Hirdetés
Aktív témák
-
Levin01
őstag
Na, ma végre megszabadultam a riszki T-34-estől. Borzalom az a tank, de eddig az összes orosz tank egy kula a német med ághoz képest.
A célzási sebesség és pontosság az valami kritikán aluli. -
Fandango
veterán
Varom a profik ertekeleset, ime a profilom
-
diegho
nagyúr
Én is ott voltam, szánalmas volt. 5db egy irányba ment, megette őket kb 3 tank.
A napokban írta valaki a hivatalos fórumba, hogy a Type mekkora OP. Nos az elején én is ezt gondoltam, de most már nem gondolom így. Simán átlőhető szemből is, elég gyakran ég, gyakran kap ammoracket. Volt olyan is, aki azt írta, hogy a T-44 és a Panther2-je sem tudja átlőni a Type-ot. Ő az ebből a találati arányból szerintem simán kiderül, hogy auto aimol, úgy nem is fogja átlőni.
-
GrooveHero
addikt
Clan Wars: South Aegean, landing, battle with owner
2011. november 26. 21:54:00
[NOB] NERVOZNI ORTODOKSNI BAUK - NERVOUS ORTHODOX BUGBEAR vs. [ELIT] Eszetlen Lámák Idióta Társasága
DefeatSajnos lejárt az időnk, még 1 perc, és nyertünk volna, mindegyik tankjuk rongyossá lett lőve, 4-500 hp-val rohangáltak a Maus-ok meg E-100-ak
Azért büszke vagyok a klánra, jól dolgoztunk, a taktika is szuper volt, minden elismerésem. Így tovább fiúk[ Szerkesztve ]
-
Na most volt egy meccsem, ahol az ellenfélnél volt 5 type 59. Na most volt még simán esélyük a nyerésre, de kettőnk kivételével (én panther + 1 löwe) mindenki egy irányba indult, így ketten maradtunk védeni az egyik oldalon. Simán ledaráltak mindket, ráadásul nem csak a type-ok jöttek ott. Aztán meg a sok idióta nyomta a nagy bölcsességet, hogy a type-ok OP-ok, stb, de az már nem jutott el az agyukig, hogy szabadon hagyták a bejáratot a bázisunkra...
-
emre
veterán
én most hagyom abba már, a minimap-ot figyeljétek
Már untam a banánt, elindultam. Gondoltam majd kapok kis segítséget. Egyetlen T32 jött utánam, de az is csak az első fedezékig. A csapat 80%-a ott dekkolt míg szét nem szedték őket.
[ Szerkesztve ]
-
đe$|re
senior tag
E75 kifejlesztve, már csak pénz kéne.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral #19179 üzenetére
Gondolkodtam, hogy miért olyan rossz az E-50 winratem, gondoltam felelevenítem élményeimet és meg is kaptam rá a választ. derp
(#19182) Fel: én is jóformán napi duplákkal mentem vele csak néha szabadultam rá egy egy nagyobb alkalommal.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz
Iron Funeral #19179 üzenetére
Megvan már rá minden extra modul, csak a motort nem vettem meg. 100.000 kredit sok a +60 paciért...
Naponta egy duplát azért megpróbálok vele menni, és már így is összejött 60k xp a 191k-ból -
virkir
veterán
válasz
fsb1000 #19177 üzenetére
Azt honnan hallottad, hogy a túlélést nem jutalmazza a játék? Mert debizony.
Jó lenne ezt legalább a mi első hsz-ünkbe is belinkelni ha még nincs. -
Fel
addikt
válasz
Iron Funeral #19176 üzenetére
Én úgy döntöttem nem sietek a T34-gyel. Megvárom a váltást (M103), aztán majd azzal esek neki a T30-nak.
Tesztszerón kipróbáltam, és tetszett. Ugyanazért, mint a T34: brutál jó löveg. A többi túró...Van új cikk a T30-at váltó T110-ről. Sok újat nem mond a korábbihoz képest, és a képek is régiek..
-
fsb1000
nagyúr
Köszi! Hetzernek 0,6 mig a Tigrisnek 0,1. Hát igen.
-----
Csata túlélés és XP pontok.
A következpő történt. Pantherral vagyok elindul a csata.... de család hazajön.
Bázistól nem messze beállok egy bokorba, mondom mindjárt folytatom.
Aztán nem... 4:30-nál "ülök vissza" a tankba. Maradt 1-1 Arty meg én. SZép....
Elindulok megkeresni az arty-t, harmad úton meg is találom, saját arty azonnal kilövi.És kaptam 665 XP-t!
A személyes adatoknál minden 0!!!!!! Még az ágyút sem sütöttem el.
- alig mozogtam és 11 percig álltam, gépnél sem voltam
- 0 lövés
- 0 spottolás (már előttem is volt az arty spottolva)
- 0 foglalás
---------Most akkor hibás az az elmélet, hogy a túlélést nem premizálja a program?????
Eddig haltam, mint a csernobili önkéntes takarítók. -
Iron Funeral
őstag
Na kifejlesztettem a T30-at, göröngyös volt az út de végül meglett
már csak 5 milla kredit kellene -
Valaki mondja már meg, hogy hogy a francba onehitelt engem pantherben egy másik panther?
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Nyár óta tolom a játékot,bár a munkám miatt nagyon keveset.Nagyon bejön a játék.
TankjaimV,KV3,KV1S,VK3001P,Panzer IV.-ez csak azért van,hogy kifejlesszem a VK3601H-T
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #19165 üzenetére
Object704 pl nagyon jól rejtőzik, de nem feltétlen a TD-k láttak akkor, a kis scout tankok olyan helyekre be tudnak állni észrevétlenül, hogy az már maga a vicc kategória. Pl.
A piros pont helyére beállt egy T-50-2 a csapatomból és az összes tankot spotolta, amik arra jöttek. Artyval voltam. Kilőttem egy E-100-at, jött is a hackerezés, anyázás. Minden nyílt pályán vannak ilyen pontok. Annyira tuti pl ez a hely, hogy a kis tank mellett álló IS nem látta, nem volt közöttük 1 nagyobb tanknyi távolság.
[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
válasz
_seth_ #19145 üzenetére
Nem rossz tank a VK3601, kategóriájában kimaxolva egy pitbull, ha nem tápláléklánc aljára kerül hanem legalább a közepére akkor jókat lehet vele menni. KV a trollal telibe talál könnyen lehet véged. Amíg nem volt meg a Zis 107 én is trollal nyomultam, utáltam mint a szart, de néha elégtétel volt a one shot 600-800 hp körüli tankoknak. Arty sokkal veszélyesebb a VK3601-re, nem egyszer volt olyan hogy 100% a nagy semmiből egyszer csak one shot kilőttek.
-
Timyyy
őstag
Egész nap párduccal rohangálok, és lám, egy 2-3%-os Type59 megajándékozott egy Kamikaze-val, foglaltam a bázisukat és mást nem tudott, hát nekem csattant.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz
-vitya- #19136 üzenetére
Én is megnéztem a top tankjaimat, hát arty téren elég gázul állok:
IS-7 2315
IS-4 2299
T-54 1878
T-44 1248
Object704 2698
ISU-152 1976
S-51 1432
Object212 1929Object212-vel 2 napja még 2000 felett volt az átlag sebzés és 52% a win rátám, most a win rátám 45%. Vicc, hogy folyamatosan bespotolnak és legtöbbször heavy tankok, lásd ma Stieger-el amikor egy E-75 megjelent a bázison, de volt amikor egy T-54 jött be csak úgy és senki nem segített, délelőtt meg egy IS-3+Tiger páros.
-
kedvesgabor
tag
válasz
virkir #19106 üzenetére
Az a probléma veled, hogy nem fogod fel, hogy miről van szó...
...azt írta, hogy nincs meg a nagy ágyú...
..szóval nem a 88L71-ről volt szó...
...nyilván nem arra van kitalálva, de ha a sor alján vagy akkor pont nem tudod arra használni amire kitalálták...
...amúgy meg nem 1x lőttem HE-ve a 88L71-es ágyúval pl. ha 1-2%-os az ellenség akkor kifejezetten célszerű. -
-
kedvesgabor
tag
válasz
Werewolf20 #19130 üzenetére
Én ilyenkor sokszor track-elek...az se sokkal jobb mint a lepattanás..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
diegho #19158 üzenetére
OK, kösz a tanácsot!
Sznájperkedésre nem használom a Tigrist, inkább a Panthert használom ilyen célra, mert nagyon pontos messziről is. Meg régebben a PzIV-et.--
(#19159) r1E3S3E7T: hol lehet megnézni, hogy pontosan mennyi a rejtözködési képessége a tankoknak? A játékban nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #19154 üzenetére
Nincs tigerem, de véleményem szerint a tiger nem sniper tank, mert nem tud rendesen rejtőzni. A tiger support tank. Azért jó a tiger supportnak, mert gyors az ágyúja, pontos és a saját tierjében a legjobb pen-el rendelkezik. Ha olyan nagyok közé rak, ahol van több 9-es med, akkor a tiger egy nagyon fontos supportot adhat, már csak azzal is, ha a láncaikat ellövi. Persze vannak esetek, ahol spotolni kell vele. Próbálj meg mindig a primary target (általában a legnagyobb heavy szokott az lenni) mögött mászkálni és őt segíteni. Az sem mindegy mit lősz, pl mész egy IS-4 mögött (plusz akik még veletek vannak), szembe jönnek hasonló tankok, mint ti, akkor mindig a veled azonos szintűt, vagy kisebbet lődd, mert azokat tudod sebezni is, semmi értelme nincs egy nagy tankra lövöldözni, ha alig tudod sebezni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Iron Funeral #19156 üzenetére
Hehe... hú de de balfék voltam!
-
Gyuri27
félisten
Nyilván nem 50-re volt, mert akkor én is látom.
L-e-f-i-e: értem én, hogy szar a cammója. De azért a háló + 4-5 bokor csak segit valamit?
Persze lehet az a tré, hogy német tank. Az meg nehogy el tudjon bújni már.
Táblázat van valahol cammó értékekről. Marhára érdekelne ugyanis.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Gyuri27 #19151 üzenetére
Levettem a tigrisről a hálot.....
Tipikus eset volt: állok a bokorban és egyszercsak el kezdenek löni. AZt sem tudom honnan... hátrálok, kifarolok, de már vége is. Talán az utolsó másodpercekben felvillan 2 TD elég messze. Az oké, hogy én nem látom öket, de ők miért szúrnak ki ilyen könnyen hálóval?Inkább a töltésgyörsító... az vicces mikor a Löwébe kettőt tudok löni és aztán elbújok.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Gyuri27 #19151 üzenetére
Elég gyenge a rejtőzködési képessége annak a tanknak, álló helyzetben még néhány heavy is jobban tud bújni, na meg az öszevissza kiosztott skillek se segítenek ezen, úgy tudom érdemes egyszerre , minden tagnak ugyanazt a képességet gyakorolnia a legjobb hatás érdekében.
-
Gyuri27
félisten
Azért az érdekelne, hogy egy t-43, hogyan vesz észre 4-5 bokor mögül? Főleg, hogy rajtam háló, személyzet egy részének a skillje is camo, természetesen nem mozdulok (tank panther).
-
t6-t9 csata, El Haluff
Mi vagyunk lent, a támadóék (a heavyk) elindulnak északra támadni a dombon keresztül, a csapat másik fele + én (panther) maradunk bázist védeni. Egy valaki kiszúrja, hogy 3 med jön az ellenségtől délen, erre mindenki odatódul a védőktől, hogy feltartóztassák őket. Én maradok középen, hogy szükség szerint bármerre tudjak támogatni. Eredmény: 2 perc múlva csak én meg az arty volt életben a bázisunkon.
Eszem megáll, még most sem értem, hogy az a 3 támadó hogy darálta le a védőerőnket. Aztán persze már nem sok esélyünk volt.
-
Chris0321
veterán
Imádom ezt a tankot.
Vereség
Csata: Cliff 2011. november 26. 17:06:56
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 430
Szerzett kredit: 43 862 -
fsb1000
nagyúr
válasz
Iron Funeral #19146 üzenetére
Nálam is jól muzsikál a VK3601, főleg azért mert olyan csapatokba rak ahol a felső harmadban vagyok.
A többi "hasonló" tankommal inkább az alsó alfélen vagyok. (PzIV, Panther )
Bár biztos nem ez a soker/nemsiker egyedüli előfeltétele. -
_seth_
veterán
Ezzel is szenvedés az egész, maga a tank is rém ronda, de ezzel a legrövidebb az út a tigrishez. Most pl egy másik VK3601, gondolom maxos ágyúval egy lövéssel kilőtt... KV-k csinálnak még ilyet, egyszer eltalál és hiába vagyok még 100%-os vége. Most pl ammo racket lőtte meg és annyi, pedig alap motorral szenvedés még menni is vele
-
Na, megvan a Panther, az első 8 csata zsinórban nyerés volt, és nem miattam, plusz 75%-os legénységgel kezdtem. Még mindig alap ágyú van rajta, de még én is meglepődtem, hogy akár Löwe-t is sebzek vele (persze nem akárhol). A 9. menet volt vesztés, ott abba is hagytam tegnap éjjel.
-
-vitya-
őstag
válasz
Iron Funeral #19138 üzenetére
meg, kb 20 csatája már megvan ;-) gondolom megy ez is felfelé , szép lassacskán... Ennek van esélye elsőnek lenni, hogy elérje a 2000/meccs értéket...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Iron Funeral #19138 üzenetére
Köszi! Ez nagyon jó.
Korábban is néztem, de csak most jöttem rá, hogy pl, azt is meg lehet nézni, hogy a VK2801-el milyen tankokat lőttem ki.Sőt!!!!! Azt is mennyi sérülést kaptam.
---Na.. ha egy ilyet loggolna minden csata után a WOT (nem felülírva az előzöt), akkor szép grafikonokat lehetne rajzolni.
Persze "kézzel" is lehetne mentegetni... de az már macera. -
Iron Funeral
őstag
válasz
-vitya- #19136 üzenetére
IS-4 csak 1856? megvan már az S-70?
(#19137) fsb1000: használd ezt az oldalt
(#19135) emre: megtisztelő a tiszteleted
[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
Sebzések, elemzése;-) - a végén a magam szapulása.
Name avg dam
IS-4 1856,905172
IS-3 1605,386473
PzKpfw VIB Tiger II 1584,741379
T32 1488,302326
Panther II 1487,108333
SU-152 1252,137931
IS 1159,496689
T29 1132,958763
Hummel 1117,571429
T-44 1082,057692
VK 3601 (H) 1009,429907
PzKpfw V Panther 999,0873016
PzKpfw VI Tiger 994,2089552
KV-13 963,202381
ISU-152 960,2777778
KV-3 959,8577406
T-43 957,2211538
SU-100 885,2909091
KV-1S 857,6695652
VK 3001 (H) 806,2363636
M6 758,8101266
PzKpfw IV 718,1095406
KV 707,2Amike NEM vagyok büszke, vacak értékek:
KV: megmagyarázhatatlan
Pz4: ez csak szimplán jobbnak kéne lennie, nagyon feküdt az a tank, jól mentem vele, jó voltam...
KV-3: kritikán aluli eredmény, hogy a frászba lehet ez?:-(
ISU-152: még csak 18 csata ment le vele, alap ágyúval, még szokom, lesz ez még 1500 fölött, tudom én
SU-100: sosem szerettem, de azért fáj, hogy ilyen gyenge
KV-1S: u.a. mint a KV-3, csak kicsit még érthetőbb, nem annyira kemény
T-43, KV-13, Panther: ezeknek is többnek kéne lenniük... -
emre
veterán
Nekiálltam a tesztszerón a Tigris vonalának, jelenleg a 3601-es van meg kifejlesztve.
Lehet mégis inkább az orosz medium vonalat választom, bár ez sokkal nagyobb kihívás lenne.Csak azt akarom mondani, hogy minden tiszteletem azoknak akik ezt végigvitték.
-
-vitya-
őstag
válasz
Iron Funeral #19133 üzenetére
ez igaz, mikor leírtam , utána rájöttem én is már;-) de sajna a szerkesztési idő lejárt... ez van, de legalább adtam lehetőséget, hogy valaki bizonyítsa a figyelmességét, és szakmai tudását ;-) Mint tetted ezt Te most
-
-vitya-
őstag
-
-vitya-
őstag
válasz
MCGaiwer #19129 üzenetére
mert ugyanaz a két tank, sőt, a T34 és a T32 is ugyanaz, csak más torony, és más ágyúkkal... Elméletileg az összes ágyút tudhatná, és csak simán csak fejlesztésnek kéne lennie, mint az IS/IS2
Az amerikai nehéz tank fejlesztés, T29-30-32-34 vonala elméletileg teljesen ugyanaz, megvalósulatlan, prototípusban létező, azonos alapokon nyugvó, ágyúkban, és némi torony módosulatokban eltérő típusokat jelent.
-
Werewolf20
tag
Ez lehet csak én vagyok, de nagyon sokszor előfordul velem, hogy lövök 100% ról egy tankot, csatázom vele egyedül...sokszor az utolsó lövést én szerezném meg ütemben...és az esetek 90% ban amikor egyet se pattantam végig...4-5% nál paff..pattanok egyet, last stand...egy utolsó esély neki...ugyan oda 5 méterről akár..10 ből 10 bement, az utolsó már pattan. Legtöbbször nem gond...max annyi hogy más elveszi pont a killt, meg max még egy lövés, de mikor az életem múlik rajta akkor eléggé idegesítő.
-
MCGaiwer
addikt
most tűnt fel hogy a t30nak ugyan az a tornya mint a T29 alapja...
-
Snooker
senior tag
válasz
GrooveHero #19126 üzenetére
ok, köszi a válaszokat!
-
Snooker
senior tag
hülye kérdés, de... ha felszerelem a töltés gyorsítót a kv-ra akkor az minden kv lövegemmel kompatibilis?
-
virkir
veterán
válasz
Zeratul #19118 üzenetére
Akkor át kellett vinnie mivel annak a HE-nek 275 a max sebzése.
Paul119
JT-t azért inkább AP-val lövöm azon a szinten, nem annyira kemény az még szemből se.MCGaiwer
Nem azt mondom, hogy nem használható, hanem, hogy gyenge. A 100 hp-s sebzés az kb lőszerárba van még ezeken az ágyúkon is én inkább próbálom a gyenge pontokat lőni vagy oldalba kerülni. -
Zeratul
addikt
válasz
Iron Funeral #19114 üzenetére
Mikor az overtartget marker kiírja hogy felrobbant, akkor tényleg repülhetne a torony mint Witmannak anno.
-
virkir
veterán
válasz
MCGaiwer #19113 üzenetére
Namost azért mert te éppen találtál egy hüjjét az még nem azt bizonyítja, hogy mennyire jó a német 88-as vagy az amerikai 90-es HE-je.
Mert ugye stock ágyúkról volt szó a T29-nél is igaz az bír már sebezni akár 200-at is átütés nélkül.
Azért azt megnéztem volna ha odadurrant kettőt a 150-es HE-ből mi maradt volna belőled. -
virkir
veterán
válasz
CptMisi #19110 üzenetére
Mondom... áldozzz...
Esetleg megpróbálhatunk egy csekély adománnyal a bankszámlámra is hátha az segít
A 88-as HE-je meg egy vicc amikor T8-9-es tankról lekap 50-100 HP-t mindennemű kritikál nélkül, mint tegnap egy A-20 engem csak idegesített sniper nézetben a villogás más kárt nem volt képes okozni. -
diegho
nagyúr
Következő érdekes dolog artyval, hogy folyamatosan forgott balra. Bármit csináltam forgott a tank. Ha folyamatosan nyomtam neki a jobbra gombot, akkor is. Mozogni nem tudtam vele, lőni meg pláne. Ez valami új bug?
-
virkir
veterán
válasz
CptMisi #19103 üzenetére
Áldozz csirkét vagy kecskét a MM szellemének mert amióta megy a Tigris farm 10 körből minimum 4-ben top tank vagyok vele.
kedvesgabor
Spottolj, meg HE-vel tedd tönkre a sok criticallal az ellenség "nagyjait".
Kedves Gábor lőttél te már a 88L/71-el HE-t?
Meg spottolj, bazz Tigrissel, na pont arra van kitalálva. Komolyan ez a hét vicce.[ Szerkesztve ]
-
kedvesgabor
tag
válasz
diegho #19102 üzenetére
Nekem eddig legalább 3x volt olyan, hogy lepattantam pz38NA oldaláról a 10,5L68-al
, az is jó érzés....
...ja meg segítség...mivel artyzgatok is ezért, ha úgy van mikor nem artyval vagyok szétlövöm a pusztítható fedezéket az ellenség előtt, ezzel rengeteget segítek az arty-nak, a csapatnak...
...a statomat meg rontom vele. -
CptMisi
őstag
Akkor én most mit is csináljak tiger-rel meg t29-cel? Csak mert nagy löveg sem volt meg, de már 10es, 9es csatában voltam csak...
-
diegho
nagyúr
Lepattantam BL-10el egy GW TypeE hulljáról. Ez megint milyen baromság? Nem critical 0dmg, hanem egyszerűen lepattant, full szembe 150m-ről.
Aktív témák
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest