Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
válasz
L-e-f-i-e #37833 üzenetére
azért gyönyörű hogy 5 ember milyen szépen tud a szarságról beszélni anélkül, hogy az 5ből bárki felfogná a lényeget.
igen, félrenéztem, mert azt hittem macray a +HPra mondja hogy nem add hozzá, mivel nem olvastam el pontosan a hszt amire írta. Azért gondoltam hogy a hpról van szó, mert teljes magyartalansággal a "NEM AD" hozzá kifejezés volt használva, amiből én a hpra következtettem, ugyanis ahhoz hozzáadsz, míg a sebességet növeled. ha azt írja, hogy AZT NEM NÖVELI, akkor én se értem félre, és nincs ez a szar. most eljutottunk az angol szövegig, meg hogy hogy kéne fordítani, amihez az ég világon semmi köze ennek az egésznek.
jó persze elolvashattam volna részletesen a kérdést, ahol szintén hülyén volt használva a "hozzá ad" kifejezés, de legalább tudtam volna miről van szó.
Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest