Hirdetés
Aktív témák
-
forras2
őstag
Hogy mekkora sügérek vannak
StpzII-nél járok, azzal játszok. Beálltam 1 nagyobb szikla mögé, megnyomtam a shiftet, azt vadásztam a népre. Azt neki állt osztani 1 magyar gyerek, hogy én milyen noob vagyok, szemét camper, nem tudok játszani, takarodjak el arról a körröl ahol Ő játszik, mert nem érdekel, hogy vele vagyok kilő stb
Azt végül ki is lőtt, amikor nem törődtem vele, csak vadásztam -
babferi
tag
Hmm , ugy latszik sok IS3 gamert elert a valsag szele. Mostanaban eleg gyakran latok D10T-vel szaladgalni ilyeneket
-
fsb1000
nagyúr
Ahogy ollie mondta: Aranyat nem lehet/érdemes venni senkitől.
Promókodót esetleg igen (saját felelőségre...).
Legális uton 1 Gold = 1 FT (WG oldalán vásárolva nagyobb csomagot)
Pc Gurus kóddal: 0,6-0,8 Ft 1 Gold ha a garázshelyet is beszámítjuk.
Ebből 1-et nem, de 3-4 db-ot érdemes lehet venni.20EUR / 6000 Ft = 5500 Gold
4 promókod = xxxx Ft és több mint 7000 GOLD + 4 garázs + 1 tank -
babferi
tag
Omg , ilyen se volt meg artyval (legalabbis nem emlekszem
) , hogy ilyen talalati aranyom legyen. 13-bol 11 betalalt , Malinovkan , Gw Pantherral. Igaz nem kelett messzire lodozni , meg ezeket egy Maus meg egy E-100 szedte be mind , azok meg akkorak mint egy haz
-
_seth_
veterán
válasz
macipajti #33090 üzenetére
World of Tanks Weak Sports Guide
De a fenti szövegre rákeresve még többet találhatsz, ezek nagy tankok
[ Szerkesztve ]
-
macipajti
tag
Megvan a vadászpárducra a 88/L71 hát sokkal kevesebbszer hallom,
hogy we just ping themHol találok leírást arról, hogy melyik tankot hol érdemes lőni
-
skill84
tag
junior companiba befér ?
-
válasz
marked one94 #32911 üzenetére
Azt meg tudnád mondani, hogy Valentine-nal átlag nettó mennyit lehet összeszedni körönként?
-
Zeratul
addikt
Igazi papírtank.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
joker1220 #33036 üzenetére
Ja, inkább jöjjön 3db type platoon-ban, mint 2db ilyen t8-as francia (t9 és t10 meg pláne).
(#33074) Kokuszkocka: 2 napja GW Tiger-t lőttem a T34-gyel (248-as pen, de végül is mindegy). Első lövés critical hit, leviszi a láncát és zéró damage. Láncot felteszi, hátat(!) fordít nekem. Hátba lövöm, critical hit, zéró damage...
[ Szerkesztve ]
-
Kokuszkocka
csendes tag
Nagyon poén dolog ez a 0%-os "critical hit" dmg
-
Rém
tag
Be kell menned a bankba és kérni hozzá egy elektronikus számlát, vagy a régi kártyához egy elektronikus számlacsomagot. Pár perc alatt megvan, kapsz egy számlaszámot és egy virtuális kártyát, ami nem is kártya, merthogy nem létezik, csak egy számsor és egy kód, amivel aztán tudsz lebonyolítani mindenféle vásárlást a neten keresztül. Elöbb utóbb ugyis kénytelen leszel erre, mert erre halad a világ, a neten mindenhez olcsóbban lehet már most is hozzájutni, mint a boltokban. Mondjuk kenyér és tej még mindig a sarki boltból, de tartós fogyasztási cikk és ebben az esetben gold vásárlására megéri fenntartani egy netes számlát, ami kb havi 3-4 száz foritnyi kiadást jelent.
-
válasz
babferi #33054 üzenetére
Hát én nagyon keveset látok, max csatánként 1-1-et oldalaként(beleértve magamat). Orosz oldalon főleg nagyon kevés van. Ennyivel jobb lenne a német oldal, mert szinte csak Hummeleket látok. Tény, hogy nemrég azért "sírtam", hogy az SU-5 elég szar, de az SU-8hoz képest az egy isteni járgány. Ez mire megfordul vagy bepozicionál(igaz 77%-os a legénység csak) a tank már 2x arrébb ment, nem beszélve arról, hogy mindig összerak 8-9-es szintűekkel, amik ellen sok esélyem őszintén, nincs! Amit főleg imádok, hogy ha eltalálom, crit hit, de 1-etlen %-ot sem vesz le
A pontosság meg főleg nem az erényük sajna, de remélem javulni fog.
-
Mcray
senior tag
Kaptam egy PM-et skill84 felhasználótól. WOT arany dealer. Ismeri valaki?
-
Mcray
senior tag
válasz
fsb1000 #33063 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat. Mindenképp mobilos lesz az első pár alkalom, igaz eddig egy fillér-t nem költöttem és 3500 csata felett vagyok már
Hosszú távon mindenképpen Paypal számla a cél.
Este 7 és 10 között minimum 1 órát játszok. Ha valaki szeret random csatában platoonozni, keressen bátran. Jelenleg egy kimaxolt IS a legnagyobb (IS-3 majdnem megvan), mert eddig szinte csak Light tankokkal játszottam.
Üdv
-
KaLeun
senior tag
válasz
Hát igen, már nem csak a gazdag kis köcsögök járnak vele... Egy csomó jó játékos is elérte és gyilkos kis dögök. Volt tegnap egy ilyen "hajcsat" a csapatunkban, úgy lenyomta az ellen fullos T-54-et, hogy szerintem pislogni sem volt ideje. Kiosztott 5-6 300-as füles oszt kész...
Bevált a jóslatom, lesz is sírás-rívás és francia OP-ság...
-
fsb1000
nagyúr
Ha nem sürgöss a vásárlás, akkor én is a PayPal-t javaslom.
Nem is kell vele rendelkezz, elég ha egy játékostársat megkérsz, mert lehet Gift-ként is GOLD-ot küldeni, te meg kifizeted neki KP vagy átutalod.
SMS-el nagyon drága a gold, mert csak kis tételben vásárolható.
Mondjuk ha céges... akkor szinte ingyen van.....[ Szerkesztve ]
-
H@lede
tag
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Most vettem csak észre hogy itt ilyen topic is van
Wot-os nevem EU szerveren: Tyutyu és Tewtew. NA szerveren szintén Tyutyu. Az EU Tyutyu accountom a fő naponta használt. A többi a családnak van
Szeretnék venni egy kevés aranyat, de nem világos pár dolog. SMS opció kiírja hogy hány forintot von majd le, de a WOT oldalán az áll hogy :
Sms: Germany, Austria, SwitzerlandDombornyomott kártyám, paypall számlám nincs
SMS-es megoldás lenne a legjobb, mert a céges telefonon lenne rá keret
Vett már valaki SMS-es módon aranyat?
Köszi!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Ezzel vagy másik 3 BatChat-al én is találkoztam.. szakaszban jöttek.
Mivel már a 2. percben kilöttek, nem tudom hogy zajlott a csata, de vereség volt.Nem csak a koncentrált tüzerő volt a gond, hanem hogy 1600 pont feletti játékosok hajtották, és valószinüleg magas képzettségű személyzettel.
Azt nem is láttam amelyik kilött, mert nyilvánvalóan jól rejtőzködött. Csak egy jött előre talán spottolni a másik ketőnek.
Szóval én is úgy gondolom, hogy az ilyen tankok szinte kivétel nélkül a tapasztalt és régi játékosok kezében vannak, és ha megnézzük a tankjaikat, akkor XP átváltással érték el, azaz kihagytak pár lépcsőt.
Kell pár hónap mire átlagos, prém nélküli játékosok is elérik. (bár nem kizárt, hogy van ilyen már most is)---
(#33049) -vitya- ezerszer tévedünk.. bármiben.
De élőbeszédben, azonnal javítunk akár egy metakommunikációs jelzésre is (pl. szemöldök felhúzás). Ha olyanokkal beszélgetsz akik partnernak tekintenek és nem legyűrendő nemistudomminek ez nem probléma... szinte fel sem tünik. Ha egyszer felvennél egy baráti csevejt, akkor kielemezve az a döbbenetes eredmény jönnek i hogy a mondatok 90% értelmetlen vagy rosszul fogalmazott esetleg tévedéseket tartalmaz, mégis értik egymást az emberek.[ Szerkesztve ]
-
H@lede
tag
válasz
KaiotEch #33050 üzenetére
keveset találkozol artyval?!?!?!? van hogy bepakol 6 artyt oldalanként 1 csatába na hát igen azok akkor nagyon élvezetes meccsek megmozdulsz és már várhatod is mikor lőnek ki hát engem nem mozgatnak annyira bár van 1 obj 212 a garázsomba de az is csak talán azért mert a kv iránti szeretetemből kihúztam az s-51et meg azt ledupláztam minden nap sztem sokkal nagyobb élmény amikor ott vagy a csatában szembenézel az enemy tankkal forogsz mozogsz hogy ne tudjon meglőni vagy hogy pattanjon rólad sztem az valami fenomenális érzés amikor szembenézel egymagad 4 másik tankkal de úgy állsz be hogy csak pattogni tudnak rólad és egyenként kiszeded őket és csak néznek hogy miből vagy
-
babferi
tag
válasz
KaiotEch #33050 üzenetére
Dehogynem , mennek itteni emberek artyval is , csak valahogy azokrol nem sok szo esik. Mondjuk 0.7 elott azert eleg sok szo esett roluk itt , ill. a jatekban is gyarkarn volt oldalankent 3-5 arty , bar ilyen most is van csak ritkabban latsz sokat egyszerre.
Ha kivancsi vagy valamire kerdezz, en per pillanat egy fullos GW Panthert hasznalok.[ Szerkesztve ]
-
Ahogy olvasgatom a topicot, szinte senki sem játszik artykkal? Mondjuk játékban is nagyon keveset látok. Ez csak azért rossz, mert így nem lehet tapasztalatokat cserélni
-
Arpee78
senior tag
Ebből az olvasható ki, hogy a 7.2 március közepe felé/után fog kijönni?
Legkésőbb e hét szombaton kezdődik a zárt szuperteszt, ez két hétig tart. Majd ezután a nyilvános teszt szerver ami szintén 2 hét. Amire jön még az EU szerver csúszása...
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
-vitya- #33026 üzenetére
-vitya-, a "nerfelés" az nem a modellezett jármű tulajdonságainak lerontását jelenti?
Lehet hogy tévedek.
Egyébként egyszer találkoztam egy WoT-os szótárral, ahol a gyakran használt rövidítések benne voltak mind a "Go Cap"-tól a Noob-ig, közte ez a "nerf" is.---
SZerk: Látom közben javítva lett. Azért remélem érzed a különbséget, hogy nem helyből lettél lehülyézve - ollie által - és elküldve virkir, vhw vagy egyéb pró stilusban egy botlásért.
Egy fórum nem attól lesz rossz, ha 2-300 hsz születik naponta vagy (nem off) viták is megjelennek, hanem mikor az ember minden szavára vigyáznia kell és még az érthetőt is 2x körbe kell írja, nehogy belekössenek.
Remélem ez a korszak a múltté.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Patton-nal még nem találkoztam csatában, de Pershing tényleg jónak tűnt.
Lehet elkezdem az amerikai vonalat is, felhúzom Tier V-ig, ott úgyis megtökösödtem a másik kettővel is.
gringe: Nekem inkább a heavy ága tetszik a francia fának. Melyiket ajánlod inkább?[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
balintka #33012 üzenetére
Igen... talán elérem február végéig a T34-et. 60+180 ezer XP kell még.
Lehet nem vagyok túl pro, de én nem érzek nagy különbséget a német Heavykhez képest, kicsit jobban kell rejteni a testét, bátrabban mutatom tornyot, pár apróság - a sebessége alig jobb. De ha TOP tank vagyok, akkor nem támogatóként kell küzdeni szerintem, hanem úgyanúgy az első vonalban - lehetőleg támogatással.
Ilyen esetben többször is próbáltam, hogy akár védeni hátramaradok, de mindig áttörtek valamelyik oldalon, és ha 2-3 kisebb tank körbevesz már esélytelen vagyok a T29-el. (mint általában bármi mással)Szerintem jó kis tank ez a T29 és gondolom a következők is, hiszen nagy különbség nincs a tech adatok között.
-
grunge
addikt
válasz
Atlantis #33038 üzenetére
Már az AMX 12t is eléggé meredek amire képes. A 6os tár nem hazudik. Csak az előtte lévő retkeken vergődj át valahogy. Az a 40es valami kritikán aluli hulladék..Pályafutásom eddigi legszarabb tankja holtversenybe na B1-el. A poén az hogy az AMX 40el kezdetek óta foylamat Tier7es csatákba tett, mindig. Röhej!
-
Atlantis
veterán
Asszem nekiállok a francia vonalnak...
-
forras2
őstag
válasz
Atlantis #33019 üzenetére
Volt jó pár tankjuk a franciáknak, elég sok fajta
Renault, Somua, Char B, AMX sorozat, meg volt ez a Lorainne tankok, bár ezt nem tudom hogyan kell leírni helyesen
És nem is voltak rosszak azok a jószágokHabár az első 3 az korabeli tankok voltak, összehasonlításképp csak, a PzKpfw I-II-vel vették fel a versenyt, a III-al szemben már elavultak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
válasz
Djuree #33034 üzenetére
Tegnap Himmelsdorfon mentem Tigris 2 vel, az ellen top 3 tankja szakaszba 3 db BatChat.,
Szerinted? Csak azért tudtuk megnyerni mert az egész csapat kapcsolt és beállt a hegy
alljába, azok meg azt hitték hogy ők ott ájtönnek.Persze így is kilőttek párat de aztán megkapták az áldást rendesen.
Úgy látom hogy ezek a francia tankok nagy közutálatnak örvendenek,
és még a type ra mondják hogy OP.3 db ilyen hulladék összedolgozva ki tud csinálni egy egész csapatot.
T-44 el sokszor elődordult hogy elindulok a bázisról full hp és egyszer csak
valami rommálő az első 20mp be úgy hogy nem is látom.Na ez a gusztustalan...
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Franciákról annyit hogy tegnap isu val majdnem levadásztam egyet.
AMX 13 90 jön mint az állat a bázisunkra kezdésből persze az artykra,
a többiek elhúztak a francba, na mondom ez itt kicsinál engem is
meg a két artyt is, erre annyit látok hogy cikázik össze vissza és egyszer
csak megakad egy kőbeNa itt a lehetőség, ráfordultam a BL10 el, becélóztam az oldalának a közepét,
megnyomom a gombot és:Critical hit, 0dmg és nem a lánctalp volt amit lelőttem....
Már épp húzott volna el amikor az egyik arty kilőtte, szerencsére.
Nem hiszem el hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel a qurva buggal.
1 lővésből ki kellett volna kennem az űrbe, ehelyett nem történt semmi.
T-54 el meg van az első IS7 killem, tényleg át lehet lőni szemből is az alsó
részét... -
Djuree
félisten
az hogy a túróba lehet, hogy tegnap kaptam egy steel wall acsit, és ehhez legalább 1000 dmg-t kell túlélni? a KV-mnak van 660 hp-ja. na most akkor hogy éltem én túl 1000 dmg-t?
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Köszöntem. Már nem halok meg hülyén.
Évek óta semmivel nem játszottam semmivel (kb. CivII, meg Panzer General óta), nemhogy netes játékokkal. Gépem is CAD-re van kihegyezve, csoda, hogy ez még elfut ezen az ezeréves kártyán. Viszont ez a játék igencsak érdekel, minden borzalma ellenére mindig kedveltem a világháborús dolgokat. Csak egyetlen módon lehetne ezen a játékon javítani, ha hajókkal és tengeralattjárókkal lehetne nyomni, de a tank is megfelel.
Egyébként aki a háborút valami romantikusan jó dolognak tartja, annak ajánlom Sven hassel könyveit.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz
skill84 #33022 üzenetére
jah hát igen, lassan már a munka kiváltság lesz
szar egy ország ez manapság sajnos....
Atlantis:
t7 osztag, t7 tankokkal
nerf: valamit butítanak, gyengítenek
gg=good game, gl szokott még lenni az elején ez a good luck
gondolom nem sűrűn játszol netes játékokat[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Néhány szakkifejezést hadd kérdezzek már meg:
1., mi az hogy "t7 platoon"?
2., mi az a "nerfelés"?
3., miért irogatják csaták végén, hogy "gg"?Próbálom felvenni a ritmust és kikövetkeztetni a netes zsargon jelentését, de ezekre nem jöttem rá. Röhögni fogtok, de mikor írták a csaták elején, hogy "gl", meg "hf" meg "u2", én a kis térképen kerestem ezeket a szektorokat, mondom biztos oda kell menni.
Vagy 100 csata után esett le, mit is jelent, mikor végre valaki kiírta teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
mivel sajnos a többség keveri a fórum és a chat fogalmakat, lassan én is lelépek innen. napi 2-300 hsz születik, aminek a javarésze páros vitákból áll és csak érintőleg van köze a wot-hoz.
EZ FÓRUM BMEG! NEM CHAT!
-
jahrn
senior tag
A: Nem volt vita, tenyeket irtam le PONT
B: tudom h nem volt az, de konnyebb orult szobafestokent hivatkozni ra. vhogy ez ragadt meg az emberekben. Mondjuk mielott megkerdezed fogalmam nincs milyen a legmagasabb iskolai vegzettsege, ha jol remlik a becsi muveszeti egyetemre nem vettek fel. -
Atlantis
veterán
Ez csak egy játék, nem a történelmi hűség a célja. Engem is bosszant néha a csapattársak vélt vagy valós lámasága, ill. a tankok közti erőegyensúly súlyos eltúlzottsága, de valakinek veszítenie is kell. Meg aztán sokszor én is balfék vagyok, csak röhögök magamon. Így legalább kiszámíthatatlan a dolog, az erő és a taktika nem minden, kell a szerencsefaktor is, hogy most épp melyik passzban vagy az MM-nél.
Mondjuk a Type59 (ezt egyáltalán minek tették bele a játékba?), a T34-85, a JgdPanther és a francia dögök kifejezetten bosszantóak. Utóbbi különösen megmosolyogtató annak tudatában, hogyan muzsikált a francia hadsereg a háborúban (én pl.: nem is tudtam, hogy voltak tankjaik is), de mint írtam, a történelmi hűség itt sokadlagos szempont.
Szal szerintem nem kell ezt ennyire komolyan venni. Ingyen van, próbáljuk élvezni a morgolódás helyett.
[ Szerkesztve ]
-
skill84
tag
valaki t7 platoon ?
-
Djuree
félisten
válasz
-vitya- #33016 üzenetére
én is 5-ös voltam az A részéből, 1 tételt tudtam és pont kihúztam a 2.vh.-t
igaz a B tétel meg 1-es lett, így összesítésben 2-est kaptam. elvileg nem mehettem volna át a B tétel miatt, de mivel már a tengeralattjárókat soroltam, azt mondta a tanár elég, hagyjam már abba, átenged 2-essel
-
-vitya-
őstag
erről nincs vita, én vagyok...
szerk.:
gyerekkoromban, az érettségi után milyen büszke voltam magamra, hogy a dicséretes 5öst elértem, a 2vh-ból, úgy, hogy ügyesen lavíroztam, mert a töri tanár az egy komcsi volt, a felügyelő (aki töri tanár volt) meg náci... Ma már milyen távol vannak ezek az emlékek[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
na megvettem a KV-ra a 107-est, egész jó lett, tegnap már volt 4 killem. mostmár tetszik. csak ált. nagy meccsekbe dob be.
-
fsb1000
nagyúr
Ilyen még nem fordult elő velem.
Szándékosan blokkoltak.... nem tudtam visszahúzódni és kilött az ellenfél.Ráadásul 2 csatában is félóra alatt, mindkétszer a T29-emet. (egy Löwe meg egy KV)
Hiába kértem, hogy ne tegyék. Az egyik nem válaszolt a másik meg lenoobozot.
Mindkét esetben az lehetett a hibám, hogy én értem elöbb a kedvező löállásba, takarásba.Ez számomra hihetetlen..... nem a kilövés fáj, hanem hogy vannak akik így játszanak.
Döbbenetes. -
jahrn
senior tag
válasz
-vitya- #33007 üzenetére
A szambeli foleny sem minden.
Ugye nem sokkal elotte volt a Kharkov kornyeken 3 nagy utkozet, ahol a nemetek szarravertek az oroszokat annak ellenere h igencsak szambeli hatranybol nyomtak az ipart. A fo kulonbseg az h ott nem fogadtak szot a tabornokok annak az idiota szobafestonek^^[ Szerkesztve ]
-
válasz
freelancer #32960 üzenetére
Azért a Tigris itt is simán szétszedi a Sherman-t.
-
jahrn
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #33004 üzenetére
Hat ennek azert nezzel utana. Akarmennyire is keszulodtek es szambeli folenyben voltak az oroszok pl Prokhorovkanal igencsak berezgett a lec.
Btw a Prokhorovkai vesztesegek:
Nemet: 600 fo es fel tucat tank
Orosz: 5000 fo es tobb mint 300 tank
Akkor most ki lott darabokra kit?De hamar itt tartunk, Kurszk-nal az eggyik (sok "szakerto" altal fikazott) Ferdinand alakulat a 15 jarmubol 12-t elveszitett (elsosorban gyalogsagnak estek aldozatul) de azert kozben mellekesen kilottek 150+ orosz tankot. Nem igazan latom azt h az oroszok olyan fenyesen szerepeltek volna.
Szimplan tobb felaldozhato emberuk/tankjuk/homokozovodruk volt. Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
De tudom utálni a játékot amikor folyamatosan ellövik a lánctalpam, mozdulni sem tudok és nem is látok senkit....
-
hemaka
nagyúr
Igen, a megbizhatósága csúfos volt, ahogyan a KT-nak is, a felfüggesztés konstrukcióhibás, a motorja meg gyenge volt arra a nagy tömegre. Inkább a párducokat kellett volna erültetniük a németeknek...
Sherman egy szar szintén, nem csoda, hogy annak csúfolták anno, aminek...
Ez a játék nem szimulátor, ráadásul orosz, nyílván az orosz tankokat nyomják jobban. Ha német lenne, akkor a németeket blabla...
A német tankok pedig nem gyengék, csak tigris felett kezdenek használható formát ölteni...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Kés topik
- OLED TV topic
- Tesla topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest