Hirdetés
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
marked one94 #17296 üzenetére
Fél6 körül legyél ez a lényeg, a többi nem számít.
-
joker1220
őstag
válasz
diegho #17288 üzenetére
Akkor majd vasárnap!
Zsolti; Úgy szidtuk a végén már azt a karácsonyfát mint a bokrot, ezen túltesz az hogy a reptéren ahol dolgozok kiraktak a csomag felvevő szallagok mellé karácsonyfát
és júniusba nekünk kellett szólni hogy ugyanmár szedjék leTe leszel ma este 9 után?
Vitya: Szintúgy kérdem, fent leszel este?
-
-vitya-
őstag
válasz
dre_am #17287 üzenetére
hát, ad1.: a supportot kontaktold!
és lehetséges hibák:
- az egyik kliens az eu a másik meg na vagy ru szerveren van - szívás
- elírtad a neved;-) pl egy láthatatlan sapce bekerült, és másik ketten vagy - skizó;-)
- még biztos lehet valami, amire most nem gondoltamnem biztos, hogy meg fog ez oldódni
-
dre_am
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek az alábbi hibával kapcsolatban.
A tegnapi nap folyamán aktiváltam egy bonus kódotaz accountomon.A kód beütése után azt az üzenetet kaptam, hogy sikeresen hozzáadva.Majd kiléptem. Elindítottam a klienst, ekkor meglepve tapasztaltam, hogy bizony semmiféle kód által adott dolog nem jelent meg... Még ma sem.
Két számítógépem van itthon a router mögött. Az account feltöltése nem ugyanazon gépről történt, mint amelyiken a kliens található. Jelen pillanatban az van, hogy ha a klienst tartalmazó gépről belépek az acc-omra webes felületen, nem látok semmi extrát rajta. Tehát sem +arany sem +jármű. Azonban ha a másik számítógéről lépek be (szinten webes felületen) látom a +aranyat, viszont minden egyéb adatom le van nullázva, illetve baratságosan közli egy kis ablak hogy az account véglegesen törölve... Egyébként pedig vidáman tudok vele játszani, csupán annyi van, hogy nem kaptam meg a kódért járó dolgokat..Pedig jó lenne, mert nem ingyen kaptam a kódot.
Szerintetek mi történt? Mit tudnék tenni?
Köszönöm előre is a segítséget! -
diegho
nagyúr
Még a legelején játszottam mindegyik 1-es tankkal, meg a prémium szutyokkal, amit lehetett kapni IGN-el, most ezek vannak
T-44
T-54
KV
KV-3
IS
IS-3
IS-4
IS-7
SU-85
SU-152
ISU-152
S-51Sírok ezen a képen
Ja és hamarosan lesz változás a tankjaim között, de természetesen oroszt cserélek oroszra.
-
joker1220
őstag
Tudom hogy német de ezen kívül láttam még egy pzjg1 et, 3db tier 1-2 es amcsi tankot, 1-2 kört futottak.
A többi mind ruszki
Diegho: Egyébként amikor újra kezdtem nemrég a játékot akkor én is csak szovjet ágon indultam, most két vonalon haladok egyik a SU152 vel, másik pedig a T-34 el át majd
az IS ek felé.Közben elkezdtem a német vonalat, ott a tigris 2 felé megyek, illetve arty val
Amcsikkal is elkezdtem de nem tetszenek...
-
joker1220
őstag
válasz
diegho #17275 üzenetére
Nem tudtam hogy orosz vagy
Levin01: Alapon nem az igazi ahogy a többi tank sem,
én nem rég fejlesztettem ki rá mindent és így már elég jól
muzsikál!76 mm S-54 löveggel már szerintem elég jó a maga kategóriájában.
A T-34-85 100mm es ágyúval meg szerintem brutálisan jó!
Csak ki kell tartani addig
-
Levin01
őstag
Ez a ruszki T-34 egy vicc. Semmire nem való, max ha Tier2-es lenne.
Pontatlan, a célzási sebessége egy röhej. Ez volt a ruszkik büszkesége?
PzII meg III ellen talán ért valamit. -
joker1220
őstag
Diegho, nem is mondtad hogy van loltraktorod 100% os win rate el
Te tényleg ruszki fanatik vagy, ilyet sem láttam még senkinél
-
virkir
veterán
válasz
Iron Funeral #17271 üzenetére
Mint nekem
Akkor majd keress meg ha már fent leszek. -
-vitya-
őstag
válasz
diegho #17266 üzenetére
ja, az is7-nek minden kill-je kb 1 lövéses volt, mert vagy diegho, vagy én már lesebeztük a célpontját... a mi IS7-ünk a végén belehalt abba, hogy túlzottan hajtott a top-gun-ra, (5 killje már volt) és előrébb rohant, mint kellett volna....
1et nem értek, hogy folyamatosan vagy te vagy én voltunk legelöl, hogy a frászkarikába lehet, hoyg csak 3 detected-em lett?;-)
-
virkir
veterán
válasz
Iron Funeral #17257 üzenetére
Inkább este ha nem kell korán feküdnöd
nekem általában 10 után szokott jó lenni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ma néztem egyik meccs végét, KV5 maradt egyedül az ellenségtől Prohorovkán, gyak. körbeállták már a tankok, de még a Lövve is csak 1x tudta sebezni, még a hátuljáról is pattant az a batár ágyú. Persze egy KV trollcanonnal azért szemből is meg tudta sebezni.
Lényeg annyi, hogy ilyen VK3601, Tigris szintű tankok lőtték körül, és majdnem mindenki pattant a KV5-ről.
-
virkir
veterán
válasz
Dictator^ #17253 üzenetére
A géppuskánál simán bárki átlövi persze nem 300 méterről.
Közelharcban hiába forgatod be az esetek 90%-ában ott sebezhető.Más ha van itt már EU szerveren valakinek E-100-a kéne menni egy gyakorló kört mert tegnap megkaptam a goldammo csíter plecsnit mikor kilőttem egyet szemből majd a mellette harcoló Maust is.
Kíváncsi lennék rá, hogy csak szerencsém volt vagy tényleg lőhetők úgy ahogy tegnap sikerült. -
bandiras2
senior tag
Ez a custom KV egy nagy határ fos. Remélem fejlesztések után alaposan feljavul.
-
-
diegho
nagyúr
Érdekes lesz ez a sok új skill, várom már, hogy mit találnak ki. A tier 6-7 prémium tankokat is várom, jó lenne valami gyors kis lapos mozgékony med tank a 88mm-es ruszki ágyúval.
-
Kis kérdés-felelet játék volt a fejlesztőkkel, hasznos infók vannak benne.
Amúgy nekem az este nem volt olyan rossz a játék, 18 csatából 11 végződött nyeréssel, és egy döntetlennel (vagyis pont a harmada lett vereség). A döntetlen is nagyon jó volt, ha nem járt volna le az idő, nyertünk volna. Én IS-sel voltam, egy t7-t10 csatában, és már tőlünk csak 2 IS és 1 arty volt, az ellenféltől pedig 1 Ferdinand, 1 E75 és egy arty. Sikerült megölnünk az E75-öt, majd épp bekerítettük a Ferdinandot úgy hogy már blokkoltuk a tankjainkkal, hogy ne tudjon ránk fordulni, amikor lejárt az idő. Kár, hogy nem maradt még 1 perc, mert annyi elég lett volna a nyeréshez (a maradék artyjuk is a közelben volt).
-
virkir
veterán
válasz
Iron Funeral #17247 üzenetére
Kb. egyforma, ha lesz sok felesleges kreditem visszaveszem azt is
tetszik a hátsó torony bár nem a legszerencsésebb az igaz.
Ezzel is szarrá lőnek ha a WG úgy akarja meg arról is pattog ha jól jön ki a lépés.
Nem akartam elhinni de valóban pontatlanabb az E-75-ön a 128-as valami 4%-al rosszabb a találati arányom, és érzésre is mintha nem úgy lőne mint a VK-n.
Már csak 30k kell és kész az E-100 csak némi korpa kéne hozzá aztán nyomom a Leo-t az nagyon bejön, nem is értem a bétában miért nem mentem vele. -
-vitya-
őstag
a rammstein koncert jó volt, előtte utána a tömény+sör is rendben volt - most a játék elég kermény - mondhatnám, harcos ;-)
-
virkir
veterán
válasz
OgreImre #17244 üzenetére
Ne törődj a laggal nekem anélkül is hasonló a napom.
Egyszerűen nem értem ma bármivel megyek csak bukó pedig minden körben van 2-5 kill-em a csapat többi része meg 3 perc alatt füstölgő roncs.
Mondjuk az E-75 a héten bukott 2%-ot a többit nem néztem tehát nem csak a mai napom ilyen vele. -
OgreImre
senior tag
8 meccs 8 vereség, 30 perc, az élmény megfizethetetlen. Olyan laggom van, lehetetlen normálisan játszani.
-
Dictator^
veterán
Egy újabb nap amit érdemes volt az első 2 gamebe eltölteni ma.
Foglalunk, Is3 a kör mellett kempel, a mienk.. 89% foglalás, megölnek engem, erre az Is3 beirja, hogy noob.. érted, ha foglalja 3 mp-ig velünk, nyerünk..
Ment tiltólistára, ha meglátom a közeljövöben, instashot a játék elejénél, és még csak el sem mondom majd , hogy miért.
Már kb 30 ember rajta vanÉs azóta csak 2x találkoztam ilyennel, akkor is pont a duplázásnál, tehát nem löttem rájuk..
-
válasz
Arpee78 #17238 üzenetére
Az alap fegyóval olyan gagyi a KV, hogy nem fogsz tudni vele XP-t gyűjteni, mert elég gyakran tier 7-8-9 közé fog tenni vele. Sőt, azzal még akkor is örülhetsz, ha más tier 5-ös tankot meg tudsz majd egyáltalán karcolni. A magasabb tier-ekhez meg vagy 152, vagy 107 mm gun kell. Persze ha 100 XP-ként akarod összegyűjteni azt a 21.333 XP-t, ami a KV-3-hoz kell, akkor hajrá...
-
bandiras2
senior tag
válasz
Iron Funeral #17235 üzenetére
német ágba simán beleférnének.
-
bandiras2
senior tag
válasz
Gyuri27 #17232 üzenetére
[inkább ezeket látnám szivesen.] Nem a francos francőzise tankokat.
-
balintka
addikt
Érdemes a KV-1re megvenni a 122 mm-es löveget, vagy gyűjtsek még a 152-esre (107 csak soká lesz még)? Köszi
-
bandiras2
senior tag
válasz
balintka #17227 üzenetére
Nekem meg 8, és 10et akarok, szóval vadulok a KV-ra, még ma vagy holnap meglesz, aztán fexek rá a KV3 vonalra. KV-n fenn kell lenni a buditoronynak ha helyet akarsz érte, és minden érintett tanknak a garázsban kell állnia. Szerencsém volt, pont volt némi aranyam amikor barakkbővítés volt féláron. Most már nagyon szűken vagyok, mi lenne ha nem bővítettem volna...
-
Arpee78
senior tag
válasz
Gyuri27 #17222 üzenetére
Az amerikai vonalat tolom, azért azt választottam mert ők voltak a jófiúk a háborúban, relative.
Az oroszok kegyetlenek voltak, velük nem játszom.
Eddig M4 Shermannal gyüjtöttem a creditet(prémium acc nélkül), de az amerikai T34 elérésével lesz helyette egy prémium T34-em.
Csak a free slotok miatt viszem most az orosz vonalat, amit a KV és KV3 tankoknál be is fejezek.
Mi van ha semmit nem fejlesztek a KV-n, csak a tornyot ami kell a slothoz és persze a motorokat a KV3 felé? Ez járható? Elég izé a stock KV, de talán hamarabb túlesek rajta.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Arpee78 #17220 üzenetére
Hát pedig jobb ha megbarátkozol vele.
Egyrészt nemsokára kapsz egy + tankot és egy slotot (akkor ha megvan a tank a garázsba és kifejlesztve a budi torony).
Másrészt ha nem vagy premiumos vagy nincs egy type59-d akkor nem lesz kredited sem. Ez a tank fogja finaszirozni a továbbiakat. Mind kreditből mind free xp-ből. -
Arpee78
senior tag
Beszereztem egy KV-t, egyenlőre stock. Nem kívánok tartósan játszani vele, a KV-1S-re akarnék gyorsan továbblépni róla. Ehhez mi az ajánlott fejlesztési sorrend a moduloknál?
-
Chris0321
veterán
Azért nem olyan rossz a 88-as.
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. november 10. 19:26:23
Jármű: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 747
Szerzett kredit: 20 275
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mester Lövész, Mesterlövész -
vhw
addikt
válasz
Gyuri27 #17210 üzenetére
Ahogy rá is világított a kolléga; laza klánnal az életben nem fogsz aranyat keresni.
Egy jól szervezettel is kihívás, a zsíros provinciák már mind elit klánok, és klánszövetségeké, nem lehet mellettük labdábarúgni...
A soványka afrikai provinciák napi bevétele egy embernek is kevés, nemhogy 15+-nak -
vhw
addikt
válasz
loctite23 #17204 üzenetére
Ennyire szó érte a ház elejét?
Egy ember leírta a személyes tapasztalátát, arról, hogy látott eddig 3 embert, akik közül kettő nem volt valami ász?
A magyar klánokat ismerve mindenhol akad olyan ember aki nincs éppen a helyzet magaslatán.
Miért van ennyire bizonyítási kényszeretek?
Itt PH-n legtöbben már mind klántagok, vagy megrögzött függetlenek, kétlem, hogy ez a poszt sok embert térít el tőletek (egy hét múlva már meg se tudnánk találni, ismerve az aktívitást)
-
virkir
veterán
válasz
loctite23 #17204 üzenetére
1. Ezért teljesen felesleges volt regisztrálnod.
2. Inkább hiszek egy másik ember (HAC-S "alsó" divizió)-ból akivel már a bétában is együtt játszottam mint egy tök idegennek aki azt mond amit akar és úgy fényezi magát ahogy akarja.
3. Nekem a HAC csoportról is megvan a véleményem mielőtt megkapnám, hogy őket védem. -
bozont
veterán
Persze azért néha tényleg össze lehet hozni szép köröket is. Tegnapi termés:
Szegény Löwe kapott egy -1000hp találatot tőlem plusz leégett még 400, arra a körre már ezzel is elégedett lettem volna, de a többit is sikerült leépíteni azért.
Ez meg egy régebbi menet, azért is volt szép mert az ellenfél túlerőben volt velünk szemben a végére, de sikerült megfordítani. Hárman maradtunk (egy JgPanther és 2 SU-85) egy Tiger, VK3601, Hummel, Wespe és 2db JgPanter ellen.
Persze duplázós körnél sosem sikerül ilyet összehozni, 800-1000xp átlagban (már duplázva)
.
Ez meg csak poénból:
A másik oldalamon is volt volt egy ilyen "gruppen party", szerencséjük hogy az ellenfélnek nem volt jó scoutja, különben jó napja lett volna az ellenséges artynak.
-
loctite23
csendes tag
Sziasztok!
Látom már esett szó a klánunkról
Szeretném felajánlani bárkinek, hogy csatlakozzon a klánunkhoz, hosszabb időre, vagy csak 1-2 szakasz meccsre. Mindenkit szívesen látunk, így szerintem könnyebb eldönteni, hogy milyen klán vagyunk. Gondolom van olyan ember is, aki a saját tapasztalata helyett, inkább egy másik ember (HAC-S "alsó" divizió) tapasztalata alapján választ klán, szerintem az ilyen emberre nincs szükség egy jó klánba!üdvözlettel
Loctite23
-
válasz
belaazallat #17196 üzenetére
Nyugi, nem kell mindjárt támadni. Sagal teljesen normális hangnemben írt, szerintem elvárható, hogy te is úgy tegyél. Ezt mint moderátor mondom.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest