Hirdetés
Aktív témák
-
válasz LBandi #34168 üzenetére
Pedig látszik, hogy az mm figyelembe veszi a statokat, mert az az általános, hogy ha az egyik oldalon sok a piros, akkor a másikon is az, és ugyanez a helyzet a jó játékosokkal is. Persze nem mindig így jön ki a leosztás, de 90%-ban bejön. A gond akkor szokott lenni, ha mondjuk az egyik csapatban a jó játékosok többsége top tank, a másikban meg csak középen vagy lent van a listában.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-vitya-
őstag
-
-vitya-
őstag
válasz LBandi #30545 üzenetére
nem lehet mindenki so clever. különben meg elittam az agyam. Jogomban áll hülyülni.
(amúgy lehetek a wot-ban tapasztalt, de mmo-ban teljesen szűz voltam ez előtt, szóval megpróbálkozhatsz beszólni, de én ezzel nem fogok foglalkozni, egy icipici rossz érzést nem fog okozni, mivel én érdeklődtem, hogy milyen ez, létező, vagy nem - és szerencsére gyorsan kiderült, hogy xar, így máris örülünk Vincent. Ha meg jó lett volna, akkor nagy segítség lett volna. Így az előző hozzászólásod alapvetően teljesen felesleges volt.)
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
fsb1000
nagyúr
válasz LBandi #29812 üzenetére
Igen, a "Elit alakulat" az egyik legjobb II. VH-s film amit láttam.
Nem vagyok szakértő, de ennél a filmnél éreztem hogy hiteles.
Pl. a háború 90% bizonyosan nem a csatákból áll.------
WoT:
Emlékeztek "Shultz"-ra? Tud róla valaki valamit?
A barátlistámban van, de 0 a statja. Nem hiszem hogy kitiltották volna, mert normális, nyugis srác. -
D.Orion
veterán
válasz LBandi #29618 üzenetére
Sajnálatos módon nálam minden be van pipálva ami kell ahhoz, hogy levelet tudjak fogadni és küldeni, de ennek ellenére jó pár embernek én sem tudom elküldeni és jó páran írni sem tudnak. Nem értem miért van ez. 60főből kb 20nál van ilyen probléma, át kéne nyálazni a beállításokat, hogy rájöjjünk mi a hiba.
-
válasz LBandi #27811 üzenetére
Az alsó sorokban van jelentősebb különbség, a többi szinte ugyanaz. Két T9 heavy + T5 light vs T9 med és TD ellenében. A heavyket jobban súlyozza az MM. Az más kérdés, hogy a T34 alig tekinthető 9-es tanknak és a VK4502 sem a kategória topja.
A tippem: a te csapatod vesztett. Az egyel több T34 miatt és mert a csapatod már a kezdetnél vesztesnek könyvelte el magát. Ja meg beírtad ide tippet kérdezve.
Na lottózzak?
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
válasz LBandi #27381 üzenetére
Ebben egyet értek LBandival! Tény, hogy a type nem OP és sebezhető, nehézkes és nem túl jó az ágyuja, nmessze nem a legjobb tier 8 as med, viszont a besorolása még mindig nagyon kedvező, és jól hozza a kreditet!
Mondom úgy, hogy birtokában vagyok az elérhető 5 8as med közül 3-nak!
A t-44 es egy hihetetlenül jó tank, de nehéz vele olyan jó köröket menni, hogy némi plusz bevételt érjél el. P2 szintúgy.[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
válasz LBandi #27363 üzenetére
Szerintem is ez az oka! Most, hogy megvettem Én is a typeot nem látom nagyon értelmét a prem előfizetésnek. Két max három kör alatt megvan vele lazán százezer kredit, amivel fennt lehet tartani egy két tier9-10-es tankot, és lehet farmolni esetlegesen új tankok megvételére is. Egyik jónak mondott tier 5-ös tankkal sem lehet megközelíteni azt a kreditmennyiséget, amit ez tud hozni. És most, hogy mentem vele 10 pár kört ki merem jelenteni, hogy élvezetes vele a játék. Van t-44 esem is, az gyorsabb, jobb a lövege, mozgékonyabb, a typenak viszont megvan az a tulajdonsága, hogy minden hajlamos lepattanni róla, ami sokszor olyan helyzetekből is kihozza, ahol minden más hasonló tierü tank simán elvérzik. Az ágyuja lehetne pontosabb is, de mivel mégy nem 100%-os a legénységem ez remélhetőleg javulni fog. Mivel lapos, könnyű elbujni vele.
Úgy gondolom, nem volt rossz vétel! -
Dictator^
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz LBandi #19928 üzenetére
Én sokat arty-zom, igaz még csak kis szinten jár. Láttam én is pár érdekes arty-s csatát. Eleve városi pályára arty-val berak a rendszer... az az abszolút vicc kategória. Tudsz lőni egy utcát azt ennyi, sok értelme van, hogy ott vagy.
Személy szerint én is utálom mikor kettőnél több arty van egy csapatban, minek.... Viszont azt nonszensznek tartom, hogy Tier4 arty-val berak akár Tier 9 csatába is. Tier7-8 lenne a reális, de már 8ban is vannak olyan tankok amiről 10%-ot tudok csipegetni max. Kis tankot én nem lövök arty-val, mert minek, arra ott vannak a tabella közepén lévő játékosok. Ha kilövöm a kicsiket, akkor ők mit fognak csinálni? Heavy-nek neki se tudnak esni, ding dong csak.
Arty-val mindig a top tankokat lövöm csak, mert az a lényeg, a többit elintézik a csapattársaim(jó naív gondolat sokszor, hogy csapattársnak nevezem a velem egy oldalon lévőt).
A matchmaking rendszer jelenleg tényleg szar, de ezt sose fogják megcsinálni, helyette inkább fejlesztik a GOLD-os részeket, abban van a pénz. Mindenki örülhetne, hogy ha olyan csaták lennének, ahol max 3 tier a különbség, persze ez alól kivétel az arty, mert ott belefér a négy is.
-
válasz LBandi #19795 üzenetére
A venti meg a töltésgyorsító szerintem minden tankon alap.
(#19796) drevil33: az a baj, hogy a spall linert nehéz letesztelni, mert nem tudod megmondani, hogy a nélkül mi lett volna pontosan, mert nem tudod reprodukálni az arty lövését pontosan. Én érzésre azt mondom, hogy sokkal nagyobb eséllyel élem túl a nem közvetlen artytalálatot, kisebb sebzéseket kapok, és szerintem kevesebb a crew és modulsérülés is. Érzésre, bizonyítékot nem tudok adni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
drevil33
csendes tag
válasz LBandi #19783 üzenetére
Hi, attól függ milyen nemzet, milyen stílusban játszol. A venti (mindegyik pilóta ügyesebb lesz, ergo erről jobban fordulsz, gyorsabban mész, jobban célzol, gyorsabban töltesz) meg a töltésgyorsító mindegyikre hasznos lehet. Ha messze akarsz látni akkor periszkóp v coated optics. Orosz vonalon a hvy-k is elég jól rejtőzködnek, ugyhogy azokra az álcaháló sem rossz opció. Német, amcsi pontosabb ágyúkkal rendelkeznek, így oda van értelme szvsz a javított célzórendszernek, mert úgy akár menet közben is tudsz viszonylag célzott lövést leadni, valamint mozgástól nem megy annyira szét a célkereszt.. Én a célzásgyorsítót még sosem használtam, de van pár veszett lassan szűkülő célkeresztű orosz ágyú, amire nekem is elférne.
-
bandiras2
senior tag
válasz LBandi #19783 üzenetére
Nekem még nincs olyanom, de Spall linert ventillátort és töltésgyorsítót/távcsövet mindenképpen felraknám arra is.
Spall liner kötelező az arty-party miatt, Venti+5% mindenhez, Az ágyú kalibere pedig követeli a töltésgyorsítót, de ha elég gyorsan tölt akkor távcső hogy te vedd őket észre.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
_seth_
veterán
válasz LBandi #19755 üzenetére
Ezt is sikerült felhasználni Így egészen jól lehet haladni
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
vhw
addikt
válasz LBandi #19755 üzenetére
Mellesleg a készlet kifogyás kicsit "fura", két reggel próbáltam lekérni 2 kódot, a kettő igényéls között volt vagy másfél óra. Az elsőnél 2000 körül állt a számláló, mire kész volt a második reg 9000-et mutatott... huncutkodnak ezek is.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest