Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Aktív témák
-
Multikiller
tag
A T-150 tényleg mocskos egy jószág. Type 59-el 3x egymás után pattantam róla. Igaz sérült volt a löveg és nem tudtam pontosan célozni, de mellettem volt egy Vk3601, ő sem tudta sebezni. Tiszta ciki volt, két marha lő mint az állat és semmi hatása, meg is unta és elfordult más célt keresni, mondom ez azért már pofátlanság!
Kénytelen voltam mellé gurulni és megmutattam, hogy milyen kemény a type tornya szemből, meg egy kegyelemlövéssel kivontam a forgalomból a nyavalyást. -
emre
veterán
Az, technikai probléma, elfogyott a a T127 és a t14 is.
(#47547) babferi
A kredit lófax...ha van prémium előfizetésed két hét alatt összejöhet prémium tank nélkül....És 20 euróért van két hónap prémiumod, meg marad is kevés gold.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Fel
addikt
2,96 € volt a csomag. Ha bent volt már a garázsodban, akkor jóváíródott az ára, ami 850 arany és kaptad még a csomagban lévő 400 aranyat is (+1 slot + nagy javítócsomag), azaz 1250 arany/2,96 € ~ 850 Ft. Két ilyen csomagból megvan az egy havi prémium kevesebb, mint 6 €-ért.
-
emre
veterán
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
anonymus89
addikt
Végül sikerült megoldanom a 25%-s moddal, felpakoltam becsomagolta és minden szép és jó. Még az is kiderült, hogy az x1950-s szériához az ati nem készített tovább drivereket így egy régebbit tettem fel.
Egy szó, mint száz most már fut szépen.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Nekem a sima Tigrissel hasonló a statom (32% nyerési ráta) kb 100 meccs után... Fel nem foghatom, hogy miért, mert nagyon ritkán vagyok top tank, így nagyon ritkán tudom érdemben befolyásolni a meccset. A Tigris P-vel viszont 50% felett van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Plokijuma
aktív tag
Pedig nem. Mindig vannak jobb és rosszabb szériák. egy-egy ilyen széria 10-20 meccsig is eltart. Prémesként is volt olyan, 26 csatából 23 vesztes, illetve nem prémesként is 19 csatán át csak győzelem.
Vone, a te esesetedben szerintem csak véletlen egybeesés.
Bár ennek ellenkezője lenne, azon se lepődnék meg, mivel a Wargaming egyes változásokat nem oszt meg a nagy közönséggel.
Pl. a Type59 minden egyes patch-csel egyre használhatatlanabb lesz. Ma T110 heavy himmelsdorf és fjords dombján is kikerült, megelőzött, és lehagyta a type59-emet. Type az egyik leglomhább medium lett szépen lassan -
krisss93
aktív tag
Én eladtam az elit Jumbomat azért a fateknőért, jobban nem bántam meg még semmit ebben a játékban
Alap motorral lomha, és a 76-os löveggel azokba a csatákba ahova betesz nagyon ritkán sebzel.
16k xp kell, hogy feltedd rá 90 milist (ha megvan már a heavy vonalról) de egyszerűen bottal sem piszkálnám azt a tankot annyira szar... -
Plokijuma
aktív tag
Én azon szoktam jót mosolyogni, mikor már alig van pár tank a pályán és egy pillanatra megakad a játék. Nah akkor tudom, hogy közelben van egy ellenfél, hiszen a WoT akkor töltötte be a memóriába az ellenfél tankmodelljét, hogy ha kell megtudja jeleníteni majd a pályán
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Na most viszont én nem veszem a poént (már ha annak szánjátok). Tisztán ott a video kommentjeiben, hogy BF és de jó lenne ha a Wot lenne ilyen. Szándékosan nem tettem a linkhez smájlit...Reméltem hogy valaki megeszi
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
virkir
veterán
Mivel a kedves orosz fejlesztők a napi vodkázás közben vígan csavargatják a paraméter potmétereket, ne gondold már, hogy bármit is le mernének írni.
Még a bétában iszonyat botrány volt mert a tankok paramétereit még a kliensben tárolták és ügyes játékosok szépen kiszedték és közkinccsé tették. Ebből lettek meg a cammo értékek, a creditszorzók, egyebek amik persze már rég nem érvényesek.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Fel
addikt
Erre is van megoldás: WoT Logger. Csata után Alt+Tab és a böngészőben meg lehet nézni mit alkottál.
-
Fel
addikt
Miért kapunk xp-t és kreditet a WoT-ban.
Korábban már linkeltem, ráadásul pont Neked, a "foglalás a tuti" megnyílvánulásra.
Azoknak is érdemes átnézni, akik azt hiszik, hogy győzelem esetén a kredit is felszorzódik 1,5-tel... Elárulom: Nem így van. A kapott xp 1,5x-ös, de a kredit nem változik.
-
vbbb
addikt
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. március 20. 18:20:10
Jármű: M4A3E2
Szerzett tapasztalat: 3 600 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 892
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés7kill....hmmm...megérzett valamit ez a szemét játék a szándékaim felől...
-
-
Drenadar
veterán
nem jöhet be minden mindenkinek
nekem tetszett, sokat mentem vele, de bevallom most én is hanyagolom, KV-val fejlesztem a legénységet és szedem be a pénzt és IS3-al szenvedek és viselem az MM szívatását...
Jó lenne elérnem még az IS4-et, az IS7-ben már nem mernék reménykedni...tudom láma kérdés, de valahol olyat hallottam, hogy nem csak megkapjuk az új tankokat (KV1-2) de a régieket meg is tarthatjuk... ez ugye tuti kamu? Nem tudom egyértelmű-e a kérdésem. Nem akarom túlragozni, de igény esetén megteszem...
-
zalman90
őstag
van mikor megy vele van mikor nagyon béna vagyok
most egyedül lőttem szét vele egy T29 et
Da azt nagyon tudom birni mikor ugy lőnek rám hogy nem látom a tankot ami lő , 90% ba ezért halok meg
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
-
A T25AT nekem nagyon bevált, alig bírom abbahagyni. Már rég elit, de nem akaródzik továbblépni a T28-ra. A három közül a T25 a leggyorsabb. Nekem csak a T25 volt/van, a másik kettőről csak az adatai alapján mondom a véleményem.
A JP nagyon hasonló hozzá. Valamivel lassabb, jobb az ágyúja, de rosszabb a camo-ja. Az SU152 más tészta, a pontatlanabb ágyúval közelebb kell menni a célponthoz. A kicsit alacsony pen miatt inkább a vékony páncélzatú célok ellen hatásos, de azok ellen nagyon.
A WOT tweaker nálam részben hatástalan, pl a füstöt a roncsok fölül nem kapcsolja ki, ez miért van?
#37463) mynames Semennyivel
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Szerintem hagyjad a fenébe, ez előbb volt a top tankunk természetesen Löwével, már nem idegesítem magam ilyesmivel.
Egyébként ctrl > jobb egér játékos neve felett, majd kiválasztani a lehetőségek közül a megfelelőt. Sajnos a napi három feljelentési lehetőség nagyon kevés.
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
A csapat 80%a nem akart beállni a körbe, hanem ölni akart.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem nem jut több TP azoknak akik nem húzzák a zászlót,ha foglalással nyer a csapat.
(eltekinteve a +50%-tól a győzelem miatt)Akkor van osztozkodás, ha minden ellenséges tank meg lett semmísitve.
De lehet ez csak urbanlegend, mert semmilyen hivatalos forrás nem erősíti meg. -
bandiras2
senior tag
Nem tartom természetesnek. 2000 csata környékén járok, és most volt az első. Elég hosszú ideje tűröm és tolerálom az ilyen debileket, de ma végig szopóágon voltam, és elszakadt a cérna.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Nem rossz Nekem mostanában volt az 1000-ig csatám KV-val, de nem emlékszem olyanra ahol egynél több 8-as tankot lőttem volna. Megnéztem eddig mit sikerült vele elejtenem a nagyok közül: 4 T-44, 5 Panther2, 2 Pershing, 8 Type59, 1 L40t, 6 IS3, 2 KV5, 1 Löwe, 3 KT, 1 4502A, 4 T32, 2 AMX50-100, 2 ISU-152, 1 Ferdi, 2 Object704, 1 JT
A 9-es heavy-k közül eddig egyet sem sikerült kilőnöm vele, meg T28 sem jött össze.
(#33404) Fandango A 7.1.1 nem csak az orosz szerverre megy? Valaki korábban mintha ezt írta volna.
(#33401) r1E3S3E7T Ahhoz szakaszban kellett menned minimum egy 6-os heavy-vel, egyébként nem találkozna vele. Előtted lerágta neked egy másik E-100 és meghagyta neked az utolsó lövést?
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Ezek közül most is megvehető;
- Pzkpfw S35
- T-15Ezek ritkák, nem mindenki szeret kis tankokkal játszani, és mivel nem keresnek kiemelkedően (bár hasonló szintű tankokhoz képest azért igen) így nem törődnek vele. A bétában próbáltam az S35-t, jó kis gép volt, egyszer beakadt vele 10 kill A T15-tel még sosem mentem, de lehet látni néha T2-3-4 csatákban, elvétve egy darabot. Ez se lenne rossz tank, csak ilyen szinten van sok gyorsan rohangáló felderítő jellegű tank (Luchs, BT7, M3 Stuart) amik ingyen vannak és kb hasonló játékélményt nyújtanak.
Ezek ajándék tankok;
- KV 220
- M4A2E4Ezek meg ilyen olyan formában elérhetőek voltak a múltban és jelenleg (preorder csomag vagy a dobozos verzióval)
- A-32
- PzKpfw V-IV
- M6A2E1
- MTLS-1G14
- PzKpfw II Ausf. J
- BT-SVEz a 2 pedig még rejtély mik akarnak lenni;
- SU-85I
- PzKpfw IV HydraulicA pár hónappal ezelőtt ki lehetett őket próbálni tesztszerveren, de azóta nem kerültek bele a játékba.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Fel
addikt
Ezek most is megvehetők:
T-15
M4A2E4
Pz. S35 739 (ez biztosan el fog tűnni, ha kibővítik a francia techtree-t és jön a Souma S35)Ezek a Gift shopból speciális alkalmakkor elérhetők (pl. Karácsony):
A-32
KV-220
Pz. V-IV
M6A2E1Ezek a retail csomagokhoz járó tankok:
BT-SV
Pz. II J.
MTLS-1G14Su-85I és a Pz. IV Hydro pedig szintén valami speciális eseményekre tartogatott tankok, de, hogy mire, azt még lehet ők sem tudják...
-
emre
veterán
Én az orosz vonalat az új tech tree miatt választottam. [link]
Ha kifejleszted az IS4-et akkor előbb-utóbb lesz egy T10-es tankod. Az IS3-al meg tudsz tovább menni az IS7-ért.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
-
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Kicsit rosszul értelmezted.
"Should the T59 become available again through special events in future, we will make sure to announce such events ahead of time."
Azaz nem biztos, hanem elképzelhető, talán. Lehet, hogy soha, lehet, hogy a közeljövőben.
Zeratul: T5 light-tal - mindent kifejlesztve - már többé kevésbé hozok körönként 20-30k-t pluszba.
(Utólag is köszi a replayeket annak aki megosztotta, bár campinovkánt az első 5 percet végigültem, mert akkor még nem tudtam, hogy lehet tekerni is a replayben )
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
vhw
addikt
Hm... tényleg érdekes... belelapátolt egy rakás pénzt, kipörgette 3 hónap alatt a játékot oszt megúnta. Szerintem ez a tipikus gamer, akinek mindig kell valami más játék, mert nem tartja fenn az érdeklődését egyetlen.
Aki úgy ül le ehhez mint egy "következő játék a listámon" az tényleg hamar megúnja a hosszú grindeket, a pénzfarmolást, meg az egyetlen játékmódot.
Én úgy láttam neki ehhez a játékhoz, mint tankfanatikus. Újra és újra rámjön, hogy beleülhessek egy-egy kedvenc típusomba, egyszerűen jó gyönyörködni abban is, hogy mozgásban láthatom, írányithatom és egyre jobb eredményeket érhetek el ezekkel öreg legendás vasakkal.Nem muszáj beletenni egy forintot se ebbe a játékba, ha valaki tankfanatikusként kezd el játszani vele, mert az megtalálja benne az örömét. Majd fizetnek azok akik játékfanatikusok (senki fizetős játékost nem akarok ezzel megsérteni, azokra értem, akikre a linkelt posztban utalt a srác) akikre a WG pályázik. Rájuk igaz az, hogy csak pár hónapig maradnak, elköltenek egy rakás pénzt, megúnják és tovább állnak, majd jönnek a következők.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
KaLeun
senior tag
Ebben a játékmódos dologban igaza van, ez már ciki. De ugye pl. az egereken levő előre-hátra gomb is csak most lett használható. Plusz a gui milliónyi apró hiányossága: pl. elég gyakori a századoknál a véletlen feloszlatás, pedig csak egy megerősítést kellene kérni, stb.+++
Cila
-
coolmpi
aktív tag
Az csak rosszabb lesz. Heavy ágon tier5-től 10ból 3 csata tier 10-es a, 5 csata tier 8-as, 1 tier 7-es, és 1x talán top tank vagy.
Tier 6-ban, még rosszabb a helyzet...
Oké, hogy jó az átütése már az ARL-nek, de szinte bármi bárhol átlő, és kevés a HP magas tier-es csatákhoz. Egy szóval szenvedés.
-
virkir
veterán
A nagy ló .... 18M.
Ez is egy orbitális csúsztatás a WG részéről.
Az orosz szervereken tudtommal átlag 200k játékos van fent az EU-n valami 40k környékén az US meg még kevesebb.
Ha ezt megszorzom a duplájával mert ugye nem játszik mindig mindenki akkor is éppen csak 500k ami impozáns szám de marhára messze van attól amit állítanak.
Szerintem jól megfigyelhető a játékosállomány minőségének a hanyatlása ahogy a kockák egyre inkább abbahagyják ezt a fost.
A bétában 100x élvezetesebb köröket lehetett menni mint most függetlenül, hogy akkor kevesebb volt az arty.
Mint tegnap amikor Himmelsdorf-on a top tank egy IS-4 beáll A1-be majd az egész kör alatt ott dekkol és megvárja, hogy bukjon a csapat. Még akkor sem csinált semmit mikor visszamentem és elkezdtem lőni a SU-152-vel, arra nem volt képes, hogy egyet belém lőjön.
Ez a retek HE meg csak 150-et sebzett bele és az ellenfél meg odaért mire elfogyott volna.
Igen jól esett"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
helixP
nagyúr
Kísérteties egybeesés: pont ilyen miatt jöttem ide fel sírni ma
Jagd panezr IV 88-as ágyúja ma lepattant egy SU-85B 20mm-es oldaláról, Egy T50-et 5 ( !!! ) lövésből nem tudtam sebezni, csak láncot dobott, T-28oldalával ugyanez.
De ha működik ez a "láthatatlan kéz" elv, az egy elég gerinctelen dolog...
-
fsb1000
nagyúr
Sajnos be kell lőni az elején a mikropfonos dolgot, mert tényleg van akinél torzít.
Illetve sokáig nem jöttem rá, hogy nem csak a mikiseknél, hanem a hallgatóknál is kell állítgatni, mert a torzítás fele a def. 100% beszéd miatt van.Ezt ajánlott beállítani elsőre, aztán finomítani ha nem ok:
Mikrofon: 40-50%
Beszéd: 60-70%Én piszkálom is a mikiseket, hogy halkítsanak/erősítsenek.
Általában a század fele-harmada tud beszélni és mindenkinek hallania kell.
-------Valóban 2 vagy akár 3 század is kitellene délutánonként az EZredből, de azt is csak tegnap tudtam, meg hogy a század indításhoz is prém kell. Kicsit lehúzos a dolog.
De ami még megdöbbentőbb: 426 Klán van. Csak a klánalapítás 10.000.000 Ft bevétel a fejlesztőknek. Ezek tudnak valamit!
-
emre
veterán
Ok. észben tartom.
Mondjuk engem zavar a zene közben, és nekem is csak egy tesco gazdaságos fülesem van.
Ilyen szöveges kommunikációra pont jó. (itt sem kíváncsi az asszony a háborúra, meg egy kis gyerek is van) Régebben haverokkal ventrilon beszéltünk, az nagyon tuti volt.
Most még a Q gombot is elfelejtem nyomni néha."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple notebookok
- Tesla topik
- Óvodások homokozója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.