Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz macipajti #49789 üzenetére
KV2 szerintem is jó tank még aránylag keresni is lehet vele. Én eddig egy tankot utáltam nagyon: az M3 Lee-t. Iszonyat rossz volt hogy nincs forgó tornya kvézi úgy kell játszani vele mint egy TD-vel. És a vicc hogy ennek ellenére elég jó arányom volt vele.
Más: az mitől van hogy naponta ugrál szinte az eff ratingem? De ilyen 100-as mértéken belül.
Més que un club!
-
emre
veterán
válasz macipajti #40873 üzenetére
Én már ott kiakadok mikor várom hogy szűküljön a célkereszt.
Volt vele 800 csatám, ezt így ebben a formában meguntam.
A sebzéssel nincsen nagy gond, no de mire addig eljut az ember.
Ha helyreteszik ismét előveszem.(#40872) Antonius1978
A T-34/85-el kifejlesztettem amit lehetett, semmi nem indokolja hogy tovább használjam, de eladni nem fogom. Farmolni inkább az IS-t fogom használni.
Kicsit sajnálom a dolgot, mert mindegyikkel 58%-os volt a győzelmi arányom, de széllel szemben nem fogok haladni.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Simulacrum
senior tag
válasz macipajti #33090 üzenetére
Az SG fórumon hívták fel a figyelmem, hogy a wotdb oldal már egypár tanknak tartalmazza a gyenge pontjait. Tehát itt megnézheted: http://www.wotdb.info/
Rámész a tankra és a feljövő ablak alján lesz egy Vulnerability gomb, katt rá. -
_seth_
veterán
válasz macipajti #33090 üzenetére
World of Tanks Weak Sports Guide
De a fenti szövegre rákeresve még többet találhatsz, ezek nagy tankok
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
bozont
veterán
válasz macipajti #32123 üzenetére
A 107mm pontatlan? Az egyik legpontosabb ágyú amivel az orosz ágon találkoztam, olyanokat lőttem vele a pálya túlsó végére, hogy még én is meglepődtem. Persze 100%-os legénységgel.
Mondjuk nekem nem szokott olyan sűrűn kigyulladni, de persze nem árt ha van tűzoltókészülék is az embernél.
Viszont én átálltam a 152mm ágyúra, mert sokszor kerülök t7-9 csatába, ahol a kisebb ágyút már kevésnek találtam.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest