Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
Rém
tag
A hosszú 75 ös meg megér minden ráköltött xp-t!
Ha ki tudod használni, hogy távolról besegítesz a csapatnak, szerintem nagyobb hasznát látják, mint hogy a nem túl acélos párduccal az első sorból pofozkodj.A type-t meg közösségileg utáljuk! Egyrészt mert nekünk nincs
másrészt mert annyi van már belőlük, hogy akármilyen tankkal lehetsz, egy 3-4 fős csapat, (mert valamiért az ezekkel játszók mindig csapatban járnak ) rövid úton széjjelszednek.
És leginkább azért nem szeretjük, mert egyszerű módon lehet hozzájutni, mindenféle előképzettség és érdem nélkül egy nagyon jó besorolású tankhoz.Az ezeket olvasó type tulajdonosok természetesen kivételek!
-
vhw
addikt
válasz Eagle16 #20498 üzenetére
Ooo... Nem. 88 L/71.
T8 tankon nem fogok szerencsetlenkedni egy ilyen szanalmas agyuval. ~14000 xp kell a toronyra (free xp-t esszel hasznalok), az agyu mar megvan. Igy semmi ertelmet nem latom 30k xp-t kolteni a parducon feleslegesen."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
válasz virkir #20494 üzenetére
Re vagy -en?
Mert szerintem rákölteni érdemes de rajta már nem.Már meg van véve a tank. Úgy értettem, hogy modulokat venni hozzá free xp-ből. De én is úgy gondolom, hogy nem érdemes.
(#20495) Mewryck: én is csak véletlenül mentem vele egy kört, figyelmetlenségből.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
virkir
veterán
válasz virkir #20491 üzenetére
Na meg is van.
Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot. Undistributed experience will remain on Object 252, however can be transferred to a new IS-4 on demand.
No additional refunds are planned.Draft Procedure of module substitution for IS-4:
If a player had IS-4’s engine researched, the same engine will be researched for both the new IS-4 and Object 252 (or the analogue of this engine if changed).
Radios, turrets, and suspensions will be treated in the same way. IS-4 and Object 252 will have the same modules installed as those previously mounted on old IS-4 or their analogues if changed. Guns, if changed, are likely to be treated in the same way.Tehát megkapjuk az IS-4-et a meglévő legénységgel T10-nek ahogy a fába megjelenik gondolom fullosan mivel egyedül az E-100-on van fejlesztés a többi mind elit.
A T-150-et meg olyan állapotba ahol az IS-4 fejlesztése tartott tehát ha megvan már a torony akkor azon is ki lesz már fejlesztve.ollie
Re vagy -en?
Mert szerintem rákölteni érdemes de rajta már nem.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
En meg nem koltok arra a vicc agyura, szepen gyujtogetek a 10,5-ossel. Gyoztes korokben 500-800 xp jon, ettol kell tobb? Szerintem a L/100 sem tud tobbet.
(egyebkent miert kell mindenegyes aldott tankot a Type-hoz viszonyitani? Kategoriatol es szinttol fuggetlenul? Van valaki aki a Panther eselyeit elemezne a T44-el vagy PII-vel szemben?)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Azt ugye jól gondolom, hogy a T34-re már nem érdemes free xp-t költeni...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
virkir
veterán
válasz Eagle16 #20485 üzenetére
Ott kaptam én is az első intő jelet, hogy nem kéne erőltetni de nem figyeltem rá.
Ahogy írod sem a 128-as sem a 150-es képtelen volt átütni szemből míg az S-70 mintha vajba lőtt volna. Azért ez így kicsit durva.
Ha a patch után így marad az IS-7 lesz nagy sírás megint mert durván OP lett az a tank, ha a 4 is hasonlóan kemény lesz akkor legalább lesz egy normális T10-esem a Maus mellé.
Azért azt ne várd egy med-től, hogy három lövésből szétszedjen egy Maus-t de te is tudod ha jól kezeli valaki a T-54-et akkor azért nem olyan nagy kihívás 1v1-ben elpusztítani.psycroptic
Én úgy tudom de valaki aki jobb angolból értelmezhetné mindjárt megkeresem a tervet.[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
válasz BloodRay #20487 üzenetére
Én ez első körök után annyira berágtam a párducra (egy he találattol meghalt mindenki a tankban pl), hogy aranyért vettem free xp-t, hogy kifejlesszem a hosszú "szívószálat", Mert azt istenítették sokan, hogy azzal milyen jó. Hát kicsit vegyesek az érzéseim, mert az igaz, hogy majdnem mindent átlő messziröl, de nevetségesen kicsi a sebzése, Ha távol tudsz maradni akkor nagyon jókat lehet vele menni, de közelharcban mondjuk egy type ellen nem sok esélyed van.
-
virkir
veterán
válasz psycroptic #20482 üzenetére
Semmit nem tudni még arról milyen lesz T10-ben. Vannak találgatások, hogy másik ágyút is kaphat és az S-70 marad az IS-7-nek.
Szerintem ha van felesleges credit-ed vedd meg és gyűjtögesd az xp-t rajta mert átkerül a T-150-re, annyival is közelebb leszel az IS-7-hez."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Rém
tag
válasz bozont #20472 üzenetére
Én a VK3002(DB) felé mentem, nem is bántam meg. Az egyik legjobban játszató tank a 3002-es véleményem szerint. Utána a Párduc nem is tűnik jó tankanak. (merthogy nem is az). Egyetlen hátránya van, a fejlesztések (motor) sok xp-be kerülnek és más tankon nem használhatóak.
-
Eagle16
addikt
válasz virkir #20464 üzenetére
A tesztszerveren a 7.0-ban az Is-7 volt a király, 1 vs. 1-ben az E-100 nem tudott sebezni a 150-es ágyújával AP-vel kb. 10m-ről...10 tankot lőttem ki és kb. 200 hp-m ment le. Brutális lesz.
Mégis úgy érzem, hogy pl. T-54-essel az E-100 meg a Maus az, amit örök időkig tart szétkapni, egyszerűen nem akar megpusztulni. Az oldala elnyeli a lövéseket, 2400 Hp, 750-eket sebez...szóval Tier 9-ben és az alatt inkább legyen 2 Is-7 mint egy E-100 vagy Maus (mármint most 6.7-ben, 7.0-ban durvábbak lesznek sokkal ), Tier 10-ben viszont a patch után Is-7-ben max. SPG-től kell tartani...De szerintem ezt megérdemli az Is-7, egy ideig most ez lesz a menő, aztán buffolják az E-100-ast aztán meg azért megy mindenki.
Jelenleg az Is-7-től nem félek jobban mint pl. egy Is-4-től, szemből csak az nem lövi át aki nem akarja...Igaz, hogy tesztszerver és ott mindenki bénázik, de 300m-ről egy Is-7-est két T30-as nem tudott kiszedni...ott lőtték 1 perce és csak akkor tudták kilőni mikor az egyik közelebb ment hozzá, addig pattogtak róla.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
smisa
őstag
válasz psycroptic #20482 üzenetére
Azt nem mondod hogy az IS3 mal kifarmolod az IS4 et S70 nélkül?
-
psycroptic
őstag
Azt lehet tudni, hogy a ruszki faváltáskor az IS-4 milyen lesz alapon Tier10-ben?
Mert ha alapból megkapja az S-70-et, akkor nem görcsölnék vele feleslegesen...Mekkora lusta dög vagyok...
PSNID: Tomy83PS
-
bandiras2
senior tag
Töltéskor megfagyott a kliensem. Újraindít, tőtt, mire beérek félig szét vagyok lőve, nagyon bátor a júzer, erre hirtelen feléledek és szarrálövöm. Mit érezhetett a szerencsétlen Aztán persze a haverja kivégzett, de jutott neki is bőven. Ha nincs korábbról ammorack, akkor az is megvan. Aztán nyertünk, jó csapat volt, kár h semmit nem láttam belőle.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
fsb1000
nagyúr
válasz Iron Funeral #20479 üzenetére
Mivel a statom átlagos vagy annál rosszabb nem fenyeget ez a meghívási veszély.
Viszont egy században szívesen játszanék minden megkötöttség nélkül. -
Iron Funeral
őstag
válasz fsb1000 #20478 üzenetére
Szerintem olyan klánba mész ahova akarsz, a legtöbbnek semmi kívánalma nincs a játékos felé csak az, hogy legyél jelen néhány tank company/ cw eseményen aztán a többiben azt csinálsz amit akarsz, a nagyobb klánok meg úgyis megtalálnak ha annyira jó vagy (szvsz).
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
fsb1000
nagyúr
válasz virkir #20475 üzenetére
A nyelvi nehézségek miatt inkább magyar klánt választanék (bár most is elcsevegek alapszinten az angolos lengyel/németekkel), de úgy gondolom sem a mostani, sem a későbbi játéktudásom nem lesz elegendő, hogy egy jobb klánban teljesítsek.
De egy századhoz talán igen, ahol nem csak vérre menő csatákat lehet vívni (gondolom én)
-----Amúgy kösz a választ, megfogadom.
-
-
káen
tag
válasz L-e-f-i-e #20468 üzenetére
Igazad van, de nekem ez volt az első Tier10-es tankom és nagyon sokat vártam tőle. Ezek után hatalmas csalódás volt a 100 és úgy adtam el idegből, ahogy le van írva a nagykönyvben.
Mondjuk biztos játszani is tudni kell vele, de a 75 után rettenetes visszalépésnek éreztem.(zárójelben jegyzem meg, hogy vásároltam egy typeot és nekiálltam összeszedni a pénzt rá...adok neki még egy esélyt).
Addig is szívesen várnám a tippeket, tanácsokat, hogyan is kellene ezzel a döggel harcolni. Természetesen az "én vagyok a HMCS" stílust az első csata után elfelejtettem (elfelejtették velem)
-
_seth_
veterán
Olyan jó a csapatmunka....
M6 és VK3601-el volt több köröm ahol megtámadott egy-egy T50-2... ki is lőtt... egyszerűen annyira lassú vagyok, hogy még akkor sem tudom becélozni ha nem csak a löveggel hanem a tankkal is fordulok, még talán a VK jobb ebből a szempontból mert az valóban tud körbe forogni de az M6-ot így 2x is leszedték... persze senki sem segített a csapatomból...
Leok és csapattárs T50-ek csak elhúztak mellettem, én ha leoval vagyok és ilyet látok már megyek is utána, nem mindig ér annyit ha felderítem az ellenfelet, hogy hagyjam kilőni a heavyt, pláne amikor nincs is arty.
T29 megvan, még alap, a 90-es ágyú ki van fejlesztve de még nem volt rá credit, hogy fel is tegyem..., 10e kell és megvan
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
bozont
veterán
A Panther-t a VK3001(h) vagy VK3002(DB) tankkal érdemes/jobb kifejleszteni?
-
hemaka
nagyúr
komolyan mondom annyit forgattam a tankot, hogy egy dimenziókapu nyílt
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Iron Funeral
őstag
válasz virkir #20467 üzenetére
Nem neked szólt igazság szerint
Valamelyik nap valami nagyon lehetetlen szögből ölt meg egy T30 ENSK-en, komolyan mondom annyit forgattam a tankot, hogy egy dimenziókapu nyílt de ő megoldotta akkor isWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
fsb1000
nagyúr
válasz virkir #20464 üzenetére
virkir: Hamarosan meg lesz az E-75.
Akkor szerinted ne is gyúrjak az E-100-ra tovább? Se 7.0-ban?
Hetekbe tellett az E-75-öt elérni... karácsonyra E-100 meg lett volna.
+1 hónap a Maus vonal, de inkább játszanék, nem pedig farmolnék céltudatosan.----
Ha lesz E-75-öm, akkor már lehetne századot csinálni a mostani verzióval is.
Feltett szándékom, hogy kipróbálom, ha más nem vállalja, akkor nyitok egyet.
De kéne pár olyan legény aki írányítana....Vagyunk a PH! listában már vagy 30-40-en... csak akadna 10-12 vállalkozó szellem egy századba...
-
virkir
veterán
válasz Iron Funeral #20465 üzenetére
Most mit cikizel?
Azt írtam, hogy a tornyot forgattam, hogy mikor kezd pattogni ez a lényeg nem, hogy átlövi.
De ha az átlövi akkor a 128-as is simán viheti mert bőven van átfedés a penjükben mint ahogy az S-70-el is.
Egyébként azért mentünk mert randomba a T30 nem nagyon bírta átütni az alját sem, itt meg az első lepattanó után 3 lövésből kivégzett."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Eagle16 #20462 üzenetére
Debiza simán lőhető a torony azon része nemhogy a 128-asal de már a 105/L68-al is.
Szerintem valószínű, nagyban belejátszik a szopófaktor is lehet engem nem szeret a játék.
Tegnap bementünk gyakorlóba nem tudtam a tornyot annyira befordítani, hogy a T30 ne lője át, amikor az eleje elkezdett pattogni akkor meg az oldala lett lőhető.
A 88/L71 25 méternél nagyobb távolságból már 10-ből 10x viszi a hasát közelebbről csak azért nem mert túl nagy a szög mivel magasan van az ágyú.
Toronyforgatás meg szépen hangzik de ugye egyszer amikor lőni akarsz csak oda kell tartanod az ellenfélnek meg általában egy ilyen tankot nem nagyon szoktak egyedül lőni mindig van egy tank akifelé éppen áll a torony.
Szerény véleményem az E-100-ról csak annyi, hogy egy nagydarab szarkupac aminek az ágyúja se ér semmit gold ammo nélkül.
Az E-75 fényévekkel jobb, hogy a maus-ról már ne is beszéljek.
Nagyon rezeg a léc, hogy benyelem a 3 milla veszteséget és eladom a ..csába mert kéne credit 3 másik tankra amiket legalább élveznék.[ Szerkesztve ]
-
-
Eagle16
addikt
válasz Iron Funeral #20461 üzenetére
Valószínűleg gold lőszert használt, mert most amúgy is olcsóbb...ennyire biztosan nem lehet átlőni a tornyot a 128-assal alap AP-vel, régebben megnéztük. Néha még közvetlen közelről sem vitte át.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eagle16 #20457 üzenetére
Forgatom... ezeket akkor lőtték amikor én is lőttem. nc.
A Ferdinandot meg nem is láttam még 100m távolról sem úgyhogy be volt forgatva a torony, a kanyar után meg egyből arcon tudott lőni emiatt... de ettől függetlenül megnézheted virkir képét nem csak az én véleményem az hogy f*s ez a torony.[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
a kv-13 még mindig nagyon jó kis tank;-)
-=Vitya=-
-
Eagle16
addikt
válasz Iron Funeral #20448 üzenetére
Lövés után forgasd el a tornyot kicsit...akkor tuti nem lövik át. Mausnál is ez a taktika.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Gyuri27
félisten
válasz D.Orion #20451 üzenetére
Nem való rá. Pontatlan. Rof kicsi.
L70 pontos gyors. Support ágyú sniperkedni. L56 sem rossz. Nekem lassú kicsit, de használok töltés gyorsítót. Meg vettem rá optikát.
A légy szeméből kivakarom a csipát majd 500-ról.ollie: ha minden penetration után kapnék egy goldot már közel járnék a type59-hez. Nekem nagyon sokszor van ez. Útál a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
hemaka
nagyúr
Ez de komoly volt. Ruinbergen megyek-megyek, befordulok egy sarkon.Egyszer csak feltűnik előttem 50 méterre: IS-3, IS-4, T32
A folytatást gondolom kitaláljátok. Azért a másik IS-3-ra rásebeztem 30%-ot, becsületből.Rém Jaja, elég gáz. Ezzel a BL-9-cel egész jó, de elég sokszor lepattan.
[ Szerkesztve ]
-
Most meg KV-val a másik KV-t 5x találtam el úgy, hogy 2x nulla sebzés critical, 3x lepattanó, persze neki minden találata sebzett. Röhej! Mindkettőnknek a 107-es volt fent.
-
D.Orion
veterán
Ha valakinek ezután lesz VK3001H-ja, akkor ajánlom neki a 10.5cm-es HE ágyút. A többi ágyú csak csipeget ezen a szinten, főleg ha T8 csatában vagy. A HE viszont ha betalál, akkor szakít. Nyílt terepen lenyomtam vele egy Tiger II-t. beszorították egy hegy mögé, de csak én találtam be. Igaz a többiek miatt nem tudott kijönni, de az összes HP-ját én lőttem le felépítmény lövésekkel.
-
Nem igaz, a csapatom végignézi, hogy bekerítenek és kinyírnak, egyetlen lövést nem adtak le.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #20445 üzenetére
Példának itt van egy kép ahol a Maus szó szerint alázza a tornyot. Persze eközben lepattan róla 3 HE lövés
Itt egy másik kép, Ferdinand bácsi osztotta, no vigyázni kell az ilyen páncélozottságú tankkal nehogy lepattanjon egy atombomba.[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
Mondom!
Győzelem!
Csata: Mines 2011. december 6. 20:36:26
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 614
Szerzett kredit: 52 102
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
Az első csata nem volt valami fényes:
Defeat
Battle: Ensk 2011. december 6. 20:13:06
Vehicle: T34
Experience received: 120
Credits received: 8 365Egyrészt minden stock volt, másrészt nem is akartam ezzel csatázni, figyelmetlen voltam és azt hittem a type van kiválasztva.
A játékban bekerített 2 E-75, akiket még sebezni sem tudtam. Amikor oldalba lőttem az egyiket, akkor is csak 0 damage critical lett az eredménye.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #20443 üzenetére
Én most már naplózom/képeket csinálok majdnem minden meccsről aztán majd át lehet gondolni, hogy milyen is a tank, persze nem kell elhinni IS-x meg ilyesmi playereknek
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
A végén még megkedvelem!
Győzelem!
Csata: Murovanka 2011. december 6. 20:07:12
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 579
Szerzett kredit: 41 526
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító -
Iron Funeral
őstag
válasz marked one94 #20417 üzenetére
Szerinted érdekel
Mindenki csináljon egyet aztán majd lehet okoskodni rajta, de amúgy sem arról volt szó, hogy gyenge hanem arról, hogy a T30 nem az hiába a qq és ettől még az E-100 nem lesz jobb mint a T30...
[ Szerkesztve ]
-
Kiderült, PayPal az új fizetési mód. Ennek örülök!
-
person
senior tag
válasz hemaka #20435 üzenetére
Értem tényleg jó vas de T-50 mintha fürgébben váltana irányt.
Most át is ültem T-50-be egy körre.Vesztésre álltunk ezért az utolsó KV3-ra vigyáztam és kísértem ne érje meglepetés.
2 arty, KV, VK3001, T-25 bánta... 5kill ! Le cheaterezett ellen.Győzelem!
Csata: Steppes 2011. december 6. 18:22:28
Jármű: T-50
Szerzett tapasztalat: 2 188 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 123
Csatában elért Achievement: MesterlövészT-50-2-höz milyen felszerelést használsz? Kiegészítenélek... szerintem a TD-k sem rajonganak érte.
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz Paul119 #20436 üzenetére
Pedig annyira nem is ritka...
Már várom, amikor lesz prémium arty, és a sok nyomorék azt se tudja, mivel játszik.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Paul119
addikt
na ilyet sem láttam 8 type 59 egy csatában
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
fsb1000
nagyúr
Ez ok... de legalább fajlagosan olcsóbb lenne...
Én drágának tartom a WoT-ot. Több MMO-nak voltam vagyok előfizetője és itt kell a legnagyobb összeget költeni egységnyi "játékélvezetre".
Ezt a fogalmat mindenki értelmezze úgy ahogy akarja...---
Eddig a legnagyobb szívás egy kalózos játékkal volt, amit a gyerekeknek fizetem elő kb. 2-3 éve húsvétra. Nem volt Paypal, csak bankkártyás lehetőség.
Eddig OK, asszem 10-10 USD volt akciósan.A baj ott kezdődött, hogy az ingyenes regisztrációnál (fél évvel elötte) default pipa volt azon hogy az előfizetést hónapról hónapra meghosszabbítják. Én erről nem tudtam.
Már szeptember volt mire észrevettem, hogy rendszeresen húznak le pénzt a kártyámról.
OK, bebuktuk... de még nincs vége!
Az oldalon nem találtuk hol lehet lemondani a megújjítást.
Aztán leveleztünk,,, kaptunk URL-t ahol le lehet mondani.
1 hónapig nem tudtunk oda belépni az játékban aktív jelszóval...
Emailben kértük vegyék le vagy valamit csináljanak... semmi!Végül megszüntettem a bankkártyát (asszem 13K volt az újjal együtt).
Jobb lett volna azt hazudni hogy ellopták, akkor ingyenesen cserélik.
Összeségében olyan 80-100K-s móka volt.
Szóval azóta csak PayPal. Még telefon se! -
person
senior tag
Csak nekem tűnik manőverezéskor T-50-2 lomhának T-50-hez képest? Végsebességre ok de körbetáncoláskor, kanyarodáskor vagy akár dombokon lomhának érzem, pedig maxos. Legénység 85%-os de ez csak nem ront rajt ennyit. Vagy ez ilyen?
-
Fandango
veterán
Amikor mar a fel csapat halott volt, nem sok kellett es megforditottam volna a csata kimenetelet (ofc egy arty vegezett ki)
Defeat
Battle: Fisherman's Bay Tuesday, December 06, 2011 16:59:22
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 918
Credits received: 51,486
Battle Achievements: Sniper -
Mewryck
tag
[ Szerkesztve ]
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
válasz KaLeun #20423 üzenetére
Milyen módon?
Most nézem, van róla hír. Több, új fizetési módot is említ, de nem írja specifikusan.
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Mindenki megnyugodhat mert holnap hatalmas előrelépés történik a WoT univerzumban!
Egy újabb módon is lehet aranyat venni.........
[ Szerkesztve ]
Cila
-
-vitya-
őstag
válasz Paul119 #20420 üzenetére
Paul: Zsolti azt mondta, hogy SZERINTE IS nagyon jó, és kemény tank az E-100, de tegnap egyesek piszkosul lehúzták, hogy így vacak meg úgy vacak.
Amit írt, azt a megfelelő ember, akinek címezte érteni fogja. Kisebb poén volt, mondhatnám ironikus csipkelődésnek is.
érted?
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #20419 üzenetére
penje tényleg szar de más baja nincs szerintem
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #20417 üzenetére
nem rossz az ma 2 x lőttem is4 nek ammo rackot egyik 1300 életről borult a másik 1400 ról
-
marked one94
őstag
válasz Iron Funeral #20415 üzenetére
E-100 helyére az úgyis olyan gyenge tank
Bocsi de ezt nem hagyhattam ki
You'll Never Walk Alone
-
hemaka
nagyúr
válasz Iron Funeral #20415 üzenetére
Egyébként kipróbáltam én is. Nagyon lomha egy T50/50-2-höz képest, viszont elég pontos a lövege. De csak farmolni használja, arra egész jó, mert kis tier-be rakja be, simán lő még így noobként is 4-5 fraget.
-
Iron Funeral
őstag
válasz hemaka #20414 üzenetére
Az nem jó mert nagyon magas tier +még ronda is
A Locust meg szó szerint kis tank, kb akkora mint egy loltraktor csak éppen tier III. és nem kell attól tartanom, hogy egy object valami egy lövésből eltávolít a játékbólLehet visszavenném a Luchsot, de minek a helyére
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Iron Funeral #20413 üzenetére
Farmolj ki egy T-50-2, ütős cucc és hamar meg is van.
-
marked one94
őstag
Ilyen se volt még két, csata alatt összesen 20 artyval találkoztam De az a poén hogy mikor P2vel nyomtam akkor az artykhoz el se jutottam de mikor a object704el voltam akkor meg 2 kilőttem meg 2 spotoltam
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
hemaka
nagyúr
Már elfogyott. Itt volt egyébként.
-
D.Orion
veterán
Most konkrétan az egész játék szivat... Kigyullad a motorom. Ráütök a tűzoltó készülékre és bamm, felrobbanok a motortól. Bent álltam házak között, csak egy tank lőtt rám majd visszavonult. 100hp felett gyulladt ki a motor és azonnal oltottam is... szerintem most nyomok egy Exit Game-et és majd este visszanézek rá. Egyszerűen most valamiért szar...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Srácok volt valami update? Tier 6 tankokkal zsinórban a 12. csatám egymás után, hogy Tier 10 battle-ba dob be. De nem is akárhogy. Nincs ilyen, hogy Tier6tól felfele egésze Tier 10ig van kiosztva... Nem... Van 1-1 Tier6, egy-egy tier7 majd sok tier8, két-három tier9 és egy vagy kettő tier10. Itt most konkrétan mit csináljak?
Szerk.: 13. csata már
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz -vitya- #20400 üzenetére
Úgy értve, hogy eddig még egyszer sem voltam vele a top 3-ban, mindig utóbbi két csatában E50, E75 volt mellettem, legutóbb IS7... így értve elég nehézkes haladni vele, pár száz exp amit csata után kapok, HE-vel vagyok kénytelen menni azzal pedig sokat nem tudok kaszálni. Béta alatt pedig szerettem ezt a tankot de valahogy most inkább átugranám Most sem az alap motor van már benne hanem egyel jobb, az már a tigrisnél is fejlesztés. Tigrit kifejleszteni 45e, max motort 23e.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest