Hirdetés
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #50012 üzenetére
Sebedre tapaszt máshol keress....
ja... és megint olyanba szóltál bele, amit nem érthetsz.
--
(#50004) Runo: Attól még lehet adekvát választ adni a kédezőnek.
Pl. olyat hogy 1-2 hetente van akció és tankok felszerelések, egyebek rotációban váltják egymást, tehát ha türelmesen vár akkor sorra kerül az amit ő szeretne venni kedvezményesen.[ Szerkesztve ]
-
babferi
tag
válasz L-e-f-i-e #48470 üzenetére
Az a gond , hogy az IS8 ellen alaploszert hasznaltam es a testet at is utottem az oldalan ( durvan ott ahol a loszerrekesz van ) es igy is 0 dmgs lett 4 loves !
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
-vitya-
őstag
válasz L-e-f-i-e #47144 üzenetére
egy tény ami ebben a 30 hozzászólásban van:
L-e-f-i-e nem kezdett most személyeskedni, általánosan beszélt dolgokról - teljesen mind1, hogy igaza volt-e vagy sem - fsb meg magára vette az egészet, és sértett hangon, személyeskedve válaszolt.
@fsb: elképzelhető, hogy nem mindig a te személyed ellen szól, ha itt hozzászól valaki, nyugodj le.
-=Vitya=-
-
fsb1000
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #47128 üzenetére
Szerintem értelmetlen dolgokat írsz.
Ha elfogadjuk az állításod, hogy X tank "acélosabb" mint Y, abból még nem következik amit írtál:
"teljesen más stílus mint a beállok e-100-al az utca végébe és kattintgatok"Ez az amivel én nem értek egyet, és úgy gondolom azok írnak ilyesmiket akiknek kevés tapasztalatuk van ezzel a tankkal.
A véleményem pedig leírtam arról, hogy minden tank lehet acélos, csak megfelelő ellenfelet kapjon. (ez ritkán fordul elő) -
fsb1000
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #47114 üzenetére
Azért nem értem, mert az én véleményem szerint E100-al nem lehet Acélfalként előre törni.
De megint látszik, hogy te ebben tájékozott vagy. Jól tudod melyik tankkal mit lehet.
Kiváncsi vagyok mennyit mentél E100-al. Kár hogy a nicked nem ismerem, akkor nem kéne kérdezzem. -
Paul119
addikt
-
Iron Funeral
őstag
válasz L-e-f-i-e #45594 üzenetére
Egyébként tényleg rossz amikor 3-5 nagy arty lő téged, a baj az, hogy ha 3-5 obj704 lő rád az sem kellemesebb semmivel
Ettől független a HE mechanikát átalakítanám, hogy splash ne tudjon belső modulokat sebezni (pl. ammo rack... kedvenc sérülése az E-75nek ha mellélő valami nagyobb arty akkor sárgul a rack valami miatt...), a kisebb kaliberekre nézve meg fontosabb lenne, ha a külső modulokat könnyebb lenne tönkretenni (ágyú, nézőke stb.).
Ja meg S-51 és az iskolabusz haverját feltolnám tier VII-re aztán köpködjön Maust a 800as sebzéseivel ne szerencsétlen 8as papírtankokatWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
fsb1000
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #45594 üzenetére
Nem kell higgyek... megtapasztalom.
Úgy próbáljátok magyarázni ezt az arty dolgot, mintha azok akiknek problémájuk van ezzel a játékelemmel még sosem probálták volna ki. (értsd 100+ csata)Viszont azt kevesebben próbálhatták ki, milyen TOP tanknak lenni t9-10-el és és legalább négy t8-as arty vadászik rá.
--
(#45599) L-e-f-i-e: Érdekes ötlet... Bár az itteni TK-zók biztos okosabban csinálnák, még a csata elején lerammolnák a nagy artyk fele HP-ját, hogy ne legyen esélye megúsznia egytlen lövést. "Véletlen" ütközésért nem tiltanak ki senkit.
Természetesen nem értek egyet csapattársak sebzésével vagy kilövésével.---
(#45601) whatnot: Paul játszott már artyval, és nem is gyenge szinten.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz L-e-f-i-e #45184 üzenetére
Még eldöntöm mi legyen...néha már ott tartok, eladok minden orosz vackot, aztán összejön egy jobb kör IS-sel, és mindig megússzák. Szeretni sosem fogom velük a játékot, pedig SU-85-nél még reménykedtem.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #44752 üzenetére
Értem hogy idegesíti de ne várjuk el már mindenkitől hogy akkora player legyen mint az itt lévők 75%-a. Komolyan lassan szinte szégyellem magam hogy kb 1000 csatával 810 körüli csak ez az istenmutatóm.
Jó hogy nem várjuk el attól aki levezetett 500.000 km-t hogy megverje Schumachert.Més que un club!
-
jahrn
senior tag
válasz L-e-f-i-e #44035 üzenetére
Alapvetoen tolerans ember(?) vagyok aki szivesen segit - egy darabig. Szimplan azert mert minel tobb jol jatszo tapasztalt jatekos van annal elvezetesebb csatakat lehet(ne) jatszani.
Van egy masik forum ahol jatszunk paran WoT-ot, es ott volt egy uj jatekos. Tobbiek is meg en is mentunk vele platoonban h tapasztalatot szerezzen, meg ingame probaltunk tanacsokat adni.
Eloszor akkor kezdtem felvonni a szemoldokom amikor altalanos taktikajava valt h elorerohant, lott parat es gyorsan meghalt (az ilyen rusholokat imadjak a francia tankok, h miert emlitem oket hamarosan kiderul) fuggetlenul attol h topdog vagy a taplalkozasi lanc aljan vegetalo strandpapucsallatka volt (utobbi esetben is a csapat erdeke h mindenki minel tovabb eljen).
Aztan jott a folyamatos - OP bekazabalo szovegeles forumon/ingame/chat-en tole. Hiaba adtunk ippeket neki h mikent kellene a francia tankok ellen harcolni (pl nem rusholok, plane nem egyedul ).
Aztan ott kezdett elszakadni a cerna amikor KV-3ban ulve mondta h az AMX 40 mekkora tap mert nem tudja oneshotolni (ami erdekes - vagy inkabb szanalmas - , mert mar a 107mm atlag dmg-je is 60-nal nagyobb mint az AMX 40 full HPja )
Majd jott a vegso megoldasa a francia tankokra - elkezde TKzni a sajat oldalon allo franciakat.Azota szandekosan lekezeloen beszelek vele, es kiforgatom a szavait. Szimplan azert mert amellett h o nem keresett a problemara megoldast azt sem probalta amit mi javasoltunk neki, de a TK meg a siras az megy ezerrel...
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz L-e-f-i-e #44054 üzenetére
Na most akkor átvariáltam:
Beraktam mindegyiknek az camouflaget elsőnek, másodiknak: recon, dead eye, clutch braking, safe stowage, repairYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
válasz L-e-f-i-e #43331 üzenetére
Ha ugyanolyan osztályúba ülteted (pl: heavy -> heavy), akkor 25% a bünti, ha más osztályúba, akkor 50% a bünti. Prémiumoknál mindig 25% a bünti.
Ja, és kevesebb XP-t is kapnak, gondolom ugyanúgy 25 vagy 50%-al kevesebbet.
(#43334) Dobi 562: bejelented őket team damage-ért, aztán ha kitiltják őket 1 napra, majd elgondolkoznak, hogy talán nem így kéne játszani
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fsb1000
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #43131 üzenetére
"nincs jogod becsmérelni őket"
Persze hogy nincs..., mintahogy más játékosokat sem, akik nem vétenek szándékosan a jómodor és a szabályok ellen. Épp ezt magyarázom a noobozóknak és egódüllesztőknek..
---Viszont megtisztélnél, ha megmutatnád, hol becsméreltem az artysokat.
Úgyanis nagyon nem tetszik, hogy valótlan dolgot próbálsz a nyakamba varni.Ja... mégegy: én nem írtam igazságosságról.. Lehet másnak a hsz-re reagáltál, vagy csak belefantáziáltad ezeket a dolgokat a mondókámba.
-
Iron Funeral
őstag
válasz L-e-f-i-e #43114 üzenetére
Headnut féle skinek? Ha már jó féle skineket akarunk
[link]Jó írások vannak a tankokon is, volt egy régi Jagdtiger skinje amin az ágyúcsőre volt írva : ...Your ticket to hell! De a KT oldala is vicces
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Orlin
addikt
válasz L-e-f-i-e #42661 üzenetére
Tényleg nagyon sokan csak játszani szeretnének talén semmi nagy cél nem is vezérki őket max,hogy 10-20 percre játszanak
Pont tegnap beszéltem egy srácal aki nem is vágta,h miért van 5-ös szorzó[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
őstag
-
jahrn
senior tag
válasz L-e-f-i-e #42267 üzenetére
Hat, az IS-4 gyakran nyeli el az oldalaba kapott loveseimet T34-el es M103-al, es IS-7 eseteben sem ritka. Olyan mintha mind2 mini fekete lyukakat hordozna oldalt. Ugyanakkor E-75-ot mindig tudom sebezni oldalrol. Vk45P - hagyjuk egy vicc, ez tunik a leggyengebb tier 9nek. Az M103 (meg a T110) gyakorlatilag barki altal sebezheto oldalrol akar auto-aimmal is.
Tegnap talalkoztam egy IS-7el aki facehuggolta a T34-emet de valamit nagyon eltolhatott mert en gyoztem. Ilyenkor jo lenne ha feltennem az ingame-player-ratings modot mert latnam az aktualis ellenfel mennyire jo, ugyanakkor nem akarok mar a csata bejelentkezo kepernyojere pillantva megoszulni.
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz L-e-f-i-e #42263 üzenetére
....éééééééééééééééééééééééééééééééééééés? Valami követelménye legyen már annak a tanknak is ne csak a "W" meg a bal egérgomb ismerete.
Mindenkinek szabad jobban szeretni az IS-4et, furcsa is lenne, gyakorlatilag 10es tank 9es MM értékkel. winwin.
Más: Van olyan aki játszik ebben a "Guess What?" eventen? Ennyiből most komolyan ki lehet találni, hogy mi van a képen?
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
-
bullseye
addikt
válasz L-e-f-i-e #40400 üzenetére
velem sajnos megesett már, hogy csak a roncsom felett gyulladt ki a lámpa...
hibajelzés is késik, de néha jól jön. a heavy-n a gyorsabb forgás szerintem nagyon jó, a lövész extra sebzése viszont nem érzem, hogy túl hatékony volna - ugyanígy a töltő intuíciója sem. a 10% alatti gyorsítás meg nem tudom mennyire optimista perk
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
whatnot
őstag
válasz L-e-f-i-e #40391 üzenetére
Tessék elolvasni a leírásokat.
Perkeknél, ill. az új skillek egy részénél két töltő közül csak az egyiket adja meg.
Heavy-nél szerintem reconra és javításra érdemes skillezni. A lámpa eleve 3 másodperccel a spotolás után jelez, inkább td-knél vagy spg-knél érdemes használni. Persze ez csak magánvélemény.
Mcray: 3 KV top tank úgy, hogy a másiknál nincs is KV = egyértelmű kör.
Nekem tegnap volt ilyen: 4 KV egy csapatban. Másik csapatnak esélye nem volt. Ez megint csak a rossz MM-et jelzi.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
-
-vitya-
őstag
válasz L-e-f-i-e #40368 üzenetére
a kiosztásnál hoztam egy szabályt, ahova lehet, elsőnek (ha már megvan a 100%) a brother in arms-ot teszem... minden +%, ami mindenre jó sokat segít.
nem mondom, hogy biztos jó ötlet, de remélem nem hibázom vele nagyot
az Is-4-emre meg nekem is 3 skill megy, ott könnyű volt;-)
de pl. a frissen prémiummá lett T34-re is B-i-A-ot tettem elsőnek. És fogalmam sincs, hogy hasznos-e-=Vitya=-
-
whatnot
őstag
válasz L-e-f-i-e #40212 üzenetére
Nem bug, ezt direkt így csinálták meg.
Azt mondják, hogy valszeg modult találtál, de nem sebezted eléggé, hogy critical legyen, vagy egyszerűen nem találtál el szerkezeti (hp-t sebző) részt. Ami persze nonszensz, mert a valóságban ha bement egy találat, onnantól kezdve a tank használhatatlan volt.zalman90: +50% xp és kredit, függetlenül mindentől.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #40034 üzenetére
OK, akkor nem tudok célozni, és nagy HIBA HE-t használni T30-on, bár eddig csak 6 csatám volt vele és ebből 1 alkalommal próbáltam ki a HE-t. (értsd: végig azzal lőttem egy csatában)
Neked is van T30-ad? Mik a tapasztalataid vele?
----(#40038) Bobyjack: Köszi hogy mindezt elmondtad... remélem azt is megvilágosítod részemre, hogy 300m-ről hogy kell becélozni szemből gyenge pontot egy IS4-en.
Gondolom Te is saját tapasztaladból mondod el nekem, hogy kell T30-al célozni.----
Más:
Úgy tünik kredithozamra a T34, hasonlít a Type-hoz. Ez egy jobb kör volt, de semmi extrát nem csináltam :
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. március 31. 13:28:06
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 627
Szerzett kredit: 93 276
Csatában elért Achievement:
Kiváló soför jelvény: I. osztály, Acélfal[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz L-e-f-i-e #39475 üzenetére
nem, ez legtöbbször úgy van, hogy végigverem az egyik oldalt, hülyegyökér low-tier szar aki eddig mögöttem nézte a felhőket meg beáll foglalni a körbe.
a foglalás nem cél, hanem opció. így kellene kezelni a dolgot. akkor foglalsz, ha egyébbként kicsi az esélyed a győzelemre.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
-
emre
veterán
válasz L-e-f-i-e #38810 üzenetére
Nem ez a lényeg, és nem az számít hogy 8-at 10-et vagy 6-ot lőttem ki, hanem az egyenletes csapat teljesítmény hiánya. Hidd el szívesen át adtam volna pár kill-t másnak, csak nem nagyon voltak életben addigra. Ráadásul az IS3-asunk afk volt.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
joker1220
őstag
válasz L-e-f-i-e #38329 üzenetére
Az a gond hogy az EULA-ról a játékosok többsége nagyjából annyit tud hogy az
az ablak amit ki kell pipálni....Ergo leszarják hogy mi van beleírva, és egyébként
is hogyan tudják ellenőrizni hogy hány éves ül a gép előttItt egy élő példa rá, elég pofátlanság egy olyan acc ot árulni amit bármikor visszavehet
az eredeti tulaj, ráadásul ennyi pénzért, lehet hogy ő annyit beleölt de másnak
ez az ég világon nem jelent semmit.Vagy nagyjából annyit mintha a tengerpartra néző anyósomat cserélném Zetor típusú
mezőgazdasági vontatóra ráfizetéssel.World of Tanks EU account! eladó (lejárt hirdetés)
vagy egy másik:
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
joker1220
őstag
válasz L-e-f-i-e #38172 üzenetére
Igen azt én is néztem hogy jobban páncélozott, viszont ebből adódoan kevésbé mozgékony
és a páncélzat is kevésbé döntött.Egyébként szemből sokkal jobban át lehet lőni a 4 est mint a 7 est.
7 esnek a cápaorr alsó részét lehet átlőni szerintem a legjobban szemből, a 4 es nek
pedig a vezető kitekintőnyilását lehet simán átlőni, az nagyobb felület.E-75 el a 12.8 as ágyúval már lehet osztani, de volt hogy BL-9 el is átlőttem bár az sokszor
pattan a 7 es és a 4 es frontjáról is...RÉM:
Az E100 nekem azért nem tetszik mert ahogy írtad nagy sok a gyenge pontja és lomha,
sokkal jobb célpont az Artyknak mint az IS7 ami legalább megy 50 el és lényegesen kisebb
az E100 nál...A Maus al szintén ez a bajom, amég eljutsz vele valahová addigra szarrá lőnek az artyk...
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
MCGaiwer
addikt
válasz L-e-f-i-e #37833 üzenetére
azért gyönyörű hogy 5 ember milyen szépen tud a szarságról beszélni anélkül, hogy az 5ből bárki felfogná a lényeget.
igen, félrenéztem, mert azt hittem macray a +HPra mondja hogy nem add hozzá, mivel nem olvastam el pontosan a hszt amire írta. Azért gondoltam hogy a hpról van szó, mert teljes magyartalansággal a "NEM AD" hozzá kifejezés volt használva, amiből én a hpra következtettem, ugyanis ahhoz hozzáadsz, míg a sebességet növeled. ha azt írja, hogy AZT NEM NÖVELI, akkor én se értem félre, és nincs ez a szar. most eljutottunk az angol szövegig, meg hogy hogy kéne fordítani, amihez az ég világon semmi köze ennek az egésznek.
jó persze elolvashattam volna részletesen a kérdést, ahol szintén hülyén volt használva a "hozzá ad" kifejezés, de legalább tudtam volna miről van szó.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
CptMisi
őstag
válasz L-e-f-i-e #36766 üzenetére
Egy rakás szar az M103... Mindenhol simán átlőhető, néha pattan a lövegpajzs, de az meg nagyon kicsi...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
D.Orion
veterán
válasz L-e-f-i-e #36623 üzenetére
The Soviet victory was the result of a well-planned ambush on advantageous ground and superiority of weapons. Most of the German tanks in this battle were light tanks armed with only 37 mm guns. The German tank guns had neither the range nor the power of the 76 mm main gun of a KV-1.
Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest