Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Aktív témák
-
joker1220
őstag
Olajjal és végfokhatároló kiiktatással pont eléggé fel lehet gyorsítani ahhoz hogy ne tudja
követni egy tiger 2 vagy egy is3 a type ot, ráadásul ahogy fentebb írtam a körözés melett
van még az az opció hogy szorosan a heavy melett előre hátra mész folyamatosan,
baromi nehezen talál el.Mivel végignyomtam a ruszki med ágat igy van viszonyitási alapom hogy a type akár
a t44 -t54 hez képest mennyivel lomhább, t44 el az új legjobb motorral sokkal könnyebb
volt kicselezni a heavy ket mint a type al, ez tény és való, de az utóbbival sem lehetetlen
sőt még talán az erősebb és pattogosabb torony miatt jobb mint a t44 el.Persze azt egyáltalán nem kétlem hogy a tapasztalaton múlik főként, de ha már
sérült a heavy tornya vagy motorja és lassabban mozog akkor már hiába skilles
a benne ülő, lényegesen könyebb példa lesz.Szóval a lomhaságban egyetértek de ha ügyes az ember és van egy kis szerencséje
akkor olyanokat tud művelni a type al hogy az enemy rosszul lesz.Tegnap pl egy VK4502P ellen csatáztam type al amikor mögém befordult az ellenség objekt je,
gondoltam veszek egy meredek kanyart és az objekt szépen kilőtte a 4502Pt helyettem.Közben megkerültem és kicsináltam az obit, meg is köszöntem nekik a közremüködést
ahogy kellAmúgy az eset a Magic Forrest ben esett meg
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest