Hirdetés
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
arib nevű emberke 58%-os w/l rátával, eszméletlen értékkel úgy játszik, mint aki most kezdte a játékot a T30al. Talán most vette az accot? Aki tud ez ügyben konzultálni valakivel, az nyugodtan jelezheti, mert ez 110% hogy nem az ő tudását takaró account.
-
Fel
addikt
Itt a 7.0-hoz a trailer: [link]
A vége de szar már... Csak egy maradhat?? -
diegho
nagyúr
válasz Iron Funeral #18694 üzenetére
Sokat nem érsz vele, amikor a 150m-re lévő tankot meg nem látod optikával sem...
-
-vitya-
őstag
válasz Iron Funeral #18690 üzenetére
persze, hogy az orosz legénység jobban el tud bújni, azok belülről melegítik magukat a hideg téli estéken, vodkával, míg az amcsik meg a németek lecsapolják a tankot, és olajos hordóban gyújtanak rá, ahogy az előbb említette is valaki...
a bevodkázott, csendben fekvő legénység sokkal jobban el tud bújni.
-=Vitya=-
-
diegho
nagyúr
válasz Iron Funeral #18690 üzenetére
Aha tehát szerinted csak orosz tud rejtőzködni? Érdekes módon mostanában láthatatlan JT-k lőnek szét mindenkit, no meg a tegnapi ferdi, aki Arcticon 8-at ölt 150m-ről a bázisa közepén úgy, hogy senki nem spotolta be! Hagyjátok az orosz tank OP szöveget, mert nagyon unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
válasz diegho #18688 üzenetére
dehogynem. bőgetve áll ott, mint amelyik működőképes, vagy füstölögve, mint egy kilőtt tank., mert kiugrik az egyik, s kis gázolajat, vagy benzint kilocsolva gumit éget a tank mellett.
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
diegho
nagyúr
Én nem csodálkoznék, ha a Camo pl teljesen eltűnne és csak skin függő lenne, mert elég vicc, hogy egy legénységen múlik, hogy a puszta közepén látszik a tank, vagy sem.
-
Paul119
addikt
válasz GrooveHero #18645 üzenetére
akkor nálam ennyi volt a wot
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
válasz virkir #18684 üzenetére
Köszi!
Szóval akkor az elsődlegeshez 50k, az első másodlagoshoz meg 100k XP kell. Ez azért is gáz, mert ugye ha meghal a crew-ból valaki (kilövésnél mindenki), akkor csak fele XP-t kap...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fsb1000
nagyúr
"Ez valószínűleg azért van, mert lesz egy olyan commander skill, amivel pont ezeket az értékeket fogod látni."
Vagy éppen tiltani szeretnék ezt a mod-ot, mert szerintük előnyt jelent...
Ez eldől... ha megérkezik a pech és nincs benne ilyen ficsör. vagy gyak. elérhetetlen.
Persze olyan biztos nem lesz a játékon belül, hogy az ikont lejjebb lehet helyezni, a betőméretet lehet módosítgatni, stbJó kis mod volt ez.. hiányozni fog.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Zeratul #18678 üzenetére
Nem úgy értettem. Lesznek olyan másodlagos skillek, melyek csak akkor fognak működni, ha maga a másodlagos skill már elérte a 100%-ot. Azt hiszem ez is olyan lesz.
Egyébként ultra gáz, hogy ezekhez a másodlagos skillekhez mennyi XP kell. Én még egy tankon sem értem el a 100%-ot a másodlagos skillel. Persze az hozzátartozik, hogy soha nem teszem át a legénységet másik tankba, mindig 75%-ról indulok velük, mivel vagy megtartom az előző tankot (szinte mindig tier 5-től kezdve), vagy ha mégis eladom, megtartom a legénységet és beteszem a barackba.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fsb1000
nagyúr
Ez velem is előfurdult egyszer. Semmilyen ++büntit nem kaptam, csak abban a körben 0 XP volt a levonások miatt. Írtam egy sorryt a baráti tűz miatt azt mentünk tovább.
Egyébként én meg ezt nem tolerálom a csapattársaknál... felőlem lehetnek full bénák (észre sem veszem soxor), de azt nem tudom megérteni, hogy a kezdőkörben miért lőnek egymásra, vagy még rosszabb mikor egy ütközés után szívóznak.
-
virkir
veterán
válasz -vitya- #18677 üzenetére
Az újra osztással meg egy gond van.
Tudjuk, hogy a legtöbb tankon a javítás, TD-n a cammo létfontosságú elsődleges skill.
Namost ahhoz, hogy a második is meglegyen ahhoz meg már irdatlan mennyiségű xp-t kell kifarmolni.vhw
Na ezt nem értem.
Szerintem nem annyira ördöngös dolog ezt visszafejteni és megoldani a módosítást, hogy menjen a 0.7.0-án is és mégsem csinálta meg még senki.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-vitya-
őstag
válasz bozont #18673 üzenetére
amikor bejönnek az új skillek ingyen újra lehet majd osztani a régi skilleket, és a tapasztalatokat... szóval ha lesz valami nagyon jó, én is lecserélem az összes tankon a skilljeimet...
a játékhoz:
mondjuk ezen a héten semmi időm nincsen játszani:-( , szerencse, hogy a napi elsők csak 3x-oznak, az nem olyan nagy érvágás, hogy hiányoznak... meg a T34 is megvan már, hova rohanjak...?;-)-=Vitya=-
-
virkir
veterán
Nem... ezzel az a baj ha berakják tartok tőle, hogy csak aranyért lehet majd használni ismerve a készítők hozzállását.
Ráadásként gusztustalan, hogy előre blokkolják és majd valamikor benne lesz a játékba talán.vhw
Személy szerint én pont ezt érzem ebben a blokkolásban.[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
És vajon ha a második skillek elérik a 100%-ot, harmadikat is lehet választani? Mert az IS3-ban már a második skillt húzom a legénységnek, és nem szeretném újból kezdeni.
(#18674) diegho
Jah, az más, akkor rendben lesz.(#18676) Sanya
Már a KV óta (bár lehet csak KV3) hordozom tovább a legénységet, az újabb heavy tankokba, szóval nem ment az oylan gyorsan (most már fullos IS3-nál tartok).
[ Szerkesztve ]
-
válasz -vitya- #18669 üzenetére
Gondolom a commander skillre gondolnak. Ezzel csak az a baj, hogy másodlagos skill lesz, és csak akkor fog működni, ha az is eléri a 100%-ot, ami elég sokáig fog tartani. És persze minden tankra ki kell majd maxolni.
(#18670) MCGaiwer: de a leendő commander skill miatt akkor már cheatnek fog számítani, amit szankcionálhatnak
[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
Overlord, on 22 November 2011 - 12:49 PM, said:
Yes, we are considering some kind of support for this mode. From where I stand the most suitable way would be to implement it to the game in one way or another.azaz a WG valamilyen módon megveszi a jogokat a készítőtől, és hivatalosan is benne lesz a játékban... teljesen jogosan, annyira jó ez a mod.
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
Nem. A mod készítője írja a hivatalos fórumban, hogy WG szólt neki, hogy hanyagolja a projektet. Ez valószínűleg azért van, mert lesz egy olyan commander skill, amivel pont ezeket az értékeket fogod látni.
-
Fel
addikt
Most tűnt fel, hogy bekerült a 7.0-ba a replay funkció is Egész hasznos, most már nem kell FRAPS-szel low fps mellett rögzíteni és a kapott fájl sem méretes.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz -vitya- #18662 üzenetére
Így könnyebb
De tedd hozzá, hogy nagyon ne élje bele magát ha felrakta mert a 0.7.0-val nem fog működni a jelenlegi állapot szerint."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
KaLeun
senior tag
válasz virkir #18524 üzenetére
Izé.. Uff, jól beszéltél virkir testvérem!
Érdekes, hogy sokan nem látják be pedig igazad van. Annyit tennék még hozzá, hogy szerintem ez még a járgányok közt is eloszlik.
Az elmúlt két hétben többször is rítam, hogy az ISU-m alap lövege csak 200-300 közt sebez, tegnap ez felment egy olyan normális szintre 400-600 közé, de egy csomó 700+ lövésem is volt.
Ott van pl. az GW Tigrisem, az átlagos sebzése vhol 600-900 között van, tegnap ez olyan 900-1000 volt. Viszont szintén volt, több 1100+ lövésem és ráadásként egy majdnem max.-os 1919-es puszit adtam egy E-100-nak.
Cila
-
Ja, hogy igen, ilyen nálam is volt, csak rendes tankban ültem, egy KV meg belibegett közém és a cél közé pont akkor, amikor lőttem. Ez volt a második TK-m, csak elfelejtkeztem róla.
-
1 után biztos nem.
Amúgy meg artyval sem illik TK-zni, még ha pontatlan is. Az első és egyetlen, amúgy szándékos TK-m egy arty volt, aki kilőtte az egyik társunkat. Gondoltam inkább kilövöm én őt, mielőtt ő lő ki engem is. De utána rossz érzés volt, úgy hogy többet nem teszek ilyet, max önvédelemből (tehát ha valaki direkt ki akar nyírni engem).
[ Szerkesztve ]
-
Az E100-as gerenda buff épp erősíteni fogja a tankot, mert az ugye már sérthetetlen lesz, eddig meg akár tier 6-al is szépen lehetett sebezni AP lőszerrel.
Ha 1 napra bannoltak a löwe kilövése miatt, akkor ez már nem az első TK-d lehetett az elmúlt 1-2 napban, mert 1 miatt nem bannolnak.
-
vhw
addikt
-
Fel
addikt
Mentem még egy utolsót a full extrás E-100-zal (150-es, normál AP lőszer), a tesztszerón:
Most így, ebben a formájában tényleg nagyon jó tank lett, kíváncsi leszek milyen lesz a teszt update után..
Sanya: Igen, úgy kell lennie. Majd. Egyszer... Mire kijön a szovjet update, addig már az IS-4-ed is a garázsban lehet.
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
Micsi? A váltót milért is akarják pakolgatni?!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Sanya
nagyúr
kv tankom van, kifejlesztett toronnyal, benn áll a garázsban. elképzelhető, ha kijön a patch (amikor), akkor kapok egy KV-t, és egy KV-2-t is, azaz lesz 1 free garázshelyem, és plusz 1 tankom?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
vhw
addikt
válasz GrooveHero #18643 üzenetére
"Aztán amikor már minden szép és jó" aha persze, ok arrol hiresek,hogy csak akkor megy elobe a patch amikor mar minden renben
Amugy a valtot meg ebben a patchben nem teszik elore az E50-en meg a 75-on.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Fel
addikt
10:00 UTC, azaz a mi időnk szerint ma délig lehet még tesztszerózni. Aztán egy nap pihi, ahogy írtad.
-
xedos
addikt
Tegnap este végre sikerült néhány jó kört csinálnom!
Ami meglepett Pz38(t)-vel sikerült 1838 tapasztalati pont 1körben!
Igaz kilőttem 4-et és megsebesítettem 6 ellenfelet :-) -
GrooveHero
addikt
válasz Paul119 #18644 üzenetére
A gerenda az E-100-on, a váltó előrehelyezése az E-50, és E-75 esetében, + a 10mm páncél, ezek elvileg meglesznek.
Mintha vki mondta volna klántársak közül, hogy gyengébb lesz, nem tudom mit takar igazából.
Te nem örülsz neki, én meg igen.
IS-7 meg állítólag nagyon jó lesz, pattogós lesz a front, ma első meccsen 3 is7-nek sem jött össze, szarrá lőtték az elejét, de egyik sem ment át. A jobb lánc is sokat kapott.
De bannoltak is egy napra.
Rámlőtt foglalás közben a saját lövénk.
Meg másodszor is, én meg nem toleráltam, kilőttem és már kaptam is a banánt
Ez van. Majd ma kiderül, ahogy már írtam reggel 10-től szerver leállás lesz 1 napig.
Hogy utánna mi lesz, nem tudom.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Paul119
addikt
válasz GrooveHero #18643 üzenetére
úgy hallottam gyengíteni akarják az e szériát ebből mi az igaz?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
GrooveHero
addikt
válasz RaZroX #18640 üzenetére
Holnap reggelt 10-től a tesztszerver fog leállni, mert a most fent lévő 7.0-ás peccsre elég sok visszajelzés érkezett, hogy mi nem jó, stb...ezeket javítják, és indul újra a tesztszeró.
Ha az sem lesz jó, akkor megint javítanak rajt. Aztán amikor már minden szép és jó, akkor kidobják a peccset, feldobják a rendes szeróra, és mehet élesben a banzájWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
RaZroX
addikt
Üdv! Jól tudom, hogy holnap jön a 7.0-ás patch ?
Szerk.: Mármint ma
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
virkir
veterán
válasz Dictator^ #18635 üzenetére
Nem a 212-ről van szó hanem a 704-ről és mielőtt továbbra sem értenéd az a gond, hogy már az ISU-n illik kifejleszteni a BL-10 nem a zojjektumon szenvedni vele mint ez a jóképességű tette.
marked one94
Azért nem értem mert ha ő a delikvens akkor nem kevés csatát nyomott le mindkét TD-vel és nem is nagyon béna.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz marked one94 #18634 üzenetére
Az, hogy rövid csövű sztem nem jogosítana fel, hogy hibaként keresd..
Én is haltam már meg GW Tigerrel 3. percben, amikor felspotoltak és még nem volt meg a nagy gun. Akkor az is hiba, hogy nem sikerült akkor még összeszednem a gunt..?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
MCGaiwer
addikt
válasz marked one94 #18632 üzenetére
rövid csövű object az igazi
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Timyyy #18630 üzenetére
T8-9-ig simán el lehet jutni prémium tank és prémium fizetés nélkül is, Is3-om is többször volt pluszban mint mínuszban...de Is4..ha nem lövöd el a fél ellent egy körben, akkor eszi a kreditet rendesen..esélyes 6 milliót t5-ös tankokkal össze farmolni normális idő mindamellett hogy emellett futattni kell az IS4-et is hogy elérd a 170k-s xpt az Is7-re ...
=^-^=
-
Timyyy
őstag
Épp ezért ellenzem az esetek 99%ában hogy valaki nagyobb szintű prémium tankot vegyen, mint ahol a rendes tankokkal tart. Én pl 3 ágon is T7-nél, td-ben pedig T6-nál járok, mostmár elférne a Löwe...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Ja, az a tízszerese a normál szerveren levőnek, ami valójában 30-40k, ami azt jelenti, hogy kb semmit sem csináltál vele. Olyan 50-100k között szokott hozni a Löwe és a Type a jó körökben.
-
vbbb
addikt
Valaki tolja Löwevel? Én teszt szerveren próbálgatom és csatánként 300-400ezeret majdnem mindig hoz. Ez a normál szerveren is ennyit szed? Mert akkor lehet begondolkozok egy ilyenen vagy valami más prémium tankon...így tényleg könnyű haladni felfele...
-
Timyyy
őstag
válasz Werewolf20 #18621 üzenetére
Majd ő lepuffogja 40-50 HE-vel
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Werewolf20
tag
A bátor 38nA
Akinek van egy kis térbeli érzékelése, az nézze meg a minimapon hol is az a Tigris[ Szerkesztve ]
It's not the destination...but the drive there
-
Zeratul
addikt
válasz kedvesgabor #18619 üzenetére
Azt mondtam hogy nem mindig előny, mert van hogy azért lősz lepattanót vagy kapsz találatot mert kritikus helyet akartál lőni. A kezdők meg had ne legyenek már ingyen fragok a veteránoknak, ha már a MM nem képes normálisan elosztani.
-
kedvesgabor
tag
válasz Zeratul #18612 üzenetére
Ne mond már azt, hogy nem előny az, hogy látod, hogy hova kell lőni, ellentétbe azzal, ha nem,..
...már csak a gyenge pontok miatt is.Ha meg nem is mindig előny, de ott van a többi amikor meg igen ,de nincs ezzel baj...csak azt akarom mondani, hogy a statisztika alapján nem tudod megmondani, hogy ki milyen játékos.
Nyilván nem a szélsőséges esetekre gondolok. -
jahrn
senior tag
Nem, a Priest-et meg a wipe utan fejlesztettem ki (mondjuk ott meg is untam vegleg az artyval valo nyomulast) szal az lejon belole. Plussz eloszor a T1-et fejlesztettem ki a Lee-vel, onnantol kezdve az lett a fo huzo tank szal a Lee-t mar csak a duplazokra vittem be. Ettol fuggetlenul a Lee nem is olyan rossz tank, csak sokkal tobbet kell vele taktikazni.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
-
Zeratul
addikt
válasz kedvesgabor #18610 üzenetére
Az se mindig előny. Volt hogy odapörköltem a trollal egy T-34 nek, marad pár Hp-ja visszavonult, a többiek se foglalkoztak vele mert kevés volt a Hp-ja, erre mit csinált szépen hátba támadta az egyik tankunkat. Vagy húh már csak 1 lövés, igyekszem kikapni és ilyenkor szalad bele egy hatalmas sallerba az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
Én használom mindkettőt, de a hitzone-t el is kell találni és nem mindig jelent előnyt. Mert ugye pl: kigyújtani akarod akkor váltót motor üzemanyag tankot lőnéd, de ott gyakori a ferde felület ahonnan lepattan, az egyéb kritikus részek gyakran elég picik amíg el vagy foglalva a becélzással simán bekaphatsz egy végzetes találatot. Kezdőknek jelent előnyt hogy hamarabb megtanulják az adott tankok kritikus részeit mind támadás mind védekezés szempontjából.
-
fsb1000
nagyúr
válasz kedvesgabor #18607 üzenetére
Erre volt a válasz, hogy rá is lehet könyökölni az ALT-ra és akor látszi, hogy 1%.....
-
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #18554 üzenetére
Szerintem kielemezték a srácok a sok felgyülemlett adatot a szerverekről, és arra jutottak, hogy:
"- Bakker! Mocskosul kevés prémium ammo fogy! CW-n kívül alig akad egy-két "birka", aki használná. Ez ellen gyorsan tenni kell valamit!
- Nosza, egy kis normalizáció tweak és meg is lesz a kívánt hatás." .....Nem tudom elhinni, hogy tényleg csak 1°-ot csökkentettek rajta. Amit a normál szerón átlő az ember szemből (sima AP-vel), az most csak piszok nagy mázlival megy (legyen szó akár német, akár orosz tankról). Vagyy esetleg prémium APCR ammóval...
Más téma...
A kummulatív (HEAT) lőszer hogyan működik a játékban? Úgy, mint egy AP, azaz csak a páncélátütés számít, vagy inkább mint egy HE, azaz ha nem üti át a páncélt, akkor robban a felületen (ha nem csúszik le)? Az eddigi pályafutásom alatt nem lőttem arany lőszerrel, ezért kérdezem -
person
senior tag
válasz kedvesgabor #18595 üzenetére
Ja és 5k mínusszal zártam.
-
fsb1000
nagyúr
válasz kedvesgabor #18599 üzenetére
Így van.... mindenkinek másképp játék ez a játék.
Most épp azzal szórakozom, hogy az "acc" statom feljavítsam. Pz38H735 (f) tankkal csatánként 40-50-et is tudok lőni és 90%-a talál.
remélem a lepattanó is találat... vagy nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 4 44mm +Cellular Aluminium Case
- Újsz! Apple iMac 27" 5K Retina Late 2015 CTO i7 4GHz/32 GB RAM/256 GB SSD/Magic Keyboard/Magic Mouse
- Irodai Pc 2 i5 4590 / 8GB / HD7450
- Xbox Series X 1TB - 2025.11.15-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok! -
- - ELADÓ - ZK-MT21 2.1-es erősítő 2 50W+100W
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest