Hirdetés
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz Zeratul #18798 üzenetére
Haha.. Vicces. Április 1. van netán?
Ezek is tetszenek még:
Q: "What will happen to camouflage, bought for gold after the 7.0 release, once adaptive camouflage is introduced? Will the latter automatically become adaptive or is it an all-together different category at a different price?"
A: "Adaptive camouflage will be a consumable, which you will have to purchase and use as a consumable. Once in use, it will adapt any camouflage to a map allowing you to be more discrete. Though we will not be introducing this in 7.1."Ezt valahogy sejtettem, hogy így lesz... Az egyetlen, amelyik érne is valamit, és veheted majd 50 aranyért, alkalmanként...
Q: "Will you do something about the E-75 front hull armour? It’s almost impossible to hit it with a 260mm penetration gun even though the armour is only 160mm."
A:"Not just yet, but we will."Ehhez pedig nem tudok egyebet hozzáfűzni, csak: ..l..
-
Zeratul
addikt
New medals and achievements will be great as usual. Some will be with a tint of humour. For instance, you will become an ‘honorary lumberjack’ for running over 10000 trees.
-
KaLeun
senior tag
Pont felébredtem negyed 3-kor, gondoltam akkor már gyorsan triplázok. Mondanom se kell, hogy a t-43 affér után az összeset bebuktam 300 és 1500 közti xp-vel. Pedig általában min. 3000 xp-ből jötttek ki...
Cila
-
KaLeun
senior tag
Himmelsdorf fent a hegyen (D) egy csomó ellen fogad minket: IS, vk36, pz4, stug, hummel és vmi kicsi t4-5.
Mi: M6, pz3/4 és én t-43.Pz3/4 berohan közéjük, élt: 10mp. M6 a boltíves részen jött fel, megáll az utca közepén és a várat megkerülőknek pont az oldalát mutatja, én oldal a házak közt mentem fel. Berobog a pz4 közénk, 2 lövéssel leszedem. Stug okoskodik, kap tőlem egyet és kivégzi az M6, rohamoz a Hummel, szintén két lövés.
Az IS és a vk a törmeléket megkerülve próbál támadni, az M6 eltávozik. Folyamatosan lövöm az IS-t már csak 2 lövés kellene de jönnek rám. Ott a sarkon tökéletes védelemként a hummel roncsa, gyorsan mögé akarok húzódni (fejben elkönyveltem már 2 másik killt is) és erre ....
.... berohan a saját grillénk a roncs és az én tankom közé - rohadt nagy szerencséjére nem lövik ki egyből - és elkezd forgolódni az oldalamnak. Puff kilövik, én meg ott állok az utca közepén blokkolva. Két lövésre volt még időm az IS szerencséjére az egyik lepattant.
Imádom amikor vmi vadbarom totál megszívat...
Cila
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fsb1000
nagyúr
MIért? Ilyen akciók alatt nincs fenntartási költség a kijelölt tankra?
Vagy kevesebb mint normál játékban.------------------------------
SZerk: ja értem, ha magas a karb aránya, akkor tényleg nem mindegy.
pl.
Keresett 16M-et abból volt 4M a karb = 12M nyereség
Akció nélkül 8-4= 4M nyereség.[ Szerkesztve ]
-
válasz fsb1000 #18791 üzenetére
Nem 6 milla lett volna, hanem sokkal kevesebb, ugyanis a fenntartási költséggel nem számoltál.
Csak egy példa.
1x normál:
átlagos meccs
bevétel: 20k
kiadás: 10k (javítás + ammo)
különbség: 10k (ennyi marad)2x:
átlagos meccs
bevétel: 40k
kiadás: 10k (javítás + ammo)
különbség: 30kVagyis a második esetben 3x annyi pénzt termelsz. Persze ez csak példa, a tankoktól függően lehet sokkal nagyobb is a különbség.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dictator^
veterán
válasz fsb1000 #18789 üzenetére
Ha Tigris 1nél tartasz, akkor hajrá, az a lényeg, az darál nagyot. Viszont ha kilönek, akkor huzhatnád a DB-t, (ki van fejlesztve? nekem azért érte meg, mert még most is ledupláztam, van már kb 8e xp rá és csak 25e xp a panther.. ha kilőnek tiger1-ből mehetek pantherezni ami megint dupla credit
utolsó ilyennél valami 12 milla cred jött össze .)
kv kv3 is[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dictator^ #18788 üzenetére
Ezt értem.. de a Panther után biztos a Panther II-re hajtanék.
És kb ugyanennyival jutnék el Pantherig (még kell a VK3002 is), amennyiből meg lenne Tigris II is. (Most a tigrisnél tartok.) Ráadásul nem marad pénz a szellöző izére, ami 600K a tigrisre.Hmmm.. viszon akkor 2 bónuszos tankom lenne, amit felváltva használhatnék a hétvégén.
-
Dictator^
veterán
válasz fsb1000 #18787 üzenetére
Ilyenkor le kell sz*rni mindent, már bocs.
Duplacredit ritka dolog, és ezzel aztán lehet pénzt farmolni.. akár prém nélkül, és azzal a pénzzel el lehet játszani a nagy tankokat is.. igaz kevés XP, de legalább amit most megnyersz, azt eljátszhatod. Mire gondolok?
Pl a Tiger 2 már prém nélkül nem hoz pénzt, na nem mindig, de általába deficites.. ekkor a most farmolt pénzt érdemes felhasználni, ha nem lesz prémium lehetőséged.. esetleg beinvesztálni egy új tankba.
Elég sok tankom van, de kifogom használni, ugyanis a T10-et már nem tudnám megvenni.[ Szerkesztve ]
-
-
Dictator^
veterán
Közbe filóztam ezen a holnapi eventen, hétfőig itthon vagyok.
A VK3002DB ki van fejlesztve, meg a lánctalp , torony kivül minden megvan rá , és csak 25000xp a Panther I vele. Azon filóztam, megveszem, illetve már meg is vettem. Végigszenvedem a 7.5össel a 24000XP-t (még ma meg holnap hajnal 1ig tudok triplázni) és kiveszem a Panther, ami holnap meg duplakreditet hoz. Igaz se lánctalp se torony meg a nagy 8.8as nem lesz meg rá, de 25000XP-,t így, hogy pérmiumom is van, hamar kihuzok.. legalábbis remélem.
Illetve he eladom 600e creditért, a panthert holnap annyiért fogom megvenni mert le lesz árazva, igy ergó 2 tankon átmentem 600e creditből.. és holnap meg ezt a Panther visszahozza. (Sőt a Tiger 1 áll a garázsomba még.)És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz -vitya- #18769 üzenetére
Nem mondanám ilyen egyértelműen, engem szinte sose ammo rackeltek, egyszer az IS3-mat meg egyszer a KV-mat lőtték ki így, de Type-ot sose, szerintem érdemesebb más kiegészitőket szerelni rá, csak töltésgyorsító helyett mondjuk +10% menet közbeni látótávnövelést.
=^-^=
-
Dictator^
veterán
Starting from 5:30AM UTC November 24th, until 5:00AM UTC November 28th, enter the game to taste the following opportunities:
Lehet én értem félre, de November 24th az Csütörtök, és az 5:30AM UTC az nálunk most 4:30nak felel meg, azaz csütörtök hajnal 4:30tól kezdődik.
-
GrooveHero
addikt
Sállállá
Báziselfoglalás, Invader, Sniper, miegymás
Nem kell magasztalni, egy szobor is megteszi a főtéren
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Dictator^
veterán
Holnapi 4 napos tigris dupla kredit jól jön majd
Atom, hogy pont most jön, amikor kezdtem kifogyni a zsetonból!És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Fel
addikt
Az a BL-10 nagyon OP lenne egy Tier8-as heavyn
Viccet félretéve, a BL-9 felmegy, de csak akkor ha előtte felteszed a 'Mod T-10' tornyot (mert ez könnyebb az alapnál).
emre: Az IS-3 oldalán vannak azok a kis szögletes "domborulatok". Ezek közül a másodiknál, közvetlenül a torony alatt meglőve lehet előidézni az ammorack robbanást. Bár hajlamos arra is, hogy szemből, a torony alatt meglőve is sérüljön a lőszerrekesz...
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
Az IS-3 ra felmegy a BL-10-es ágyú lánc fejlesztés nélkül?
-
Paul119
addikt
typomat ma 2x ammo rackelék egyszer egy fos patton a 2. nál megy egy lv3 ami 400méterre volt és menet közben szemből ammo rackot adott hát hogyne mondom azzal a pontatlan okádék ágyúval
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
emre
veterán
válasz Paul119 #18757 üzenetére
Az a baj, hogy én sem tudom hol találtam el, mert szinte fordulásból lőttem. Látszik is még a ferdi csapattárs halványuló neve, ami tőlem jobbra volt 90-fokkal. Szóval egyáltalán nem céloztam. Utoljára talán a bétában lőttem ki IS3-at egy lövéssel.
Meg most pár hete egy type-ot sikerült oneshot-olni.Azt valaki meg tudná magyarázni hogy egy 1500hp-s tankon hogy sebzek 1501 hp-t?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Chris0321
addikt
A KV-ra érdemes feltenni a nagy tornyot a 122 mm-es ágyú mellé vagy majd csak a 152 mm-es mellé tegyem fel?
-
-vitya-
őstag
ez igaz.
Abból kiindulva, mikor 3-an vagyunk platoonban, IS-4-el, akkor 80-90%-ban nyerünk, ha ugyanez a 3 ember platoonban van mondjuk KV-val, akkor már csak 60-70% a győzelmünk esélye, akár mit is csinálunk.
A tier, és az ágyú nagysága sokat számít;-)
Ha meg egyedül vagyunk, akkor tényleg szinte mondhatjuk azt, hogy nem vagyunk jelentős ráhatással a játékra.
-=Vitya=-
-
fsb1000
nagyúr
Ez is igaz, nem mindegy, hogy a csapat milyem összetételű.
A leggyengébb vagy legerősebb kiesése biztosan más eredményt ad. hosszabb távonAz biztos, hogy a csapat kis létszáma miatt már 2-3 fő kiesése is erősen befolyásolhatja a győzelmet.
Hajnalban szokott lenni 10 vs 10
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz fsb1000 #18749 üzenetére
Lehet, de ha pl. objektet nézzük akkor szerintem jó ha 20% összejön mert az a pár ezer sebzés kiesése komoly veszteség lehet, míg egy pzIV-el elképzelhető az 40-50%-is.
Szóval annyi mindentől függ, hogy szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz kedvesgabor #18738 üzenetére
ez nem minden eseteben igaz
amenyiben egy nagyon jó csapat jön össze akkor akár ketten-hárman is végigunatkozhatják a meccset, de adott esetben egyetlen jó képességű játékos is fordulatot tud hozni.Egyszer kipróbálnám hogy mondjuk 50 egymás utáni meccsen nem csinálok semmit sem.
Szerintem a meccsek 30%-át akkor is megnyernénk.Itt például szerintem akkor is győzünk, ha én nem csinálok semmit. Mert nagyon jó volt a felderítés, és az arty támogatás is.
-
fsb1000
nagyúr
válasz kedvesgabor #18744 üzenetére
hehe...
---
(#18743) Tesi: A duplázás ad valmi bónuszt?
(mármintha egymás utáni 2x győzelmet jelent) -
Tesi
tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz kedvesgabor #18738 üzenetére
ejh... már megint egy másként gondolkodó!
--
Ma a lemmingek háborúja volt náhány L csatában. Végre megértettem mi is ez.
Az a legszebb mikor mindkét oldal elindul... és szó szerint nincs senki a saját bázison.
Általában L csatában arty sincs...Lehet hogy hűlyeség, de délután megy a legrosszabbul (ilyenkor sok Wot-pro nyomhatja), aztán este 7-9 között szinte minden sikerül ömlik az XP, és éjféltől már csak kevesen vagyunk, de ilyenkor a legjobb a játék... valahogy nyugisabb játékmenet, lehet taktikázni stb.
Talán nem nagy tévedés, ha arra gondolok napszaktól függ milyen korosztály dominál a WoT-ban.
De kik játszanak este 7-9 között? -
Tesi
tag
Hali. Milyen bosszantó hogy a héten vettem meg a Tigrist,meg a Panthert is....Eszem a kefét...
[ Szerkesztve ]
Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!
-
válasz kedvesgabor #18737 üzenetére
Ja, a T32 gyakorlatilag egy T29 több HP-val és fülek nélkül (ami ugye előny, mert van aki azt lövi). De valahol azt olvastam, hogy a tier befolyásolja a lepattanásokat is, és mintha igaz is lenne, mert érezhetően ritkábban pattanok mondjuk IS-3-ról, mint azt T29-ben ülve tettem. Persze lehet, hogy hülyeség, és csak beképzelem magamnak.
-
jahrn
senior tag
Nekem forditva van. T29 winrate 58-59% kozott mozog, IS meg 51%. Ugyan IS-sel valamivel tobbet sebeztem/meccs meg vmivel tobbet is oltem, de erzesre a T29 sokkal jobban fekszik es agresszivabban is hasznalom.
Ami meg a fules tornyot illeti. Eredetileg az alap toronnyal nyomtam, amit mindenki igyekszik HE-vel pakolni (ami ugyan nem sebez sokat de idegesito bedoglott agyuval harcolni). Amiota valtottam a fulesre az ellenfelek egybol Buffalo Bill-nek erzik magukat es igyekeznek a fuleket loni. Szimplan csak menj vissza fedezekbe ujratoltesnel vagy ha az nem lehet billegtesd a tornyot (ezzel a parancsnoki kupolara celzok dolgat is megnehezited) jobbra-balra.
[ Szerkesztve ]
-
kedvesgabor
tag
válasz -vitya- #18735 üzenetére
T29-et szerettem, op az ágyúja nagyon, meg ha a terep is olyan akkor a tornyot is lehet kamatoztatni rendesen...
...T32-t nem szeretem tier8-ba már kevés(szerintem), nem igazán jobb elődjétől(még ha a statisztikám pillanatnyilag jobb is vele)...
...T34-et szeretném elérni... -
válasz -vitya- #18735 üzenetére
Hát, T34 jó tier 8-as lenne, az biztos.
Egyébként én nagyon szeretem a T29-et, de érdekes módon nagyon rossz a winratem vele (kb 45%). Az IS-t nem szeretem, azzal meg 52%. Ki érti ezt? Ja, hogy utóbbi orosz?
[ Szerkesztve ]
-
válasz MCGaiwer #18733 üzenetére
Én most T32-vel szenvedek. 30 meccsből eddig 10-et nyertem vele, de most már, hogy fullos lett... Na jó, kiveszem a kezem a biliből.
(#18732) kedvesgabor: hopp, tényleg. Már el is felejtettem, hogy én is ki akarom fejleszteni, mert minden tankomat elitté akarom tenni.
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
ekkora trágyadombot mint az US heavy ág még nem láttam...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
psycroptic
őstag
Ezen ne is erőltesd az agytekervényeidet, mert elfáradsz...
Biztosan egy "bűdöskölök" volt pelussal a valagán. Mint amikor Campinovkán a Mausunk elindul a réten az ellen bázisához nyílegyenesen és meglepődik, hogy kilövik, mint a szputnyikot. Az ilyen is hogy jutott el odáig?
Én meg néha azon lepődök meg, hogy minek vettem meg a GWTigert? A héten még csak olyan csatáim voltak, hogy ihaj! Eltalálni az luxus egy másik tankot.
PSNID: Tomy83PS
-
kedvesgabor
tag
Az account figyelésre annyit, pár nap nem elég...
..én az E75-el mikor kezdtem és még stock volt szívtam rengeteget...
...mire odaértem a frontra vagy az arty evett meg, vagy a csapatom fogyott el...
..kb. 30% winem volt...aztán amint fullos lett ezt fel tudtam tornászni 50%-ra.Aztán jött a tegnap meg a mai nap...
..katasztrófa, az összes köröm bukó volt...köztük a tipikusokkal, hogy nincs fedezék a pályán arty meg annyi mint a szemét, nekik t54,e50 esetleg egy scout is, mi meg hvy-vel az egész csapat...szólval a két nap alatt az összes "mutatóm" romlott.
Tehát ha a megnézem az accountomat akkor az elmúlt 2 napban sokat felejtettem...
..vagy hullámvölgybe vagyok..vagy nem fejlődök úgy ahogy a többiek -
válasz psycroptic #18728 üzenetére
Nálam az a gond, hogy igyekszem mindig a lehető legjobban levágni a kanyarokat, így sokszor előfordult, hogy beragadtam sziklafal mellé. Mostanra már kezdek leszokni róla.
Amúgy egyik tegnapi artys sztori érdekes volt. Mindkét oldalon 3-3 arty (t5-t6), ellenfél chaffeja berongyol hozzánk, és elkezdi bontani az egyik hummelünket. 3 hp-ja maradt, mire sikerült kilőnöm a scoutot az IS-sel. Erre látom, hogy a nyomoronc hummel lőállásba áll ugyanott, ahol a chaffe lőtte. Mondom (írom) neki, hogy relocate, semmi reakció. Aztán egy másik arty is beírta, hogy na most már húzza arrébb a valagát, mire észbe kapott, hogy talán tényleg arrébb kéne mennie, mielőtt kilövik az ellenséges artyk. Azt nem értem, hogy hogyna lesz az ilyeneknek tier 5-ös artyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Kétszer ragadtam be összesen. Egyszer Artic Regionban KV-val a lenti bázis jobb oldalán a hegyoldalba. Be is írtam, hogy beragadtam, erre odajött egy jgpzIV és segített kimozdulni. Hol megpróbált tolni rajtam, hol csak hozzáért a lánctalpamhoz és sikerült. Meg is köszöntem a csávókámnak! A másik esetben le sem sz@rták, hogy beragadtam.
PSNID: Tomy83PS
-
válasz -vitya- #18725 üzenetére
Hasonló sztorijaim nekem is vannak. És ilyenkor még hab a tortán az, ha az egyik csapattárs elkezd szidni, hogy idióta, miért nem mész harcolni, foglalni, stb.
Amúgy mintha a 7.0-val a beragadásokra is ígértek volna javítást, nem?
[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
egyszer volt egy olyan idegesítő beakadásom, hogy csak na! Cliff-en, KV-val (top voltam).... már 4 killem volt, az összes nagyot kikaptam, meg az egy darab arty-t is, fél úton jártam visszafelé, a bázisunk felé, mikor 1 panzerII elkezdte foglalni a bázist, és kb 100m-rel azelőtt, hogy rá tudtam volna nézni a bázisra, a jobb oldali lánctalp beleakadt a kőbe. Se előre, se hátra. 3 db maximum tier 4-es ellenfél volt a pályán, én a KV-vel 90% health-en...
Szépen végignéztem, hogy letelik a foglalás, miközben szenvedtem, és veszettül nyomogattam mindenféle gombot, ami csak volt a billentyűzeten.
Hogy én ott mennyire felkaptam a vizet....
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
válasz diegho #18721 üzenetére
És a WoT-tal is kényelmes játszani?
(#18722) fsb1000: nekem volt már nulla XP is, amikor rögtön a bázist elhagyva felragadtam egy sziklára, nem tudtam megmozdulni, és egész meccsen egy ellenfél sem jött a közelembe. A szerver biztos azt gondolta, hogy AFK vagyok, mert hiába győztünk, nulla XP-vel honorálta. Pedig még a billentyűket is nyomogattam bőszen.
[ Szerkesztve ]
-
-
vbbb
addikt
Játékvezérlővel játszik valaki, vagy mindenki csak billentyűzettel? Hátradőlve a kényelmes székecskében mekkora királyság volna már puffogtatni...nem ártana egy ilyen lehetőség a 7.0-ás verzióba.
-
válasz Paul119 #18715 üzenetére
Tegnap este volt egy map, ahol kezdésnél 3 heavy beállt az artykhoz campelni nálunk. Ahogy megláttam, rögtön léptem is ki, mert feleslegesnek tartottam, hogy végigszenvedjem azt a pár percet is, amíg kikapunk. De amúgy rendszeres, hogy a top heavy tankunk marad a bázison védeni, aztán csodálkozik, ha minket ledarál az ellenség, végül persze őt is.
-
Werewolf20
tag
válasz Paul119 #18715 üzenetére
Ebbe az a gond, hogy ingyen van...eléggé casual...és sok kis cod pro meg kisgyerek játszik vele. Ilyen marad a WOT, nem fog megszűrődni a játékos tábor épeszű megbízható felnőtt gondolkodású játékosokra. Hozzá kell szokni, én már belenyugodtam.
It's not the destination...but the drive there
-
Paul119
addikt
ma találkoztam a világ legbunkóbb és leghülyébb t54es playerével ő fogta magát be állt Steppes nevű pályán hátulra a vonatok mögé kempelni mert neki van jobb dolga is mint hogy lövöldözzön természetesen csóri t95 egyedül véde a bázist egy is7 ellen meg egy jagdtiger ellen( amit én le pfoztam e100 al 200 hpra) közben én egyedül harcoltam egy vk4502p , is7 jagdtiger ellen vkt kilőttem jagdtigeren marat 200 élet de senki nem jött oda aztán valami csoda folytán nyertünk
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
diegho
nagyúr
Kb 1 órája vannak szar meccsek, sok birka hazaért a bölcsődéből.
-
-vitya-
őstag
válasz marked one94 #18711 üzenetére
mire visszajövök a kényszerszabiról, talán már panther2-d is lesz;-) végre, nagy med!;-)
-=Vitya=-
-
-vitya-
őstag
válasz diegho #18702 üzenetére
van egy ismerősöm, aki kényszerűségből kell auto-aim-et használjon... Annyira remeg a keze (orvosnál is volt vele, ideggyógyász, pl. felnyitotta egyszer, aztán közölték vele, hogy nem tudják, éljen vele együtt) - ebben a játékban meg van az auto-aim funkció, így nincs megfosztva teljesen attól, hogy játsszon. Más, hasonló játékokban pl. képtelen lenne bármit is eltalálni, mivel nehéz folyamatosan remegő kézzel egérrel pozicionálni...
Vicces, ő is számgépekkel dolgozik, de mindent , mindig billentyűzetről vezérel...
-=Vitya=-
-
Hmm, akkor a Tigrist ki kéne farmolni addig.
mod: a tank slot nem féláras sajna
És persze közben rájöttem, hogy a 3 tier 6-os VK közül pont az nincs meg, amiből a sima Tigrist lehet kifejleszteni. Sux!
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz L-e-f-i-e #18698 üzenetére
Nagy poén.. Kb. előrevetíti a francia harcmodort: Végig sunnyogsz, ne is tudjanak rólad, ha már csak egy maradt előbújsz. Ha bajtárs együtt örültök, ha ellen, akkor hátbadurrantod.
Egyébként mag:
Hétvégén speckó event: [link]
Mondhatni, a szokásos. Néhány tank féláron, dupla kredittel. Féláras tank slot, akadémiai képzés.A teszttel kapcsolatban még valami..
Holnap ugyan újra elindítják, de semmi kliens oldali update nem lesz, csak szerver oldali. A jövő hétre ígérik a 7.0v2-t, így gyaníthatóan nem fog beleférni a novemberbe a végleges megjelenés.diegho: Figyelni kell az acc-ot kicsit. Ha a következő pár napban stabilan csak romlani fog a stat-ja, akkor tuti vette.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz -vitya- #18701 üzenetére
Én olyan 65-70ezret szedtem össze az egyik mmo-ból, mikor eladtam majdnem mindenem belőle, szóval jó pénz van benne.
Amúgy arib barátunk azért 110%, hogy vette az accot, mert T30-al nem tudott egy T95 mellé beállni, úgy sem, hogy lelőtte a láncát 2szer, valamint tuti auto aim-ot használ, figyeltem hová lő, minden tank közepére, amikor az egyik arty kiröhögte már jött is azzal, hogy kuss nekem úgyis jobb statom van. Érdekes!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 4 44mm +Cellular Aluminium Case
- Újsz! Apple iMac 27" 5K Retina Late 2015 CTO i7 4GHz/32 GB RAM/256 GB SSD/Magic Keyboard/Magic Mouse
- Irodai Pc 2 i5 4590 / 8GB / HD7450
- Xbox Series X 1TB - 2025.11.15-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok! -
- - ELADÓ - ZK-MT21 2.1-es erősítő 2 50W+100W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest