Hirdetés
Aktív témák
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
Viszont arra rájöttem, h pirosan is fejlődnek ugyanúgy ... nem szoktam átképezni őket csak nagyon a végén a sornak ... és ha 100%-osan képzed át akkor nem esnek annyira vissza mintha 100 alatt lettek volna ... az orosz nagy tankomnál az összes legénység teljesen ki van fejleszve 400%-ra ... az amcsinál pár % hiányzik a 400-hoz.
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
Hi ... már a csata elején letámadtak minket, 1 percben már húzták a zászlónkat mint az állat ... vagy 83%-ig el is jututtak, marha sokan voltak ... ez lett a VÉGE !!!
kb.7 perces a videó ... IS-4el voltam !!!
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
Mindenkinek Boldogságos Karácsonyi Ünnepeket kívánok ezzel a kis videjóóóval !!!
biggamerHUN -
biggamer
veterán
hi ... biggamerHUN a becsületes nevem, aki úgy gondolja felvehet baráti listára a gaméban !!!!
-
biggamer
veterán
Na ... nem lesz rossz ... kíváncsian várom : [link]
-
biggamer
veterán
hi ... müxik minden, célkereszt, 3D-s ikon, OTM ... viszont nem tudom, h lehet nagyítani a térképet ... valaki infót ???
előre is thx !!!
-
biggamer
veterán
HEEELP !!!
Hi ... mióta feltettem a peccset nem bírok játszani a gaméval ... harc előtti töltés közben lefagy oszt annyi ... nem tudok belépni a csatába, sem kilépve vissza a garázsba ... valakinek valami hasonló probléma ???
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
... akkor érdemes elindítani, ha a repülőn ülsz és idegesít a szomszéééd !!!
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
WORLD of BATTLESHIPS !!!
/ ha volt mááár sorry / -
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
hali ... lefordítaná nekem ezt valaki emberibb nyelvre ???
... ha jól értelmeztem a PC GAMER-ben is lesz kóóód, amihez létre lehet hozni egy másik fiókot és arra is fel lehet tölteni az aranyat.
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz
BoogeyM@n. #9210 üzenetére
Ha csapattársat lőőősz ki ugyanúgy TK !!!
NB! COURIER_WG player can be killed by the enemy team only. If the player is killed by a teammate, it will be considered a teamkill and will be punished accordingly.
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
virkir, joergie ott a pont ... és le a csalókkal !!!
-
biggamer
veterán
válasz
Realradical #9101 üzenetére
ééén már a másodiknál kibacnááám !!!
-
biggamer
veterán
válasz
GrooveHero #9043 üzenetére
hali ... van HARD ... nem arra gondoltál ???
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
válasz
Stauffenberg #8934 üzenetére
nekem már +van a japán tree ... bár még hiányzik belőle 1-2 konkrét vas
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
válasz
Iron Funeral #8637 üzenetére
Köszi ... nincs meg kéznél az a link, ahol mutatják mi fog változni ???
+volt, de eljátszottam valahová.Érdemes a KV-val TP-t gyűjteni / az a farmoló tankom /, fel lehet használni majd a két féle új KV-re a megmaradt pontokat ???
diegho
Az nem az IS hibája hanem a lámáké !!![ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz
marked one94 #8434 üzenetére
Basszus 19 órát ír ki mire lejönne ... szoktan szakítani 900-al is ... de ez most 27-tel jön le.
Esetleg tudtok linket ahonnét gyorsabb ???
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
válasz
marked one94 #8181 üzenetére
Peeersze ... ilyen kis nyomorultakat kiszedni !!!
Egyébként grat... nekem a T29-el van 10-es rekordom ... báár az nem ez a kategória.
-
biggamer
veterán
Királytigrist találtak Cegléden
Egy 68 tonnás második világháborús német harckocsi, a „Királytigris” földbe süllyedt maradványaira bukkantak Cegléd közelében. A típusból az egész világon mindössze 8 darab létezik.
-
biggamer
veterán
Avatási videóóónk / HAD klán / és egy kis ökörség a végén.
-
biggamer
veterán
válasz
Iron Funeral #7900 üzenetére
hááát ... ha lesz nitró is ...
-
biggamer
veterán
válasz
Iron Funeral #7895 üzenetére
Jóóó lesz az ... és 30 feletti a sebessége ???
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
válasz
marked one94 #7858 üzenetére
Egy idő után úgy is +unnád !!! ... de a King Tiger tényleg jóóól néz ki !!!
-
biggamer
veterán
Óóócsóbb lesz 1-2 dolog pár napig !!!
Operation Husky Speciális
Hitel jövedelem a T-28, T-34, M10 Wolverine, M4 Sherman, PzIV, Stug III megduplázódott
Az ár a hiteleket a T-28, T-34, M10 Wolverine, M4 Sherman, PzIV, Stug III felére csökkent
Kedvezményes laktanya nyílások és a személyzet képzése:
1) Nagyobb laktanya ára a felére csökkent (100 arany tagonként most)
2) Az ár a személyzet képzése 100%-os általános képzettségi felére csökkent (100 arany tagonként most)
3) Az ár 100%-legénység, ha megvenném a jármű a felére csökkent (100 arany tagonként most)
4) Az ár a személyzet átképzése, hogy 100%-os általános képzettségi felére csökkent (100 arany tagonként most)
Indítás dátuma :
Th, July 28, 5:00 - 5:30AM UTC - EU. Th, július 28, 5:00-05:30 UTC - EU.
Th, July 28, 11:00 - 11:30AM UTC - US . Th, július 28, 11:00-11:30 UTC - amerikai.Megszűnés dátuma:
Fr, July 29, 5:00 - 5:30AM UTC - EU. Fr, július 29, 5:00-05:30 UTC - EU.
Fr, July 29, 11:00 - 11:30AM UTC - US . Fr, július 29, 11:00-11:30 UTC - amerikai. -
biggamer
veterán
Hi ... a fokozott szintű 3. szellőzést érdemes +venni a T30-ra ??? 600.000 kredit ... a töltésgyorsító már +van ... de mégy így is qrva lassú, okozna érezhető változást pl. a töltési időben ... vagy valamiben ???
-
biggamer
veterán
Valaki próbálta már a 3. szintű fokozott szellőzést ???
Azt írják + 5% ad a zemberek szintjéhez ... lehet érzékelni valami fejlődést, mondjuk a lövésznél a betöltésnél ???Érdemes +venni ???
Én a T30-ra tenném fel, valami iszonyat amilyen lassan tölt be.(#7676) kriso
Az már +van !!![ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz
marked one94 #7637 üzenetére
Grat
... nekem a csúcsom azt hiszem 524 és 536 méter, két KV-t szedtem ki egymás mellől ... van is kép róla.
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
válasz
bullseye #7593 üzenetére
Hááát igen, ezeket a dögöket artyval érdemes kiszedni ... pár lövés és végük van.
Tegnap egyedül kiszedtem egy maust szemből az új T-30as vasammal ... 4-5 lövés volt ... tök büszke voltam magamra ... mondjuk nem védtelenül, beálltam egy roncs mögé és onnan szúrkáltam ahogy jött felém.
-
biggamer
veterán
válasz
D.Orion #7542 üzenetére
Miért hiányozna ???
Ha beállsz egy klánba, nap mint nap csatázhatsz többször is 14 magyar haverral egy században, nálunk a HAD-ban tökéletesen működik ... de más klánokban is.
És nem fontos Neked fizetni, másik két emberke közül ha van valakinek prémiuma már mehettek is hárman.
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
KLAN WAR-ról egy kis videó bemutató !!!
-
biggamer
veterán
válasz
Iron Funeral #7466 üzenetére
Az mááár ki van fejlesztve csak nem vettem meg ... eddig 4 tankom van ami cserés lesz.
Majd akkor veszem meg, amikor közel lesz a csere időpontja.
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz
marked one94 #7457 üzenetére
Köszi ... az S-51et ???
Már kifejlesztettem, de nem visz rá a kezem h +vegyem ... én tankos vagyok.
Veszélyes a KV-3 ... azt hiszem 120-as a frontpáncélja ???
Úúútálom ...Én a K-1S-et vettem meg, mivel az új techfa szerint arra lesz majd a IS-7.
-
biggamer
veterán
válasz
marked one94 #7455 üzenetére
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2011. július 20. 0:09:08
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 1 518
Szerzett kredit: 37 848
Csatában elért Achievement: Top Gun, MesterlövészEzt most lőttem ... volt már jobb is ...
-
biggamer
veterán
válasz
biggamer #7423 üzenetére
Előbbi link car lett ... szóval E-50 ...E-75 ... E-100 !!!
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
válasz
Iron Funeral #7283 üzenetére
Köszi, h +osztottad velünk !!!
-
biggamer
veterán
válasz
Iron Funeral #7281 üzenetére
" Maust meg szerintem nem érdemes használni afrikai térképen, se El Halluf se Sand River nem az a map ahol jó vele játszani. Európai mapokon, különösen városi pályákon jó lehet de a nyílt, dimbes-dombos terep nem való annak. "
Ha klánháborúba mész mindig tudod előre, h milyen térképen lesz a csata így a +felelő tankot tudod vinni, nem érhet +lepetés.
T54-nek nincs olyan vastag páncélja, de nagyon döntött így sokkal többet ér.
A bétában nekem is volt, tudom h 2-3 belőle milyen pusztítást tud végezni, lehet akár mekkora az ellenfél.
Szétszedik mint a floki a lábtörlőt.[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz
Iron Funeral #7277 üzenetére
Igen ... elbújni, spottolni aztán eltünni, esetleg szétverni a védtelen artykat és a végén gyorsan foglalni.
Természetesen nem a nagy csatákban kellenek hanem a kiegészítő feladatokban.
-
biggamer
veterán
válasz
Iron Funeral #7271 üzenetére
Tudod ... mi a HAD-ban szoktunk vinni 1-2 darab T54-est is ... mondjuk ez is térkép és ellenség függő.
És azt is tudni kell használni ...joergie
Úgy döntöttem, h egyenlőre a szabad TP -kből fejlesztgetem majd a német vonalat ... semmi kedven kis vasakkal szütyörögni.
Már most kapásból kitudnék vagy 3-4 tankot hagyni, ha a szabad pontokból fejlesztenék.Még kb. kb.3 nap és +lesz a T30 ... na azzal már tudom aprítani az ádáz ellent a kláncsatákban.
-
biggamer
veterán
Hi ... elindulnék német vonalon is ... melyiket ajánlanátok a Porsche, Maus vagy a E-100ast ???
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz
Jamboo529 #7254 üzenetére
Én mindig egyet hagytam tűzoltásra és a többit javításra, mindegyik tankhoz tartozó legénységemet így húztam eddig és bejött.
Eddig a kb. 5000 csata alatt / a bétát is beleszámolva /, ha max 20-30x égett ki a vasam ... de szerelési idő spórolás az nagyon sokat segít, soxor menti meg az életedet. -
biggamer
veterán
Nem tetszhet mindenkinek minden ... ilyen az élet.
-
biggamer
veterán
válasz
D.Orion #7242 üzenetére
Figyi ... naponta én töltök el nem kis időt azzal, h keresek új dolgokat a játékhoz.
Megmutattam itt, mert nem vagyok irígy ... mindenkinek oda is adom és segítek is neki a telepítésben, ha gondja adódna ... ezt páran biztos tudják bizonyítani.De vannak itt páran, akik megalázónak tartják azt, h kérni kell valamit ... mert nem tudják leírni azt a pár sort, netán a végén +köszönni !!!
Van még hozzád hasonló másik tag is, aki tépte itt a száját h így meg úgy ... utána kérte tőlem a linket privátban, amit el is küldtem neki.
Gondolom szerette volna tudni, h honnan szedtem le.A parasztja arra nem volt képes, h utána +köszönje.
Olyan nagy dolog az, h szeretnék néha kapni 1-2 köszönömöt a " munkámért " ???
Talán leesne a gyűrű a kezetekről ???16 embernek nem volt probléma csak párotoknak ... na mindegy ...
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz
FreezeKiller #7202 üzenetére
Aktív témák
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest