Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Cyberpunk 2077
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- EAFC 25
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
WAR(Wet ammo rack)
Valamelyik látótáv növelő, mivel úgy sem az első sorban fogsz harcolni.
Célzás vagy töltés gyorsító. Ezt pár csata alapján el tudod dönteni, hogy a célzás vagy a töltés van lemaradásban a másikhoz képest.Csomagok: Repair, Fire Fighter, Health
Skill: Passzolok, ezt majd a nagyon pro-k megmondják akiknek van skilles E-50-e.
-
Mcray
senior tag
Nekem ezek féláron vagy ingyen:
PZIII/IV
PZIV
JAGDPZ IV
KV
KV-3
IS
T127
Tetrarch
T-34-85
KV-13
ValentineSzerk: Idióták szaporodnak. Bejönnek olyan platoonok akik csak azzal vannak elfoglalva hogy saját magukat kilövöldözzék...Érdekes módon nem lesznek kékek...Ez valami új fajta credit farmolás???
-
D.Orion
veterán
-
-
vhw
addikt
Na de tizenezer csata után nem ragad rá semmi? Mindenki volt totál amatőr, kempelt sok tíz csatát a bázis melett egy bokorban, vagy ment ész nélkül előre az ellen csöve elé. Mindenki átesik ezen. De ha elkezd valaki egy játékot, akkor bizonyára szereti, érdekli a dolog (főleg ha ennyi csatát tudhat maga mögött) akkor ennyi idő alatt egyszerűen rá kell jönni alap igazságokra. Nem megyünk ide vagy oda, mert veszélyes, bizonyos tank típusok erre és erre alkalmasak, tehát tanácsos azt tenni velük stb. Hogy az alapvető taktikai érzékről ne is beszéljünk... (használni és értelmezni ami minimap-en látható) Ezt egy tök átlag ember, aki szereti a tankokat, meg a katonásdit pár ezer (3-4) csata alatt elsajátítja, ezután már csak a különböző újabb tankok mesterfogásait tanulja meg, avagy az új pályákat.
Akinek a fentihez hasonló a statja nem tanult semmit. Mi okoz neki sikerélményt? hogy olykor ledurrant pár lesebzett, óvatlan tankot? Oké, megeshet ez is, pár száz csatáig ebben is lehet valami élvezet, na de több ezer után? Ennyi csata lejátszásához már fanatizmus kell, tankbuzinak kell lenni, de arra meg ragadna valami skill is közben...
-
Murder3
addikt
nem cserebere hanem taktiak ha japán hátba támadja szovjeteket.
onnatól a szovjeteknek nem lett volna sok esélyük mert kelet elszippantotta volna a hadsereg egy részét ami folyamatosan kelett nyugatra a németek ellen.
plussz a gyárakat se lehetett volna olyan egszerűen áttelepíteni az urálon túlra egy japán támadás esetén.ha nincs keleti front a szövetségesek nem tudtak volna nyerni,főleg ha a szovjet gyárakat megszerezték volna a németek.
-
virkir
veterán
Ki mondta, hogy T6-os arty farmolni jó?
December 7.-én írta overlord
The following changes relating to game economy will be applied in 7.0 updates:- GW-Panther: credit income decreased by 10%.
- GW Tiger: credit income decreased by 20%.- M37: credit income decreased by 30%.
- M7 Priest: credit income decreased by 8%.
- M41: credit income decreased by 3%.
- M12: credit income decreased by 10%.
- M40/43: credit income decreased by 20%.
- T92: credit income decreased by 15%.- SU-14: credit income decreased by 13%.
- S-51: credit income decreased by 15%.
- Object 212: credit income decreased by 25%. -
virkir
veterán
Tegnapi VK3601 kampinovka, jól látható, hogy boldogultam volna a type-al még akkor is ha nem ér fel a csapat. Monnyuk nem volt egy top júzer. Ez ugye 132mm átütésű ágyú
Teszt 175mm átütésű ágyúval
Teszt 167mm átütésű ágyúval
Nyilván azért ilyen távolságokról lőttem mert a valós körülmények között távolabbról már kicsi az esélye pontosan célozni és ezekkel amúgy is inkább a közelharc a jellemző.
Egyszerűen nem kell mumusnak felfogni és beszarni tőlük hanem ésszel harcolni ellenük, ráadásul ahogy megfigyeltem a használóik nagy része abszolút csillámfaszláma és HE-vel lövöldöz meg támadás közben képtelen szembe rohamozni, így az oldaluk is könnyen lőhető. -
psycroptic
őstag
Csak azokat mondom amik nekem is megvoltak:
PzIV, VK3601h, T-34-85, KV, KV-3, JgPz, STUGIII a hosszú csővel, SU-85, SU-100T-34-em amikor megvolt, akkor még nem volt Type-59 így erről nem tudok nyilatkozni.
Falkában ez is egy random dolog, mert ha van 4 Type-59, akkor az esetek 75%-ban ennek fele balfaszadék, aminek következménye, hogy kárt sem tud okozni nem hogy zavart.Ezt mondom én is credit farmolásra kiváló. Ismerős az is, hogy prémium nélkül nyertes kör is lehet mínuszos ezt már Tier7-es tankkal is el lehet érni könnyedén...
-
-
bullseye
addikt
Pedig szerintem ilyenkor bejátszik a Pratchett-faktor, azaz minél gyorsabban halad egy tank, minél nagyobb a célzóköröd, minél rosszabb minden szám, annál nagyobb az esélyed, hogy juszt is telibekapd a célt. Csak legtöbben nem mernek ilyenkor lőni, mert ha mellé, akkor game over.
Tankkal is tapasztaltam, hogy teljes sebességgel rohanva 1-1 kapáslövés néha olyan tankokat besebez, amiket hosszas célzással is csak ritkán sikerül. Persze ott nem számít, mert nem arty
-
Eagle16
addikt
Tessék, mozogj el ezek elöl ezen a pályán, sok sikert hozzá:
És ez még nem is sok SPG, tegnap volt 6-6 oldalanként.
Játékos profilodat belinkelnéd? Kíváncsi vagyok mikkel mész, mert SPG-vel kapcsolatban te nagyon okos vagy, megnézném hogy van-e olyan tankod ami 20-25-tel megy max
-
mynames
senior tag
A rohadt életbe! JGDpatheremre kiszenvedtem a maxos 10.5-es csövet és azóta termelem a minuszt
. Az egyel kisebb cső pedig meg még egy nyamvadt Pz38-ról is lepattant néha...
Most T34/85-tel farmolok...Arty téma:
Most lett meg a SU8 és nagyon nem tetszik, nem is tolom vele, hanyagolom. Az újrtatöltése egy évszázad...előtte SU5 maxos ágyúval jobb, volt de abba meg csak tizenvalahány skuló fért.
Német vonalon mi tuti? Grille? -
-
Na, csak nem egy artyjátékoshoz van dolgom? Gyakorlatban szinte nincs olyan pontja a mapnak amit ne tudnának belőni az artyk, mert csak attól függ, hogy hova helyezkednek. Amúgy meg ne sértegess, ha moderátort sértegetsz, azért is ban jár.
(#21992) Sanya: nem, többnyire nem lövöd ki az artykat 1 lövéssel. Egy high tier artyt 2-3x kell meglőnie egy t8-as heavynek.
-
diegho
nagyúr
Nekem a környékemen nem volt tank. Se csapattárs, se ellenfél. Felmentem a domb tetejére és spotoltam az átjáróban jövő 2db tankot és a szemben jövő 2db tankot. Minimum 200m-re tőlem, visszatolattam a domb oldalába és kaptam az artynktól a lövést. Nem is rám kellett volna néznie. Semmi nem volt a környékemen.
Hogy érthetőbb legyen.
Piros pontok az ellenfél tankok, zöld én, kék az artynk. Az lehet, hogy ő a hátsó ellenfél tankot célozta célzás nélkül képernyőnyi célzókörrel és engem talált telibe. Más megoldást nem tudok, mert nem a domb tetején voltam, hanem az oldalának közepén.
Inkább nem írtam neki semmit, mert abból megint 1 hét chat ban lett volna.
-
-vitya-
őstag
szvsz diegho azt írta, hogy az ellenfél a közelében sem volt... Ilyet is láttam már, ez a tipikus esete amikor egy totál hülye valaki játszik. Ennek sajnos még arty-ja is volt, ami meg mindenhova tud lőni, (gyorsan, nagyot, pontosan) mert ebben a játékban ez a jó...
Legalább tankja lett volna, akkor nem is látta volna azt a részt...
diegho: és mint írtál neki? ;-)
-
Fandango
veterán
Azt hogy ide linkeld viccnek szanta!
-
fsb1000
nagyúr
Ez velem is előfurdult egyszer. Semmilyen ++büntit nem kaptam, csak abban a körben 0 XP volt a levonások miatt. Írtam egy sorryt a baráti tűz miatt azt mentünk tovább.
Egyébként én meg ezt nem tolerálom a csapattársaknál... felőlem lehetnek full bénák (észre sem veszem soxor), de azt nem tudom megérteni, hogy a kezdőkörben miért lőnek egymásra, vagy még rosszabb mikor egy ütközés után szívóznak.
-
1 után biztos nem.
Amúgy meg artyval sem illik TK-zni, még ha pontatlan is. Az első és egyetlen, amúgy szándékos TK-m egy arty volt, aki kilőtte az egyik társunkat. Gondoltam inkább kilövöm én őt, mielőtt ő lő ki engem is. De utána rossz érzés volt, úgy hogy többet nem teszek ilyet, max önvédelemből (tehát ha valaki direkt ki akar nyírni engem).
-
Fel
addikt
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Inakustik Exzellenz USB-A - USB-B adatkábel összekötő kábel
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Kiválló állapotú ritkaság HP ZBook Studio G5 Xeon 32GB RAM 512GB SSD Quadro P1000 4K
- Pár távvezérlő tv monitor projektor dvd játszókhoz
- Kingston A400 2.5 960GB SATA3
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest