Hirdetés

Aktív témák

• Cooper911

senior tag

T-127: Nagyon örülök ennek a tanknak, mert amúgy is meg akartam venni, hogy ez milyen jó lesz kicsik között nyomatni. De Így hogy minden csatában van 1-2 már nem annyira poén. Gondolom a többi kistanknak is meggyülik vele a baja mert elég kemény tud lenni. Szerintem ez a sok T-127 legalább annyira elcseszte átalakitotta a csatákat mint feljebb a Type-59

M4 Sherman HE nerf: Nekem az M4 a kedvenc tankom ez volt az első cél amit el akartam érni a játékban. több mint 440 csatát mentem vele, ennek jelentős részét a 105ös ágyuval. Az egy igazi Shootgun, közelre jó, de oda nagyon (Cod2ben is shootgunoztam :D). Az átlag sebzésem 333 vele ami a harmadik legjobb (IS és IS3 után) szóval szerintem lehet(ett) sebezni vele szépen. A damage ratio-m (okozott/kapott) is 0.8 ennél csak néhány TDvel voltam jobb. Szóval nekem bejött ez a stilus, a 75-össel nem voltam annyira jó. Majd meglátjuk mi lesz a patch után, de ha nem lesz eredményes a dolog akkor valószinüleg eladom a shermant. :( Esetleg váltok az M4A3E8-re és kihúzom vele a sluggert. Még a Chafee-n gondolkodtam, de hogy M5-el nem fogok 50k-t összeszedni az biztos. Akkor már inkább a T-50el.

KV: Az elöbb top tank voltam 3 másik KV-val. Azt a pusztitást :) 107esel kiosztottam 5 tankot. Érdekes, hogy szinte meg sem tudtak sebezni. Pedig még egy Herzer is lőtt. :)

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Aktív témák

Hirdetés