Hirdetés
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
virkir #37367 üzenetére
Nekem az ESET letiltja az oldalt.
Esetleg tudnál segíteni a skinekkel kapcsolatban?
Nem tudom hova kellene másolni a kamuflázst ami átlátszóvá teszi az eredeti festést. Annak a skinnek amit fel akarok rakni kell csinálni külön könyvtárat? Az eredetik egy mappában vannak nemzetenként. -
Valahogy jó lenne szűrni a retardáltakat a játékban, igaz akkor kb. fele ennyi user lenne a szervereken
-
hemaka
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #37298 üzenetére
Van ott még más érdekesség is, de ráfogom arra, hogy kevesen vannak, hogy "normálisan" működjön az mm. Ha kijön a végleges, akkor ezért már anyázni fogok, de sok javulást nem várok már ettől a bagázstól... (repülő madarak, hullámzó víz és egyéb faszságok után...)
-
-
virkir
veterán
válasz
Djuree #37384 üzenetére
Nem elég hanem nagyon hüjjén van megoldva.
Ráadásul a büdösgyökér RU support baszik válaszolni két üzenetemre is már szombat óta mert megpróbáltam töröltetni azt az acc-ot. De így marad az, hogy megpróbálom az EU-s email címemet megváltoztatni, hogy legalább a következő tesztre már normálisan fel tudjak menni. -
Drenadar
veterán
egyre gyakrabban fagyasztja ki a játék a gépemet... nincs valami logfile, ami megmondja hogy tul kép mi a hiba? már a overclockingot is visszavettem...
és miért nem enged vissza a játékba? nem úgy van, hogy a kifagyás után 5 percig visszaenged?
-
virkir
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz
Dobi 562 #37376 üzenetére
sokszor semmilyen javaslat sincs, esetleg egy két idióta elkezd összevissza kattintgatni és legalább úgy hogy a képernyőt kitakarja a chat... aztán mindenki elindul arra amerre szeretne.
de jó lenne már szakaszba menni...
IS3-ra végre megvan a hosszú cső, de most meg az MM szivat. -
Timyyy
őstag
válasz
virkir #37374 üzenetére
A packodban lévő OTM-et egy az egybe átmásoltam a játékba, mert amit én átállítgattam magamnak, az azthittem nem jó, mivel hónapok óta platoon ikon (barna) nélkül játszottam, gondoltam biztos elrontottam valamit - pedig az OTM Editor mintaképén úgy nézett ki ahogy akartam, de a játékban mégsem.
De aztán az eredeti OTM-el sincs platoon ikonom... neked sem? Mert ha van, akkor fogalmam sincs hogy nálam mi a gond. Oké hogy mostmár sárgával színezi a tankikont és könnyű megtalálni ha körbenézek, de nekem akkor is hiányzik az a barna ikon.
Vagy az ki lett szedve a játékból? -
Dobi 562
addikt
(#37366) Mcray: A T-29-es tényleg jó volt! Azért a mázli nem elég hozzá, hogy letaroljon valaki egyedül egy egész csapatot.
(#37369) virkir: Artyval én szigorúan csak a napi egy duplázós körig tolom, mostanában túl sokszor történt meg, hogy a csapattársak hagyták hogy egy light tank elintézzen.
Előbb Malinovkán volt egy kis taktikai sikerélményem is. Tier 5-7 csata volt, én voltam felülről a 3. a listában JagdPz IV-el, és megkérdeztem a közös chat-en, hogy "capture the hill?", mikor a tigrisünk azt mondta "Értettem", a csapat jó része megindult a dombra, én meg fogtam magam és visszamentem a bázisra sniperkedni, összesen 4-en maradtunk ott, 2 KV, egy párduc és én. Szépen tartottuk a bázist, míg a többiek elfoglalták a dombot és elkezdték hátulról támadni az ellent, ekkor mi is elindultunk előre és két oldalról szétnyírtuk őket.
Amikor VK-val vagyok és mondom ezt a dombos verziót, általában vagy nem jön velem senki, vagy túl kevesen megyünk és ott halunk mert sok med játékos csak a bújkálás/messziről lövöldözős taktikát tartja elfogadhatónak. Meg azt is észrevettem, hogy a játékosok egy részében dolgozik a "dac" is, na ők aztán biztos nem fognak taktikát követni, ha valaki tesz egy javaslatot.
-
virkir
veterán
válasz
balin_hun_ #37371 üzenetére
A res_mods\0.7.1.1\-be csinálsz először egy ilyen \scripts\client\ szerkezetet és oda rakod az avatar.pyc-et
Utána meg a res_mods\0.7.1.1\gui-ba egy ilyet \maps\ingame\aim és ide meg az avatar.pyc-et rakod. -
Djuree
félisten
válasz
Sixkiller6 #37368 üzenetére
az a gáz hogy minek akarsz te teljesen kezdőként tesztszerveren menni? mégis mit akarsz tesztelni, azt sem tudod mi ez a játék még
-
balin_hun_
csendes tag
Sziasztok.
Ezt szeretném be üzemelni de nem tudom hogy hova kell bemásolnom.
White Serverside Crosshair.
Köszönöm a segítséget. -
virkir
veterán
válasz
Sixkiller6 #37368 üzenetére
Mivel megválaszoltad magad is még mit kellett volna írnunk?
Igen azért nem rak be loltrakival mert nincs annyi játékos, mivel ugye a legtöbben az éles acc-jukkal lépnek be oda is és nem fog IS-7 helyett T1-el menni. -
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #37363 üzenetére
Az enyém se volt semmi, majdnem sikerült a 2-15 csak Type véletlenül kilőtte a félhalott Chaffe-t a végén.
Az a baj, hogy nekem ez így megy már egy hete és teljesen mindegy mikor játszom délután, tíz után, délelőtt, tankkal, arty-val, td-vel.
Hétfőn marked már kizavart a játékból mert amint beléptem elkezdte bukni a köreit -
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #37298 üzenetére
látom még mindig write-only üzemmódban megy a topik... ez gáz
-
Dobi 562
addikt
Megint egy olyan csata, amit nem bántam volna, ha nyerünk.
Vereség
CsataAbbey 2012. március 14. 7:54:52
JárműJagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 949
Szerzett kredit: 39 058
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövészhttp://kepfeltoltes.hu/120314/shot_036_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kilőttem szemből egy tigrist, belövöldöztem a kémlelőnyíláson.
-
Zeratul
addikt
válasz
GrooveHero #37353 üzenetére
Volt olyan hogy az csata elején írtam hogy védjetek meg a T-50-2-től (Hummellel voltam), persze a legelső dolga az ellen scoutjának az artyk felderítése és kinyírása volt. Egyet sikerült beledurrantani, de nem döglött bele 2.ra meg nem volt alkalom. Utána hogy dongóm megkapta a kemotoxot, a saját top tankunk köszönte meg a csapatnak hogy milyen remekül megvédték az artyt.
-
Djuree
félisten
tegnap kv-val 7 kill, én hoztam a meccset megint (mint általában ha kv-val top tank vagyok), olyan állat vagyok hogy képes vagyok egyedül 3 másik kv-t kilőni, ha van fedezék
megyek az uccsó artyra, mondom pls dont cap, hagy lőjem ki, erre beírnak hogy "noob kv nehogy már több killed legyen"
mondja az aki egész meccsen nem csinált semmit
-
Dobi 562
addikt
Vereség
CsataSwamp 2012. március 14. 6:35:15
JárműJagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 708
Szerzett kredit: 32 325Prémiumos eredmény. Kezdek belejönni JagdPz-vel, ez a vesztes csatát is nagyon élveztem, ha KV-5 top tankunk, nem csak campel egy bokorban, akkor nyerhettünk volna.
(#37284) Plasticbomb: A tankok skinjeit nálam nem cserélte le bat fájl, de megoldottam manuálisan, a res/packages mappában simán megnyitod totalcmd-vel a vehicles.pkg (mintha egy sima könyvtárba lépnél be) fájlokat és a tömörített textúra csomag vehicle fájljaival felül tudod írni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #37353 üzenetére
400+ kör alatt eddig 1 alkalommal lötte ki az E100-amat egy t50-2.
Elég kellemetlen szitú, de én nem haragszom rá.Arty... megint kezdenek szaparodni és ha jól gondolom 7.2 után megint többen lesznek.
Random csatában az elején védem öket ha kell, az ellen artyjait kimondottan pusztitom, néha a saját káromra is, de hogy megint legyen min csámcsogni, ha a saját csapat nyerésre áll, akkor bizony nem szívesen megyek vissza az artynkat megvédeni.
Ha elpusztul, lehet legközelebb nem artyval jön... -
GrooveHero
addikt
válasz
Chris0321 #37334 üzenetére
Ha elvolasod az üzenetet még1x alaposan, akkor rádöbbensz, hogy semmi személyes nincs benne, ha lett volna, nem így közlöm. Meghát miért lenne bajom akárkivel?
Mondjuk most hogy így mondod...veled van bajom, méghozzá az, hogy a hsz-edben azt érzem, hogy megvéded azokat, akiket most kicsit megszopattam...hupsz..nem is kicsit...badabumm, mosta aztán akkor mi lészen? Megérdemli az összes, ha arra nem képes, hogy megvédje az artyját, akkor pusztuljon előlem az összes szerencsétlen szarfaszu noob.
Ne mondd már, hogy megsajnáltad őket, mert jajj, szegény szerencsétlenek, szarrá lövik őket, mert van egy scout, akinek van vmi konyítani valója, és esetleg az egész csatában többet tesz, mint az egész csapat. Mintha te nem lettél volna ilyen helyzetben. Nos, én nem egyszer voltam ilyenben, tisztában vagyok vele, hogy milyen. És mivel én is azt kapok tőlük artyval, vagy hevyvel, amit a videóban/randomban látsz, talán megtehetem, hogy amit ellenem elkövetnek abból törlesszek egy kicsit, és pusztítsasm őket, ahogy érem. Ilyenkor sajnálod őket, de amikor buktok mint az állat a sok gyökér miatt, mert nem védenek artyt, lövésük sincs, hogy mit kellene tenni az adott pályán...stb..stb...akkor miért nem szegélyek? Akkor is sajnálod őket?
Vagy csak magadat, hogy megint ilyen full balfaszokkal kell együtt játszanod?
Amíg olyan csapatom van artyként, vagy akármilyen tankként, hogy jönnek a scoutok és pikk-pakk vége a satának, addíg én is ezt teszem velük. Meg különben is, tök jó móka, ajánlom mindenkinek.
Plusz ha vki CW-zni is akar, akkor meg elengedhetetlen.
Na igen, márha nem azért játszol a játékkal/fizettél prémiumot/goldot, stb..., hogy havi egyszer kividd a 10-es vasad a garázsból és leporold, ahol persze uyganúgy jönnek a kics mocskok, és eza szép kerek story kezdődik elölről...
Folytassam?
Na ugye, hogy ne
Na jóéjt mindenkinek -
Paul119
addikt
Defeat
Battle: Malinovka 2012. március 14. 0:01:03
Vehicle: IS-4
Experience received: 843
Credits received: 57 753 -
Daywalker
addikt
Megint kifogtam az idiótákat...kv3 áll mint a szar és nem jönne foglalni...neeem, mert akkor még nyerhetnénk is. Az ilyen minek játszik?
-
Daywalker
addikt
Azért az anyja p.csáját már, IS3-mal három lövésből nem tudtam a Pattont kicsinálni úgy, hogy 2%-on volt a HP-ja... egy k.baszott vicc ez a játék.
-
válasz
Iron Funeral #37344 üzenetére
szerintem alapból le kellett volna tépnie a tornyát, és úgy 100 méterre repíteni. no, sebaj.
-
mynames
senior tag
-
-
Chris0321
veterán
válasz
GrooveHero #37332 üzenetére
Könnyű egy olyan kis vacakkal szívatni a lassú nagy tankokat. Én személy szerint rühellem ezeket a tankokat. Még jó, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a többiekről.
-
válasz
GrooveHero #37332 üzenetére
2801-re hajtok
-
válasz
GrooveHero #37330 üzenetére
Nem érdekel, röhej-doboz. 5/2szer gyújtott, ez az emlék még eléggé él bennem
vettem egy Hetzert, nem gondoltam, hogy ilyen jó móka a TD
-
válasz
GrooveHero #37328 üzenetére
az a matchbox egy vicc...
-
GrooveHero
addikt
T-50-2-vel egy egész jó kis karika, akit érdekel, nézze meg.
-
virkir
veterán
válasz
Jamboo529 #37326 üzenetére
Nagyjából.
Igen az ikon pakkhoz csak az a két fájl kell mert különben szembefordítja az ikonokat az eredeti és a jobb oldali paneleken nem lesz olvasható a tank típusa, hacsak nem tudsz tükörírást folyékonyan olvasni
Nem nem az egész ingame player rating mappát csak a benne lévő 2 fájlt kell a játék gyökérkönyvtárába másolni és a wot-xvm-proxy.exe-vel indítani a játékot.Frissítettem a rar-t a DamagePanel-el meg az Ingame Player Rating, 1.7-es legfrisebb verziójával + raktam bele fájl listát és IPR telepítési útmutatót
-
Jamboo529
senior tag
válasz
virkir #37305 üzenetére
Szóval ha szeretném, hogy működjön az csomagodból az ikonpakk, valamint a ingame player rating, akkor tegyem be a 4 fájlt a gui/flash mappába, a gui-ba másoljam be a maps könyvtárat a teljes tartalmával együtt, és a játék főkönyvtárába az ingame player rating mappát???
És ha csak az ikonpakkot szeretném, akkor elég az előbb felsoroltak közül a battleloading és a playerspanel, valamint a maps könyvtár kell???
Jól gondolom?
A ratinghez nem kell még valamit mókolni?
-
zalman90
őstag
van valaki valamilyen klánba ?
-
MadPjotr
tag
res_mods/0.7.1.1./qui
ez eleve is megvolt megcsináltam a flash könyvtárat és belemásoltam amit kellene,hogy működjön
battle.swf
crosshair_panel_arcade .swf
crosshair_panel_arcade (1).swf
OTMData.xmlnekem egyedül az ÉP mutatása kellene
-
marked one94
őstag
Victory!
Battle: Ensk 2012. március 13. 20:44:10
Vehicle: Object 704
Experience received: 4 352 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 94 552
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper9kill lett a vége
és nem voltam top tank. Ha kell valakinek a videó szóljon
-
mynames
senior tag
Melyik modban van az hogy a csata közbeni jobb és baloldali oszlopon ne csak sztiluettet lássak, hanme több infót?
A patch óta eltünt... -
Atlantis
veterán
Nagyon jó pack-od, virkir, pláne a célkereszt mod tetszik.
-
Zeratul
addikt
Victory!
Battle: El Halluf 2012. március 13. 20:30:31
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 2 966 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 42 945
Battle Achievements: Steel Wall -
virkir
veterán
válasz
Jamboo529 #37293 üzenetére
A négy fájl a Ingame_player_rating-hez kell illetve a battleloading.swf és a PlayersPanel.swf az ikonpakkhoz is. Lehet azért nem indulta a csata. Nyugodtan rakd be legfeljebb megfordítja a tank ikonokat jobbra.
Az Ingame Player Rating pedig ez a kiegészítő ami mutatja a játékosok teljesítmény adatait.Na meg akkor... lehet leszedni ismét mert a fent említettet frissítettem az 1.7test4-es változatra.
Valamikor még ma lecserélem a DamagePanelt is egy frissebbre.Plokijuma
Én nem vettem észre, hogy zavarna valamit is. Egyedül a szerver oldali célkereszt okoz furcsaságokat de azt nem raktam bele. -
Plokijuma
aktív tag
Nálam éppen ellenkezőleg, a stabil 35 fps helyett 15 fps. Diavetítés.
Elég balf*sz programozok vannak a Wargamingnél. Szegény processzor pörög a maxon... 4 magból összesen 1 dolgozik, a maradék 3 jojozik. (4 magból csak egyet használ a játék)
Szerk.: Virkir, befolyásolhatja jelentősebben a teljesítményt, hogy felraktam a packodat?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Egyedi ékszerdobozka
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest