- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
echterion #37561 üzenetére
Szerintem több is lesz mint 2 hét. valahol fórumon írták hogy április 1. Végülis az még talán reális is lehet. Tigrist meg ne alul lődd, vk36h is ott pattog. én középső sávot szoktam lőni, hogy biztos ne pattanjon. 105öst meg szokjad, a T32-n azt kell használnod végig. Meg ha betesz tier 9 ellen, azokat még meg tudod lőni vele, a 90essel meg nem, ott bukod azt az xp-t amit a gyorsabb ágyúval nyersz alacsonyabb tierben. Szóval ha kidobtad az ablakon, akkor legalább használjad bakker
Van egy tier8as ágyúd, használd ki, lődd a magasabb tier-eket, azokért kapsz xp bónuszt.
forras2: t46-ot én support tanknak használtam. elég jó kis ágyúja van, és mozgékony, viszont papír.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest