Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Steam topic
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz joergie #50104 üzenetére
Testvérklánok vagyunk. Nem kiszolgáló szerepkörben vagyunk itt, ha erre gondolsz, nyilván vannak megbeszélések, összehangoljuk a dolgainkat, gyakorlózunk, taktikákat cserélünk.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
whatnot
őstag
válasz joergie #48722 üzenetére
Hát ez eléggé szituáció függő.
Gyorsabban lőnek, de a dpm ugyanaz.
Pl. T34 vs. KT: T34 átlag 4 lövésből kinyír egy KT-t. Pattanni jó eséllyel nem fog, ahhoz túl nagy az átütése. KT 5 lövésből nyír ki egy T34-et.
Skillekkel, modulokkal nem számolva: mindkettőnek pont egy perc kell, hogy megölje a másikat.
Ez f2f. Na de ha nem f2f? Akkor a T34 alfája dönt. Nem olyan egyértelmű ez.
Nekem most már mindkettő van. Statok:
Átlag kill: KT 1,1 - T34 1,4
K/D arány: KT 1,8 - T34 2,3Pontosság: valóban lassabb célzásidő (valahol ki kell egyenlíteni a nagyobb pent), ettől függetlenül nekem mindkét tanknál 79% a találati arány. Cserébe kevesebbet pattan. Már pedig ha pattansz, akkor célozhatsz akármilyen gyorsan. Tier9 alatt is kijön azért a magasabb pen, nézzél szembe pl. egy Ferdinanddal, de kisebb tankokról is lehet pattanni (pl. KV-3).
IS-3-at pedig tegnap daráltam be egyedül (na jó, egyikünk sem full hp-ról).
@fsb1000: "töltés visszaszámláló"
Az meg miért? Alapbeállításnál is látni, hol tart a töltés, most az hogy a számokat is látom, az hol előny?
Lombok eltávolítása az mondjuk tényleg durva beleavatkozás.
Extra nagyítás? Extra minimap? Ezek mik?[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz joergie #48722 üzenetére
Tiger II és IS3 ellen papíron, adatok alapján tényleg nincs esélye f2f-ben a T34-nek. IS3 ellen talán az egyetlen sansza, hogy ha képes ammo rack-et lőni neki szemből.
Persze a játékban annyi a random faktor, hogy két hasonló képességű tank találkozásakor egyenlő legénység és felszerelés esetén se lehet megmondani előre biztosan, hogy ki fog győzni. Elég ha egyetlen lövés lecsúszik, vagy 0dmg-vel üti át a tankot és mindjárt borul a papírforma.
T34-ben volt mikor 3db 500dmg-s lövést adtam le egymás után, 1 perc alatt. Nem is értettem, hogy mi lelte a tankot. Utána pedig a hátralévő időben 320-360dmg-ket lőttem csak.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
válasz joergie #44184 üzenetére
Nekem tegnap lett elite a t-54 és egyre jobban tetszik. Az új ágyúval meg már jobban tudom sebezni a Tier 10-es tankokat is. A T-54-el is megtettem azt, mint a T-44-el: körbe lehet táncolni vele a tankokat és valagba lehet őket lövöldözni. Érdemes lenne áldozni az extra üzemanyagra? Vagy nem lenne érezhető javulás?
PSNID: Tomy83PS
-
CptMisi
őstag
válasz joergie #44065 üzenetére
Tudom is... Szerencsére ilyenre még nem volt szükségünk, de szerintem nem igazán életképes "taktika".
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz joergie #44043 üzenetére
Nem hiszem, hogy a legnagyobb tankja egy light tank lenne. Tehát akkor te biztosítanád neki a rendszeres CW lehetőséget? Amúgy ez milyen klán volt meg milyen csatában?
A TD spec meg egy rakás sz... Ennél bármelyik hétvégiben nagyobb TD-k vannak féláron. Megérte erre várni.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz joergie #43478 üzenetére
Hát ja... A tank jobb már nem lesz, úgyhogy nekem kell összeszednem magam De leginkább azt érzem, hogy a szerencse hiányzik a legjobban a legtöbb esetben... Nem mutogatom az oldalát/hátulját, aztán mégis szétlőnek.
Ma az egyik Murovankai csatában küzdünk 2x IS-7 + 2x IS-4 (stock + BL-9) felállásban IS-7, IS-4(fullos), E-75, Tigris, meg még valamik ellen, a dombos oldalon. Majd' mindannyian túlélték (E-75-öt lőttem ki), az IS-7-et kb. 440 hp-ról nem tudtam kilőni, mert 3 lövésem pattant, v 0 dmg volt az oldalára.. Aztán meg már arra ocsúdtam fel, hogy hárman maradtunk a két IS-4-gyel a csapatunkból, az ellen oldalon pedig még 9-10 tank volt.. -
D.Orion
veterán
válasz joergie #42776 üzenetére
100K nagyon szép vesztes csatáért, gondolom üresre lőtted a tankod.
Az előbb 6 percen át írtam a nyomorult ARL44 és VK3001P-snek, hogy mozduljanak már meg, mert ki fognak szedni engem... 20 lövést bírt ki az IS3 tankom, már csak KV és VK3601H volt velem szemben de aztán leküzdötték a 36hp-mat 0hp-ra. Utána aztán kikeltem magamból és a világ minden nyelvén elküldtem őket a fenébe legozni. Csata elején beálltak E2-be és meg se mozdultak onnan!
szymemer ARL44-el stat: 79csata/15elpusztított tank, 49%-os találati arány!
medico VK3001P-vel: 58csata/28 elpusztított tank, 58%-os találati arány! Ja és persze van neki: LÖWE, TYPE59, T34(ezt is vette)!
Dobi 562: Ez melyik mod amit használsz?
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz joergie #38595 üzenetére
Ige, ez az új térképrész óta van így... Nem értem miért jó, hogy most a "támadó" kempel majd be, de biztos igazuk van...
-
Atlantis
veterán
válasz joergie #38201 üzenetére
"5ösre teszik a javítókitet, duplaötössel mennek is tovább..."
Ezt hogy lehet megtenni?
A többire: lehet némi igazad.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
echterion
nagyúr
válasz joergie #37565 üzenetére
Köszi a tanácsokat. Ilyen vereségeim vannak 90-essel átlagban:
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. március 15. 9:01:02
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 712
Szerzett kredit: 19 356
Csatában elért Achievement: Védő, Ekins Kitüntetés III OsztályMegpróbálom a 105-öst, de eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Ráadásul 1000/lövés, ami mondjuk nem is izgatna, ha hatékonyabban tudnék vele menni, mint a 90-essel.
-
echterion
nagyúr
válasz joergie #37560 üzenetére
Akkor EU szerveren még kb. 2 hét, mire élesítik?
Más: felraktam a t29-re a 105-ös ágyút, onnantól nem ad normális xp-t, ráadásul ez is pattog majd' mindenről. Tigrisről 3-ból kétszer pattant, pedig az alját lőttem. Visszaraktam a 90-est, most ismét jó xp-t ad egy-egy csatáért (vesztes csata esetén is min. 6-700-at, míg a másikkal ugyanebben a helyzetben 2-300 volt. Kidobtam egy vagon xp-t az ablakon.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz joergie #34700 üzenetére
Le kell nézni a srácot, mert csak max t3 tankokkal játszik? T2 nincs is neki, főleg BT-2 és M2-vel játszik, ezek OP-k? És igenis meg kell azért a 60%-ért is küzdeni még kicsik között is, mert nem csak az ellenség a sügér, hanem a csapattársak is. Hogy 10es tankkal csinálja vagy 2essel nem mérvadó, ugyanúgy vannak retardáltak high tierben (sőt!) mint a kicsik között (őszintén szólva itt inkább tapasztalatlanoknak kéne nevezni őket). Más a játékstílus fent, mint lent, ő mindenbizonnyal már profin érzi a tankokat és pályákat ezen körülmények között.
Másrészt, nem azért hoztam fel a példáját, hogy hanyat kelljen esni a statján, hanem hogy lássuk nem az átlag tier és az átlag sezés határozza meg mekkora efficiency értéket kap valaki.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #34700 üzenetére
Így van... Én is azért leszek gyakran TOP GUN a 38H-val, mert kezdőkkel kerülök szembe, 110%-os a legénységem, és tudok tenni rá távcsövet, álcahálót, gyorsítót, bármit
Aki most kezd játszani, annak eleve nincs erre lehetősége. És többszörös hátrányban van.Ettől függetlenül jó szórakozás, és erős statjavító t2-es prémtankkal a népet írtani.
-
Antonius1978
addikt
válasz joergie #34485 üzenetére
Milyen szempontbol erzi meg a tank ? Lassabb lesz, lassabban fordul vagy lassabban gyorsul ? Vagy mindharom egyszerre ?
Pedig a jobb 76os agyu eleg gyors, 15 loves / perc.
A kovetkezo agyu pedig 85os 120 atutesel es 160 sebzessel 12-14 l/p. Lehet hogy ezt fogom hasznalni.Gondoltam meg a 122-esre is, ha eleg gyors volna a tank akkor lehetne keringozni a nagyok korul es jol seggbedurrantani oket, persze ez nem ilyen egyszeru, lehet inkabb tavolrol kell vele lovoldozni.Amugy volt mar eset hogy pattogott le rola loves, nem is egyszer.
En valahogy ugy gondolok ra, mint egy jobb T-34/85-re, csak kar hogy nem adja be neki is a 100mm-es agyut.A legjobb 85os agyu pedig 144 atutessel es 165 sebzessel rendelkezik, de meg lassabb. Igazan kivancsi vagyok melyiket fogom majd hasznalni.
En ugy juttam hozza, hogy a T-34/85-nel ki lehetett fejleszteni mind a T43-at, mind a KV-13-at.Es mivel sokat (vagy 300 kor vagy folotte) jatszodtam vele kikutattam mindkettot.
Es akkor jott az ajanlat, hogy fel aron meg lehet venni, igy osszeguriztem ra a penzt, mert ki lehet belole fejleszteni az IS-t.Es akkor ha ugy akarom, elindulhatok a ruszki nehez agon is.
De egyelore a T-54-et szeretnem, persze tuti beletelik 3-4 honapba amig elerem. -
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #34523 üzenetére
Azt hiszem erre választ még nem kaphatsz, hiszen a TÉNY, csak az February Special #4 megindulása után derülhet ki. A korábbi hasonló akciókból 99% eséllyel lehetne következtetni a várható TÉNYRE, de inkább csöndben maradok.
Majd próbáld ki és kérlek számolj be az eredményről. Köszi!
(ez nem vélemény volt, csak egy kérés) -
vhw
addikt
válasz joergie #34485 üzenetére
Szerintem azért mert egy "tranzit-állomás", összeköt két ágat, úgy mint a VK3002. Ha valakinek nem kifejezetten a szívecsücske akkor nem is megy sokat vele (én 47 csata alatt ugrottam át vele a Pantherra, egy körrel se mentem többet vele utána)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
virkir
veterán
válasz joergie #32763 üzenetére
Szerinted miért írtam amit írtam?
Te a top ágyúról beszéltél, azzal meg gyakorlatilag ahova rakja mindent át lehet lőni. Oldalról meg hátulról, azt nem mondtam, hogy hagyja a motort, láncot de az ágyú is fontos meg anélkül nem is tud tovább menni.
Ráadásul azzal egy 75-ös legénységet éppencsak fel tudsz vinni 85% környékére olyan hamar túl lehet lenni rajta.
De nézzük motor 1,1k xp max 3 kör, lánc 2,4k max 6 kör. Akkor most miről is beszélünk? A mostani 3x-os első körrel jó esetben megvan a két fejlesztés."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz joergie #32705 üzenetére
a legnagyobb ágyúval sincs semmi esélyed sebezni, szóval az ágyú nem fontos.
Ez így ebben a formában nem igaz.
Lőttem vele ki Ferdinand-ot, Tigrist, KV, minden tankra fontos a jó ágyú és 100mm-es penn-el már majdnem mindent át lehet lőni vagy oldalról vagy hátulról.
Tessék elfelejteni a szemből támadunk stílust, nem arra vannak a franszia light-ok kitalálva.
Jó a sebességük, a látótávolságuk, a cammo értékük, ebből következik a z elsődlegesen scout szerepkör T5-ben meg T6-ban is részben de ott már helyzetfüggően mehet támadni is az ember velük a T7-est meg már pályafüggően egyszerűen vétek scout-nak pocsékolni.
Régebben volt szó róla diegho-val, hogy milyen jó lesz ha eléri a Lorraine-t mert az már kap egy igen jó ágyút mire azt mondta, hogy nem igazán érdekli mert semmit nem szemből lő ezekkel. Nagy igazság.
A T5-7-esre meg venti, kukker álcaháló ami hasznos, más minden felesleges.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jahrn
senior tag
válasz joergie #32553 üzenetére
De arrol nem volt eddig info h ha kifejlesztetted a 105-ot a T29-en (marpedig minden epeszu megteszi) akkor a tier 9 hvy-re unlockolva lessz a 120mm. Ergo nem kell 100k exp egy ertelmes agyuig, hanem egybol stockkent is mehet a moka.
Az M103 stock agyuja a 105 lessz, az eddig a T34-en(ill mar korabban) feloldhato 105mm helyere erkezik egy 120mm-es agyu, ami elvileg a stock turretre is felmegy.[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz joergie #32438 üzenetére
Overlord irta h a T34-en marad a 120mm es a 248 pen (ettol lessz o T34 es nem T29 eh?), szal gondolom a HPval a RoF-al meg az acc-al fognak babralni. OFC majd meglassuk ha kijon vegre.
Mondjuk szerintem tegyek le a T34 hp-t 1250-re (megiscsak egy T29rol van szo) a tobbit meg hagyjak beken.
-
virkir
veterán
válasz joergie #32441 üzenetére
Mert ezek még messze nem tények csak találgatások, ötletelések.
Tények majd akkor lesznek ha kijön a teszt és ott aranyért meg lehet venni a WG által megálmodott konfigban.
Az megy, hogy egy tízes ágyút levigyenek T8-ba nerfelés nélkül, szerintem kizárt"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
joergie
őstag
válasz joergie #32429 üzenetére
Hmm. Van még két lehetőség. Felrakják a patton 105-ösét-219mm nerfelt rof-al; átminősítik TD-nek, mint a T30at, és így már felrakhatják a T28-as ágyúját jogosan(jelentős HP nerffel); vagy marad a 105ös a jelenlegi rof-al(7.5mp-enként lőtt nekem azzal, ami kellemes, csak ne rakják be tier 9 ellen).
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Fel
addikt
válasz joergie #32408 üzenetére
EU accounttal nem megy, először azzal próbáltam. Később láttam a hírben, hogy nem is fogják kibővíteni, csak az oroszoknak lesz ez a teszt. Biztosan féltek attól, hogy rengetek anyázós kommentet kapnak majd a hozzá csatolt fórumtopikban. Bár az orosz fórumba belenézve, ott is akad jónéhány.
A többiek gondolom majd 7.2-nél csatlakozhatnak.Sixkiller6: Nincs. A kolléga elírta. 7.1.1. teszt van, csak orosz accountosoknak.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz joergie #32419 üzenetére
A kimaxolt KT-nak 9mm-el kisebb penje van asszem, de minden másban szétveri a Löwét. A premium tanknak az a lényege, hogy hozza a pénzt, és nem kell rá heteket-hónapokat gyúrni. Esetleg a kedvezőbb battle tier is lehetne, de nekem az nem tűnt fel a többi nyolcashoz képest.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #31721 üzenetére
Nem olvasom el a saját hsz-em mégegyszer.
Nézd... ha nem akarsz normálisan kommunikálni, akkor ne tedd.Ha akarsz válaszolsz erre az egyszerű kérdésre: Mit felejtsek el?
Én korábban is, most is mindenféle hátsó szándék nélkül tettem fel a kérdést, mert nem értem mire írod. -
Fel
addikt
válasz joergie #31167 üzenetére
Ja... Az orosz portálra kirakott hírt néztem először, abban nincs semmi ETA.
Utána láttam, hogy kint van az EU-n is, így inkább azt linkeltem. -
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #27190 üzenetére
Én nem köpök le senkit, csupán elmondom a véleményem, hogy mitől lesz egy klán magyar. Ezenkívűl rossz szokásom, hogy kerülöm az olyan helyeket ahol "hivatalosan" lehetek magyar mert én már nativen az vagyok.
Ráadásul egy minimál honlapot nem találtam, mi ez a "hivatalos" dolog, ki szervezi, mik a céljai stb, stb. Csak egy adatfelvevő lap formot, azt is "selvin" fotós/blogos tárhelyének almappáján, meg a linkelt nyilvános gogli listát.
Ha van valami konkrét előnye a csatlakozásnak a tagok vagy a teljes klán részére, akkor tartom megfontolandónak, de ilyet nem tudtál mondani és még egy leírást sem találtam mi ez a dolog. Új tagokat nem keresünk, aki meg nem érzi jól magát akkor is elmegy, ha nem vagyunk azon a listán.
De most őszintén... minek csatlakozni egy olyan "szervezethez" vagy listához vagy miez, amely "hivatalosnak" mondja magát, de mögötte nem látszik erőforrás, cél és közös akarat.
Lehet hogy túl öreg vagyok már az ilyenekhez, vagy csak súlytalannak érzem, ami másnak fontos? Érvekkel meggyőzhető vagyok....[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz joergie #27190 üzenetére
Ez ilyen vagy velünk vagy ellenünk társulás vagy mi?
Ha egy magyar klánnak nincs kedve, nem látja konkrét értelmét csatlakozni a listához akkor az már leköpi a többit és egy nagy köcsög?
LOL ez aztán a magyar mentalitás.
"Itt márpedig összetartás lesz ha mind beledöglötök is!""A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #26883 üzenetére
Azért volt hogy megkaptam már hogy nem tudom mmire kell használni egy VK2801-et. Szóval a tank tulajdonsági eléggé meghatározák mire használható, de nyilván igaz amit írsz.
---
Bár van, hogy poénból E-75-el megyek scoutolni.
Nagyon vicces a riadalom, ahogy megjelenek az ellen bázisánál. (néhány mappon meg lehet csinálni)[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz joergie #26763 üzenetére
Nekem a mostani hétvégén bejött hogy jobbára egyedül toltam.
Megmondom őszintén nem szívesen lövetem szét a KV3-mat olyan században ahol stock KV-val is vannak.ollie A BL-10 is lepattant nálam párszor a KV-ról.
Bezzeg ha abban ülök van hogy a PzIV-is szétszed.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #26319 üzenetére
Na... ez mindjárt más.
Simán elfogadható az érvelésed. Nem ördögtől való, hogy azonos szinten lévő játékosok alkotnak szakaszt. És keresik egymást e célból. Csak lehet ezt úgy is előadni hogy ne sérts vele másokat.Én se írok úgy (ha nincs rá okom), hogy az bárkinek kellemetlen legyen.
Ez a fórum egy közösség, egy laza közösség, semmiben sem különbözik az itteni együttélés szabályozottsága, más közösségekben megtapasztaltatktól.Mindaddig könnyű elfogadni azok elsőbbségét, tanácsait akik valóban jobbak mint az átlag, amig.... amig saját maguk nem domborítják ki ezt a különbséget.
Onantól írritáló és ellenreakciókat szül.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #26303 üzenetére
Persze értem, de a leírtak szempontjából nem az a lényeg, hogy minek szántad, hanem hogy minek látszik.
Én szerintem lehetünk ebben a játékban übertutik, de a pöcsünk egy centit sem lesz hosszabb ettól. Pedig az önbecsülés jó részét ez adja ki.
Néha döbbenten olvasom, hogy itt vagy ingame, az emberek hogy leosztják egymást a vélt próságuk tudatában, amit a virtuális világ egy kicsiny szegmensében építettek fel nem újrahasznosítható tudásmorzsákból.
Mit számít ez? Egy tüzes vörös nagyobb és életreszóló sebet tud ütni, mert a gólyatáborban a sportosabb ámde fullbunkó végzőssel ment el.Szóval az élet nagy dolgai nem itt kezdődnek... nem kívánom senki megértését, de majd negyven felett Márait olvasva, egyszercsak beugrik hogy hű b+ ezt a fűves könyvet én is írhattam volna... és akkor felsejlik önnön létünk mérhetetlen jelentéktelensége.
Nahagyjuk... menjünk franciákat ölni... az mégiscsak élvezetesebb!
-
echterion
nagyúr
válasz joergie #25862 üzenetére
Gondolom, ollie majd megoldja, szerintem neki kellene szólnod. Majd ha kicsit még növekedem, én is elépek a klubba, adig még azért van mit tanulnom.
A T5-ösöm még kicsit kicsi, viszont most látom, hogy innen akár egy T5-ös tüzért is kifejleszthetek. A most használt Wespe után a 4-es tiert így akár ki is hagyhatnám. Nem tudom, ez így elég nagy dilemma lett, mert ha így teszek, akkor nagyon sokáig kell még a PzIII/IV-essel tolnom.******
-
joergie
őstag
-
virkir
veterán
válasz joergie #25659 üzenetére
Most már elég jó a limitált company is, összeverődött csapatokkal is igen jó napokat lehet csinálni. Szombaton is valami 20-6-os eredményt mentünk amiből az első 2-3 a gyengén felállt csapat miatt volt csak bukó.
Egy baj van velük, hogy 7-est 9-est nem tudsz vinni mert mindenki a max tier-re törekszik azon belül is vannak tankok amit érdemes vinni meg van amit felesleges csak teher a csapatnak, tehát hiába a jó csapat nem tudsz húzni tankot velük csak jót játszani.
Különösebben nem izgat a CW elég operettklán ahol most vagyunk csak Groove meg ne sértődjön.emre
Tudod a játékélmény megfizethetetlen a többire meg ott a MasterCard
Persze volt mindenkinek prémium de kevesebb volt a csillámfaszláma, hiába rosszabb volt a stat-om kevesebbet idegeskedtem csapattársak miatt.-vitya-
Tudod van akitől elfogadja az ember a prémium tank teljesítményt is mert tudja mire képes normállal is.
tegnap csináltam egy ismerősnek acc-ot T-127-el mondom megyek egy kört vele mert amikor az akció volt mindet eladtam ki se próbáltam erre berakott megint a jóképességűek közé úgy sikerült 10k-t összehozni hogy draw-ra hozták a végén mert nem volt hajlandó a megmaradt 4 tankunk megmozdulni egy 10%-os PzIII-ra meg egy MarderII-re.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz joergie #25497 üzenetére
Én szégyenlem magam az IS-4 és IS-7 tulajok nevében, hogy nem tudtak mit kezdeni egy rakás ipari hulladékkal, ebből is látszik, hogy egyre több balfasz éri el a 9-10es tankokat, nem véletlen találkozunk szakaszban is mostanában olyan hülyékkel top tier-ben, hogy inkább tier8-ba megyünk vissza lenyugodni.
-
KaLeun
senior tag
válasz joergie #25497 üzenetére
Azért terep is kell a jó teljesítményhez... Mert nyílt után esélytelen vagy egy E-75 ellen, pl. Himmelsdorf a tér melletti utca és jön egy, ha már a keresztutcába betolat az ember a törmelékhalom takarásába nagyjából nyert ügyed van. Ha utánad jön még ő jöhet ki győztesen, na meg azért az a 120mm nem igazán frankó az E-75 lfp-je ellen...
CptMisi (#25482)
Legfontosabb a tank elejének az elrejtése, ha nem is tudsz hull downba menni akkor is meg kell oldani vhogy...
Pl. roncs, de egy lövést felvesz egy autó is. Szokásos megoldásom: ha kicsi a törmelékhalom vagy olyan hely (kiszögellés) van a hegy vagy domb lábánál akkor negatív szögben állok be. Lehetőleg a legkisebb szögben, ilyen kb. a max.: \, sikerrel alkalmaztam ezt a taktikát mert mindenki csak a láncot tudja lőni, a teknő oldalát meg ilyen szögben nem viszi át semmi. Fő célpontom a legagresszívebb játékos megelőzendő azt, hogy magával rántsa a többit. Lehetőleg egy-két detracket is nyomok neki, ez általában mindenki kedvét elveszi, mert ő csak max a láncom lőheti. Tegnap egy detrack után egy vehemens JT-nek egyből elfogyott a bátorsága...
Öröm nézni a sok szenvedő t9 nehezet, ha jó napod van és mindent átvisz a T53, akkor akár egy is7-et is meglehet így fogni.
Cila
-
Mewryck
tag
válasz joergie #25481 üzenetére
nekem is tetszik,meg is van az összes amcsi heavy(egyenlöre a t30 nélkül),de azért vicc,hogy 7-8-9 szinten ugyanaz a 105-ös ágyú van,mikor az oroszoknál már 5-ös szinten ott van a 107-122-152 az ágyú,szintenként jobbnál jobb értékekkel,németeknél ugyszint jobbnál jobb ágyúk és mind jobbak mint az amcsi 105ös
szerk:tegye fel a kezét aki tudja,hogy az amcsi techtreeben melyik a T23as tank,én nemtalálom
[ Szerkesztve ]
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
CptMisi
őstag
válasz joergie #25481 üzenetére
Ez a torony dolog nem igazán nagy segítség... Az IS4 tornyát szemből nem tudod átlőni, míg a T34ét igén, a lövegpajzs felett, illetve a beszállót, ellenben baromi nagy a torony, illetve maga a páncéltest is. Utóbbi miatt nem tudsz már az arcába mászni az ellenségnek, mert simán tudja lőni a páncéltestet, ha meg nem, akkor a lövegpajzs fölött... Az ágyút pontosnak nem mondanám, a sebzése és az átütése meg sz.r... Mondjuk az is vicces, hogy Tiger 2 alapágyújával szemből simán átlövöm az IS4et, a T32 legnagyobb/ T34 közepes ágyújával meg oldalról is pattogok. Gyorsan lő, ez igaz.
-
zoszt
tag
válasz joergie #25379 üzenetére
Lehet az is elég, ha catalyst/gamingnél pipákat raksz a Use application settings-hez.
Nekem most jó, 1200csata után megváltás, hogy látom merre áll az ellen a bokorban...
Mondjuk úgy egy kicsit valósabb tűnt, de így is jó. Annyi bajom van most, hogy a fák lombozata valahogy röcögősebb lett."Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
kriso
tag
válasz joergie #25288 üzenetére
A rossz túlélési arányomnak, az az oka, hogy szeretek kis tankra derpgunokat feltenni, és kekeckedni a nagyobb heavykkel is 0 túlélési eséllyel.
Meg általában heavyket kísérek, és próbálom őket segíteni, néha úgy, hogy megpróbálok a hátába kerülni a csiki csukizó ellennek, de sajna ilyenkor az általam támogatot tank szinte sose használja ki, hogy rám figyelnek, engem meg szétlőnek a francba.
-
-
helixP
nagyúr
-
GrooveHero
addikt
válasz joergie #23357 üzenetére
Ja mert az E-100 nincs előrébb mint az IS-7, ha van ugye?
Nálam a top tier azt jelenti, hogy ő a legfelső tank, nála nincs jobb.
Mármint a lista úgy kezdődik, hogy IS-7...stb...
Na akkor kezdjétek előről, és ne kössetek bele a legelső szóba...szép kis társaság mondhatomWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #23337 üzenetére
Nekem úgy tünik rossz hírük van a klánok és azt hisszük nagyok az elvárások.. ezért nem jelentkezik senki magától. Pedig ott is épp olyan játékosok játszanak mint máshol...
Nomeg..
egy klánnak talán akkor van értelme ha eredményes, különben csak az idő megy vele és alkalmazkodni olyasmikhez, amikhez egyedül nem. Szóval kétoldalú a dolog.----
Az ideiglenesen öszeálló szakasz vagy tankszázad sokkal vonzóbbnak tünhet sok játékos számára. -
Bobyjack
senior tag
válasz joergie #23334 üzenetére
Én pont úgy látom, hogy a CW rontja le a statomat. Cáfoljatok meg, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
E100-al eddig csak random csatám volt. Igaz valószínű, hogy romlani fog, mert kevés csatát mentem vele, de szerintem kifogok tartani a véleményem mellet, hogy tetszik ez a tank.
-
Bobyjack
senior tag
válasz joergie #23318 üzenetére
Ebben van valami. Ez alapján tényleg azokkal a tankokkal játszom tűrhetően, amiket szeretek. E100 2900 dmg/battle, E75 2148 dmg/battle, Object261 2803 dmg/battle, és tényleg ratyi azokban amelyikeket nem annyira komálok: IS7 1646 dmg/battle, PzIII Auf A 37 dmg/battle
ja és ami durva IS4-el 1863, ami jobb mint az IS7-esé, de azért elmarad az E75-től.
[ Szerkesztve ]
-
-
hemaka
nagyúr
válasz joergie #23322 üzenetére
Aha értem. Akkor arra mondjuk a ruszki dat fájlból statot készítő oldal is jó. Mert megcsináltam számológéppel, és 1190 jött ki/csata, az ott is szerepel az avg dmg-nél.
Mondjuk így fejből meg nem mondom mennyi egy IS-4 HP-ja fullosan.0,71 körül, akkor arra még gyúrni kell, igaz vagy 20 csatában biztos voltam afk, mert közben chateltem és elfelejtettem visszalépni, hehe
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
válasz joergie #23318 üzenetére
adott tank HP-jához mérten leadott átlagos sebzés csatánként
ezt hol is lehet megnézni?Én szerintem letörlöm az egészet, aztán friss installal felteszem újra. Az adataidat úgyis a szerver tárolja, nem kell a mentéseket másolgatni oda-vissza.
diegho ja csak ilyen csöves módszerrel? Majd megnézem akkor.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
psycroptic
őstag
válasz joergie #22617 üzenetére
De! Feltűnt...
A tornyot becélzom pontosan a tetejének a közepére(ahol nincs se kupola se semmi) rakva a pöttyöt, olyankor ha a tank elkezdi forgatni, akkor úgy megnyúlik a célzókör, mint a csúzli. Vagy csak nálam? Ezt azért nem értem, mert attól, hogy elforgatja attól a tetejének a szöge/magassága nem változik a toronynak. Ezekben az esetekben rendszerint mellé is megy a lövés.
PSNID: Tomy83PS
-
_seth_
veterán
válasz joergie #20013 üzenetére
M6 közepes ágyúval:
Max exp: 1554
Max kill: 6
Találati arány 62%És csak random csaták
Vk36-tal most kaptam 1550 exp-t
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
BinLaden
tag
válasz joergie #19682 üzenetére
ezért szeretem én a T29-et
múltkor szembeálltam egy jagtigerrel, nem tudott megsebezni a gyökér
a többiek meg oldalról szépen csipegettéksajnos a tigrisnek nincs olyan része amit így ki lehetne használni
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
Paul119
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz joergie #18431 üzenetére
Ez nekem is tetszene.
Menet közbeni eredmény kijelzés.Sőt, semmibe sem tellene, ha minden csata eredményét (csapat tagok, killek, sebzések, spotok, kitüntetések) a kliens számítógében eltárolnák egy CSV vagy html file-ban, amit az userek kedvük szerint statisztikázhatnának.
-
virkir
veterán
válasz joergie #18431 üzenetére
ami mutatná, hogy aktuálisan mennyi xp-t kapok
Figyelj jobban amint rányomsz a csata gombra megjelenik a váróképernyőn igaz nem pontos de tudhatod mire számíts.Nem gondolod, hogy a wg kiadja hogyan szopatnak kedvük szerint.
-
-vitya-
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest