Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
-
Fel
addikt
WoT Logger segítségével.
emre: Igen, az még prémiumos. Este 9-ig tart még a "jó világ".
-
fsb1000
nagyúr
Én csak a WoT Loggerből tudom a csatánkénti sebzést. [link]
Illetve van egy új program, amivel a replayokból lehet kiszedni ezt az infót, de nem mindenki készít replayt.Ha pedig arra gondoltál hogy tankonként összesítve, arra ott az ingame stat, vagy Dossier stat, de a Wot logger is nagyon szépen mutatja.
-
fsb1000
nagyúr
Az új Gift Shop akciókat is átszámoltam, lehet tévedek, de mostmár úgy tünik nem éri meg vásárolni, ha nem kell a tank. Nem lesz olcsóbb a GOLD, igaz garázshely és prém fogyóeszköz gyűjthető így.
Előttem leszerepeltek a WG marketingesei. AZ akció visszavonása nagyon gáz volt. 20-30% useroldali nyereség miatt.---
A Type59 lehet kivétel, sajnos nem tudom mennyi GOLD járna, ha valaki úgy veszi már van a garázsában. Talán 7500G? -
whatnot
őstag
Most már kapják be. Nem igaz, hogy nem tudják előre eldönteni, mit akarnak.
Vásároltam most már 27€-ért, szóval ha nem rakják be a store-ba, akkor nem lesz.Amúgy ezzel jól átvertek minket. Ugyanis ez ugyebár 8500 goldnak felel meg 26€-ért, ami 327g/€. Szemben a T127es csomag 422g/€ arányával.
Technikai hibára hivatkozva nyomtak egy nerfet. -
jahrn
senior tag
"Lorri-ról pattantam 3x kb 200m-ről"
Az szerintem nem az agyu hibaja, tekintve h brutalisan jo a penje.
(#44389) vhw kosz az infot, igy legalabb nem fogok idot pazarolni h kiprobaljam oket. Pedig az FCM-et meg akartam venni amikor kijon live szerora.
Annak meg kifejezetten orulok hogy a B2 arty nem fogja elozonleni az alsobb tieru meccseket.
-
fsb1000
nagyúr
Szép eredmény!
Mostanában egyre több KV-5-el találkozom, és míg korábban nem tekintettem potenciális ellenfélnek, ha valamilyen t7-t8-al voltam, de egyre többször azt tapasztalom, hogy bizony nehezen tudom kilőni.Szóval változik a véleményem és már nehezen tudom eldönteni, hogy a Löwe vagy a KV5 a nehezebb ellenfél.
-
helixP
nagyúr
-
balintka
addikt
Ez a 107-es ágyú ugyanaz, mint a KV-n, ugye? Az bizony elég karcsú.
Milyen tier-ű tankokkal tesz vele össze? T10 is beesik?
Azért nem mellékes, hogy az ára majdnem fele a Löwének. IGazság szerint farmolásra szeretnék egy ilyen magas Tier-ű tankot, mert semmi kedvem M4-el, meg KV-tel rontani az arányomat. Ezekkel nagyobb eséllyel nyer az ember azért. -
LAJTNING
tag
-
hemaka
nagyúr
Már elfogyott. Itt volt egyébként.
-
Fel
addikt
Nálam is ez volt a helyzet. Csak a 3. próbálkozásra sikerült a vásárlás.
Saját részre csak egyszer lehet megvenni, így nem is fog érte többször pénzt levenni, még véletlenül sem.
A 3. próbálkozásom (bankártya adatok stb. beírása) után is úgy tűnt, hogy ez sem jött össze, így elkezdtem negyedjére is a vásárlást, de ennek a véglegesítésekor már kiírta, hogy nem tudom saját részre megvenni, mert már megvan az accountomhoz.
Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest