Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
2. meccsen egy srégen bekapott lövéstől kihalt a motor, nincs tűz, a tankot nem lehet/szabad forgatni mert a 100mm oldalpáncél nem jó semmire
3. meccsen nem kaptam lövést
4. meccsen első lövés a T95-től kilövi a motort, majd javítás után az IS-4 is megteszi ezt, de most pirosra lövi (azaz KO a motornak) nincs tűz, végül úgy halok meg, hogy egy szitára emlékeztet a tank eleje.
5. meccsen nincs motorsérülés vagy tűz ellenben lemértem, hogy semennyire sem szabad forgatni a tankotE-75 ezerszer jobb azt kell hogy mondjam, sőt, bár nem gondoltam volna hogy valaha ezt mondom de a T34 is jobb. o.O
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
fsb1000
nagyúr
válasz MCGaiwer #18393 üzenetére
"egyik jelenlegi mod se nyújt olyan előnyt, amit nélküle ne lehetne tudni. "
Ez lehet hogy igy van, de egyrészt játékosfűggő a megitélése, másrészt nem ismerünk minden mod-ot. (én legalábbis nem)
---Egyébként úgy gonolom, hogyha volna olyan scriptelő program amivel lehetne az egérpoziciót áthelyezni a csata alatt (tehát nem a "garázs" képernyőn ahol részben müxik), akkor azzal lenne ötletem olyan makro vagy script készítésére, amelyet nem nagyon vitatnátok, hogy előnyös lehet a használata.
---------
Szerk:
(#18396) MCGaiwer Ami kényelmesebb az egyben előnyös is lehet. Szerintem erre pont jó példa OTM, természetesen elfogadva, hogy nem minden játékosnál.Egyébként a példád megint nem jó, mert a segtörléshez azért használunk papírt nem pedig a kezünket, mert így higénikusabb. Nem azért mert kényelmesebb....
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz fsb1000 #18388 üzenetére
a problémát nem lehet megérteni, ugyanis nem létezik. Az én példám direkt túlzóan mutat ellenpéldát. Azok a modosítások, amit bárki használhat nem tekinthetők csalásnak.
Ha feltesszük, hogy egyik ilyen addon se lenne elérhető a neten, és mindenkinek magának kellene csinálni, akkor csalónak neveznéd azt, aki komolyabb programozói tehetséggel rendelkezik és jobb addont ír mint te?egyik jelenlegi mod se nyújt olyan előnyt, amit nélküle ne lehetne tudni. (pl weakspotokat meg lehetne tanulni)
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
virkir
veterán
válasz fsb1000 #18389 üzenetére
De már tényleg áruld el mekkora előnyöm származik abból, hogy látom az ellenfél tankjának típusát és a sebzésem mértékét hp-szerint nem százalékosan?
Megsúgom nekem kb semmit inkább méreg mert azonnal tudom, hogy szívat a játék amikor folyamatosan minimum sebzést lövök. Az ellenfélnek meg előny mert sok esetben egy 1-200 hp-s tankra már én nem lövök rá az 1k+ credites lőszerrel.
Fejbe meg számolgassa hp-t akinek hét anyja volt a WG meg kapja be a köcsög hozzáállása miatt.
Vagy felhozhatjuk az ikon pakkokat azt is használják nagyon sokan akkor az is előnyt ad?
Ne legyen már ennyire hüjje érved, hogy biztos azért ad előnyt mert sokan használják.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
válasz fsb1000 #18389 üzenetére
Engem érdekelnek az adatok, mert már ismerem annyira a játékot, hogy képben vagyok nagyjából sebzés-páncélátütés stb. témában, és tudni akarom, hogy mi lesz egyes lövésekkel, mennyit sebez, miért nem annyit sebez amennyit kéne. Más embert meg egyáltalán nem érdekel az ilyesmi, bemegy és lövöldözik. Ott a statisztikai is, egyesek mindig azt bújják, mások azt se tudják, hogy van a játékban.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
diegho
nagyúr
Tényleg minden hülyének adnak 10es tankot. Egy 1400hp-s IS-7et most öltem meg 1v1-ben IS-3al. Lelőttem a láncát, bementem mögé és háttal nekem harcolt, simán kinyírtam egyet lőtt belém. Komolyan én szégyenlem magam az IS-7 tulajok nevében, hogy ezt meg lehet csinálni.
-
fsb1000
nagyúr
Ha nem járna előnnyel az OTM, akkor nem használnák az játékosok. Ez gondolom logikus és elfogadható érv.
Hogy mennyire "tisztességtelen", azt nem akarom megitélni. Főleg azért, mert nincs a gyártó tiltólistáján. Én is használom és úgy gondolom javította a játékbéli komfortérzetet, de még az is lehet, hogy az eredményességemet is.
-
fsb1000
nagyúr
válasz MCGaiwer #18380 üzenetére
Szerintem addig nem lesz jó a probléma felvetésed, amig el nem fogadod, hogy szinte minden PC-s játékban különböző feltételekkel és esélyekkel játszanak a játékosok.
Leg érthetőbb a hardverek különbőzésege miatti előny/hátrány faktor. Ehhez hasonló "adottság" a szofver gyártója által biztosított előny (lásd GOLD).
Mindkettő az user anyagi helyzetétől, illetve attól függ, hogy mennyi pénzt szán a szgépére és a konkrét játékra.
Eddig minden legális, nem kell keresd ki a hibás.Vannak azonban olyan előnyt biztosító megoldások, amelyek nem kerülnek pénzbe.
Ezek a scriptek, makrók, keményebb csitek, azaz szofteres megoldások, amelyek az előzőektől jóval erősebben is befolyásolhatják a játékmenetet.
Ezeknél merül fel a kerdés, hogy milyen mértékű játékmodósítást tekintünk még etikailag elfogadhatónak vagy melyiket értékeli a játékos közösség csalásnak.És van egy harmadik szempont: A játék gyártója mit tart tiltott eszköznek.
A fentiek miatt gondolom úgy hogy a probléma megértésében nem jó írányba haladsz, ha az egerek különbözéségéből akarod levezetni az ettől sokkal bonyuloltabb szoftveres előnyszerzési részt.
-
Iron Funeral
őstag
Ahahahahaha, gondoltam, hogy a teszt szerver remek alkalmat nyújt arra, hogy újra kipróbáljam a Bélát (VKB ha nem lenne egyértelmű), free xpből kifejlesztettem, lánctalpon meg tornyon kívül felraktam rá mindent, többet nem akartam fejleszteni rajta, csak azért, hogy tudjam milyen is "stock" állapotban
Első lövés az elejére lepattant, huhh mondom milyen király kis tank ez csak úgy patt... majd jött a következő lövés és kigyulladtam Kis rohadék nem felejtette el, de én sem[ Szerkesztve ]
-
-
vhw
addikt
válasz fsb1000 #18377 üzenetére
Mégis milyen előnnyel jár az ha fent van valakinek az OTM? Tisztességtelen, hogy valaki konkrétan látja, hogy mennyi sebzést vitt be valakinek? Én azelőtt mindig az Alt-ot nyomogattam és a %-kokat néztem, ezzel kirakja elém közvetlenül. Másrészt... szerintem messze nem ez a legnagyobb gondja rengeteg játékosnak, hogy ő éppen nem láthatja az aktuális sebzést, vagy hogy más látja, hanem szimplán hülye még a tankja használatához is.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Mi a hiba a képen? Prémium account.
Amúgy most nézem, hogy összesen négyen nyírtuk ki az ellenséges csapatot...
(#18377) fsb1000: én mondjuk soha nem veszek gold lőszert, szerintem pénzkidobás. Csak arra használom a prémiumot, hogy kevesebbet kelljen grindelnem (mert ugye több credit és XP jön), valamint legyen elég garázshelyem.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fel
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz Arpee78 #18367 üzenetére
A 60 ezrest itt a fórumban is árulta a srác.
MMO-knál találkoztam ilyesmivel... nem túl szimpi, meg értelmetlennek is tünik fizetőképes kereslet hiányában.
Ráadásul közép tankokkal is élvezetes lehet játszani a WoT-ot.---
MCGaiwer : Úgy látom ez nagyon kényes téma.... Van akinél az elutasítási reflex indul be (nem is nekünk szól a figyelmeztető körüzenet), te meg "retardált érvnek" nevezet azt, ha valaki le meri írni, hogy bizonyos modok és scrikptek előnyt jelentenek a használójának.
De még az ellenérveid sem találóak, mert nem az egerek minősége, hanem a GOLD polarizálja a játékosokat, mivel biztosan előnyt jelent egy csatában a megvásárolható löszerekkel és egyéb cuccokkal az élen.[ Szerkesztve ]
-
szalai56
senior tag
Jól látom, vagyis nem látom a bázis foglalási csíkot a teszten? Csak ez a h..e hajókürt megy?
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Arpee78 #18367 üzenetére
Szinte minden online játékánál jelen van. A legidegesítőbb ebben az, hogy kb baromságokat ír le a hirdetésben. A másik meg, ha valaki vesz egy accountot, akkor a "normális" játékosokat teszi a farok rosszabbik felére, ha bemegy 0 tapasztalattal egy T6-7+os tankkal csatázni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Chris0321
addikt
Azt szeretném megtudni, ha veszek egy tankot és alap cső mellé felteszem a töltésgyorsítót ha sikerül kifejlesztenem és megvennem egy jobb ágyút és lecserélem a régit a töltésgyorsító marad a tankon vagy a csővel együtt lekerül?
-
Mit találtam vaterán! Itt egy másik, mégjobb.
Totál ledöbbenés, érdekes ember lehet aki ilyenért pénzt ad ki és még érdekesebb aki pénzt kér. Ez WOT sajátosság vagy egyéb játéknál is előfordul?
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Az eladást is jócskán átvariálták.
Mint látom arra rájöttetek, hogy ez is csak az eredeti nyelvvel működik.
Ezután csak akkor engedi eladni a tankokat, ha benne csücsül a személyzet is!
A fogyó cikkeket nem lehet direktben depóba rakni!Eladáskor megjelenik egy új ablak, amiben be lehet pipálni, hogy megtartod a fogyó cikkeket (javítókészlet, elsősegyélycsomag, stb.), és hogy aranyért leszereled a felszereléseket (venti, rammer stb.), így ezek bekerülnek a depóba.
Az eladáskor tankban ülő banda bekerül a barakkba. Feltéve, ha van elég hely...
Ha valakinek nincs elég helye a barakkban, és éppen váltana, akkor ez a fenti változás eléggé körülményessé teszi a dolgot...- Először a régi tankban át kell képezni a harckocsizókat az új tankra.
- Meg kell venni az új tankot, a bandát egyesével átültetni.
- Ezután a régi tankot feltölteni 50%-os személyzettel és mehet az eladás. Aki nem fér be a barakkba, az automatice kuka, aki mégis odakerült (50%-os), azt pedig ki kell rúgni ezután.Szerintem ez így eléggé hülye megoldás.. Oké, hogy nem adjuk el a tankokat nyakra-főre, de szerintem semmi gond nem volt a régivel.
-
emre
veterán
válasz marked one94 #18353 üzenetére
Tedd vissza az eredeti orosz szöveget, és működik az eladás opció is.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz Iron Funeral #18342 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz Gyuri27 #18350 üzenetére
hát... a távcső árát sajnálom rá... a legénység lassan eléri a 90%-ot, a többi megvan.
Próbáltam korábban a 105-öst is a VK2801-en, de nem lett jobb a helyzet.hamm.. távcső... 500.000 kredit és a mostani 440-es látótáv 484-re ugrik.
Tényleg van ennek értelme? Mármint száguldással azt 44métert igen hamar megteszem.
Vagy "lopózkodni" kéne ezzel is? De akkor meg sosem érek oda az Arty-khoz -
Snooker
senior tag
Bocsi, hogy felteszem újra a kérdést, mert tudom, hogy már volt róla szó, de mi kell a KV-hoz, hogy megkapjuk majd valamelyik patch után a KV2-t 100% os legénységgel és egy szabad garázshelyet? Csak a KV2 torony?
-
Timyyy
őstag
válasz marked one94 #18353 üzenetére
Ez csak átmeneti ugye? Mert épp most szeretném kipróbálni a teszt szervert, és új tankokat is...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
balintka
addikt
válasz Werewolf20 #18340 üzenetére
Na, akkor ez is jó hír, a 100 mm-essel kapcsolatban. Köszi.
-
emre
veterán
a tesztszerón tudtok tankot eladni?
Köszi!
Már azt hittem, csak én sikáltam el valamit.
De a kpl menü tök kuka, kb semmit nem lehet beállítaniÉn is kipróbálnék ezt-azt.
Az S-51-es nagyobb lövegjével már mentem pár kört, és ara az elhatározásra jutottam, hogy eladom azt az artyt. Ez nem nekem való, viszont az orosz medium vonalnak valószínűleg nekiállok. Valamint kipróbáltam az USA TD ágon T25-öt, és az sem teszik igazán, szóval azt is hanyagolom a közeljövőben.
[ Szerkesztve ]
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #18347 üzenetére
A legjobb ágyú van hozzá, és 3-4-et kell lőjek a nagy Artyk-ba, az ütközés meg asszem nekik kedvez.
Ráadásul elég ha egyszer eltalálnak az alatt 10-12 sec alatt amig ki kéne lőjek 1-et.
Talán akkor van esélyem VK2801-el, ha nem örzik az Arty-t és csak 2-en vannak.
4 Arty-nál, ha még nem lötték ki magukat tuti halál az a pár másodperc. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Werewolf20 #18346 üzenetére
Az a tank scout tank, arra lett kitalálva hogy a legnagyobb artyknak ellenfele legyen, se több se kevesebb célja nincs. Ne akarjunk vele heavy/med tankot játszani, scout tank abból pedig a német ágon az a legjobb.
=^-^=
-
Werewolf20
tag
válasz fsb1000 #18345 üzenetére
Az a tank alapból egy halott ágon van, az csak annak van aki ezt a rambo stílust szereti, se farmolásra nem tervezték, se arra hogy toppos tank legyél. Azt soha nem fogod megtalálni toppos tanknak, legalábbis szerény tudásom és tapasztalatom szerint.
It's not the destination...but the drive there
-
fsb1000
nagyúr
válasz Werewolf20 #18344 üzenetére
Tegnap hajnalig játszottam, főleg PzIV-el, és ma du csak egy halvány hiányérzetem volt amikor az első két kört mentem vele. Nehezebben fordult.. de lehet tévedek.
Egyébként jól farmol (nekem, azon a szinten ahol tartok), de az a meglátásom, hogy csak akkor, ha olyan csapatba kerülök, ahol a lista felső szakaszában vagyok.
Ha az alsó 5-ben vagyok, bármit csinálok, hamar halok, keveset sebzek, keveset derítek, stb....A VK2801 egy rémálom..
Alig élvezetesebb vele menni, mint a 38na-val vagy a Leopárddal, és 90%-ban olyan csatába kerül, ahol az utolsó 3 hely egyikét kapom.
Hiába kapok 400-500 XP-t a spottolásért (ez az átlagom feletti), ha megsemmisített tankért többet kell fizessek javításba mint amennyi kreditet hozott.
Legalább 1 artyt ki kéne lőjek a nullszaldóért (10-ből 1x sikerül), de eddig a max kredit 12.000 volt, a javatis meg mindig 9-10K. -
Werewolf20
tag
válasz fsb1000 #18343 üzenetére
Elég dühítő hogy egy véletlen jól működő német tankot el kellett tolni..."bug" persze ami eddig jól működött hirtelen bugos lesz. Na de nem ez a lényeg, azt vettem észre mintha már nem farmolna olyan jól, valaki észlelt ilyet?
-
fsb1000
nagyúr
Esetleg megnéznétek a PzIV-et?
Pár napig remekül ment, de most megint gyengén fordul. -
balintka
addikt
válasz Werewolf20 #18324 üzenetére
107-esem az van már a KV-1ből. Akkor egyelőre felteszem azt. Most kezdem csak fejleszteni a tankot.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Fel
addikt
Pár tipp a teszt verzióhoz, hátha egy-két ősz hajszáltól megment valakit:
- Nem érdemes hozzá feltenni a normál kliensből a lokalizációt (sem szöveg, sem hang), mert egyszerűen egy bughalmaz lesz belőle! Marad az eredeti, orosz nyelv, de ha valaki már használta a normált, akkor úgy is tudhatja akár fejből is mi hol van.
Esetleg legelső alkalommal el lehet játszani, hogy megnézze az ember milyen új funkciók kerültek a menübe, garázsba, de csatát semmiképp se indítsunk.- Ha kifejlesztettünk egy új tankot és a régiből átvinnénk a személyzetet, akkor nem jelenik meg az adott tankász lapja, hanem lefagy a program!
Helyes eljárás tank váltáskor:
Az újonnan kifejlesztett tankra még a régi tankban képezzük át, majd ezután kerülhetnek a barakkba.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Ha ratyi a csapatod megszívod tipikus esete...
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
joergie
őstag
A lényegről még nem is volt szó! Milyen a duda?! Nekem kell! nem lehet aranyért hajókürtöt felszerelni? és akkor mondjuk ha arty közelében megnyomom, ammorackel felrobbannak az artyk
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
KaLeun
senior tag
Garázsomból az első három járgányt próbáltam duplázni, ~20 csata és ebből 2 duplázó. De az egyiket csak afk-ként sikerült, mikor épp bezártam mindent mert gyanús alakok járkáltak a környéken....
Cila
-
Gyuri27
félisten
válasz Werewolf20 #18324 üzenetére
A 100-s jó. Kevesebbet sebez elvileg, de legalább a nagyobb dögöket is átüti. Pontosabb és gyorsabb!
Én a 122-t személy szerint nem szerettem. Lassú és horibilis hozzá a lőszer.Amd - Radeon - Ryzen
-
Werewolf20
tag
válasz balintka #18322 üzenetére
Én úgy gondolom vagy a 107 es ami jól sebez és gyorsabb mint a 100mm es, vagy ízlés szerint a 122mm es ami nekem személy szerint bejött és a nagy töltési időt a nagy többségben ki tudom játszani taktikával. Bölcsességet nem lehet mondani, inkább hogy tapasztald ki magad. Mindkettő jó csak stílus kérdése.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Werewolf20 #18321 üzenetére
Nem hinném, hogy különösebben változna akármi is, ha távol maradsz amolyan PZ4 style és onnan lövöldözöl akkor remekül működik az ágyú, de hogy a teljes potenciálját kihasználd kell egy KT ami bírja a kenést, vagy egy Panther ami megfelelő mobilitással rendelkezik.
-
balintka
addikt
KV-3-omra melyik löveget érdemes feltenni, melyik a legjobb?
-
Werewolf20
tag
válasz Iron Funeral #18320 üzenetére
Köszi az infót, igen ezt éreztem én is, hogy páncél ügyben van gond, csak ugye azért a damage kevesebb mint T7 heavy társainál és kíváncsi lettem volna erősebb sebzés érezhető-e most a hosszú 88-ason.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz virkir #18312 üzenetére
Teszt szerveren érezhetően jobb volt a páncélzata, mondjuk nem lőttem sima AP lőszerrel vele, lehet hogy az meg annyival lett rosszabb mint amennyivel jobb lett a páncélja
(#18319) Werewolf20: nem sok változás történt, amúgy sem a 88assal van/volt baj, hanem azzal, hogy a Tiger(H)-n nincs páncél. Tiger(P) epic tank a jelenlegi 220as sebzéssel is
[ Szerkesztve ]
-
Werewolf20
tag
Sziasztok Srácok, tudna valaki infót adni arról, hogy az L\71 es 88as mennyivel lett élhetőbb így a damage buff által az IS és a T-29 el szemben? Nincs sok időm most még teszt klienst is leszedni ezért gondoltam megkérdezem hátha valaki tapasztalatot tud mondani.
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Láttam a következő patchben javítják a hitbox-okat.
Nem tudjátok, a T-44 ammo rack problémája megoldódik??https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
KaLeun
senior tag
válasz Murder3 #18306 üzenetére
Miért is unfair az OverTargetMarkers?
Nooormális?
Mert látom, hogy pl. az ISU-m alap löveggel a lehető legalacsonyabb sebzést viszi be, és?
Sértetlen tankkal látom, hogy az ellen 28 hp-n van és neki megyek és??? Ha azt látom, hogy 1%-on van akkor is lazán neki ütközöm és kész.
Cila
-
diegho
nagyúr
Prémiummal is szórja a minimumot ne félj. Vityáékkal mentem szakaszban IS-7el mentem elöl, törtem az utat, jött egy E-75 lőttem bele 367-et (368 lenne a minimum) megyek tovább, ott egy Tiger 2 megint 367. Két lövésből 2 minimumot sebzett, pedig prémiumos vagyok. 612-t az elmúlt 2 hétben egyszer lőttem.
-
AlexWolf
senior tag
válasz Murder3 #18313 üzenetére
Ha megolvasod az eula-t abban pont ennél a játéknál le van írva, hogy bármilyen grafikai változtatás (célkereszt, skin, enviroment) módosítás engedélyezett. sőt pont ennél a játéknál még az account csere-bere is (igaz ott írják, hogy csak óvatosan). Mivel ezek engedélyezettek nem számít csítnek pl a hitzone skin, főleg mivel a szerver számolgat mindent ki, a találattól kezdve a láthatóságon át egészen a sebzés mértékéig, ezért ezek a módosítások pont semmit nem számítanak.
Arról meg, hogy a szervert hogyan védik senkinek nem mondanak semmit, de gondolom nem lenne olyan egyszerű betörni oda.[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Murder3
addikt
Azért, mert akinek nincs ahhoz képest unfair és mivel ez nem hivatalosan alapból elérhető feature így nem egyenlő körülményeket ad és tekinthető csitnek.
vagyis bárki hívhat csíternek jogosan akinek nincs ez a cucc fent és nem háborodhatsz fel.
Ha alapból a játékba így lenne akkor nem számítana annak, így annak számít.
Az, hogy mi miatt nincs fent az adott illetőnek az nem számít.ez ugyan az mint a codoba szokott lenni a cfg-zés.
Nem közvetlen csit, de nem lehet azt mondani h nem csit azokkal szembe akiknek nincs fenn.
Itt ennél is ez a helyzet. -
virkir
veterán
válasz Iron Funeral #18297 üzenetére
Marad a jövő hét vagy ha véletlenül sikerül holnap kora este elrugdosni a gép elől a családot mert ma már 9-től állt a szerver.
Ja végre ki van fejlesztve a 100-as már csak meg kéne venni de az még legalább 3 milla farmolnivaló
Mi meg épp most szedtünk darabokra egyet, én voltam a csali a T30 meg bontotta mindketten 50% körüli hp-vel túléltük. Jó ez a platoon alig volt olyan kör ahol ketten nem szedtünk ki legalább 4-5 ellenfelet.Murder3
Áruld már el az mitől csít, hogy pontosan látod mennyit lőttél egy tankba?
Legfeljebb a WG érezheti annak mert pontosan láthatod mikor mennyit szívat a játék pl amíg volt prémiumom gyakori volt a max sebzés az ágyúimmal most, hogy nincs meg jó ha hetente kétszer beadja.
De ők meg basszák meg.
Ráadásul bárki aki szeretné pár kattintásból felrakhatja.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Murder3
addikt
Különben azt em értem, hogy az összes t8 heavy közül mért csak a VK45A-n ninc st9-es ágyú.
Tigris2-n meg a Löwén is van akkor a Vk45A-ra is leheten a 88 L/100 sztem pont illene is a stílusához. -
Murder3
addikt
Á ez a löwe mért nincs a tech tree-be?
franc a premium tankokba, mért nem elég a prem lőszer ezek meg mehetnének a tech tree-be.. -
Murder3
addikt
ha máshol megtudják oldani itt miért nem?
bőven elég a tank textúrákhoz nyúlni sztem, eleve az overtargetmarked is unfair azokhoz képest akiknek nincs fenn valamilyen okból kifolyólag, vagyis nagy előny mondhatni cheat, a skin pack meg még nagyobb unfairség...rettenetes az aim system a játékba, persze fontosabb a duda meg a felesleges camo...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest