Hirdetés
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz joker1220 #32392 üzenetére
Nagyon ritkán nálam is előfordul de nem jellemző.
A játék egy hisztis kurva lényegében mert volt időszak amikor a bletooth fülesem nem tetszett neki de elég volt ha csak a vevő stick volt bedugva arra is eldobálta magát.
Ahogy Fel írja a 0.7.2.-teszt-el is mennek gond nélkül a flash modok, OTM, crosshai, óra a játékban amit tegnap már kipróbáltam. Csak más a telepítés menete. Ha lesz kedvem akkor a hétvégén végig kipróbálom amiket én használok.Más.
Még régebben volt a scout-olásról szó.
Egy szép példa ara hogyan termeljünk sok xp-t meg creditet scout-al.
Gyakorlatilag a csata nagy részében nem csináltam semmit."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
válasz Sixkiller6 #32397 üzenetére
Nagyot lő? Mit szívtál?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Djuree #32374 üzenetére
Minél magasabb tier-ban vagy, annál rosszabbak lesznek a tankok stock-ként, sőt, annál több időbe is kerül, hogy fejleszd őket. A KV talán a legjobb tier 5-ös tank, ne add fel. Egy ideig szenvedés lesz vele, amíg el nem éred a 100%-os legénységet, meg nem fejleszted maximumra, de ahogy megleszel ezekkel olyan lesz, mint egy terminátor.
(#32395) pocok28: a T34 egyáltalán nem szívó tank, papírból van a teste, elég csak rálehelni és elszáll a fél HP-je. Konkrétan erre vagy kiváncsi? Mert ez eddig is köztudott volt. Olyan soha nem lesz, mint pl. a Löwe, ami a saját tierjében elég jó, jó az ágyúja és a páncélozottsága is. Na, a T34 soha nem lehet az frontvonalban, mert ahogy megjelenik, mindenki rögtön ráizgul, még a tier 5-ös ellenfelek is, hiszen ők is simán átlövik. Sőt, azt vettem észre, hogy ha 1 arty van az ellennél, az is folyamatosan engem kóstolgat, olyan, mintha meg lenne átkozva. Az ágyúja amúgy nagyon gyenge a tierjében, egyedül a penje jó (248 ha jól emlékszem), az átlagsebzése kritikán aluli, papíron 400 (már ez is kevés), de még az átlagsebzést is ritkán adja be, többnyire alatta van. Nagyon úgy tűnik, hogy direkt rontottak az átlagsebzésen, csak direkt nem kommunikálták. Ja, és mivel ilyen kicsi a sebzése, hiába nagy a ROF-ja, az ellenség körberöhögi, nincs semmi visszatartó ereje a tanknak. Ha véletlenül ezt a löveget kapja meg prémiumként is, úgy nagyon jó lesz tier 8-ban, de azt kétlem. De tier 8-ban a 105-ös löveg sem rossz azért, prémiumként mindenképpen jó lesz, mert ingyen lesz, és ugye a prémium tankok soha nem veszteségesek, jó lesz egy is változatosság a type után. Döntsd el te, hogy megéri-e neked azt a free XP-t. Szerintem egy prémium tank megéri, mert még mindig jobb free XP-ból "megvenni", mint goldból. Ja, és persze az ellenfelek 90%-át a hulldown sem hatja meg, mert tier 9-ig eljutott játékosok többsége már tisztában van azzal, hogy a kupolát kell célozni, az meg kifejezetten nagy ezen a tankon. Amennyire jó volt a T32 a tiejében, ez annyira rossz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pocok28
tag
válasz Sixkiller6 #32384 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy meghagyják neki a T10-es 120 mm Gun T53, vagy elveszik és marad a T9-es 105 mm Gun T5E1 löveg. Vagy teljesen újjat csinálnak?
Valószínű, hogy abba nem menenek bele, hogy T8-as prémium tank T10-es löveggel arasson.
Viszont ezt kompenzálhatja a páncélozottsága, mert véleményem szerint jóval gyengébb még a Lowe-től is. A KV-5-ről nem is beszélve.KV-5: szint:T8 löveg:T7 7500 GOLD
Lowe: szint:T8 löveg:T9 12500 GOLD
T34: szint:T8 löveg:T9-10?Azt meg gondolom nem fogják megcsinálni, hogy akinek stock a T34 az úgy kapja, akinek meg fullos, az fullost kap.
Ezt írták még anno:
Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy T34 a garázsukban, kapnak helyette egy M103-at a megfelelő alkatrészekkel és100%-os legénységgel, valamint megkapják a T34-et prémium tankként a régi legénységgel és egy plusz garázs hellyel.
Más kárpótlás nincs tervezve.Megfelelő alkatrészek:
Gondolom amit a T34-en kifejlesztettem az lesz az M103-on is.Free XP-t tudok rá átváltani ha kell, csak az a kérdés, hogy mennyit érne meg.
Mert ha marad ilyen papír tank, akkor szerintem 4-5000 gold-nál többet nem ér.
Pláne, ha egy lőszer ára kb.1000 kredit lesz, mint a Lowe-nél.T34-es tulajok megerősíthetnének, hogy mennyire szívós tank az ő szemszögükből nézve, mert én sokszor simán átütöm szemből. Természetesen kivétel ezalól a torony.
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
Fel
addikt
válasz D.Orion #32390 üzenetére
Ez majd csak a soron következő verzióknál fog így működni!
A jelenlegi 7.1b-vel - nálam - gond nélkül megy az OTM. Sőt, ez az OTM tökéletesen működik a teszt 7.1.1. verzióval is, csak más helyre kell másolni.pocok28: Ez már nagyon régóta nem kérdés. A prémium T34-en megmarad a 120-as löveg. Enélkül az ágyú nélkül T29 lenne a neve...
Az átlag pen. és sebzés is marad. A RoF valószínű változik.
Az teljesen mindegy milyen modulokkal van a garázsodban a T34, a váltáskor csak egyféle prémium T34-et fognak osztogatni mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ez az overtargetmarkers megy a legfrisebb peccsel? mert azt írják azzal még nem megy.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
_seth_
veterán
válasz Timyyy #32382 üzenetére
Én arra jutottam, hogy ha nem akar gyűlni a kredit a T34-re akkor eladok pár tankot legénység és felszerelések nélkül és megveszem a befolyt összegből, utána pedig ismét megveszem az eladott tankokat
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
joker1220
őstag
Tegnap azt hittem agybajt kapok!
Délután 4-6 közt nem szabad ezzel a játékkal játaszni mert az összes iskolás, ovodás,
és agyhalott brigád fent van.kb 18 kört mentem különböző tankokkal és 18 ból 17 vereség volt, általában a csapat 3/4e
az első másfél percben elhullott:SEste 9 kor kezdtem el ujra játszani és csodák csodájára szinte minden kör győzelem volt
Egyébként van benne valami amit FSB1000 mond, néha tényleg úgy érzem hogy az MM dönti el hogy a looser csapatba rak vagy a winner be, sorozatszerűen
Megvettem az amcsi T-82 őt, tiszta KV feelingje van a 105mm es ágyújával
Simán oneshottolok szinte bárkit vele
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
virkir
veterán
válasz Sixkiller6 #32380 üzenetére
Ha eddig nem szívtál akkor mehet az M4,mert nehogy már neked jobb legyen mint nekünk és utána már jó lesz. Minden más esetben a lóri.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Sixkiller6
őstag
válasz fsb1000 #32356 üzenetére
nincs ilyen konkrét frissítési intervallum. ráadásul ugye azt mondta a csóka, h az elején még csak épül az offline adatbázis az emberekről, és majd lesz egy release és utána az fog frissülni.
amúgy szerintem semmi gond nincs azzal ha nem frissül, hiszen a többség már több ezer meccsel került bele, és az 1606 eff.ratingem van vagy 1580 az már mind1.
arra amire való, pont jó. szerintem.- no es importante -
-
Timyyy
őstag
The Type 62 VII tier Light Tank will definitely be released on the Chinese server. We are still taking into consideration its introduction to other game servers.
Szóval még nem biztos, hogy kimaradunk a mókából.... lehet, hogy hozzánk is jön a type 62 T7 light-nak.
As you might know, the T34 will be replaced by the M103 and moved to Premium Tanks. Players will be able to purchase the T34 and any other premium vehicles in the in-game store. In addition, the T34 will be moved to tier VIII. We are still working on the game balance. Other new American vehicles are also being balanced. There is a high chance that they will end up on the same battle level as their predecessors, T30 and T34.
Tehát megvehető lesz mégiscsak. Részletesebben a köv. idézetben:
It looks like new players who will join the game after Christmas won’t be able to purchase T34. This does not mean that the Premium members will not be able to get their T34 by converting gold into experience and credits. The T34 case is not for making another Premium vehicle, but to compensate efforts in grinding for those who have already own this tank for a long period of time. And again, special offers for this tank may possibly be released at a future date.
Szóval aki karácsony után regisztrált, az már lecsúszott arról, hogy a store-ban megvegye a T34-et. Ezzel akarják kompenzálni azt, hogy aki már elérte, annak jutalom maradjon, más meg ne tudja kikerülni félúton a grindelést, és csak simán pénzből ne tudja megvenni.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
_seth_
veterán
válasz pocok28 #32367 üzenetére
Hogy engem miért nem rak be ilyen csatákba? Mindig IS4, E100 és hasonlóak közé kerülök a T32-essel.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Sixkiller6
őstag
véleményt kérnék, h melyik francia ágat toljam? heavy vagy med?
ki van fejlesztve már csak meg kéne venni az amx m4 ill. a lorraine. melyikre áldozzak?- no es importante -
-
Atlantis
veterán
Én is ettől tartok, hogy esetlen, tohonya dög lesz, a T-28-ra mostanában kezdek ráérezni. Lehet kihagyom a KV-t, de akkor meg felesleges a ruszki vonallal foglalkoznom.
Amúgy én a PzIV-gyel vagyok hasonlóképpen, alapból nagyon esetlen, ágyúja vacak, rendre igen erős csatákba dob be. Bízom benne, hogy kifejlesztve jó tank lesz belőle, de aránytalanul drága és elaprózott a fejlesztése.
T-28-at később vettem meg, kb. ugyanannyit mentem vele, mégis már csak a legnagyobb ágyú hiányzik belőle, PzIV-ből meg még a toronyig sem jutottam el fejlesztésben, igen messze a vége.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #32377 üzenetére
Ehhez hozzátartozik, hogy természetesnek tartom, hogy átlagos játékosnak 50% körül van a winratioja. Ami nem természetes, hogy időszakonként nyerési vagy vesztési sorozatok vannak.
Ha "fej vagy írást" játszunk, akkkor nagyon ritka, hogy 10-ből 8 fej legyen az meg végképp hogy ez ismétlődjön, majd másnap ennek fordítottja.
Ebből következik az a "babona", hogy az MM-et és a pattanási/találati randomfaktort nem csak a véletlenre bízzák.
Magasabb szintű csatákban talán a taktika többet számít, és az átütés is egyértelműbb 200m távolság alatt, bár oldalról is lehet bármiről pattanni.. -
fsb1000
nagyúr
válasz Cooper911 #32372 üzenetére
Ez az állapot nem a tanktól függ, bár előfordult már, hogy sutyiban valamin változtattak.
Az én "babonám" az, hogy a renccer próbál kiegyenlíteni. Úgy sorsol az MM-be vagy úgy alakítja a random faktorod, hogy az átlag felé húz vissza. Egy nyerő széria után számíthatsz rossz napokra, olyanokkal amit leírtam. Mindegy milyen tankkal mész, de a kicsiken látszik igazána különbség.
Erről akkor "bizonyosodtam" meg amikor sokat századoztam. Naponta lenyomtunk 15-20 meccset 66%-os nyerési aránnyal, és ha utána mentem randomba vagy csak duplázni akartam, jött a fekete leves.
Másnap a század megint jól ment, de utána megint halál. -
Cooper911
senior tag
A KV-val nyomd a napi duplákat meg néha még párat.
Alapból lassabb mint egy csillagromboló de fullos motorral, 100as legénységgel, 107es ágyuval már nagyon kellemes. (az ilyen KV-k lőnek ki téged 1-2 lövéssel.)Amcsiknál ami kellemes még az M4 Sherman. Igazi med és jól hozza a creditet.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Djuree
félisten
hát ez a KV nem az én tankom írtózat lassú dög, tudtam hogy az de hogy ennyire?! meg rátettem a 122-es ágyút, de olyan lassan lő hogy egy pIV-es kilőtt én meg 1 lövéssel 30% életét vettem le. hagyjuk már. engem persze az ellen KV-jai 1-2 lövéssel ki tudnak lőni, én meg alig sebzek rajtuk. 7-1-es győzelmi mutatóm van vele, ez mindent elmond mostmár nem adom el mert elbuknék csomó pénzt meg átváltott xp-t, de csak században fogok vele menni, amúgy inkább kis tankok. ez az amcsi t3-as M2 MT a 105-ös howitzerrel halálos, mindenki 1 lövés, csak a francia retkek nem
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Cooper911
senior tag
"the top French SPG will have a multi-round auto loading mechanism, commonly known as a gun cylinder."
Húhú... lesz itt meteorzápor meg "fuck arty"-zás....
"Originally, PzKpfw 38H735 (F) and PzKpfw B2 740(F) were French and they were placed on the German Tech Tree as captured materiel. Now players can easily research these tanks in the French Tech Tree."
Tökre nem értem. A francia H35 annyiban hasonlit a 38H735-re hogy körbe 40 a páncélja. DE kevesebb HP, ugyanolyan motorerő mellett gyengébb sebesség és fordulás, gyengébb toronyforgatás, szarabb ágyú. Még egy másik H35öt sem tud sebezni, mig a 38H735 igen.
Akkor hol tudok én egy olyan tankot fejleszteni a francia tree-n? Hasonló nevüt esetleg....
Szerintem rájöttek hogy túl OP és azért veszik ki, lehet azért butultak le a játékban levők is. Bezzeg pzII ben ülve mennyit szivtam ellenük...[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
balintka
addikt
válasz fsb1000 #32368 üzenetére
Pontosan ugyanezt vettem észre. Se a 735f-el, se a Tetrarch-al nem jönnek kb. 2 napja azok a killek, meg tarolás, ami eddig megvolt, és valóban nem a csapat hibájából. Én sem hiszem, h elfelejtettem volna játszani. Vhogy direkt szivat a gép. Lassan ott tartok, h megbántam, h 735f-t. A Tetrarch-al több a kilövésem általában, de annyira dicsértétek, h megvettem, meg ugye nemsokára meg is szűnik a boltban.
Szóval nem tudom, mi van a játékkal.
-
fsb1000
nagyúr
válasz erikke17 #32365 üzenetére
Én nem feltétlen a random csapat 14 másik tagjában látom a probléma okát, bár kétségtelen, volt amikor minden erőfeszítésem ellenére úgy tünt mások bénasága vagy óvatos játéka miatt bukik el a csata.
Ettől sokkal látványosabb változás ami a "csoda" tankommal történik.
Ez az olcsó prémtank 105-115%-os legénységgel (38H735) a saját tierjéban szinte legyőzhetetlen, ha messziről lehet vele lövöldözgetni.
Pl. Malinovkán a pálya túlfeléről szedem le az ellent.
2 napig az ment, hogy valamelyik ellen elörébb tolta az orrát, én láttam meg elsőként és nyomtam rá 5 lövést 2.3 seccenként (gyorsítóval), ebből 4 biztosan betalált - még a löveget se mozdítom meg ilyenkor, és ált. 3 áthatoló. Na innen már csak 1-2 lövés kell és 90%-ban enyém a kill. SZinte már nekem volt kellemetlen, hogy 20 sec alatt leszedtem úgy, hogy meg sem látott.A helyzet változott, de a szitú azonos. Én állok a kis tankommal, várok, célkereszt beszükült, kb 400méterre szintén álló tank (pl. licstraktor) és 5-ből csak 1 talál. A többi 4-et látom, hogy mellette csapódik.
Semmit nem csinálok másképp hiszen csak az egérgombot kell nyomni, nincs trükk, nincs noob, meg pro játékos, csak a játék "motorja" dönti el menyi találjon be.Ebből az következik hogy az 5-7 killes csaták lementek 1-2 killre. a találati arányom meg 50% alá. (mert közelről azért 3-ből kettő betalál.)
---EZt azért írtam le, mert más tankoknál ez nem olyan feltünő, mozgunk keveset lövünk, stb.
Ezzel a tankkal csatánként 40-60 lövést adok le és nagyon nem mindegy hogy 80-90% betalál, vagy csak 30-40%.[ Szerkesztve ]
-
pocok28
tag
Győzelem!
Csata: Mines 2012. február 10. 0:57:13
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 978
Szerzett kredit: 65 580
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Boelter Kitüntetés, MesterlövészFree-ből feltettem a láncot, a T29-ről meg a 105-ös löveget és a rádiót.
Első 4 csatát végigszenvedtem, de az 5. marha jól sikerült.
De azért elkélt a szerencse is. Lehetett volna 9kill is, csak türelmetlen voltam.I very happy!
„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. február 10. 0:56:49
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 429
Credits received: 59 017Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
erikke17
őstag
válasz fsb1000 #32361 üzenetére
Valahogy énnekem is igy van.. Az előbb is olyan szerencsétlenekkel rakott össze hogy az valami hihetetlen pedig volt T7 T8 tank is..
Erlenberg map, 1:14-re kikaptunk, azt az egyet is én lőttem, mikor láttam hogy kemény elkezdek minket irtani visszavonultam én is maradtam uccsónak de 14 tank bedarált minden gond nélkül.. Akkor zsinórban arty-k mindig láncomat lelövik, aztán könnyűpréda leszek.. Vagy következő lövésből szed ki... Katasztrófa.
Ja volt még egy szégyen köröm is 6XP-t kaptam||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Paul119
addikt
jó ez a vk3002db de annak a 75ös lövegnek semmilyen stop hatása nincs 135öket lövöldözök vele
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Lakeville 2012. február 9. 22:58:37
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 146 (fine for causing damage to allies: 56)
Credits received: 27 714 (fine for causing damage to allies: 14 000)
ellenséges is7et 100%életről ammo rackoltam... aztán csóringer saját t30asunk elém tolatott mikor lőttem volna az e75öt na őt meg fel gyujtottamMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
BoB
veterán
válasz Dexter1024 #32350 üzenetére
"Igen, mert addig tartott a II. világháború..."
Nem tudom miért nem lehet elhinni amit írok azért mert az egyik oldalon találtál egy reklám szöveget. Neked a loltractor második világháborús? Vagy az IS-7? NA ne hülyéskedj. Nem fogom neked kikeresni a hivatalos fórumból csak hogy bizonygassak. Ha nem hiszed hát nem
In 1948, the IS-7 heavy tank was developed [link]
Remélem nem felejtettél el angolul
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
kriso
tag
T29-re milyen felszerelést érdemes rárakni?
-
pocok28
tag
Tegnap mentünk FSB1000-el szakaszban T29-el.
Panaszkodom neki, hogy nem szeretem ezt a tankot, + hogy felhagytam a T34 megszerzésével...
Erre megfutottam az addigi legjobb körömet.
XP: (2x) 3282
kredit: 50 410Mindjárt az elején egy 100%-os VK3601H-t (850HP) egy lövéses kiszedtem a 105-össel (320 átlagsebzés). Igen meglepődtem.
Az első egyharmadára céloztam, de a motorterét érte a találat. Replay-ben visszanézve más nem lőtte. Ammorack a motortérben?Izgalmas csata volt. Szeretem ezeket a csatákat.
Kívánom FSB1000, hogy fuss ilyen, vagy még jobb köröket!
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz fsb1000 #32356 üzenetére
Nekem talán tegnap frissült.
Értelme azért valamennyire megmarad mert egy 600-as efficiency nem valószínű, hogy felmegy 1500-ra két hét alatt T9-ben.
Valamennyire ad képet a játékosokról, habárámbár ma egy majdnem full piros csapat szarrávert minket campinovkán pedig nálunk voltunk bőven zöldek"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
fsb1000
nagyúr
Aki használja ezt a ingame statot (szinezős) [link], kicsit segítsen légyszi.
Nálatok ez frissült? Nekem még mindig a kezdeti adatokat mutatja.
Írtam a fórumra is, de választ nem kaptam.
Egy hsz-ből azt olvastam ki hogy 2 hetente frissül majd, de a 2 hét ma (vagy tegnap?) már letelt.Ha így marad, akkor nem sok értelme van és törlöm, illetve a köv pecs, valószinüleg megszünteti, főleg mert egy reinstalt tervezek.
-
pocok28
tag
válasz tytyty #32331 üzenetére
Tedd fel a Datá-ra. Ingyenes. Én azt használom.
Ha regisztrálsz akkor tovább fentmarad a táron.Most látom, hogy már feltöltötted.
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
válasz _seth_ #32345 üzenetére
Ha ennyien mondjátok, igazat adok nektek.
Am az E100 gerendáján lőhető maradt, pedig elvileg azt is javították.
A T34 stockként egy hihetetlen hulladék. Ettől függetlenül most nyomtam egy ilyet:
Victory!
Battle: El Halluf 2012. február 9. 20:03:05
Vehicle: T34
Experience received: 3 642 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51 540
Battle Achievements: Steel Wall[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Hát én még ilyet nem láttam, a csapatom televolt Tiger II-esekkel, T29 meg stb.és kaptunk ajándékba még egy Ltraktort is...Nem is hagyta el a bázist, csak ott volt a kicsike egy helyben...
Szegény, mindenki megvolt lepődve, még az ellen is, hogy mit keres itt egy Ltraktor -
_seth_
veterán
válasz Bobyjack #32339 üzenetére
Ilyen volt a 7.x előtt, de azóta nincs már Én is még hetekig lőttem a fülét aztán ráfogtam, hogy nem jól találtam el de már nincs ilyen vagy ha akkora ágyud van ami átviszi az átviszi máshol is.
T32 most lett fullos Már csak a T34 kifejlesztése kell és elit... "csak" Az azért szép amikor az IS3 sorba pattog le a toronyról
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. február 9. 20:12:40
Jármű: SU-85B
Szerzett tapasztalat: 1 112
Szerzett kredit: 21 205Pici háló és scop mire képes (a legénység még csak 81%-s)
Amd - Radeon - Ryzen
-
_seth_
veterán
válasz Bobyjack #32337 üzenetére
Mivel lőhető? Én is lőttem egy darabig de már nem sebez úgy mint régen. A géppuskát kell lőni az elején az amcsi tankoknak
-
válasz _seth_ #32335 üzenetére
Az ilyen viszonylag sok goldosak közül az egyik IGN Prime előfizetés mellé járt, a másik meg PC Guru mellé.
Fogalmam sincs mit ad, amit linkeltem, de gondolom a szokásos t2 premium tankot meg 1 nap premiumot, esetleg 300 goldot.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Akkor valami 750 gold vagy valami hasonló volt, ezekből van ami még él? Ez amit linkeltél mi is pontosan? Keresgéltem az oldalon de nem találtam semmi konkrétumot.
-
-
Paul119
addikt
válasz littlemole #32332 üzenetére
én nagyon szeretem a jtt nagyon pontos át is megy azon amin kell neki és gyors is, elég sürün lövök vele 700 akat
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
littlemole
őstag
válasz Paul119 #32324 üzenetére
A fordulása nagyon lassú, Még talán sebességben jó is. Gondolkodtam a német TD vonalon max a ferdiig mert annak viszonylag jó a páncélja is. De szerintem nem erőltetem őket.
"We believe we have a moral responsibility to keep porn off the iPhone. Folks who want porn can buy an Android" From Steve Jobs to a Customer (Xiaomi Note 3 PRo)
-
pocok28
tag
válasz _seth_ #32327 üzenetére
Igen észrevettem a hibát és módosítottam a hozzászólásomat.
Még 5 percbe belefért.
Azért köszönöm.„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
_seth_
veterán
válasz pocok28 #32325 üzenetére
Mindkét motor jó a T32-re is, rádió és ágyú szintén.
-
pocok28
tag
Talp-105-ös-fülestorony-T32
Én a motorokat kihagytam, mert sok lett volna.
Cél a T34, minél elöbb.[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz littlemole #32321 üzenetére
az isu lassú? akkor ülj be egy jtbe max 25-26 km/h
-
kriso
tag
T-29-re milyen sorrendben fejlesszek?
Talp-fülestorony-105milis-motorok? -
bozont
veterán
válasz Atlantis #32320 üzenetére
Nem azzal van a baj ha egy zsúfolt pályán nehezen lehet célpontot találni, játszottam én is arty-val. Hanem amikor nyílt terepen (most pl El Hallufon volt) nem foglalkoznak az ellenséges tüzérséggel, még akkor sem ha jelzem hogy körülbelül merre keresse azt. És igazából az a bajom, hogy high tier csatákban sem foglalkoznak ezzel.
-
littlemole
őstag
Melyik med tank vonal lenne a jobb a t20 és később a pershing patton vagy inkább az
orosz t-44 t-54 es. Mióta megvan a type-59 nagyon megtetszett a gyorsabb harcmodor.
Sajna a német panther vonaltól nagyon messze vagyok.Most vagy a T20 ra vagy a t-43 ra lenne pénzem.
Megvettem ezt a dög ISU-152 t egy rakat pénzért de nagyon nem jönnek be már a TD-k. Lassúak.
"We believe we have a moral responsibility to keep porn off the iPhone. Folks who want porn can buy an Android" From Steve Jobs to a Customer (Xiaomi Note 3 PRo)
-
Atlantis
veterán
válasz bozont #32319 üzenetére
Én is sokat grillezek és jönnek hasonló kérések, de több pályán igen nehéz tüzérkedni. Nem tudom, a te eseted melyik pályán volt, de ha sok a hegy vagy város, akkor lehet egyszerűen nem tudta támadni, nem kell mindjárt noobozni a tüzért. Mire találunk megfelelő pozíciót és újra becélozzuk a területet, addig sok változás lehet a csatában.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
bozont
veterán
Most még is kiszedték a tracert a játékból vagy csak ennyire tesznek rá az emberek? Egyszerűen nem igaz, hogy hiába kérem a saját artyt hogy vadássza már le, mert az miatt nem tudok előrenyomulni. Sokszor még mutatom is hogy kb merre lehet, mert láttam hogy merről jött a lövés, de hiába. Most is azért volt bukta mert az ellenséges Grille kiszedett mielőtt kilőttem volta a Su152, pedig már csak hárman maradtak és a T28 TD-t én tudtam volna érdemben sebezni.
-
Tesi
tag
Na új Löwe rekord:
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. február 9. 18:23:24
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 3 978 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 130 623
Ilyen sem volt még....Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!
-
nagyúr
Gyerekek ez szánalmas. 1 menetet játszok, de olyan szinten fel tudom magam idegesíteni, hogy szétrobbanok. SU-5-el vagyok van összesen 14 töltényem, namost a kisebb tankokat csak-csak sebzem, de egy KV-ba kb 20-at is belelőhetnék és semmi. Most akkor ilyenkor mi?
-
_seth_
veterán
És a korábbi 1250 arany + M3 Stuart már nem él? A linkjét már nem találom
-
StoneBridge
senior tag
Nekem sem volt a kedvencem az első pár napban, aztán olvasgattam és stratégiát váltottam vele. Nem rohanok, nem megyek előre, inkább erősebbeket próbálok fedezni, messziről támadok, elbújok. Közben jól jött a féláras felszerelés is, kapott álcahálót és töltésgyorsítót, illetve időközben a legénység 100%-os lett, így álcára és javításra tettem a képességeiket.
Azt kell mondanom most már sokkal jobb, élvezetesebb vele menni, hozza végre a pénzt is, több vele a győztes kör is. Én megszerettem.
Ugyanígy a VK3001-et, amin a nagy 88-as ágyú elég jól aprít és azzal már lehet rohangálni is...Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Srácok, a GamersGate-en fent van a WoT ingyenesként, és ad valami invite kódot, amire nem írják, hogy mit ad. Feltételezem, hogy csak új regisztrációnál működik. Akinek kell invite kód, onnan szerezhet.
-
Fel
addikt
Új módszert vezetnek be a játék csomagolt fájljaival kapcsolatban, hogy csökkenjen a töltési idő.
Részben az előző miatt, a \res\gui könyvtár megzűnt. Emiatt a különféle modokkal is másként kell mókolni. Létrehoztak egy \res_mods könyvtárat és ide verziónként lehet majd pakolgatni a módosított fájlokat. Mindegyiknek létre kell hozni majd azt a könyvtárfát, amelyikben jelenleg (7.1) is működnek.Pl.: OTM esetén: Jelenleg a wot\res\gui\flash könyvtárba kell lennie a battle.swf és az OTMData.xml-nek. 7.1.1-nél a wot\res_mods\0.7.1.1 könyvtárban létre kell hozni egy \gui\flash könyvtárat és ide kell rakni a két fájlt. A többi modot is ennek az analógiájára kell intézni (mást én nem használok, így fogalmam sincs pl.: a célkereszt stb. modok hová kerülnek..). És ha verzióugrás van, pl. update 7.2-re, akkor majd ezeket a modokat szimplán át kell helyezni egy \res_mods\0.7.2 könyvtárba.
Ezeken kívül semmi.
És úgy néz ki ez a teszt csak az orosz szervercsoporton játszók számára lesz elérhető. Úgyhogy EU, NA majd csak ha a 7.2 elindul...[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Murder3 #32308 üzenetére
Mond te milyen távolságból szoktál harcolni a tankjaiddal? Mert én jellemzően 150 méteren belül kezdem el igazán aprítani az ellenfeleket onnan meg már bármivel lehet aránylag pontosan lőni.
Ha sniperkedni akarsz akkor meg menj olyan tankkal amin arra alkalmas ágyú van."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Murder3
addikt
válasz virkir #32083 üzenetére
pl 200-as ágyúk is simán pattogni szoktak néha a kv-5 ről ha nem a a weakspotot találom el, de 200-as pen alatt meg szinte elkönyvelhető h csak ott lőhető át.
pl 140 alattival nincs is értelme próbáljkozni oldalánál se mert az is végig pattog.és miért nehezebb sokszor eltalálni egy a kv-5 weakspotját mint pl szemből a löwe alját?
mert az ágyú hol jobbra, hol ballra visz.
löweénél,kt-nél ezért nicns baj mert ott mind1 h ha balra,jobra húzott az ágyú ott is átüti, de pl is-3nál már az a 1-2 mm is sokat számít h most épp átviszem e vagy pattanok kv-5 kupoláját is ezért nehéz sokszor eltalálni mert simán 1-2 mm-el elkerüli és akkor meg nagy eséllyel pattan. -
válasz _seth_ #32301 üzenetére
Hmm, a sima Tigrissel nekem 28 meccsből eddig csak 6 volt nyerés, pedig fent van a legjobb ágyú is. A Tigris P-hez képest ez valami iszonyat gáz tank. Persze nem rajtam múltak a győzelmek, többnyire a lista alsó harmadában vagyok, de akkor is.
-
tytyty
tag
válasz joker1220 #32300 üzenetére
T-54-es nagy ágyújától sem estem hanyatt. Az e50 fegyverzete sokkal jobb,viszont cserébe 2x akkora és nem fordul úgy,bár az igaz,hogy gyorsabb. Más stílus mindkettő, az e50 inkább heavy,ezért rejtőzködni se tud,a t54 meg nagyon. Ellenségek között cikázni t54, ha szemből akarsz sebezni e50.
-
Iron Funeral
őstag
válasz joker1220 #32300 üzenetére
Nem értettem félre
Viszont: IS-4 ellen nehéz, de nem lehetetlen, E-75 piece of cake, E-100 hátulról úgyszintén. Maus hátulról nem lehetetlen, IS-7et pedig kifejezetten könnyű sebezni oldalról a lánctalp és a hull között, leginkább pontos ágyú kell hozzá , igaz nem mindig mutatja az oldalát szemből meg majd lehetetlen megölni még fullos tankkal is: [link] rálőttem vagy 15öt a hasára, ebből sebzett 3, a többit oldalról kapta illetve arty splash... Meanwhile kaptam 3 darab 550es maflást, tiszta szar az S-70[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
_seth_
veterán
T32 - 23 csata volt vele eddig, még többségében veszítettünk bár nem miattam 23 csatából 16 tankot lőttem ki és még csak 2 kört mentem a 105-ös ágyúval, előtte az alap volt rajta, torony még alap minden más fullos (rádió is alap tényleg). Töltésgyorsító-5%+ camo került át a tigrisről, a legénység 81%-on van eddig.
Nekem tetszik, pláne az, hogy eddig az IS3, KV5, Löwe nagyobb falat volt, az új toronnyal még kap egy kis plusz Hp-t ami jól is jön és a feje is keményebb lesz (Még 5e tp kell hozzá). Remélem időben meglesz az a T34 amit eddig senki sem szeretett de most mindenki meg akarja szerezni (Én is )
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest