Hirdetés
Aktív témák
-
donpe
aktív tag
válasz Kelvin #49807 üzenetére
Háhá, én épp most lettem túl rajta, bár az alap M4 Sherman se egy leányálom.
De biztos meg fogom szeretni. Én lehet, hogy aszkéta vagyok, de én a szovjet t-28-at és t-34-et is szerettem. Csak tudni kell velük játszani. A top favorit nekem a t-34-85 eddig és a régi KV.A legtöbbet a KV-3-al küzdök... Lassú koporsó...
[ Szerkesztve ]
-
donpe
aktív tag
Én még soha nem nyomtam szakaszban. Valaki össze tudná foglalni, hogy mi kell hozzá?
-
donpe
aktív tag
válasz Cingáriusz #47780 üzenetére
Ez azoknak kedvez, akik az orosz ágon nyomultak/nak.
Pl. nekem. -
donpe
aktív tag
válasz essexboy #47715 üzenetére
Nem hiszem, hogy eladják. Kiállítják őket múzeumokban. Amennyire értem, elsősorban esztétikai restaurációt végeznek, tehát nem feltétlenül lesznek működőképesek.
Illetve teljes tiszteletadással adóznak a hősök emlékének, több száz hősi halottat újratemettek már...
[ Szerkesztve ]
-
donpe
aktív tag
Egy kis történelmi háttér!!!
-
donpe
aktív tag
válasz homeless09 #46862 üzenetére
én a KV-3-al voltam így Van ilyen...
-
donpe
aktív tag
válasz homeless09 #46790 üzenetére
ZIS-6 alap. Kiváló fegyver a KV-ra.
-
donpe
aktív tag
Egy kis érdekesség:
-
donpe
aktív tag
válasz Balesz1899 #38501 üzenetére
Így van, a KV-t mindenki várja mint a mannát aztán csalódik. Azzal is meg kell tanulni játszani, nem kivégeztetni magad. Én most a KV-3-al szívok. Mindig nagyon erős tankok közé sorol, és ott pillanatok alatt kivégeznek 2-3 lövésből...
-
donpe
aktív tag
válasz Plasticbomb #38380 üzenetére
Nekem a KV után lett meg a t-34. Hát imádom... Nagyon szerethető darab. Az 57-es ágyúval olyan zavart lehet okozni, hogy szerintem beleőrül aki kapja 2mp-ént a koppanásokat.
Nekem eddig a legélvezetesebben használható tank. Megfelelően mozgékony, gyors torony, nagyon gyors ágyú. Persze t-32 -ket és t-29-eket nem fog átlőni, tehát a nagy dögöket meg kell hagyni a nagy dögöknek, de az apraját és közepét elég jól lehet vele szívatni. Meg a fürge franciákat, amikor rájönnek, hogy az én tornyom és ágyúm is olyan gyors mint az övék.
[ Szerkesztve ]
-
donpe
aktív tag
válasz Plasticbomb #38376 üzenetére
A háló mindenképp kell, meg a 100-as legénység. De ha jól rejtőzködsz, szépen lehet vele aprítani.
A KV sem egy leányálom, amíg nincs meg a ZIS-6, bár én a 152mm-el is szerettem trollkodni. -
donpe
aktív tag
válasz Djuree #38373 üzenetére
Én KV, KV-3, orosz közepes (t-34) és német rohamlöveg (Stug) és önjáró löveg (Grille) vonalon mozgok.
Nekem a t-28 felfejlesztett legénységgel nagyon bejött. Nem egy 6-7 kilőtt tankos köröm volt. A legtöbb XP/csata-t is vele szereztem. Ha megtanulod rendesen a pályákat és tudod merre menj, akkor a 85-ös ágyúval lehet aprítani.
-
donpe
aktív tag
Végre felraktam Zis-6-ot a KV-3-ra...
De mire eljutottam az alap vassal oda, hogy felfejlesszem a lánctalpat, meganultam mi az a sz*pás...
Az alap KV-3 egy nagy kalap...
-
donpe
aktív tag
válasz echterion #35037 üzenetére
Nekem a Hetzer bevált a 10,5-es löveggel. A könnyű tankokat 1 lövéssel kivégzi, a nagyokra viszont csak csapatban érdemes rámenni. A KV-t is le lehe sebezni vele, csak jól kell célozni. Ha szemből kapom, akkor a torny és test csatlakozását lövöm, vagy a géppuskát a testen. Ott általában nem pattan le.
De 1:1 csatában kivégez a KV.
Mindenesetre a Hetzer elég jó biztosnágot nyújt ha jól helyezkedsz vele a susnyásban. Szépen meglopózva körönként 3-4 tankot le lehet snipeolni. -
donpe
aktív tag
Megvan a KV. De elsőre egy picit csalódás. Gyenge sebzés, és irdatlan lomha.
Remélem az upgradekkel kezesebb lesz...
-
donpe
aktív tag
válasz forras2 #34926 üzenetére
Nekem a Hetzer bevált. Megfelelő helyválasztással, rendes fedezékkel elég ütősen tud pusztítani. Arty-val kell nagyon vigyázni, meg a nagyokkal. De a KV alatti tankokat pusztítja. Csak ne akarj mindennek nekimenni vele. Szerintem a nyugost, kivárós játékstílus kedvelőinek beválik.
-
donpe
aktív tag
válasz Iron Funeral #28207 üzenetére
Köszi, ez már hasznos!
-
donpe
aktív tag
-
donpe
aktív tag
Sziasztok!
A héten kezdtem el játszani a játékal. Eddig nagyon tetszik. Van valami javaslat, hogy milyen vonalon érdemes elindulni, mit érdemes fejleszteni?
Thx -
donpe
aktív tag
Sziasztok!
Most akrtam elkezdeni játszani ezzel, de nem enged be a játék. Incorrect pass/email problémával. A megadott adatok helyesek, ennek ellenére nem megy a dolog. Mi lehet a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest