. Naponta lenyomtunk 15-20 meccset 66%-os nyerési aránnyal, és ha utána mentem randomba vagy csak duplázni akartam, jött a fekete leves.
Másnap a század megint jól ment, de utána megint halál. -
-
Simulacrum
senior tag
válasz Cooper911 #22560 üzenetére
Cooper911: Én eldöntöttem, hogy nekem kell egy Chaffee, pedig mindenhol azt olvastam gyötrelmes az M5-el ennyi xp-t összeszedni, főleg prémium nélkül. Nos azt kell mondjam nyugodtan vágj bele. Egyre jobban érzem, hogy nekem a light tankok jönnek be a legjobban játékban. Persze nem egy T-50 az M5, de a nagyobb látótávját nagyon jól ki lehet használni az apróságával egyetemben. Ügyesen játszva nagyon jó felderítő, még ügyesebben meg egy lövések az artyk és más egyébb apróságok. És meglepő módon sokszor rak vele top tanknak, akkor pedig még Top Gun is összeszedhető vele. Szépen haladok, már most látom, hogy sajnálni fogom eladni.
Pattogás téma: Tier6-ig a legpattogósabb tank, ami szerintem a játékban van egyértelműen a T1 Heavy, utána a M4A3E2 és csak utána a KV-k, bár ez utóbbiban benne ülve nekem egyáltalán nem pattogósak. A T1 hihetetlen mennyit bír és milyen helyekről tudnak pattogni róla a lövedékek. Minden részéről szinte. A Jambo eleje nagyon durva, szerencsére máshol sebezhető.
-
Chris0321
addikt
válasz Cooper911 #21585 üzenetére
Itt szerezhetsz 10-et is:
Én és más is úgy csinálta, hogy 10 különböző e-mail címről beregelt és utána a megkapott kódokat beírogatta. A tankot amit kapott eladta mielőtt beírta volna az új kódot 170.000-ért és maradt az üres helye és megint kapott egy új tankot szintén hellyel. Ha az utolsó tankot meg is tartod kapsz 9 helyet és 1.530,000-et. Megéri megcsinálni amíg van kód.
-
Zeratul
addikt
válasz Cooper911 #16398 üzenetére
Overtarget markers Ez mutatja a hp-t.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Cooper911 #13979 üzenetére
Az alap cuccokat már eladtam. Tegnap jó sokat költöttem (két új tank... ezek vették el a helyet, plusz két másikat alaposan felfejlesztettem) és lementem 2000 kreditre.
Bementem a depóba és láttam, hogy az ÖSSZES eddig vásárolt lőszer és alkatrész ott van még, ezért eladtam mindent! Összejött kb 500.000 kredit abból, hogy kipucoltam a depót a már feleslegessé vált alkatrészektől.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cooper911 #13174 üzenetére
Csak akkor teperek, amikor már lement az elején az első keresztbe futás, és vagy spotoltam elég tankot, vagy megöltem az ellen light-tankjait. Akkor megyek rá az artikra.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz Cooper911 #13071 üzenetére
Nem vagyok biztos a jövő év első felében lesz csak, mert ha megnézed ezt a leírást, akkor ennek a végén szerepel, hogy "Details on the revision of full tech trees". Ezek a tech tree-k meg tartalmazzák a KV-KV3-IS4 mókát. És ez a 7.0-ás patch leírásához van berakva.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Fel
addikt
válasz Cooper911 #11958 üzenetére
A prémium tankok lényege, az hogy alacsony a fentartási költségük, mindamellett, hogy magasabb a ckredit faktoruk (és a free xp factor is).
A Type 59 javítási költsége kb. 7000 kredit, a lőszernek kb. 250 kredit darabja. A T-54 javítása alsó hangon lehet 16k, de lehet inkább 18k körül van, a legjobb ágyújába pedig 1k kredit 1 db. AP skuló..."Az meg a másik kérdés, hogy mennyi idő alatt lehet vele annyit keresni mintha beváltanád a 7500goldot ezüstre" Szerintem olyan 50 csata alatt hozná a 7500 arany értékét (ha jól emlékszem 1 arany = 400 kredit).
Találtam egy screenshotot. Ezt még a teszt szerón mentem Type 59-el (tizedét kell venni a kapott xp/creditnek):
A kép készültekor még 10000 aranyba került, akkor azt mondtam nem ér annyit. Most, hogy már le van csökkentve az ára 7500-ra, azt mondom meggondolandó alternatívája a KV-5-nek. Bár leginkább az dönthet a kettő között, hogy a vevő mivel szeret jobban játszani, nehéz, vagy közepes tankkal.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Cooper911 #11958 üzenetére
Sok a lőszer és javítási költsége ezeknek a medeknek. Én is csináltam nem egyszer 90k+ bevételt Jagdtigerrel, a profit mégsem haladta meg nagyon az 50k-t a javítás (akár 17k) és/vagy a lőszerköltség miatt(~1250cr/lövés), ehhez képest egy Löwe lőszered kb. 1030-ba kerül, a teljes javítás meg max 8-10k emlékeim szerint, magas kredit és xp szorzóval
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
virkir
veterán
válasz Cooper911 #11286 üzenetére
Pont sikerült kiválasztanod a legszarabb közepes tankokat (a T20-at nem ismerem csak a többit).
Itt semmiképp ne állj meg mert csalódás fog érni, gyenge páncél, nulla mozgékonyság, jó esetben is csak közepes fegyverzet, a KV-13-ra ez hatványozottan igaz annak nincs egy normális ágyúja.
Orosz vonalon minimum a T-44, amerikain meg a Pershing amivel már élvezni is lehet a játékot.
CW-re ha gondolsz akkor meg T-54 oda az a legalkalmasabb a többi 9-es med csak szükségből szokott jelen lenni, scout szerepre meg jönnek a T5-ös light tankok azok közül lehet, hogy bizonyos pályákon lesz néhányra szükség de jellemzően egy CW körben 1 maximum 2 med szokott lenni.diegho
No azért a D10T-t lehet egészen jó ágyúnak mondani.
Most raktam fel az IS-re és nem érzem visszalépésnek a D25T-ről, kevésbé pattog, pontosabb, pont ma volt még a 122-essel egy köröm ahol valami 10+ lövésből jó ha 3-4 talált.
Egy hibája van, hogy kisebb a sebzése.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
diegho
nagyúr
válasz Cooper911 #11286 üzenetére
T-43 alias fáklya nem éppen jó tank. KV-13-ra nincs normális ágyú, így azt én elvetném, az a 144 pen pláne kláncsatára nagyon kevés. T20 ágyúja sokkal jobban használható. Talán azt mondanám ezek közül a legjobbnak, az biztos, hogy a T-43 egy rakás sz@r. Amcsi med vonalat mondanám elsőre, mert azokon folyamatosan jobb ágyút kapsz. Ruszki vonalon a T-34-85 ágyúját kell használnod még a T-44en is.
-
-vitya-
őstag
válasz Cooper911 #10899 üzenetére
A kv-13 az nagykirályság, elmentettem pár régebbi csatámat még (mostanában parkolópályán van, mert el kell jutni a t54-hez)
láthatóan jól hozza a kreditet:
Victory!
Battle: Mines 2011. július 3. 22:09:34
Vehicle: KV-13
Experience received: 1 273
Credits received: 35 364
Battle Achievements: Top Gun, SharpshooterRepairs:
Vehicle KV-13 repaired successfully. You have spent credits: 3 728
Purchased:
The ammunition on vehicle KV-13 resupplied successfully. You have spent credits: 2 700Victory!
Battle: Malinovka 2011. július 3. 22:25:52
Experience received: 1 093
Credits received: 32 199Repairs:
Vehicle KV-13 repaired successfully. You have spent credits: 6 871
Purchased:
The ammunition on vehicle KV-13 resupplied successfully. You have spent credits: 2 700
Purchased:
The consumables on vehicle KV-13 resupplied successfully. You have spent credits: 3 000Victory!
Battle: Malinovka 2011. július 4. 18:17:47
Experience received: 7 260 ()
Credits received: 43 003
Battle Achievements: SniperRepairs:
Vehicle KV-13 repaired successfully. You have spent credits: 2 378
Purchased:
The ammunition on vehicle KV-13 resupplied successfully. You have spent credits: 2 100Victory!
Battle: Redshire 2011. július 4. 20:28:14
Experience received: 868
Credits received: 29 185Repairs:
Vehicle KV-13 repaired successfully. You have spent credits: 6 971
Purchased:
The ammunition on vehicle KV-13 resupplied successfully. You have spent credits: 750Victory!
Battle: Arctic Region 2011. július 4. 20:39:28
Experience received: 1 294
Credits received: 37 461Repairs:
Vehicle KV-13 repaired successfully. You have spent credits: 7 371
Purchased:
The ammunition on vehicle KV-13 resupplied successfully. You have spent credits: 3 062Victory!
Battle: Redshire 2011. július 4. 21:04:38
Experience received: 877
Credits received: 28 192Repairs:
Vehicle KV-13 repaired successfully. You have spent credits: 2 593
Purchased:
The ammunition on vehicle KV-13 resupplied successfully. You have spent credits: 3 450Victory!
Battle: Malinovka 2011. július 4. 21:57:25
Experience received: 802
Credits received: 19 618Repairs:
Vehicle KV-13 repaired successfully. You have spent credits: 7 070
Purchased:
The ammunition on vehicle KV-13 resupplied successfully. You have spent credits: 900Victory!
Battle: Steppes 2011. július 4. 22:42:12
Experience received: 1 035
Credits received: 31 390Repairs:
Vehicle KV-13 repaired successfully. You have spent credits: 6 205
Purchased:
The ammunition on vehicle KV-13 resupplied successfully. You have spent credits: 2 250[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
GrooveHero
addikt
válasz Cooper911 #9666 üzenetére
Az Airplanes és Battleships azért készül, mert max 1 éven belül lecseng a WOT...mindenki eléri a top kategóriát, újak már nem nagyon jönnek, és kell vmi változatosság
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Aktív témák
Hirdetés
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest