Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem tudok belépni egyik teszt szerverre sem.
Valahol jelentkezni kellett előzetesen vagymi?
Vagy ezek szerint már be is telt az egész?!
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
KaLeun
senior tag
Na, én itt hagytam abba... Mára?
Prokhorovka erdős rész, ez a szárny a gyengébb (de itt a top tankunk, is3), másik oldalt már darálja az ellen fő erője. Óvatosan araszolunk előre, amikor a másik oldalról kapunk 2 Type-ot az oldalunkba, esélyünk nem volt (slugger, kis vk és t1 ht) az is3 nélkül aki teljesen hátul kempelt, aki az egész meccs alatt nem csinált semmit.
Már mindenki szidta mint a bokrot de semmi reakció, na ekkor elküldtem.... olyan jó magyarosan...
Ekkor elkezdett makogni magyarul, minek mentek előre (?, még a pálya felénél sem voltunk) és stb. bla-bla. Osztottam még egy kicsit...Kedves dracu83, az a jó kedves édes jó anyád is az akarná, hogy hagyd abba a játékot. Takarítsd ki a szobád vagy játszd a MW3-at... Szimplán felejtsd el a WoT-ot, mert öszintén szólva egy idióta vagy. Ha meg ennél idősebb lennél és valóban 83-as születésű lennél akkor meg no comment kategóriás vagy... Istenem...
Cila
-
-vitya-
őstag
oroszul használjátok, vagy átállítottátok valahogy?
-=Vitya=-
-
virkir
veterán
válasz Murder3 #18173 üzenetére
Ja de akkor már a linket is berakhattad volna.
És...
Nincs külön patch, le kell tölteni a teljes játékot.
Figyelni kell melyik szerverre lép be az ember mert van kettő javallott a II.-est használni eddig oda léptek a legtöbben ha minden igaz, Eagle legalábbis oda ment."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Murder3
addikt
Van 7.0 test szerver.
-
-
KaLeun
senior tag
Na megint kettő:
-West Field, ketten medek (Type-ok) megyünk fel megvédeni a falut, új szokásként nem védi senki sem. Fent persze behátrálnak, forgolódnak az ellen előtt... Te Margit?! Hát nooooooooooooooooooormáááááááááliiiiiis?!
-Siegfried Line: bunkerek felőli oldalon nincs senki, egyedül védem ISU-val. Két medünk E-50 és T-44 valahol a városban... Jön egy E-75, hátulról egy Tigris támogatja. Hatalmas 200-300-as sebzéseket osztok az oldalába (napról napra kevesebbet ad), erre a drágalátos arty rá se bagóznak............ Beírom nekik, hogy esetleg nem érdekli őket az a két nehéz. Semmi válasz...
Cila
-
Mewryck
tag
azzal a 105össel nagyon durván pattogok a ferdiröl és az E75röl is(t29 ill t32),ha szemböl jönnek szégyen szemre menekülöre kell fogni,mert nemtudok mit kezdeni vele oldalrol és hátulrol van egy kis esély,mások meg röhögve sebzik ott ahol akarják
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Eszem megáll. Egy M6-ot arctámadózok a T29-el, erre kilő minket a saját artynk. Amúgy is vesztésre álltunk, de azért lőjön ki engem is a rohadék, amúgy is már csak egy lövés kellett volna az M6-nak, még a végén én vittem volna el a killt.
Előtte meg persze többször pattantam a Ferdi oldaláról a 105 millissel..
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KaLeun
senior tag
Hát bammeg ezt már nem hiszem el...... Ruinberg (É), az ellennél van 7 Type +1-2 más med. Általában a medek K felé járnak, erre echte egyedül védem azt az oldalt.....
De végül is már nem furcsa mert az utolsó 2 hetem kb. erről szólt nap mint nap. Hihetetlen módon elharapódzott a lemming style. Vagy max. teljesen hátul kempelnek, orruk előtt szenved az az egy-két ember, de egy kurva lövést sem engednek el.
Aztán meg megindulnak ha meghal az elől levő, akár teljes túlerő ellen is......
Siralmas.
Cila
-
Defeat
Battle: Arctic Region 2011. november 19. 0:32:26
Vehicle: IS
Experience received: 1 098
Credits received: 41 847Tök remek volt, hogy hárman feltartjuk a támadó csapat nagy részét, köztük a top tankokat (tier 8 volt a top), a másik oldalon meg a mi támadó csapatunkat, köztük a 2 IS-3-at ledarálja a sokkal gyengébb ellenség... Aztán persze minket is, miután bekerítettek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
L-e-f-i-e
senior tag
Én azt a színes vackot elvből nem teszem fel..emellett még ronda is , de kinek mi, nagyjából tudom mit hol kell lőni. Modulsérüléseket is néha random ad vagy nem ad be, Is4-en pl szemben a vezető nyílás volt nem egyszer szétlőve ellenben a sofőröm csak 10 esetből ha 3 szor esett ki emiatt...ugyanez más modulokkal is igaz ...nem mindig ellég az "oda célzás" kell a szerencse is
=^-^=
-
Dictator^
veterán
Sajnos álcahálón kívül mindenhez arany kell , hogy levedd
Remélem lesz valamilyen leárazás a kövi hónapban, legalább karácsony környékén.
Rákészültem, hogy felszerelem az IS7 , E100 és GW Typ-E-t, ha addigra meglesznek.
Dupla kredites is kéne, hogy legyen , különben nem fogom tudni megvenni Őket(#18162) ollie: sikerült már ugy ammorackre célozni, hogy direktbe fel is robbant a csóka?
én is felraktam egy skinpackot, de még az életbe nem jött össze, se közelről, se messziről.. egyedül abba segített, hogy oda löjjek, ahol tényleg át tudom lőni és nem pattan..[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Na, megvolt a type 59 oneshotom, én is meglepődtem rajta. IS-sel lőttem rá, kb 400 méterre volt, tehát nem mondhatom, hogy direkt ammorack-re céloztam.
-
CptMisi
őstag
Vicces, mikor az e-100, meg a sok amerikai tank csak a tornyát dugja ki, aztán kapnak egy 600as lövést. )
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
emre
veterán
válasz fsb1000 #18159 üzenetére
Igen, jelen pillanatban nem találok "értelmes" alternatívát az 5770CF-re.
Anno 5870-et szeretem volna, de amíg lehetett kapni, nem volt rá pénzem. A nyár vége óta meg az apróban sem nagyon látni eladót. Ebből kettő meg hozza azt a teljesítményt.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
fsb1000
nagyúr
2 GPU-val tolod? Nem semi.
Próbáltam a Vsyncet bekapcsolni, erre az addigi nagyjából fix 100 fps helyett 40-80 között ugrált. Végülis a 60 átlag megvolt.
Sajnos(?) ez CPU limites játék, rűadűsul csak 1 szálon fut és a Sandy nagyon nem birja ezt. 4 magon a linxstabil beállításaim vannak 4,8 és felette. Wot kiakad, vallószinüleg azért mert a hűtés nem indul be rendesen.
-
Gyuri27
félisten
Elegem van a gyökerekből.
Hihetetlen, hogy nem veszik észre, hogy azon az oldalon senki nincs. Mindenki a másik oldalon gyökérkedik. Ahol két tank feltartja az egészet. A másik oldalt meg én védem egyedül.
De többet ilyen nem lesz. Visszafordulok és az összes hülyét aki a bázison kempel, vagy a másik oldalon várja a csodát. Ki fogom lövöldözni.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Sozen
csendes tag
Sziasztok.! nem enged tankot törölni. Csak ki irja h Hiba probáljam meg később! ötlet?
Sozen
-
válasz fsb1000 #18149 üzenetére
10%-al több terhet bír a felfüggesztés. Akkor jöhet jól, amikor hamarabb akarod felrakni a fejlesztett ágyút/motort/tornyot, és nem akarsz előtte láncot fejleszteni.
Nem egy hülyeség amúgy, mert szabadon levehető a tankról, amikor már megvan az új lánc, így nem kell goldot pazarolni rá, és ráteheted a következő tankra. De én nem használom, inkább láncot fejlesztek előbb.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
A "+10% felfüggesztéskapacitás"-nak milyen hatása van?
Fordulékonyság?
-
đe$|re
senior tag
Victory!
Battle: Arctic Region 2011. november 18. 16:03:57
Vehicle: KV
Experience received: 4 581 ()
Credits received: 37 158
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, SniperJó kör volt. 7 kill. (troll gun of kórsz)
-
Zeratul
addikt
válasz diegho #18135 üzenetére
Oroszoknak vannak nagyon aljas fegyvereik amiről nem tudunk, az biztos hogy a Gorbacsov érában még folyt a biológia fegyverkutatás, már akkor tudtak olyat hogy egy adott népre optimalizálják a vírust, minél tisztábban szaporodott azaz nem keveredett más népekkel annál nagyobb pusztítást tud közöttük véghezvinni. Nem véletlen hogy a zsidók be vannak szarva mert nem tudni hogy az oroszok mit adtak át a közel keleti akkor éppen baráti araboknak, amiben az a vicc hogy az arab kérdés is meg lenne oldva lévén hogy sémita nép mindkettő. Voltak pletyik E coliba épített antrax és botulin toxin kódoló génről is. Oroszok kódtörésben is nagyon élen járnak, a Predator robotrepülőgépet egy 1000 dolláros szoftverrel le tudták "hallgatni" amire csak akkor jöttek rá az amcsik amikor feltűnően sikertelenek voltak drone támadások és egyre több drone-t lelőttek.
-
fsb1000
nagyúr
Őőőőő... ez a 3x tanktipusonként van? Mert volt ma már győztes csata, de másikkal.
----joker1220: úgy szokásos, hogy semmi extrát nem csináltam, de nekem sikerült kilöni azokat akiket többen is osztottak.
Izé.. a "javito, gyogyito meg tüzolto szett"-en mit értesz?
A felszerelések között csak szerszámosláda van 500K-ért ami drága, a fogyóeszközöknél meg 3000/kör, azaz körönként 9.000 és szerintem ennél alig kertesek többet.Vagy ezeket csak akkor kell pótolni, ha gond volt? (mondjuk javítás szinte mindig van)
Kipróbálom... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz diegho #18140 üzenetére
A predator drone-nak ugyan vannak stinger rakéta felszerelési lehetőségei is, de az csak közelharc rakéta, a többi fegyvere földi célok ellen jó.
A másik változat a Reaper drone, az már Sidevinder rakétát is tud kilőni, de az is csak közelharc rakéta, ez a drone is javarészt földi célok ellen készült.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
joker1220
őstag
Osztom (#18136) CPT.Pirk véleményét én is, az amcsik mindent mutogatnak hogy mekkora ászok milyen rohadtul fejlettek, furcsa mód az oroszok meg csendben vannak, semmilyen info semmiről az ég világon, ki tudja hol tartanak...
Erre gondolsz?
Pentagon successfully tests Advanced Hypersonic Weapon
,,THE Pentagon has successfully tested a flying bomb that travels faster than the speed of sound and will give military planners the ability to strike targets anywhere in the world in less than a hour.''
(#18137) fsb1000:
Szép kör, ha csak a szokásos így sikerül akkor mi lesz ha bele is jösz
Miért nem veszel arra a szerencsétlen vk3601 re kis javito, gyogyito meg tüzolto szettet?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mivel igazából nem ismert az orosz haditechnika fejeltebb része, ezért nem jelenthető ki, hogy Amerika agyonvágná őket.
Ott az új tankjuk az oroszoknak a youtubeon, semmi infó róla 1-2 videót kivéve. Nemrég felszállt a Pak-Fa, szinte semmi infó róla. Nem véletlen.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
fsb1000
nagyúr
válasz marked one94 #18132 üzenetére
jaja... azt én is szeretem.. volt hogy mögé álltam egy med tankank (2 centire!!!) és nem vett észre. 3-at durrantotta bele így - persze életben maradt - mire egy csapattársa kilött elsőre...
-
joker1220
őstag
válasz diegho #18122 üzenetére
Az egész világot porig lehetne bombázni és még maradna is...
,,With 4,237 strategic Russian warheads, approximately 2,000-3,000 operational tactical warheads, and approximately 8,000-10,000 stockpiled strategic and tactical warheads Holy Russia is being remarkably well equipped to defend herself and her allies. ''
Még egy kis érdekesség;
Vladimir Putin wants Soviet-style power bloc to rival EU
Lesz itt még ne mulass...
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz marked one94 #18129 üzenetére
Köszi!
A várakozással én is próbálkoztam, de 10-ből 8x az lett a vége, hogy nem tudtam spottolni (mert más elöb odaért) és kinyirtak mielött az artyt elkaphattam volna..
-
marked one94
őstag
válasz fsb1000 #18128 üzenetére
farmolásra alkalmatlan az biztos Nekem csak arra van hogy öljem azokat a csúnya artykat meg a poén kedvéért.
A taktikám az pálya függő is meg csapat. Lényegé annyit szoktam hogy ha nincs nagy arty akkor a med tankokhoz csatlakozok és úgy probálok előre menni felderíteni.
Ha olyanok közé tesz be ahol van 1-2 erősebb arty akkor várok 1-2 percet, hogy a többség elmenjen a ellen bázisról és oda beszáguldok gyorsan és megkeresem az artyk és megölöm. Meg van az amikor a t9-t10es csata amikor általába előre megyek és 1 perc múlva meghalok és a végén kapok egy felderítő kitüntetéstYou'll Never Walk Alone
-
fsb1000
nagyúr
válasz marked one94 #18119 üzenetére
Én is erre hajtok... de eddig voltak kétségeim.
Fiam szerint nem a legjobb farmoló... persze ő is csak haveri szóbeszéd alapján mondja mert más írányba fejleszt.---
Szerk: A taktikád leírhatnád... mert lehet az én fulgáz az elején + arty keresés + kilövés nem a legjobb ehhez a tankhoz.[ Szerkesztve ]
-
válasz marked one94 #18121 üzenetére
Szerintem ehhez a teljesítményhez ez teljesen normális XP nem prémiumon. Ha prémiumos lennél, már ráncoltam volna a szemöldökömet, mert ahhoz kevés.
[ Szerkesztve ]
-
válasz marked one94 #18119 üzenetére
Ez nem prémiumos XP+credit, ugye?
-
virkir
veterán
válasz hemaka #18111 üzenetére
Utólag jutott fejembe, hogy...
Ne valamiféle telepítővel rakd fel hanem manuálisan és csak arra a tankra ami fontos mert ugye egy T-34-et nem kell skinnelni, hogy bármivel kilője az ember.
Cseréld le a letöltött pakkból csak a tankneve.dds-t és akkor mennie kell gond nélkül."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-vitya-
őstag
válasz fsb1000 #18115 üzenetére
persze, hogy tudjuk;-) itt mindenki tank-fan ;-)
especielle én sajnálom, is, hogy használat helyett iraknak adtuk a T72-eseink nagy részét
(kis lerobbanó rekeszek, amik a kumulatív sugarat próbálják ellenkező irányú robbanással megállítani, ezzel a tank túlélés segíteni, nagyon érdekes koncepció, bár nem lennék gyalogság olyankor a tank mellett, ha lőnek rá...;-) )
az arena az még jobban tetszik...
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
joker1220
őstag
-
fsb1000
nagyúr
Köszi mindenkinek! Értem, és elfogadom hogy nem hack... lehet én is kipróbálom, de ugye száguldás/spottolás közeben semmit nem látok... a célzás meg estleges.
Más esetben meg lehet zavaró és tán a játékélményt is rontja az ilyen szines tank.---
A "wallhack" tulképpen micsoda? COD-ban van "értelme" ilyesminek, de itt eleve látszik az ellenfél ikonja, akkor is ha a ház/szikla mögött van a tank.
-
hemaka
nagyúr
Normálisan működő hitzone skint linkelne nekem valaki? Mert én egyet feltettem pár hete, aztán el sem indult a játék. Még szerencse, hogy backup mániás vagyok.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Johnny001
senior tag
válasz fsb1000 #18106 üzenetére
Hi!
Na itt aztán volt telepítés
Föl lehet tenni ilyen skint és látszik is játék közben, de sok haszna nincs. Messziről úgyse látszik, azt a néhány tankot meg úgyis kitapasztalja az ember, vagy meg is lehet jegyezni.
Én újraraktam a játékot, most semmi sincs fent, egyáltalán nem hiányzik.
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
fsb1000
nagyúr
válasz KaLeun #18101 üzenetére
Ja... Köszi! Ezt használom, csak a rövidítését nem tudtam.
----Kár hogy nincs olyan stat ami napról napra vezetné az ember eredményeit.
Most kézzel csinálom, hogy lássam miben fejlődök.
A sok spottolás miatt szinte mindenben visszalépés van. Csak a spot szám lett jobb.Pedig a németek is nagyon szeretik a statokat... garfikonokat...
Ilyesmiről ne is álmodjak? 1.500 Ft-ot simán fizetnék érte..
Ennyiért szoktam ebédelni... ha kihagynék egy ebédet még fogynék is.Tegnap 44.000 játékos volt csúcsban, ha csak 10% fizetne 5 EUR-t ilyen fejlesztésért, az már 22.000 EUR lenne (gondolom adómentesen...)
Mai árfolyamon 7 milla... AZ MMO jó biznisz lehet, csak rá kell venni az embereket a fizetésre.
A nem prémesek meg panaszkodnak... de nélkülük nem lenne elég játékos. -
KaLeun
senior tag
válasz fsb1000 #18088 üzenetére
OverTargetMarkers: http://games.nicolasprof.com/wot-mods/overtargetmarkers
Cila
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest