Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
jimmy74
őstag
Mikor lesz megint 50%-os kedvezmények fejlesztés,tartozékok meg ilyesmik?
WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
A BL-10-es lövegről mi a véleményetek?Adja magát?Vagy pattogós?
Az ISU-t megtudnám venni de várok hátha akciós lesz az ára!WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Hogy tudom használni a csatában a pótellátmányt?
pl a 6-os gombot megnyomom és semmi..(ott van a cucc, a másik ablakokban az orvosi csomag meg szerelő láda de azok müködnek is ha kell,de ezt az ingyen csokit pl nem tudom aktiválni mikor a csata indul!WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Nekem a játékban elég sokszor mikor rázoom-olok a célra az egész képernyő piros!!
Így csak arcade módban tudok játszani!Ez mitől van?
A másik:úgy olvastam holnaptól van bonuszkód (24 órás).ha nekem aznapra van prém.napom goldért olyankor ezt enm veszi figyelembe vagy a 2 összeadódik xp és credit formájában?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Az a gondom hogy a játék mappájában nekem nem ott vannak a "dolgok"ahol kellene.Egyébként fut a játék néha sajna szétkapcsol de bezárom a programmot újra inditom és ott vagyok a csatában,de ezt csak mindig akkor csinálja mikor megnyomom a csata gombot és tölti be a maps-ot,vagyis játék közben sosem!
Visszatérve a gondomra mit csináljak?Uninstaláljak és töltsem majd telepitsem újra?
Pl. megpróbáltam azt az alternativ crosshair módot megcsinálni,de az sem fut.Caps lock+0
nem olyan a mappa szerkezet mint ahogy láttam másoknak.Nekem pl a 0.7.2-ben csak read me van,mapps v.vehicles mappát nem találok.
Mit tegyek?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. április 26. 1:21:40
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 068
Szerzett kredit: 22 563
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Pusztító, Boelter Kitüntetés, Top Gun
Volt ebben type-on át az isu-tól a kv3-tól a gw panterig 7 kill!
Kezdem szeretni ezt a kis dögöt!
Ja és én húztam be a győzelmet egyedül a végén
Csak még a stock motor van nagyon kellene mert lassú![ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Tegyük fel ha csak a pari 100%-os a többi 75-80% akkor a parancsnoknak melyik képességet jobb adni?mentorra gondoltam mert az az első perctől kezdve fejleszt ugye?
Vagyis nem 100% után aktiválódik.
Esetleg javasoltok tudtok jobbat helyette?Ez egy szu 100-as legénység.WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
45225 hsz-ra mit mondtok?
-
jimmy74
őstag
Az ISU 152-ről mi a véleményetek?Lassan megtudnám venni?
És a VK 3601 H?Nem valami nagy durr. nem?Ahogy látom mindenki gyapázza még ha top tank is pont a csatában!WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Tetrach és tier 2-es tank!Nem találom a tech free-ben?Hol lehet?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!A héten elérhető lesz az új patch?
Nem tudni már pontosan mikor?[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Kapnak ezek a németek már valami új lövegeket az új patch-el?
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Lehet tudni valami konkrétabbat az új orosz TD ágról?Talán csak a su 122-54-ről írtatok valamit?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!A francia tankoknál melyik tipusok azok amik képesek 2-3 mp-enként kilöni 5-6 -ot úgy hogy előre betöltik?
-
jimmy74
őstag
A játékban a nick v. felhasználó nevemet megváltoztathatom gondolom?Vagy nem?
Az milyen változást hozna?Újra kezdhetném az egész tankgyüjtést?Elveszne ami a mostani nevem alatt fut?[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!IS v.Tiger-TigerP?Tier 7-es tankot lassan tudok venni.
Csak nem tudom melyikre gyúrjak vazze. Mind3-ra megőszülnék jobban
Az új patch.hoz esetleg változást a 3 heavy-nek?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Győzelem!
Csata: Komarin 2012. április 19. 1:45:16
Jármű: SU-85
Szerzett tapasztalat: 1 251
Szerzett kredit: 38 569
Mondom jó kis dög!
Én vótam a tier utolsó!WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Oké.Akkor eza menüben úgy mükszik hogy eldobom mindkettőt majd újra kiválasztom amit akarok és már tanult pl: nálam a BIA-t 40%-ig és akkor ajánlja fel kérdezi meg hogy credit arany v.semmi ha újra akarom azt a képességet v.perket v.mi.?
Akkor annak a személynek annyiról indul a % ezután amennyi az eldobás elött is vót?vagyis az én esetemben 40%.[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz Gyuri27 #43859 üzenetére
Hát a 85b nálam úgy ahogy elment nem mondom hogy rossz vót,de hát ez a 85-ös isteni!
Az az igazság hogy mikor elkezdtem húzni a ruszki td ágat garázs szűke miatt mindig eladtam és a legénységet beültettem a köv.-be.
Na a su 100 óta nem csinálom inkább vettem goldért +garázst.
A SU-100 jó lenne csak a 122-esnek olyan töltény ára van hogy nullszaldos voltam majdnem mindig vele.
A SU 85-ös 107-ese pedig hasonló dolgokat művel mint az a 122-es csak hát óriási különbség van hogy mennyi creditet hoz.
Most az elöbb is én maradtam utolsónak (azért 3-at kilöttem persze mind 6-7-es tank volt),és bejött a két IS3-as az egyikre volt időm,2 lövés 45% ment leWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Újra megvettem a SU-85-öt!Egy kis vaddisznó
Pedig megvan a SU-152-es fullon de ez a gép király kár hogy eladtam anno főleg amilyen szar a SU-100.
vhwtudsz válaszolni a 43837-es hsz-ra?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Nem akarok senkit átültetni.Na úgy értettem hogy mikor az 1 képesség 100%-os álca lett adtam egy 2-dik perket BIA-t ami kb 40%-nál jár.
CSak sajna Utána itt olvastam egy okos ötletet:Mikor az 1 hasznos skill meg van nullázzam le és adjak BIA-t mivel a 2-dik hogy 100% legyen elég sokat kell gyúrni,a BIA-t kitanulják(ez sok pluszt ad)majd ha megvan ez is(ami hamar meg lesz mert ez a képesség fut csak)kitanulnak újra repairt v álcát.
Az a kérdésem hogy így most ahogy van nem tudom a képességeket külön törölni(1-t akarom)mert a 2-dik úgy látom @urva soká lesz meg.
Esetleg ha eldobom a 2 képességet és utána újra választom a BIA-t nem 40%-ról vagyis a mostani szintről indulna?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Ha már a 2-dik képesség fejlődik eldobhatom az elsőt ami ugye 100%-os vagy ilyenkor ugrik mindkettő?
Vagyis külön is kiválasztható a képesség és eldobása?Mert kézségek eldobását ír a személyes fájl-képességek menüben?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Ha már a 2-dik képesség fejlődik eldobhatom az elsőt ami ugye 100%-os vagy ilyenkor ugrik mindkettő?
Vagyis külön is kiválasztható a képesség és eldobása?Mert kézségek eldobását ír a személyes fájl-képességek menüben?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
-
jimmy74
őstag
7 euro!angliából!1 font csomagdij!most néztem.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Van már valami konkrét dolog arról hogy a ruszkik és amcsik milyen új lövegeket kapnak és mikor?
-
jimmy74
őstag
Sokszor olvastam hogy a churcill nem egy rossz vétel!Hozza a creditet.
Mit gondoltok megéri goldért?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
válasz Iron Funeral #43042 üzenetére
Összesen egy faszinak hány skill meg perkje lehet egyszerre amit használ?3?
-
jimmy74
őstag
És ha az 1 skill ami hamarosan meg lesz 100% és lenullázom hogy hamarább legyen a köv. skill meg ami akarok és tegyük fel vissza akarom rakni amit lenulláztam azt újra végig kell harcolnom vagy azt már megtanulta és csak visza rakom?
Vagy van több fokozata az ugyanolyan skilleknek?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
válasz D.Orion #43026 üzenetére
Gondolom amit lenullázól azt már nem tudja?Csak akkor kezdésnek hasznos gondolom.
Te mit ajánlasz TD-re?SU-152
Ez van most:Legénység 100% illetve parancsnok 105% a többi 116%
venti,periszkóp, tölt.gyorsitó a td-n.
Skillek:góré.álca 99%,lövész javitás 99%,soför álca 87%,2 töltő 80%bia.87%javitás
Ezek után te mit ajánlsz?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
válasz Iron Funeral #43017 üzenetére
Miért kell lenullázni amit kitanult?Lehet még 2 skillt mellé tanulni nem?
Nem értem de érdekel én is még elég újonc vagyok.WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Az IS-nek melyik löveggel lehet jól keresni illetve sikeresnek lenni?85-100-122?Vagy melyik vált be nálatok?
-
jimmy74
őstag
Gyerekek a VK 3601 H-ról mi a véleményetek?
-
jimmy74
őstag
vannak cheaterek csalók a játékban?
-
jimmy74
őstag
Érdekelne a véleményetek szerintetek melyik a legjobb masina minden dolgot figyelembevéve!xp,credit játékélmény........stb
-
jimmy74
őstag
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. április 10. 15:42:24
Jármű: Wespe
Szerzett tapasztalat: 934
Szerzett kredit: 20 909
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Pusztító, Top Gun
7 kills
Egyedül hagytak a bázison hiába helpeltem hogy 4-en jönnek fel! pedig közel volt a társ Hetzerrel)WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Prémium vásárlásnál az időintervallumot(hogy mikor szeretném felhasználni)megszabhatom vagy onnantól ketyeg mikor megveszem az időt?
-
jimmy74
őstag
A prémium számla vásárlása csak 1 kiválasztott járműre érvényes ugye?Vagyis ha veszek 1 napot az 1 tankra érvényes?
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz Remus389 #41591 üzenetére
Biztos láttátok az egész dokumentum filmet a kurszki csatáról a többfrontos harcot minden dolgot elemeztek,nagyon jó!
Sokszor én is azt érzem a játékban amit a kurszki-csata vége felé a németek mikor a tartaléknak és meglepetésnek szánt T-34-esek megbolonditották a lassú tigriseket,még sajnáltam is őketWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Csak az alap kameraállás van az artyknál? Próbálgatom hát elég fura:3-dik csatán vagyok túl.
-
jimmy74
őstag
artyknál melyik nemzetet érdemes húzni az alapoktól kezdve?
-
jimmy74
őstag
válasz marked one94 #41378 üzenetére
Az újabb képességekről a személyzetnek mi a véleményed?Melyiket ajánlod pl:TD-kre ha még nincs egyik se vagy már van valami de még nem 100%?Van hetzer-em is de most kapták a 100%-ot. A SU-152-esbe meg átraknám a SU-100 brigádot nekik még csak az 1 skilljük megy de lassan 100%
-
jimmy74
őstag
Megvan a SU-152-es.
4 cuccom van hozzá:álcaháló,töltésgyorsitó,venti,periszkóp
melyiket hagyjam ki?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Húsvétra nem várható valami olcsóság -árcsökkenés?
-
jimmy74
őstag
Köszönöm!
Még valami:Húsvét alkalmából nem várható hogy olcsóbbak lesznek a járgányok?Vagy valami plussz...[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
A SU-152-essel kinek van volt meg, mi a tapasztalata?Hozza a pénzt?Kifarmoltam a su 100-ast csak az valahogy nem az igazi:a 122-es pénznyelő a 100-as löveg meg gyengécske rajta
-
jimmy74
őstag
SU-152-es az alap 152-es löveggel milyen creditet hoz átlagban?Úgy értem nem e veszteséges vagyis csak a pénzt viszi e?
-
jimmy74
őstag
Dobjatok légyszives egy linket egy tech free-ről amiben részletesen benne van minden pl:lőszerek ára.Köszönöm.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.Melyik nemzetvonalon érdemes az artyt húzni?Egyelőre úgy max 5-6 tierig érdekelne a véleményetek.Köszönöm.
-
jimmy74
őstag
A SU-152-re mennyibe kerül a 152-es löveg darab ára?Ez a td nincs meg de lehet hogy nem is lesz amilyen húzos a 122-es ára is.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
PzIV-essel kinek van volt milyen a gép?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!TD-re melyik képességet ajánljátok mert vannak ugye újak is és érhetnek e valamit egyáltalán.Illetve ha a régebbi még nem 100%-os képességet hogy tudom újraválasztani mert nem irja csak hogy részben, én meg nem tudom már pontosan melyik mi volt.
-
jimmy74
őstag
A type 59-et meg lehet venni ha nem a mi régiónkban van?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Mi a különbség a lemezen futtatott(megvett)és a wot-től ingyen letöltött játék közt?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Most látom meg lehet venni a játékot lemezen.Ez mit ad cserébe ha már fizetsz érte?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Hogy lehet egy meglévő felszerelést aranyért levenni biztonságosan?Csak Azt írja ha leveszem megsemmisül ,most ezt nem értem?!Én aranyért leszedném és felraknám egy másikra.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest