Aktív témák

• joker1220

őstag

válasz Fel #32273 üzenetére

Olajjal és végfokhatároló kiiktatással pont eléggé fel lehet gyorsítani ahhoz hogy ne tudja
    követni egy tiger 2 vagy egy is3 a type ot, ráadásul ahogy fentebb írtam a körözés melett
    van még az az opció hogy szorosan a heavy melett előre hátra mész folyamatosan,
    baromi nehezen talál el.

Mivel végignyomtam a ruszki med ágat igy van viszonyitási alapom hogy a type akár
    a t44 -t54 hez képest mennyivel lomhább, t44 el az új legjobb motorral sokkal könnyebb
    volt kicselezni a heavy ket mint a type al, ez tény és való, de az utóbbival sem lehetetlen
    sőt még talán az erősebb és pattogosabb torony miatt jobb mint a t44 el.

Persze azt egyáltalán nem kétlem hogy a tapasztalaton múlik főként, de ha már
    sérült a heavy tornya vagy motorja és lassabban mozog akkor már hiába skilles
    a benne ülő, lényegesen könyebb példa lesz.

Szóval a lomhaságban egyetértek de ha ügyes az ember és van egy kis szerencséje
    akkor olyanokat tud művelni a type al hogy az enemy rosszul lesz.:)

Tegnap pl egy VK4502P ellen csatáztam type al amikor mögém befordult az ellenség objekt je,
    gondoltam veszek egy meredek kanyart és az objekt szépen kilőtte a 4502Pt helyettem.

Közben megkerültem és kicsináltam az obit, meg is köszöntem nekik a közremüködést
    ahogy kell:)) Amúgy az eset a Magic Forrest ben esett meg :C

[ Szerkesztve ]

,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''

Aktív témák