Hirdetés
Aktív témák
-
krisss93
aktív tag
válasz
babferi #49765 üzenetére
Ha jól emlékszem, az amcsi heavy patch előtt még fel lehetett rakni a 105-öst a lánc nélkül is. Egyenlőre hiába van kifejlesztve a 105-ös ha nem megy fel rá.
De így most úgy érzem mintha abban a trágya T20-ban dekkolnék.
Bunkertorony nélkül nem heavy az amcsi heavyBocs a dupla posztért.
-
Dobi 562
addikt
válasz
babferi #49749 üzenetére
Én a 7.2 után adtam el a Hummelemet. Addig szerettem vele játszani, a patch után alig tudtam vele eltalálni valamit. Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor teljesen összeszűkült célkereszttel a célponttól jó pár méterre lévő csapattársat lőttem ki. Ekkor eladtam, azóta sem artyztam.
-
emre
veterán
válasz
babferi #49359 üzenetére
Hát akkor mindenki ahogy érzi.....
Még szerencse hogy túl vagyok a kérdésen.
Mondjuk a SU152-őt visszavettem mikor akciózták, de most nem tetszik annyira mint régebben pedig még mindig tartom az 59%-os win arányt vele. Majd lehet az ISU-is visszaveszem, de erre nem mernék mérget venni. -
-
virkir
veterán
válasz
babferi #49219 üzenetére
A 12t-nél ne válassz még ki semmit hagyd gyűlni a tapasztalatot és akkor a 13 75-be 100%on tudod berakni majd a legénységet.
Dobj rá egy ventit, periszkópot, álcahálót ha olyan pályákra rak ahol lehet spotterkedni jól jönnek.Djuree
Ezek elsősorban scout-ok nem támadó tankok a 13 90-ig meg nagyon ágyú sincs ha berak high tier csatába.
Hidd el jól jön amikor ülsz a bokorba és még 30 méterről se vesznek észre. -
fsb1000
nagyúr
válasz
babferi #49130 üzenetére
T-50-2-nek egyik ellenszere az E100, mert azzal lehet egylővésezni illetve eltalálni jó eséllyel, akár távolról is.
Szerintem nem az artykra veszélyes a T-50-2, hanem a lassú heavykre, mert szpottolja öket és máris arty célpontok. Persze az artykat is szpottolja.... és ha randomban az artysták normálisan dolgoznának, akkor előbb azokat szednék ki (van aki így tesz).
Na mindegy... ha lehet kilövöm a felderítőt, de nem az artyk kedvéért. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
babferi #49130 üzenetére
Hadd idézem magamat:
"Mégis szokták mondani, hogy OP T-50-2, OP 1390 stb.
Ennek ellenére az esetek nagy részében ezek a tankok mégis halottak egy perc után az esetek 80-90%-ában. Nagyon kevesen vannak, akik tényleg jól mennek light tankokkal, de azok hihetetlen mit tudnak véghez vinni és mekkora a befolyásuk a meccsre. Noh, ez a kb. 2-3% miatt mondják OP-nak egy-egy light tankot." -
babferi
tag
válasz
babferi #49130 üzenetére
Jah es meg annyit elfelejtettem , ha a lancot ellovik rajta akkor inkabb nem is erdemes javitani max csak ha tuti nincs korulottunk senki. Mivel nem lehet javitani a lancat , 10 esetbol 6-7x hiaba javitom meg lent marad , mivel mindkettot lovik el egyszerre , meg ha a lelancolas nem is sebzett , utanna tuti leszednek !
-
fsb1000
nagyúr
válasz
babferi #48986 üzenetére
A hsz. első felével egyetérték, én is úgy érzem a kiszámíthatóság helyet a random faktorok, random módon változnak... van egy káosz érzése az embernek...
A játékosokkal kapcsolatos véleményed most nem kommentálnám, csak annyit hogy a tegnapi szivóágon olyan béna voltam, mint egy kezdő játékos. 10-ből 10x meghaltam és ált. már a csata elején. Majdnem mindegy mit csináltam, semmi sem sikerült.
-
joergie
őstag
válasz
babferi #48713 üzenetére
Pontosan az amit írtál, tesztszerón kipróbáltam. T25ösömnél nem igazán hozott jobban, bár arra jó, hogy artyzni megtanuljon valaki, és még kreditet is szerezzen közben.
Priest egy kicsit gyorsabb, de amúgy nagyjából ugyanaz, még a szög, amiben tudod forgatni a stukkert, az is ugyanaz. Nagyjából 100akat lő, de azt 7-8mp-enként. lassu tankokat az idegösszeomlás közelébe lehet vele kergetni. -
Fel
addikt
válasz
babferi #48469 üzenetére
A baj ott van, hogy a kis kaliberű HE lövedékek sebzését nyeli a páncélzat, és az előtétpáncél (már amelyik tanknál van).
Kb. a 120mm és fölötte kezd érezhető hatása lenni a HE lövedéknek, de ha olyan helyen lősz meg egy tankot, ahol vastag a páncélja, akkor ezekkel is csak nagyon kevés sebzést viszel be. Pl.: 152-es ML-10 + IS-4 torony front = kb. -100hp ..-----------------------------------------
Eddigi legjobb köröm KV-2-vel. Ráraktam a 107-es löveget...
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2012. május 10. 20:51:12
Vehicle: KV-2
Experience received: 6 495 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 29 767
Battle Achievements: Master Gunner, Reaper, SharpshooterNagyon kevés pénzt hoz (prémiummal).
-
Gyuri27
félisten
válasz
babferi #48408 üzenetére
7.2 óta nincs t5-s farm tank (t5 se nagyon). Itt dől meg az elmélet.
Egy free játékban kell az ember. Mivel a fizető vendégeknek valakit kell lőni.
Eu szerveren mondjuk vannak 80 ezren. Tegyük fel háromnegyedük free user. Ha ők eltünnének maradna 20k user. A nem túl acélos mm miatt és egyéb dolgok miatt nem sokáig lenne fizető user.Djuree: ember azt mondta az jó amit sokan vesznek. Akkor az wow hibátlan.
Zeratul: béta alapján jó a dio3. Nincs miről beszélni.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
babferi #47494 üzenetére
Ha gyorsabb medium vagy light tankban ülsz, akkor dörzsölöd ilynekor a mancsod
Én ilyet sose fogok ki ennyire szélsősége arty-partyt a T-50-2-vel vagy a amx1390-nel. Pedig spottolni jó móka ilyenkor. Futkározol körbe-körbe, artyjaid meg lövik az ellenséget. Ráadásul az összes ellenség rádkoncentrál és próbálnak kilőni (elég rossz hatásfokkal). Lehet csinálok egy videót a T-50-2-es bosszantásaimból, bevágva az örökzöld Benny Hill zenét, csak legyen rá időm....
Szerk.: Eszembe jutott mégis volt egy alkalom: Kareila, T-50-nel voltam. A legelején átfutottam szembe, az ellenséges bázis alá, egy szikla mögé bújva spottoltam az ellenséget. Az artyk piullanatok alatt szétkapták az ellenséget, mert a marha ellenfelek későn kapcsoltak, hogy kikéne engem szedni. Egyesével jöttek rám, de azokat is az arty kiszedte mielőtt közelembe kerültek volna. Nagyon sajnálom, hogy nincs meg az a replayem már.
-
törölt tag
válasz
babferi #46657 üzenetére
Eddig mindig csodálkoztam hogy csináltok 1000 TP felettit egy csatában mindenféle szorzó nélkül... hát most nagyon összejött nekem is
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. május 2. 19:45:13
Jármű: GW Panther
Szerzett tapasztalat: 1 217
Szerzett kredit: 33 816
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Elit lövészJa és elnézést hogy Artyval mertem menni
-
vhw
addikt
válasz
babferi #45937 üzenetére
A T25 nem rossz, csak figyelj oda, hogy a tornya elég lassan forog, szal gondolkodj előre hogy veted bele magad a közelharcokba. Kicsit hasonlít a Pz35t-re, jó ágyú van rajta, csak a torony forgási idejével számolni kell.
A másik versenyző a Ram II lehet, ennek alacsonyabb a végsebessége, de már sokkal jobban forog a tornya, az ágyúja gyors jó pennel, de kicsit sebez (az amcsi M7en, vagy a Churchillen kipróbálhatod, hasonló ágyúik vannak) ez viszont picivel többe kerül.whatnot: Ami a Vaelntine-t illeti, az a "igen sok tank meg sem sebzi" főleg T3asokra vonatkozik, inkább azt mondanám van jó pár tank ami ami meglehetősen veszélyes rá (M3, Hetzer, Marder, Su85b, T40, M8A1, AMX40, T28... szal majdnem az összes T4 tank és TD illetve T3 TD) Ezeket csak ésszel, az ő hibáikat maximálisan kihasználva, a saját hibákat pedig minimálisra csökkentve lehet eredményesen játszani vele. Pédául nem nagyon lehet megnyerni Malinovkát úgy ha egyenesen átmész vele a mezőn
-
fsb1000
nagyúr
válasz
babferi #35667 üzenetére
Azt a nicket nyilvánvalóan szívatásra hozták létre.
Talán besokalt a gyerek, kreál egy nicket, a haverja beviszi és büntetlenül tönkreteheti mások játékát.
---Az utolsó csatám is azzal indult hogy egy VK3601 belém lő hátúlról.
Kérdem miért? Nincs válasz...
Aztán végig mellete vagyok nézem mit csinál... és engem lőnek ki, mert nem a csatára figyelek.
Én vagyok a nagyobb marha. -
Chris0321
veterán
válasz
babferi #35667 üzenetére
Tudod eléggé zavart, hogy a kis szemtelen folyamatosan lőtt, máskor majd így teszek.
A Tigrisre is lőttem volna, de mikor megláttam mert spottolták egy épület mögött volt és nem tudtam rálőni. Utána kezdődött a kis kalandom a T1-essel és ez elég sokáig lefoglalt. Utána pedig egy ellenséges AMX akármi ami közben a közelünkbe került kiszedett sajna, persze szépen buktuk a meccset. -
vhw
addikt
válasz
babferi #35548 üzenetére
Én ennek az ágnak inkább a camot választanám, úgyse nagyon fogsz elsősorban harcolni velük ha rendeltetésszerűen használod őket (bár ha troll ágyúval játszol, akkor kicsit közelebb kell menni, de akkoris nagyok mögött maradsz) Az ISU meg object végképp a bokorban sunnyogásra találták ki. Ha meg már ott vannak körülötted a piros pöttyök ugyanmindegy, hogy mikor rakják fel a láncot...
A másik két ágon esetleg el lehet gondolkozni, hogy T7 környékén mit is fejlesszen az ember.
r1E3S3E7T: újabb szép garázsdísz és/vagy kredit-temető kifejlesztve?
-
tank1
tag
válasz
babferi #34875 üzenetére
Ööööö az gondolom kb. ötszáz forint lehet.
Ha csak meglátom a garázsban, már rosszul leszek a tigristől.
(azok az élvezetes tierX-es top tankokkal vívott csaták... rémülten menekültek a ködből hirtelen előbukkanó félelmetes 88-as fenevadtól)
A TigerII -n jöttem rá, hogy van olyan, hogy rólam is lepattanhat lövedék. -
emre
veterán
válasz
babferi #34875 üzenetére
A múltkor én is ezt számolgattam 26800 gold kellene, és nem kellene tökörésznem a fejlesztéssel. (670k xp, ebből SZU85 300k)
De megér-e közel 30000,-Ft-ot, hogy átlépjek egy csomó gépet, pláne úgy ha kifejlesztem, még meg is kellene venni, amire nincs elég kredit.
Szóval hagyom a fenébe, az alapvető cél az IS4 megvan, mostantól csak az élvezetnek játszok.....(höhöhö)
Na jó, még a jagdtiger azért csak kellene eccer.mod:
Ja, végre volt egy jó csatám a négyessel
Csata: Murovanka 2012. február 26. 19:07:50
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 7 965 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 54 561
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész -
-
Fel
addikt
válasz
babferi #34512 üzenetére
Minden modulnak külön-külön van valamennyi meghatározott hp-ja, így a lőszerrekeszeknek is. Ha eltalálják, sérül. A bekapott lövéstől függ mennyit sebez rajta, ergó nagyobbat sebző lövedéktől nagyobb eséllyel is fog berobbanni. A vizes lőszertartó nem attól óv meg, hogy ammo rack találatot kapj, hanem kicsivel megtoldja a rack hp-ját, így több sebzést kibír mielőtt felrobbanna. Ha egy kicsit is sebez rajta egy találat, akkor már azonnal csökken a töltési idő.
-
Fel
addikt
válasz
babferi #33783 üzenetére
Utóbbi időben már nem nagyon artistáskodom, de úgy vettem észre korábban, hogy a célkörön kívülre eső lövedéknek az oka a domborzat. Befolyásolta a pontosságot az is, ha én nem sík talajon álltam, és az is ha a célpont sem. A célkör ugyan "elnyúlik", de nem elégé sok esetben.
-
válasz
babferi #33054 üzenetére
Hát én nagyon keveset látok, max csatánként 1-1-et oldalaként(beleértve magamat). Orosz oldalon főleg nagyon kevés van. Ennyivel jobb lenne a német oldal, mert szinte csak Hummeleket látok. Tény, hogy nemrég azért "sírtam", hogy az SU-5 elég szar, de az SU-8hoz képest az egy isteni járgány. Ez mire megfordul vagy bepozicionál(igaz 77%-os a legénység csak) a tank már 2x arrébb ment, nem beszélve arról, hogy mindig összerak 8-9-es szintűekkel, amik ellen sok esélyem őszintén, nincs! Amit főleg imádok, hogy ha eltalálom, crit hit, de 1-etlen %-ot sem vesz le
A pontosság meg főleg nem az erényük sajna, de remélem javulni fog.
-
pocok28
tag
válasz
babferi #31902 üzenetére
Ezt találtam:
TECHNIKAI ADATOK
•
Hossz: 6,95 m•
Szélesség: 3,09 m•
Magasság: 2,73 m•
Súly: 46 500 kg•
Legénység: 4 fő•
Fegyverzet: 1 db 122 mm-es D-25T L/43 löveg; 2 db 7,6 mm-es DT géppuska; 1 db 12,7 mm-es DShK géppuska•
Motor: V-2 12 hengeres Diesel; 600 LE•
Sebesség: 37 km/h (úton)•
Hatótáv: 240 km•
Páncélzat: 30-160 mm -
D.Orion
veterán
válasz
babferi #30109 üzenetére
Bocs, de ez csupa csupa rossz tanács volt. A lelkes amatőrség sorait olvashattuk. Bocs, de ez tényleg így van.
8800GT és 9800GT mondhatni ugyanaz a kártya. GTS450 és 5750 meg amennyivel többe kerül... közel sem hoz olyan javulást..9600GT-t ajánlani 8800GT helyett, ezt inkább nem is kommentálom.
-
balintka
addikt
válasz
babferi #29233 üzenetére
Nálam ugyanez. Használhatatlan az IS-3. A BL-9 nincs még meg, az előző van, a gyorsabb 122-es, talán D-2-5T? Állandóan ammoracket kapok, a győzelmi arányom talán 30% vele. Nem tudom, így hogy jön össze 44 ezer kredit a BL-9. Az IS-3 rosszabb, mint a T1 heavy anno, az eredményeimet tekintve.
-
Murder3
addikt
válasz
babferi #28166 üzenetére
öööö ágyú miatt nagyon sokszor inkább utálni fogod, amúgy jó med lenne, viszont lassú és komótos...
jó nem párduc szinten, de fordulás közbe nagyon lassú.
meg ugye jó sokszor kibaxik veled az mm és te leszel egyszem med a t59-es csordák vagy t8-as medekkel szembe.
na akkor érzed majd magad szopatva mert ha nincs med akivel mennél hát nem sokmindenre jó. -
Rém
tag
válasz
babferi #28166 üzenetére
A VK3002DB nagyon jó kis tank. Meglepő, de az utána következő párduc ehhez képest egy vacak! Ha nem lenne rajta a hosszú 75 ös akkor ez simán jobb lenne nála. Gyors, a páncélja is elfogadható és pattog róla sok minden. Fullosan meg a tier egyik legjobbja. Egy gáz van vele, minden fejlesztés rohadt sok kreditbe kerül és az ágyukon kívül nem tudod őket más tankon használni.
-
diegho
nagyúr
válasz
babferi #25413 üzenetére
No valami hasonlót akarok kipróbálni én is, csak egyetlen ismerősömnek sincs nvidia kártyája, még egy nyamvadt 9600gt sincs, csak a 8600gt, ami meg kevés. AMD kártyánál azt vettem észre amúgy (mindegyiknél), hogy ha a játékból többször kilépek alt+tab-al, akkor egy idő után nem kapcsolja vissza a 3D órajeleit a kártya, hanem egy köztes órajelen megy, pl az 5770 valami 350/750-en ment, holott ennél bőven magasabb a 3D órajele, ilyenkor csak a játék újraindítás segített.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
babferi #25315 üzenetére
Scout
1.
Kezdetben előrerohantam és ha szerencsém volt sokat spottoltam, jött a kredit akkor is ha egy percen belül meghaltam
2.
Megnéztem mások hogy csinálják, és próbáltam bújva folyamatosan spottolni. Az eredmény: három percen belül meghaltam és nem jött a kredit, de lehet a csapatnak segítettem
3.
ARty-t vadászok... ebbe is könnyen bele lehet halni, de legalább élvezem, ha kinyirok 1-2 -öt.
Ezt is lehetne okosan csinálni, lopakodva kicsit kivárva. Ez sem hozza a kreditet túl jól.Szerintem döntsd el, te mit vársz a felderítéstől.
Nyilván random csatában más mint században. 10 kör KV-3 után igazi felüdülés bármelyik scouttal menni.--------------
#25335) troyer20 Én PaypAl-lal csináltam, de szenvedős volt. Viszont a fiam 3 perc alatt bankkártyával és aztán lemondta az előfizetést.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest