Hirdetés
Aktív témák
-
joker1220
őstag
Csak nekem tűnt fel hogy a tank ikonok elromlottak, pont szembe kellene állniuk egymással....!?
-
joker1220
őstag
válasz
whatnot #42317 üzenetére
Ez akkor van ha a netkapcsolatod szarakszik, legalábbis nálam akkor elkezd önálló életet élni a tank és megy össze vissza
Igen eltűnt a critical hit valóban nem hallottam patch óta most hogy így mondjátok...
jozefgucci: Ahogy mondod, a héten 1x sikerült mennem vele egy 100k kört,
egyébként mostmár csak átlag 50k ha bejön abbol mindenestül 10k a javítás stb...Mostmár mindenhol átlőhető, sokkal lomhább lett és mintha lassabban is töltene.
Állandóan ammoracket kapok, sokszor robban is, ma már felraktam a vizes lőszertartót,
eddig nem volt rá szükség.Addig sírtak amég teljesen elbaszták ezt a tankot is, egyébként a T-54 et is szétbutították.
Nem baj az a lényeg hogy vegye mindenki a T34 et meg akinek nemsikerült kifarmolni aztán
majd azt is jól lebutítják...AMX12t reggel adtam el, most 1375 el tolom, egy fokkal talán jobban gyorsul, amúgy
ugyanolyan papírkutya -
joker1220
őstag
Srácok tudja valaki hogy a patch óta mi a szent szarért lövök
minden másodikra 0 sebzéses lövést?!Nem, nem lánctalpat szedem le, hanem is7 el oldalba lőttem pl egy T50-2 őt közvetlen
közelről, átütötte (PENETRATION!) és rohadtul nem vett le neki HP-t.Bármivel megyek 5 lövésből 2 0dmg hit.
Kezd rohadtul idegesítő lenni:S
-
joker1220
őstag
válasz
CactuS #42010 üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Én eredetileg az AMX 1375 elitre fejlesztésére gondoltam, de ha
azt mondjátok hogy már ez a 12t is jó akkor elég kevesebbet is
rááldozni.Igazából a T-50-2 nemrég adtam el és a helyére szeretnék valami
hasonlót, ami tetszik pont ez a revolvertáras történet, páncélzatuk
közel azonosAmúgy is most nerfelték a T-50-2 őt is, lejebb vették a frontpáncélt:S
vhw: Írtam én is hogy fools day volt
Eleve úgy írták hogy az eddig elhanyagolt és alulteljesítő orosz ágat
fejlesztikMár ez a felvezetés nagyon árulkodó volt
-
joker1220
őstag
válasz
D.Orion #41995 üzenetére
Azért ehhez hozzátenném hogy nekem van mind a kettő ( IS-4 / 7 );
Az is-4 el egy jobb kör akár 60-70k kreditet is jelenthet amiből simán
megáll a profit tisztán 35-45k.Még az IS-7 nél egy jobb kör szintén lehet ennyi, viszont ott a javítás
lazán 25k + a lőszer (hiába ugyanaz az ágyú mintha sokkal többe kerülne)
elviszi a profitot.Én eddig ezt tapasztaltam, IS-7 nemrégóta van, azzal még nincs sok köröm
IS-4 el annál inkább....Prémmel tolom, nem lehetetlen a 100k elérése, de rohadtul nem könnyű az
biztos.Type al annál inkább
Ollie: Szerintem a T30 sokkal durvábban OP lett mint a T110E5...
-
joker1220
őstag
Így van!
Buffolni kell az egész ruszki ágat, nem vicc az az áprilisi kép ahol T90A a médium ág csúcsa
Eddig azért sírtak hogy a franciák túl oppok, most meg az amcsik miatt, a következő
majd az lesz hogy az IS4 eddig is túl op volt és 10 es ként meg legyőzhetetlen lesz.Aztán majd jönnek az angolok és megint kezdődik az egész elölről.
De úgy látszik hogy sose hagyják abba, a type ra még mindig fújják hogy cheat,
pedig mostmár tényleg az egész elejét át lehet bárhol lőni mert ugye azt rögtön
nerfelték és felrakták egyel battle tier szerint is. -
joker1220
őstag
Meddig tart a szerver leállás !? Nem írták véletlen?!
-
joker1220
őstag
Azt magyarázza meg valaki hogy az IS4 - S70 es ágyújával, AP vel hogyan sikerült
88dmg et bevinnem egy T-50-2 oldalába!?100% hogy nem robbanoval löttem mert csak AP-t tartok az IS4 be semmi mást.
260pen és átlag 490dmg ből hogy jön ki a 88?!
-
joker1220
őstag
válasz
D.Orion #38359 üzenetére
Csak nyugodtan dobd be
Azért dobja be a Pz38nA-t nagy csatákba mert Light tank, az a feladata hogy felderítsen
elsősorbanAzt szeretem amikor Pz38nA val szakaszba behoz egy mardert meg egy loltraktort egy
tier IX es csatábaAmúgy szerintem túl sok a random faktor ebben a játékba hogy tudatosan bele tudjanak
piszkálni mert az mindenkinek feltűnneEz ugyan olyan mint amikor azt mondják hogy ,,Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal"
Az sem igaz hogy a prémium acc osoknak jobb sebzést ad vagy felrakja őket a lista tetejére mint top tank, az sem igaz hogy prémium tankkal mindig top tank leszel.
A type ra annak idején ezért verte mindenki a nyálát, mióta berakja tierX ek közé már
mindenkitől azt hallom hogy a leggyengébb 8 as med.Na ezt adjuk össze
-
joker1220
őstag
válasz
fecc87 #38352 üzenetére
7.2 Patch notes ba olvastam olyat hogy új algoritmust kap az MM rendszer.
Nem részletezték csak annyi ami biztos hogy nem lesz többet ilyen brutális fail
széria.Maximum 3 csata lehet majd zsinorba olyan ahová a tankot a maximum battle tier
ben meghatározott elenfelekkel rakja össze.Tehát elméletben a 3. magas tier es csata után már top tankként fog berakni.
-
joker1220
őstag
válasz
Djuree #38345 üzenetére
Írtam benne hogy hülye
Nem olvastad el figyelesen.
Annyi a különbség hogy ő ingyér kapta, ráköltött, nyomatta, aztán a tulaj meg visszavette,
persze elintézték és viszakapta csak arra akarok célózni hogy nem mindenki ilyen
szerencsés.Amúgy is nem mindenki érti azt a sok baromságot ami az adatvédelemre vonatkozik,
meg egyébként is minek a jelszóLényeg a lényeg hogy az email fiók birtokába amiről regisztrálták az accot, bármikor
vissza lehet venni az irányitást, megadhatsz akármilyen jeszót vagy titkos kérdés - választ. -
joker1220
őstag
Persze a játékra fordított időnek van értéke, annak aki ráfordította, de más nem
biztos hogy értékeli a te játékkal eltöltött idődet.Ezt akartam kifejezni.
Való igaz hogy van egy valag wallet warrior akinek egyszerűbb megvenni, de ezek
általában nem itt tobzódnak hanem az e-bay en.A másik alapvető probléma ezzel hogy általában a zember mikor csinál egy acc ot
nem gondolnám hogy figyelembe veszi hogy egyszer majd el akarja adni, így a saját
mail címéről teszi amit így nem biztos hogy valaki kezébe akar adni.Feltéve hogy nem egy erre szakosodott kinai
Szóval oké hogy az ilyen viszalopóst börtönbe küldenél node;
Az acc adás-vétel tilos, ergo ha te úgy veszel egy acc ot hogy nem lehet, és aztán
visszalopják, akkor hová mész bejelentést tenni???Szerintem sehova.
Biztos vagyok benne hogy van olyan ember aki tényleg jó szándékú és többet nem akar
játszani, viszont nekem van olyan ismerősöm aki kapott anno egy wot acc ot egy haverjától, belefeccölt vagy 40 - 50 ezer forintot, 1,5 évnyi játékot és egyszer csak nem tudott belépni.Eltűnt a barátlistáról, kilépett a saját klánjából.
A eredeti tulaj gondolt egyet és viszavette az acc ot.
A srácnak annyi szerencséje volt hogy sikerült elővenni az
eredeti tulajt és elbeszélgetni vele.Ez esetben ő is hülye volt hogy 1 szaros ajándék tank miatt folytatt azt
miután 0 ázták a játékot amikor a bétának vége lett és nem kezdett egy
új saját acc ot. -
joker1220
őstag
válasz
L-e-f-i-e #38329 üzenetére
Az a gond hogy az EULA-ról a játékosok többsége nagyjából annyit tud hogy az
az ablak amit ki kell pipálni....Ergo leszarják hogy mi van beleírva, és egyébként
is hogyan tudják ellenőrizni hogy hány éves ül a gép előttItt egy élő példa rá, elég pofátlanság egy olyan acc ot árulni amit bármikor visszavehet
az eredeti tulaj, ráadásul ennyi pénzért, lehet hogy ő annyit beleölt de másnak
ez az ég világon nem jelent semmit.Vagy nagyjából annyit mintha a tengerpartra néző anyósomat cserélném Zetor típusú
mezőgazdasági vontatóra ráfizetéssel.World of Tanks EU account! eladó (lejárt hirdetés)
vagy egy másik:
-
joker1220
őstag
válasz
Cooper911 #38327 üzenetére
Az account adás vétel illegális, benne is van a játék szerződési feltételei közt.
Ettől függetlenül én még a vaterán is láttam nemrégiben eladó wot accot,
50-60 ezer forintért is, elég szánalmas mondjuk ennyiért de az már az én
magánvéleményemEgyébként pedig átverés is lehet lazán mert ugye az eredetileg regisztrált
email címre bármikor lehet kérni jelszó újítást, az eredeti mail címet és a
nevet sem lehet sehogy sem megváltoztatni.Tehát ha mondjuk veszek egy acc ot, megkapom a felhasználó nevet meg a jelszót,
viszont ha az eredeti tulaj egyszer csak meggondolja magát, akkor egyszerűen
kér egy új jelszót a mail címére és visszalopja az acc ot.. -
joker1220
őstag
válasz
Plasticbomb #38208 üzenetére
Van egy olyan kiegészítő a játékhoz ami mutatja amikor meglősz egy tankot hogy mekkora sebzést okoztál neki.
Első HSZ ben a virkir mod pack ban meg is találod, hogy a 7.2 ben működni fog e még
azt sajnos nem tudom megmondani.. -
joker1220
őstag
Vizes lőszer tartó megoldja a problémád
Nekem a T-44 állandóan felrobbant az ammo rack től, miután ráraktam, sérült
a modul ugyan de legalább nem égett le és nem robbant fel a tankMCGaiwer:
Nem én vagyok a visszamaradott hanem te vagy az offenzív.
Láttam hogy kiegészítetted, nincs is vele semmi bajom, csak én más okból
kifolyólag írtam Tüzi-nek.Mi arról beszéltünk hogy ér vagy nem ér semmit a legénység tűzoltóskill je
-
joker1220
őstag
válasz
MCGaiwer #38180 üzenetére
Nem figyeltem meg, de köszönöm a rögtönzött általános iskolai felzárkóztatást.
Egyébiránt ha figyelmesen elolvastad volna a mondandómat, akkor rájöhettél volna
hogy a legénység tűzoltás skilljének hatását írtam le a tűz keletkezésre és annak
közvetlen és közvetett hatásaira szorítkozva.Tehát nem arról írtam hogy milyen szinten mekkora az esélye a tűz keletkezésének.
Ráadásul én Tüzi -nek egy kijelentésére írtam cáfolatot.
Tehát ha már nem érted a mondandóm lényegét, akkor légyszives ne kezdj el kötekedni
velem, örülök hogy ilyen felkészült vagy helyesírásból.Valamint hozzáteszem hogy az általad írt szövegkörnyezetben a + jel igencsak színes jelentéssel is bírhat, ami könnyen félreérthető.
Szóval én kérek elnézést
-
joker1220
őstag
válasz
L-e-f-i-e #38172 üzenetére
Igen azt én is néztem hogy jobban páncélozott, viszont ebből adódoan kevésbé mozgékony
és a páncélzat is kevésbé döntött.Egyébként szemből sokkal jobban át lehet lőni a 4 est mint a 7 est.
7 esnek a cápaorr alsó részét lehet átlőni szerintem a legjobban szemből, a 4 es nek
pedig a vezető kitekintőnyilását lehet simán átlőni, az nagyobb felület.E-75 el a 12.8 as ágyúval már lehet osztani, de volt hogy BL-9 el is átlőttem bár az sokszor
pattan a 7 es és a 4 es frontjáról is...RÉM:
Az E100 nekem azért nem tetszik mert ahogy írtad nagy sok a gyenge pontja és lomha,
sokkal jobb célpont az Artyknak mint az IS7 ami legalább megy 50 el és lényegesen kisebb
az E100 nál...A Maus al szintén ez a bajom, amég eljutsz vele valahová addigra szarrá lőnek az artyk...
-
joker1220
őstag
Nekem ez az E-75 el volt amikor fullos lett, valószínűleg azért mert nekem az már régebbóta megvan.
Az IS-3 viszont nagyon fekszik ezért döntöttem úgy hogy végigmegyek azon a vonalon is.
Igazából pont az tetszett a 3 as ban hogy egész jó páncélzata van, jó a BL-9 es ágyú,
és nagyon mozgékony volt a Tigris2 és E75 hez képest is, remélem hogy a 4 es ről
is el lehet majd mondani a mozgékonyságotMondjuk az frua hogy a 3 as vége 37kph , aztán a 4 es 35kph és a 7 es meg 50kph-t tud..
E100 az IS7 hez képest valahogy nem nyerte meg a tetszésem, nem tudom mi a véleményed róla..
-
joker1220
őstag
Tüzi!
Ne szidd a tűzoltást mert merőben többet csinál mint a látszat!
Én a Type59 en tapasztaltam a legjobban hogy amég nem volt,
addig baromi gyorsan égett és szinte mindig meghibásodott 4-5
modul is.Mióta 100% a legénység tűzoltása azóta baromi lassan ég
és nem hibásodik meg semmilyen modul a tűztől.Mióta 100% os a legénység tűzoltása azóta kivettem a tűzoltókészüléket is
a tankból.Ennyit számít.
Amúgy most már 3. skilles a legénység, nálam javítás, tűzoltás,
álca a sorrend.Más:
Tegnap meglett az IS-4, alap motor és lánctalp ill torony van csak a rádió meg az ágyú a jobbik.
Ahhoz képest hogy amikor ellenfélként találkozom vele, mennyire pattogós és mozgékony,
úgy hogy benne ültem ennek pont az ellentétje látszik, baromi lomha ( ez a lánctalptól és motortól javulhat valamit) és egyáltalán nem pattogott, még a szaros AMX 1375 és átlőtt pedig forgattam mint a marha...E-75 ben ülve is jobbnak tűnt ellenfélként, most pedig még az E-75 is mozgékonyabbnak tűnik erről az oldalról...
-
joker1220
őstag
válasz
virkir #35970 üzenetére
7 марта выходит обновление 0.7.1.1
Parancsolj
,,Обратите внимание: общее тестирование обновления 0.7.2 запланировано на ближайшие дни.'''
-
joker1220
őstag
Hamarosan jön a 7.2 az oroszoknál, most olvastam hogy pár napon belül vége a teszteknek náluk.
Jön valami 0.7.1.1 időközi patch is hogy előkészítse a 7.2 -őt.
Ez fogja majd azokat a változásokat hozni hogy az összes kiegészítő
átkerül egy külön mappába amit virkir is mondott. -
joker1220
őstag
Reggelt!
Tegnap éjjel meg lett az IS-3, teljesen fullos, most hajtok az IS-4 felé,
ha jól olvastam csak a 7.3 ban lesz majd tier X !?Reggel óta 10 kört mentem IS-3 al, mind a 10x berakott campinovkára,
szerintetek normális dolog ez?Egymás után ugyanazzal a tankal ugyanaz a pálya...
-
joker1220
őstag
A kép címe egyébként az hogy ,,Not a tanky day''
A komment a kép alatt;
A tank that passed all the WW2 obstacles got overturned on the flat surface of modern paved city roads.
“It was a very slipper road”, – commented the commander.
-
joker1220
őstag
Aki megmondja hogy ez hogyan sikerült ide tenni
annak minden elismerésem mert én nem tudok rájönni -
joker1220
őstag
válasz
forras2 #35079 üzenetére
Sajnos ez jellemző az egész országra, az érdektelenség, a nemtörődömség meg
a nincs pénz.Ha érdekük lenne benne akkor hidd el hogy lenne rá pénz is.
Egyébként a kis-balaton ra is gondoltam ami épp elég mocsaras ahhoz hogy jó sok minden
elmerülhetett benne.Miért lenne veszélyes? Azért elég modern technologia áll rendelkezésre,
környezetszennyezést meg mindenre rá lehet fogni, ez is csak amolyan érv hogy miért ne.Szerintem biztosan vannak még ott egyben lévő tankok is csak tüzetesebben kellene
átvizsgálni, mondjuk föld-radarral ami sokkal pontosabb mint a fém detektor. -
joker1220
őstag
válasz
forras2 #35074 üzenetére
Simán lehetséges, gondolom ezeken a képeken kívül volt ott még rengeteg,
azt olvastam hogy a balaton még a mai napig tele van tankokkal és lezuhant
gépekkel csak az érdektelenség miatt nem törődnek vele.Pedig nagyjából múzeumot is lehetne nyitni annyi van ott a tóban meg
a föld alatt...Azt hiszem ezt nem élte túl senki;
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Nézzétek meg ezeket a linkeket:
Egy németek által elfoglalt T-34-76 t húznak ki egy tó aljáról 50 év után, azt írják
hogy kisebb javítások után még be is indult, annyira jó állapotban van:Russian tank recovered from the lake after 50 years!
Ez pedig a II.VH ban a Balatonnál történt csata képekben,
van itt minden, Tigris, Tigris2, Párduc, JagdPanther, Stug, Hetzer stb...:Equipment of the Balaton battle
Nekem nagyon tetszettek, rengeteg jó kép van fent!
-
joker1220
őstag
Na 5x XP lesz kezdőre egész hétvégén is
-
joker1220
őstag
Na ezt most nem hagyom ki!!
Ez a valaha legjobb csatám Tiger II vel;
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 22. 21:48:40
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 10 770 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 55 740
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés -
joker1220
őstag
válasz
Iron Funeral #33893 üzenetére
Tény hogy a T-44 az új motorral meg az LB-1 el még jobb lett, de mindegyiket ki lehet ütni,
én nem fényezem semelyiket.Viszont ne hasonlítsuk a bétás tankokat a mostaniakhoz mert valahogy egyik sem ugyanaz mint volt, igy irreleváns az eredmény.
IS7 front lower hull-t simán át lehet lőni, Tiger2 vel ki is nyirtam a múltkor egyet így, nagy mákom volt, pattant is rólam többször is..
Pedig 95% átlő mint a szél..
-
joker1220
őstag
válasz
Iron Funeral #33857 üzenetére
Panther II addig a legjobb Tier8 med amég nem kerül közel egy T-44, Type vagy Pershing -hez.
Vagy bármi máshoz, az egy camper tank, közelharcra teljesen alkalmatlan, a többi meg
''main battle tank'', szerintem ez elmond mindent..Közelharcba röhögve bármelyik megeszi, és a P2 is gyönyörűen lehet ammo rackelni, meg
kilőni a tornyát, na meg a motort, szemből felgyújtani, stb...Szóval ez igen kényes téma hogy melyik a legjobb...kinek melyik fekszik jobban, minden a játékoson múlik.
-
joker1220
őstag
Tegnap sikerült kicsinálnom egy BatChat ot T-54 el
4 et lőtt rám abból egy lőtt át a többi lepattant, kifogyott, menekülni próbált
de fentakadt egy hegy oldalába és beszorult, néha jó hogy bugos a játék,
esélye sem volt utána széjjel szedtemNagy élmény volt
Amúgy 47 csatám van eddig a T54 el de csak 3 napj van meg a jobb ágyú,
30% os nyerési arányom lett eddigAmióta megvan a jobb ágyú mentem pár kört, átlag 1200xp 40-50 k kredit közt
ad, de a lőszer ára miatt kb 5-8 k marad tisztán.Ezzel már nem nagyon lehet kreditet farmolni
Viszont type al mentem tegnap egy 115 ezres kört úgyhogy nem bánkódom
miattaKövetkező projekt az E-75 lesz, viszont szerintem az E-100 at nem fogom
kifejleszteni mert nem tetszik.Dani122331:
Bejelentkezel a weboldalon, rányomsz a Get Gold gombra, feljön a kis ablak,
kiválasztod az arany csomagot amit meg akarsz venni,
bal oldalt az ablakba megnyomod az Other gombot,
rögtön az első fül a Dao Pay, megnyomod a lila gombot amin az áll hogy
Place order now (ott irja az árat is melette)Ott lesz egy 0690 es szám, követed az utasitásokat, beirod a kapott kódot a telefonod
billenytűzetével, várod hogy leteljen az idő, ha letelt, autmatice szétkapcsol és rögtön jóváíródik az arany. -
joker1220
őstag
válasz
Djuree #33034 üzenetére
Tegnap Himmelsdorfon mentem Tigris 2 vel, az ellen top 3 tankja szakaszba 3 db BatChat.,
Szerinted? Csak azért tudtuk megnyerni mert az egész csapat kapcsolt és beállt a hegy
alljába, azok meg azt hitték hogy ők ott ájtönnek.Persze így is kilőttek párat de aztán megkapták az áldást rendesen.
Úgy látom hogy ezek a francia tankok nagy közutálatnak örvendenek,
és még a type ra mondják hogy OP.3 db ilyen hulladék összedolgozva ki tud csinálni egy egész csapatot.
T-44 el sokszor elődordult hogy elindulok a bázisról full hp és egyszer csak
valami rommálő az első 20mp be úgy hogy nem is látom.Na ez a gusztustalan...
-
joker1220
őstag
Franciákról annyit hogy tegnap isu val majdnem levadásztam egyet.
AMX 13 90 jön mint az állat a bázisunkra kezdésből persze az artykra,
a többiek elhúztak a francba, na mondom ez itt kicsinál engem is
meg a két artyt is, erre annyit látok hogy cikázik össze vissza és egyszer
csak megakad egy kőbeNa itt a lehetőség, ráfordultam a BL10 el, becélóztam az oldalának a közepét,
megnyomom a gombot és:Critical hit, 0dmg és nem a lánctalp volt amit lelőttem....
Már épp húzott volna el amikor az egyik arty kilőtte, szerencsére.
Nem hiszem el hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel a qurva buggal.
1 lővésből ki kellett volna kennem az űrbe, ehelyett nem történt semmi.
T-54 el meg van az első IS7 killem, tényleg át lehet lőni szemből is az alsó
részét... -
joker1220
őstag
válasz
Djuree #32465 üzenetére
Ezzel az erővel lehetne benne Karl-Gerät is.
,,It was the largest self-propelled weapon to see service.''
Youtube on keress rá, van hozzá propaganda video is.
-
joker1220
őstag
válasz
fsb1000 #32461 üzenetére
Random csatában mint egy szem játékos tapasztalom azt hogy van amikor sorozatban
vesztes csapatba rak.Nekem nincs fent ez a stat figyelő szinező izé, de ha az első percben kihal
a 15/9 tank a saját csapatban akkor lehetek akármilyen über pro játékos ,
azt már nem hozom vissza.Természetesen más a helyzet századba vagy platoon ba mert ott sokkal nagyobb
az esély arra hogy összedolgoznak az emberek mint egy random csapatban.Ezért sem akarnak u.n. szuper - platoont csinálni, tehát hogy 5 játékos lehessen
együtt mert ők mondták hogy megbontja a balance ot, azaz 5 jó játékos együtt
lazán tönkrevágja az egész enemy csapatotPersze voltam már olyan random csatában is ahol olyan szinten össze tudott
dolgozni a csapat hogy 15-1 re hoztuk a kört, pedig nem szakaszolt senki
az ég világon.Mindenki tudta hogy mi a dolga, nem is kellett könyörögni senkinek.
-
joker1220
őstag
Tegnap azt hittem agybajt kapok!
Délután 4-6 közt nem szabad ezzel a játékkal játaszni mert az összes iskolás, ovodás,
és agyhalott brigád fent van.kb 18 kört mentem különböző tankokkal és 18 ból 17 vereség volt, általában a csapat 3/4e
az első másfél percben elhullott:SEste 9 kor kezdtem el ujra játszani és csodák csodájára szinte minden kör győzelem volt
Egyébként van benne valami amit FSB1000 mond, néha tényleg úgy érzem hogy az MM dönti el hogy a looser csapatba rak vagy a winner be, sorozatszerűen
Megvettem az amcsi T-82 őt, tiszta KV feelingje van a 105mm es ágyújával
Simán oneshottolok szinte bárkit vele
-
joker1220
őstag
válasz
Iron Funeral #32298 üzenetére
Szerintem kicsit félreértetted a mondandómat.
Az LB-1 egy szuper löveg, a T-44 re és a vele azonos valamint alatta besorolt tankok ellen.
Arra próbáltam meg rávilágítani hogy az E-75, IS4 ellen már gázos, a Maus, IS7, E100 ellen meg már nem ér semmit.Sorolhatnám még de gondolom így már leesett hogy mit próbáltam meg vázolni.
Tehát nem az ágyú a sz@r hanem a tank besorolása miatt már kevés, a T-44 re
csudajó.Itt arra próbáltam rávilágítani hogy az én saját, privát véleményem szerint előnyösebb
a T-54 használata alap lánctalpal és motorral, illetve fejlesztett toronyal és ágyúval,
mint fordított esetben.Persze a legjobb ha teljesen fullosra ki tudod tolni kapásból, de az rengeteg arany,
nekem meg több időm van mint aranyam...Nekem a T-54 re kevés az LB-1, nem tudok vele érdemben részt venni a csatában
max az artyk ellen, esetleg lelőhetek pár lánctalpat vagy talán ha sikerül hátba támadhatok
egy Jgdtiger-t vagy Object et esetleg T95-öt -
joker1220
őstag
válasz
marked one94 #32295 üzenetére
Azt kihagytad hogy fullosan mert a T54 en az LB1 es ágyúval úgy szívok hogy nemigaz mióta
megvan, igaz hogy gyorsabb lett mint a T44 en volt 8,7 --> 10, viszont a 175mm pen miatt
már szinte használhatatlan a tier10-9 ben, alig tudok vele átlőni valamit.Med tank ként meg sosem kerül a lista élére, így átlag felállás ellenben a 10-9-8 tankok 7-8 arty val fűszerezve.
Szóval csak akkor ajánlott ha rögtön ki tudod rá fejleszteni legalább a tornyot és a legjobb ágyút, a motor, lánctalp annyira nem fontos mert a stock setup megegyezik a Type képességeivel csak ugye ennek már 56 a vége.
-
joker1220
őstag
A bátorság az biztos hogy megvan mert nem lehet vele minuszt csinálni, mondjuk
ami azt illeti nekem még a T-44 el sem sikerült minuszt csinálni 1x sem, ha nemlőttem
semmit és kilőttek és vesztettünk még akkor sem, bár nem emlékszem rá hogy
lett volna ilyen!Más;
Friday, February 10th at 6:30 CET (5:30am GMT) - Monday, February 13th at 6:00 CET (5:00am GMT).
- 3x experience for the first victory
- 50% on premium tanks
Ram II (get it for 875 gold instead of 1750!)
T25 (get it for 750 gold instead of 1500!)
Matilda (get it for 750 gold instead of 1500!)- 50% on the following tanks:
AMX 12t (get it for 105.050 credits instead of 210.100!)
M36 Slugger (get it for 417.100 credits instead of 834.200!)
PzKpfw VI Tiger (P) (get it for 638.250 credits instead of 1.276.500!)
SU-8 (get it for 252500 credits instead of 505.000!)- 50% garage slots
-
joker1220
őstag
Olajjal és végfokhatároló kiiktatással pont eléggé fel lehet gyorsítani ahhoz hogy ne tudja
követni egy tiger 2 vagy egy is3 a type ot, ráadásul ahogy fentebb írtam a körözés melett
van még az az opció hogy szorosan a heavy melett előre hátra mész folyamatosan,
baromi nehezen talál el.Mivel végignyomtam a ruszki med ágat igy van viszonyitási alapom hogy a type akár
a t44 -t54 hez képest mennyivel lomhább, t44 el az új legjobb motorral sokkal könnyebb
volt kicselezni a heavy ket mint a type al, ez tény és való, de az utóbbival sem lehetetlen
sőt még talán az erősebb és pattogosabb torony miatt jobb mint a t44 el.Persze azt egyáltalán nem kétlem hogy a tapasztalaton múlik főként, de ha már
sérült a heavy tornya vagy motorja és lassabban mozog akkor már hiába skilles
a benne ülő, lényegesen könyebb példa lesz.Szóval a lomhaságban egyetértek de ha ügyes az ember és van egy kis szerencséje
akkor olyanokat tud művelni a type al hogy az enemy rosszul lesz.Tegnap pl egy VK4502P ellen csatáztam type al amikor mögém befordult az ellenség objekt je,
gondoltam veszek egy meredek kanyart és az objekt szépen kilőtte a 4502Pt helyettem.Közben megkerültem és kicsináltam az obit, meg is köszöntem nekik a közremüködést
ahogy kellAmúgy az eset a Magic Forrest ben esett meg
-
joker1220
őstag
Ezzel én is egyetértek!
Van KT-m és Type om is, és KT ban ülve sokszor szenvedtem már el hogy 1 db type darabokra szed és el sem tudom találni.
Fordítva is sokszor ütöttem ki IS3 at és KT-t s type al, de még E-75 öt is volt szerencsém!
Egyszerűen körözni kell körülöttük, ha nem zavar be senki, gyorsabban tudsz körözni
mint ahogy a tornya fordul bármelyiknek, lehet hogy 1x eltalál de addig te már lőttél bele
5 öt.A másik ha szorosan mellé állsz a heavy nek és előre hátra mész, alig bir ellőni és
ha el is lő akkor is a torony elejét találja ami type on eléggé pattogos.Probáljátok ki gyakorlóban...
Tüzi:
Van egy fullos T-50-2 őm amin már 100%os a legénység javitó skill je is
Csak mivel ez top light tank ruszki ágon ahogy a VK2801 a németen, így 10 ből kb 1x dob be kis csatába egyébként lazán berak vele 9-10 es be....
Nekem nagyon bejön a sebessége, 72 a vége és baromira gyorsul!
Egyébként a napokban pont egy kis csatába rakott, Mines -en felrohantam a hegyre és egyenként jöttek fel ellenem a PZ3 meg 3/4 ek, úgy széjjel szedtem őket hogy meg sem tudtak sebezni!
7 et lőttem abban a csatában 3300xp kaptam duplázva meg top gun, mesterlővész, elit lövész kiválló lövész, felderítő
-
joker1220
őstag
Kapva kaptam az ötleten hogy nekem is kell valami kicssipsz@r tanknak nevezett izé
Szóval vettem egy Pzkpfw II. és kimaxoltam
Raktam bele 75% legénységet, repesz páncélt, álcahálót és szellőzést, valamint
tűzoltó, javitó és gyógyító szettetNagyon állat lett, nagy tankok után felüdülés loltraktorokat kergetni meg bison-t
durrantani a megymagköpővelElső körben lőttem 5 öt meg sebeztem még 6 ot, spottoltam jó sokat;
így kaptam rá 1600xp meg 9k kreditet amiből 800 volt a javítás meg 300 a lőszer
A legjobb hogy fingjuk sincs mi az a CAP vagy capture base, vagy def base
Mindenki megy ész nélkül össze vissza
-
joker1220
őstag
Ezek nem elég kocka játékosok!?
Amúgy én nem hiszek ezekbe az Efficiency rating ek be
Egyébként a csaták számának növekedésével arányában sokminden
változik.Nekem minél több csatám van annál szarabb lesz a statom
Egyébként komolyra fordítva sokan egyáltalán nem törődnek a stat-al,
mások pedig tudatosan arra játszanak.Van még jópár brutál kocka, én inkább a 23 k csatát emelném ki legfőbb képpen
Ollie:
Gyanítottam hogy van köze ezeknek a faktoroknak is az eredményhez
Bár akkor sem értem hogy miért nem megy tovább sehol.
-
joker1220
őstag
A max exp / battle érdemes szemügyre venni, az ember nem lehet egy agytröszt,
ráadásul a legnagyobb tankja a Tiger P.Lehet hogy jól érzi magát a tier 5 ig , de hogy egy darab értelmes tankja sincs
majd 10 k csata után az elég szánalmas.Mondom én aki most lépte túl a 3k csatát kb de legalább van egy ''szaros'' T-54 em
Nem vagyok én sem egy pro játékos, nem is vagyok elszállva, ezt meg lehet nézni
de egy átlag játékosnál ahogy nálam is az avg exp/battle kicsit máshogy alakul...A 24% os hit ratio rol és a Total Experience: 1 767 146 !! ről ne is beszéljünk
ami már nekem is majdnem megvan pedig harmad annyi csatát nyomtam mint ez a tag -
joker1220
őstag
válasz
Atlantis #32113 üzenetére
A KV tank maga papír de a 152mm es robbanó töltettel csodákra képes,
nekem a csúcs lövésem vele egy type 59 oldalán csattant és 1098 HP-t vett le nekiEgyébként nagyon lomha és könnyen ki is gyullad.
Orosz vonalon én a T-54 es ágon haladtam végig és megérte, nagyon jók,
valamint a TD vonalon az ISU nál tartokTegnap betöltöttem a BL10 es ágyúba a páncéltörőt és így már meglepő 7-800 as
sebzéseket vittem beAzért meglepő mert ekkora tűzerővel még nem rendelkeztem a játékba
Haverral összeálltunk, neki Ob704 van már, szintén type59 et két lövésből kicsináltuk
csúnyán belefutott, szegény szitkozdódott is rendesenNémet vonalon a Tigris2 nél tartok, az már egész jó, valamint a GW Panther van meg
ami elég jól adjaAmcsikat nem szeretem, nem tetszenek mert mindnek papír az alja, csak a tornyuk
kemény. -
joker1220
őstag
válasz
virkir #31945 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat
Akkor én valamit rohadtul benéztem mert úgy emlékeztem mintha a HE 80mm körül
ütne át és az AP meg 90-100 körül, sztem a KV trollgun járt a fejembe, mert
az is van a gépparkbanAkkor ezt gyorsan módosítom
Azért amit átvisz ott nagyobbat üt
152 mm BL-10
750/750/950(HP)
286/329/90(mm)
Mostmár képbe vagyok
-
joker1220
őstag
Na meglett a BL-10 az ISU ra, nem bírtam tovább, még 40k xp hiányzott de beváltottam mert komolyan rosszul voltam attol a 122mm től
Viszont most eszméltem rá hogy baromira meg kell nézni hol lövi meg az ellent vele az ember mert pl IS4 et oldalbalőve kemény 200 at sebeztem rajta
Viszont egy PantherII-t oldalbapusziltam és elpárolgott, 874 et kapott...
Érdemes AP lőszert is rakni bele vagy kizárólag HE, utóbbira gyanakszom és úgy is
táraztam be?! -
joker1220
őstag
Igen, az féláron van, én is egy ilyen féláras akcio keretében vettem meg anno
-
joker1220
őstag
válasz
bozont #31818 üzenetére
Ki kell böjtölni!
A T34-85 az igazi megváltás lesz, egy élmény vele játszani
A T43 keveseknek jön be de aztán a T44 nagyon jó lesz majd,
csak kell rá vizes lőszertartó mert szerintem már az iskolában
is azt tanítják hogy hol lehet ammo rack elni a T44 et....De ha rárakod onnantól kezdve nincs one shot blow off....
RazRox:
Nem akarok off ba bocsájtkozni de egy játék miatt ne változtass
a megközelítésen, ha minden más megy, legyen MAC, bár ami
azt illeti a MAC szöges ellentétben áll az én PC ről alkotott
elképzeléseimmelA MAC annak való aki nem ért a számítástechnikához, kb 4x es árat kérnek a gépért amit
negyed annyiból is össze lehet rakni, akár jobbat is és mostmár az OSX is megvásárolható külön.Egyébként ez csak egy vélemény, semmi esetre sem vedd leszólásnak vagy ilyesmi.
Nekem is van leptopom, az acer..
Csak a hülye vesz itthon Macintosht
-
joker1220
őstag
válasz
psycroptic #31812 üzenetére
Amennyire szidta mindenki a T43 at én annyira szerettem
Igaz hogy kicsit lomha volt de nagyon jó köröket mentem vele,
ami megmaradt az hogy Cliff en kikempeltem vele 2 db Type59 et
egyedül!!Az D10T egy nagyon jó kis ágyú, gyorsan tölt, jó az átütése és
pontos is.Ha nem lenne olyan lomha a járgány akkor már túl OP lenne
RazroX:
Ha a többi win es cucc megy a mac en akkor ez miért ne menne?
Egyébként is tök egyszerű, ne vegyél MAC et.
-
joker1220
őstag
válasz
psycroptic #31777 üzenetére
Azzal is próbálkoztam, végülis ugyanaz mint a KV 152mm es-e, csak
az a baj vele hogy távolról nagyon kell tudni hogy mikor és hová lősz vele.Jah és tetű lassan is tölt
-
joker1220
őstag
válasz
psycroptic #31764 üzenetére
Alapból is fürgébb mint a type59, a T44 legjobb motorral picit erősebb nála.
A BL10 elérése a 122mm es ágyúval isu-n egy kínszenvedés, nagyon megutáltam
miatta. -
joker1220
őstag
Jó reggelt!
Végre megvan amire legfőképp gyúrtam
Éjfél után pár percel még 3k XP hiányzott hogy meglegyen a T54 -es
Aztán rájöttem hogy van nekem még kemény 160 aranyam, 130 at
beváltottam ~ 3250xp, a maradék 30 meg elment a felszerelés eltávolításraSzóval megvan a T-54 végre!
Még szinte teljesen stock, csak az LB-1 és a legjobb rádio van rajta,
no meg a szellőzés, töltésgyorsító és távcső ami a folyton +10% látótávot adja.Egyébként milyen feleszerelés ajánlott rá?
Ami érdekes még hogy a T-44 en az LB-1 8,4 et írt rof ra, ugyanez az ágyú
a T-54 nél már 10 et ír.Első köröm szuper volt pedig benyomott kapásból 10 es csatába, maus ok
meg is7 ek csak úgy repkedtek melettemDuplázva 2600 xp,. 38k kredit, elsőnek nem is rossz, mi lessz itt ha rámegy
a fejlesztett, motor, talp, torony, ágyúTeljesen más mint a type59 meg a T44, itt azt hiszem már nem lesz folytonos
ammo rack-elés, egyébként a T44 egy baromi jó tank vizes lőszertartóval,
mióta rátettem, 1x sem robbant be.Következő projekt az ISU ra a BL-10 elérése
-
joker1220
őstag
Ha jól emlékszem talán 1 el kevesebb a legénység mert a hummelről megmaradt egy ember, pedig 2 töltő van, nem tudom hogy csináltam de megvan minden résztvevő és mégis egy pihen a barrak ban
Kb dupla akkora a látószöge mint a hummel nek és a fejlesztett ágyúval dupla akkorát sebez mint a hummel.
Tegnap oneshottoltam vele egy Lorraine40 -et, a csávó pedig a csata végéig anyázott hogy biztos csalok
A franciáknak nagy előnye ugyan a gyorstöltés és 1v1 be szétszednek, de ott is el tudják cseszni ha nem figyelik hány lőszer van még a kazettában, ha kifogy és nem tud elbújni
akkor vége van mert majd 1 perc mire újratölt addig meg akármi széjjelszedi.Az artykat meg baromira utálhatják mert amég a többi tankot nem sokszor viszi át csak rajtuk robban, addig a franciát a gyenge páncélzat miatt átlövi az arty és így már érvényesül
a max sebzése a HE nek. -
joker1220
őstag
válasz
Atlantis #30885 üzenetére
Ne dobd el mert nagyon jó lesz a későbbiekben
Bár én a Sturmpanzert kihagytam mert a pz3/4 ről mentem át arty vonalra, de
a grille már jópofa, a hummel meg nagyon király, most lett meg a GW Panther
és már fullos is, ez pedig über király, elképesztő látószöge van, nagyon pontos
és viszonylag gyorsan töltA nagy látószög miatt akár TD zni is lehet vele
-
joker1220
őstag
válasz
fsb1000 #30457 üzenetére
Igen valóban elkerülte a figyelmem, mivel mióta folyamatosan konfrontálódsz itt, és
minden 2. hsz edben valaki veled kötekszik vagy te kötekszel valakivel, azóta
nem olvasom a fórumot.Így elismerem hogy elkerülte a figyelmem!
Örülök hogy a PHE nek van végre saját fóruma.
Szerintem félreértelmezed nem gyengén amit írtam;
Én nem balhézok veled, sőt, éppen hogy szeretném felhívni a figyelmet erre a
problémára és azért választottam ezt a formát mert már korábban is jeleztem
de azt hiszem az a te figyelmed kerülte el.Nem fogom visszakeresgélni a hozzászólások számát mert mert én
nem megyek bele ebbe a játékba, sajnálom.Tehát, megismétlem mégegyszer.
Én nem balhézok hanem próbálom felhívni a figyelmed arra hogy
szét OFF oljátok a fórumot a veszekedéssel ami marhára nem
egyenlő az érveken alapuló vitatkozással.Szeretnélek megkérni rá hogy fontold meg, van e értelme ennek és ha
úgy gondolod hogy nincs akkor kérlek egyszerűen ne válaszolj
az általad provokatívnak minősített feléd irányuló hozzászólásokra, így
gyakorlatilag elkerülhető a ''balhé'' és az OFF olás.Mindazonáltal én a nagybetűt nem ''ordibálásként'' szerepeltettem
hanem figyelemfelkeltő jelleggel.Üdv
-
joker1220
őstag
Szeretnék érdeklődni hogy várható e valamikor külön ''WOT vitafórum nyitása'' valamint
külön ''PHE'' fórum mert már q***a unalmas állandóan azt hallgatni hogy 10 en
en szájkaratéznak FSB1000 el vagy FSB1000 szájkaratézik 10 másik emberrel,
akár ez felváltva és keverve, nem beszélve a PHE ügyletekről.Nekem eddig semmi bajom nem volt de mostanára annyira eldurvult a dolog
hogy tiszta nevetséges az egész, nem lehet semmiről beszélgetni,
visszakeresni bármit mert minden értelmes hsz közt van 10 db fentebb és
lentebb említett OFF!!Légyszives tisztázzuk, ez a fórum a World of Tanks - Tankos MMO és nem
a ''balhézzunk FSB vs többiek vagy fordítva valamint PHE klán szövetség privát fórum''Nem lehetne egyszerűen megegyezni hogy nem reagáltok egymás HSZ-eire??
Akkor nem lenne sz*rrá offolva a topic.......
!?!?!?!?!?!?!?!?!
Mit kéne tenni hogy erre szülessen valami megoldás?
Irjak minden nap 72 es betűmérettel hátha.?!
-
joker1220
őstag
Nem lesz itt semmi gond
Majd beraknak egy ilyet;
French style oscillating turret, auto loader!!
-gun: 155mm T180 T170 mounted in the bed in the tower
-Rate of fire: 23 rpm (in theory)Aztán vakarhatja mindenki a fejét hogy akkor mit is lehet ez ellen kezdeni.
Ha a T34 prem lesz és a T30 átkerül a TD vonalra, akkor kénytelenek lesznek
valami csúcs amcsi heavy vel előállniÉn a hiszem ha látom elven működök, majd elválik a dolog, mindenesetre
nem nagyon hangoztatják a T34 et premiumként a legutóbbi tervek óta. -
joker1220
őstag
A legfrissebb PC Guru ba is van kód?
Vagy csak abban a számban volt?!
-
joker1220
őstag
Csak mint külső szemlélő, szeretném jelezni hogy érdekes módon én mindenkivel eddig normális, kultúrált módon tudtam eszmecserét folytatni, nem tartom valószínűnek hogy
az emberekkel lenne a baj, csak sokan nem bírják az okoskodást.Szerintem ha valamit váltig állítok hogy úgy van és tizen mondják rá hogy nem úgy van,
akkor valószínűleg nem alaptalanul teszik, ebből következik hogy célravezetőbb lenne
elismerni az ember saját hülye állítását és jobb belátásra térni, mint tovább okoskodni
és mereven ragaszkodni a saját ''igazsághoz''.Sajnos van pár kolléga aki nem igazán honorálja az eröltetett okoskodást és ugyancsak
van pár aki meg képtelen beismerni ha baromságot mond.Ez itt a probléma eredője, tessék egymással toleránsabban viselkedni és belátni ha hülyeséget beszélünk, ennyi az egész.
Elég régóta fórumozok már és sehol sem különb a helyzet
Saját tapasztalat szerint eddig minden kérdésemre kultúrált választ kaptam, pedig
nem vagyok top játékos, nincs kimagasló statom és nincs semmilyen helyem
semmilyen ranglistán -
joker1220
őstag
válasz
Dictator^ #28384 üzenetére
Ne haragudj, én nem nyitottam meg, csak olvasgattam azt a forumot és akkor akadtam rá:S
Mindegy hogy létezik e vagy sem, valami biztos van, különben a játékban nem jönne mindig az automata üzenet hogy botok, makrók használata örök ban-t eredményez.
Ebből le lehet vonni a következtetést hogy valamilyen módon biztosan tudnak csalni, különben nem lenne szükség ilyen figyelmeztetésekre...
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Nagyon szomorú hogy ilyenek vannak a játékhoz
Hogy rohadna meg az összes ilyen tetű aki kitalálja ezeket, szánalmas...
-
joker1220
őstag
válasz
psycroptic #28185 üzenetére
Fogalmam sincs hogy mi bajotok a type-al
Nekem már jópár hónapja megvan, most a legénység második skillje is már 83% os.
Én semmilyen nerfelést nem vettem észre, szépen hozza 50-100 k közt a kreditet,
200 alatt nem sebzek vele, mondjuk én prémiummal nyomom de az a lomhaságra
semmilyen hatással nem lehet és nem is tűnik lomhábbnak mint amilyen eddig is
volt hegynek felfelé.Ha T-44 el megyek akkor ahhoz képest biztosan lomhább de ez csak nézőpont
kérdéseParaméterek nem változtak semmit, én nem láttam különbséget.
AMX 40 úgy pattogott rólam reggel hogy szegény rosszullett 6 ból 1 lövést sikerült
bevinnie, a többi pattant, aztán mikor kifogyott a gyorstár, szépen rámentem és
megadtam neki a tisztességet -
joker1220
őstag
Sziasztok!
Ez a T-44 tényleg egy állat lett
Reggel mentem vele a duplázós kört:
4114XP - 60638 Kredit!
3 at lőttem ki meg vagy 7 et sebeztem, 5 spottoltam!
Ez az eddigi legjobb köröm vele, most lett fullos
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Tud valaki működő OverTargetMarkers-ről?
Tegnap megpróbáltam több helyről is leszedni különböző forrásból felrakni
de egyszerűen betöltéskor megszakad a játék tőle, nem volt hajlandó
működni egyikkel sem:SMintha valaki azt mondta volna hogy továbbra is működik, vagy van müködő
változat...ha jól emlékszem...Esetleg van erre valami megoldás?
Aktív témák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Revolut
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest