Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
A töltésgyorsító nem minden tankon alap szerintem. Én pont most gondolkodok, hogy a T-54ről kidobom és felteszek egy látótáv növelőt. Papíron 0,7sec-et ad a gyorsító, valójában talán 0,5-öt. Ez nem sok, viszont a látótáv sokszor jól jön. A venti alap rá, a stabilizer alap rá, de a gyorsító már kétséges. T-44 is hasonló lesz az új ágyúval szerintem, oda pedig wet ammo rack, stabilizer, venti kell majd.
-
psycroptic
őstag
válasz hemaka #19791 üzenetére
Azt aláírom, hogy IS-3-al keringőzöl, de ezt egy alap IS-4-el nem hiszem, hogy ki lehet vitelezni, mert sebessége felér egy döglött lóéval...
Az IS-3 egy fürge jószág volt míg megvolt. Maus az IS-3-amat oneshotolta a legelső meccsen míg az IS-4-emet meg E100 szintén az első meccsemen, szintén első meccs GWTigeremmel éppen oda értem a kiszemelt bokorhoz máris egy blindshottal kikaptak a helyemről... Asszem hagyományt teremtek magamnak az ilyenekből. Új tank = oneshothalál = öröm é' bodóttá
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
drevil33
csendes tag
-
válasz LBandi #19795 üzenetére
A venti meg a töltésgyorsító szerintem minden tankon alap.
(#19796) drevil33: az a baj, hogy a spall linert nehéz letesztelni, mert nem tudod megmondani, hogy a nélkül mi lett volna pontosan, mert nem tudod reprodukálni az arty lövését pontosan. Én érzésre azt mondom, hogy sokkal nagyobb eséllyel élem túl a nem közvetlen artytalálatot, kisebb sebzéseket kapok, és szerintem kevesebb a crew és modulsérülés is. Érzésre, bizonyítékot nem tudok adni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
drevil33
csendes tag
válasz LBandi #19783 üzenetére
Hi, attól függ milyen nemzet, milyen stílusban játszol. A venti (mindegyik pilóta ügyesebb lesz, ergo erről jobban fordulsz, gyorsabban mész, jobban célzol, gyorsabban töltesz) meg a töltésgyorsító mindegyikre hasznos lehet. Ha messze akarsz látni akkor periszkóp v coated optics. Orosz vonalon a hvy-k is elég jól rejtőzködnek, ugyhogy azokra az álcaháló sem rossz opció. Német, amcsi pontosabb ágyúkkal rendelkeznek, így oda van értelme szvsz a javított célzórendszernek, mert úgy akár menet közben is tudsz viszonylag célzott lövést leadni, valamint mozgástól nem megy annyira szét a célkereszt.. Én a célzásgyorsítót még sosem használtam, de van pár veszett lassan szűkülő célkeresztű orosz ágyú, amire nekem is elférne.
-
virkir
veterán
válasz bandiras2 #19790 üzenetére
A Spall liner a legfeleslegesebb dolog, ráadásul ha jól tudom csak a splash ellen véd.
Ha meg telibe lő egy arty oly mindegy, hogy 1000hp-t bukik az ember vagy csak 900-at.
A #19323-ban felsoroltam szerintem mit érdemes felrakni T7-től felfelé.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Space marine
aktív tag
Köszönöm az újabb ingyen goldot érő lehetőséget!
-
hemaka
nagyúr
válasz psycroptic #19784 üzenetére
is3-mam van, de e100, maus meg soha nem szedett ki, de en oket mar igen. Az is tankok papirbol vannak, igaz pattogosak de azt vagy beadja vagy nem. Nem csiki-csukizasra valo, hanem megkerulesre a sebessege miatt. En legalabbis mindig ugy csinalom.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
bandiras2
senior tag
válasz LBandi #19783 üzenetére
Nekem még nincs olyanom, de Spall linert ventillátort és töltésgyorsítót/távcsövet mindenképpen felraknám arra is.
Spall liner kötelező az arty-party miatt, Venti+5% mindenhez, Az ágyú kalibere pedig követeli a töltésgyorsítót, de ha elég gyorsan tölt akkor távcső hogy te vedd őket észre.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
marked one94
őstag
Ma reggel játszottam egy kicsit mert tegnap este egy áram szünet után teljesen meghalt a internet szolgáltató
De most elég értelmes csatákba rakott:
[link]10/10 lövés volt az is ritka ezzel a tankkal
You'll Never Walk Alone
-
virkir
veterán
válasz psycroptic #19784 üzenetére
Egyébként az E100-nak csak két lövés egy IS-4?
Simán ha megkapja a max sebzést az AP-val a 938-at.#19777
-vitya-
Jöttél volna velünk T5-be a SU-85-ön visszakapcsoltam az xp termelést talán a második körnél így 10-től 12-ig összejött majdnem 10k. Szerintem olyan 70-80% körüli win-el mentünk tegnap."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
emre
veterán
A múltkor feltettem 3 képet, arról hogy mennyit számít egy jó szakasz. Ezek alapján nem lehet egyértelmű következtetést levonni. Szóval szerintem ez is tök random. Tegnap mondjuk nem játszottam, a screen-ek régebbiek.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
psycroptic
őstag
CptMisi-nek meg virkir-nek kívánom, hogy Áldott legyen a nevetek az asszonyok között!
Köszönöm a kódokat! Már van 2000 goldom ilyen ingyenes kódokból még a végén lesz egy Type59-em...
Egyébként az E100-nak csak két lövés egy IS-4? Egyik sem volt ammorack és két lövésből kiszedett.
Faszányos ez a prémium dolog. IS-4-el prémium nélkül bukott csata után 15-18k mínusz, míg prémiummal bukott csata után 4k plussz...
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
LBandi
aktív tag
Jó reggelt!
Szeretném megkérdezni hogy tier 8-10 Heavy-re milyen kiegészítőket érdemes megvenni, ami hatásos is? Csak 3 hely van és a bőség zavarában nem tudok/merek dönteni, mert egyik sem olcsó és ha már megveszem legyen értelme.
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
fsb1000
nagyúr
Ha t8 felett ennyire eszik a pénzt a tankok, akkor Tigrissemmel miért kerülök olyan csatákba ahol legalább 8-10 van belőlük?
Szóval sokan használják... vajon gazdaságosan?(délután azért lehetett nyerő szériám, mert mindig a felső 3-ban voltam.)
---
Ma először találkoztam egy T95-el. 1 lövéssel kilött, aztán próbáltam követni, sorra nyirta ki a t8-t9 tankokat, mig le nem bombázták...
Ha jól fordult előről meg sem bírták sebezni.... -
Na végre egy jó menet volt:
Victory!
Battle: Arctic Region 2011. december 1. 2:18:42
Vehicle: T32
Experience received: 1 566
Credits received: 58 746
Battle Achievements: SniperAzért durva volt, hogy a végén egy IS-4 maradt az ellenféltől, tőlünk csak ketten haltak meg, és gyakorlatlag körülvettük szerencsétlent. Viszont, az egyik patkány artynk, csak hogy megszerezze a killt, gyakorlatilag belelőtt a tömegbe. Csoda, hogy csak egy valaki pukkant közülünk (GW Tiger volt).
Előtte is a másik IS-4-et, melyet facehugoltam és már csak talán 20% élete volt, kilőtte az artynk, persze úgy, hogy nekem több modulom meg legénység is elment.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
_seth_
veterán
PZIV-et lőttem M6-ossal, 6x pattant le, HE és sima lőszer is, és kilőtt szemből, mondanom sem kell, hogy 4%-on volt és ezután 6 lövés nem volt elég, lőttem már mindenhova, torony, eleje, lánctalp, és el is találtam.
Az is érdekes, hogy VK3601-el IS03-nak ha meglövöm az elejénél az alját van, hogy kapásból 20%-ot veszít, meglövöm ismét ugyanott akkor már csak 10%-ot, 19%-nál még lőttem rá vagy 4-et ugyanoda de akkor már nem csökkent a hp-ja ellenben kilőtt egy lövéssel.
Az utóbbi 3 napban kb 2x akadtam be úgy, hogy nem is sikerült kimozdulni...
Balansz: 5 stug volt az oldalunkon... és 7 type 59 az ellenségnél, szerintem a többi tank már mind1 innen kezdve.Komolyan mondom, hogy amikor még beta volt jobban működött az egész...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Hát ilyen nincs!
15%-os KV-ról 2x pattantam a 107-essel, közben ő 2x sebzett és kinyírt! Elmennek a pics...-ba a fejlesztők! Ja, és az oldaláról, nem is ám a tornyáról, az oldaláról.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Múlt héten vettem egy Stugot, már ki volt fejlesztve jó ideje, de nem volt kedvem TD-zni, csak a leárazás miatt vettem meg.
Prémiummal..Defeat
Battle: Malinovka 2011. december 1. 0:32:45
Vehicle: StuG III
Experience received: 4
Credits received: 5 670Gunon kivül minden megvan rá..
Pedig minden tankot majdnem elsőre dupláztam.. 4 xp.. ez leoltott most.. semmi TK semmi, spotoltam is.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-vitya-
őstag
a ma estém tökéletesem példázta azt, hogy
1.: ami nem megy azt nem kell erőltetni
2.: piszok hamar érdemes felismerni azt, ha valami nem kóser...11 defeat, 1 draw, 4 victory szánalmas.
-=Vitya=-
-
_seth_
veterán
M6, 36e xp, 3 kill, + másokat is sebeztem, nyertünk, 1500 xp. Nagyon ritka az ilyen de létezik
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Kocka08
tag
A Tiger II viszi a kreditet rendesen! Még így is, hogy regeltem és kaptam a 3 nap prémiumot!
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz bgyuru #19738 üzenetére
Az elsőt lepasszoltam az unokatesómnak.
Köszönöm.---
Más:
Volt szó a Type-ról, (tulajként közel 400 csata után) pár (alap) dolog róla:- Két leggyakoribb sérülés: Ammo rack (kb. minden 50. alkalommal, one shot...) és a turret ring (elég gyakori),
- Habár az ágyújának az értékei megegyeznek a T34-85 és a T-43 legjobb
lövegével, de érdekes módon a két orosz járgányon valahogy kisebb a szórása és ezeken az átütése is nagyobb (pl. viszonylag gyakran átviszi az IS-3-at, míg a Type-on ez nagyon ritka),
- Ha szembe kerülsz vele és nem tudod átlőni próbáld a vonószemek és a sárvédők között meglőni
- Ha a fenti dolog nem megy akkor ott a parancsnoki kupola...
- Próbáld lelőni a láncát, ha ez sikerül lődd az oldalát és gyorsan menj közvetlen mellé vagy mögé
- Van hitbox skin is segítségnek...Cila
-
Na, most a KV 107-esével kilőttem 2 type-ot is, biztos volt meglepetés.
A haspáncéljukat simán viszi a ZiS-6.
-
fsb1000
nagyúr
válasz kerlac #19766 üzenetére
A szállítási ktg miatt lemondtam róla.
Magyarországon, boltban megvenném.----
Kezdem érteni miért halok sokat Tigris II-vel.
Általában elől haladok (kivéve supportnál) ezzel nincs is baj, látnak az ellen tankjai és én is öket. De ha én vagyok az első látható célpont, akkor van hogy 3 arty lő rám egymás után amint megállok.
Annyi... ha ebből legalább 2 talál. És még csatába se keveredtem senkivel.[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
Valakinek sikerült vhol dobozos verziót venni az extárkkal értelmes áron??
-
fsb1000
nagyúr
Lehet ma bénák napja van...
Én sorban nyerek Tigris II-v el. -
Fel
addikt
Ma eddig 5 meccset mentem a KT-rel, ebből 4 bukta. Egyik csatában sem sikerült egyetlen egy tankot sem kilőnöm. Az egy szem győzelemért kaptam 1640xp-t, duplázva... Az első három csatában a részem a "hősi halál" volt a magányos oldalon.
És most a legutóbbiakban pedig azt vettem észre, hogy az MM a platoonosok oldalán van.. A mi oldalunkon nincs senki platoonban, a topon E-75, T34, E-50, két T-54. Ezekből talán az egyik T-54 volt a legjobb modulokkal ellátva, a két heavyn 105-ös, az E-50-en L/71.
Túloldalon 1. platoon: 2x E-75 + Obj. 212; 2. platoon 2x IS-4 + E-75, és mind a 128-assal és S-70-nel...És ilyenkor nálam az szokott előfordulni, hogy megutálom azt a tankot, amivel vagyok. Most is leginkább kukáznám ezt a fostalicska Pz. VIB-t... Még kell kb. 30k xp az E-75-ig, de nagyon afelé hajlok, hogy kipótolom free xp-ből, de akkor annak az alapozására semmi nem marad.
bullseye: Tegnap volt egy meccsem Karelián, ahol volt nálunk 4 Type. Az egyik az elején nyomatékosan közölte, hogy ők felmásznak a dombra, és senki más ne merjen még csak arra az oldalra se menni... Én IS-4-gyel inkább mentem a másik oldalra... Nem tudom felértek-e a dombra... Szerencsére a meccset nyertük, de ezeknek az okosoknak nem volt sok része benne.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz LBandi #19755 üzenetére
Ezt is sikerült felhasználni Így egészen jól lehet haladni
-
Nem igaz, bármit teszek, bárhol vagyok a sorban vesztünk. Mindig akad bár agyament, aki hülyeségeket csinál a csapatban... Egyelőre 5 vesztés sorozatban.
-
vhw
addikt
válasz fsb1000 #19758 üzenetére
Azt várhatják
Úgy terveztem, hogy karácsonyra benevezek 2-3000 goldra, ha lesz valami leárazás; garázshely, vagy valami 4-5ös prem tank, akkor lecsapok rá. De még pár ilyen ingyen osztogatás, és nem kapnak egy vasat se (már van 1060 goldom, még kéne kb ennyi és rendben is volna)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
fsb1000
nagyúr
Ez egy teljesen bevett felhasználó manipuláció
Képzeld el, ha kiírnák még 200.000 darab szabad. És ha nem fogy?
Igy mindig azt látja az aktuális user, hogy fogy és már csak xxxx darab van.Lehet nem is 20-szor hanem akár 100-szor visszaállítják 10.000-re a számlálót.
Mit számít? 350 GOLD-al nem sokat lehet tenni, de majd veszel még, ha megízlelted. -
vhw
addikt
válasz LBandi #19755 üzenetére
Mellesleg a készlet kifogyás kicsit "fura", két reggel próbáltam lekérni 2 kódot, a kettő igényéls között volt vagy másfél óra. Az elsőnél 2000 körül állt a számláló, mire kész volt a második reg 9000-et mutatott... huncutkodnak ezek is.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
LBandi
aktív tag
Üdv emberek! A www.alienwarearena.com oldal oszt bonusz kuponokat ami 350 goldot és 3nap prémet ad. Még van kb 5000 kulcs, csak regelni kell a siteon és már meg is kapod a kulcsot. Gyorsan emberek amíg ki nem fogy a készlet! látom megelőztek.
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
Megint lesz Kill the Courier:
250 gold
from 14:00 UTC until 22:00 UTC through December 2-4,The Couriers will ride under the following nicknames:
Courier_WG
Courier_WG2
WG_courier3
WG_courier4
WG_courier5And will use the following vehicles:
M3 Stuart
M7
M4A3E2
T-50
T-34-85
KV
Marder II
PzKpfw IV
Stug IIIPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
smisa
őstag
akinek gondja lenne:
For anyone who is told they have already been assigned a key - check your account page here :
http://alienwarearena.com/account/my-giveaway-keys/
and you will find your key.
If you get this message :
We tried to assign a key, but the pool was not found.
simply try again, the system is handing out a lot of keys at this moment. Try again.
If you receive a different error message please send an email to europe@alienwarearena.com detailing the problem and we will get back to you asap.
-
bullseye
addikt
MM vicces volt ma, náluk 1TD 9 heavy, náluk fordítva...
Type 59 amúgy akkor jó, ha 4-5 van belőle egy csapatban, akkor elindulnak együtt keményen (ellen retteg), és az esetek 90%-ában meghalnak hamar, csapat veszít...
+poroltóból ha megint lesz a prémium féláron, lehet megéri venni párat, mert -10% chance of fire (meg automata, de az más kérdés). IS4-re vettem, 167 csata alatt tegnap ment ki a negyedik.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Gyuri27
félisten
Imádom a random mecseket.
Ha med vagyok, nincs arty support. Mert a mi artisunk láma.
Ha heavy vagyok nincs scout. Pedig vagy 5x irok az idiótára menjen már előre.
Azt hiszem befejezem a jópofizást. Ha nem lesz support szépen mennek a tk-k. Nem ezért játszom ugyanis.Dictator: Gyanakodtam rá. Váltottam chroméra. Ott is szopás volt.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
káen
tag
gamestaros
GSTRMS7F6-93X4-BYT6
-
Chris0321
addikt
Ilyen sem sokszor van. Pluszos volt a csatám KT-vel. Maradt 3663kreditem.
Győzelem!
Csata: Lakeville 2011. november 30. 20:45:38
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 918
Szerzett kredit: 25 766
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Mesterlövész -
szalai56
senior tag
Bocsánat. Ha szépen megkérem, csinál nekem valaki egy kódot, itt a cégnél sajnos nem tudom, minden le van tíltva.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Timyyy
őstag
Hát akkor tessék a kód valakinek: AWAR23DZ5-24AB-VGD8
Ha csak 1 acc-ra 1-et lehet, akkor vigyétek! Ez a 2. amit kértemOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Van 2 mail címem, ha mind a 2-re kérek kódot, akkor 2-t be tudok váltani az 1 játék accomhoz?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
bgyuru
csendes tag
Két felhasználatlan Gamestaros kód:
GSTRMS5B4-26V7-YBM4
GSTRMK7R2-28T6-SKD5 -
Rém
tag
Nekem is sikerült, elsőre. Viszonylag lassan töltődik be az oldal, kell várni. De a regisztrációs emil rögtön visszajött, beléptem és ott volt a kód is.
-
balintka
addikt
Nekem sikerült 1 kulcsot beadnom, működik.
Csak egyszer lehet próbálkozni? Vagy megy több e-mail címről is? -
-
Chris0321
addikt
Szerintetek megvárhatom a pénteket a kód aktiválásával? A hétvégén érek rá kihasználni a prémiumot.
-
Kocka08
tag
Sikerült a regisztrációm. A 3 nap prémium felhaszálói fiokkal, duplán adja a kreditet és az
XP-t?[ Szerkesztve ]
-
válasz Gyuri27 #19724 üzenetére
Dehogynem jó új accountra. Pont elég egy új garázshelyre, és még marad 50 levenni cuccokat tankról.
Amúgy most kértem megint egyet, még mindig 9500 körül van. Ha kell elküldöm PM-ben. De előtte próbálkozz még kérni kulcsot, mert ha sikerül, odaadom másnak.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
stork13
aktív tag
Felesleges kérni ezret, 1 kód csak egyszer jó 1 fiókhoz.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Dictator^
veterán
A pár nappal ezelőtt Gamestaros megy még? A leírt 10 kódból egy sem él már..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Tesi
tag
Nekem sikerült kb. fél óra alatt kódot kapnom. És tényleg újra kezdte a számolást.
Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!
-
DeniBoy
aktív tag
lett 9600 kód
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
smisa
őstag
válasz Gyuri27 #19713 üzenetére
nekem most ezt irta ki :
Redeem
Keys Available: 9690
GET KEY
1.Create or login to an Alienware Arena account.
2.GET KEY
3.Once you've received your key, follow the instructions here to redeem it.Gondolom látták mekora az igény illetve mintha a server is kapt volna egy kis erőforrást
-
emre
veterán
Tévedtem, volt még 10000 körül , ravasz banda
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
fsb1000
nagyúr
virkir: Köszi X-edszerre sikerült.
-
emre
veterán
válasz Gyuri27 #19707 üzenetére
engem is vagy 3 -szor, de nem adtam fel
1831 van még
mod
lassan el kell kezdeni a visszaszámlálást, mert percről percre fogy 1412
és jaj de sokan fognak köpködni de inkább lelépek az oldalról, hogy ne fagyjon[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Ollie, még néhány:
csaabz - Bullett
MadPjotr - MadPjotr
Mewryck - Mewy
szalai56 - piftuka2011
Zeratul - RatkillerY8Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
GrooveHero
addikt
Csak egyszer lehet megcsinálni?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest