Hirdetés
Aktív témák
-
forras2
őstag
Jó reggelt sziasztok
Valaki használ esetleg ilyen módot?
Mert aki igen, az segíthetne, hogy mit hova kell másolnom, hogy jó legyen, mert a txt fileban olyan mappákra mutat, ami nincs is nekem a játékban
Meg ennél a módnál pl a tankoknak dds kiterjesztése van, míg a játékban lévőknek xml. -
Timyyy
őstag
KEDVES KLÁNTÁRSAK!!
Mint azt észrevehettétek, az utóbbi néhány napban fórumon se vagyok jelen, és játékban sem. Ne aggódjatok, csak átmeneti állapot, amíg a magánéletemben lévő problémáimat intézem. Addig sem maradtok egyedül, párom felügyeli a klánt és az ügyeket, Werewolf20 néven.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
virkir
veterán
-
donpe
aktív tag
Végre felraktam Zis-6-ot a KV-3-ra...
De mire eljutottam az alap vassal oda, hogy felfejlesszem a lánctalpat, meganultam mi az a sz*pás...
Az alap KV-3 egy nagy kalap...
-
zoszt
tag
válasz Paul119 #38290 üzenetére
Lehet csinálni. 0.7.1.1/vehicles/german/G32_PzV_PzIV
Pl. itt vannak a szükséges mappanevek.
Bár lehet a pzIV az ez: G01_Pz_IV_AusfG
[ Szerkesztve ]
"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
echterion
nagyúr
válasz Murder3 #38279 üzenetére
Ilyen szempontból nekem 8, hogy az orosz a túl erős, vagy a német a túl gyengus, érezhető a két vonal közötti erős kontraszt, az oroszok javára. Durva, hogy t8-as löwe-re is tudok a KV3-mal 380-akat sebezni, Tiger II hátsójába meg becsúszott egy 442-es löket. Ugyanez a Tigrissel úgy néz ki, hogy jó esetben 150 körüli hit, rosszabb esetben 0.
De a Tigris az akkor is Tigris marad.
-
Paul119
addikt
valaki?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Murder3
addikt
válasz Drenadar #38281 üzenetére
fehéroroszok ezt hívják balancnk..amúgy nem se a kv troll ágyúja nem t5-re való sőt még a zis-sem..vagy ha igen akkor a többiek se 100-as sebzéssel operáljanak...
bár a zis is t7-es ágyú ami mutatjja, hogy az amúgy t7-r lenne való és a 390 meg t8-t9-re.
úgy lenne balancolt, csak akkor az oroszok nem élveznék a sebzés előnyt olyan mértékben és ez ugye baj...ez nem háború/korhű szimulátor..
azért kellett annyi rá mert gyengék voltak a tigrishez az ágyúik.[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
skineket hova kell be másolni?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Murder3
addikt
...tehát lényegébe nem csinálnak semmit mert pl néztem a vkdb-t h kap+10% credit incomot..de ha kap ennyi javítási költséget is akkor mi a lófax értelme van?
persze reméltem hogy akkor esetleg a t5 ös németek javulnak, de ez a pz3/4-re az a +3% az semmi a pz4-et meg még lejjebb veszik...
meg aztán ami érdekes h a 3 vk-ból mind 8% csökkentést kap, de csak a P nem kap javításiköltség csökkentést is pedig az a legszarabb és legértelmetlenebb a 3 közül...
t8-on mindenesetre picike javulás lehet, de ott sztem ez nem igazán számít javulásnak.
ez nem kompenzáljja a t6-os gyengítést... -
Murder3
addikt
válasz echterion #38258 üzenetére
penbe érdekes mert azért 203 szetm meglátszik megérezhető..de én azt mondom h nem szabadna ekkora sebzésnek lenni orosz oldalon mert az hogy már t7-es ágyú t6-on 390-et lő és ezt t8-ig végig..
és ennyit még egy t9-es ágyú sem lő német oldalon...
inkább az a baj h sebzés nincs kibalancolva rendesen.
300-320 kéne t7-ig és t8-on kaphatna 390-et... -
vbbb
addikt
Egyre jobban bejön a francia light ág. Bár sajnos 10 csatából 9-szer nem nekem kedvez a harci szerencse. (lásd MM)
De például az ilyen kör feledtet mindent kínt:
Egy T-50-2 bajtárssal közrefogtunk egy T-95öt és lőttük amíg volt mivel...de a végén mi nyertünk.
-
emre
veterán
válasz Simulacrum #38271 üzenetére
Szép
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Fel
addikt
válasz CptMisi #38273 üzenetére
Alap felfüggesztés elbírja a BL-10-et, de az igaz, hogy akkor már semmi mást nem tudsz felrakni.
1.Lehet előbb felaggatta rá a ventit, rammert, stb, aztán koppant, hogy a löveg már nem megy fel.
2. Nem szerette az ISU-t, és ki se fejlesztette a BL-10-et...----------------------
forras2: webGL-t ismerő böngésző kell hozzá (fel is vannak ott sorolva). Egyébként szerintem nem az lesz amit keresel. Azon az oldalon azt tudod megnézni, hogy a tankok belsejében hol helyezkednek el a modulok, személyzet tagjai. Ha ennyire gondot okoz hová célozz, akkor keress egy jó hitzone skint: [link]
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz Simulacrum #38271 üzenetére
Nem volt még lánctalpa... Ennyi... A fejlesztett tornyos T29 76ossal, a tiger 105össel már viccesebb.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
zalman90
őstag
ha már az érdekesnél tartunk
sajnos nem volt bekapcsolva a rögzités de olyat láttam nem akartam elhinni
az ellenséges tank a saját társam kilőtt tankját tolta maga elött , de mivel az enemy tank nem volt felderitve igy csak azt láttad hogy egy roncs csúszik feléd Dd
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Simulacrum
senior tag
emre ha jól emlékszem te gyűjtöd az "érdekes" képeket.
Ilyet se láttam még. (Object BL-10 nélkül) -
forras2
őstag
válasz Plasticbomb #38260 üzenetére
köszönöm
-
Plasticbomb
addikt
válasz forras2 #38234 üzenetére
Ezen a youtube csatornán találsz pár Weak Spot videót, MrKandalore
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
-
echterion
nagyúr
válasz marked one94 #38233 üzenetére
A KV3 122-eséhez, de még a 107-eséhez képest is gyenge. Ezekkel szinte bármit átlövök, a Tigrisével meg izzadni kell, meg kelet felé fordulva imádkozni, hogy vajon átviszi-e az aktuális célpontot. Egy előnye van: pontos. Azt így nem tudom, hogy L71-e a neve, de az erősebbik 88-asról beszélek.
-
Fel
addikt
Itt a frissített hír a változó "game economics"-ről. Bekerült a végére egy táblázat amiben fel vannak sorolva a változásban érintett járművek, és természetesen az is, hogy milyen mértékben változik a kredit income. A csillagozott, zárójeles részek a javítási költség változására utalnak.
Rövid véleményem: Egyáltalán nem tetszik... Tier 6-7-8 szinten - kevés kivételtől eltekintve - egyértelmű kib@szás.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz marked one94 #38251 üzenetére
mégis mire számítottál?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #38247 üzenetére
"duguljá el mert fe ruglak
-
bullseye
addikt
-
marked one94
őstag
Mennyetek a fenébe
You'll Never Walk Alone
-
Dobi 562
addikt
Eddigi legjobb arty-s köröm, prémiumos eredmény. Szegény panther bekapott egy 1100-as sebzést.
Győzelem!
CsataSand River 2012. március 19. 18:23:26
JárműHummel
Szerzett tapasztalat: 2 502 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 57 784Kellett már egy kis sikerélmény, a múlt héten annyira nem ment a játék, hogy fel is függesztettem pár napra.
-
-
Veatta
aktív tag
válasz marked one94 #38239 üzenetére
Érdemes várni a 7.2-re a visszavétellel, mert engem átvertek vele 6 millát kifizettem érte és most meg összemegy!!!
-
-vitya-
őstag
-
GrooveHero
addikt
válasz marked one94 #38242 üzenetére
Hja mer klánban vagy Akartam mondani, hogy jöhettél volna. Meg nem csak te, mindenki, akinek van 8-as tankja minimum, lehetőleg fullos 8-as, meg aktív is tud lenni, meg tud járni TS-re is
Ez itt a reklám helyeWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #38237 üzenetére
hmm, type 59? , najó nem kötöszködök
-
marked one94
őstag
válasz -vitya- #38240 üzenetére
Mondhatjuk Amúgy a klán miatt
GrooveHero:Volt olyan hogy már a 13. perce meghaltam mert egy E100 bemakkolta meg olyan is volt hogy 1v1ben egy Is4et lelövök 100hp-ra pár másodperc kellet volna az utolsó lövéshez és ammo rackelet kb 80%-ról... Hát remélem amit most veszek minőségi ruszki acélból lesz mint a tied
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
GrooveHero
addikt
válasz marked one94 #38239 üzenetére
Nos, igen, az a fránya ammorack. Sajna az még most is megvan, klántárs randomban egymás után kettőt lőtt ki egy-egy lövéssel, meg is lepődött. De ha vigyázol rá, akkor mondjuk talán megúszod, főleg, hogyha olyanja van, akkor még az aranylőszert is pattintja. Vagy nem
Egyébként lehet, hogy tényleg vmi gyári hibásat kaptál anno, vmi szar minőségű anyagból, neféd az enyém minőségi ruszki acélWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-vitya-
őstag
miért "KELL" visszavenned? Valaki pisztolyt fog a fejedhez, hogy vedd vissza?
-=Vitya=-
-
marked one94
őstag
válasz GrooveHero #38238 üzenetére
Ami nekem volt elég sűrűn kapott ammo racket, lehet gyári hibás volt Remélem amit most kapok jobb lesz Meg ahoz képest hogy nem szerettem a statom nem rossz vele
You'll Never Walk Alone
-
GrooveHero
addikt
Nem szereted az IS-7-et?
Istenkáromlás, eretnek, égessük megD
Nyugi csak hülyülök nemám komolyan veszelNagyon jó kis gép az, bár néha tud pattogna akárhonnan, néha meg akármit átvisz...érdekes mindenesetre
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #38233 üzenetére
is7?
-
forras2
őstag
Tudtok vmi olyan leírást, hogy melyik tankot hol kell lőni szemből, hogy siker legyen?
Mert próbálok rájönni, de egyedül a KV-nál jöttem rá
A kérdés azért merült fel bennem, mert hetzerrel pl elég sokat nyomtam, PzIV-et sokat lőttem, de nagyon ritkán sebeztem, akkor is csak oldalról vagy hátulról. Ma meg megyek a PzIV-el, és szemből kilőtt 2 lövésre 1 hetzer[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #38222 üzenetére
Úgy látszik rádobják a Type 59 tornyát, azé ilyen magas.
Vártam, hogy mikor fogja valamelyik echte germán fan végre felhozni, hogy meghízlalták a KT-t, de fúra, hogy eddig senkinek nem tűnt fel.
Kipróbáltam. Ugyanolyan jó vele játszani, mint régen. Már alig várom, hogy visszavehessem, a Panther II.-vel együtt.Várható még egy harmadik teszt ápdét is, még további T34 nerffel... Kell is az neki
[ Szerkesztve ]
-
Blom
aktív tag
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. március 19. 15:31:12
Jármű: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 860
Szerzett kredit: 41 095
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
emre
veterán
válasz -vitya- #38226 üzenetére
Igen, a türelmetlen kifejezés nekem is eszembe jutott a videó nézésekor, de a replay annyira torzítja a visszajátszást, hogy nem vagyok biztos hogy amit itt láttunk a rovására lehet írni.
slajos
Inkább T25-AT[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
én azt mondanám, hogy kétszer is türelmetlenül lőtt, a pz3/4-et elsőre neki kellett volna kilőnie (akkor 9kill lett volna...)... ha kicsit vár, 1 másodpercet, jobban rászűkül, és nem a láncát lövi le 2x is annak a semmi kis vacak tanknak...
de a többivel 1et értek ;-) jó játékos, ez ok, meg egy ilyen eredményhez hülye ellenfél ÉS hülye saját csapat is kell
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
Plasticbomb
addikt
Hát hülyebiztos tank a KV de sajna nem idióta csapat biztos.. Megyek, alap torony alap ágyú még, top tank vagyok, ami meglepő, mire odaérek, a fél csapat elhullott, rohan felém egy A20 beleküldök egyet, ugrik fél hpja, de kurva nagy mázlija van, mert onnantól takarásban van nekem végig. És ezek az idiótaák nem képesek kilőni fél hpról azt a kis tankot...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
emre
veterán
válasz -vitya- #38214 üzenetére
Egyértelműen nem rossz játékos, de az hogy ez így összejött inkább a balfék ellenfeleknek köszönhető. (mint az esetek többségében) Illetve az hogy a végén 74hp-ról nem tudták kilőni nem hiszem hogy az ő érdeme lett volna.
Az elején az eltűnő SZU85 helyére odalőttem volna.Paul119
Na majd meló után megnézem.
Tegnap egy IS3-as meg egy VKP aprított, a csata végére 6 bekapott lövés után 54hp-m maradt. Pedig féloldalt álltam nekik.[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
is4 megint úgy pattog mintha t95ben űlnék
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. március 19. 14:53:16
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 952 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51 888
Battle Achievements: Steel Wall
vkp, e75, lőtte folyamat a weak spotomat és mind pattant,ha jól láttam mindkettőn 128as voltMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
forras2
őstag
Sziasztok
Több képen is láttam, itt is máshol is, hogy kiírja a haver tankok fajtáját és életerejét az adott tank felett zölddel. Ehhez 1 külön mód kell, hogy kiírja, vagy ezt be lehet kapcsolni vhol, vagy meg kell nyomni 1 gombot?
-
Plasticbomb
addikt
Sajnos az a beépítésre kerülő szerintem nem elég jó, hogy kiváltsa az OTM-et. sokat játszottam teszt szerón, és sokszor nézek be egy egy-egy ellenfelet, mert annak is zöld az életerő csíkja, úgy mint a bajtársaknak...
-
Plasticbomb
addikt
válasz joker1220 #38209 üzenetére
OTM: De összesítő vagy egy külön ablakocska, ahova listázza, nincs, jól tudom? Őszintén, én inkább azt figyelem, hogy okoztam-e sebzést, és nem követem pontosan, hogy most 300-500-1200-6855 sebzést osztottam ki összese...
-
-vitya-
őstag
egy barátom oktat KV-3-al... Én látom azt a pár hibát amit elkövetett ;-) - vajon más is észreveszi? (nem sok volt, azért)
Természetesen ettől még tökéletes példája, hogy kell szétverni egyedül az ellenfelet... Oktató videó.
-=Vitya=-
-
Atlantis
veterán
válasz biggamer #38212 üzenetére
Hja, tudom, de addig is csak foglalja a helyet a hasznos cuccok elől+ rohadtul mérges is voltam rá. Alapvetően egy higgadt ember vagyok, de mocsok mód felb...ott idegileg, hogy ezekkel a vackokkal képtelen voltam eredményes lenni, holott mindenhol hozsannázzák ezeket a tankokat.
Esetleg majd a patch előtt visszaveszem őket, bár az nem biztos, hogy jó üzlet lesz.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
biggamer
veterán
válasz Atlantis #38193 üzenetére
kár volt eladnod mert valamelyik patchben adnak majd helyette másik tankot +garázs helyet meg 100%-os legénységet is pluszban ...
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Atlantis
veterán
Köszönöm, mondták már mások is.
Majd egyszer újra szánok rá időt, most csak 1 új gépre van credit-em és az a Tiger lesz, utána meg lassan leglesz a JagdPanther, az is fontosabb, mint az IS
Fel: Tiszta sor, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Fel
addikt
válasz joker1220 #38175 üzenetére
Teljesen más kialakítású a páncélzatuk, emiatt tejesen másként is kell velük felvenni a védekező pozíciót. IS-7-tel mindig az ellenel szembe kell fordulni, IS-4-gyel pedig mindig rézsútosan, szögelve. Igaz ez esetekben is van rajtuk mit lőni.. IS-7-nél haspáncél (bár az is 150mm..), IS-4-nél pedig a torony alatti részt (esetleg még a lánctalpdarabokkal kirakott hasát).
A stock IS-4 tetű, és felfejlesztve sem lesz versenyautó. Mind a T34, mind az E-75 mozgékonyabb nála. A végsebesség még okés, de nehézkesen forog (belső lánctalp körül), és viszonylag kevés paci van a motorjában.
Az alap torony könnyen keresztüllőhető. Szeretem mindig, ha ilyet látok...Meglövöm szemből az egyik oldalát, oda a töltő, a másikat, oda a lövész...
Szóval alapon nem jó, felfejleszve viszont nagyon is, de nem a mozgékonysága miatt szeretjük .
Atlantis: Alapból ki vannak osztva bilentyűkre. 1-2-3 a lőszerek, 4-5-6 a fogyó cikkek helye. A szervíz ablakban tudod változtatni a sorrendjüket. Jelenleg úgy van, hogy kombinációkat kell nyomni a gyógy- és a szerelőcsomag esetében, mert száma van amoduloknak és a személyzet tagjainak is. Pl.: Nálam 4-en van a repair kit. Motor javítás 4-1, Löveg 4-2, stb... De szerintem még mindig gyorsabb, mint Ctrl+egerészni...
Viszont a 7.2-ben egy gombnyomásos lesz ez a procedúra, ha csak egy modul, vagy egy személy sérült.Plasticbomb: Wot Logger.
Amiről joker ír, az az OTM, azzal a pillanatnyi sebzést láthatod, amolyan lebegő számos megoldásban. A 7.2-vel már nem lesz szükség rá, mert beépítésre kerül a játékba egy saját változat.[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
válasz Plasticbomb #38208 üzenetére
Van egy olyan kiegészítő a játékhoz ami mutatja amikor meglősz egy tankot hogy mekkora sebzést okoztál neki.
Első HSZ ben a virkir mod pack ban meg is találod, hogy a 7.2 ben működni fog e még
azt sajnos nem tudom megmondani..[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
joker1220
őstag
Vizes lőszer tartó megoldja a problémád
Nekem a T-44 állandóan felrobbant az ammo rack től, miután ráraktam, sérült
a modul ugyan de legalább nem égett le és nem robbant fel a tankMCGaiwer:
Nem én vagyok a visszamaradott hanem te vagy az offenzív.
Láttam hogy kiegészítetted, nincs is vele semmi bajom, csak én más okból
kifolyólag írtam Tüzi-nek.Mi arról beszéltünk hogy ér vagy nem ér semmit a legénység tűzoltóskill je
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
-
Atlantis
veterán
válasz fsb1000 #38204 üzenetére
Mik vannak...nem értettem, mi jelentősége van a sorrendnek ezeknél a kiegészítőknél. No, este ki is próbálom.
Köszönöm.
-
Atlantis
veterán
válasz joergie #38201 üzenetére
"5ösre teszik a javítókitet, duplaötössel mennek is tovább..."
Ezt hogy lehet megtenni?
A többire: lehet némi igazad.
-
Mcray
senior tag
válasz Zeratul #38194 üzenetére
M3 Stuart: Max 25 000-ret hoz (min 5000). 10-ből 1 csata ilyen. Nehéz vele jól játszani, mert magas, nem fordúl és papír
Tetrarch: Egyedül pocsék. Ha van egy jól páncélozott társad csalinak akkor 6-8 kill és 20 000 pénz (min 3-4000)
T-127: Francia tankokig egyeduralkodó volt. 20-30 ezreket hoz egy egy jó kör (min 5000). Egyedül is erős volt. Francia tankok óta és az új autcannon mechanizmus óta csak egy átlagos tank T-28 és más hasonló nagy/de papír gépeket szoktam vele vadászni.
Valentine: Nagyon kevés a lövege, de cserébe gyors, és alacsony vagy + erős páncél. Ugyanúgy kell vele játszani mint a T-127-tel. 20-30 ezer pénz egy jó kör (Min 7-8 ezer)
Valentine az egyetlen kakkukktojás, mert a páncélját csak a Marder 2 és Hetzerek tudják rendesen fogyasztani. Ha te vagy a tápláléklánc csúcsán és már nincs Marder vagy Hetzer (Orosz és amerikai TD-k nem bántanak és sokkal ritkábbak) , akkor lehet rambózni és 30 000-res kört menni.
Ezek NEM prémium értékek.
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
joergie
őstag
válasz Atlantis #38193 üzenetére
5ösre teszik a javítókitet, duplaötössel mennek is tovább. Régi billentyűzeten nekem is ment fél pillanat alatt, ezen a t*kony apple billentyűzeten lehetetlen játszani. dizájnos meg minden, csak használhatatlan.
A KV meg ha nem tudod használni, vagy nem tetszik az két különálló dolog. Persze a kettő összefügghet, csak az nem a tank hibája. Mindegyik tanknak megvan a filozófiája, azt kell felfogni/megtanulni, csiszolni.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest